ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,364 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב ללמודי אדריכלות שיריץ תוכנות כמו אוטוקד סקצאפ ופוטושופ. חשוב לי לקנות מחשב שימשיך איתי לכול התואר לכן אני משקיע קצת יותר מעבד: i7 זכרון:לפחות 8 g מינימום 759g hdd Ssd:רצוי מאוד(כונן אופטי לא חובה אפשר במקום) מסך: 15.6 לא קטן יותר fhd מט כרטיס מסך:חיצוני מינימום 2 g מעדיף חברות כמו אסוס ודל האחריות חשובה לי המשקל לא קריטי כולכך כול עוד הוא בגדר ה 3 קג חיי סוללה עדיף כמה שיותר
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה מהתקציב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תכנות - עבודה בפייטון בשפת R לעיבוד נפחים גבוהים של נתונים סטטיסטיים ,סרטים,עבודה שוטפת - office. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מיועד למשחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מ…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מתעניינת ברכישת מחשב חדש לעבודה (תיכנות אופיס ועריכת סרטונים) ובמקביל משחקים כגון מיינקראפט ופורטנייט לילדים בני 11 ו-9. המחשב הוכחי מייצר תקיעות רבות במשחקים. תודה
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל מכם המלצה לרכישת מחשב שיתאים לעבודה עם לייטרום ופוטושופ. מאחר ואני לא מבינה במחשבים אשמח אם תפרטו את הצעתכם המחשב ישמש אותי לעבודה בעיבוד תמונות כפרנסה ולא כתחביב מבחינת המחשב אני רוצה שהוא יהיה מעולה וישמש אותי לכמה שיותר זמן עם אפשרות לשדרוג רכיבים במידה והם כבר לא יהיו רלוונטיים ושיהיה ממש מהיר כדי שמספר תכנות יוכלו לפעול יחד ושזה לא יכביד על המחשב. מבחינת תקציב - לא מעוניינת לשלם המון כסף אבל אני יודעת שזה לא יהיה זול ולכן המקסימום הוא 5,000 ש"ח. ועוד משהו קטן... חשוב לי שהמחשב יהיה שקט תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, מבקש המלצה למחשב נייד משתמש בתוכנת premiere pro ו- after effect באיכות 2k.. ועורך קליפים וסרטונים קצרים תקציב כ-3000 תודה
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
שלום אני בתחילת דרכי ללמוד על התוכנות של גרפיקה לכן הומלץ לא לקנות את המחשב הכי יקר יש לי 3 מחשבים שמתלבטת בינהם dell precision 3561 i7 512ssd בסביבות 6500שח 2- dell g15 5511i7 1 t 3060 בסביבות 7500 שח 3- dell g15 3050 i7 512ssd בסביבות 6000 שח לגבי השנים האחרונים האם יש הבדל כל כך משמעותי לגבי הביצועים שמוצדק תוספת 1500 אם יש מחשב אחר שמומלץ אשמח לתשובה
-
- 28 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש מחשב לצורך שימוש משרדי אישי אינטנסיבי. כ15-20 טאבים פתוחים בו זמנית , אפשר גם לראות 2 קבצי וידאו ברקע לא בו זמנית אבל חשוב שיתמוך בניגון 4k בצורה מעולה - כיום אם אני מריץ קדימה זה חושב כמה שניות. יש לי היום i5 2500k. אין לי העדפה איזה מעבד. חובה 32 ג'יגה זכרון פנימי במינימום. עדיף מארז כמה שיותר קטן - אם היה ניתן לשם על השולחן אבל אם חובה לוח אם רגיל שבוע מעולה ממש אלך על זה. אני סבבה לגמרי עם רכישת רכיבים באמצעות אמזון. יש אופציה לחריגה כספית . אין תכנון כרגע למשחקים , אם יהיה אני אקנה כרטיס מסך בפעם אחרת.
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין ברכישת מחשב עבור גלישה באינטרנט (בעיקר) ושימוש בתוכנת פוטושופ (חובבני) תקציב: עד 2,500 ש"ח. אני זקוק לחוות דעתכם מה הרכיבים הכי חשובים לצורך עבודה עם פוטושופ? למיטב הבנתי כרגע הכי חשוב להשקיע במעבד טוב (חשבתי על Intel Core i3 3.2GHz 4MB - כי זה סביר, ואני לא רוצה להשתגע). ובזיכרון מהיר של 4 ג'יגה. וכאן אני כבר לא בטוח. האם כרטיס מסך רלוונטי לעבודה עם פוטושופ או שאני יכול להסתפק בכרטיס המובנה? ומה לגבי ספק כוח ומאוורר? האם יש צורך להשקיע גם בהם? או שמשהו סביר ובסיסי יספיק לי? תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם, לרגל מבצעי הבלק פריידי המתקרב והדגמים החדשים שעתידים לצאת, אשמח לסיוע בהתמקדות למפרט עבור מחשב לצרכי גיימינג ועריכה (מוסיקה). שאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000-8000 אך אין תקציב מוגדר ופחות רלוונטי, יותר מתמקד במפרט שישמש אותי לעתיד. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג (בעיקר משחקי FPS, לדוגמא: COD, BF וכו' אבל גם RDR2 ושות', בהגדרות גבוהות) ועריכת מוסיקה (Cubase, FL Studio). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. קיים מסך 27" מדגם: Asus PG279Q ועתיד …
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מבקש חוות דעת על המפרט הבא,המחשב לשימושים כגון:סרטים,משחקים{לא הכי כבדים},אינטרנט,עיבוד תמונות. 1. intel pentium d 2.66ghz 2x1m cache 805 duel core 533 mhz 775 box cpu 2.gigabyte ga-81945pg intel 945pg motherboard 3.xfx gf6800gs pci-e 256mb ddr retail video card 4.twinmos 512 mb ddr-II ddr 533 memory x2 5.samsung 160 gb 7200 rpm 8mb buffer s-ata II hdd 6.lg gsa-4167b 16x black bulk dvd-r/rw+r/rw 7.compucase-hec midi towr cI-6ar6-2f black silver{p/s not inc} case 8.enermax 420w eg425p-ve fma 20/24pin power supply
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לעזרתכם * מטרות המחשב?בגדול שימושים קלים אך מעדיף שתהיה אפשרות גם להריץ תוכנות של תכנות(מטלב visul וכו') * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14-15.6 * רזולוציית המסך? עדיף כמה שיותר טוב אך זה לא הדבר הכי חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא עקרוני * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף שכן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?לפחות 1T , האם כדאי גם SSD לטובת מערכת הפעלה? * כונן אופטי?עדיף שכן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשה DELL * כל דרישה מיוחדת שחשובה ל…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לקנות מחשב לשימוש ביתי עד 3000 ש"ח עם מסך 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? נא לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב ? עבודה משרדית-לשימוש ביתי סטנדרטי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש צורך במסך מחשב-קטן מ23 אינצים וגדול מ17- משהו באמצע בסביבות 20-22 אינצים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5-6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכב…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אשמח להמלצותיכם למפרטים :-) תודה מצורף הטופס: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, צפייה בסרטים ומעט משחקים מדי פעם משחקים בסגנון של league of legends. הייתי שמח להריץ את המשחק בהגדרות גבוהות, אם בעייתי בתקציב ניתן לרדת בהגדרות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10000 + מקווה שאצליח לקנות בסכום הזה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי כבר nvme שברצוני להעביר 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין העדפה ר 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת)…
-
- 9 תגובות
- 4k צפיות
- 2 followers
-
-
היי לכולם אני חדש כאן ברצוני לקנות כרגע מחשב מיקרוספט סרפס בוק מחו"ל ואני חושש שהחשמל בארץ לא יתאים לחשמל שם האם יש לי למה לחשוש? אשמח לדעתכם כי הבנאדם שנמצא שם צריך כבר לחזור לארץ תודה רבה לכולם
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
- 1 follower
-
-
הציעו לי את הציוד הנ"ל מיד שנייה כמה לדעתכם הוא שווה? [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2] [/TD][/TR] [TR] [TD=colspan: 2]למכירה ASUS Z87 DELUXE http://www.asus.com/Motherboards/Z87DELUXE/ ASUS GTX670 2GB OC http://www.asus.com/Graphics_Cards/GTX670DC22GD5/ I5 4690K http://ark.intel.com/products/80811/Intel-Core-i5-4690K-Processor-6M-Cache-up-to-3_90-GHz הכל מורכב כבר ברמת העיקרון בתוך thermaltake לבן מטורף חסר ספר כוח ודיסק והוא עף 2,500 ש"ח[/TD] [/TR] [/TABLE]
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מחשב (לא בשבילי) התקציב: 1500 חריגה: 100-200 ש"ח שימושים עקריים: אינטרנט,סרטים משחקים לא ברמה גבוהה. מאיזה חנות: לא משנה רק שתהיה אמינה וזולה. תודה רבה לכולם.
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום רב, אני טאבולה ראסה בנושא ניידים - אין לי כל ידע בנושא. אשמח לקבל המלצות לפי הפרוט הבא: השימוש: משרדי - אופיס, אינטרנט, המשחק הכי כבד הוא "באבלס"! ניידות ואורך חיי סוללה לא מיוחדים - הוא אמור להיות תחליף למחשב שולחני כך שאעבוד הרבה כשהוא מחובר לחשמל. אין תוכנות גרפיות, מולטימדיה או צפיה בסרטים. WINDOWS7 צריך גם חיבור אינטרנט WIRELESS. חשוב! איכות גבוהה, אמינות ושרות טובים. גם מקשי מקלדת גדולים יחסית (מה לעשות, יש כבר מישקפיים). תקציב באזור ה- 4000 ש"ח. תודה!
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש אני מעוניין לרכוש מחשב נייד ויש מס' שאלות שאיני מצליח למצוא תשובה להן. האחת; האם יש טעם להמתין לשנת 2015(חודש כלשהו בהתאם לדגם בהנחה והוא ידוע) על-מנת שאוכל לרכוש דגם חדיש יותר של מחשב X(האם השינויים משמעותיים ביותר משנה לשנה), השנייה; האם זה יוזיל משמעותית דגם ישן של מחשב X, השלישית; האם ידוע למישהו תאריך יציאתן של תוכנות הווינדוס והאופיס? והאם כדאי לקנות מחשב עם התוכנות העדכניות ולשדרגן בהמשך.
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
היי, אני מחפשת מחשב נייד 15.6 הצרכים שלי: אינטרנט מיילים סרטים וקצת אופיס. אין צורך בגיימינג או גרפיקה. מחפשת חברה אמינה עם שרות טוב ומחשב שירוץ מהר ללא תקיעות ויחזיק בתקווה לאורך מספר שנים. האם עדיף לצרכים שלי I5 או אפשר להסתפק גם ב I3? האם כדאי להשקיע ב ssd? התקציב שלי עד כ ,2,700 ש"ח, עדיפות ל 3 שנים אחריות. משקל פחות קריטי זה לשימוש ביתי. תודה רבה.
-
- 31 תגובות
- 9.8k צפיות
-
-
שלום לכולם- אני מחפשת מחשב נייד חדש. אשמח לקבל הצעות למפרטים. אני משתמשת במחשב לצרכי לימודים, אינטרנט ומוסיקה. אני מעוניינת במסך 15.6 אינצ', שהמחשב לא יהיה כבד, שיהיה לו מיקרופון, מצלמה, אופציה לחיבור ל WIFI. (יכול להיות עיצוב מעניין- בכל זאת אני בחורה...) מבחינת תוכנות: אני רוצה מערכת הפעלה של Windows 7, שיהיה בו Office ואנטיוירוס. אני מעוניינת גם לרכוש את המחשב בארה"ב (כדי לחסוך עלויות)- באופן כללי המליצו לי לקנות שם DELL או HP. חיפשתי באתרים שלהם אבל יש שם כמות מידע אינסופית ואני פשוט הולכת לאיבוד. אגב- עניין האחריות הוא חשוב- אני אקנה מחשב שתהיה לו אחריות בינלאומית כדי שאוכל לתקן אותו בארץ למקרה שקורה משהו. אז אם יש מישהו שמבין בנושא- אשמח להכוונה :-) מבחינת תקציב אני…
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
שלום ! אני מעוניין לרכוש מחשב נייד. ברצוני לרכוש את Dell Vostro V131 מה דעתכם? http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-vostro-v131-231.htm תודה
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום, אני סטודנטית שמחפשת מחשב נייד, לצורך של מיילים ואינטרנט. בלי שימוש 'כבד' של משחקים וכדו'. התקציב שלי הוא עד 3500 פלוס מינוס. חשוב לי מחשב של חברה טובה, מעבד icore 5, מסך 15.6 ומומלץ פחות מ-3 ק"ג. בתור אחת שלא מבינה בכלל במחשבים ונוטה לנזקים יש צורך באחריות של המחשב (ורצוי של 3 שנים..) ראיתי מחשב מדגם Dell Latitude E5520 L075520102E , יש לכם חוות דעת עליו? המלצות?מעבר לזה שמתי לב שיש הרבה מחשבים של Dell Latitude E5520. הם יש בהם הבדלים מהותיים? תודה מראש! גל.
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אז ככה אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש תקציב בין 3ל 5.5 אלף שימושים אופיס אוטוקאד שרטוט בינארי ובים גודל מסך עדיף 13.5 אינטש ומעלה לא משנה אם יש מערכת הפעלה או לא כמובן שאם כבר יש אז עדיף ווינדוס חנויות שאני יכול לרכוש מהם הם ksp ivory RSM tms אם יש חנות מומלצת אחרת אני לא פוסל אבל עדיף מאלה בברכה ארז
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
שלום רב ברצוני לרכוש מחשב נייד למטרות הבאות: 1. פיתוח full stack, גם למטרת קורס מקצועי וגם אחר כך לפרנסה. 2. תואר במדעי המחשב התקציב הוא בערך 6000-10000 שקל תודה על המענה 😎
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-