עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן, אשמח להמלצות (גם יותר מאחת זה אחלה) עבדתי שנים עם דל סטודיו ואני באמת לא מעודכן בשוק הלפטופים בשנים האחרונות. מחפש לפטופ / תקציב של 5500-6500 / אולטרה בוק לצערי אין לי זמן להזמין מחול. אלו הדברים שממש חשוב לי שיענה עליהם (לפי הסדר): מסך 14 אינטש + לא מתחמם + דק (אולטרה בוק?) + מנגן סרטים כבדים בלי בעיה (בלו-ריי / 1080p) + כונן קשיח בין 256-500 GB. ssd? אם הדרישות מוגזמות - אשמח אם תוכלו להמליץ על חלופה או משהו באזור. המון תודה !!!

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  2. לחברי הפורום שלום רב אני צריך מחשב נייד שיהיה מסוגל להריץ את שלושה התוכנות הבאות במקביל FOTOSHOPE INDESIGN אילוסטרייטור עכשיו מצאתי מחשב באחת הרשתות שמציע את המפרט הבא: (asus n550jv -cn191h) מעבד 2.4GH I7 4700 HQ זכרון 8GB דיסק קשיח 7200 RPM נפח כרגע לא חשוב כרטיס מסך של NIVIDIA GEFORCE GT 750M 2GB מסך FULL HD 1920X1080 על הקירור לא הופיע מידע עד כמה זה חשוב ? במחיר של 4900 באילת ואולי תהייה עוד הנחה מה אתם אומרים על המפרט הוא יעשה את את העבודה בצורה טובה? זה לעבודות גרפיקה בנסיעות או בחופשות וסופ"ש יש לי מחשב נייח בבית שעושה את העבודה כמו שצריך! ועוד שאלה אחרונה האם אפשר לראות מה המפרט של המחשב הנייח ופשוט לקנות מחשב נייד תואם עם אותו המפרט והוא ייתן לי ביצועים כמן …

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by knight27,

חברים יקרים, בשעת מלחמה זו , אשמח לעזרתכם ולניסיונכם בבניית מחשב טוב ++ התקציב הינו סדר גודל של 7000 ש"ח לא כולל מסך-(אשמח להמלצות גם בנידון) לא קונים כל יום מחשב ולכן הייתי מבקש לקנות מעבד Intel® Core I7 בצירוף לוח אם מתאים , זכרון וכרטיס מסך עם יציאת HDMI השימוש הינו בעיקר משחקים וסרטים באיכות של HD (נעוניין בהמשך לקנות פופקורן) ולכן אני זקוק גם לHD פנימי וגם לחיצוני אני ממש מודה לכולכם על עזרתכם!!! תודה ותשמרו על עצמכם

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  4. המחשב הישן שלי התקלקל וע"פ המעבדה צריך להחליף מעבד, לוח אם וספק כוח. זה מוביל אותי ככל הנראה להחלפת המחשב כולו. הרכיבים שאני לוקח מהמחשב הישן לחדש: כונן SSD, כונן קשיח רגיל וככל הנראה גם כרטיס מסך שהוחלף לפני פחות משנה: GTX 750 TI. כרטיס מסך חדש יישקל בהמשך, כרגע זו הוצאה לא מחוייבת המציאות. ביקשתי הצעת מחיר למחשב חדש למטרות גיימינג וזה מה שקיבלתי: מק``ט שם מוצר מחיר מחיר IntI56500-TRAY מעבד אינטל Intel Core I5 6500 3.2Ghz 6MB Cache s1151 - Tray 885 …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש. הוא מיועד בעיקר לסרטים, אינטרנט, תכנות וגם למשחקים (לא לגיימר כבד) בשלב ראשון לא מתוכנן OC. (בעתיד כנראה שכן) הרכבתי את המפרט הבא: Core2 Duo 1.86Ghz, 1066Mhz, s775, 2x1MB Cache - 1250 965P-DS3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E - 950 677 - 1GB Twinmos - 470 eVGA 7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E - 710 Maxtor - 250GB (16MB) SATA II - 470 NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 - 195 סה"כ : 4050 ש"ח איזה מארז + ספק כדאי לקנות? (המחשב נמצא בחדר השינה ולכן אני רוצה שיהייה כמה שיותר שקט - אפשר לחרוג מעט במחיר ע"מ לקבל מארז איכותי יותר) האם יש שיפורים שרצוי לעשות? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 503 צפיות
  6. שלום לכולם ! אני רוצה לקנות מחשב בשבוע הבא אז כמה שיותר מהר עזרה תתקבל בברכה ! ! ! אני מעוניין לקנות מחשב חדש ליצרת מוסיקה שיוכל לעבוד עם הרבה כלים וירטואלים VST וכו ... יש לי בתקציב עד 4000 ש"ח עדיפות למעבד אינטל i7 הבקשה שלי שתעזרו לי להרכיב מתאים למוסיקה לפי מה שהבנתי ממה שקראתי אינטרנט גדול בין מחשב מולטימדיה/למוסיקה אני צריך מפרט ברור כדי שאני יוכל לקחת את זה לחנות ראיתי מחשבים בכמה אתרים ולא יודע עם הם מתאימים לי http://www.mechkar.co.il/product.asp?ProductID=37&ProducCategoryID=3&ProducSubCategoryID=10 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8674 תודה לעוזרים ! ! !

