עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? 3500-3800 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? נסו לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)- גרפיקה של תלת מימד סקאצ' אפ ורינדורים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה)- תדיר/פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים- ממש לא * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים-מסך לא כלול- 22 אינצ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? לא * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוה…

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  2. שלום המחשב אותו אני מעוניין לרכוש מיועד לעבודה עם matlab,maple ו- ++C . המחשב יריץ אפליקציות רבות במקביל זמן ממושך עם עומס גדול על המעבד והזכרונות. אני מעוניין במערך Raid 1 ולכן צריך 2 דיסקים קשיחים .לא מעוניין ב Overclocking למערכת ולא צריך כרטיס מסך חזק (לא צריך להשתמש ב Directx9). יציבות המערכת היא בעדיפות עליונה. התקציב עד 10000 ש"ח ללא מסך (יש לי). הציעו לי את המפרט הבא, אמרו לי בבקשה מה צריך לשנות בו אם צריך. תודה מראש. INTEL Pentium D - 3.0 (830) DUAL CORE- 2X1MB Cache, 800Mhz-775PI 2180 ש"ח ASUS P5LD2 DELUXE 1148 שח GIGABYTE X300LE 128MB DDR (128 BIT) TV-OUT / DVI - PCX - BULK 480 שח GEIL 2GB (2X1GB) PC2-5300 667MHz DDR2 Dual Channel 2451 שח מארז: COOL…

• 7 תגובות
    • 734 צפיות
  3. Started by GlooK,

תקציב : עד 10,000 ש"ח. המטרה : תחנת עבודה ומשחקים חזקה ,המבוססת על פלטפורמה ה- AMD 64. הדרישה : לוח אם Hi-End סוקט 939 - מקסימום ביצועים וטכנולוגיות עתדיות. זכרון : נפח גדול 1GB Good Value בתיזמונים נמוכים CAS2. כ.מסך : חזק ,הכי חזק שיש או שני לו עם אופציה ל-sli. דיסק קשיח : גדול-מאוד ושקט מאוד. כרטיס קול / כ.רשת מובנים על לוח האם. צורב DVD : אמין ,הכי אמין שישי לטווך ארוך. מארז : מבחינתי שיהיה מקרטון העיקר שיהיה גדול עם גישה נוחה לפירוק/הרכבה. ספק : חזק מאוד ,אמין מאוד ורצוי שההיה שקט. ואת כול שאר החלקים כבר יש לי , בתודה מראש GlooK.

• 29 תגובות
    • 4.5k צפיות
  4. Started by mazinya,

חפרתי עוד קצת והחלטתי שאני כנראה אקנה אחד מהדגמים הנ"ל Samsung Q330-JS03IL http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11412 Asus U35JC-RX057V http://ksp.co.il/hmain.php?uin=10961 Dell Inspiron N3010-4504AW7‎ http://ksp.co.il/hmain.php?uin=10923 מבחינת נתונים יבשים של מעבד וזיכרון כולם אותו הדבר. הנטייה שלי היא יותר לכיוון הסמסונג גם בגלל הכונן האופטי (אני לא משתמש בו יותר מדי אבל טוב שיהיה למקרה שארצה לפרמט ולהתקין ווינדוס נקי ועוד מני דברים אבל לא קריטי) וגם בגלל איכות הבנייה שלו שעפ"י מה שאני מבין היא הטובה מבין ה 3. מה שכן אין לי מושג לגבי זמן הסוללה שלו בשימושים קלים-בינוניים על האסוס אני חושב רק בגלל זמן הסוללה המעולה שלו בשימושים קלים-בינוניים. אני לא יודע מה זמן הסוללה שלו בהש…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by alonhzn,

http://www.pointpc.co.il/products/73819?ref=zap T7200 טושיבה סטלייט עולה 7200 ש"ח http://www.pointpc.co.il/products/77902?ref=zap T7200 טושיבה טכרה (כרטיס מסך פחות טוב אבל עובד יותר שעות) עולה 7800 ש"ח http://www.lamir.co.il/product.asp?product=12174 T5600 לנובו thinkpad עולה 8250 ש"ח http://netvox.shopy.co.il/products/77556 T5600 לנובו עולה 6550 ש"ח תודה רבה!!

