ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,352 דיונים בפורום זה
-
אהלן, קוראים לי גיל, אני מעוניין בשיפור כרטיס המסך שלי, להלן פרטי המחשב ( יש לי אפשרות לCROSSFIRE) , 1. מה התקציב המקסימאלי?- 800 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 100 או 200 שקל מעל לא יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?-מחשקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - WATCH DOGS, GTA 5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1050X1680 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה כבר לשדרג את המחשב שיש לי שיספיק לי ותיהיה אופציה של שדרוג בעתיד המחשב מיועד לעבודה משרדית ומשחקים קלים לא מתוכנן OC לא צריך ציוד הקפי אני צריך רק לוח אם,מעבד,זיכרונות וספק כח יש לי מארז Foxconn TLA570 שאמור להספיק ללוח ATX mATX המערכת חייבת להיות מבוססת AMD ויש את הקטע של הקירור למעבד שיש לי קרגע TT TR2 M6 SE רשום גם במפרט שלי בצד ואני לא יודע אם זה מתאים לAM2 ויספיק להחזיק מעבד AM2 בטמפ' נורמלי. וחנות עדיף שיהיה skypc או משהו באזור יחובר למחשב גם כ.מסך 9500GT DDR3 HD 80GB SATA2 צורב DVD LG אני חשבתי על משהו כזה: מעבד AMD Athlon 64 X2 5200 Box ¤332 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1208 לוח אם DFI LANParty JR 790GX-M2RS ¤667 כמות:1 htt…
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1000+ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? את כל ה1000 לנצל, את ה500 חריגה תנצלו לפי הצורך, אם זה באמת שווה לי אז תנצלו את כל ה500. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500+- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3 BFBC2 C2 וכד... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 או 32 רז' שניהם 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהו…
-
- 10 תגובות
- 881 צפיות
-
-
תראו חברה אני רוצה לשדרג את המחשב שלי עכשיו לפי דעתי חשבתי לשדרג את הכטטס מסך והארד דיסק, ואני לא בטוח לגבי זה אם לשדרג אותם או לשדרג דברים אחרים ובמה לשדרג התקציב שלי זה 1200 ואפשר לחרוג אולי ל1350 מטרות המחשב זה למשחקים.
-
- 7 תגובות
- 656 צפיות
-
-
היי, בעקבות יציאת גוטיק 3 הקרובה החלטתי לשדרג את המחשב כדי שיוכל לסחוב את המשחק באופן סביר. אני צריך כרטיס מסך AGP*8 וזכרונות DDR 256*2, 400MHZ. אני מעדיף שהכרטיס מסך יהיה עם 256 MB כי לפי מה שהבנתי זה דיי הכרחי למשחק כמו גוטיק3, וגם שהקירור לא יהיה רועש מדי. יש אפשרות לשלם במזומן, ועדיף אם כי לא חייב שהזכרונות והכרטיס יהיו מאותה החנות, פשוט אין לי כוח לטרטר את עצמי. ועוד שאלה, נגיד שכבר קניתי את הכרטיס והזכרונות וחיברתי אותם למחשב, האם אני צריך לשנות משהו בביוס\ בווינדוס? תודה מראש ;D
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אעדיף לא לנצל את כל התקציב. יש לי כבר ספק סיסוניק 430W וכרטיס מסך שפירא 6450 1G אני לוקח מהמחשב הישן כונן אופטי והרד דיסק SATA2 שקט חשוב לי אבל לא קריטי. אשמח ליכולת שדרוג עתידית. אני משחק טיפה בNBA ויותר משתמש במכונות וירטואליות. תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
ערכתי ע"פ הוראת המנהלים שלא יהיו שתי אשכולות. אעדיף לא לנצל את כל התקציב. יש לי כבר ספק סיסוניק 430W וכרטיס מסך שפירא 6450 1G אני לוקח מהמחשב הישן כונן אופטי והרד דיסק SATA2 שקט חשוב לי אבל לא קריטי. אשמח ליכולת שדרוג עתידית. אני משחק טיפה בNBA ויותר משתמש במכונות וירטואליות. תודה רבה לעוזרים תודה לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 850 צפיות
-
-
מעבד: AMD Phenom II X4 925 2.8GHzלוח אם: Gigabyte GA-770-USB3 כרטיס מסך: NVIDIA Ge-Force GTX 460 728MB צורב: הכי רגיל מארז: Termaltake V3 Black Edition דיסק קשיח: 500 GB ספק כוח: Seasonic 500 Watt זיכרון ראם: 2X2 GB 1333 MHz זה המפרט שלי עכשיו אני משתמש במחשב לגיימינג כבד. ויש לי 1500 שקל לשדרג. מה אפשר לשדרג? ומה הכי דחוף?
