עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by amar Erez,

אז ככה אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש תקציב בין 3ל 5.5 אלף שימושים אופיס אוטוקאד שרטוט בינארי ובים גודל מסך עדיף 13.5 אינטש ומעלה לא משנה אם יש מערכת הפעלה או לא כמובן שאם כבר יש אז עדיף ווינדוס חנויות שאני יכול לרכוש מהם הם ksp ivory RSM tms אם יש חנות מומלצת אחרת אני לא פוסל אבל עדיף מאלה בברכה ארז

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  2. Started by sliana2,

שלום לכולם- אני מחפשת מחשב נייד חדש. אשמח לקבל הצעות למפרטים. אני משתמשת במחשב לצרכי לימודים, אינטרנט ומוסיקה. אני מעוניינת במסך 15.6 אינצ', שהמחשב לא יהיה כבד, שיהיה לו מיקרופון, מצלמה, אופציה לחיבור ל WIFI. (יכול להיות עיצוב מעניין- בכל זאת אני בחורה...) מבחינת תוכנות: אני רוצה מערכת הפעלה של Windows 7, שיהיה בו Office ואנטיוירוס. אני מעוניינת גם לרכוש את המחשב בארה"ב (כדי לחסוך עלויות)- באופן כללי המליצו לי לקנות שם DELL או HP. חיפשתי באתרים שלהם אבל יש שם כמות מידע אינסופית ואני פשוט הולכת לאיבוד. אגב- עניין האחריות הוא חשוב- אני אקנה מחשב שתהיה לו אחריות בינלאומית כדי שאוכל לתקן אותו בארץ למקרה שקורה משהו. אז אם יש מישהו שמבין בנושא- אשמח להכוונה :-) מבחינת תקציב אני…

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  3. Started by Horeshh,

שלום לכולם ותודה מראש אני מעוניין לרכוש מחשב נייד ויש מס' שאלות שאיני מצליח למצוא תשובה להן. האחת; האם יש טעם להמתין לשנת 2015(חודש כלשהו בהתאם לדגם בהנחה והוא ידוע) על-מנת שאוכל לרכוש דגם חדיש יותר של מחשב X(האם השינויים משמעותיים ביותר משנה לשנה), השנייה; האם זה יוזיל משמעותית דגם ישן של מחשב X, השלישית; האם ידוע למישהו תאריך יציאתן של תוכנות הווינדוס והאופיס? והאם כדאי לקנות מחשב עם התוכנות העדכניות ולשדרגן בהמשך.

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  4. Started by מיכל20,

שלום מעוניינת ברכישת מחשב נייד בלבד. מטרות השימוש: תכנות רק בג'אווה וגיימינג (משחקים כמו fortnite). מערכת הפעלה שתהיה windows 10. תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  5. Started by maya2012,

היי, אני מחפשת מחשב נייד 15.6 הצרכים שלי: אינטרנט מיילים סרטים וקצת אופיס. אין צורך בגיימינג או גרפיקה. מחפשת חברה אמינה עם שרות טוב ומחשב שירוץ מהר ללא תקיעות ויחזיק בתקווה לאורך מספר שנים. האם עדיף לצרכים שלי I5 או אפשר להסתפק גם ב I3? האם כדאי להשקיע ב ssd? התקציב שלי עד כ ,2,700 ש"ח, עדיפות ל 3 שנים אחריות. משקל פחות קריטי זה לשימוש ביתי. תודה רבה.

• 31 תגובות
    • 9.9k צפיות
  6. Started by izunim,

שלום רב, אני טאבולה ראסה בנושא ניידים - אין לי כל ידע בנושא. אשמח לקבל המלצות לפי הפרוט הבא: השימוש: משרדי - אופיס, אינטרנט, המשחק הכי כבד הוא "באבלס"! ניידות ואורך חיי סוללה לא מיוחדים - הוא אמור להיות תחליף למחשב שולחני כך שאעבוד הרבה כשהוא מחובר לחשמל. אין תוכנות גרפיות, מולטימדיה או צפיה בסרטים. WINDOWS7 צריך גם חיבור אינטרנט WIRELESS. חשוב! איכות גבוהה, אמינות ושרות טובים. גם מקשי מקלדת גדולים יחסית (מה לעשות, יש כבר מישקפיים). תקציב באזור ה- 4000 ש"ח. תודה!