• 41 תגובות
    • 3.2k צפיות
  6. אז ככה: מארז + ספק 400 HEC עלות 530 מעבד D830 3GHZ 1X2MB CACHE - עלות 2100 לוח אם ASUS DELUX - עלות 1150 זכרון X 2 קינגסטון 512 PC533 DDR2 CL4 - עלות 630 הרדיסק200GB SATAII 8MB BUFFER - עלות 530 כונן 1.44 - עלות 50 צורב DVD LG GSA-4167 - עלות 240 כרטיס מסך GIGABYTE OCX7600GT 256NB - עלות 1300 מסך LCD 19 LG L1970HR - עלות 2400 איפה אפשר לחסוך, לתקן, לשדרג ובמקביל לא לרדת ברמה...?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. עזרו לי להרכיב מחשב שיריץ כל משחק או אפליקציה גרפית ב-5000 ש"ח ללא מסך יש לי דילמה לגבי AMD או INTEL לוח אם כנראה ASUS רק שעוד לא יודע להחליט מה הכי טוב לצרכים האלו כרטיס מסך PCI-EXPREES 256MB של ASUS רק עוד לא החלטתי איזה ATI או NVIDIA עם תוכלו להסביר גם למה זה יעזור לי יותר תודה מראש javascript:void(0); javascript:void(0);

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  8. היי, אני איש תוכנה, אבל הידע שלי בחומרה מוגבל מאוד והייתי שמח לקבל עצות בנוגע למפרט למחשב חדש עד 8000 ש"ח (אפשר פחות, אפשר לחרוג קצת). מטרות: תכנות, הפעלת תוכנות לכתיבה תוכנה כבדות מאוד שדורשות זכרון רב ויכולת עיבוד במקביל (החלק העיקרי והכי חשוב). משחקים, אחרי הכל מחשב ביתי, אבל לא משהו יותר מידי, אני משחק אחת לחצי שנה איזה משחק, לא יותר מזה. שטח אכסון גדול (סרטים, מוזיקה וכו'). לא כולל: מסך, מקלדת, עכבר ושאר עזרים, רק "ברזל". דגשים: לפחות 2 ג'יגה RAM. כרטיס קול טוב. תודה רבה, עמרי

• 29 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום , אני בדיוק חזרתי מטיול בארה"ב וקניתי לעצמי כמה חלקים למחשב עתידי. כבר הרבה זמן אני משחק במחשב יחסית ישן(אני חייב לשחק על רוב המשחקים החדשים שיוצאים על הגדרות מינימליות , ורוב הפעמים אפילו אז הם עדיין מקרטעים) והגיע הזמן לשדרג. השתמשתי בשאלון שנמצא בפורום. 1. מה התקציב? לא נשארו הרבה חלקים לקנות, בסביבות 1k-2k אני חושב. 2. מטרות המחשב?: בעיקר משחקים (רובם כבדים) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?: לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?: מעבד כרטיס גרפי לוח אם וזיכרון 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?: אני לא יודע מספיק בשביל שתהיה לי העדפה , לכן אני מבקש עזרה. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם?: הקירור חשוב העיצוב לא , המחשב נמצא בחדר ש…

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  10. אהלן, מחפש נייד למטרת לימודים כלליים, אולי קצת גיימינג אבל זה לא העדיפות. גודל: עד 14", אולי גם 15.6 כל עוד הוא עומד ברזולוציה מספיק חדה (תצוגה טובה חשובה מאוד). כובד: עד 2 קילו. מחיר: עד 3000, חריגה של 200 ללא מערכת הפעלה. מפרט נדרש: i5-8250, 8 gb ddr, 256 ssd לפחות, 150 mx במידת האפשר, ומחשב עמיד ומוכח בשוק עם ביקורות קיימות. כמו כן מחשב יחסית פריק שניתן לשדרג לו זכרון בעתיד ללא הרבה בעיה. מאמין שזה מספיק הסבר. מתכוון לקנות עד סוף החודש ולכן פתוח להצעות מיום הרווקים או bf. אין לי בעיה שזה ישאר כתרד פתוח להצעות לפטופים משתלמים בחודש זה.

