ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
מטרה תחליף למחשב שולחני חשבתי לכיוון של הalienware אבל השאלה האם הוא שווה את המחיר g240m 320gb i3 3g. סוללה 9 תאים בסביבות ה׳ 1400 $ אבל נראה לי אפשר להביא מחשב עם רכיבים יותר טובים ב׳ 1400$ יש הצעות ?
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אהלן, יש לי אפשרות לקנות נייד מארה"ב - התקציב עומד על 4,000 ש"ח. הדרישות - משחקים בסיסיים, ז"א כרטיס מסך לפחות 525M ודומיו, מקלדת מוארת, סוללה שתחזיק לפחות 4-5 שעות במאמץ ואחריות 3 שנים (כמובן בינלאומית) - אם אין אפשרות אז אפשר לרדת ל-2\1. אשמח לראות את כל גדלי המסכים. ראיתי את המחשב הנ"ל - http://www.amazon.com/N53SM-ES72-15-6-Inch-Laptop-Silver-Aluminum/dp/B007BY57Y2/ref=sr_1_3?s=electronics&ie=UTF8&qid=1341082023&sr=1-3&keywords=asus הבעיה שאין לו מקלדת מוארת.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב. ברשותי נייד מדגם pavilion dv6 1330. כאשר יוצא לי לשחק בוא לדוגמה need for speed shift מהפתחי איוורור יוצא אוויר יותר מידי חם, כמו כן כעבור כ-15 דקות של משחק, המשחק נהיה פתאום איטי. ברשותכם אבקש לינק או שם של תוכנה שאפשר לראות את נתוני המעלות של הכרטיס מסך. הכרטיס מסך מדגם readon hd 4650 ג'יגה זיכרון. בנוסף ארצה לדעת מה הטמפרטורה האידיאלית כאשר הכרטיס במאמץ, ומה האידיאלית כאשר במנוחה. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום לכולם! האם מחשב נייד יעיל בתור מדייה סנטר? מה החסרונות? במידה וכן, איזה דגמים מומלצים? (קנייה בארה"ב) הכוונה היא לחיבור לטלוויזת LCD עם כניסת HDMI וצפייה בסרטים ב HD ואם אפשר חיבור גם לממיר תודה מראש, רועי.
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
היי חשבתי על הדגם הזה ואם מישהו יכול לעזור ולהגיד לי את ההבדלים ביניהם ובכלל אם יש משהוא יותר משתלם במחיר הזה אשמח להצעות אגב המחשב ירכש באילת. https://www.bug.co.il/brand/asus/color/silver/vivobook/15/k513ea/l12248w?UTM_SOURCE=ZAP& או זה https://www.bug.co.il/brand/asus/color/silver/vivobook/15/k513ea/l12248t תודה לעוזרים...☺️
-
- 5 תגובות
- 904 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב. החודש התייעצתי רבות בקשר לקניית מחשב נייח לאפטר. כאן המקום להודות לאנשים רבים שהגיבו, ובפרט Roy.T ובפרט על שעזר לי לבנות מפרט לנייח! ההתלבטות הבאה זה באם כדאי לי לקנות נייד ליד נייח. תמיד הייתי עם נייח, אבל אני עובד כגרפיקאי במשרה קבועה וכפרילנס בשעות הפנויות, יתכן ונייד תהיה תשובה טובה מול לקוחות שאני אעמוד מולם או בין נסיעות. נייד נהרס מהר בהשוואה לנייח? מה סיפור של הסוללת חיים שלו, שאני מבין שצריך להחליף כל 3-4 שעות, האם הוא יכול לעבוד קבוע על חיבור חשמל? זהו המפרט הסופי לנייח שאני שוקל לקנות. http://startpc.co.il/build/media/build/viewBuild.php?uid=572385cc1cad2 וזהו לינק למפרט שמצאתי למחשב נייד, הוא עולה 1000 שקל יותר, וח…
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-
זה המחשב: http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=1485&CatCode=237 הצרכים: עיצוב גראפי (פוטושופ ,פריהנד) תקציב: 6,200 ש'ח קחו בחשבון את ההוספה של הזיכרון ל512 מ"ב הבעייה שאמר לי מישהו שמבין עיניין בעולם המחשבים, היא שהכרטיס מסך שבמחשב הזה לא מתאים לעבודה עם תוכנות כמו פוטושופ מכיוון שהזיכרון במחשב הוא intergrated ולעבודה גרפית צריך dedicated. הוא הסביר לי שההבדל ביניהם הוא שבעוד האחד משתמש בזיכרון משל עצמו - האחר משתמש בזיכרון הפנימי של המחשב. מישהו יכול לעזור לי להבין אם כדאי את המחשב הזה?
