עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by anthonyparker,

יש לי מחשב עם המפרט הבא: INTEL CORE DUE CPU E8400 2.60GHZ GIGABYTE GA-EP43-UD3L 3GB RAM GPU ATI 4770 COOLER MASTER ELITE 335 HEC 500TD- TF PSU 500W 2X8CM FAN 24PIN אני מעוניין לשדרג את המעבד, כרטיס המסך והזיכרון כדי שהמחשב יוכל להריץ משחקים כמו SKYRIM, BF ברמה גבוהה. התקציב לשדרוג הוא עד 1500 ש"ח. האם אפשר לעשות את זה במסגרת התקציב? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  2. Started by ofir1992,

שלום. רציתי לברר אם יש אפשרות לחבר בדרך כלשהי מעבד\כרטיס מסך חיצוני למחשב הנייד. לדוגמה, כרטיס מסך שנועד למחשב נייח, האם יש דרך לחבר אותו למחשב הנייד ללא הלחמה?

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  3. AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 E6 BOX sapphire X800GTO2 256MB TT BigTyphoon Sunbeam Transformer BLACK WD 250X2 7200PM DFI ultra-D Thermaltake 430W XP550 NP SONY DVD RW DW-D23A 1024MB ram Logitech MX518 Dell 2407WFP Logitech Z-640 המפרט^^ המחשב שהיה לפני 2\3 חיה רעה, נהייתה סבתא זקנה. אני רוצה להריץ 1080P בלי שום בעיה, המחשב נהיה חלש. אני אוהב לשחק משחקים, אבל יותר חשוב לי סרטי HDTV עכשיו, ברור שאם המחשב יוכל אני אתקין את המשחקים החדשים, לא חשוב לי פילטרים וכל השטויות האלה. חשוב לי איכות ומהירות. (תמונה הכוונה ומהירות המחשב.) אין תקציב כרגע כי אין לי כסף, אבל זה יהיה בהדרגתיות, אני מתגייס עוד שנה אז לקחת את זה בחשבון (הכוונה שאני לא צריך מחשב על שיספיק לי ל4-5 שנים,…

• 18 תגובות
    • 954 צפיות
  4. Started by mazinya,

הרכבתי מפרט לשדרוג המחשב הקיים. אנ מעוניין להוציא סביבות 2000 ש"ח. כלומר אם צריך לחרוג קצת אין בעיה. החלקים שנלקחים מהמחשב הישן הם: המארז ANTEC 300, כונן דיסקים, כרטיס מסך HD6850 וספק כוח CORSAIR VX450 המטרה זה גלישה עם הרבה חלונות פתוחים בו זמנית, עבודה עם מסמכים וגיימינג בינוני - כבד ואין שום כוונה לבצע OC זה המפרט הסופי שאני מעוניין בו: ntel Core i5 3470 3.2Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray‎ Gigabyte GA-B75M-D3V Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 ‎ Corsair Value 4GBX2 DDR3 1600MHz Western Digital Caviar Blue 1TB 64MB 7200RPM Sata III WD10EZEX סה"כ יוצא 1950 ש"ח השאלות הן 1. האם יש התאמה בין החלקים? 2. האם הלוח אם יספיק או שעדיף ללכת על ה H77 שקצת יקר יותר? 3. הספק שלי איכותי, אך …

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר (חייל עני ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V, heroes might and magic 7, Batman: Arkham Knight -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) מה שאפשר להוציא בתקציב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אפשרי עם זה יעזור 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. עדיף יד…

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  6. Started by Dubek,

שלום. יש לי מחשב שקניתי לפני שנה (סמפרון 3000 סוקט 939, 512DDR, DFI Infinity (Nforce 4 Ultra), Leastek Geforce 6200TC). בגלל שהמחשב קצת מגמגם בזמן האחרון, חשבתי לעשות לו שדרוג. אני רוצה להחליף מעבד, לוח אם, זכרון וכרטיס מסך. הייעוד של המחשב הוא בעיקר אינטרנט, סרטים ואופיס, כשבמקרים נדירים אני ארצה להפעיל משחקים. התקציב בכותרת הינו תקציב מקסימום, ואני מעדיף להפחית ממנו ככל שניתן. תודה.

