עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by pitex,

שלום חברים, אני מחפש נייד למשחקים סרטים והשימושים הרגילים (אינטרנט אופיס וכאלה) התקציב : 3500-4500 ש"ח מה שראיתי עד כה : http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspramatgan&uin=11154 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=9061 האם יש המלצות אחרות בתקציב שלי? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by uri_2,

ראיתי שפתחו כמה פוסטים אחורה לנייד למשחקים. מכל הדיון הארוך ראיתי שבעצם לא הוצא אף מפרט.... הייתי מודה אם מישהו יכול להמליץ על דגם/מפרט בתקציב 7K-8K (ונמכר בארץ!) עדיפות לבראנד (DELL, IBM) ויריץ את המשחקים האחרונים ברזולציה בסיסית לפחות. וברשותכם נדלג על העניין של "... במחיר הזה אפשר להשיג מחשב נייח חזק + 24מסך" ידוע לי. הדרישה היא לנייד בלבד! תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  3. Started by mudale222,

שבת שלום חבר'ה מצאתי נייד במחיר סביר במבצע בבאג בקישור הבא: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9558&perur=1&t=29 והשאלה היא בנוגע לכרטיס מסך שלו.. לכאורה ATI RAEDON זה אחלה כרטיס מסך, אבל לא מבין בסדרות שלהם... השאלה היא עד כמה הכרטיס מסך הזה "סוחב", ואיזה משחקים לדעתכם הוא לא יריץ טוב.. כדרך אגב אם יש לכם המלצות למחשבים יותר טובים באיזור המחיר הזה אני פתוח להצעות... תודה ושבת שלום.

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  4. Started by kot snikers,

חשבתי על לקנות את המחשב הזה כי יש לו כרטיס מאוד חזק ביחס למחיר ו שנתיים אחריות. מה אתם אומרים שווה? http://www.skypc.co.il/pl_product~71818~14~0.htm

5. Started by stingeR-,

שלום, אני מעוניין בהמלצות לנייד למשחקים עד 5000שקל, חשבתי על הACER 6930G המגיע עם ה9600M GT 1GB אבל כבר כמעט ולא ניתן למצוא אותו בארץ... האם יש משהו במחיר הנ"ל שלפחות משתווה לו?(מעדיף לא להתעסק עם פחות מה9600M GT או GT 130M... הכרטיס מסך מאוד חשוב כאן..)

• 9 תגובות
    • 905 צפיות
  6. Started by IG,

שפשוט יהייה כמה שיותר חזק, בתקציב. ושיהייה אמין! תודה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. * מטרות המחשב: משחקים קלים - Fifa/PES , צפיה בסרטים (כדאי גם HDMI אבל לא חובה), ושימושים ביתיים בסיסיים. * גודל המסך - הניייד יהיה בעיקר בבית אז כמה שיותר גדול ככה יותר טוב. אני מתאר לעצמי שזה אומר 15". * משקל רצוי - לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - לא נדרש זמן סוללה ארוך. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) - כדאי שיהיה HDMI * בלוטות? - לא חובה. * גודל מינימלי של כונן קשיח ? - נראה לי שלפחות 500GB אבל אם יש מחשב נייד טוב אם הארדיסק קטן יותר, אפשר לדבר על זה * כונן CD/DVD? צורב - כדאי שיהיה צורב DVD. * כונן Bluray? - לא חובה. …

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  8. הנקודות החשובות שיריץ טוב משחקים ברמה של לפחות THIEF2 וקצת יותר (למרות שאשמח אם יריץ טוב גם את THIEF3). מסך גדול ככול האפשר והתחממות קטנה ככל האפשר/קירור טוב. משקל לא חשוב וגם לא חשוב אם אצטרך להטעין אותו כל שעה. תודה

