ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
יש לי DELL 620 והסוללה מחזיקה 10 דקות לאחר מכן כבר מהבהב הסימון שלה שהיא גמורה גם שאני מדליק אותו אז ישר רשום לי שאני צריך ללחוץ F1 כי הסוללה גמורה השאלה שלי איך אני יכול לדעת שבאמת הסוללה מתה ולא המטען שלא מטעין למרות שאני מטעין הנורה שלו דולקת
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשות אחותי מחשב נייד מהדגם המצוין בערך כשנה וחצי ובזמן האחרון היא מתלוננת שהסוללה לא מחזיקה יותר משעה האם יש דרך לבדוק את תקינות הסוללה? מה לעשות? מאיפה אפשר לקנות סוללה חדשה ? והאם הסוללה נחשבת בתחום האחריות<? דבר שאני לא מאמין
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
היי לכולם, קניתי מחשב נייד ואמרו לי שאני חייב להטעין את סוללה 24 שעות בלי להדליק את המחשב, האם זה נכון?? ואם כן האם מישהו מוכן להסביר איך זה עוזר?
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד שמחובר כל הזמן לחשמל והוא במצב Hibernate ואני מדליק אותו כשצריך (פעם ביום לחצי שעה). האם אני מקצר את חיי הסוללה ? מה מומלץ לעשות עם הסוללה באופן כללי ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
היי חבר'ה היום רשמית הזמנתי את המחשב asus 1005ha מארה"ב. חבר של אבא שלי, שגר שם, הזמין לי, והוא יגיע בקרוב לארץ (או יביא דרך מישהו שיבוא אליי). דרך אמאזון קניתי את המחשב (בצבע שחור), תיק, וזכרון 2 ג'יגה ב-1,700 ש"ח. את המחשב קניתי בעצתכם אנ יחייב לציין, אוני רוצה להודות כלם על כך מכיוון שזהו הנייד הראשון שיהיה לי, ועד עכשיו בקושי יצא לי לגעת בניידים (קצת עם הלפטופ של אחותי), הייתי רוצה לדעת כמה דברים על סוללה. חלקם דברים ששמעתי, חלקם דברים שאני משער, חלקם אולי סתם שמועות זדוניות. 1. האם זה נכון שצריך בפעם הראשונה לפרוק את הסוללה עד הסוף, ולאחר מכן להטעין מספר שעות מסוים? (12 למשל) 2. אם אני עובד עם המחשב בבית, רצוי לעבוד כשהוא מחובר לחשמל אני מתאר לעצמי...האם במקרה…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עוזר לחבר שלי לבחור לפטופ עכשיו הבחור מעונין בלפטופ 13 אינץ' בעדיפות לשל DELL שנחשבת לחברה אמינה+המחשבים שלה מגיעים עם אחריות ל3 שנים. מה שכן מטריד אותו זה שב15 אינצ' שלו הסוללה היתה נגמרת בצ'יק, משוטטות קלה בפורום אני ראיתי מס תלונות על הסוללות של DELL שנגמרות מהר יחסית. מישהו יודע לאשר/לשלול לגבי המחשבים שלהם בכללי ולגבי הדגם N3010 בפרט...? בתומ"ר
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
חברים שלום, המיני נייד שלי לא מתריע על סוללה חלשה בפתאומיות הוא מתכבה ,בדקתי בהגדרות והוא אמור לצפצף ולהתריע והוא לא עושה זאת תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
-
-
יש לי נייד gigabyte w576v ולאחר שחזר מתיקון הוא נכבה לי כשהסוללה בערך על 40% (כיבוי פתאומי - לא מסודר של הWIN) 1. אם הוא נכבה אח"כ אני מצליח להדליק אותו בדוס - אף פעם לא המשכתי לראות מה קורה כשעולה ה WIN מחדש ללא סוללה. 2. אם הוא נכבה התאריך מתאפס - גם בביוס!!! חשבתי אולי לעדכן ביוס אבל לא מצאתי עידכון.(לא יודע אם זה יעזור בכלל) אשמח מאוד אם משהו יעזור לי.
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות את המחשב הנ"ל, אך מאחר שלא מצאתי לקנייה סוללה עם יותר מ 6 תאים אני מתלבט. אני מעוניין ביותר מ 4 שעות עבודה רצופות במחשב ללא טעינה. עשיתי חיפוש ברשת ולא מצאתי. האם קיים? מישהו מכיר סוללה תחליפית עם יותר מ 6 תאים? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
למשפחה של חברתי יש מחשב נייד בן שנה וחצי בערך (הדגם מצוין בכותרת). הבעיה היא שהסוללה שלו ממש גוססת - מנסים לעבוד עליו רבע שעה בלי חיבור לחשמל, והוא מתריע על זה שהסוללה גמורה. אני גם לא חושב שהוא מצליח להטעין את הסוללה כראוי כשהוא מחובר (כשאני מנתק אותו מהחשמל, הוא אומר שהסוללה רק 50% מלאה בערך). מה אפשר לעשות? צריך להחליף סוללה, או שמדובר בפגם במחשב? המחשב גם עדיין באחריות היבואן, למיטב ידיעתי.
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
שלום , האם סוללה במחשב בעל כרטיס מסך חיצוני תחזיק יותר זמן או פחות זמן מאשר מחשב ללא כרטיס מסך חיצוני תודה!
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי נייד HP 2130ej, מחשב נייד מעולה וחזק. מסיבות כאלו ואחרות הוא ישב במגירה הרבה זמן ועכשיו יש לי צורך בו. הסוללה כבר זמן רב הייתה ידועה כבעייתית. האם יהיה הבדל משמעותי בין סוללה מקורית שאני אקנה לבין חלופית? לדוגמה באתר סולן אני מוצא סוללה מקוריות במחיר של 500 ש"ח בערך ( אני רק אציין שלא מצאתי את הדגם שלי ) וב EBAY ידידנו הטוב ב 25$ http://www.ebay.com/bhp/hp-replacement-battery-484170-001 כאן מדובר באותו מספר דגם חלופי שרשום על הסוללה שלי ( רשום REPLACE WITH HP SPARE 484170-001 ) במחיר טוב בחיפוש הדגם המקורי של הסוללה ( HP PART NUMBER 462890-142 ) מוצאים את האפשרות הזו באמאזון: http://www.amazon.com/HP-Compaq-462890-142-Laptop-Battery/dp/B005G8G8ZC אז השא…
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
בימים אלו אני מחפש אחר סוללה חדשה בת 9תאים למחשב נייד של חברה שלי - LG X110. היא מעוניינת בזמן עבודה ארוך, וה3 תאים שהגיעו עם המחשב ממזמן כבר לא מה שהיו. אני אפילו לא אטרח לברר בארץ שכן המחירים פה בתחומים הללו תמיד יקרים מאוד. הסתכלתי בחו"ל, ונתקלתי באלטרנטיבות לא מקוריות. יש 2 אופציות שראיתי, האחת ב EBAY והשניה סתם באיזה אתר כלשהוא שמתעסק בנושא. אינני מכיר את הנושא והמקומות המומלצים ומה מותר ומה אסור בתחום הזה, לכן אשתף אתכם ב-2 לינקים ואשמח לחוו"ד או המלצות אחרות. 1. http://cgi.ebay.com/9cell-Battery-Advent-4211-U100-Mini-E1210-LG-X110-/120381216611?pt=Laptop_Batteries&hash=item1c07479763 2. http://www.global-laptop-batteries.com/msi-laptop-battery/9-Cell-LG-X110-B…
-
- 6 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום רב, הגיע לידי מחשב ישן יחסית מדגם X31 של חברת IBM. הסוללה היא מקורית של המחשב, כלומר משנת 2003, עברה 260 מחזורי טעינה פריקה ומצבה ירוד. מה האפשרויות שלי במצב כזה? ניסיתי כמה מחזורים של פריקה עד אפס וטעינה מחדש אבל הסוללה כבר לא מודעת לקיבול שלה, היא לעולם לא נטענת ל 100% (רקעד 99.4) ובזמן פריקה מתרוקנת ל 0 אחוז אחרי 10 דקות ואז ממשיכה לעבוד על 0 עוד חצי שעה בערך הסתכלתי על סוללה חדשה ומחירה כ 400 ש"ח, אבל קראתי שסוללות ליטיום בעלות זמן מדף של 3 שנים בלבד, כלומר גם אם קונים סוללה חדשה לגמרי באריזה, היא כבר לא 100%. זה נכון? תודה.
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אהלן, קניתי סוללה חדשה לנייד של לנובו מדגם N100, הם צריך לפני שמשתמשים בה להטעין אותה במחשב מספר מסויים של שעות כשהוא כבוי, או שאפשר ישר להתחיל להשתמש בה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייד מדגם HP Pavilion dv4 1430us בן כמה שנים שנרכש בארה"ב. בזמן האחרון הסוללה כבר ממש מזייפת ומספיקה לזמן קצר מאוד. אני מעוניין לרכוש סוללה חדשה. כמה דבר כזה אמור לעלות והיכן ניתן לרכוש?
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
שלום אנשים, הסוללה של המחשב הנייד של אבא שלי כבר מחזיקה בקושי 20 דקות והוא ביקש ממני לקנות לו אחת חדשה. בדקתי באתרים מחול וזו בהחלט אפשרות, השאלה היא היכן ניתן להשיג בארץ וכמה זה יעלה? כמו כן, ישנה בעיה נוספת במחשב (המסך מהבהב כל הזמן, אני לא יודע אם זה עניין של מגעים או של משהו אחר), היכן ניתן לבדוק את זה/לסדר את זה? תודה, Anatoli.
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-
-
-
שלום. אני מחפש המלצה לסוללה חיצונית למחשב נייד. יש לי מחשב נייד של חברת dell עם מעבד i3, זיכרון 8GB, וחיבורי USB. זמן עבודה של הסוללה הוא ל-4 שעות, והמטען שלו הוא 2.5A. רציתי לדעת מה סוג הסוללה החיצונית הכי מתאימה למחשב שתיארתי מהבחינות הבאות: 1. ההספק שלה. 2. כמה זמן לוקח לסוללה החיצונית להטעין את הסוללה של המחשב הנייד? 3. מה אורך חייה של הסוללה החיצונית? (מבחינת מספר טעינות) 4. האם היא מגיעה עם כבל, ואיזה כבל מומלץ? 5. תקציב הכי זול שאפשר. אודה לעזרתכם.
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב נייד LENOVO G560 הסוללה שלו גוססת אני רוצה לקנות סוללה חדשה חלופית, א. איזה סוללה צריך לקנות? ב. האם עדיף להזמין ב-EBAY או מאתר באינטרנט בארץ? אשמח להפניה למוצר ב-EBAY או לאתר בארץ תודה רבה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
הזמנתי בEBAY סוללה חליפית ללפטופ שיש לה 8 תאים וקיבולת 8800 MAH . הסוללה עולה מעט יותר מסוללה של MAH 6600 ושל 6 תאים . הדיעה הקדומה שלי היא שהמספרים של הסינים בד"כ מנופחים, אבל הקניה עדיין שווה. השאלה היא האם כאשר הסוללה תגיע ניתן יהיה לדעת שהיא אכן עם 8 תאים ו\או מה הקיבולת האמיתית שלה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו יודע איזה סוללה מתאימה למחשב הזה? הכנסתי את המקט של הנוכחית בגוגל אבל לא מצאתי שום סוללה עם אותו מקט. יש דומות אבל לא אותם מספרים. אשמח לעזרה במציאת הסוללה המתאימה. תודה
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום, למכרה שלי יש מחשב נייד TOSHIBA L650, הסוללה המקורית למחשב נייד הפסיק לעבוד ומזה שנתיים המכרה עובדת רק עם חשמל מקיר. ולפני כמה ימים היא קנתה סוללה חליפית מאתר הזה מהתאם לדגם למחשב נייד. לאחר שהיא קבלה את הסוללה, היא השאיר את המחשב נייד לטעון במשך שש שעות ללא שימוש במחשב עד שהיא מפעילה את המחשב. אך אחרי כמה שעות הסוללה עצמה מתרקן מהר. לפי דבריה המחשב נמצא במחשב חיסכון ושום דבר לא עזר. לפני שאגיע לבית של מכרה כדי לבדוק את הבעיה, הייתה רוצה להתקין לה תוכנה כלשהי בעזרת סיוע מרוחק, התוכנה שתבדוק את הפעילות המחשב (תוכנה, חומרה וכו') בזמן שהסוללה במצב מחוץ לטעינה, תוך כדי למצוא את הגורם לבעיה לנצילות סוללה. ואני פונה אליכם עזרה, איזו תוכנה מומלצת לבדיקת ניצולת סוללה? אני מו…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בס"ד שלום. רכשתי סוללה למחשב נייד של אשתי (DELL VOSTRO 1350) לפני כשבוע. הטענתי את הסוללה עד שהמד הגיע ל-100% וניתקתי. מרגע שהמד מגיע בחזרה לרמה של משהו כמו 80% המד מתריע "הסוללה שלך חלשה (80%) אם ברצונך להשתמש במחשב חבר את המחשב לחשמל או החלף סוללה". זו התרעה שאינה טבעית בשלב כזה של הפריקה. לפי הבדיקה שלי הסוללה החדשה מחזיקה משהו כמו שעה וחצי בשימוש סביר. (שזה זמן די בסדר לעניות דעתי). האם ההתראה הזו שציינתי סימנה שהסוללה שקניתי תקולה? תודה רבה! עדיאל
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש יחסית, משהו כמו שנה וחצי, של סמסונג מדגם RV511. הוא תמיד(!) מחובר לחשמל - גם בבית וגם בלימודים. אני יכול לספור על שתי ידיים כמה פעמים השתמשתי בו על הסוללה שלו. בכל אופן יצא ושכחתי מטען יום אחד ורציתי להשתמש בו "על" הסוללה שלו שאני יודע שבהקלדה בלבד ועם כל הדברים כבוים (WIFI ו-BT וכו') אמורה להחזיק שעתיים-שלוש - ויצא שאחרי כעשר דקות זה ירד ל-8% לערך והוקפצה לי הודעה שאני צריך לחבר מטען מאחר והמחשב תכף יכבה לאור אחוזי הסלולה הנמוכים. ברור לי שזה לא צריך להיות כך והשאלה היא, האם הסוללה הלכה איכשהו? האם זו בעיה תוכנתית? באג כלשהו? אני עם WIN7 ולא עשיתי שום דבר במחשב מלבד התקנת עדכונים רגילים לוינדוס (מקורי כמובן)
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-