• 10 תגובות
    • 672 צפיות
  7. Started by Frungy,

אהלן, חשבתי לשדרג את המחשב עוד כמה חודשים, אבל הבנתי שלא תהיה לי הזדמנות כזו, אז אני מנסה לחשוב מה לשדרג עד יום ראשון. המחשב מריץ הכל טוב מאוד, אני לא מחפש שידרוג רציני. משהו בסביבות האלף, אפשר עם חריגה קטנה אבל לא מומלץ. E6600 2GB RAM 250GB HDD 8800GTX כרטיס מסך אני כמובן לא משדרג, חשבתי על זיכרון ומעבד. תודה רבה

• 11 תגובות
    • 993 צפיות
  8. Started by DeepBlue,

שלום כולם! אני חדש פה, אני גם לא מבין משהו במחשבים... :-\ בכל מקרה, אז זה המפרט שלי (על פי Sandra SiS): Processor: Intel® Pentium® 4 CPU 1.90GHz Mainboard: Intel Corporation D850GB Monitor/Panel : FLATRON 774FT Adapter : NVIDIA GeForce2 MX 100/200 Removable Drive : Floppy disk drive Hard Disk : MAXTOR 6L060J3 CD-ROM/DVD : HL-DT-ST CD-RW GCE-8240B CD-ROM/DVD : LG DVD-ROM DRD8160B) Multimedia : Creative SBLive! Gameport Printers : HP DeskJet 880C עכשיו, אני רוצה שזה יהיה מחשב למשחקים, אז אני צריך: מעבד,זיכרון,כרטיס מסך - שלושת אלה בעדיפות ראשונה. מארז,לוח אם מתאים לכל, ומערכת קירור - עדיפות שניה. נ.ב האם לוח האם שלי מספיק טוב להחזיק רכיבים חדשים בלי לפגוע…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by itaylevi,

שלום. החלטתי לשדרג את המחשב, דרוש שדרוג רק מבחינת מעבד, לח אם וזכרונות. זה מה שהרכבתי באמזון: כולל משלוח מדובר על 519$. האם בארץ אוכל להרכיב מפרט זהה מבחינת הרמה במחיר זהה? מבקש הצעות אם אפשרי. עדיפות לSTART-PC. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Jounce,

שלום לכולם, קורא בפורומים הרבה, אך זו פעם ראשונה שפונה אליכם. אני מעוניין לשדרג את המחשב הנוכחי שלי בהשקעה של עד 2,500 ש"ח לכל היותר (בלי חריגות). המטרה היא ליהנות *יותר* ממשחקים דוגמת X3:Reunion, F.E.A.R, Guild Wars והמשחקים שיצאו בשנה הקרובה (מתעלם מ- DX10). מהתקציב אני לא יכול לחרוג. השאלה שלי היא במה כדאי להשקיע יותר - מעבד+זכרון+כרטיס מסך קצת יותר חזק, או להשקיע את כל הכסף בכרטיס מסך חזק + ספק כוח בהתאם? במה אני ארגיש יותר שיפור?? כמה שחרשתי את הפורומים, לא הצלחתי למצוא התייחסות ליחסי הגומלין מעבד/זיכרונות/כרטיס מסך ובאיזה מהם כדאי להשקיע בשדרוג לטובת משחקים. כרגע נראה לי שהכי חכם יהיה להשקיע בכרטיס מסך וספק, ולקנות אוורור טוב למעבד ולעשות OC (דבר שהידע שלי בו מועט ב…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Danits1,

הקדמה : בחצי השנה האחרונה המחשב הרבה לקרוס והיה צורך להתקין הכל מחדש 6 פעמים. אחרי שהוחלפו ( לסירוגין ובשביל לבודד את הבעייה) ....הזכרון, הארד דיסק, הספק והוצא כרטיס המסך הגעתי למסקנה כי ככל הנראה הבעייה היא במעבד/לוח אם והחלטתי לשדרג. אשמח לעזרתכם בבחירת הרכיבים שאוכל לנצל מהמחשב הישן שלי לצורך הרכבת המחשב החדש. אני מניח שאצטרך : לוח אם / מעבד / מארז/ פתרון קירור איכותי זהו המפרט הקיים: INTEL I3-540 GIGABYTE GA-H55M-D2H SAMSUNG F3 HD502HJ 500 GB SATA 2 G/SKILL DDR3 4MB 1333MHZ GAINWARD GTX 460 768 MN DDR5 HEC 66RC מארז SEASONIC S12II 430W צורב LG 1. מה התקציב המקסימאלי?כ 1600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל, ואם צריך להוסיף עוד 100-50 שח 2. מה שימושי …

