עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by itaylevi,

שלום. החלטתי לשדרג את המחשב, דרוש שדרוג רק מבחינת מעבד, לח אם וזכרונות. זה מה שהרכבתי באמזון: כולל משלוח מדובר על 519$. האם בארץ אוכל להרכיב מפרט זהה מבחינת הרמה במחיר זהה? מבקש הצעות אם אפשרי. עדיפות לSTART-PC. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Jounce,

שלום לכולם, קורא בפורומים הרבה, אך זו פעם ראשונה שפונה אליכם. אני מעוניין לשדרג את המחשב הנוכחי שלי בהשקעה של עד 2,500 ש"ח לכל היותר (בלי חריגות). המטרה היא ליהנות *יותר* ממשחקים דוגמת X3:Reunion, F.E.A.R, Guild Wars והמשחקים שיצאו בשנה הקרובה (מתעלם מ- DX10). מהתקציב אני לא יכול לחרוג. השאלה שלי היא במה כדאי להשקיע יותר - מעבד+זכרון+כרטיס מסך קצת יותר חזק, או להשקיע את כל הכסף בכרטיס מסך חזק + ספק כוח בהתאם? במה אני ארגיש יותר שיפור?? כמה שחרשתי את הפורומים, לא הצלחתי למצוא התייחסות ליחסי הגומלין מעבד/זיכרונות/כרטיס מסך ובאיזה מהם כדאי להשקיע בשדרוג לטובת משחקים. כרגע נראה לי שהכי חכם יהיה להשקיע בכרטיס מסך וספק, ולקנות אוורור טוב למעבד ולעשות OC (דבר שהידע שלי בו מועט ב…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Danits1,

הקדמה : בחצי השנה האחרונה המחשב הרבה לקרוס והיה צורך להתקין הכל מחדש 6 פעמים. אחרי שהוחלפו ( לסירוגין ובשביל לבודד את הבעייה) ....הזכרון, הארד דיסק, הספק והוצא כרטיס המסך הגעתי למסקנה כי ככל הנראה הבעייה היא במעבד/לוח אם והחלטתי לשדרג. אשמח לעזרתכם בבחירת הרכיבים שאוכל לנצל מהמחשב הישן שלי לצורך הרכבת המחשב החדש. אני מניח שאצטרך : לוח אם / מעבד / מארז/ פתרון קירור איכותי זהו המפרט הקיים: INTEL I3-540 GIGABYTE GA-H55M-D2H SAMSUNG F3 HD502HJ 500 GB SATA 2 G/SKILL DDR3 4MB 1333MHZ GAINWARD GTX 460 768 MN DDR5 HEC 66RC מארז SEASONIC S12II 430W צורב LG 1. מה התקציב המקסימאלי?כ 1600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל, ואם צריך להוסיף עוד 100-50 שח 2. מה שימושי …

• 8 תגובות
    • 895 צפיות
  4. חג שמח חברים,אחרי הרבה בעיות עם החלפת לוח אם זול מצד KSP החלטתי לשדרג את הלוח אם ולהשאיר את שאר המרכיבים ככה שאני צריך המלצה ללוח אם איכותי מחברת ג'יגה בייט (או מחברה איכותית אחרת שאתם מכירים) אני פריק של סרטים ומחבר כבל מהמחשב לטלוויזיה,ככה שחיבור HDMI או לפחות שניים הכרחי,יכול להיות שבבוא היום ארצה לשחק במשחקים כבדים ככה שהייתי שמח שבלוח אם תהיה את האופציה להרכיב כרטיס מסך חזק. אני מתכוון להשאיר את המעבד, כרטיסי זכרון,דיסק קשיח ,והספק כח (אם יש לכם המלצות להחליף פריט כלשהוא אשמח לשמוע) מעבד : INTEL CORE I5 3470 זכרון : KINGSTONE DDR3 4X2 דיסק קשיח : WD קופסה שחורה טרה אחת כרטיס מסך לא קיים ,דרך לוח אם. אם צריך להוסיף עוד פרט א…

