ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,364 דיונים בפורום זה
-
חברים יקרים ערב טוב כאשר מציינים "צרכן מבולבל" אין ספק שהכוונה היא אליי. אני מעוניין ברכישת מחשב נייד וההיצע הנרחב ביחד עם הבקיאות הירודה (מאוד) שלי בתחום לא מובילים אותי לשום מקום. ככל שאני רק מעמיק יותר ומחפש יותר אני רק מתבלבל יותר.. . אני מעוניין במחשב נייד לאוניברסיטה אך עם זאת אני מעוניין שהוא יהיה יחסית סביר++ מבחינת חומרה (אם אי פעם יתחשק לי לשחק במחשב), גודל מסך של 13.3 אינץ', זמן סוללה ארוווווךךך (שיחזיק יום שלם באוניברסיטה), שיהיה עד 2 ק"ג. כעקרון בהתחלה היתה לי העדפה למחשב של HP אך כיוון שבאמת אין לי מושג מה טוב ומה לא, אשקול כל הצעה שלכם... תודההההההה רבה! רם[br]פורסם בתאריך: 11.08.2010 בשעה 18:12:23 שכחתי לציין שהמחשב הנייח שלי מאוד ישן וחלש (אחרת היי…
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
מהארץ או מחו"ל: מחול, מארה"ב תקציב: 600$ אין מצב לחריגה. שימושים: לימודים פתיחת קבצי rar סרטים ואם אפשר במחיר הזה אז גם משחקים (כרטיס מסך כמו M310). חברות מועדפות: Asus ,Hp. זיכרון: 4GB אפשר גם יותר. הארד דיסק: 500GB או 320GB עדיף 7200Rpm. יד ראשונה. עדיף גודל מסך 15.6 עם יציאת Hdmi ואולי גם יציאה אופטית. מעדיף שלא יהיה עם חיי בטרייה קצרים מידי. תודה רבה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום, אני די חדשה בתחום המחשבים הניידים ואולי תוכלו לעזור לי, אני עומדת לרכוש מחשב נייד ואני רוצה להשתמש בו בין היתר לעריכת סרטים עם תוכנת פרמייר ובפוטושופ. מה חשוב לי שיהיה במחשב? סוג מעבד, זיכרון...??? תודה רבה רבה רבה
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מחשב נייד חדש ללא מערכת הפעלה לשימושים ביתיים אנטרנט סרטים ומצגות. חשוב שיהיה עם מסך איכותי א יפי אס. 512 גיגה אסאסדי. מעבד איי 5. חשבתי על מסך 15.6 . לא חייב להיות קל. שאלתי מבחינת איכות ובניית המחשב. האם יש המלצה פה למחשב יוצלח שעונה על הצרכים שלנו, מצרף קישור של מפרט שעלה לי https://www.pc365.co.il/product-24516-HP_Pavilion_15_cs3020nj_9PV80EA_ללא_מערכת_הפעלה?utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap תודה מראש אביעד
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
שלום. מחפש מחשב נייד חדש. אשמח להמלצות. שימוש ביתי פלוס עבודה בדרכים לפעמים. חשבתי על מחשב מתקפל 2 ב-1 כולל מסך מגע. צריך שיהיה מסך 15.6״, המליצו לי בכיוון לנובו יוגה 9i. 16GB ram, 4K HUD , 1T מאוד התרשמתי. אך התבאסתי על חסרונות- מעבד i7 מדור 10 ולא 11. מגיע עם כרטיס מסך משודרג שלא בטוח שאני צריך (מייקר ומכביד על המשקל). אין יציאת HDMI ובאופן כללי לא מספיק חיבורים.... אשמח להמלצות
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חבר'ה, אני מעוניין לרכוש לאפטופ בתקציב האמור לעיל, שישמש אותי בעיקר לעבודה עם אקסל, אינטרנט מדי פעם וללימודים שיבואו עלינו לטובה. ההתלבטות הסופית שלי הגיעה לדגמים של Gigabyte. בעיקרון ה-W566U עם המעבד 2 ג'יגה T7250 והזיכרון 2 ג'יגה (800MHZ) הוא הבחירה שלי, עד שראיתי את הדגמים של W566N שלמיטב הבנתי, כולל כרטיס גרפי טוב יותר (צודק?) המקום הזול ביותר שבו מצאתי את הדגמים הינה החנות G-tech. W566U כפי שפירטתי - 3690 ש"ח W566N באותו מפרט רק עם 8400GS - המחיר הינו 4078 ש"ח. האם ה-400 ש"ח האלה מוצדקים? אני מניח שארצה לשחק מדי פעם משחקים, כיוון שהנייח שלי לא בדיוק מפלצתי (כרטיס גרפי 5600XT, יש נייר טואלט ריחני יותר שווה מזה כבר), אבל אני גם רוצה שהמחשב יחזיק לי לזמן רב,…
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
