עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. תודה מראש, גורי.

• 10 תגובות
    • 866 צפיות
  2. Started by cool_man,

מטרות המחשב? עקרונית זה לתכנות, עבודה משרדית, אבל אני אשמח שיהיה אפשרות גם להריץ עליו משהו.. בגלל זה מעדיף עם כרטיס מסך. במידה ואין משהו נורמאלי נגיד ככה שנכנס בתקציב אז אולי עדיף להוריד.. * גודל המסך? חשוב שיהיה מאט * רזולוציית המסך? מה שיש.. מניח שזה יהיה 1366x768. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? נופ * משקל רצוי? פחות קריטי לי, אבל לא משקולת =] * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) איזור ה6 שעות (כמובן שזה תלוי מה אני מריץ אבל עדיין) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI יהיה נחמד.. * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין צורך בSDD, שיהיה לפחות 500GB * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחרי…

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. מחיר - 4000 עד 5000 ( אפשרי לקנות באילת) מטרה - כל השימושים הרגילים ובנוסף אוטוקאד בתלת מיימד גודל מסך 14 ומעלה רצוי 15.6 משקל - לא חשוב, תחליף לשולחני זמן סוללה- לא חשוב, כנ"ל יציאות - סטנדרטיות כולל HDMI ו USB 3 בלוטוס, רצוי גודל כונן, 500 ומעלה אפשר בשילוב SSD כונן CD או בלו ריי, לא חשוב אחריות, 3 שנים מערכת הפעלה , רצוי, ווינדוס 8 העדפה לחברה, לא האם עדיף נייד עם מסך מגע? קראתי שווינדוס 8 יוצר במיוחד עבור מסכי המגע. מצד שני הם עדין בחיתולים ואין הרבה דגמים תודה

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  4. Started by vk,

המפרט הזה שווה 4k? lenovo 3000 n100 0768-fvg core duo t2450 2ghz 533mgz 2m cache 1 gb 667mhz 120gb sata 15.4" צורב דיוידי bluetooth vista premium שנה אחריות או שפשר יותר טוב בתקציב?

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  5. זה הנייד הראשון שלי.. אני צריך לפחות 16 גיגה זיכרון ולגבי כרטיס מסך אני ממש לא בטוח כמה זה משמעותי לגבי רנדרינג אם יש לו 2 או 4 גיגה אני אשמח להמלצות או כל הכוונה בנושא

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  6. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , מישהו מכיר נייד לא משנה באיזה מחיר עם מעבד 64 ביט (Merom??) ו-2 סלוטים של PCMCIA ? תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  7. Started by PayneBack3251,

שלום רב אני מחפש מחשב נייד עד 7K שיהיה ללימודי אנימציה ככה שצריך מחשב חזק עם כרטיס מסך טוב לבנתיים שמתי עין על DV6790 HP משום מה בניידים יש לי עדיפות ל HP אם מישהו מציע אחרת אני אשמח לשמוע תודה מראש לכולם [=

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  8. היי אני צריך המלצה לדגם של מחשב נייד של ASUS (חייב להיות ASUS) מסך בסביבות 14 עד 15 אינץ' לא צריך להיות כבד יותר מידי כיוון שבעתיד הוא ישמש ללימודים לכן עליו להיות נייד אז כנל לגבי הסוללה (זמן סוללה ארוך) אין צורך ביציאות מיוחדות או בלוטות' כונן קשיח משהו בסביבות ה 250GB צורב DVD לא חובה אבל יכול להיות נחמד התקציב הוא בסביבות 600$ אם יש תוספת משמעותית בביצועים בתמורה לעלייה מתונה במחיר אני מוכן לספוג את זה הנייד יגיע מארה"ב תודה רבה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  9. Started by yozhikm,

שלום! יש לי נייד של ASUS מדגם Eee PC Seashell series הוא נפל לי מגובה נמוך ועוד כשהיה במגן הנזק הוא שהוא התעקם בפינה הימנית שלי. המסך לא נסגר עד הסוף ויציאת הUSB זזה מהמקום. רציתי לשאול מישהו שמבין אם זה נזק בר תיקון וכמה עולה לתקן דבר כזה. המסך והמחשב במחינת עבודה בסדר גמור. תודה על העזרה מריאנה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by zahi,

האם אין נידים בארץ עם מעבד sandy brige core i5 ומתי היהיו כבר אם משהו יודע

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by tood24,

היי חבריה, ממם עד 85 מעלות לפי SPEEDFUN CPU משתולל מחשב בן 3 יש מדריך לפירוק? תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by achiya1,

שלום יש לי בעיה עם המחשב הנייד ,המחשב עצמו חייב להיות בהטענה כל הזמן אחרת הוא יכבה\לא ידלק. אם הכבל של המטען מתנתק מהחשמל או מהמחשב ,המחשב נכבה באותה שניה... הבעיה היא מן הסתם במטען או בבטריה ואני רוצה לדעת אם זה בעיה שכיחה ואיפה לדעתכם הבעיה נמצאת במטען או בבטריה? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  13. Started by buuhaa,

שלום. קיבלתי הצעה למחשב הזה ב- 9300 ש"ח (עם 1GB תוספת זיכרון). http://www.notebookclub.co.il/prod-D820-1.htm אני זקוק לו לשימוש באוטוקד ולהורדות באימיול. האם לדעתכם הוא מספיק טוב לזה ? תודה רבה וערב טוב.

• 6 תגובות
    • 926 צפיות
  14. Started by jjjimmmy,

אהלן, יש לי שאלה בנוגע למחשב נייד (כמובן..). הדגם הוא Dell XPS 15z הוא בחנויות של BUG בארץ, ואני תוהה אם לקנות אותו או אם יש לו חסרונות שכדאי לחשוב עליהם או שיש חלופה יותר טובה לדגם הזה. בגדול - אני לא מוגבל בתקציב, התקרה היא כנראה 10 אלף שקל, ככה שזה לא משנה שהוא עולה 7.5. מה שחשוב לי במחשב זה זמן סוללה, עיבוד גרפי סביר, ומשקל\נוחות נשיאה. חוץ מזה חשוב שהוא יהיה חזק, אבל המחשב הזה מראה בבירור לפי המפרט שהוא חזק מספיק יחסית לכל מחשב אחר... יש המלצות? חוות דעת משימוש אישי? אני ממש אשמח לשמוע. תודה

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  15. Started by ליאו,

שלום אני מעוניין לקנות לפ-טופ עם וינדוס 7 לצרכי גלישה (ולא משחקים) יש לי DELL inspiron כמעט 4 שנים...אני לא תותח מחשבים והרושם שלי שזאת חברה בינונית בתחום הלפ-טופים. 1. האם הרושם שלי לגבי DELL הוא נכון ? 2 . בין כל החברות הקיימות - מי מומלצות ואמינות בתקציב עד 3500 ש"ח ? תודה ויום טוב

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  16. אני בודק אפשרות לקנות נייד במקום שולחני. נייד של DELL דגם DELL Precision M6300 למשל. או מחשב חזק בדגם אחר עם מסך 2GB , 17 זיכרון, ודסק 200 GB במהירות 7200 . או אולי 2 דיסקים אחד ללינוקס. כמה זמן מחשב כזה יכול לחיות אם הוא יבצע פעילויות 24/7 הוא פשוט יהיה דלוק כל הזמן עם כמה תוכנות הפועלות בלי הפסקה ? תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by bubugu,

היי אני מעוניין לקנות את המחשב הזה http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=11972 http://computerland.co.il/Product.asp?Pid=WD865EA&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=0&aff=〈=he כמו שאתם רואים שני המחשבים זהים חוץ מהצ'יפסט שלהם. רציתי לשאול איזה מהם יותר טוב? ה-GM45 או ה-HM57? ועוד דבר, איך המסך וכרטיס המסך של המחשב הזה? אני לא משחק משחקים על המחשב אבל אני כן רוצה שייראו תמונה יפה וחדה ולראות סרטי די וי די ובלו ריי בעתיד והמסך הוא אנטי גלייר או רגיל? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  18. יש כאן אתר קופונים שמציע את הנייד הזה + 3 שנות אחריות בבית כמתנה. האם זו מציאה או עבודה בעינים?

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  19. Started by haranza,

לHP G6- i5 m series 6gb ram 750gb hdd original win7 home premium original charger המחשב בן שנתיים בכמה יהיה אפשר לתמכר אותו? תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by liav12,

שלום אני לפני קניית מחשב חדש, היות והמחיר של המחשב הנ"ל פחות מ 3000 ש"ח והוא נראה סטנדרטי ונחמד, רציתי לדעת האם לדעתכם יספיק? אני כרגע לא מחשב מחשב מי יודע מה מטורף, מספיק לי למשחקים העדכניים, כרגע אני מחזיק במחשב 1330EJ עם כרטיס מסך 4650HD, ממה שאני מבין הוא חלש בטיפה מה 7670 שמגיע עם המחשב הנ"ל, אבל יספק ת'סחורה. http://ksp.co.il/?uin=17050

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  21. Started by efrats1,

נייד HP pavilion media center dv2750 בהקצבה של 5000 ש"ח ובמטרה בעיקר להקליד ולהתנייד (ולכן 14.1) מחיר 4240 שח, משתלם? או שיש מפרטים מעניינים אחרים שיתאימו יותר?

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  22. Started by nadav275,

שלום. מעוניין להשקיע במערכת קולנוע ביתית, ומכיוון שגם המחשב שלי דורש שדרוג- חשבתי לשלב. מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש גם כמחשב שלי, וגם כמחשב שיאפשר לי להקליט DVD וכו'. שיתמוך גם בפורמט המחליף את MPEG2. המשקל לא חשוב. אין דרישה שהמחשב יהיה "חיית משחקים". (מצד שני יכול להיות נחמד לחבר אותו למסך פלסמה בסלון ולשחק) הקנייה- רק בעוד כחודש, אם זה משנה. תודה, נדב

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  23. Started by lgmtk,

נייד i5 עד 3000 שח מסך 17', יש חיה כזו? אז יש דבר כזה? או שזה כ"כ מחוץ לתחום בארץ? מחפש מחשב עם הנ"ל שיהיה מיועד לשימוש ביתי בלבד, לכל היותר משחקים CASUAL וצפיה בסרטי HD. אני רוצה I5 כדי שזה יחזיק מעמד כמה שיותר. המגבלה הכספית בעייתית. גר באיזור הדרום אם יש המלצה על חנות. תודה לכל עוזר.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. יש כזאת חיה?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by sagosh,

יש ברשותי את המחשב הנ"ל קיים בו כפתור מדיה אותו הכפתור נתמך בווינדוס וויסטה ע"י דרייברים ולי יש אקספי .... מי שיודע דל לא תומכת באקס פי ועם המחשב מגיע רק דרייברים לוויסטה אין את הדרייברים של הכפתור באתר דל.. מישהו יודע מה לעשות אולי דרייברים או תוכנה כלשהיא כדי להפעיל אותו באקס פי תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 489 צפיות

דיונים חדשים בפורומים