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  9. היי, אני יהיה בארצות הברית עוד מעט והחלטתי לקנות שם או להזמין מאמזון למלון מחשב נייד בעיקר לגיימינג ועבודות גרפיות תלת מימדיות. התקציה הוא עד 1500$ ללא חריגות. מחייב 32 ג'יגה זיכרון וכונן SSD לפחות למערכת ההפעלה ולתוכנות הגרפיות. מהתרשמות שלי המחשב המיועד בתקציב הזה הוא msi gt70 dominator-895. מבחינת גודל הוא "17.3. http://www.amazon.com/GT70-Dominator-895-i7-4800MQ-Gaming-Laptop/dp/B00IXQE2R0/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1420719398&sr=8-4&keywords=msi+gt70+dominator-895#productDetails דבר שני שחשוב שאני אוכל לעבוד עם המחשב גם בחוץ וגם כשיש שמש. אני יודע שיש מסכים שברגע שאתה בשמש אתה לא רואה כלום. בעיקר הדגש הוא על איזה מחשב יתמודד יותר טוב עם גרפיקה כבדה ומשחקים. …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום אני מחפש את הנייד האולטימטיבי למשחקים ומוטלימדיה בשימוש דיי כבד, התקציב הוא 8.5K. 2 המועמדים הסופיים בנתיים הם: 1. MSI GX600 ידוע לי על הבעייתיות שזה מאייבורי אבל מבחינת התמורה לכסף אין תחרות, יש פה אנשים שרכשו את הנייד הזה ויכולים לתת חוות דעת? 2. האפשרות השניה כבר הרבה יותר יקרה אך גם ידועה ואמינה וכולל שירות ואחריות טובים יותר, DELL XPS M1530 מישהו קנה את הדגם הזה באתר הזה ויכול לתת לי חוות דעת? אשמח לשמוע אם יש המלצות נוספות במסגרת התקציב, רצוי מחשב ללא מערכת הפעלה, הכולל תיק, עכבר, 2GB RAM, הארדיסק עם עדיפות ל-7200 וכרטיס מסך 8600GT. תודה

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  11. Started by X_Dror,

היי, אני מחפש לגיסי מחשב נייד שמיועד בעיקר לשימוש ביתי. (בעיקר בגלל בעיות מקום, ומעבר עם המחשב בין חדר לחדר) בעיקרון המחשב מיועד למשחקים ולסרטים. (גם כדי לחבר את המחשב לטלוויזיה בשביל הסרטים) משחקים כמו Fifa וכו, אבל לא רק. תקציב מיועד 4000+. הכיוון הוא 4000 אבל אם יש מחשב משתלם במחיר גבוה יותר שלא עולה על 5000, אז זה גם בא בחשבון. זמן סוללה ושמקל פחות חשובים מן הסתם כי המחשב הולך להשאר רוב הזמן בבית. מבחינת גודל, אני מניח ש-15" אינצ' זה טוב בשביל מחשב שנשאר בבית, למרות שגם 14" יכול להתאים. כדאי גם מחשב אמין עם תקופת אחריות ארוכה כמה שיותר. תודה!

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  12. בהמשך לפוסט הקודם.. אני מחפש נייד לאחי.נייד חזק שיכול להריץ משחקים וסרטים ב-HD.אני חשבתי על הנייד הזה: http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?PID=3500i5430m&Cat2ID=&Cat2Cat1ID=36&Rnd=01/10/2010%2014:29:01

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  13. Started by PuG3o6,

מחפש נייד למשחקים כבדים שיריץ עמה יותר טוב , כמה שיותר FPS משחק משחקים כבדים מאוד ( GTA CRYSIS BF3) אפשר לחרוג לעד 4000 אם יש הבדל משמעותי בביצועים תודה רבה

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  14. Started by DavidM,

* מטרות המחשב:בעיקר משחקים בינונים-כבדים * גודל המסך:15.6+ * האם נדרש זמן סוללה ארוך:כן, לצורך גלישה באינטרנט/אופיס וקצת סרטים מחוץ לבית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות:יציאת מהכרטיס מסך לטלוויזיה * בלוטות:כן * גודל מינימלי של כונן קשיח:500GB * כונן CD/DVD? צורב:אם אפשר צורב DVD * כונן Bluray:לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה:לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי:DELL או ASUS חשבתי על: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbilu&uin=15801 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbilu&uin=15605

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  15. Started by Jenia24,

* מטרות המחשב? משחקים, סרטים, אופיס * גודל המסך? 13-15 * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? מתחת ל 5 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? בטח * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB, אם אפשר SSD, אז הגודל לא משנה. * כונן אופטי? לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חייב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? איכות בנייה ואיכות מסך חשובה לי יותר ממראה ועיצוב וכל מיני גימיקים.