** עדכון: רכשתי את Dell Inspiron 7537 ** מחשבפיצוץ ועשוי מאלומיניום! תודה רבה לכל מי שניסהשלום, ברצוני לקנות מחשב נייד חדש. אני עובד בפיתוח אפליקציות לאנדרואיד ככה שאני די צריך את המחשב בהקדם האפשרי. בנוסף אני מפעיל וירטואליזציה של מכשירי אנדרואיד (למי שמכיר GenyMotion), גולש במקביל באינטרנט בכמה טאבים ופה ושם משתמש ב- Photoshop לעריכת גרפית קלה עבור האפליקציה. *** מאחר ואני יעבוד עם המחשב 9 שעות לפחות כל יום, רצוי שהמחשב יישאר קר ברמה סבירה ולא ירעיש) *** שמתי עין כבר על מחשב של Asus, והיום התקשרתי אל חברת נייד נייד, והנציג הציע לי לרדת מהם בגלל שהשירות והאחריות שלהם בארץ לא משהו בלשון המעטה. אני מאוד רוצה את אחד מהמחשבים האלה של Asus אך אני חושש מהתחממות ורע…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, החברה מעוניינת במחשב נייד חדש, עם הדרישות הבאות: 1) מסך מט, גודל 13"-14" 2) שיהיה לו עכבר באמצע (נקודה כמו בדל ולנובו, לא טאצ'פד) אין בעיה שיהיה טאצ'פד בנוסף (אך לא חובה). 3) שיהיה לפחות 4 גיג'ה זכרון פנימי. 4) משקל - פחות מ 3 ק"ג (כמה שפחות יותר טוב). 5) זמן סוללה כמה שיותר ארוך, לפחות שעתיים וחצי *יש עדיפות למעדים החדשים של אינטל מסדרת i#. ** תקציב הוא 3000 ש"ח, חריגה אפשרית עד 3500 ש"ח נשמח לקבל דגמים העונים על הדרישות הנ"ל. תודה מראש, גל
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
שלום, מחפש המלצות למחשב נייד. חשוב לי שיהיה קל (ורצוי גם דק). גודל מסך עדיף שיהיה 13-14 אינץ'. שימושים עיקריים יהיו אינטרנט, מוסיקה וסרטים, ועבודה על תוכנות אופיס. לא יהיה מיועד למשחקים. תקציב עד 4000 ש"ח. אשמח לעזרה. המון תודה ויום טוב.
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום רב אנשים, אני מעוניין לקנות מחשב נייד טוב במחיר עד 5000 ש"ח עם הדרישות שיריץ משחקים טובים כמו far cry2 , crysis , assasins creed וכד' אני מעוניין שהוא גם ימשיך לתמוך ולהריץ משחקים בשנה הקרובה ושלא ייתקע עם משחקים חדשים. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות נייד גיימינג יד שניה להעביר את הזמן במילואים. ראיתי המון מודעות אני אשמח לדעת איזה נייד ועם איזה כרטיס מסך אוכל להריץ משחקים כמו מאס אפקט לג'נדרי וRDR2 התקציב שלי 2000-2500 ש"ח תודה
-
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום וחג שמח! אני פונה אליכם היום בעקבות התלבטות קשה: האם לנטוש את המחשב הנייח, לטובת מחשב נייד חזק (מחליף-נייח) - משתלם, או לא? ארץ הרכישה: ישראל / ארה"ב (דרך קרוב משפחה שיקנה ויביא לי אותו עימו, ללא עלויות מכס ומשלוח). תקציב: ~1,000$. Call me old fashion, אבל תמיד יש לי הרגשה שאם אעמיד למבחן מחשב נייד ונייח בעלי אותו מפרט זהה - הנייח תמיד יהיה חזק יותר. רציתי לדעת, האם אני טועה? אני מודעת לכך שמחשב נייד יקר יותר על חשבון ביצועים, אבל אני שוקלת להשקיע קצת יותר - ולהפטר מהמחשב הנייח שלי אחת ולתמיד. מה אתם חושבים? והאם התקציב שלי יאפשר לי מחשב שיתאים לדרישות שלי? תודה רבה!! נטלי. אתחיל בלפרט על השימושים שלי: מטרות המחשב - Visual Studio (פיתוח WEB), אינטרנט, ה…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ראיתי את הדגם הזה שהוא נראה לי מעולה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14802 אני רוצה שמשחקים ירוצן לי על ultra ובלי תקיעות
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בוקר טוב, חדש בפורום והבנתי שצריך לענות לפי הסדר הבא, תודה מראש למי שעונה ועוזר! * מטרות המחשב - אופיס, גלישה, תוכנות של אדובי (99% פוטושופ ואילוסטרייטור), כל השימושים שצויינו הם יומיומיים. * גודל המסך - כ 14 אינץ' (או משהו ממש דומה כמו 14.1) * משקל רצוי - לא אקוטי, אני מפנטז על אולטרה בוק אז אני מניח שהמשקל נע בין 1.5 ל 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא חושב, שיספיק לפחות לפגישה עסקית + נסיעה, כך שלא פחות משעתיים שלוש * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - HDMI * בלוטות - לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - לא מבין בזה, בגלל זה אני כאן * כונן CD/DVD - כן אבל אם יש מחשב ממש טוב שמתאים לי אני אסתדר גם בלי * כונן Bluray - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - אין…
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5K כי יש לי הרבה דרישות, אם תראו לנכון שאני צריך להוסיף טיפה אני אוסיף כי אני מתכוון להעמיס עליו בשנתיים הקרובות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושי מחשב נרחבים: אני רוצה שהמחשב יריץ לי חלק משחקים כמו GTA V ONLINE ,PUBG ומשחקים חדשים ואפילו יותר כבדים מאלו וגם שיוכל להקליט אותי משחק אותם באופן חלק(במיוחד את ה GTA). הולך לערוך בו אודיו (קיובייס 9), וידאו (VEGAS PRO), תמונות (PHOTO SHOP) והכי חשוב אני הולך לתקלט איתו עם התוכנה TRAKTOR 3 ואסור לי שהוא ייתקע! אני אהיה תמיד עם מחשב חלופי אבל זאת באמת אופציה אחרונה. 3. האם יש צורך בציוד הקפ…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש המלצה למחשב נייד שיהיה שימושי עבורי ללימודי הנדסת חשמל (כולל הרצת MATLAB) חשוב לי שהמחשב יהיה דק, קל (עד 2 ק"ג), חזק, מאיץ גרפי חזק, כונן SSD, מסך HD בגודל 14" תקציב עומד על 4000-5000 ש"ח. האם מישהו מכיר מחשב כזה? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 7k צפיות
-
-
הנייד שלי בן ה-5 מתפרק. לאורך השנים שדרגתי אותו עם דיסק SSD 1TB. החלטתי להשתדרג ולקנות מחשב חדש (מעבד דור 7 או 8) ולשים בו את הדיסק מהמחשב הישן. הבנתי שברגע שאפתח את המחשב החדש כדי להחליף בין הדיסקים, תתבטל האחריות. במעבדה הרשמית רוצים 300 ש"ח על ההחלפה. מתלבט בין כמה דגמים דומים, המחירים נעים בין 5 ל-7 אלף ש"ח. יוצא שאשלם סתם על דיסק שאחליף מיד אחרי הרכישה + אחריות שתתבטל + מערכת הפעלה שכבר יש לי על הדיסק הישן. מה האופציות שלי לגבי הרכישה? חשבתי כבר להזמין מחו"ל (אמזון בבלאק פריידיי, איביי, יד שניה בלי דיסק), לקנות ביותר זול באילת. אשמח לעוד רעיונות. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
יכול להיות שאני אכנס עוד השנה ללימודי הנדסת מחשבים, במידה וכן, אני בודק לגבי מחשב נייד מתאים. מאוד חשוב לי המהירות של המחשב ושלא יהיו לאגים כלל. * מטרות המחשב: לימודים (הנדסת מחשבים) וגלישה באינטרנט. * גודל המסך? 14", אין עדיפות מט/מבריק * רזולוציית המסך? כמה שיותר גדולה בעדיפות ל FULLHD. * משקל רצוי? עד 2KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמובן, כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3 * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 128GB+ SSD, אם צריך, בהשקעה נפרדת . * כונן אופטי? מעדיף שלא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * כל דרישה…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב נייד ללימודים משחקים קלים וסרטים בתקציב של עד 2300 ש"ח מכיוון שאיני מבין בזה אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא מחשב טוב אשמח לקבל המלצות תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
