עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני נוסע באמצע מרץ לניו יורק וחשבתי להביא מחשב נייד ומתלבט האם כדאי. תקציב עד 700$. מיועד לסטודנט (הבן שלי) , עדיף עם כרטיס מסך מעל הממוצע, וכוח עיבוד שיאפשר גם הפעלת תוכנות עריכת אודיו. גודל מסך 15.6 חשוב גם אחריות בנלאומית. הייתי רוצה לדעת אילו יצרנים מציעים אחריות בנלאומית, ואילו דגמים יכולים להתאים לדרישות.

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  2. Started by scarymovie,

שלום לכולם. אני טס בקרוב לארה"ב ומתעתד לקנות מחשב נייד של לנובו מדגם Yoga 3 14". המפרט מופיע כאן: http://www.bestbuy.com/site/lenovo-yoga-3-2-in-1-14-touch-screen-laptop-intel-core-i5-8gb-memory-256gb-solid-state-drive-black/9598141.p?id=1219704992674&skuId=9598141 1. האם אני צריך שנאי יקר כלשהו למטען של הלפטופ בגלל ההבדל של המתח בארה"ב למול ישראל? או שמתאם שקע הכי פשוט יעשה את עבודה? 2. באתר של Bestbuy אני רואה שהאחריות היא לשנה, לרוב אני רואה שממליצים לאנשים על 3 שנים אחריות, עד כמה הדבר קריטי? כמו כן, שמתי לב שברוב האתרים האחריות של השנתיים הנוספות מעבר לשנה הראשונה לא ניתנות ע"י היבואן הרשמי אלא ע"י מעבדה פרטית. כך לדוגמא, אם אני מביא מחשב נייד מחו"ל אני מניח שאו…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Orgranot,

מטרת המחשב: עבודה משרדית, צפיה בסרטים ותכנות גודל מסך: 15.6" לפחות זמן סוללה: 4-5 שעות ויותר משקל: 2 - 2.5ק"ג יציאות מיוחדות: HDMI ועדיפות לשני חיבורי USB 3.0 Bluetooth: לא חובה גודל כונן 1TB כונן אופטי: לא צריך אחריות בינלאומית: עדיף מערכת הפעלה: לא חייב בתקציב העדפה לחברה: חשבתי על DELL או ASUS אך גם LENOVO זיכרון 8 GB תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by ALAV,

* מטרות המחשב? תכנות, משחקי רשת (כמו dota), סרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14-15 אינץ * רזולוציית המסך? לא קריטי * משקל רצוי? לא קריטי, המחשב בעיקר לבית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חובה HD * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לפחות 500 ג'יגה HDD, ולפחות 128 SSD * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף, לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אוהב ממש את ASUS, אבל לא נעול עלייה תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by LimaC,

היי עלה צורך במחשב חדש, המחשב יהיה לשימוש בסביבת אופיס ואינטרנט 1. הדרישות הן מאוד פשוטות - א. מסך טאץ' (כ 15") ב. הוא צריך להיות מהיר. לא גיימינג מהיר אבל אחד שמהירות התגובה והעבודה עליו תחשב חלקה גם בשביל אדם צעיר. (יש ניסיון לא נעים עם מחשב שהוזמן לאבא שלי לפני כמה שנים, עם אותה מטרה - סביבת אופיס ואינטרנט - והתסכול לעבוד עליו הוא כל כך גדול שכיום הוא מעלה אבק..) שאלה נוספת היא האם שווה להזמין אותו מאמזאון או פה בארץ? יש לי ניסיון עם קניית מחשב גם פה בארץ וגם באמאזון ושניהם סבבה.. תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by koko0,

אני הולך להוציא סכום מכובד על נייד, ואני רוצה בעיקר לדעת: 1. כמה לחכות לhaswel בארץ? אולטראבוקים שמגיעים עכשיו עולים פי 2.5+ מאשר בחו"ל, ככה שזה לא ממש משתלם. 2. השתנה משהו בזמן האחרון לגבי קניה מחו"ל? יש חברות ששולחות לארץ (וזה מגיע)? אני מתכוון ללכת על משהו בכיוון הAtiv book 9 \ Sony vaio pro. כרגע הדגם + הדרישות עוד בהתהוות, אני בעיקר רוצה לדעת איפה לחפש... תודה!