• 5 תגובות
    • 993 צפיות
  16. Started by ilanZx,

בORANGE הציעו לי מבצע אמרו שזה הנייד הכי טוב של HP אני יודע ... הציעו לי את DV 6 1110 לא ממש מצאתי הרבה פרטים על המחשב... בטלפון הוא אמר לי שזה מעבד Intel® Core 2 Duo T6400 2 GHz, ATI Mobility Radeon HD 4530 512MB ו 4 GB זיכרון פנימי ו 250 GB הרד דיסק כולל מערכת הפעלה VISTA ו מסך 15.4 מה אתם אומרים? שווה בעד 130 שקל לחודש בהתחייבות ל 36 חודש? ואם לא אז איזה נייד אתם מציעים לי שטוב למשחקים... משקל וגודל מסך לא חשוב לי.. אין לי משחק ספציפי אבל שיהיה מסוגל להריץ משחקים חדשים יחסית אפשר לחרוג בתקציב ב 500+- עדיף שיהיה צורב DVD ומחברה מוכרת וטובה... תודה.

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  17. Started by oren,

היי, בשעה טובה החלטתי לרכוש מחשב נייד חשוב לי שיהיה של DELL חשוב שיוכל להריץ משחקים כמו Medal of Honour האחרון וכד'... המשקל ממש לא חשוב גם הגודל לא חשוב עדיפות ללא מע. הפעלה (ממילא אני לא בונה על ה Vista - מתכוון להתקין XP) תודה רבה לכם, אורן.

18. הי, לפני חודש וחצי פרסמתי פוסט שבו ביקשתי המלצה למחשב נייד שנועד לפרזנטציות של משחק מחשב תלת מימדי חדש. נאמר לי בזמנו לחכות חודש וחצי ולראות אם יהיה משהו אטרקטיבי. התקציב היה ועומד על בערך 9000 שקל.(http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=352487.0) עברו חודש וחצי ואני לא יודע אם משהו התעדכן בצורה קיצונית אבל נפלה עליי הזדמנות לקנות בארה"ב. אני יודע שזאת קנייה לא פשוטה כי יש את עניין האחריות ואני גם יודע ששם יש דגמים שאין כאן. האם קנייה בארה"ב מומלצת? האם מישהו יכול להמליץ לי על דגם מסויים ואפילו על מקום שמומלץ לקנות בו בניו יורק? הדרישות שלי כאמור הן כרטיס גראפי חזק ככל האפשר מסך קטן ככל האפשר וכמובן איכות גבוהה. תודה רבה

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by omerbar,

אני בעיקר מתכנן לשחק league of legends וcs:go ולראות סרטים וסדרות וגלישה באינטרנט. חשוב לי שהוא יהיה עם ssd מצידי רק למערכת הפעלה בשביל המהירות. אין בעיה של קניה מחנות כזאת או אחרת יש אפשרות גם לקנות מחו"ל אבל שיהיה אחריות יצרן ככה שאם משהו משתבש עדיין יש אפשרות לשלוח לתיקון. ציוד היקפי יש לי כבר, כנ"ל הארד דיסק חיצוני. המשקל לא רלוונטי הגודל מסך רזולוציה לא רלוונטים אבל עדיף 1080p שלפחות הסדרות והסרטים יראו נורמלים. אני קונה אותו בזמן הקרוב ויש אפשרות גם להגדיל מעט את התקציב כאילו אם יש אופציה טובה יותר ב550$ או ב2100₪ אז אין בעיה להביא אותה לכאן אבל לא לחרוג בצורה רצינית בכל זאת משכורת של חייל....

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. אני מחפש נייד בכ-3000 שקלים, מדי פעם למשחקים אבל בעיקר לשימוש כללי. מסך 15.6 אינצ' ובלי יותר מדי דרישות בקשר למשקל ולזמן הסוללה (כמובן שכמה שפחות וכמה שיותר בהתאמה עדיף...) מה שכן חשוב לי זה אחריות 3 שנים. מצאתי כמה מחשבים מעניינים, המוביל בנתים זה ה-ASUS X54HR http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8225&CatCode=315 חוץ מזה יש גם ה-ACER 5755G http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8800&CatCode=315 אמנם הנתונים של הACER טובים יותר אבל הוא מקבל רק שנה אחריות ולהבנתי גם איכות הבניה פחות טובה... האסוס מומלץ ? בחנתי עוד כמה לנובואים ודלים אבל לא מצאתי כאלו שמתאימים לי. אשמח לשמוע הצעות נוספות תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Trumpeldor,

חבר מחפש נייד חדש, לאופיס אינטרנט ומשחקים קלים דוגמת NBA או FIFA בהגדרות לא בשמיים האם כרטיס מסך דוגמת NVIDIA GeForce Go 8400M יצליח להחזיק בהגדרות סבירות? שכחתי לציין שחשובה לפחות שנת אחריות אחת בינלאומית

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  22. Started by diablo4u,

אהלן, בהנחה שאני לא רוצה 17 או 18 אינץ'. אלא 15. יש מחשב מועדף? שמעתי דברים לא טובים על הALIEN WARE 14X (רעש, חום). האם יש מחשב 15 אינץ' שעולה על האחרים באשר למשחקים? רשמתי DELL כי יש לי אופציה להביא ללא מכס. אז אלא אם כן תחדשו לי כאן ממש - אלך על אחד הXPS. עוד כמה שאלות: 1. ראיתי במפרטים מומלצים פה שכמעט ואין I7 למשחקים אלא I5. פשוט הI7 אין צורך בו והוא סתם יקר? סיבה אחרת? 2. כל מיני חברות בארה"ב שבכלל לא שמעתי עליהן. Schenker Notebooks Clevo widow זה דברים רלוונטיים?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום לכולם. לאחרונה התחלתי לחפש מחשב נייד שיחליף מחשב נייח מיושן שיש לי בבית, מכיוון ואני נוסע לעיתים תכופות בין דירה במרכז לבית בצפון. בדקתי בהמון חנויות בקשר למחשבים ניידים שעשויים להתאים למשחקים וברוב המקרים נתקלתי בדגמים בעלי כרטיסי מסך ישנים בהחלט. הבחירה שלי כרגע הגיעה לשני בחירות אפשריות - אייבורי, שמייבאים ניידי MSI, כאשר אני בודק אפשרות לייבא אחד מהדגמים שלהם עם 9800M GS כמו ה GT627. הבחירה השנייה היא הזמנת ה- GATEWAY P-7805U FX, שכמובן יקר יותר, אבל בא עם 9800M GTS. המשווקים שלהם הם האתר ZOL.CO.IL. מכיוון והנייד ישמש בעיקר למשחקים, אני תוהה האם הכרטיס הטוב יותר שווה את הבדל המחיר. מחיר ה-GATEWAY בארץ הוא בערך 9000 ש"ח, אני מנחש שה-MSI יעלה קצת פחות. הייתי שמח לק…

• 34 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. יש דבר כזה? הוא יחובר למסך LCD רחב בגודל 22-26 אינטש (זה אפשרי, נכון?) אני לא צריך מחשב שיריץ את כל המשחקים החדשים על רזולוציות גבוהות, אבל שאני אוכל לפחות להתנסות במשחקים חדשים. אני חושב שכרטיס מסך בסגנון 8600GT יהיה די והותר בשבילי. אין חשיבות למשקל של המחשב או לגודל המסך - מוכן להתפשר כדי לחסוך בכסף. אני יכול להסתפק בדיסק קשיח של 120GB. האם בתקציב הזה אני יכול להנות ממחשב נייד שיביא לי שיפור מהמחשב הנוכחי? (פנטיום 4 2.8GH 512MB וכרטיס מסך ג'יפורס 5200). איך המעבדים של הניידים במחירים כאלה בהשוואה למה שיש לי? תדה.

• 7 תגובות
    • 907 צפיות
  25. Started by oren,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד בסכום של 6000-7000 ש"ח, לכל השימושים, ביחוד למשחקים. לכן חשוב לי כרטיס מסך טוב, אך איני מבין בכרטיסי מסך לניידים. אשמח לעזרה והכוונה בנושא. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 918 צפיות

דיונים חדשים בפורומים