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  7. Started by מיכל20,

שלום רב ברצוני לרכוש מחשב נייד למטרות הבאות: 1. פיתוח full stack, גם למטרת קורס מקצועי וגם אחר כך לפרנסה. 2. תואר במדעי המחשב התקציב הוא בערך 6000-10000 שקל תודה על המענה 😎

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  8. Started by שמיים שיר-שריקי,

היי, אני צריכה לקנות מחשב נייד טוב וזול יחסית(סטודנטית). הדרישות הן שsolidworks יעבוד טוב במחשב. תודה לעוזרים !

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  9. Started by ilanb0,

לאחר מספר בדיקות, מצאתי המחשב המצ"ב באיביי. האם הקנייה כדאית? http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170639425009

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Pilp3l,

שלום חברים, אני מחפש לחברה שלי מחשב נייד לצורך לימודים. אני לא מבין גדול במחשבים החדשים ואשמח לקבל עצה מכם. מה אני מחפש : - מחפש מחשב קל (14 אינטצ') - לא מחשב יקר מדי: אני לא יודע מה המחירים היום בשוק אבל נראה לי שסביבות 3000 ש"ח זה סביר (עדיף כמה שפחות). - שיהיה מחשב טוב, לא מחפש מחשב high end אבל מחשב טוב ואמין שאפשר להריץ בו משחקים מדי פעם (סימס למשל). - עדיפות למחשב לבן ויפה . - עדיפות לא מסך מגע! ממש תודה לכל מי שקרא ומוכן לייעץ(: ותודה גם למי שסתם קרא (: עדכון : מילוי הטופס מהחוקים 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך 2. מה ש…

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. Started by plato,

שלום! אני מתחיל ללמוד משפטים בסוף אוקטובר.. אני צריך לפ-טופ... משהו בסביבות ה-4.5 -5 אלף שקל. רוב השימוש יהיה אינטרנט וכתיבת מאמרים. יחד עם זאת אם כבר אקנה נייד צריך שיהיה משער גם כונן DVD (לא?) צריך להיות ממש מהיר - די קל (לסחיבה בין כל הקורסים ) ) וכמובן אמין. שמעתי בינתיים על LGLS50A אומרים שהוא ממש טוב.. צריך עזרה דחוף! ":0) תודה רבה!!!

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  12. כותרת: רכישת מחשב נייד - עד 3000שח - שיהיה אפשר לתכנת ולקחת ללימודים 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 3000שח ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3500שח 2. מה שימושי המחשב ? לימודים => עבודה משרדית. (כל מה שמחקתי מהשאלון התשובה היא לא) 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: צריך שהמשקל שלו לא יהיה כבד מדי על מנת שיהיה נוח לסחיבה. => לכן הגודל מסך כנראה חייב להיות 13/14 אינץ' (לא מכיר 15אינץ שלא שוקלים הרבה). חיי סוללה חשובים כמובן. מעבד i3 טוב יספיק לי. (אם נשאר מקום בתקציב אז i5) 8 ראמ 500גיגה הארד 128גיגה SSD חובה! כרטיס מסך סביר. תודה רבה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום, אני עומדת לרכוש מחשב נייד. המחשב מיועד לשמש כמחשב עסקי - במשרד הוא יחובר למקלדת ומסך ואילו כשאצא מהמשרד המחשב ייצא יחד איתי. לצורך העבודה נדרש בעיקר שימוש בכלי Office, קבלה ומשלוח של מיילים (Outlook), וחיפושי מידע באינטרנט. לפעמים יצויירו במחשב שרטוטים פשוטים (בעיקר תרשימי זרימה וכד'). אין צורך בתוכנות גרפיות כבדות, ולא ייעשה שימוש במחשב לצורך משחקים ו/או עיבוד תמונה. תקציב: כ- 4,000 ש"ח, לא כולל Windows ו- Office. מכיוון שהמחשב ישמש גם כמחשב נייד מחוץ למשרד וגם במקום desktop במשרד, הוא חייב להיות אמין. המשמעות של "אין מחשב" עקב תקלה תהיה אובדן שעות/ימי עבודה. שמעתי שיש מחשבים שמתחממים ומפסיקים לעבוד וזה יהיה אסון מבחינתי. מסך: 13.3 יתאים לי. נדמה לי שאני רוצה מסך מ…

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך כמובן. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב ? עריכה גרפית וצפייה בסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש - Photoshop, illustrator, indesign, html5, google web designer. רמת השימוש היא לפרנסה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - 49 אינץ' של LG. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי- לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 - לא קריטי. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופ…

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by rsmb,

אהלן חברים, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד 17". השימושים העיקריים הינם גלישה באינטרנט, עבודה (מייל ואופיס בגדול), צפייה בסרטים/סדרות וקצת משחקים (אני משחק בעיקר CS:GO בתכלס). מאוד חשוב לי שהוא יהיה 17" ולצערי אני לא יכול לקנות נייח. אחד הדברים שראיתי בסגנון זה המחשב הנ"ל - https://ksp.co.il/?uin=38034&select=.268..271..1358..413.. האם יש לכם המלצות בנושא? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  16. Started by YOAV KALIMBA,

מקווה שזה המקום הנכון.. מחפש לקנות מחשב עם הכי הרבה ערך לפרוטה ונראה שמחשבי SAGER הם הדרך לעשות זאת. אז.. האם אני מחמיץ משהו? יש סיבות להתרחק מרכישה באמאזון או ממחשבים של החברה הספציפית?

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  17. Started by evy,

אהלן, אודה לעזרתכם בייעוץ לרכישת מחשב נייד. אלו הפרטים: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 4000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש כללי ביתי בעיקר, סרטים, מוזיקה, אינטרנט, אופיס, מדי פעם שימוש ב Lightroom ולעיתים רחוקות ב Adobe Premiere 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רצוי מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם…

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  18. Started by Rbix,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד דרך מוכר אמין באיביי. בנוסף למשלוח ישנו מס שמתווסף לתשלום בסך 234$. האם המס הזה יפתור אותי מכל תשלום עתידי? כלומר התשלום שכעת אשלם יהיה התשלום הסופי ולא אצטרך להוסיף אפילו עוד שקל?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by hananmori12,

שלום, אני בארה"ב ומחפש מחשב נייד משתלם לקניה פה, חשוב שיהיה אחריות בינלאומית בארץ, השימושים הם רגילים, עדיפות למהירות (אם צריך נרכוש SSD בנפרד), ראם גבוה, עדיפות למחשב שיחזיק 3 שנים לפחות. תודה

20. Started by hananmori12,

שלום, אני בארה"ב ומחפש מחשב נייד משתלם לקניה פה,  חשוב שיהיה אחריות בינלאומית בארץ,  השימושים הם רגילים, עדיפות למהירות (אם צריך נרכוש SSD בנפרד), ראם גבוה, עדיפות למחשב שיחזיק 3 שנים לפחות.    תודה 1. מה התקציב המירבי? 400-700$ האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים שוטפים, עבודה משרדית, צפיה ב4K 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אם המחשב מגיע ללא SSD ארכוש בנפרד …