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במחשב נייד לשימוש של אינטרנט, אופיס ומדיה (סרטים מוסיקה וכדו') בעיקר. המחשב ישמש אותי גם ללימודים, והייתי רוצה שיהיה לו "רזרבה" של יכולות (לתוכנות שונות אם יהיו). אני מחפש בעיקר אמינות, אחריות ותמורה טובה יחסית למחיר. מבחינת המפרט חשוב לי דיסק קשיח של לפחות 320 GB. זיכרון עבודה של 2 GB לפחות, עדיף DDR3 מעבד- שיהיה טוב. מע' הפעלה- עדיפות ל- 64 bit. מסך: 13.3 - 15.6 אינץ', עם נטייה ל14 אינץ' ומעלה. האפשרויות שחשבתי עליהן הן: Dell vostro 3300: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755726 Dell vostro 3500: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755727 Dell vostro 1014: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=753961 הדגמים הנ"ל הם כלליים, אפשר להציע משהו א…
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
מבקש המלצה לנייד בנוי איכותי מסך 13-14ץ 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים, תוכנות אופיס, גלישה, צפייה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -אין -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדו…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעונין בהמלצה לנייד שירכש בארהב במסגרת בלק פריידי גודל 15, מסך מגע+מצב טאבלט, מעבד I7 דור 11 או AMD מקביל, זיכרון 16, 512 ssd , זמן פעילות לא קצר , בהירות 300 NITS (כעת יש לי DELL 5402 בן חצי שנה, עם הנתונים שנכתבו למעלה, עובד מהר ומעולה. מעונין לשדרג לגודל 15 ומסך מגע) מצרף את הפורמט המומלץ - 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? ביתי 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכב…
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אני מעונין לקנות מחשב נייד, ואני מבקש המלצה מחברי הפורום מה כדאי לי. להלן הנקודות שיש לשים לב עליהן: 1. עיניי מתעייפות משימוש ממושך במחשב. איזה מסך יקל עליהן? 2. אינני משתמש בגרפיקה, אלא ביישומי excel ו- access . מה שאומר שאין צורך בחומרה מפוצצת, אבל אין לי כח למשהו זחלני. 3. התקציב הוא עד 3100. אודה לכל מי שיעזור לי ויאיר את עיניי [תרתי משמע]
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות מחשב נייד עד 3200ש"ח מחברת לנובו,דל וכו.. שיהיה אמין עים זמן סוללה ארוך, שיהיה עם יחס עלות תועלת הכי משתלם מבחינת החומרה כמו זיכרון 4G מהיר מעבד I5 וכו... תודה.
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
שלום חברייה, אנחנו מחפשים נייד לאופיס אינטרנט סקייפ ופשוט מחשב למשתמש המתחיל... מצאתי את המחשב הזה: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=M660-SE1 מה אתם אומרים עליו, לפי החלקים הוא לא רע בכלל... אבל החברה לא מוכרת כלל וכלל.. איך החברה? האם מסוכן לקנות את זה? מה הסיכון שחלק ישבר שם? מישהו יודע משהו בקשר לאחריות? האם יש לכם אופציות אחרות
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום לכולם , מעוניין לרכוש נייד מחו"ל בסביבות ה500$ , מארצות הברית או דרום אמריקה. לאינטרנט, עבודה, סרטי HD ומשחקים ברמה בינונית . גודל מסך לא חשוב כל כך , רק שלא קטן מדי (16 ומעלה ?!) תודה .
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום רב אני רוצה לקנות מחשב נייד מחו"ל במחיר של 1000$ +/- מטרות המחשב הוא לעבודה ביתית, אינטרנט, תוכנות למיניהן (לא כבדות) ואולי גם סרטים (לכן לא רוצה מסך מבריק) לא למשחקים. כמובן שארצה אחריות בארץ לא MSI ולא LG תודה
-
- 6 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום האם נייד שמחובר כמעט באופן קבוע לחשמל, עשוי לפגוע בבטריה או בלוח אם? ראיתי כבר שני ניידים שהתקלקלו בצורה הזו אבל אני לא בטוח שזה קשור ושזו הסיבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני אמור להזמין בשבוע הקרוב נייד, הייתי די נעול על ה-15z של דל אבל עכשיו ראיתי שעומד לצאת series 7 של סמסונג שנראה הרבה יותר טוב. אבל בשניהם יש מקלדת עם backlight, על פניו זה סלמתק אבל המקלדות האלה לא באות עם עברית עליהם מן הסתם. ובגלל שהם backlight זה לא רק לחרוט אותיות ואם מדברים על החלפת מקשים אז כבר מדברים על משהו הרבה יותר יקר וגם לא מקבלים ככה מקלדת מקורית, שסביר להניח תיהיה משמעותית גרועה יותר. האם אני חייב מקלדת שהיא לא backlight? או שיש לזה פתרון?
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
ניסיתי בעבר לבקש אך התעלמו לחלוטין, אני ממש לפני קנייה דודה שלי מגיעה בעוד חודש וחצי לארץ, מעוניין במחשב שייספק לי משחקייה ניידת, אני לא איזה גיימר מטורף בעיקר פיפא ו NBA, שיחקתי גם קצת COD4, יש לי היום במחשב הביתי 8600GT והחלפתי מ 6600GT רק כי הלך לי לוח אם אפילו הוא הספיק לי... אני רוצה משהו שיעלה לי את המשחקים לא איכפת לי אפילו מעבדי AMD... אשמח לקבל חוות דעת למחשב שישמש בעיקר לגלישה ומידי פעם משחקים... (לא איזה 8400 עלוב...) תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי מהעבודה את הנייד המיני של HP החמוד הקטן עם ויסטה בייסיק 120 הארדיסק 2 גיגה ראם חמוד מאוד אני אוהב אותו הולך איתו לכל מקום מחבר לו מודם אלחוטי של סלקום גלישה חופשית מסך ללא שריטות,מצלמה,מיקרופון סוללת 6 תאים דווקא עובדת טוב הויסטה אומר שנשאר 5 שעות אבל אני לא נאיבי בכל מקרה, הבעיה איתו שהמחשב לוהט בלהבות מתחמם נשרף ממש לוהט אחרי שעה של עבודה מעבר בין תיקיות (לא בגלישה בדפדפן)נורא איטי יש לו מעבד VIA C7-M PROCESSOR 1600 MHZ וגם כל הזמן CPU USAGE על 90-100 אחוז חוץ מהנייד הזה יש לי גם LG שאני מאוד מרוצה ממנו וגם DELL טוב יכול להיות שבגלל שהHP קטן רק שוקל 1300 גרם ו9 אינץ' אז לא שמו בו מאווררים אבל לפתור את בעית הCPU USAGE אם מישהו נתקל באותה הבעיה אני אשמח…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, אני מתכנן בשבועות הקרובים להחליף את המחשב הנישא הקודם שלי בחדש. יש לי דרישות מאד ספציפיות ואני אשמח להמלצה ממישהו שמכיר ו/או יש לו מחשב דומה. הדרישות הן: 1) מעבד i5,i7 או לחלופין core 2 duo במידה והמחיר יהיה זול בהרבה 2) זכרון: 8GB (כן אני יודע שזה הרבה מאד) - עדיף שיהיה כבר במחיר הראשוני אבל גם אפשרות להרחיב ל8GB זה בסדר. 3) HDD לא חשוב (אני ישים את הSSD שאני מעביר מהמחשב הישן). 4) עדיף מסך בגודל של עד 15" (17" כבר גדול מדי). המחשב שלי היום הוא מחשב עם 8GB זכרון וזה חובה כי אני מריץ הרבה מערכות וירטואליות וסביבות עבודה ע"ג המחשב הנייד. כמובן שסכום זה גם חשוב, היעד הוא עד 6500 ש"ח כאשר יש מקום לסטייה כלפי מעלה אבל אני לא אוכל להרשות לעצמי מחשב ב10K. אשמח להמלצות. נאו…
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
בסוף ספטמבר אני נוסע לסין, ולפי מה שהבנתי מכשירי חשמל שם ממש זולים- מה גם שלנבו זה יצרן סיני, מה שמתבקש שהמחיר יהיה זול יותר. הדרישות שלי פשוטות- סוללה ארוכה (אני לומד ונמצא גם בבסיס, מה שאומר נסיעות וכו') dvd פנימי יכולת גרפית בסיסית (אם זה מריץ וורקראפט 3 אני מסודר...) ומשקל הכי קל שאפשר ראיתי בת'רד אחר המלצה על הדל m1330 מה אתם אומרים עליו? ומה אני צריך לבדוק שם לפני שאני קונה את המחשב? (במילים אחרות איך אני בודק שלא מוכרים לי שם איזה זיוף) ואולי בכלל עדיף לי לקנות בארץ?! מצטער על כל השאלות- ותודה מראש למי שיעזור!
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם, השימוש ללאפטופ הוא ביתי/משרדי, קרי סרטים, מעבד תמלילים ואינטרנט. אני מעוניינת לרכוש לאפטופ (מעל 15 אינץ') עם מסך מגע - אך אלו לא מגיעים עם RPM גבוה מ-5400. האם להתפשר על ה-RPM? תודה
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
היי חבר'ה, ידידה שלי רוצה מחשב חייתי שיוכל להריץ רינדורים, MAYA ו-SOLID, עריכת סרטים לעיצוב תעשייתי. קונה בארה"ב. שגם יוכל להריץ משחקים (אבל פחות עקרוני). רצוי מסך מט שלא יהיה השתקפויות. זמן סוללה רצוי לפחות 5 שעות. מה הולך היום בשוק? על מה להתמקד? משהו אמין וחזק, איכות בניה טובה.
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
זקוק להמלצה לנייד טוב כדי שיחליף את ה 556U הפשוט שלי. הנייד ישמש אותי בנסיעות שלי לחו'ל (אני נוסע די הרבה) ונועד בעיקר להיות אמצעי תקשרות שאני בדרכים ומקור בידור שאני תקוע מידי פעם ליותר מידי זמן בחורים בעולם. העדפה לדגם עיסקי על מנת שתיהיה אחריות בכל העולם ובעיקר בארץ ושתיהיה בניה טובה של המחשב שלא יפגע בקלות. מסך 14 אינץ NONGLARE מעדיף את האיכות הכי גבוהה שאני אוכל להשיג. מעבד מסדרה Penryn מינימום 2G זכרון. כרטיס מסך סביר עד טוב, על מנת שנוכל להריץ עליו משחקים להעביר את הזמן, אני ממש לא צריך את שיא הגרפיקה אבל אני רוצה שירוץ בצורה טובה בהגדרות נמוכות. לפחות איזה 3.5 שעות פעולה בעומס (בעיקר בזמן צפיית סרטים בזמן טיסה/נמל תעופה) נמאס לי לחפש שקעים כל הזמן. יש אפשרות גם ש…
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
מה דעתכם? מה יש לצפות למצוא בסכום כזה? מהסתכלות על לוחות יד שניה אני רואה שהרוב פנטיום 3.. המצב באמת עד כדי כך רע, או שיש לצפות למשהו נורמלי בתקציב?
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-