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  7. שלום, אני צריך את עזרתכם בהרכבת מפרט לשדרוג מחשב, אני צריך מעבד (לא סגור אם אינטל או AMD) לוח אם שמתאים, זכרון 512 (אני מניח שעדיף 2x256...) ומארז עם ספק נורמלי. אם אפשר הצעה עם כרטיס מסך ובלי כרטיס מסך (רק onboard של הלוח אם) וכמו-כן מעולם לא קניתי / עבדתי עם AMD לכן אינני יודע איך הם מתנהגים, מתחממים מהר וכו' אז אם אפשר הסבר קצר עליהם ? יש לי כבר דיסק קשיח 80GB, צורב וכונן DVD. המחשב מיועד לעבודה ביתית רגילה, אולי קצת משחקים לא עם גרפיקה מטורפת. בתודה מראש על העזרה המהירה ! מני.

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  8. שלום לכולם. ברצוני לקנות מחשב בתקציב של עד 2.7K בלי מסך מחשב אני קונה בנפרד מסך 22 אינץ. השימושים הם: 1.התקציב עד 2.7K 2.מטרות המחשב: אינטרנט, משחקים ברמה טובה + , צפיה בסרטים , חשוב שכול החלקים מחברה טובה ואמינה. 3.ציוד הקפי: מקלדת ועכבר לא אלחוטיים + רמקולים 4.חשוב שכל הרכבים של המחשב מחברה טובה . 5.המארז של שמחשב חייב להיות טוב ואם יש צורך בספק כוח וקירור אז גם להכניס למפרט. תודה מראש לכולם....

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  9. שלום לכולם. ברצוני לקנות מחשב בתקציב של עד 2.7K בלי מסך מחשב אני קונה בנפרד מסך 22 אינץ. השימושים הם: 1.התקציב עד 2.5K 2.מטרות המחשב: אינטרנט, משחקים ברמה טובה + , צפיה בסרטים , חשוב שכול החלקים מחברה טובה ואמינה. 3.ציוד הקפי: מקלדת ועכבר לא אלחוטיים + רמקולים 4.חשוב שכל הרכבים של המחשב מחברה טובה . 5.המארז של שמחשב חייב להיות טוב ואם יש צורך בספק כוח וקירור אז גם להכניס למפרט. תודה מראש לכולם....

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  10. שלום ברשותי מחשב נייד ACER aspire 5100 .. רציתי לאתחל את הווינדוס ויסטה כי המחשב פעל קצת לאט וסתם כדי שהיה נקי מכל הזבל שהיה לפני. יש אפשרות של ACER שהוא אמר לי שצריך לשים סיסמא ואז הוא יתקין קבצים מחדש על כונן C משהו כזה לא ממש הבנתי וחשבתי שזה יאתחל את הווינדוס . בקיצור לא קרה כלום והווינדוס גם לא עלה ולא הותקן ופשוט כל פעם שאני מדליק את המחשב יש מסך שחור עם פס כזה למעלה שלא מתקדם לשום מקום ואז המחשב נכבה.. ניסתי כמעט כל מה שיכולתי ניסתי להתקין ווינדוס(לא חוקי ) שיש ברשותי שמתי דיסק והוא לא הפעיל אותו ונכנסתי לביוס כדי לבדוק שהכונן שמפעילים את המחשב אז שהכונן יזהה דיסקים .. לחצתי ALT+F10 הבנתי שזה מביא למצב הגיבוי של אייסר ואז אחרי כמה ניסיונות זה הביא אותי לשמה וניסתי …

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  11. Started by elladb,

אני צריך מחשב בינוני לעבודה בעיקר על WORD. לקחתי מחשב מראש חזק משצריך כי זה לסבא שלי ואני רוצה מחשב שיחזיק לו כמה שיותר זמן ללא שידרוגים בעיות וכו'. מה דעתכם על המפרט הבא: barton XP 2500+ - 600 Chaintech 7NIF2 - 550 256M-333k *2 - 360 Maxtor 80GB 7200/133 8MB - 580 TFT IIYAMA - 17'' AS4314UT - 3050 מה דעתכם עם המסך? האם אני צריך גם מאוורר טוב יותר ממה שמגיע עם המעבד? (אני לא מתכוון לעשות OC). תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by cappuccino,