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  21. Started by moti7,

שלום לכולם, אחותי בארה"ב אז אני אנצל את ההזדמנות ואזמין מחשב נייד. אני צריך המלצות ל2 מחשבים: 1. מחשב לסטודנטית - אני מאמין שהוא צריך להיות קל - אמין - יעבוד מהר(שהמחשב לא יהווה מגבלה, שהוא לא יהיה איטי או לא יסתדר עם עומס של מספר מסמכי WORD) - התוכנות שיותקנו עליו: אני מאמין שרק אופיס,אייטונס ואינטרנט 2. מחשב בשבילי - משקל לא משנה - צריך להיות מסוגל להריץ ויז'ואל סטודיו טוב - לא למשחקים - שיהיה מסוגל לעבוד עם מספר תוכנות במקביל אם אתם מכירים חנויות אשר עושות מבצעים טובים כמו הנחה על המחשב השני, או משהו במתנה(HP עושים מבצע שברכישת מחשב ב700$ מקבלים XBOX מתנה) *אם יש מבצעים מיוחדים לאנשי צבא/סטודנטים יש לי אפשרות לקבל אותם. תודה!! *******ושוב מארה"ב*******

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  22. שלום , אני צריך עזרה לגבי רכישת מחשב -בארה"ב בתקציב של 400-500 $ (עדיף קרוב ל 400) עדיפות ל HP או LENOVO ודגם שנמכר בארץ עבור האחריות הבינ"ל. * מטרות המחשב? שימוש משרדי בסיסי(OFFICE) , הרצת סרטי HD , תחליף למחשב השולחני. אין צורך בכרטיס מסך חזק עבור משחקים. * גודל המסך? 15.6'' מעדיף * משקל רצוי? ומשקל לא משמעותי לי . יהיה בעיקר בבית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן בטריה לא משמעותי לי . יהיה בעיקר בבית. יספיק 3 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI - יש צורך ב HDMI * בלוטות? מומלץ שיהיה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB-500GB * כונן CD/DVD? צורב? שיהיה צורב DVD. * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאו…

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  23. שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד בארה"ב בתקציב של 1000$ (אפשר לחרוג) למטרות גלישה באינטרנט/אופיס וצפיה בסרטים. בנוסף, אשתמש לעיתים בתוכנה Visual Studio (תוכנה קלילה יחסית). המחשב לא ישאר הרבה במקומו, ולכן חשוב לי שיהיה קל וקטן (רצוי מסך "13.3). ארצה מאוד בחיבור DVI/HDMI לצורך העברת תכני HD והקרנתם במקור חיצוני. כמו כן, אם אפשר שיתמוך בקריאת כרטיסי זיכרון. נפח הכונן הקשיח הרצוי הוא לפחות 160GB. פרט לכך, גם צורב DVD יהיה שימושי. סלחו לי אם הקשתי עליכם. תודה לעוזרים בבחירה.

• 33 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by biotech326,

היי חברים, בעיקרון לשימושים שלי אני לא חושב שיהיה צורך בתקציב שציינתי .. מעדיף שיהיה באיזור ה 1500 ש"ח כי זה מארה"ב. חבר שלי בארה"ב יכול לקנות לי לפטופ בשלושה הימים הקרובים אז זה די דחוף מהחנות הבאה Frys.com * תקציב- עד 2000 שח בארהב. * מטרות המחשב- בעיקר אינטרנט ולראות סרטים וסדרות באיכות טובה full hd 1080p. * גודל המסך - 15" * רזולוציית המסך- לפחות 1080p. * משקל רצוי- מעדיף שיהיה קל יחסית כי אשים אותו עליי במיטה רוב הזמן * האם נדרש זמן סוללה ארוך- יותר ארוך מהרגיל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות- Hdmi, אם usb3 לא מייקר מדי גם סבבה. * Bluetooth- כן .. יש לי רמקול חיצוני של jbl שארצה לחבר אותו * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח- הסוג פחות חשוב, 320 מינימום. * כונן אופטי- לא …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום, איזה מאפיינים יש לבדוק ברכישת מחשב נייד בארצות הברית לשימוש בישראל? למשל, האם יתכן שסוג/תדר ה-wifi עלול להיות שונה? אם כן, איזה סוג/תדר יש לבחור כדי שיתאים להפעלה בישראל?

• 1 תגובה
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.