תקציב: אין תקציב מוגדר בדיוק. סביבות 1000-2000 שקל (אבל באמת רק אם זה שווה ביחס לצרכים). מהם השימושים במחשב? לימודים מתי מתוכננת הרכישה: השבוע האם יש אפשרות למחשב ללא מערכת הפעלה: כן, אני אתקין לבד ווינדוס 8.1 גודל קשיח מינימלי: אני חושב שSSD 256 יספיק, אלא אם אתם ממליצים על HDD של 500. האם לתת דגש למשקל המחשב: כן, מחשב לנשיאה יום יומית. האם לתת דגש לזמן סוללה: כן, רצוי שיעבוד סביבות 6-9 שעות ללא צורך בטעינה גודל צג רצוי: פחות קריטי, רצוי גדול יותר (רק אם יש אפשרות בלי להוסיף כסף מיותר) האם קיימת העדפה לרכישת המחשב מחנות מסויימת: לא אם לא, נוכל להתאים לך חנות לפי איזור מגורים. עיר מגורים: נצרת עילית האם באפשרותך לבצע הזמנה מחנות רחוקה באמצעות משלוח: כן[ ראיתי …
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מעוניינת לרכוש מחשב נייד עם סלולאר משלב טאבלט של לנובו, אבל ממש לא מבינה ולא יודעת האם הוא טוב או כדאי. אודה לך מאוד באם תוכל לסייע ולתת חוות דעתך עליו. http://ksp.co.il/index.php?select=.268..271..159.&... תודה מראש ויום מקסים
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש. יש לי באופן אישי העדפה למסכים גדולים ולכן מצאתי מחשב עם מסך 17.3. כמובן שזה אומר משקל גבוה אבל מבחינתי זה לא משנה. מצאתי ב KSP את מחשב Lenovo Legion 5-17ACH 82K00041IV. מבחינתי זה קצת בעסה שהמקלדת היא אותה מקלדת של דגם ה 15.4 מאותה סדרה ולא גדולה יותר אבל זה מה יש. עוד ייתרון מבחינתי זה שהביקורות על המקלדת דווקא טובות בעולם. המעבד מקבל ציון מדהים של 21000 https://www.cpubenchmark.net/cpu.php?cpu=AMD+Ryzen+7+5800H&id=3907 לצערי רק 16GB של זיכרון אבל זה מספיק בהחלט לרוב המוחלט של הדברים. NVMe של 1TB זה נשמע טוב מאוד ויש אפשרות להכניס עוד אחד בעתיד אם יתחשק לי (ראיתי סרטונים של שדרוג בדג…
-
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
אני בן 13.5. מבקש לרכוש מחשב נייד מכספי מתנת בר מצווה. אין לי ידע כלל בנושא. אבא שלי מציע לי מפרטים למחשב נייח אבל אין לי מקום בחדר. לא מחפש מחשב נייד למשחקים, כי הבנתי שהוא יהיה יקר מאד. מעדיף מחשב קטן אבל אז המסך יהיה קטן מדיי. חשוב לי מעבד חזק, גלישה מהירה באינטרנט, כרטיס מסך סביר ושקל יהיה לקחת את המחשב ממקום למקום (למשל לטיולים - שלא יהיה כבד מדיי). שתהיה אפשרות להתחבר עם WIFI. אין צורך בצורב. כונן קשיח מעל 250 גיגה. רוצה שיעבו מהר, כלומר הרבה זכרון. שיוכל להפעיל מערכת הפעלה חלונות 7 + אופיס. סרטים אני מוריד מהאינטרנט וצופה באמצעות DOK אז נראה לי שכונן DVD מיותר לי. הבנתי שיש היום מחשבים ניידים עם מצלמה מובנית.זה יכול להיות טוב גם עבורי. ראיתי אצל חבר גם אפשרות לחב…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סבתא שלי עובדת מהבית, והיא צריכה מחשב נייד לשימושים משרדיים(היא לא משחקת שום דבר כבד יותר מסוליטר ). המחשב חייב להיות מאוד מאוד אמין, כי הוא יחזיק חומר חשוב מאוד עבורה - הפרנסה שלה ויהיה גיבוי למחשב הנייח שהוא סוס זקן. יהיה מעולה אם זה במקרה גם יהיה מחשב שיש לו שירות בבית הלקוח. אבל זה לא חובה, כי אני לא יודעת כמה זו דרישה מציאותית. תודה
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב ישמש ללימודים קלים כגון: דרישות בסיסיות לתוכנת C, JAVA,אסמבלר, ואופיס למיניהם. בין היתר לצפיית סרטים בקטנה, ולמשחקים בינוניים לא כבדים... ואינטרנט אנא ממכם חשוב מאוד שהוא יירכש באתר בעל אפשרות ל 36 תשלומים - TMS, http://www.hi-fi.co.il ואם אתם מודעים לעוד אתרים בברכה (: * גודל המסך? 13 -14.1 * משקל רצוי? רצוי שיהיה נמוך ויהיה קומפקטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? סוללה הוא פרמטר חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? אין צורך. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 360 יכול להספיק * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין צורך * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אין צורך במערכת הפעלה * האם יש לכם…
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-