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by liores121,

מטרות המחשב? סרטים מוסיקה גיבויים.. משחקים ? הבסיסיים לא הכבדים * גודל המסך? לא מעל 14" * רזולוציית המסך? רצוי hd * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? קליל. אני עתיד לטייל איתו במשך הארבעה חודשים הקרובים * זמן סוללה ? שיחזיק לפחות את ה5-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצויhdmi וbluetooth אבל לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500Gb לפחות * כונן אופטי? זה יהיה נחמד כן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן. המחשב נקנה בבנגקוק ויובא לארץ לאחר כמה חודשים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Lenovo,Asus.. אני כרגע בבנגקוק ויש כמה מחשבים שבדקתי. אשמח אם תתנו לי חוות דעת על…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by puGs,

שלום, יש לי חבר שזקוק למחשב בסיסי שמסוגל להריץ דברםי רגילים בימינו: שירים, סרטים, וכן גם משחקי רשת קטנים שלא דורשים כרטיס גרפי חזק. הבעיה מתחילה בזה שהוא עבר לגור בבריטניה, והוא לא מבין שם בחנויות טובות. אשמח למפרט+ החנות שבה הוא יוכל לקנות את המחשב הנ"ל. התקציב הוא בערך 300 פאונד (1700 שקל), ויכול להיות כל סוג של מחשב, נייח או נייד. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by hezi508,

שלום לכולם אני צריך לקנות מחשב נייד והתברר לי שקרוב משפחה מגיע מהולד בשבוע הבא האם כדאי לקנות את המחשב שם למישהו יש המלצה בנושא תודה מראש חזי

• 1 תגובה
    • 991 צפיות
  10. יש לי חבר שמחפש מחשב נייד לדברים בסיסיים (אינטרנט ,אופיס) ומשחקים כמו FIFA . הוא חיפש פה בארץ ואז התקשר אלי עוד חבר מארה"ב שגם הוא מחפש מחשב ואמר לי שהוא קונה בחצי מחיר מחשב יותר טוב ומהמחשבים פה בארץ. עכשיו זה שחיפש פה בארץ במקרה העבודה שלו היא עם הרבה טיסות כמעט לכל מקום (גם סין,תאילנד,ארה"ב ועוד). השאלה איפה הכי כדי לקנות מחשב ולאיזה חברה תומכים ויש אחריות פה בארץ למחשבים שלהם מחו"ל(קראתי הרבה הודעות פה על זה והבנתי שיש עם זה בעיה). במחיר שהוא חשב להשקיע פה בארץ הוא באיזור 4000 ש"ח. אשמח לעזרה תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by צורחל,

שלום רוצה לקנות מחר מארהב מחשב. אשמח להמלצה למחשב גודל 14 או 15 אינץ i5 או i7 8gb ומעלה לא כבד במיוחד עדיף עד 2 קילו מסך לא מבריק ומקלדת לא sensitive לכל תזוזה. שימושים - בעיקר גלישה , קצת תוכנות גרפיות מחיר כ 650+- תודה רחל

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  12. Started by debil,

לחבר שלי יש מחשב שהפסיק לעבוד ועושה צרות. לאחרונה הוא קנה חלקים חדשים (ספק, הארד דיסק) ויש לו מארז, ולכן הוא חושב על קניית החלקים החסרים הרלוונטים. אם אפשר לקבל המלצה אחת למפרט אינטל ושני לאי-אמ-די, אז בכלל יהיה טוב. (אני מניח שמה שחסר לו זה לוח אם, מעבד וזיכרון, ואולי כרטיס מסך , עדיף מובנה ?) 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך, עדיף. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, אופיס, הורדות, סולידוארקס (לא שימוש עצבני), כונן די וי די לצפייה בסרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב חדש.. אז בהתאם לכללים, אכתוב לפי הסדר: התקציב המקסימלי - 3000 ש"ח, ועדיף לחסוך כמה שיותר השימושים הצפויים למחשב הם שימוש ביתי רגיל - הורדות וצפייה סרטים, גלישה מהירה באינטרנט ועבודות והדפסות ללימודים (משחקים אני לא משחקת) אני צריכה את כל הציוד מלבד מקלדת ועכבר (מסך דק כמובן... מגיע לי סוף סוף.. ) אני צריכה גם שיהיה מערכת הפעלה XP ושירכיבו לי את המחשב בחנות אני גרה באיזור הדרום (קו אשקלון-באר שבע) חשוב לי שיהיה צורב DVD בנוסף לכונן הרגיל והדבר האחרון - אין לי מושג מזה אופק שדרוג .... ??? רציתי מחשב טוב, חזק ומהיר. וכיון שאני לא מבינה כלום בזה, ולא רוצה שיעבדו עליי כשאלך לחנות מחשבים - חשוב לי לשמוע אתכם! איזה מחשב מומלץ? אני בטו…

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  14. במערכת העריכת וידאו הראשית שלי הלך לוח האם, לא ניתן להשיג כזה היום (P5WD2 PREMIUM). בגלל שמדובר בהתקנה מיוחדת ויקרה (שילמתי עליה הרבה למומחה שעה את זה) , קניית לוח שונה תעשה צרות + הוצאות. החלטתי לקנות מחר חדש מהיום למחר, למרות שהיום אני לא מעודכן מה יש ומה טוב... מעבד - רק אינטל- חשבתי על ה Q9550 לוח אם- רק אסוס - חשבתי על ה P5Q (דלוקס או פרמיום, מה ההבדל?) כ. מסך- רק ATI - את ה 4850? (אולי הדגם של ה DDR3). זיכרונות- DDR3 (עדיף ,לא?) אשמח לתשובה מהירה עוד היום (שלישי) כדי שמחר אקנה כבר הכל. תודה

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שיהיה מסך 15.4 ואחריות בינלאומית ומערכת הפעלה של WINDOWS תודה רבה נעם

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  16. Started by asafmanor,

שלום. כללי: מסך 13" עד 14" , מט. קל משקל. שימושים: אינטרנט, אופיס (סטודנט) עריכת סרטים ברמת התחביב - סרטוני GOPRO אשר מצולמים ב-1080p בפורמט H.264 עלולים להיות כבדים. עריכת תמונות בתוכנות כגון פוטושופ. צפייה בסרטי DVD. מה חשוב לי? אפשרות להרחיב זכרון עד 8GB. מעבד מעבד מעבד. אחריות בארץ. מה בעדיפות שנייה/לא חשוב? אפשרות להתחבר לטלוויזיה (HDMI או DVR או כל פורמט שהוא המילה האחרונה היום, אני באמת לא עוקב). גודל הארד דיסק - לא מעניין אותי, יש לי חיצוני למקרה הצורך. מחשב שמתאים לעריכת מוזיקה קלה. בגלל השימושים האומנותיים של המחשב, אמנם הכל בגדר תחביבים כרגע, אני שוקל גם קניית מקבוק פרו עם חריגה מהתקציב. אני לא מתנגד עקרונית לאפל' אבל כנראה שרק עבורו אסכים לשלם כל כך הרבה. הקני…

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  17. Started by AdamS,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד בסין, הבנתי שהמחירים שם ממש זולים. אין לי ממש דרישות, אני בעיקר רוצה הכוונה או המלצה. חשוב לי שתהיה אחריות עליו גם בארץ (תמליצו גם על כאלה שאין, אבל תציינו את זה אם אפשר). שהמסך יהיה יחסית קטן, אפשר כמו של ה-VAIO 13.3 או 15.4, לא יותר גדול מזה. בקשר לשאר התכונות, מה שאפשר בתקציב הזה. תודה רבה לכל העוזרים, באמת. אדם

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by meital_z,

שלום אחותי רוצה לקנות מחשב חדש (כי הישן מתחיל להיתקע מדי פעם) היא רוצה מחשב בסיסי לגלישה,,פייסבוק,סירטונים,סרטים וכאלה.. איך המחשב הזה לדוגמא?.. http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=BOXDN2820FYKH0-4-500&cart=143628288920388752〈=heb ואם הוא טוב בכלל?? אני לא כזה מבינה בזה.. או שלדעתכם עדיף בכלל להרכיב משהו ואם כן אשמח שתרכיבו.. אבל אין לה דרישות מיוחדות אולי שיזוז רק חלק ומהר בגלישה לא יותר היא מאוד מסתפקת במועט והיא גם לא צריכה הרבה מקום במחשב היום יש לה באיזור ה300GB במחשב וזה הספיק לה..כמובן שיהיה הכי זול שאפשר היא די קמצנית שזה מגיע לדברים כאלה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by OFRbd10,

אודה לעזרה בהמלצה ל קניית מחשב לילדה בת 10 שבעיקר משחקת מיינקראפט 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500-3000 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משרד, מיינקראפט, רובולוקס ודומיהם, סרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת ועכבר אלחוטיים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? קטן, תאורה יהיה נחמד אבל לא חוב…

20. אני רוצה לקנות מחשב בחודש הבא, ואם יש סיבה אז מקסימום עוד חודשיים. המפרט שחשבתי אליו הוא: Seagate Baracuda 40GB 7200RPM Msi KT3 Ultra2 KT 333 new Tsunami Virgo bLUE for P4 350W Mushkin 256 ddr 2100 basic Logitech MouseMan DUAL optical wheel AMD ATHLON XP 1800 + FAN (אולי 1900, אבל קראתי שההבדל לא משמעותי ביניהם) Logitech Internet Navigator BENQ DVD-ROM 16x48 RETAIL TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 וכרטיס מסך RADEON 9700 איך זה נשמע? ועוד שאלה קטנה, מתי צריכים להתחיל להופיע לוחות הNFORCE? ושאלה אחרונה, האם יש משהו מהפכני ששווה לחכות בשבילו בזמן הקרוב? תודה מראש תומר

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. המחשב ישמש בעיקר אותי בעיקר ללימודים בתואר הנדסת מחשבים, אבל גם כמובן אינטרנט, סרטים וקצת משחקים פה ושם. מסך 15.6 אינצ' רזלוציה - מעדיף FHD, אבל לא קריטי. משקל רצוי - ראיתי את האולטרה-בוקים האלה, נראים נהדר ונוח מאוד, אז אם נכנס לתקציב אחד שהוא גם בנוי טוב ועם חומרה טובה אז בהחלט רצוי. זמן סוללה - לא חייב ארוך במיוחד, אבל שלא יהיה זמן סוללה אפסי.. יציאות - נדרש HDMI שזה כבר נהיה סטנדרט, וUSB3. דיסק קשיח - גדול, כמה שיותר גדול, לא צריך SSD. כונן אופטי - מיותר, אבל לא מפריע אם קיים. ועוד משהו אחרון, אם מישהו מכיר אתר שממנו ניתן להזמין עם כרטיס אשראי ישראלי לכתובת בקנדה.. וChevy, תודה על העזרה שלך מלפני כמה חודשים, אבל אחרי שכבר קיבלתי ממך עזרה ובאתי לקנות הגיעה ההז…

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  22. שלום לכם. אני מעוניין לקנות מפרט למסך 22 אינץ' (שאני אקנה בקרוב), ללא ציוד היקפי. המחשב מיועד למשחקים הכי כבדים היום ונטו לגיימינג. לא מתוכנן OC. שקט נחוץ (לא שקט אבסולוטי אבל שלא יעשה רעש חזק שיפריע לישון). תקציב 4K (ללא חריגה קטנה אפילו). מפרט שחשבתי עליו: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1510 אני אחליף ל-4870 (אני לא חושב שאני מתכוון להתפשר על הכרטיס מסך כאן). על הצורב אני רוב הסיכויים מוותר כי יש לי כבר בבית. אולי אולי אולי אני אקנה אותו רק אם לא יחסר לי כסף לקנייה. אז מה אתם אומרים? ה-CM590 מספיק טוב? שקט? מקורר? יפה? (אני יודע שיופי זה טעם אישי, אבל חשוב לי שזה ישמש גם אביזר יפה בחדר P=) והספק יחזיק את המפרט עם ה-4870? או שמא כדאי להחליף לספק אחר? תודה…

• 13 תגובות
    • 953 צפיות
  23. Started by dadzik,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך במידה ואפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (לא כבדים), תכנות ועריכה גראפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Eclipse - כבד, Adobe Suite - כבד ועוד תוכנות כגון unity3d ו-blender (כבד). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CSGO -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980x1020 24". -לאילו הגדרו…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. דבר ראשון אני אביא את המפרט שאני חושב שיהיה הכי נכון בשבילי: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤1031 אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי. לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 מחיר: ¤677 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: SAMSUNG 320GB 16MB SATA2 7200 RPM מחיר: ¤523 אחריות: שלוש שנים. צורב DVD: LG DVDRW GSA-H22N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK מחיר: ¤203 אחריות: שנתיים. זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 מחיר: ¤742 אחריות: ללא הגבלת זמן. מארז: ANTEC P150 QUIET PC CAES + 430W PSU מחיר: ¤845 אחריות: שלוש שנים. מחיר סופי: ¤4122 + כרטיס מסך: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6485 מחיר: 2190 ש"ח. + מקלדת: …

• 35 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by amir321,

שלום, יש לי מחשב כ-5 שנים שעובד מאוד לאט ואני כרגע מעוניין לקנות מחשב חדש. המחשב משמש מכיל כרטיס טלוויזה של PINNCALE שמקליט ישירות ממיר הכבלים ברמה יומית + הקלטה ממכשיר וידאו/DVD שמחוברים אליו. כמו-כן הוא משמש להמרות קבצי ההקלטה ל-DVD או ל-DIVX. תשובות לשאלות: 1. מה התקציב? 2000-2300 ש"ח לא כולל מסך. ניתן לשלם במזומן 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (משחקים קלים), צפיה בטלוויזיה + הקלטות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך 22 אינץ (התלבטות בין T220 של סמסונג לבין LG2284 ) אולי מקלדת,עכבר,רמקולים סבירים. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צרי…

• 8 תגובות
    • 910 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.