חברה אני מעוניין לקנות מחשב חדש ולאחרונה היה לי אחד ממש טוב עם מעבד ה- Q9550 לוח של ASUS P5Q DELUXE זיכרון של 4GB כ.מסך ATI 4870 דיסק קשיח של 1TB מארז NZXT LEXA ספק כח של 750WT מסך של SAMSUNG T220 צורב DVD של SAMSUNG X22 . כאשר מקלדת ועכבר אלחוטיים של MICROSOFT מתנה ורמקולים יש לי . עכשיו ההצעה הזאת שווה ל- * 7800 ש"ח * כאשר המסך שווה ל- 1300 ש"ח . אז אני כבר מתלבט אחרי הכתבות שקראתי על ה- I7 החדש וכל הדברים מסביב . בבקשה מישהו יכול להמליץ לי על מארז עם ה- I7 החדש בסכום של עד 6500 ש"ח ומארז שיתמוך במשחקים כבדים . ויהיה עדיף על המפרט שיש לי למעלה . בתודה רבה לעוזרים .. וסליחה על אורך הטקסט פשוט כי אני חדש פה ...

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  13. בניתי את זה: מעבד AMD Athlon II X3 450 Box ₪395 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX450WFGMBOX לוח אם Gigabyte GA-MA78LMT-S2 ₪282 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950733 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪201 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון A-Data DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 ₪150 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=D32G1333AR כרטיס גרפי Gainward nVIDIA GeForce GTS 450 1024MB DDR5 PCIe ₪601 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GWGTS450PCX1024 צורב LG GSA-GH24N X24 SATA DVD ₪100 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH24N מארז כולל ספק CoolerMaster Elit…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. פשוט רק היום אני בחופש..ואני דוחה הרבה זמן.. אני צורב הרבה מכשירים ושהמחשב יעמוד יפה גם בכמה משימות ביחד. כונן ללא מסך וללא צורב DVD מקלדת ועכבר ורמקולים רק כונן מחשב נטו. המחשב אמור להיות חזק עד כמה שניתן מהקצת שאני יודע אני רוצה הארד דיסק לפחות 320 ג'יגה 7200 RPM ביציאות שיהיה USB 3 גם ESATA ושאר היציאות המהירות שכדאי שיהיו מעבד חזק אולי I5 כרטיס מסך טוב 4 ג'יגה זכרון וזיכרון מטמון גבוה שיספיק לי שקט עד כמה שאפשר מארז לא מנופח ומפלצתי אלא כמה שיותר קטן בגלל המקום כמובן כרטיס רשת מצויין כרטיס מסך טוב ולוח אם עם אפשרות הרחבה ספק כוח תקן 80+ חשוב שהמוצרים יעבדו היטב אחד עם השני ושלא יצא שהשקעתי על משהו וחלק אחר גורע ושיהיו מחברות טובות! תודה לעוזרים!!

• 6 תגובות
    • 785 צפיות
  15. Started by balilti7,

שלום לכולם יש מישהו שיכול בבקשה לעזור לי למצוא מחשב של חברת IBM גירסה ThinkPad LTE מי שמבין במחשבים יבין מה LTE זה אפשרות להתחבר לאינטרנט דרך כרטיס סימ של פלאפון < חיפשתי באייבורי וksp ובזאפ ואין בשום מקום... אשמח אם מישהו יכול להפנות אותי למישהו מהארץ דווקא ולא מחו"ל , כי זה דחוף תודה רבההההההההההה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. דבר ראשון רציתי לדעת את דעתכם על הכטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX GeForce 7950GX2 1024MB DDR3 512 BIT DUAL DVI HDTV TV/O- GV-3D1-7950-RH - RETAIL ובבקשה את דעתכם בנושא המעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 2.13GHz(E6400) 1066MHz/FSB 2MB - BOX דעה אמיתית, כי אני שוקל לקנות אותם דבר שני, אם אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על כרטיס קול טוב, במחיר בינוני, לא יותר מדי נמוך ולא גבוהה מדי למחשבים חזקים מאד תודה לעוזרים ויום טוב

• 4 תגובות
    • 499 צפיות
  17. Started by shimonsky,

יש לי נייד של ACER כשניסיתי לפרמט אותו , כתוב ב-XP שיש לו כונן F אימ'ג עם 10 גיגה. איך אני מגיע אליו לפרמט עם ויסטה (יש מספר על הנייד)?