• 8 תגובות
    • 889 צפיות
  12. חג שמח חברים,אחרי הרבה בעיות עם החלפת לוח אם זול מצד KSP החלטתי לשדרג את הלוח אם ולהשאיר את שאר המרכיבים ככה שאני צריך המלצה ללוח אם איכותי מחברת ג'יגה בייט (או מחברה איכותית אחרת שאתם מכירים) אני פריק של סרטים ומחבר כבל מהמחשב לטלוויזיה,ככה שחיבור HDMI או לפחות שניים הכרחי,יכול להיות שבבוא היום ארצה לשחק במשחקים כבדים ככה שהייתי שמח שבלוח אם תהיה את האופציה להרכיב כרטיס מסך חזק. אני מתכוון להשאיר את המעבד, כרטיסי זכרון,דיסק קשיח ,והספק כח (אם יש לכם המלצות להחליף פריט כלשהוא אשמח לשמוע) מעבד : INTEL CORE I5 3470 זכרון : KINGSTONE DDR3 4X2 דיסק קשיח : WD קופסה שחורה טרה אחת כרטיס מסך לא קיים ,דרך לוח אם. אם צריך להוסיף עוד פרט א…

• 14 תגובות
    • 5.7k צפיות
  13. Started by okarmi,

שלום לכולם, הייתי רוצה לשדרג קצת את המחשב של החברה שיוכל להתאים לתוכנות עריכת סרטים בסיסיות. התקציב הוא של כ500 שקל אבל אשמח לשמוע גם אם זה חורג קצת מעל. שלב ראשון הוא להתאים לעבודה עם הפרמייר פרו. דרישות מערכת: http://www.adobe.com/products/premiere/systemreqs.html במידה ואפשר, לשמור על אפשרות לשדרוג לעתיד לעבודה עם avid (תקציב נוסף לשנה הבאה) דרישות מערכת: http://www.avid.com/freedv/sysRequire.asp השדרוג הבסיסי שאני יכול לראות שצריך הוא: 1. שדרוג זיכרון ל512 , (יש לה כרגע 192 ) 2. כרטיס FireWire. אשמח לקבל המלצות ותיקונים אם פיספסתי משהו. מפרט המחשב כרגע (נלקח בעזרת תוכנת Everest של Lavalys): CPU Type Intel Pentium 4E, 2400 MHz (…

• 13 תגובות
    • 796 צפיות
  14. Started by גבי ק,

היי. להלן המפרט הקיים: cpu amd athlon dual core 3800+ 64 bit motherboard ASUS m2v (כולל יציאת PCIEXPRESS) chipset VIA k8t900 ram 4giga (2X2) ddr2 800mhz - OSZ REAPER cl4 היום יש לי כרטיס מעפאן.. אני חושב לשדרג ל9600 או 9800.. האם אתם חושבים שיש צורך וארגיש שיפור ביצועים? האם אוכל לשחק משחקים שנחשבים כבדים (FARCRY לדוגמא)? האם כן שווה לי להשקיע ב9800GT או להסתפק ב9400GT ? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  15. שלום , אני צריך עזרה בייעוץ שדרוג המחשב ( ללא OC ) , יש לי כרגע ( לא מדובר על המחשב על שיש בצד יצין ) מעבד E6750 זכרון 1GB - היה 2 - השני נשרף - כרטיס מסך 8500GT לוח אם של ASUS - COMMANDO - S775 יש אוורור למעבד משהו של ZALMAN גדול יפה כזה - לא יודע איזה סוג בדיוק * אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך למשהו יותר טוב - מרמה התחלתית של GTX 260 - ואני חושב שאני רוצה GEFORCE * אני רוצה זכרון חדש - 4GB - ללא הכרטיס הישן - איך OCZ REAPER 44412 ? * בקשר למעבד - אני לא יודע אם להחליף - האם כדאי להישאר עדיין עם מה שיש או להחליף ב2 ליבות ושזה יהיה 8400 כמובן - או 4 ליבות שאני לא יודע איזה סוג - אשמח לקבל פה הצעות - האם המעבד שיש לי כרגע ישן מדיי והכדאי להחליך כדאי שלא יהיה צו…