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by mtng,

מעבד: AMD 3200 64BIT Socket 939 לוח אם: Gigabyte GA-K8NS Ultra-939 nVIDIA nForce3 Ultra Socket 939 זיכרון פנימי: 2 X 256 400DDR כרטיס מסך: GIGABYTE FX6800 128MB DVI,TV או xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3 דיסק קשיח: 120GB S-ATA 8MB כרטיס קול: ON BORD כונן CD: X52 צורב DVD: DVD Recorders NEC 1300 DVD±R כונן דיסקטים 1.44 מקלדת עכבר ------------------------------ אז ככה... המחשב מיועד למשחקים כבדים בעיקר עוד משהו שרציתי לדעת זה האם הלוח אם תואם 100% את המעבד/כרטיס גרפי והאם יש לכם הצעה לשיפור. פשוט אני רוצה לקנות כרטיס גרפי איכותי ולא רוצה שאיכשהו הלוח אם יגרום לי לא לנצל את מלוא הביצועים ד"א התקציב הוא בערך 6000 ש"ח למחשב בלי מסך מה דעתכם? תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אהלן, מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים אני אקנה לבדי. המחשב לא צריך להיות מפלצתי. אני מחפש הכי הרבה bang for bucks, עם יכולת שדרוג גבוהה בעתיד. המחשב צריך להיות מספיק חזק כדי להריץ משחקים עדכניים ברזולוציה סבירה. בינתיים, אני מתלבט לגבי החלקים הבאים, כשהמטרה היא לסגור תקציב של בערך 4000 שקל: * מארז + ספק: מארז: ENERMAX CHAKRA 250MM FAN BLUE 430 ש"ח http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1025&category_id=915c85878fed40c0614e005366618d46& ספק: CORSAIR CMPSU-450VXEU 450W VX SERIES, ATX, PS/2, POWER SUPPLY http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=2407&category_id=77c8d3fb8d68ea65143eaf9b1f159e21& 459 ש"ח סה"כ: 889 ש"ח או מארז +…

• 11 תגובות
    • 894 צפיות
  13. Started by kalabasa,

שלום לכולם אני מעוניין במחשב שיהיה יחסית חזק לשימוש תוכנות סרטים וגם משחקים שיעמוד בהורדות ובצריבות רבות אני חשבתי על המפרט הזה רק שאני לא יודע איזה מארז לשים וברצוני גם לקנות מסך איכותי וכל זה אמור לעלות בסביות ה6000 שקל אז אני קצת חורג לפי דעתי אבל שמח אם תוכלו לעזור לי ולהגיד מה כדי להוריד או להחליף כונן קשיח חשוב לי שיהיה גדול לכן בחרתי ב200 ג'יגה תודה רבה על העזרה. ? AMD Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE 990 ABIT KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II 610 512Mb 400MHz Samsung 2X290 580 Sapphire (ATI) Radeon X800 GTO2 256MB DDR III, PCI-E 1380 ? WESTERN DIGITAL 200GB SATA II 7200RPM 8MB 580 NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 1 265 HEC 480W ACE (SILENT) 1 …

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  14. היי שלום לכולם, אני מתחיל ללמוד באוקטובר מדעי המחשב ולצורך הלימודים יש לי surface pro 4. אני רוצה מחשב נייח שישמש אותי לעבודות אישיות שאני עושה בתחום הפיתוח (אפליקציות בעיקר). 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד טוב לחסוך (לא על חשבון ביצועים) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח תוכנה ואפליקציות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). android studio ותוכנות פיתוח נוספות. ב) במידה והמחשב מיועד ל…

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by soferg,

שלום, אני סטודנט ומחפש מחשב נייד מהקטנטנים לצרכי אינטנרט וסרטים. הדרישות שחשובות לי הם: עד 1.5 ק"ג אינטרנט אלחוטי תקן N סוללה חזקה מחיר של 1500-1800 ש"ח... אשמח להמלצות תודה

• 3 תגובות
    • 963 צפיות
  16. היי חברים אשמח בעזרתכם בבנייה של מחשב לטובת החלפה של שרת קבצים (QNAP) אצלינו. אני עתיד להשתמש בכל הHDD שלו (6HDD של 4 טרה), אני רוצה לבנות מערכת שתריץ windows server למטרת הפיכתו ל file server. אני מחפש מארז ולוח אם שיתאימו למטרת שרת ושאוכל לחבר כמות גדולה של HDD בנוסף לSSD שעליו תשב מערכת ההפעלה. בנוסף 16 גיגה זיכרון. המון תודה על הסבלנות מראש 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 4000 ש"ח + מע"מ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, file server 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? ללא, 4. האם …

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by kisin,

אחרי 5 שנים (חתיכת תקופה) שהמחשב הנוכחי שלי צבר אבק על השולחן החלטתי שאני כבר לא יכול לסבול יותר וחייב לקנות מחשב חדש אז ישבתי והרכבתי לי מפרט שאני אודה לכם אם תוכלו לתת תגובות והצעות לשיפור המפרט. בעיקרון אני משתמש במחשב בעיקר לעבוד עם Visual Studio .Net, אבל בתור חובב משחקים מושבע עוד מימי קומנדר קין המשובח אני רוצה גם מחשב שאני אוכל להריץ איתו את המשחקים הכבדים שיוצאים עכשיו כדי שאני אוכל להמשיך להנות מלילות חסרות שינה. טווח המחירים שאני יכול להשקיע במחשב הוא בערך 3000-4000 שקל. המפרט שבניתי ב-KSP: מעבד: Athlon 64 3000+ (S-754) 1020 שקל לוח אם: 8KDA3J S-754 sata, gbl 570 שקל זכרון: 512MB Kingmax BGA 550 שקל דיסק קשיח: 120GB SATA 550 שקל מארז: HEC…

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  18. אני יודע שהסכום מצחיק אבל... קרובה שלי ראתה הצעה של מחשב במחיר הזה מאחת החנויות בעיר והחליטה שהיא קונה אותו. לא ראיתי את המפרט המדוייק אבל הסברתי לה שבטח דוחפים לה את כל הרכיבים הכי זולים שנשארו להם במלאי. זה לא כזה עניין אותה כי היא רק צריכה אותו לאינטרנט ופעם ב לאופיס ובטוחה שהוא יספיק לה. בכל זאת הצלחתי לעכב אותה עם הקנייה ואמרתי לה שאני אבדוק אם ניתן בסכום הזה להרכיב מפרט הגיוני. אז יש למישהו בכל זאת הצעה למפרט כזה ללא חריגה מ-1000 ש"ח?? תודה!!

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  19. Started by gshhar,

את המעבד הנ"ל כבר הבאתי מחו"ל ואת שאר הרכיבים אני עומד לקנות בארץ. התקציב שלי הוא גדול מראש אולם אני לא מאלו שמשחקים הרבה אז אני לא צריך כרטיס ממש חזק אבל אני רוצה אחד טוב,OC כמובן אני רוצה ובגלל זה אני רוצה שתמליצו לי על מערכת קירור מים טובה. בקיצור זה מה שהרכבתי: AMD Athlon 64 FX-57 Socket 939 - כאמור יש לי כבר DFI LANPARTY UT nF4 SLI-D Corsair TWINX 1GB PC4000 2*512MB DDR 500 Seagate 160GB NCQ 8MB 7200RPM SATA X2 - אני מוריד ה מ ו ן. Leadtek Geforce PX6800 256Mb Retail PCI-Express SLI - מספק אותי מעל ומעבר,אני רק רוצה שיחזיק לי את כל המשחקים,בנוגע להגדרות אני ממש לא לחוץ על הגבוהות ביותר. Creative AUDIGY 2 ZS Retail Sound Card - בשביל האיכות שמע של המשחקים והסרטים. Lo…

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום, קניתי את המחשבהנייד הזה(לא קיבלתי אותו עדיין): https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=24178 ומעוניינת להחליף לזה: https://www.ivory.co.il/catalog_compare.php?ids=23276,23315 (יש שניים- לא הבנתי מה ההבדל) האם תוכלו לייעץ לי בבקשה אם כדאי להחיף לשני עם הפירוט הנ"ל? 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודת דוקטורת שכוללת המון מסמכים והרצת תוכנות של עיבוד סטטיסטי כמו ATLAST.TI, תוכנות של איסוף מסמכים לביבליוגרפיה, וורד (באותו זמן, יהיו לי קרוב ל 20 מסמכים…

• 5 תגובות
    • 892 צפיות
  21. מומחי הפורום וחובבי המפרטים שלום להלן הצרכים שעל בסיסם אבקש לגבש מפרט: -המחשב ישמש למשחקים חדשים. -המחשב ישמש לצפייה/עריכה של סרטים. -תעשה עבודה בפוטושופ. -יעשו צריבות בתדירות גבוהה (למטרות גיבוי). -המחשב יריץ חבילת אופיס. -אין צורך בהרד דיסק מעל 160 ג'יג'ה. -אבקש לכלול במפרט מסך 19" (גם אם מקורו בחנות אחרת וזולה יותר - עדיף!) - למיטב הבנתי ה BenQ הוא האטרקטיבי ביותר ? -ע"פ התקציב כמובן המערכת תתבסס על AMD. -לא יעשה OC בשלב הנראה לעין. -דרוש סלוט PCI + מקום ל Audigy 2 platinum שברשותי. -אין צורך במארז נעים לעין ! תודה מראש, אשמח לעזרתכם...

• 9 תגובות
    • 737 צפיות
  22. מכובדי שלום רב. נא עזרתכם בקבלת החלטה איזה לוח אם לרכוש ואיזה כרטיס מסך? האם לרכוש לוח אם Abit IP35-E Intel P35 Chipset Socket 775 או Gigabyte GA-P35-DS3L Intel® P35 Express Chipset LGA 775 או Gigabyte GA-P31-DS3L Intel® P31 + ICH7 Chipset LGA 775 לגבי כרטיס מסך אני מעוניין עם מעבד 9600GT מה דעתכם על Twintech NVIDIA® GeForce 9600GT XT OC 512MB DDR3 PCI-Express ® 2.0 באם יש לכם רעיונות אחרים נא כתבו לי

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  23. שלום לכולם, אני מרכז רכישה מרוכזת של לפטופים לקורס קצינים (קרביים), אך אני לא סגור על המפרט או מה כדאי... אינני חזק בחומרה, כך שאינני יודע לבחור אותה. הדרישה היא למחשב ממוצע ,בעל מסך גדול מ-10.1 אך לא חייב להיות גם 15.4, כרטיס כרטיס ממוצע (לא בשביל גיימרים), שיעבוד חלק עם תוכנות אופיס למיניהן וגלישה באינטרנט, הארדיסק לא בשמיים, ועדיפות לאחריות ל-3 שנים. התקציב הוא בין 1000 ל-2000 ש"ח (עדיף משהו באמצע ומטה). אני אומר שוב, אני רוצה להגיע למפרט או מחשב של חברה זו או אחרת שהמפרט המובנה כבר עונה על הקריטריונים, לא לרכוש אחד כזה, ובשביל זה אני זקוק לעזרתכם. מודה לכם מאוד!

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  24. שלום, מבקש את עזרכתם ברכישת מחשב נייד. אינטל I5 או I7, לפחות 8GB ראם, 1000GB זכרון, אין חשיבות לגודל המסך אם כי עדיף 15.6, בסביבות 4K רצוי פחות. אין צורך לתת יותר מידי חשיבות לגרפיקה, שכן המחשב נועד לצורכי לימודים בעיקר. אך חשובה מאוד העמידות (דהיינו חברה טובה אשר תספק גם אחריות ארוכה) והיכולת להריץ תוכנות כבדות, סרטים וכו'. תודה!!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום חברים עד היום אני הסתדרתי עם מחשב נייד שהוא היה (ועדיין) נותן לי מענה למה שאני צריך. מעולם לא נהנתי כמו שצריך עם הגדרות משחק על HIGH והגיע הזמן שאני אתן לעצמי את הסיפוק הזה. אני מוכן לשלם על מהירות ואיכות כדי להנות כמו שצריך פעם אחת ולתמיד, וכאן אני צריך אותכם כדי שתעזרו לי לעשות את הבחירה הנכונה. תראו, אני עבדתי על הדברים האלו במחשב הנייד שלי (+המשחקים) ויש לציין שהוא עמד בהם בגבורה ובאמינות, אבל נמאס לי להיות על הקצה כל הזמן ואני רוצה להתחדש במערכת חדשה וחזקה. בבקשה עזרו לי בבניה של המחשב 1. מה התקציב המקסימלי? כ6K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם יש תועלת רבה מהסכום כולו אז השתמשו בכולו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג אבל א…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים