ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,359 דיונים בפורום זה
-
מפרט לגיימיניג בינוני, ללא מסך או ציוד הקפי. לא מתוכנן OC. הורכב המפרט הבא הצעות לשיפור עם חריגה קטנה מהתקציב יתקבלו בברכה. תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
עושה רושם שההתקנה עברה בסדר, עד שזה הפעיל מחדש את המחשב .... כשמערכת הווינדוס מתחילה לעלות הוא רושם [תוך כדי שהמערכת רצה - לפני שהיא בכלל עולה] הודעת שגיאה : Error C0000034 applying update operation 282 of 116005 (_00000000000...) מיותר לציין שזה נתקע המצב הנ"ל והמערכת לא עולה.. כשמבצעים כיבוי והדלקה מחדש הוא נכנס לריקוברי מוד - [מצב בטוח גם לא עולה כשאני לוחץ F8 ומנסה להיכנס אליו] לצערי - מה שבד"כ ווינדוס עושה לפני התקנת עדכונים זה יוצר נקודת שיחזור, מה שהוא לא עשה הפעם ככה שלא ניתן לשחזר מערכת ללפני העדכון. בכל אופן במצב ה recovery manager של HP האפשרות היא רק לעשות "התאוששות מערכת" , שמגבה את הקבצים וצורבת על דיסק ובעצם עושה פירמוט למחשב ומחזירה אותו למצב כמו שיצא מהמ…
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב אבל אם לא צריך אז לא בכוח ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 (אם זה בשביל מסך איכותי ששווה להשקיע בשבילו) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) משחקים ותכנות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. far cry 4 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) כרגע יש לי 22 full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לד…
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
רוצה לשדרג לדיסק SSD את המחשב הנייח שלי כי יש שם SSD של SATA2 של 80GB ישן של אינטל אני רוצה לשדרג ל, לפחות 120GB ושיהיה SATA3 יש לי מעבד PHENOME2 ולוח GTX890 תומך SATA3 פשוט כשקניתי את הקשיח לא היה SATA3 ולאמא אני ישים בנייד את הזה של ה80GB שיש לי במקום הHDD שיש לה, יש לה נייד שבמיילא לא שווה שדרוג. מה דעתכם, בשביל SSD זול אז עדיף לקנות בארץ או שגם זה כדאי בחו"ל. יש המלצות, בארץ? בחו"ל (להזמין... מאיביי)? אולי בחו"ל אפשר להזמין 240GB במחיר הזה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מטרות המחשב? עבודות משרדיות,תכנות בעיקר. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? הוא מיועד להיות בתיק גב אז נראלי ש13.3 יתאים ומעדיף מאט * רזולוציית המסך? מעדיף FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מקלדת נוחה * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) שיחזיק שעתיים לפחות חח * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? עדיף אבל לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) כמה שאפשר ומעדיף מערכת הפעלה על SSD * כונן אופטי? לא חובה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם…
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
החלקים שהזמנתי : axp 1700 0.13 jiuhb 8rda+ arctic silver vantec aeroflow Connect3D radeon9700 128mb WInbond 256mb 3200\400mhz X2 עכשיו חשבתי את הזכרונות והכרטיס מסך לאלו : Winbonb 512mb 3200\400mhz X1 Hercules 3d prophet 9700 128mb זה תוספת של כ 100 שקלים יעלה לי... אמרו לי שזכרון אחד יותר טוב.. אבל אני לא ינצל את ה דאול דידי אר.. אני מתכנן לעשות אובר קלוק.. לא רציני.. עד 2100 גג... והכרטיס מסך בהחלט יותר טוב (ההרקולס) מה אתם אומרים? כדאי לשנות? (יש לי עד מחר להתקשר אליהם ולשנות..) תודה חברים
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לפני כמה חודשים פתחתי טופיק.. ודיי נתקעתי עם זה בגלל איזה מחלה שתקפה אותי אז קצת יצאתי מזה.. ועכשיו אני צריך את זה דיי בדחיפות.. אז אני יחזור בקצרה.. ההורים שלי טסים בסוכות לארה''ב ואני צריך שהם יחזרו עם מחשב נייד ללימודים של אח שלי.. אני דיי מעדיף שהמחשב נייד יהיה של DELL ולכן התמקדתי באתר שלהם.. אח שלי מתעקש על מסך 15 אינצ' (אני יודע שזה גדול) .. אבל עם זאת הוא צריך בטריה כמה שיותר ארוכה (ברור לי שהדבירם מתנגדים..) הביצועים צריכים להיות טובים , אבל זה לא העיקר ... חיפשתי קצת באתר של DELL.. ואני צריך עזרה.. זה הכיוון לדעתי.. http://www.dell.com/business/laptops?~ck=mn#subcats=&navla=&a=55846~0~879657,51795~0~812537,51795~0~812540,55103~0~857204 תודה.. …
-
- 29 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
רזולציה 1200 1600 ,פלוס OC ,מפרט בצד. מה אפשר לשפר? מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray ¤1112 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3 ¤425 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39472 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 HK ¤333 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBHK כרטיס גרפי Gainward ATI Radeon HD4850 512MB DDR5 PCIe ¤658 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=471846200-9566 קרור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤130 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10154 הרכבת מערכת מחשב + בדיקה ¤79 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=29 אני מעוניין בהמהר…
-
- 36 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בס"ד שלום חברים. אני מבקש עזרה ברכישת מחשב נייח חדש לבית. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? באזור ה-2000 שח. עדיף פחות אבל אפשר גם קצת יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי הוא צפייה בסרטים און-ליין (סטרימינג) באיכות גבוהה, גלישה באינטרנט, יישומי אופיס ומשחקים לילדים (כמו FIFA) על הגדרות בסיסיות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה). לא. אני מעדיף שיהיה כונן SSD 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא הכי חשוב …
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, מתחיל ללמוד השנה מדעי המחשב וצריך המלצה ללפטופ. הערב חשובה: יש אפשרות להביא מחשב מארה"ב בימים הקרובים (AMAZON, NEWEGG או חנות אמינה אחרת שאתם מכירים), אז אם משתלם אין לי בעיה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? סטודנט למדעי המחשב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כזה קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה…
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
- 2 followers
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500, אפשר לחרוג בעוד מאתיים, שלוש מאות גג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אופיס, מיילים, הדפסות, צפייה בסרטונים ותמונות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? ברמה סבירה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא יותר מ-2 קילו, אם אפשר פחות אז עדיף 7. האם האם יש צורך לכלול …
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני קונה את כרטיס המסך באילת ואין באפשרותי לקחת את כל החלקים משם (אפשר עוד חלקים "קטנים" נוספים יקרים אחרים במידה ויהיו קיימים במלאי - למשל כן מעבד או ספק כוח אבל לא מארז) כאמור כרטיס המסך יהיה GTX780Ti ואני מתלבט בין הבאים: http://ksp.co.il/?uin=21211 http://ksp.co.il/?uin=21263 את יתר המפרט (למעט כרטיס המסך או חלקים אחרים נוספים שתמליצו לקנות באילת) אני מעדיף לקנות בירושלים. וקדימה אל השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - ניתן לחרוג בתוספת 1000 ש"ח נוספים. למרות שאני מעדיף לא להשתולל. 2. מה שימושי המחשב ? - משחקים ותכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגי…
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות לפטופ שהשימוש העיקרי בו יהיה עבודה עם SolidWorks. כמו כן, עדיף שיהיה עמיד יחסית כיוון שישהה בתנאי מפעל לפעמים. להלן פירוט הדרישות: . מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לשאוף לאיזור ה-4000-5000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שרטוט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. סוליד, אופן שימוש תדיר, זה לצורך פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג כלל. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - -מהי הרזולוציה הטבעי…
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב שעוד מעט חוגג 7 שנים ולא עבר שדרוג, זמן לקנות חדש! אני לא גיימר, כאשר קניתי את המחשב הנ''ל הוא היה מיועד למשחקים, אבל במשך כל השני האלה כמעט ולא שיחקתי, לא מצאתי בזה עניין. אני לא יודע אם אשחק במחשב החדש שאקנה, אולי אתאהב בזה מחדש, למרות שלא נראה לי. ועדיין, חשוב לי לקנות מחשב למשחקים, גם אם לא אשחק בו. אז מה המחיר למחשב שכזה? מחשב שיתאים לגיימר הקל-סביר? ומה המחיר למסך של מחשב כזה בגודל 27 אינץ?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני שוקל לקנות מחשב נייד להתניידות בעיקר (ושיהיה לקצת משחקים וסרטים אבל לא מחייב) התקציב גמיש, יכול להסתובב ב3K גם * מטרות המחשב? מגוון (משחקים לא מפוצצים כמו קרייסיס אבל נגיד הירוז 3 וסטארקראפט, בנוסף סרטים באיכות HD וגלישה באנטרנט) * גודל המסך? 15.6'' מעדיף * משקל רצוי? שיהיה נוח להתניידות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3 שעות מספיק בכללי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? מומלץ שיהיה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB-500GB * כונן CD/DVD? צורב? עדיף שלא, מוסיף למשקל * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? חובה אחריות בינלאומית (שנה-3 שנים) * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL! …
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מדובר במחשב חדש מהניילונים שהגיע ללא מערכת הפעלה. לאחר התקנת WIN7 מתחיל התהליך המייגע של הורדה והתקנה של דרייברים מהאתר של לנובו.. אני לא מצליח להתקין דרייבר ע"מ להשתמש בכרטיס הרשת האלחוטי, וניסיתי את שתי האופציות שהיו באתר הרשמי. אם אני מחבר את המחשב עם כבל לראוטר אני כן מצליח להשיג חיבור לאינטרנט. נואשתי ואפילו ניסיתי להתקין את מערכת ההפעלה מחדש וגם זה לא עזר. ב- Device Manager תחת Other Devices יש Network Controller (שאותו אני לא מצליח להתקין..) עם סימן שאלה. עזרה? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם.. חברתי הסטודנטית הענייה נהנית לשחק Skyrim בביתי, אולם אין ביכולתה לשרוץ אצלי במחשב כפי שהייתה רוצה. על כן, היא שוקלת אולי לרכוש מחשב שיהיה מסוגל להריץ את המשחק, בדגש על התקציב המינימלי ביותר האפשרי. מבחינת המפרט - יש לה בבית מחשב משרדי פשוט שעובד עם מסך 19 אינץ' LG. רזולוציה מקסימלית - 1024*1280. לי יש כרטיס מסך ישן 9800GT. השאלה שלי היא האם הכרטיס מסך יהיה מספיק טוב למשחק (שחדש יחסית) ברזולוציה הזו (שאיננה גבוהה יחסית). וכמו כן מה יכולה להיות העלות המינמלית להרכבת מחשב לצורך זה. אין צורך בהרכבה, אין צורך בשום ציוד/מערכת הפעלה. רק מעבד - לוח אם - זיכרונות - ספק - מארז ואולי כרטיס מסך במקרה הצורך. קשיח אני עוד בדילמה אולי פשוט להשתמש בנוכחי המשרדי שלה. בב…
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לא צריך משו חזק למשחקים המשחק היחיד שאולי יכנס למחשב הזה זה PRO אני עובד עם כמה תוכנות במקביל ככה שחשוב לי שהמחשב יהיה דיי חזק שלא יתקע.. אני רוצה לצפות בסרטי HD בטלוזיה שלי דרך המחשב.. לא צריך מסך, לא מתוכנן OC לא צריך כונן תקליטורים.. כן צריך מקלדת ועכבר.. תקציב עד 2500 נראה לי זה מחיר סביר לדרישות שלי... תודה!
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נטבוק למטרות לימודים ואינטרנט (תקנו אותי אם אני טועה אבל לא נראה לי שאפשר לשחק משחקים במחשב כזה) שמתי עין על מחשב נטבוק דגם Acer Aspire One D255 הוא מוצע למכירה אייבורי תמורת 1450, לא מחיר יקר לפי דעתי אבל אני קצת מפחד לקנות מאייבורי לנוכח הסיפורי זוועה סביב החנות הזו. השאלה האם אפשר לסמוך עליהם כשזה מגיע למחשב נטבוק ולא מחשב הבנוי ידנית?! בכל מקרה מה דעתכם על המחיר ועל המפרט בכללי?. אשמח גם לתשובה לגבי החששות שלי מהחנות: עוד פרטים על המחשב באתר של אייבורי בקישור הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5775&CatCode=315 תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב אני מתנצל מראש אם לא כתבתי את הכותרת כמו שצרייך או שעברתי על החוקים ,אני דיי חדש כאן בפורם הזה אוקיי הנה השאלון שלכם שאענה בקצרה ומהר : * מטרות המחשב? : עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? : רצוי שיהיה 10 אינץ * משקל רצוי? : כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? : 5-10 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? : אין צורך בשום דבר מיוחד * בלוטות? : לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? : לא משנה * צורב DVD? : אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? : לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? : Dell ,Acer ,HP אוקי אלו 3 הדגמים שמצאתי טוב לטעמי : Dell Inspiron Mini 10 Acer one 532H HP Mini 210 לכל הדגמים הללו יש את המעבדים החדשים (ככה אנ…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני תלמיד שעולה לתיכון ומעוניין להרכיב מחשב לפי הדרישות הבאות: 1. המחשב ישמש אותי לצורכי לימודים, משחקים (משחקים ככל שיותר כבדים עם רזולוציה ואיכות בינונית), סרטים ומוזיקה. 2. אין צורך בציוד היקפי חוץ מצורב DVD 3. השקט של המחשב הוא לא עניין חשוב רצוי שיהיה שקט אבל שלא יהיה במקום ביצועים והקירור. 4. העיצוב ממש לא חשוב. 5. חברה אמינה עם תמיכה טובה. 6. בנוגע ל-OC, אני באמת שוקל את זה כי זה נראה הגיוני לקנות משהו חלש או מוחלש בזול ולהתעסק איתו (לא שאני יודע) קצת עד שיהיה שווה ביצועים למשהו במחיר גבוה יותר. אבל שוב ללכת על בטוח 7. מותאם לשדרוגים עתידיים. 8. ספק טוב שיתמוך לזמן רב מאוד, מארז טוב וככל שיותר זול (היופי ממש לא חשוב) 9. אין צורך בכונן דיסקטים. *יש לי מס…
-
- 40 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז הנה המפרט: לוח אם: Gigabyte GA-8S655FX-L מבוסס sis655FX - 482 ש"ח מעבד: אינטל P4 2.6c - 1,329 ש"ח זיכרון: 2XGeil 3200 value - 1056 ש"ח כרטיס מסך: ATI Radeon 9600 Pro 128 MB (GigaCube) - 897 ש"ח הרדיסק - maxtor diamondmax plus 9 120GB 133ATA 8MB buffe - 632 ש"ח מקלדת: zippy WK 9100 - 129 ש"ח צורב: Lite on 52X24X52 303 ש"ח סה"כ: 4,828 ש"ח אניוואן? חוץ מהצעות לשינוי המפרט אני צריך להוסיף מארז ועכבר בגבול הנורמלי - יש לי תקציב של עוד 350 שקל בערך לשניהם. במה יותר כדאי להשקיע? ראיתי מארז של TK-6600 עם 3 מאווררים ב284 ש"ח. שווה משהו? חוץ מזה, אני מחפש מסך 19" שטוח, אבל מאיזור המחירים היותר נמוכים עד 1200 ש"ח - ז"א הדגמים הפשוטים יותר של LG, MAG, Proview, AOC ודומיהם. למיש…
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
המחשב ישמש בעיקר לעבודה שוטפת ביום יום ולא מעט סרטי 1080P, גיימינג יהיה חלק חשוב אבל לא הכי חשוב... 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות להגיע ל 4500 דווקא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לעבור 5000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית קלה, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד גם לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מאמין שטומבריידר באטלפילד קרייסס וכאלו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך הדל ה…
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מחשב חדש שייעודו יהיה קצת לעבודה משרדית אבל הרוב יהיה למשחקים. (בלי מסך) אני מוכן לחרוג עד 3,650 בלבד. בנוגע לכרטיס מסך אני לא יודע מה לבחור ואני מעדיף שאתם (המומחים) תעזרו לי, אני צריך כרטיס מסך (אגב שממש רכיב זה חשוב לי) שיעבוד עם משחקים חדשים לעוד שנתיים שלוש אבל לא המשחקים הכי כבדים שיש משחקים כמו ( gta החדש need for speed nba ועוד משחקים טובים). תודה רבה dan_bin
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייח לאשתי שרוצה לעבוד כעצמאית בעריכה גרפית התקציב: 7000 +- 500 שימושי: עריכה גרפית כולל תלת מימד ציוד הקפי: מקלדת עכבר ומסך חשיבות שקט פעולת המחשב: חשוב בתנאי שזה לא ייקר יותר מדי את העלות, במילים אחרות מעדיף חומרה על שקט OC: זה לא מחשב למשחקים, האם OC יעלה את ביצועי הרנדרינג? מערכת הפעלה/אופיס: ללא חנות ספציפית: אין העדפה תוכנות שהולכות לרוץ על המחשב: autocad, sketchup, V-Ray, Revit ותוכנות נוספות לתל מימד עדיפות לקניית המחשב בזמן הקרוב, והייתי רוצה שיהיה לי תמיד את האופציה לשדרוג המון תודות לכל העוזרים :) נ.ב אם נראה לכם שהתקציב דל ביחס לדרישות, אני אשמח…
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-