• 7 תגובות
    • 655 צפיות
  16. זה מה שיש לי היום: CPU: Pentium II 333mhz@416mhz Motherboard: ASUS P2B i440BX Memory: 2x64MB + 1x128MB SDRAM Video adapter: Riva TNT 16MB Hard disk: Maxtor D740X 40GB CD-ROM: ASUS x52 Audio adapter: Sound Blaster Live! value Network adapter: Realtek 8139a אני רוצה לשדרג את המחשב כי הוא קצת זוחל ב-win2000 / לינוקס עם KDE מה עדיף במקרה שלי? לנסות להשיג מעבד+לוח אם+זכרונות - יד שנייה, או שאולי אפשר חדש בתקציב הזה? לאיזה מעבד מומלץ לשדרג לעבודה משרדית ואינטרנט (לא יותר מזה) ? תודה

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. אני רוצה מהמחשב : - עבודה מהירה : תגובתיות וזמן עלייה של התוכנות, קימפולים ודברים כאלה - שקט (מוחלט ! אני יושן ליד המחשב הזה) - המחשב מריץ לינוקס ושולחן עבודה KDE - המחשב לא משמש למשחקי מחשב - אני רוצה לקנות דברים שיהיה להם אורך חיים ארוך - המחשב לא באובר קלוק מפרט : CPU : Intel P4-478 1.7GHz MB : MSI MS-6547 V2 RAM : 1 * 256M 400MHz DDR Kingston PSU : Enermax 370W CPU Cooling : Intel generic Graphics : Voodoo3 Ethernet : Realtek 8139C אני הולך לשדרג : - כונן קשיח חדש (ATA מקבילי 80G) - להוסיף זכרון - להחליף קירור של המעבד כונן קשיח : - כמה קאץ' ? - איזה חברה הטובה ביותר מבחינת : שקט ביצועים אמינות (בנפרד) ? זכרון : - כמה כדיי שיהיה בסהכ ? - איזה חברה ? (זה …

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  18. Started by gmpc,

שלום אנשים יקרים, אני עובד עם CORE 2 4300, שני ג'יגה זכרון, כרטיס מסך X1950PRO וחשבתי לשדרג קצת בשביל משחקים עתידיים.. בגדול חשבתי להחליף את כל הזכרון שלי ל 4 ג'יגה ולשים איזה כרטיס מסך חזק ( יש לי ספק של קורסייר 550 ) - אני יודע שהלוח והמעבד לא משהו אבל זה מה יש והתקציב שלי הוא בסביבות 1500-1700 שקל סה"כ.. מה דעתכם? האם כרטיס מסך חדש + 2 ג'יגה זכרון יתנו לי שיפור משמעותי הראוי להוצאה כספית? תודה רבה רבה, אלעד.

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  19. Started by xonox,

שלום! מחפש לשדרג מחשב קיים כדי לשפר את הביצועים שלו קצת. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? נאמר עד 100-200 ש"ח, אבל רק אם זה באמת באמת משמעותי. 2. מה שימושי המחשב? כרגע המשחק שאני הכי חורש עליו הוא EU4 ובמקום שני Civ:BE. שני המשחקים רצים על המחשב, אבל מאוד לאט ועם גרפיקה הכי נמוכה. זה המחשב המשני שלי (בבית של אמא) ולכן אני לא מתכנן לשדרג אותו לרמת-על, רק מספיק כדי שלא יהיה לי משעמם בסופ"שים שאני כאן. להלן מפרט החומרה הקיים(הוצאתי את החלק הרלוונטי מdxDiag): ------------------ System Information ------------------ Time of this…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by gombn,

יש לי מחשב ישן הרכיבים הבאים נשארים: צורב - Yamaha 3200 X32 cd - טושיבה X48 הרד דיסק - BM Telsto 40GB 7200 Floppy Disk - א זוכר איזה בדיוק מקלדת ועכבר - Optical Wireless Lodigt כל השאר צריך להחליף !! מעוניין במחשב למשחקים אינטרנט וגם הרצה של תוכנות תכנות(די כבדות) האם אפשרי ליצור מחשב טוב עם הרכיבים שנשארים ועוד תקציב של 2500 ש"ח פרטו תודה