-
- 8 תגובות
- 876 צפיות
-
-
יש לי צורב, דיסק קשיח וספק. מה שאני מעוניין לקנות זה זכרון, לוח אם ומעבד עם כ.מסך מובנה. יש רעיונות?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקציב: 1500K+אפשרות חריגה של 200K רק אם חובה לחרוג. שימוש: משחקים 22אינץ, אין צורך בציוד היקפי אין חשיבות לשקט של המערכת OC לא רציני אולי בעתיד מעונין לקנות כרטיס מסך חדש וספק כח לצרוך SLI בחצי שנה הקרובה. חומרה: מעבד: amd phenom ii x4 945 3.0Ghz לוח אם: ASUS CROSSHAIR IV FORMULA זכרון מהיר: Kingston 1x4GB DDR3 1333Mhz Kingston 1x2GB DDR3 1333Mhz כרטיס מסך: HD 5670 1GB דיסק קשיח :Hitachi HDS721032CLA362 7K1000.C 320GB ספק כח : power man ip-s550aq3-0 קישור :http://www.ixbt.com/power/psu/inwin-550aq3.shtml
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, ניתן לראות את המפרט הנוכחי שלי בצד. המחשב שלי הוא מסוף 2009 ומתחיל להראות את גילו, בעיקר מבחינת ביצועי הגרפיקה. אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך, אבל תוהה אם אני אאלץ לשדרג גם את הספק כוח (עקב הספק נמוך, או חוסר בחיבורים מתאימים). חשבתי לקנות HD7850. בנוסף לתהיות לגבי הספק, אני לא בטוח אם הלוח אם שלי מתאים לכרטיס (מבחינת הPCI). אשמח לעזרה. כרגע אני לא רואה בעיה עם המעבד שלי, הוא לא עבר אוברקלוקינג, ואם אני אראה שהוא מתחיל לפשל אני תמיד יכול לקנות קירור יותר טוב ולהעלות אותו ל3.4. למרות שכרגע הוא רץ יחסית קר. כמו כן אני כרגע משתמש במסך dell 2209wa, ומתכנן לשדרג אותו אחרי שאני אשדרג את הכרטיס מסך (למסך 23" של דל גם. בעיקר בשביל הרזולוציה הגבוהה יותר וגם בגלל שיש…
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת בכמה אפשר למכור את החלקים הבאים כדי שאני יוכל לשדרג את המחשב שלי בתקציב יותר גבוה. התקציב ביינתיים הוא 1700 שקלים. תתנו לי בבקשה הצעת מחיר על החלקים, ותוסיפו אותה ל1700 שקלים ותמליצו לי בבקשה איזה חלקים כדי לשים במקומם כדי שהמחשב יעבוד טוב למשחקים. לוח אם: DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-d מעבד: AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 CACHE SOCKET 939 כרטיס מסך: leadtek 6800GS PCI-E 256MB זכרונות: OCZ DDR2 1024MB DUAL CHANNEL 462MHZ (משוער) החברה פיצתה אותי לזכרונות יותר טובים בגלל תקלה תודה רבה רבה אריאל
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם ניתן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אני משחק הרבה בתחרויות עולמיות ונורא חשוב לי שהמשחק ייפעל כמה שיותר חלק. מדובר בCOD CS:GO ולפעמים יוצא לי לשחק בכל מיני משחקים חדשים בשביל הכיף. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ציינתי מעל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600X900 -לאילו הגדרות גר…
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
הספק Corsair VX450 שלי נשרף לפני כמה ימים, ולצערי הוא לקח איתו גם את הלוח אם וסיכוי גדול שגם את המעבד.אז אמרתי - יאללה בוא נשדרג כבר את הכל. 1. מה התקציב המקסימאלי? בין 2,000 ל 2,500 ש"ח, כאשר יש אפשרות לחריגה במידה ובאמת ישתלם. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אזור 500-800 ש"ח, טיפה יותר-טיפה פחות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש כרגע לגיימינג ותכנות, ובעתיד יעשה בו שימוש לעריכה עם Premiere, After Effects ומאוחר יותר גם תוכנות כבדות כמו 3dmax, Zbrush וכו' ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין …
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000~3000 לשדרוג משחב גרוטאה לגיימינג א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 100~ במקרים די קריטים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - המחשב מיועד בעיקר לגיימינג כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 crysis 3 FARCRY 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - מסך 24" בFULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - גבו…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-700 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה וידאו HD קבצים של 12 ו14 GB וצפייה בהם (צפייה ב-2 סרטים במקביל) מיועד לעבודה , עובד גם עם קבצי אקסל כבדים, להעברת נתונים לדיסקים חיצוניים (הרבה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680*1050 21.5"60HZ קונטרסט 12000:1 2MS (זה מה …
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
היי אני מעוניין לשדרג את המחשב ב2000שקל אפשר עד חריגה של 500 מחפש גם מסך ב1000-1500 מעדיף חלקים חדשים ולא יד שניה עיקר השימושים הם גיימינג קטן מידיי פעם קוד ודברים כאלה (לא אכפת לי להריץ על nomrall אבל שירוץ חלק) רוזולוציה מקסימלית של המסך 1440x990 זה המפרט מעבד: Intel Dual Core G620 2.6GHZ for 1155 Box לוח אם: Biostar TP67+ H67 Chipset - B3 for 1155 - Sata 3 USB 3 VGA/DVI/HDMI o.b מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm קירור למארז: Raidmax 120mm Retail Quiet Fan ספק כוח: SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk זיכרון: Micron Rendition 4GB DDR3 -1333 קשיח למחשב שולחני: SEAGATE 500G SATA 3 ST500DM002 Barracuda 7200.12 16MB כרטיס מסך: Sapphir…
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
מישהו יכול לכתוב לי בבקשה מפרט המבוסס על AMD 2000XP 1)אני צריך לוח אם 2)זיכרון 3)מארז אם תוכלו לכתוב גם כמה בערך עולים החלקים זה יעזור לי מאוד . המחשב הוא בעיקר למשחקים כמו UT2003 אינטרנט ותוכנות גרפיקה כגון PHOTO SHOP . תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מכר שלי מעוניין לשדרג את המחשב שלו. כרגע יש לו P3 866)נראה לי) CELERON, עם כמסך GF2. עד 2000 שח(יכולים עם חריגה של 100 שח מקסימום). צריך זיכרון, מעבד, לוח אם, כ.מסך, מארז ועדיף גם עכבר ומקלדת חדשים. תודה.
-
- 8 תגובות
- 710 צפיות
-
-
ככה, יש לי עד בערך 2200 שקלים להשקיע במחשב שלי כרגע והייתי רוצה מכם חוות דעת אני רוצה להרחיב\להחליף את הראם שיש לי, לקנות כרטיס מסך חדש ומסך נורמלי (אם אפשר גם שיתחבר לממיר ושיתפקד כטלוויזיה עדיף) מה שיש לי כרגע זה מעבד: Intel Core 2 DUO E6750 לוח אם: Asus P5K-SE כרטיס מסך: GeForce 8600GT 512MB GDDR3 זכרון ראם: 2GB DDRII 800MHz דיסק קשיח: 250GB פנימי ועוד 500GB חיצוני אני רוצה לדעת מה אתם חושבים על מה שאני רוצה לעשות, מה הייתם משדרגים במקומי.. יש לי ספק כוח של 400W עם מפצל מתחים והוא מפיק מתח נקי ככה שהוא מחזיק יפה את הקול וגם מארז עם מערכת קירור של AC אז מהבחינה הזו אני גם יחסית מסודר.. אני רוצה לעשות לו אוברקלוק לאחר השדרוג, לא משהו מטורף אבל טיפה להאיץ את המעבד והשקט ל…
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשדרג את המעבד, כרטיס מסך, זיכרון וHD. הלוח אם שיש לי הוא GA-P35-S3L האם יש צורך להחליף אותו, והספק שלי הוא 450W כמו כן האם מתוכננת ירידת מחירים בקרוב ומה הצפי מחירים ? תודה
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.starcaft 2, assisens creed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p inch 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב כרגע די חזק ואני רוצה לשדרג אותו כמתנה ליומלדת שלי. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש''ח - 300 ש''ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? רק משחקים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1920*1080 * באיזה סוג משחקים תשחקו? mmorpg games כבדים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוה…
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
**אני מעוניין לשדרג רק מעבד, לוח אם וזכרונות. מחשב נוכחי: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רק משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? הכרטיס מסך פתוח ל6970 עם OC, מתוכנן OC גם למעבד. 8. האם …
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
התקציב הוא 2500 אבל אפשר עם חריגה קטנה. <- המפרט הנוכחי שלי בצד. השיקול העיקרי שלי לשדרוג הוא העובדה שנפלה עלי הזדמנות פז לקחת SSD במחיר רצפה, והיות ואני הולך להתקין מחדש ווינדוס, אז אנצל את ההזדמנות לעשות זאת על מערכת חדשה לגמרי. גורם נוסף הוא העובדה שכרטיס הקול שלי (Asus Xonar DX) לא עובד טוב עם לוח האם הנוכחי שלי. יש המון רעשי רקע ותקתוקים שמפריעים לי מאוד. בגדול הכיוון שלי הוא: I5 3450 (לא מתוכנן אוברקלוק) ב910 שקל Gigabyte GA-Z77X-D3H ב710 שקל. כאן אני צריך עזרה Corsair XMS3 2x4GB 1600 9-9-9-24 ב270 שקל. וגם מאוורר Freezer 7 pro v.2 ב120 שקל. ביחד זה יוצא 2000 שקל. בנוסף יש לי אפשרות להשיג Sandisk SSD Extreme 120GB ב620 שקל. זה מחיר רצפה אני יודע ולכן אני חם על זה…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-