עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Sparrow,

היי בערבות קנייה טיפשית במיוחד היה לי ריב עם המוכר , והוא אמר לי שיכול להיות מוצר מסויים אבל תלוי לאיזה סדרת ייצור הוא שייך, וכך המוצר הרבה יותר איכותי והמחיר שלו עולה משמעותי זה נכון ? והאם כדאי לקחת חומרה יותר חלשה מסדרת יצור יותר טובה מאשר לקנות חומרה חזקה יותר אבל מסדרת ייצור ישנה יותר ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by barakmitz,

שלום לאחרונה נתקלתי בסדרה ELITEBOOK של HP באתר שלהם, אבל לא ראיתי את הדגמים למכירה בשום מקום. כמו כן לא מצויין משקל ומחיר. איך המחשב הבא? האם מישהו מכיר אותו ויודע להשלים את החסר (משקל?מחיר?) האם הוא מומלץ יותר מסדרה כמו PAVILION DV-5? HP EliteBook 8530w http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/sm/WF06a/321957-321957-64295-3329741-3329741-3781677.html כמו כן איזה עוד דגמים בסדרה יכולים להתאים לסטודנטים?

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  3. Started by sam1441,

כל מי שאני מדבר איתו אומר לי "אל תתקרב לזה". יש דברים בגו לדעתכם? קראתי כמה סקירות וביקורות בYNET וגם http://www.wisebuy.co.il/r_productDetails.aspx?PcatID=453&PID=30012 כאן. כולם משבחים. מה דעתכם המקור לרתיעה מהסדרה הזו?

• 5 תגובות
    • 875 צפיות
  4. היי רכשתי מחשב NC6230 של HP עם מעבד T5500 ו 1 גיגה זכרון משום מה כשאני י מריץ VMSERVER או VIRTUAL PC 2007 אזי אין גישה ל VT-X הוירטואליזציה המובנת תחת WIN XP 32 או WINXP64 האם מישהו יכול לעזור ? מצאתי רק את זה : http://softwarecommunity.intel.com/isn/Community/en-US/forums/thread/30236521.aspx אודה לכם על תשובתכם במהרה

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  5. Started by ilanb0,

מה מייחד את סדרת X של לנובו מסדרות אחרות?

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. שלום לכולם, לאחרונה התעניינתי לגבי קניית לפטופ, בדגש על מחשב מן הסדרה הנ"ל שהגיעה לארץ לפני כחצי שנה. להפתעתי, ראיתי כי הסדרה הזו כבר לא נמכרת (פרט לחיסול עודפים) ובמקומה הגיעה סדרה dv6-3000. פרט לכך שהסדרה החדשה עם כרטיס מסך שנחשב טוב יותר, לא ראיתי הבדלים קיצוניים בין הסדרות ומחיר הסדרה החדשה גבוה יותר בכמה מאות שקלים עבור אותו דגם של מעבד ומפרט די דומה (עד כדי כרטיס מסך). יש למישהו מושג מדוע כל כך מהר "נפטרו" מהסדרה הישנה? יש בה איזשהו פגם או חסרון בולט? תודה, ניר.

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  7. היי לכולם ! גמר חתימה טובה ! בקיצור - כן, בהחלט ! כל מי שמתעסק ב :: V - RAY OCTANE Redshift לדוגמה, ב - Redshift יראה שיפור ניכר בביצועים כבר עם 3080, שמהיר כמעט כפליים מ - 2080S, וקצת יותר מ - 3080 עם 3090 ..... ( כ - 15 אחוז ) אבל כאן זה כבר עניין הכדאיות הכלכלית. ההבדלים דומים גם בשתי התוכנות האחרות.

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  8. Started by itaysk,

שלום, אני עומד לפני רכישת מחשב חדש. קראתי את המדריך שלכם למעבדים (זה שנמצא בסטיקי) והוא עזר לי מאוד לעשות סדר במונחים. עם זאת, קיבלתי הרבה הצעות למחשבים עם מעבד T4xx, ולא ראיתי התייחסות אליו במדריך. ראיתי באתר של אינטל שהוא מיוצר ב 45nm שזה אומר יותר חדש ממרום.. אני צודק? האם זה אומר שהוא Penryn? תודה, איתי.

9. Started by plo_koon,

שלום אני מעוניין לזמין מחשב LENOVO T420 מארה"ב אני מעוניין לדעת מה ההבדל בין כרטיסי המסך שאני יכול להזמין (שניהם ללא תוספת כסף): 1.ThinkPad b/g/n2. Intel Centrino Wireless-N 1000 אשמח לתגובתכם המהירה מאחר ויש הנחה על המחשב הזה עד מחר תודה ארז

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  10. Started by OmerCSC,

שלום, אני מחפש מחשב נייד ללימודים, צפייה בסרטונים וסרטים פה ושם, Office ולפעמים עיצובים של תמונות וסרטונים. בעיקר שירוץ ולא יתקע בכלל. ntel® Core™ i7-10510U Quad Core Processor, 8M Cache, 1.8 GHz up to 4.9 GHz זיכרון 8GB (4GB DDR4 2400MHz Onboard + 4GB DDR4 2400MHz), up to 12GB כונן קשיח 512GB M.2 SSD PCIe G3x2 NVMe תצוגה 15.6 Inch 16:9 FHD (1920x1080) LED Backlight 60Hz Anti-Glare Panel with 45% NTSC, 200nits מאיץ גרפי NVIDIA® GeForce® MX250, with 2GB GDDR5 VRAM או יצרן Asus דגם …

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  11. Started by oron86,

אני מחפש לקנות מחשב נייד ואני לא כל כך מבין ודיי חדש בזה מה ההשוואה בין לנובו לטושיבה מבחינת כל המאפיינים? ואיזה חברה הכי אמינה? אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח :-)

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  12. Started by Cereal Killer,

אהלן, אני לא בטוח אם זו בעיה או לא... יש לי E6400 עם מסך לד ברזולוציה 800*1280 (עפ"י מנהל ההתקנים הפאנל תוצרת LG) עכשיו קטע הזוי... המסף נורא fהה (גם לאחר שגם בביוס וגם בתוכנת שליטה העלתי בהירות למקסימום) והצבעים... לא משהו... מישהו נתקל בזה?

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  13. Started by sgsg,

מה הכוונה שכתוב שהאחריות היא: ‎3 years (labour) ומה הכוונה כשכתוב: ‎1 year, carry in, parts and labour ???

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by פבליק,

שלום! רציתי לדעת מדוע במחשב הבא רשום סוג הזיכרון שמותקן בו עד כמה זה חשוב מבחינתי?? למה בסוגי המחשבים האחרים פשוט רשום DDR2 ובזה רשום גם הסוג האם זה יותר רע. יותר טוב? PC2-5300 DDR2 SDRAM http://www.edigital.co.il/edigital/product.aspx?p_id=3179

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  15. Started by orior123,

אשמח לקבל הסבר על ההבדל בין מסך ultrasharp המגיע עם e1505 לבין truelife . תודה

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  16. שלום לכולם! עכשיו שאני מחפש מחשב נייד שמתי לב שהמחיר לא קובע את הכל. הייתי רוצה לקבל הסבר על התתי - דגמים של המעבד הזה. ראיתי שיש סדרה של QM ואני מאמין שככל שהמספר גבוה יותר - טוב יותר וגם ראיתי שיש סדרה של M בלבד (כנ'ל לגבי המספרים) וסדרה של U שהיא לאולטרבוקים למינהם. הייתי שמח לקבל הסברים על ההבדלים ואיזה סדרה יותר ממולצת לכל תחום לגבי הזיכרון שלהמחשב, אני מודה.. המון המון זמן לא קראתי או בדקתי את מצב השוק. נכון להיום ראיתי שכל המחשבים מגיעים עם 4G ועד כיבולת של 8G השאלה היא האם זה באמת מספיק או שצריך לחפש עד 16G כדי שלא יתחיל להתקרטע בעוד שנתיים? אני יודע שמחשב מתאימים לפי דרישות ולפי מחיר אז אני אמלא את השאלון בתגובה נפרדת כדי שיהיה לנו נקודת ייחוס. * …

• 6 תגובות
    • 7.2k צפיות
  17. Started by drorr,

מטרות המחשב 1. עבודה משרדית, אינטרנט 2. סרטים 3. אוטוקד ופוטושופ הצעה שקיבלתי מעבד AMD ATHLON 64 5600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 2.8GHz 1MB CACHE - ADA5600CZBOX - BOX ¤ לוח אם: ASUS M2N-E כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GT TDH 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 מארז: COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN רציתי לברר כמה סוגיות על ההצעה 1. האם לוח אם של GIGABYTE עדיף כי יש לו f.w 2. האם מספיק כרטיס מסך של הלוח אם אם אני לא מתכוון לשחק משח…

• 7 תגובות
    • 620 צפיות
  18. Started by hosham,

היי, נתחיל בכך שאני לא יכול לקחת לפטופ אחר. אני קונה את הלפטופ הנ"ל: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7801&perur=2&t=1&c=339 שאלונת, תחת רשתות מופיע צמד המילים DRAFT-N מה זה אומר? יש תקן N או אין תקן N. תודה

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  19. Started by ofer_mat,

יש לי את המפרט הבא(כנסו למפרט שלי) ורציתי לשדרג משהו יש לי 2 אפשרויות: 1. להחליף את הכרטיס מסך ל4600 שעולה 1588 ואז אני לא יצתרך להוסיף הרבה כסף ( כי אני ימכור את שלי ויש לי עוד איזה 800) 2. לשדרג את המערכת כולה (זכרון מעבד ולוח אם) כי גם ככה אני לא יכול לעשות OC עם הקקה הזה והיא מבא לי עצבים אז מה היתם מציעם לי? מה יתן לי תמורה טוב יותר על עלות כספית נמוכה יותר

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by efee123,

שלום אני צריך סוללב למחשב compaq cq61-280ej. חיפשתי משהו חזק יותר ממה שהיה לי עד עכשיו... קודם כל ניסיתי לחפש כמה cells יש בסוללה אבל לא כתוב בשום מקום. חשבתי לקנות אחת מ9 תאים מנייד נייד. עכשיו יש לי כמה שאלות: 1) מה ההבדל בגדלים בין הסוללה הסטנדרט לסוללה החזקה יותר שציינתי לעי"ל? 2) האם יש הבדל בין סוללה חלופית לסוללה מקורית? גם מבחינת גודל, משקל וכמובן הספק חשמל. ההבדל הוא 100 שקל והחברה של החלופית היא פנסוניק... הדגמים : מקורי: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=2915 חלופי: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=2916

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by hardgore1,

הי 1. האם זה מזיק לסוללה שהיא נשארת כל הזמן בטעינה? 2. יש אפשרות להגדיר שהסוללה לא תטען, למרות שהיא מחוברת? תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Danielml,

ברשותי מחשב מסדרת פביליון של HP. המחשב בן 8-7 חודשים,אך בחודשיים האחרונים הסוללה מחזיקה מעמד ל10 דק'(!!!). ז"א אני חייב שהמחשב יהיה כל הזמן מחובר למטען,מה אפשר לעשות בנושא? סוללה חדשה? משהו בהגדרות? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  23. Started by nisim cohen,

היי, מחשב נייד Dell Inspiron 1525 מלפני שנתיים וחצי. יום בהיר אחד הסוללה לא נטענה יותר והנורת טעינה החלה להבהב בצבע כתום, במקום בצבע המקורי - כחול. לא ידעתי אם הבעיה הינה בסוללה או במטען/שקע טעינה ולכן שלחתי את המחשב למעבדה של Dell לבדיקה (שירות לקוי ביותר יש לציין). הם טענו שהבעיה הינה בסוללה - נפגמה ולכן יש לקנות חדשה. קניתי חדשה - מטעמי תקציב חליפית (מ - EBay). גם הסוללה הזו לא נטענת (והנורת טעינה כלל לא נדלקת - לא בכחול ולא בכתום). כשקיבלתי את הסוללה היא היתה כ60% מלאה והמחשב היה מחובר איתה כשעה וחצי אך הסוללה לא נטענה. בביוס מזוהה שיש בטריה (לעומת הבטריה המקורית שכתוב שהבטריה לא מותקנת) וכתוב שזה גם נטען - אך זה נשאר תקוע על 0 אחוז. השערה מה יכולה להיות הבעיה? המחשב …

• 1 תגובה
    • 3.3k צפיות
  24. Started by alpel,

אודה על המלצה היכן לרכוש סוללה לנ"ל. המחשב הוא בן 18 חודש. הסוללה מחזיקה 1.5 שעה תחת WORD. האם עדיף HP מקורית? תחליפית? האם משתלם לחפש בEBAY? יש מכס גבוה על סוללות בארץ. תודה.

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  25. שלום לכולם! החברה שבה אבא שלי עובד החליטה לתת לו חשבון הוצאות למחשב- הוא טס הרבה וכאלה, ולא צריך הרבה יישומים בתכלס (אבל אני אשמח לגנוב לו את המחשב...), המחשב יהיה בעיקר לישומי אופיס ואינטרנט, ואולי צפיה בסרטים מדי פעם. התקציב מאוד גמיש- שוב על חשבון החברה... וזה לא בעיה לקנות בארה"ב או באירופה (גרמניה בעיקר) בקיצור, מה שהוא צריך (לפי סדר חשיבות): 1. משקל הכי קל שאפשר 2. בטריה ארווווכה שתחזיק לו לטיסות ונסיעות 3. כונן dvd פנימי 4. אמינות- לא צריך איזה אחריות מטורפת, אבל שלא יתפרק אחרי שבועיים 5. אם אפשר- שיראה נורמלי (בכל זאת, הוא מסתובב עם זה...) בינתיים רק ראיתי איזה מחשב של סוני שנראה נחמד וזה שעובד איתו מנסה כל הזמן לשכנע אותו לקחת MacBook, מה אתם אומרים? תודה מראש לכ…

• 4 תגובות
    • 651 צפיות

דיונים חדשים בפורומים