• 7 תגובות
    • 944 צפיות
  21. Started by DanyL,

שלום, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי ומה שאני צריך לשדרג הוא: לוח אם מעבד (בסוקט 775 או AM2, מכיוון שיש לי כבר קירור) כ.מסך וזכרונות. כמובן שאני מרכיב את המחשב עצמאית, ככה שתורידו דמי הרכבה. אגב, אתם יכולים להמליץ לי על ספק מודולרי עד 350 ש"ח? ועכבר בלוטוט'\RF, לשמאליים (ז"א שלא יהיה מותאם לימניים, עדיפות לסימטרי), עד 150-170 ש"ח. תודה מראש!

• 33 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by DXM,

לחבר שלי יש את המפרט הבא: מארז של חברת ג'יגה בייט (לא סגור על הדגם) CORE I7 860 לוח אם מתאים 9600GT 4GB DDR3 ספק של THARMELTAKE TOUGHPOWER הארדדיסק 300GB מסך ברזולוציה 1600X900 עכשיו פה אני צריך עזרה: על הספק לא כתוב כמה הוא במקום שנראה לעין ואני לא רוצה/יכול לפרק אותו. מאידך לא מצאתי של טרמלטייק דגם של פחות 500W. חשבתי להציע לו לקנות 4GB נוספים + 750/GEFORCE 750TI במקום לקנות מחשב חדש. השאלה היא האם ה860 יספיק הוא מעבד די ישן אבל בכל זאת לאח שלי יש פנהום 2 955 (בOC נמוך בינוני) והוא מחזיק מעולה בטאלפילד 4 עם 5850 בהגדרות די טובות ברזולוציה הזו. כמו כן האם אתם חושבים שהספק עלול להוות צוואר בקבוק לכרטיסים כאלו (לפי האתר של נוידיה רשום מינימום 300W ל750TI האם ייתכן כי הוא …

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by zoobooboozoo,

המחשב בן כמעט 5 שנים שלי די קורס ולשימושים שאני צריך(עריכת מוסיקה) הוא היה די מגביל מלכתחילה אז החלטתי לשדרגו. התקציב שלי מוגבל עכשיו, אז חשבתי להשאיר את ה: 1. מארז 2. ספק כוח - 520W 3. כרטיס מסך - Nvidia 9500GT 4. דיסקים קשיחים 5. מקלדת, מסך, צורב וכו' עריכה: OK, אז החלטתי ללכת על i5 3470 כבסיס, ועכשיו השאלה היא איזה לוח אם, ספק חדש, ומאוורר מעבד חדש לקנות. אני מניח שראם אני אלך על איזשהי חברה ידועה-קורסיר או קינגסטון בDDR 3 1600 ואין יותר מדי מה להתחבט שם - אני חושב שאעדיף כרטיס אחד של 8 ולא שניים של 4(זה משנה?) כדי שיהיה יותר קל לשדרג לעוד זיכרון בעתיד-גם ככה אין הבדל או כמעט אין הבדל במחיר. התקציב הוא סה"כ בין 1500ל-2000(לא יותר)

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by saphisto,

שלום לכולם, יש לי חבר שטס לארה"ב ואני מעוניין לשדרג את המחשב בנוכחי שלי שהוא מעבד - core i7-3770 8gb ram כרטיס מסך - gtx 1070 strix לוח אם- gigabyte d3h כמו כן המסך שלי הוא dell 27' 1440p התקציב הוא עד 4500, אפשר חריגה קלה עד 5000, אין צורך באחסון או SSD, מארז וספק. בעצם אני מעוניין לשדרג את המעבד, לוח אם, זכרונות וכרטיס מסך. על איזו חומרה מומלץ במידה והשימוש הוא גיימינג, ברזולוציה 1440p הגדרות גבוהות במשחקים חדשים? תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  25. Started by ItayMaoz,

שלום לכולם, אני מחפש לשדרג את המחשב שלי (מחשב בן 4 שנים) תקציב 1500 ש"ח. אני משתמש בו לתכנות ומשחקים. עריכה קטנה: הזיכרון שיש לי 4 GB 2*מה שרשום במפרט המפרט הנוכחי שלו הוא: תודה רבה, איתי.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים