ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
תקציב משוער: 5,000-8,000 ש"ח. נמצא באירופה (מינכן) בשבוע וחצי הקרובים - רוצה להספיק לקנות מחשב נייד חזק שיענה על הצרכים שלי. לפי מה שראיתי מהניידים של ASUS בארץ, רק ה asus n550jv הוא היחיד שמתקרב למה שאני מבקש אבל אני רוצה משהו מעט חזק יותר. מבקש שהמחשב יהיה ממעבדי haswell החדשים. * מטרות המחשב?- צפייה בסרטים/סדרות, משחקים כבדים, עבודה משרדית. * גודל המסך? באיזור ה-15 * רזולוציית המסך? עדיף FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - לא. * משקל רצוי? שיהיה בגדר הסביר. לא אכפת לי - אבל שלא יהיה מהטנקים הכבדים שנראים רע. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מחשב שרוב הזמן יהיה בבית אך רצוי שהסוללה תהיה חזקה. (שיהיה ממעבדי haswell) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3, HDMI - כל העסק. * Bluet…
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום! אני כרגע בארה"ב ואני ממש רוצה לקנות נייד... אני כנראה קונה מסרקט סיטי ובטווח הזה אני יכול לקנות מחשב עם מעבד AMD מסדרות X-60 עם מעבד 2.0 או 2.2GHZ או אינטל בינוני עם מעבד 1.6... אני ממש מעוניין במסך 14 אינץ אבל לא יתנגד אם המחשב ממש טוב מסך 15.4.. בטווח הזה אני יכול רק HP ורציתי לדעת האם הם טובים? http://www.circuitcity.com/ssm/Laptop-computers/sem/rpsm/catOid/-12963/N/20012961+20012963+40001085/link/ref/rpem/ccd/categorylist.do אלו המחשבים שיש ל CIRCUTCITY של HP ואני צריך שתעזרו לי בבקשה לבחור את המחשב הטוב ביותר בפחות מ 1000$ או שפשוט תגידו לי מה עדיף AMD חזק או אינטל בינוני... בנוסף יש את המחשבים הבאים בBESTBUY של DELL עם מעבד AMD או אינטל מה אתם אומרים עליהם: h…
-
- 6 תגובות
- 900 צפיות
-
-
טוב אז סך הכל אני צריך מחשב חזק ומהיר ושיהיה עם נפח דיסק טוב (לעבודה משרדית).. אף פעם לא התנסיתי עם מחשב נייד ואני לא מבין בחברות אז אם אפשר להסביר אשמח. אני נמצא בשיקגו כרגע אז יש לי הזדמנות טובה לקנות מחשב טוב במחיר טוב.. יש גם אופציה לקניה באינטרנט. אם מישהו (במקרה!) מכיר חנות טובה באיזור שאני נמצא זה יהיה מעולה . תודה
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
אהלן, אני כרגע בארה"ב ואני מעוניין לקנות מחשב נייד. אני צריך עזרה בבחירת מחשב במחיר סטנדרתי של עד 500 דולר באזור (חריגה של 100 דולר לפה או לשם מקובלת לחלוטין). מה אני צריך בתכלס במחשב: 1. אני מעדיף סוללה על פני מעבד i7 משוגע למרות שאם זאת אני לא אתנייד הרבה, הבעיה המרכזית שלי היא טיסות. בעיקרון המחשב יהיה מחובר לרוב לחשמל. 2. אני צריך הרבה ראם מכיוון שאני עובד עם הרבה דפי אינטרנט, ווורד וכו'. אני לא מעצב גרפי או מתכננן לשחק סקיריים במחשב אבל בכל זאת. 3. מסך איכותי בHD בין 14 ל-15 אינץ - כי אני כנראה אצפה בהמון סרטים בו. נמצא בארהב באזור קרלסבד/סאן דייגו . תודה רבה על הזמן והעזרה, טל.
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
זו הודעה בשביל חבר כי הוא לא רשום. אהלן אני נמצא כרגע בקנדה, ואני מעוניין לקנות מחשב נייד, התקציב הוא 1000 דולר +- אני מעוניין במסך 14 אינץ משהו כזה, המחשב משמש לאינטרנט אז אנטנת WIFI טובה, מוזיקה וסרטים. יש סיכוי שבעתיד המחשב ישמש אותי לשרטוטים אז אני לא יודע אם זה אומר כרטיס גרפי או יותר זכרון פנימי. הרדדסיק לפחות 250 גיגה, צורב די וי די כמובן וכל החיבורים הרגילים. עכשיו ההתלבטות הגדולה שלי היא ביין MAC על סוגיו השונים כולל הפרו או הסוני ויו על סוגיו. האם הMAC באמת כזה יותר טוב? על מה כדאי ללכת בתקציב הזה. הנה כמה חנויות שיש פה בשפע ובדקתי מחשבים ניידים בהם כבר. http://www.bestbuy.ca/en-CA/home.aspx http://www.futureshop.ca/en-ca/home.aspx
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
ערכתי מפרט למחשב המשמש למשחקים. המפרט הזה יקר ואני מחפש דרך להוזיל אותו מבלי לפגוע משמעותית ביכולת של המחשב ( אתגר ) העלות של המפרט היא ₪ 5466 i7-6700K Skylake Quad core CPU - 4 GHz - Max Turbo Frequency 4.2 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 8MB cache - 95W TDP - Tray 1 ₪ 1687 GA-H170-HD3 - Gigabyte H170 - LGA1151 - H170 - 4x DDR4 up to 64 GB at 2133 MHz - PCIe x16 - PCIe x4 - 2x PCIe x1 - 2x PCI - 2-Way AMD CF - M.2 - 2x SATAe - 6x SATA3 - 8x USB 3.0 - 6x USB 2.0 - ATX (30.5 x 19.9cm) …
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
- תקציב: 4K - מטרות: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), עריכה גרפית (דו מימדית, תוכנות: דאטה-קאד, אוטוקאד, פוטושופ, פריהנד, פיקאסה) - דגשים: צריכה כרטיס קול איכותי וכרטיס מסך איכותי, שיהיה שקט (קירור?) ועדיף מארז קומפקטי - חשוב: לבנות מפרט שיהיה מספק לכ-5 שנים הקרובות - תוכנות ומערכת הפעלה חוקיות, - xp, וורד (אאוטלוק) - צריכה כי אני עסק עצמאי הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה- מה שעדיף, הולך - מה זה OC? לא גיימרית, לא אטרפים - רזולוציה טובה, מהירות תגובה טובה, בעיקר אמינות ואיכות (מה ביקשתי?) חוקי הפורום דורשים כותרת עניינית - כזו תכלול, במקרה הזה: אופציה לשדרוג, או למפרט חלקי כי הצמחשב הנוכחי בן פחות משנה, מאייבורי (עצוב, אך לא יקרה יותר) ושוב - המון תודה …
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום שלום קונה מחר הצעות, המלצות, הערות? מה לגבי לרדת ל MAX ORB ? מתכנן אוברקלוקינג למעבד וOC קטן למסך זכרונות אחרים? Geil 2GB DualKit DDR2-800Mhz Value GD22G800K 525 לדוגמא? מעבדים Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM E6550T ¤ 946 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 599 1 מארזים ANTEC SONATA III 500W SONATA3 ¤ 801 1 קירור למעבד Thermaltake V1 CL-P0401 ¤ 283 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 451 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 441 1 כרטיסי מסך Sapphire Radeon HD2900Pro 512MB DDR3 Vivo HDMI DualDVI PCI-E Ret ¤ 1621 1 5142 סך הכל תודה רבה לכולם
-
- 2 תגובות
- 456 צפיות
-
-
כהמשך מפה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=337077.0 החלטתי לנסות להכין מפרט משלי. אנא מכם, תנו את דעתכם! אגב, כפי שצוין בטופיק הקודם, יהיה אוברקלוק קטן (כנראה כבר לא כל כך קטן) למעבד. ככל הנראה מ2.5 ל3. מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300 Processor BX80580Q9300 http://www.compusa.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3755566 300$ לוח אם: EVGA nForce 790i Ultra SLI Motherboard http://www.compusa.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3714951&CatId=2051 320$ כרטיס מסך: EVGA GeForce 9800 GTX KO x2 http://www.compusa.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3805247&CatId=3585 660$ זיכרון: Corsair Dual Chan…
-
- 7 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם. אחרי כ 5 שנים טובות, הגיע הזמן להחליף את המחשב הישן והמיושן. לצורך מאורע חגיגי זה (שבא יחד עם יום ההולדת שלי), מוקצבים כ 4,000 ש"ח עם חריגה קלה. אפשר לחסוך קצת, אבל מבחינתי גם אפשר לנצל הכל. השימושים העיקריים הם לצרכים משרדיים + מוזיקה + סרטים (HD כמובן) + תכנות (C++, JAVA וכו'...) על אף שהדרישות אינן "כבדות", אני רוצה מחשב שיהיה חזק וחדש דיו כדי שיחזיק את 5 השנים הבאות. מערכות הפעלה מתוכננות - וידנווס 7 + לינוקס אובונטו (הכל בבית, לא צריך לרכוש) כמה נקודות חשובות: א - מחשב מבוסס על מעבד אינטל. ב - שקט מוחלט! (10). דממה טוטאלית עד כדי מוות ג - אלגנטיות המארז (ללא צורך בלדים זוהרים, אבל חיצונית שייראה יפה). ד - אין לי צורך ב OC. ה - אין צורך בציוד…
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
-
-
היי אשמח לעזרה קיבלתי לפני כמה ימים מחשב של ASUS, יש לו זיכרון ממש קטן כי הוא רק משמש לי ללימודים מאז שקיבלתי אותו אני כל הזמן רואה שגם שאני לא נוגעת בו כל פעם יורד לי יותר ויותר זכרון (ברמה שהגיע לי שיש רק ג'יגה אחד פנוי) דיברתי עם חבר והוא אמר לי לבטל את העדכונים של הווינדוס שלא יוריד לי שום דבר בלי שאני מאשרת כי אולי זה מה שתופס את המקום ואז בעצם עשיתי ריסטרט כדי שימחוק את כל המחשב כדי להתחיל מחדש מה שקרה זה ששוב המקרה הופיע אתמול בלילה היה לי פנוי 13 ג'יגה ועכשיו אני רואה שוב שפנוי לי רק 3 ג'יגה לאן כל הזכרון הזה נעלם? לא הורדתי כלום למחשב מלבד chrome כדי לבדוק אם הבעיה חוזרת והיא חזרה אשמח ממש לעזתרכם אין לי מושג במחשבים
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
שלום... לפניי כיומיים קיבלתי את המחשב החדש שלי (בעקבות המלצה פה בפורום...תודה! אחלה מחשב!) הזמנתי את המחשב עם 160 ג'יגה.. עכשיו קיבלתי אותו כשהוא מחולק ל3 כוננים. SW_Preload - 137 GIGA Lenovo - 10 GIGA SERVICEV003 - 1.5 GIGA המערכת הפעלה שמותקנת אצלי זה ויסטה עסקים 64 ביט (שתהיה תמיכה ב4 ג'יגה זיכרון) עכשיו יש לי כמה שאלות: 1) מה הם שני החלוקות הנוספות של הכונן שלנובו הוסיפו לי? מה יש שם? 2) אני משער שהכוננים קשורים איך שהוא לגיבוי... איך אני משחזר את מערכת ההפעלה במקרה ואני רוצה לפרמט? 3) דבר נוסף ששמתי לב אליו .. הוא שקיבלתי את הכונן הגדול כשהוא מלא כבר ב37 ג'יגה של משהו. כאשר התיקיות המרכזיות שגוזלות מקום הן SWWORK שלוקחת 6 ומשהו ג'יגה! מה זאת התיקיה הזאת? וגם SWTO…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מכירים את זה שה-WIN7 מציג באמצע המסך כשלוחצים על הכפתור של ההגברה והנמכה והוא מעלה או מוריד בארים כמו במקבוקים (הלפטופים של אפל) למינהם. היה לי ככה מובנה מהלפטופ וזה נעלם משום מה לאחר ששיניתי כמה שטויות בהגדרות קול לפי מדריך פה של יוסי לשיפור הביצועים של הכרטיס קול עם FOOBAR ועכשיו זה נורא חסר לי אחריי תקופה שזה חסר ואני תוהה איך להחזיר את הדבר הזה... מקווה שהייתי מספיק מובן, תודה!
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
יש לי מחשב של לנובו עם windows xp ואחרי חיפוש ארוך גיליתי תיקיה מוסתרת שנקראת RRbackups כבר הבנתי איך אני פותח אותה ואני רוצה למחוק את זה-מהתוכנה עצמה אני לא יודע איך למחוק את זה רציתי לדעת אם אפשר פשוט למחוק את התיקיה מהכונן וזה יפטור לי את הבעיה? תודה לעוזרים...
-
- 7 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי ללמידה ועבודה מהבית. הצרכים הם, ראשית כמובן - שימוש ביתי סטנדרטי של אופיס אינטרנט ומיילים כולל חיבור המחשב לטלוויזיה ועדיפה צפייה ב 1080p. שנית - המחשב אמור לשמש אותי לתרגול למידה ועבודה מהבית. מדובר בתוכנות פיתוח לתחום החומרה כגון שפות תכנות למינהם וגם סביבות פיתוח מעט כבדות כמו Xilinx, Altera, Matlab למי שמכיר ועוד. ראוי לציין שהפרויקטים שאריץ שם לא יהיו כבדים בדרך כלל. כמה נקודות: 1. מניסיון שלי, רוב התוכנות האלה לא מנצלות יותר מ 4 תהליכים במקביל אז אני לא בטוח שיש חשיבות ל Quad core. עדין לא החלטתי לגבי זה. 2. הבנתי שהיום הרבה פעמים המחשב מגיע עם כונן SSD שמשמש כ cache וזה נותן שיפור משמעותי בביצועים. זה אכן מורגש ושווה…
-
- 15 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
ערב טוב חברים, מבקש את דעתכם על המחשב הבא, נרכש למטרת עריכת וידאו ועבודה עם תוכנות דוגמת AFTER EFFECTS ו- EDIUS, במקביל לאפשרות להריץ עליו משחקים? עלות המחשב 6,600 ש"ח. מארז: ZALMAN Z11 ספק כוח: A.PFC 80+ 600W FAN12 POWERMAN INWIN לוח אם: GA-B75M-D3H GIGABYTE מעבד אינטל: 3.4GHZ 8MB CORE I7 1155 QUAD 3770 קירור: AM3/1366/1155 HEAT-PIPE COLD BIT זכרון: HS VALUE PLUS GEIL 4GB DDR3 1333MHZ ---- 2X כרטיס מסך: GEFORCE 570GTX OC 1280MB-5 MSI דיסק קשיח: 2TB SATA3 7200 64MB C.B WD
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המחשב הזה ? http://www.getit.co.il/Group/45683/
-
- 9 תגובות
- 754 צפיות
-
-
AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX 950¤ DFI NF4 ULTRA INFINITY - 695¤ SAMSUNG DDR 512MB 400mhz x 2 - 600¤ WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII - 535¤ Leadtek Winfast PX 7800GT 256MB 256bit PCI-E - 2490¤ NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK - 290¤ Sunbeam Transformer BLACK - 400¤ ViewSonic E90f+SB - 1110¤ FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan - 380 כונן דיסקטים 1.44 - 50¤ סה"כ 7500 //////////////////////////////////////////////////////////////או//////////////////////////////////////////////////////////////// AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX 2290 ¤ 1 DFI NF4 ULTRA INFINITY 695 ¤ 1 SAMSUNG DDR 512MB 400mhz 300 ¤ 2…
-
- 26 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד ואשמח לעזרתכם. ראיתי שההפרש לא גדול וחשבתי להשקיע כ2100₪ (או קצת יותר) במחשב i3 מהחדשים.. בעיקרון אני ארכוש את המחשב במרכז, אם יש משהו שקיים במלאי של KSP אני יכול גם להביא אותו מאילת ולחסוך את המע"מ. * מטרות המחשב? שימושים בסיסיים (תכנות בסיסי, אינטרנט, תוכנות קלות) * גודל המסך? 15.6 (אלא אם יש 14" ממש ממש משתלם) האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא. * רזולוציית המסך? לא קריטית. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט אין. touchpad תומך multitouch יהא נחמד אבל לא הכרחי. * משקל רצוי? עדיף כמה שיותר נמוך, אבל ממש לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI וVGA, כמו גם USB3. * Bluetooth נחמד, לא קריטי. * גודל מ…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחרי 20 שנה ויותר על מק החלטתי לקנות PC כדי לעשות מצגות ב אפטר אפקטס ו Proshow producer ומדי פעם גם פרמייר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש״ח 2. מה שימושי המחשב ? אפטר אפקטס וגרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש יום יומי photoshop Indesign לעיתים קרובות Proshow producer מזדמן Aftereffects premier 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כן, עכבר לייזר אלחוטי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 - שיהיה שקט. 6. האם מתוכנן אוברקלוק…
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
עדכון, 13.06.2014: להלן המפרט הסופי שיוזמן (שיניתי ל 16 ג'יגה זכרון פנימי, אשמח לדעת האם בחרתי את הדגם הנכון), אודה לכל הארה/הערה: [ATTACH=CONFIG]6090[/ATTACH] ------------------------- על המחשב להיות מבוסס אינטל i7 (למרות שגם i5 מספיק, אני מעוניין ב i7), מניסיוני אין צורך ביותר מ 8 ג'יגה זכרון, הוא ישמש גם לעבודה משרדית בנוסף לפיתוח תוכנה, וגם המקור הראשי בבית לאחסון כל המדיה הדיגיטלית, בנוסף יש לכלול מסך "24, עבורו אין דרישות מיוחדות למעט חיבור HDMI וטכנולוגיית LED, ראיתי שהוזכר כאן בפורום המסך Samsung S24C750P 24'' LED, אך אני פתוח לכל המלצה אחרת. אשמח להצעה למפרט מ KSP, להלן התשובות לשאלון, בסופו גם צירפתי מפרט שאני הרכבתי, לא מתוך ידע נרחב, אלא ידע בסיסי ובעיקר קריאה…
-
- 45 תגובות
- 11.5k צפיות
-
-
שלומות לחברי הפורום, בניתי מפרט למחשב חדש עבור חברה שלי, שמתחילה ללמוד באוניברסיטה וצריכה אותו לשימושים הרגילים + משחקים (היא חולה על GTA III). התקציב דל-בינוני והמפרט שבניתי כבר קצת עובר אותו... אשמח אם תוכלו לתת עצות לשינויים כלשהם במפרט. המון תודה מראש, IdobI עריכה: תודה למנהל הפורום - ערכתי את הכותרת. בתודה גם למי שכבר נתן תשובותיו.
-
- 4 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב נייד (בפעם הראשונה שאני מתעסק עם אחד כזה). השימושים הם: אופיס, פוטושופ (מודע למגבלות הקיימות בניידים במחיר הזה, אין לי בעיה), סרטים (שיוכל לנגן 1080p). ממשק Aero פעיל (Win7). אני מתכנן להמשיך עם המחשב הזה גם ללימודים, ולא להחליפו ב-3-4 השנים הקרובות. אני יודע לשמור טוב על הציוד. המחיר המקסימלי הוא 1000$, המחשב ירכש בארה"ב, ע"י בנאדם שנמצא שם ויאסוף אותו. שמתי עין על מחשב ASUS U45JC גודל המסך: 14" נראה גודל מסך נורמלי. המחשב אמור להיות נייד. לכן 15.6 לא בא בחשבון, ו-13 יהיה בעדיפות נמוכה. כל דבר מעל או מתחת לא בא בחשבון. הערת ביניים: תוכלו להמליץ על מחשב עם מסך מט ולא מבריק באותו טווח מחירים ואותן דרישות? משקל: המחשב הזה עונה על דרישות המשקל (כ-2 ק"ג) זמן…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-תקציב מקסימלי - 7000, כולל הכל, עדיף לנסות לחסוך -שימושים - משחקים, hd, עריכה גרפית ווידאו -משתמש בעיקר בתוכנת פרימייר לעריכת וידאו (תדיר), פוטושופ ואילוסטרייטור (תדיר) CS6 -גיימינג - אני ארצה להריץ את המשחקים החדשים (watch dogs ומשחקי טריפל שיצאו בעתיד) על הגדרות גרפריות גבוהות (לאו דווקא הכי גבוהות) -שקט - חשוב (6) -אוברקלוק- לא -מערכת הפעלה - ווינדוז 7 64, אופיס וגם הרכבה בחנות -אין העדפה לחנות ספציפית, עדיף במרכז ולא אייבורי -מעוניין לקנות בשבוע הקרוב -לא מתוכנן שדרוג -תוספות - חיבור firewire ומסך (צריך גם המלצה על מסך עם חיבור hdmi) תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-