ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי: אני רוצה מיפרט אחד ב 2.5K ואחד בסביבות 2.7K - 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3 K גג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בערך 70% גיימינג 30% תוכנות כבדות כמו פוטושופ וכאלה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). PhotoShop,C# ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג: CS:GO,CSS,MW3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניו…
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום! אני קצת חדש בזה אבל יש לי GTAVI ו Call of Duty: At WOrld והמחשב שלי חלש בשביל המשחקים האלה. מישו יכול להמליץ לי על מחשב בסכום 2500 שקל טוב שיוכל להריץ את המשחקים האלה חלק. זה לא רק למשחקים האלה זה בכללי שיעבוד חלק על כל מיני משחקים מהסוג הזה.
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
היי שלום בזמן האחרון רציתי לשדרג כרטיס מסך,אז רציתי להתייעץ לגבי כמב דברים: הכרטיס: http://ksp.co.il/?uin=22279 [h=1]Sapphire Radeon R9 290 TRI-X OC 4GB GDDR5[/h] 1)האם הספק שלי יחזיק מעמד, והאם צריך לשדרג אותו ולכמה? 2)האם יהיה צוואר בקבוק עם המעבד? 3)האם הלוח אם שלי יתמוך בו? ספק: seasonic ss-550ht active pfc f3 Motherboard CPU Type QuadCore AMD Phenom II X4 Black Edition 955, 3200 MHz (16 x 200) Motherboard Name Gigabyte GA-770TA-UD3 (4 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR3 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) Motherboard Chipset AMD 770, AMD K10 System Memory 8192 MB (DDR3-1333 DDR3 SDRAM) DIMM1: G Skill RipjawsX F3-10666CL9-8GBXL 8 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM (10-9-9-…
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש, אני לא כל כך מבין במחשבים מחפש מחשב חזק גם למשרד וגם לגיימינג, בניתי לעצמי מפרט והייתי רוצה לשמוע מה אפשר לשפר או להחליף. חסר לי גם ספק כוח, ומסך . מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 3770K 3.5Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Noctua NH-D14 CPU Cooler 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte G1.Sniper 3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 4xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill 4x4GB DDR3 2400Mhz Trident X Edition Quad Channel CL10-12-12-31 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך GTX680 DCII 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Green 3TB IntelliPower, 64MB, SATA III WD30EZRX 1 כונ…
-
-
יש לאחותי מחשב נייד של טושיבה satelite l300 עכשיו יש לה הרבה סריטות על הפלסטיקה (מסביב למקלדת בעיקר) היכן אני אני יכול להחליף רק את הפלסטיקה באיזור באר שבע? וכמה זה עולה ? נ.ב המחש דיי חם בזמן האחרון יש איזושהי דרך לשמור עליו יותר קריר בעיקר שעונת האביב בפתח? כרגע אין שום תוספת והוא כבר גרם לפציעת שולחן עץ אחד אם יש איזה פטנט או משטח לשמור אותו יותר קר אנא רשמו בהודעה את מחירו (לא יותר מידי תקציב בערך עד 200 שקל חריגה קלה אם זה שווה את זה) אנא הגיבו במהרה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של HP DV6 ועשיתי בדיקות על הדיסק הקשיח והבנתי שהוא לא עובד. על המחשב היה מותן WIN 7 מקורי, לא קיבלתי עם המחשב כלום שום דיסק. מה אני עושה כאשר אני יכניס למחשב דיסק קשיחי חדש, מאיפה אני יכול שוב להתקין עליו WIN 7?? של HP.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה במחשב נייד שפעם בשבוע +- נכבה המסך של המחשב נייד באמצע שאני משחק \ באינטרנט ולא משנה ומה. .. אני רואה את שולחן העבודה בצללית כאילו רואה אותו ממש ממש חלש במסך, הבהירות היא על המקסימום. המסך נכבה והוא יכול להדלק אחרי שניה ואחרי 10 דקות וגם אחרי יומיים, כאילו אין לזה זמן מוגדר. אשמח לדעת מה דעתכם הבעיה ואיך פותרים אותה ?
-
- 10 תגובות
- 830 צפיות
-
-
רציתי לשאול את חוות הדעת שלכם על המפרט שראיתי האיש בטלפון אמר שהוא רוצה למכור את זה ב1800 רציתי לראות אם זה בסדר ושאין שום צואר בקבוק וכאלה וגם אם זה המחיר שוב תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 504 צפיות
-
-
ערב טוב, ברשותי מחשב נייד של Toshiba מדגם Satellite A500-1DN אשר רכשתי לפני כ- 4 שנים. מאז שקניתי אותו אני משתדל מאוד לשמור עליו ולא מוריד דברים שאני לא צריך וכו'. מאז שקניתי אותו לא פירמטתי אותו ולאחרונה שקלתי לעשות זאת עקב בעיות קלות. לדוגמא: - כניסה איטית לשולחן העבודה לאחר איתחול. לעיתים הוא גם נתקע במסך ה"ברוך הבא" ולא זז. - מדי פעם כשאני סוגר את המסך ופותח שוב- הוא לא נדלק, אא"כ אני סוגר שוב ופותח. - בעיות כלליות של מהירות (עבודה, לא גלישה). אני לא בטוח כמה זה טוב לפרמט בגלל שגם יש לי תוכנות של Toshiba שקיבלתי עם הנייד ואני לא יודע אם אוכל להשיג אותן שוב אם אפרמט. עם זאת, יש לי דיסק מקורי של ווינדווס ופירמטתי לא-פעם את המחשב הנייח שלי, כך שאני…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד מעבדי אינטל : Core 2 Duo E8400 1333Mhz, s775, 6MB לוחות אם למעבדי אינטל : GIGABYTE : EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRll 1066 PCI-E זיכרונות : 2GB Kingston Value ( כפול 2 ) 4GB סה"כ כרטיסי מסך : Sapphire HD4870 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2XDVI PCI-E דיסק קשיח : Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA ll צורבים : Samsung SH-S223B DVD+RW x22 Black Sata מארז : Cooler Master Elite 334 Black (No PSU) ספק כוח : Corsair VX 550W Active PFC 12cm Fan סה"כ : 3740 .. אני קונה עוד חודשיים אז ככה שיירדו המחירים אז אולי אני ייקח לוח אם של ASUS - P5QL-E ובעיקרון התקציב שלי זה 3500- 4000 עם ציוד (אני קונה מסך מחבר שאבא שלו עובד בחברה שהוא מקבל מסכים אז יש לי הנחה) מסך 20 אינטץ'…
-
- 11 תגובות
- 791 צפיות
-
-
בניתי את המפרט הבא : מעבדי אינטל: Core i3 2100 3.1Ghz s1155,3MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים ArcticFreezer 7 Pro Rev.2 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE Z68A-D3-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E כרטיסי מסך: GIGABYTE - AMD HD 6450 1GBDDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E צורבים : DVD:LGDVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) מארזים: Thermaltake V4 Black Edition Midi Tower Series Black Case(No PSU) מאווררים וגופי קירור: מאוררים Scythe GentleTyphoon 120mm Fan 1450RPM ספקי כוח: SeaSonic 620W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-620 (Retail) מחירון עבודות במעבדה: הרכבת מחשב חדש עד 3000 שקל מחירהחבילה: 2241 המפרטהורכב באתר קיי.אס.…
-
- 7 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי נייד ישן עם חיבור VGA בלבד ואני מנסה לחבר אותו לטלויזיה שלי ל-RGB. אבל אני לא מצליח לקבל תמונה. מה ניתן לעשות? האם יש צורך בממיר RGB כי אני מבין שיש סוגים שונים של RGB בטלויזיה ?
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים: CRYSIS 3 ,WITCHER 3 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? ללא ציוד הקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כונן SSD\HD, מארז 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד (יש מארז P100) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ללא מערכת הפעלה או אופיס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם…
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
היי לכולם אני מחפש מחשב למטרת לימודים וממש טיפה גיימינג .. השימוש המרכזי שלי יהיה תוכנות כמו VISUAL STUDIO ועוד תוכנות של מתכנתים..הייתי מעוניין לקבל ביקורת על המחשב הנ"ל (קישור מצורף) כי האמת שלא מצאתי עליו מאמרים http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=919944אשמח גם לדעת האם יש אפשרות להרחיב לו את הRAM מ8 ל16 תודה לעוזריםשכחתי לציין שגם הדגמים של ASUS ZENBOOK מצאו חן בעיניי והייתי שמח לקבל המלצות איזה סוג של מחשב הייתם ממליצים לי
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, זה נראה לי המקום הנכון לשאול את השאלה כי היא קשורה במחשב נייד... אז ככה... לאחותי יש מחשב GateWay MT6840 התקנתי עליו מערכת הפעלה של Windows 7 Ultimate 32 Bit ואני לא מצליח למצוא דרייברים להורדה, ואני לא יודע אילו דרייברים המחשב צריך... בבקשה תנסו לעזור לי, נתקעתי וחבל לי לשלם 200 ש"ח בשביל זה... אני מאוד אעריך את זה אם תעשו מאמץ ותעזרו לי! המשך יום נהדר, ניר.
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות מחשב למשחקים, סרטים וטיפה עבודה בתיכנות כנראה שבלי OC. מה דעתכם על המפרט הבא ? (בזיגזג) כמות מוצרים סה"כ 1 Intel Core 2 Duo E8400 3.0 GHz 6MB 1333FSB 45nm - BOX 857.00 ש"ח 1 ASUS P5Q PRO (P45) - ATX 754.82 ש"ח 2 G.Skill DDR2 4096MB 900MHZ Dual Channel 4GBPI CL4-4-4-12 BLACK EDITION 714.00 ש"ח 1 SAPPHIRE HD4870X2 2GB GDDR5 HDMI - RETAIL 2,770.00 ש"ח 1 Thermalright Ultra 120 EXTREME - 6 HEATPIPE VERSION 283.00 ש"ח 1 Seagate 750GB 32MB 7200RPM S-ATA II 463.00 ש"ח 1 ASUS DVD-RW 2014L1T x20 LightScribe (Black/White) - Sata - RETA 159.00 ש"ח 1 LIAN-LI Aluminum Black Case (PC-P60B) Super Mid-TOWER 1,197…
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, מחפש מחשב נייד שעומד בדרישות הבאות: 1) מעבד I7-6700HQ 2) לפחות 16GB RAM 3) כ.מסך מינימום GTX960 עם עדיפות לכרטיס חזק יותר 4) מסך 15.6" עם מסגרת IPS (שיראו טוב מכל הזוויות)ברזולוציית 4K, לא אתנגד למסך Touch אבל לא מחייב.. 5) מקלדת מלאה סטנדרטית (שלא ישחקו עם הכפתורים כמו בDELL XPS ויזיזו אותם מהמקום שלהם) 6) רמקולים איכותיים, לא כמו ב-Asus N551 שמגיע עם סאבוופר חיצוני שהופך את הניידות לנטל.. (אני כרגע עם Lenovo Y580 והרמקולים פה מדהימים) 7) שיהיה כמה שיותר קל, המחשב הולך להיות המון בדרכים (לימודים, עבודה..) 8) חשוב לי שיראה טוב ופשוט, אם יש משהו שנראה כמו הDell Inspiron 755 (רק שלא יהיה מפלסטיק) זה מדהים.. 9) אחרון והכי חשוב, זמן סוללה.. המטרה שלי היא שכשהמחשב לא משתמ…
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
משום מה, העזרה באתר של אסוס לא עובדת לי, אז אני די אבוד... אני רוצה לדעת איך מכניסים מדיה ל-DVD של המחשב, משום מה אחותי (המחשב הוא שלה) לא מסתדרת עם זה ואם הייתה תמונה זה היה עוזר... לציין רק שאני הכנסתי דיסקים והוא קרא אותם וכשהיא הכניסה זה לא הצליח אז אני רוצה לוודא שהבעיה היא באופן ההכנסה ולא בכונן תקול או לחילופין בעדכון דפוק מודה על כל עזרה, rMaNe
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חיפשתי באייבי ראיתי מלא מפרטים אולי מישהו יעזור לי למצוא משהו טוב? לדוגמה http://cgi.ebay.com/Dell-Studio-1558-Laptop-i7-720QM-500gb-8Gb-Ram-/120689727683?pt=Laptops_Nov05&hash=item1c19ab18c3 http://cgi.ebay.com/DELL-XPS-14-Laptop-i7-740QM-4GB-RAM-500GB-HD-2GB-NVIDIA-/190506546922?pt=Laptops_Nov05&hash=item2c5b1336ea אפשרי גם משהו אחר שיהיה ברמה... אם אפשר גם הצעה לארדיסק SSD אשמח תודה אלון
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
מה קורה? חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים התקציב הוא 5000 ש"ח וזה כולל מסך שהוא יקנה 2253BW שלפי דעתי המסך הכי טוב במחיר נמוך. אז בעיקרון נשאר 4000 ש"ח לבניית המחשב. מארז ספק מעבד לוח אם כונן קשיח.. קירורים.. כרטיס מסך.. וקיצר כל מה שאתם תותחים בו תבנו מפרט מהאתר TMS וההם כבר יעשו לו OC תודה רבה!!! רמקולים,עכבר,מקלדת לא צריך תודה שוב!
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה שייך לכאן, אבל זה הכי קרוב. יש איזה מחשב שאני זוכר בגודל כך יד שעולה משהו כמו חמישים דולר, זה מחשב שעובד על בטריות או חשמל ומריץ לינוקס מSD. מישהו יכול לעזור לי איך קוראים לזה ואיפה ניתן להשיג? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב עם כרטיס מסך ATI 7970 GHZ מומהר ל 1230\1600 מעבד I5 3750K יש לי בעיה במשחקים של נפילות FPS מוזרות עכשיו זה משום מה במשחקים שלא דורשים יותר מדי לדוגמא COD עובד לי פחות טוב מ BF משחקי תפקידים יש לי נפילות אפילו בדיאבלו 3 קראתי קצת בפורמים עם אנשים שיש להם אותו מפרט כמו שלי שמדברים על סוג של צוואר בקבוק למרות שזה לא הגיוני כי לפני שקניתי את המפרט עשיתי מליון בדיקות כולם מדברים על OC ל 4.3 והכל נפתר כמעט הקטע שהלוח אם שלי לא תומך ב OC לא היה לי כסף באותו זמן. עכשיו החשיבה שלי היא לקחת את המחשב ל TMS לתת להם להחליף לי לוח אם וקירור והם יעשו לי המהרה (אמרו שזה אפשרי) עכשיו השאלה היא כזאת מישהו פה יודע אם זה יפתור חלק מהבעיות ? או שאני סתם עושה טעות.. חשבתי להשקי…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שזורם לכם ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ככה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ופיתוח אפליקציות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל ההכי חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 X ס192 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות שניתן ( …
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
שלום חבר'ס אני מתחיל ללמוד עוד מעט באוניברסיטה ואני צריך נייד ללמודים להלן הדרישות שלי מקווה לתשובה בהקדם * תקציב: עד 4500 ש"ח * מטרות המחשב: לימודים, עריכה גרפית ותכנות * מסך: בסביבות 15.6-+ עדיף מט עם רזולוצייה כמה שיותר גבוהה * דרישות מיוחדות: תאורת מקשים אבל לא מחייב * משקל רצוי: 2, 2.5 ק"ג * זמן סוללה נדרש: 5 שעות ויותר * כונן: לא משנה הסוג, שיהיה יותר מ-700GB * כונן אופטי: לא מחייב * העדפה לדל טושיבה ואסוס * אני רוצה לקנות מ-KSP/BUG תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-