• 14 תגובות
    • 5.7k צפיות
  5. Started by okarmi,

שלום לכולם, הייתי רוצה לשדרג קצת את המחשב של החברה שיוכל להתאים לתוכנות עריכת סרטים בסיסיות. התקציב הוא של כ500 שקל אבל אשמח לשמוע גם אם זה חורג קצת מעל. שלב ראשון הוא להתאים לעבודה עם הפרמייר פרו. דרישות מערכת: http://www.adobe.com/products/premiere/systemreqs.html במידה ואפשר, לשמור על אפשרות לשדרוג לעתיד לעבודה עם avid (תקציב נוסף לשנה הבאה) דרישות מערכת: http://www.avid.com/freedv/sysRequire.asp השדרוג הבסיסי שאני יכול לראות שצריך הוא: 1. שדרוג זיכרון ל512 , (יש לה כרגע 192 ) 2. כרטיס FireWire. אשמח לקבל המלצות ותיקונים אם פיספסתי משהו. מפרט המחשב כרגע (נלקח בעזרת תוכנת Everest של Lavalys): CPU Type Intel Pentium 4E, 2400 MHz (…

• 13 תגובות
    • 801 צפיות
  6. Started by גבי ק,

היי. להלן המפרט הקיים: cpu amd athlon dual core 3800+ 64 bit motherboard ASUS m2v (כולל יציאת PCIEXPRESS) chipset VIA k8t900 ram 4giga (2X2) ddr2 800mhz - OSZ REAPER cl4 היום יש לי כרטיס מעפאן.. אני חושב לשדרג ל9600 או 9800.. האם אתם חושבים שיש צורך וארגיש שיפור ביצועים? האם אוכל לשחק משחקים שנחשבים כבדים (FARCRY לדוגמא)? האם כן שווה לי להשקיע ב9800GT או להסתפק ב9400GT ? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  7. שלום , אני צריך עזרה בייעוץ שדרוג המחשב ( ללא OC ) , יש לי כרגע ( לא מדובר על המחשב על שיש בצד יצין ) מעבד E6750 זכרון 1GB - היה 2 - השני נשרף - כרטיס מסך 8500GT לוח אם של ASUS - COMMANDO - S775 יש אוורור למעבד משהו של ZALMAN גדול יפה כזה - לא יודע איזה סוג בדיוק * אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך למשהו יותר טוב - מרמה התחלתית של GTX 260 - ואני חושב שאני רוצה GEFORCE * אני רוצה זכרון חדש - 4GB - ללא הכרטיס הישן - איך OCZ REAPER 44412 ? * בקשר למעבד - אני לא יודע אם להחליף - האם כדאי להישאר עדיין עם מה שיש או להחליף ב2 ליבות ושזה יהיה 8400 כמובן - או 4 ליבות שאני לא יודע איזה סוג - אשמח לקבל פה הצעות - האם המעבד שיש לי כרגע ישן מדיי והכדאי להחליך כדאי שלא יהיה צו…

• 7 תגובות
    • 659 צפיות
  8. זה מה שיש לי היום: CPU: Pentium II 333mhz@416mhz Motherboard: ASUS P2B i440BX Memory: 2x64MB + 1x128MB SDRAM Video adapter: Riva TNT 16MB Hard disk: Maxtor D740X 40GB CD-ROM: ASUS x52 Audio adapter: Sound Blaster Live! value Network adapter: Realtek 8139a אני רוצה לשדרג את המחשב כי הוא קצת זוחל ב-win2000 / לינוקס עם KDE מה עדיף במקרה שלי? לנסות להשיג מעבד+לוח אם+זכרונות - יד שנייה, או שאולי אפשר חדש בתקציב הזה? לאיזה מעבד מומלץ לשדרג לעבודה משרדית ואינטרנט (לא יותר מזה) ? תודה

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. אני רוצה מהמחשב : - עבודה מהירה : תגובתיות וזמן עלייה של התוכנות, קימפולים ודברים כאלה - שקט (מוחלט ! אני יושן ליד המחשב הזה) - המחשב מריץ לינוקס ושולחן עבודה KDE - המחשב לא משמש למשחקי מחשב - אני רוצה לקנות דברים שיהיה להם אורך חיים ארוך - המחשב לא באובר קלוק מפרט : CPU : Intel P4-478 1.7GHz MB : MSI MS-6547 V2 RAM : 1 * 256M 400MHz DDR Kingston PSU : Enermax 370W CPU Cooling : Intel generic Graphics : Voodoo3 Ethernet : Realtek 8139C אני הולך לשדרג : - כונן קשיח חדש (ATA מקבילי 80G) - להוסיף זכרון - להחליף קירור של המעבד כונן קשיח : - כמה קאץ' ? - איזה חברה הטובה ביותר מבחינת : שקט ביצועים אמינות (בנפרד) ? זכרון : - כמה כדיי שיהיה בסהכ ? - איזה חברה ? (זה …

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  10. Started by gmpc,

שלום אנשים יקרים, אני עובד עם CORE 2 4300, שני ג'יגה זכרון, כרטיס מסך X1950PRO וחשבתי לשדרג קצת בשביל משחקים עתידיים.. בגדול חשבתי להחליף את כל הזכרון שלי ל 4 ג'יגה ולשים איזה כרטיס מסך חזק ( יש לי ספק של קורסייר 550 ) - אני יודע שהלוח והמעבד לא משהו אבל זה מה יש והתקציב שלי הוא בסביבות 1500-1700 שקל סה"כ.. מה דעתכם? האם כרטיס מסך חדש + 2 ג'יגה זכרון יתנו לי שיפור משמעותי הראוי להוצאה כספית? תודה רבה רבה, אלעד.

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  11. Started by xonox,

שלום! מחפש לשדרג מחשב קיים כדי לשפר את הביצועים שלו קצת. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? נאמר עד 100-200 ש"ח, אבל רק אם זה באמת באמת משמעותי. 2. מה שימושי המחשב? כרגע המשחק שאני הכי חורש עליו הוא EU4 ובמקום שני Civ:BE. שני המשחקים רצים על המחשב, אבל מאוד לאט ועם גרפיקה הכי נמוכה. זה המחשב המשני שלי (בבית של אמא) ולכן אני לא מתכנן לשדרג אותו לרמת-על, רק מספיק כדי שלא יהיה לי משעמם בסופ"שים שאני כאן. להלן מפרט החומרה הקיים(הוצאתי את החלק הרלוונטי מdxDiag): ------------------ System Information ------------------ Time of this…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by gombn,

יש לי מחשב ישן הרכיבים הבאים נשארים: צורב - Yamaha 3200 X32 cd - טושיבה X48 הרד דיסק - BM Telsto 40GB 7200 Floppy Disk - א זוכר איזה בדיוק מקלדת ועכבר - Optical Wireless Lodigt כל השאר צריך להחליף !! מעוניין במחשב למשחקים אינטרנט וגם הרצה של תוכנות תכנות(די כבדות) האם אפשרי ליצור מחשב טוב עם הרכיבים שנשארים ועוד תקציב של 2500 ש"ח פרטו תודה

• 7 תגובות
    • 950 צפיות
  13. Started by DanyL,

שלום, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי ומה שאני צריך לשדרג הוא: לוח אם מעבד (בסוקט 775 או AM2, מכיוון שיש לי כבר קירור) כ.מסך וזכרונות. כמובן שאני מרכיב את המחשב עצמאית, ככה שתורידו דמי הרכבה. אגב, אתם יכולים להמליץ לי על ספק מודולרי עד 350 ש"ח? ועכבר בלוטוט'\RF, לשמאליים (ז"א שלא יהיה מותאם לימניים, עדיפות לסימטרי), עד 150-170 ש"ח. תודה מראש!

• 33 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by DXM,

לחבר שלי יש את המפרט הבא: מארז של חברת ג'יגה בייט (לא סגור על הדגם) CORE I7 860 לוח אם מתאים 9600GT 4GB DDR3 ספק של THARMELTAKE TOUGHPOWER הארדדיסק 300GB מסך ברזולוציה 1600X900 עכשיו פה אני צריך עזרה: על הספק לא כתוב כמה הוא במקום שנראה לעין ואני לא רוצה/יכול לפרק אותו. מאידך לא מצאתי של טרמלטייק דגם של פחות 500W. חשבתי להציע לו לקנות 4GB נוספים + 750/GEFORCE 750TI במקום לקנות מחשב חדש. השאלה היא האם ה860 יספיק הוא מעבד די ישן אבל בכל זאת לאח שלי יש פנהום 2 955 (בOC נמוך בינוני) והוא מחזיק מעולה בטאלפילד 4 עם 5850 בהגדרות די טובות ברזולוציה הזו. כמו כן האם אתם חושבים שהספק עלול להוות צוואר בקבוק לכרטיסים כאלו (לפי האתר של נוידיה רשום מינימום 300W ל750TI האם ייתכן כי הוא …

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by zoobooboozoo,

המחשב בן כמעט 5 שנים שלי די קורס ולשימושים שאני צריך(עריכת מוסיקה) הוא היה די מגביל מלכתחילה אז החלטתי לשדרגו. התקציב שלי מוגבל עכשיו, אז חשבתי להשאיר את ה: 1. מארז 2. ספק כוח - 520W 3. כרטיס מסך - Nvidia 9500GT 4. דיסקים קשיחים 5. מקלדת, מסך, צורב וכו' עריכה: OK, אז החלטתי ללכת על i5 3470 כבסיס, ועכשיו השאלה היא איזה לוח אם, ספק חדש, ומאוורר מעבד חדש לקנות. אני מניח שראם אני אלך על איזשהי חברה ידועה-קורסיר או קינגסטון בDDR 3 1600 ואין יותר מדי מה להתחבט שם - אני חושב שאעדיף כרטיס אחד של 8 ולא שניים של 4(זה משנה?) כדי שיהיה יותר קל לשדרג לעוד זיכרון בעתיד-גם ככה אין הבדל או כמעט אין הבדל במחיר. התקציב הוא סה"כ בין 1500ל-2000(לא יותר)

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by saphisto,

שלום לכולם, יש לי חבר שטס לארה"ב ואני מעוניין לשדרג את המחשב בנוכחי שלי שהוא מעבד - core i7-3770 8gb ram כרטיס מסך - gtx 1070 strix לוח אם- gigabyte d3h כמו כן המסך שלי הוא dell 27' 1440p התקציב הוא עד 4500, אפשר חריגה קלה עד 5000, אין צורך באחסון או SSD, מארז וספק. בעצם אני מעוניין לשדרג את המעבד, לוח אם, זכרונות וכרטיס מסך. על איזו חומרה מומלץ במידה והשימוש הוא גיימינג, ברזולוציה 1440p הגדרות גבוהות במשחקים חדשים? תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  17. Started by ItayMaoz,

שלום לכולם, אני מחפש לשדרג את המחשב שלי (מחשב בן 4 שנים) תקציב 1500 ש"ח. אני משתמש בו לתכנות ומשחקים. עריכה קטנה: הזיכרון שיש לי 4 GB 2*מה שרשום במפרט המפרט הנוכחי שלו הוא: תודה רבה, איתי.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by bob24,

שלום, קניתי מחשב ב2007 ועכשיו אני מעוניין טיפה לשדרג. כשקניתי את המחשב הידע שלי בנושא המפרטים היה אפסי לכן קצת "נדפקתי" וקניתי מksp את המפרט שלהלן: core 2 due e6600 לוח אם intel dg965ss זכרון twinmos ddr2 800mhz 2gb כרטיס מסך 8800gt alpha dog edition *שודרג מ 8600gt מארז case midi atx hja-291 180mmfan, 500w max, 24 pin ספק : hec 500td 500w אני מעוניין לשדרג כ.מ אך מהירות המעבד נמוכה ואני לא יכול לבצע OC בגלל הלוח אם של אינטל. כמו כן המארז נראה לי שהוא קטן מדי בשביל חלק מהדברים היום ובנוסף יש הגבלה על הספק כוח 500w max . בקיצור, המצב מאוד מסובך ואני רוצה לדעת איך הכי משתלם לשדרג אותו למשחקים. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  19. Started by Thant,

שלום, בשנים האחרונות קצת התרחקתי מענייני החומרה אז הייתי שמח להמלצות שלכם לשדרוג המחשב הנוכחי שכבר מקרטע. כעיקרון אני מחפשב בעיקר לשדרג לוח-אם, מעבד, זכרון וכרטיס מסך. שימושים בעיקר - אינטרנט, סרטים, משחקים, ולפעמים הרצה של מכונות וירטאליות. אני אומנם משחק במשחקי מחשב, לפעמים גם בכבדים שבהם, אבל אין לי צורך בכרטיס מפלצתי שמריץ הכל על הדרישות הכי גבוהות, רק שלא יקרטע (כיום אני עם HD4850 מומהר (מהמפעל) וזה מספיק לי לרוב המשחקים), כרגע אני עם מסך 22 ברזולוציה של 1600x1200 אבל זה משהו שגם עשוי להשתנות בעתיד הלא רחוק. יתכן ויהיה צורך לשדרג גם את הספק כח (אני חושב שכיום יש ל corsair 450W). מטעמי נוחות כנראה שהקניה תתבצע בKSP.

• 13 תגובות
    • 4.7k צפיות
  20. Started by erashel,

יש לי כרגע: 3800X2 AMD ABIT KN9S SOCKET AM2 GEIL 2GB RAM DDR2 800MHZ 9600GT 512MB ספק 500W ג'נרי ואני רוצה לשדרג את המעבד כי הוא כבר חלש .. יש לי תקציב של בערך 1000 אפשר לחרוג עד 1100 . חשבתי על E7300 , אבל אני לא יודע בדיוק איזה לוח *אף פעם לא הרכבתי מחשב , אני אוכל להסתדר בעזרת מדריך ? הרכבתי רק דברים פשוטים (כרטיסי מסך , ראם , כרטיסים בPCI). נ.ב לא תהיה בעיה עם הספק אם עכשיו זה עובד נכון? תודה.

• 11 תגובות
    • 925 צפיות
  21. Started by TemaniH,

זה המפרט העלוב שלי intel P4 1.8 P4vt8 AGP 512MB DDR 200mhz 256MBDDR 133Mhz FX5200 128mb מה הכי כדאי לשדרג על מנת שWORLF OF WARCRAFT יעבוד סביר על המחשב תודה לכל מי שוזר

22. Started by Lotar_88,

כרגע יש לי Asus p4p800se Intel p-4 2.8E Thermaltake Spark7+Xaser Edition 2xGeil 512m 400ddr cl2.5 Gigabyte R9600 128m W.D 80GB 7200Rpm 8m ata DVD LG RW GSA-4167B Asus 52x32x52 1.44 mitsumi Supertalent FullTower CoolerMaster 380W raZer Diamond Black sTeel 4d Samsung 763mb Creative inspire 2500 2.1 מה לקנות כדי שהמערכת תתאים לצרכי גיימר אני מתכוון להריץ Half-Life 2 Battlefield 2 ועוד משחקים שיצאו בהמשך ב 1024x768 ומקווה שאולי גם עם פילטרים

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. היי, המטרה היא בעיקר שיהיה אפשר לשחק בו אני שוקל כמובן שדרוג של הכרטיס מסך, שדרוג הזכרון ל 4 ג'יגה (אני משתמש ב WIN7RC X64 כמערכת הפעלה ראשית) והחלפת המאוור סטוק במשהו קצת יותר רציני בשביל לתת קצת OC למעבד (בעזרת התוכנה OC GURU של ABIT שכבר יש לי בעקבות הלוח אם) תודה רבה ! (נ.ב. אני לא כזה חובב של אפקטים, פשוט חשוב לי שאני אוכל לשחק במשחקים ברזולוציה הטבעית ובצורה מספקת לאורך שנים כפי שאתם רואים, קניתי את ה 6600GT ב 2004 והוא שרת אותי נאמנות (אמנם לא ברולוזציה כזאת)) מפרט: Intel core 2 duo E6600 2GB RAM 667 Abit AB9-Pro motherboard Geforce 6600GT GPU Antec NSK6500 Case מסך 24, 1920X1200 נתונים על הספק (שהגיע עם המארז) AC Input 100 - 240V/7Amps; 50Hz - 60…

• 11 תגובות
    • 997 צפיות
  24. Started by yotam360,

אהלן חבר'ה, המחשב שלי שלי היום כמעט בן 4, והחלטתי שהגיע הזמן לשדרג. המפרט של המחשב שלי היום: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 לוח אם: Asus Stirke II Formula כרטיס מסך: Asus GTX470 (הכרטיס הישן נשרף..) זכרון: Corssair 2X2GB (לא זוכר דגם ספציפי) ספק: Corsair HX520W מארז: Gigabyte 3DAurora הרבה זמן לא התעסקתי בתחום החומרה, ואני לגמרי לא מעודכן מה הולך היום בשוק. ניסיתי להתעדכן קצת פה באתר, והכנתי לי מפרט (עד 5K+-), אשמח לקבל תגובות ושינויים. המחשב שלי שלי היום כמעט בן 4, והחלטתי שהגיע הזמן לשדרג.המחשב שלי שלי היום כמעט בן 4, והחלטתי שהגיע הזמן לשדרג. Intel Core i7 4770K Haswell 3.5Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray ASUS SABERTOOTH Z87 LGA1150, Intel Z87, DDR3 1866 G.Skill 2x8GB DDR3…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by smoke_man,

מעוניין לשרדרג את המחשב שלי המפרט שלי הוא: intel dragontail peak dp35dp לוח אם מעבד Intel Core 2 Duo E6750 twintech 9800gt כרטיס מסך 2 ג'יגה זכרון ddr2 800mhz ספק של סיסוניק 500watt מה אני יכול לשפר במפרט שלי למקסימום תודה והמשך ערב טוב

• 2 תגובות
    • 602 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.