18. מבקשת את עזרת הציבור בחיפושי אחר מחשב חדש. הדרישות: כללי - עבודת מולטימדיה מאסיבית הכוללת עיצוב ותכנות בתוכנות גרפיקה ואנימציה (לעיתים גם עריכת וידאו). צריכה עזרה במפרט מחשב: רכיבים ודאיים: מסך שטוח - "19 זכרון - 256 DDR H.D - 40Gb מארז - לפחות מידי DVD כרטיס רשת עכבר אלחוטי ועט דיגיטלי (WACOM) מקלדת אלחוטית אין צורך ברמקולים רכיבים לא ודאיים: מעבד - AMD או אינטל?!? לוח אם - איזה דגם Gigabye אני צריכה? חשוב: לא רוצה שום דבר OB אני מתכננת לקנות את המחשב תוך כמה ימים. תודה על כל עזרה שתבוא

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  19. Started by ziko,

תמיכה טכנית פתח דיון חדש 1 …

• 18 תגובות
    • 3.7k צפיות
  20. Started by NETANELKOREN,

שלום. אני רוצה לקנות מחשב. אבל לא יודע איזה מעבד יוכל לרצות אותי הE6600 הוא ה6700 אני רוצה לקנות כרטיס מסך אבל לא יודע מה יותר טוב geforce 7950 gt extreme הוא ati redeon 1900tx. האם ASUS P5B DELUXE הוא ירצה אותי. והאם Creative X-Fi XtremeMusic יוכל לרצות אותי. אני לא גיימר אבל אני צריך מחשב ל7 שנים .

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  21. Started by dancer,

שלום, יש לי מחשב נייד של lg וכאשר אני מחבר התקן של pcmcia אני מקבל את השגיאה הבאה בהתקן : standard openHCD usb host controller This device cannot find enough free resources that it can use. (Code 12). ניסתי להוריד את ההתקנה של ההתקן והתקין מחדש ולא עזר. עשיתי את כל הידכונים של windows ועדיין לא עזר. מה ניתן לעשות חוץ מלשנות resources של ההתקן,כי משום מה ה-windows לא נותן לי את האופציה של שינוי resources ? אנא מכל מי שניתקל בבעיה והצליח לפתור אשמח לעזרה.

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  22. המחשב מיועד בעיקר למשחקים והקלטת תכני טלויזיה E6600 GIGABYTE GA-965P-S3 / ABIT9 / ABIT9PRO G.SKILL DDR2 667MHZ 2*1 5-5-5-15 WD 250GB BFG 8800 GTS 640MB OC Arctic cooling Silentium t2 pro 500w SUNBEAM Silent Whisper CPU Cooler LGA775 PVR 150 G-5 Media Elite מערכת הפעלה : Vista HOME Premuim 32 bit לא צריך מסך וצורב. אני חושב שאני די סגור מלבד ההתלבטויות : לגבי 3 לוחות האם, מה עדיף ? ולמה... האם הזכרון מספיק טוב? החברה ובכלל. האם המארז טוב? והאם הספק יחזיק את המערכת כמו שצריך? תודה לכולם.

• 8 תגובות
    • 705 צפיות
  23. יש לי את המחשב הנייד הזה asus vivobook s550cm עכשיו יש לי שני כרטיסי מסך במחשב אחד מובנה ntel hd 4000 וכרטיס מסך נוסף gt635m הקטע הוא שהמחשב מזהה את הכרטיס מסך המובנה , ניסיתי להכנס לביוס לבטל אותו אבל אין הגדרה כזאת בביוס . עזרתכם ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום לכולם, לאחי היקר יש יום הולדת ואני רוצה להפתיע אותו במחשב חדש. תקציב כ - 4200 ש"ח, עיסוקים עיקריים שלו במחשב משחקים כבדים ברזולציות גבוהות, והורדת סרטים בלו ריי תעזרו לי כי בבקשה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, וסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי מלחמה call of dutyעוד משחקים די כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מ…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Crazypineapple,

היי חברים תאני סטודנטית שמחפשת מחשב נייח, ממש אשמח לעזרתכם כולל המלצה איפה לקנות אני מחפשת מחשב, אין לי מסך, צריכה ווינדוס חוקי. השימוש העיקרי יהיה עבודה בוורד, מצגות קריאה וחיפוש בספרים של אלפי עמודים בpdf חייב להיות מהיר! זה הכי חשוב לי! רצוי כמה שיותר שקט, אין עדיפות לגודל... תודה!!!!!!!!!! ענקית !!!! אני עוברת ממקבוק וחיבת את עזרתם אז אם למישהו יש עצה טובה וארוכה ואין לו כח לכתוב אני אשמח להתקשר אליו

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים