עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by tidan31,

שלום! על איזה משטח מומלץ לשים את המחשב נייד משטח עץ או זכוכית או משטח אחר שאתם ממליצים חוץ ממשטח קירור?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by nigger84,

שלום לכולם, אני מחפש משטח למחשב נייד, לאו דווקא משטח קירור, אלא משטח שאפשר לשים על הבירכיים או על המיטה כדי למנוע מפתחי האיוורור של הנייד להסתם. אם מישהו יכול להמליץ על משטח כזה. נתקלתי ב- ebay במשטח הזה: Termal Pak HeatShift Laptop Cooler זאת אמורה להיות טכנולוגיה חדשה של קירור ללא אוורור. מתגובות שקראתי על המוצר כותבים שהוא עובד לבערך שעתיים שלוש ואח"כ היכולת שלו לקרר יורדת. למישהו יצא להתנסות במוצר הזה? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  3. Started by Cereal Killer,

אהלן, האם יש דרך כלשהי בוינ7 להפעיל את אפשרות הגלילה של משטח המגע בלי להתקין את הדרייבר של (העלוב והמציק) של דל?

4. Started by +Eliran+,

יש לי דל סדרה 1525 ורציתי לדעת אם יש אפשרות כמו בניידים אחרים שאם אני לוחץ בצד ימין של המשטח אז זה מביא אותי למצב של גלילה. אצלי שאני עושה את זה אז זה לא עושה כלום, וראיתי שבניידים אחרים זה מביא את זה למצב של גלילה. רציתי לדעת איך אני עושה את זה גם אצלי בנייד? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  5. Started by lirikl,

שלום לכולם, עד כמה משטח קירור הכרחי ושימושי? האם כדאי לקנות? תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by davenos,

אני קונה נייד חדש - HP DV5T ורציתי לדעת אם זה הכרחי או שזה סתם בזבוז כסף . בנוסף רציתי לדעת אם מנעול של ניידים זה יעיל . תודה.

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  7. שלום לכולם! לפני שבועיים רכשתי מחשב נייד Dell Studio 1555 עם כרטיס מסך 4570 של ATI, בסך הכל אני מאוד מרוצה מהמחשב אבל יש רק דבר אחד שמפריע לי (כפי שניחשתם מהכותרת) וזה התחממות המחשב בצד שמאל והטאצ'פאד מלמעלה והתחממות כמעט בכל האזור שלמטה (המאווררים שלו נמצאים למטה) במיוחד כשהוא על המיטה או על הרגליים שלי ובמיוחד כשאני מריץ משחקים. אחרי שחפרתי פה קצת בפורום הבנתי שאם לקנות משטח קירור אז רק של Zalman nc 200 או Zalman nc 150 אבל מצד שני היו פה כמה אנשים שכתבו שמשטח קירור עם מאווררים זאת הוצאה מיותרת ואפשר להסתפק פשוט במעמד-פאד שמגביה את המחשב ונותן למאווררים אפשרות לשאוב אוויר לא חם. אז יש לי כמה שאלות: 1.מה ההבדל בין ה NC 200 ל- NC 150 ? איזה מהם יתאים לי יותר למחשב שהוא 1…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. Started by Achiron,

אז המחשב אצלי פועל כמו שצריך ולפני שקניתי הייתי בטוח שהתחממות זאת בעיה של נוחות. אבל כשהמעבד ב100% והכל בקושי זז הבנתי שזה יותר מקצת חום ביריכיים. קיצר, מה עושים? יש למישהו המלצה? האם משטח קירור זול (50 ש"ח +/-) יעשה את העבודה?

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  9. Started by civic,

יש לי מחשב 15.6 ואני רוצה משטח קירור שיהיה בו על הדרך כניסות USB על איזה אתם ממליצים ? יש איזשהו נתון חשוב כמו מהירות סיבוב של המאוורר ? ועוד דבר אם אני מחבר אל היחדת קירור הזאת את הכונן קשיח נייד שלי זה ישפיע על הביצועים שלו?

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  10. קניתי מחשב נייד ואני מתלבט האם לקנות לו משטח לקירור, ראיתי שהוא מתחיל להתחמם מאוד בחלקו התחתון מלמטה במידה ואני מניח אותו על המיטה או על כיסא מרופד מאחר והאוויר יוצא מלמטה, כמו כן הייתי רוצה למנוע כניסת אבק. מאחר ויש המון סוגי משטחי קירור (חלקם מפלסטיק\אלומיניום), הייתי רוצה לדעת איזה מהם מומלצים והאם יש בהם צורך והאם הם פולטים אוויר מלמטה או מהצדדים.

• 5 תגובות
    • 5.6k צפיות
  11. Started by alasry,

שלום, אני מחפש משטח קירור למחשב נייד, שיהיה אמין, שקט והכי חשוב- שיעשה את העבודה. האם יש המלצות כלשהן? תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by FreakOfNature,

שלום! רציתי לשמוע המלצות לcooling pad. קראתי שזה גם תלוי במאווררים עצמם בלאפ טופ ובכיוון הסירוקלציה של האוויר כך שלא לכל לאפ טופ הפד באמת יכול לעזור ולשפר ביצועים. יש לי מחשב Studio 15 Notebook (Studio 1555) Intel Core 2 Duo P8600, 2.4GHz1066Mhz, 3M L2 Cache 4GB, DDR2, 800MHz 2 Dimm 15.6 Inch Full High Definition(1080p) High Brightness LED Display with TrueLife and Camera/Facial Recognition 512MB ATI Mobility Radeon HD 4570 320G 5400RPM SATA Hard Drive לאחרונה כשאני משחק SC2 המחשב פשוט קורס , זה קרה לי כבר 3 פעמים היום כשבמשך שנתיים זה קרה לי רק פעם אחד. תודה רבה. הערה: http://www.bug.co.il/result.asp?brand=0&ser=%EE%F9%E8%E7+%F7%E9%F8%E5%F8 זה מה שיש בבאג, שווה משהו…

13. Started by ptX,

שלום פורום, קניתי את הN55SF שהתגלה כמחשב מעולה ביחס למחיר, אני משתמש בו בעיקר למשחקי מחשב כבדים. עכשיו הבעיה שהמחשב מתחמם מאוד ואני צריך משטח קירור, אני לא רוצה לבזבז עוד כסף מיותר, אני יודע שמשטחי קירור טובים עולים בסביבות ה500 ש"ח וזה הרבה, אני מוכן להסתפק במשהו זול יותר אם יש פה חוו"ד טובה עליו, אם יש. אם תגידו שלא שווה להסתכל בכלל לכיוון של משטחי קירור זולים אז אני אתחשב גם בזה כמובן. צריך משהו שיהיה מקרר חזק, וגם שקט והכי חשוב - אמין ואפקטיבי. לא חייב להיות המשטח הכי קל, תודה.

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  14. שלום פורום, בהמלצתכם קניתי את הASUS N55SF i5 ועד עכשיו אני מאוד מרוצה הבעיה שאני משחק במשחקים כבדים והמחשב כמובן מתחמם, חשבתי על משטח קירור אבל בחיפוש מעמיק גיליתי שככל שמחפשים יותר ככה מבינים פחות - יש הרבה חברות שונות, הרבה מחירים שונים (והרבה פעמים קפיצות מחיר לא הגיוניות) והתאמה לגדלים שונים, משקל של הגוף קירור והנוחות שלו ודברים כאלו שלא רשומים באתרי המכירות. אשמח לעצה למשטח כזה שלא יעלה על 200 ש"ח (אלא אם כן יש איזה משהו ב250 ש"ח שממש ממש שווה את הכסף ואז אפשר לחרוג) תודה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום! יש ברשותי מחשב נייד מיני של חברת MSI בזמן האחרון המחשב מתחמם נורא והפד של העכבר פשוט נורא חם ולא נוח להשתמש בו אז אני משתמש בעכבר חיצוני,רציתי לשאול האם יש סיכוי שאם אביא את זה לאייבורי הם יתקנו לי-כמובן שיש לי אחריות.כי כמו שאמרתי זה התחיל לקרות רק בתקופה האחרונה,או אם אין תיקון על דבר כזה אז אפשר המלצה על משטח קירור למחשב נייד בגודל "10??

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. Started by TectoR,

היי, קודם כל אני מקווה שזה הפורום המתאים. בכל אופן, אחי טס לארה"ב מחר ואני רוצה לקנות משטח קירור לנייד כי הנייד שלי כל פעם שאני קצת מעמיס עליו נכבה מהחום. אם תוכלו להמליץ לי על כמה דגמים, אשמח. אם יש הבדלים גדולים במחירים אשמח אם תסבירו לי מה ההבדלים בין המשטחים השונים. תודה

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  17. Started by Nirurshon,

הספקתי לקרוא כמה וכמה המלצות וביקורות על משטחי קירור לנייד. השאלה שלי היא האם באמת אני זקוק לכך ? הפלוס שאני רואה זה, עמדה יותר נחה של המחשב ומעבר לזה ויותר חשוב שהמחשב שלי מתחמם בצידו השמאלי מאוד, מה גם שהמחשב נמצא עליי לפעמים על הברכיים, וחשוב לי שהמחשב יהיה בעמדה גבוהה יותר. המשטחים שנראו לי הם : 1. ‏CoolerMaster NotePal Infinite Notebook Cooler http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kfarsaba&uin=8776 2. ]‏CoolerMaster NotePal A1 Notebook Cooler http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=8846 3. Cooler Master NotePal E1 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11114 4. G-Pad Pro http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=GH-GA15A1-FBB&cart=2〈=heb 5. Thermaltake Mas…

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. Started by KrackeR,

אני מחפש משטח קירור למחשב נייד שיהיה אפקטיבי ושיהיה אפשר להשתמש בו על שולחן או על הברכים / מיטה אשמח להמלצות שלכם תודה ושבת שלום

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by orninyo,

שלום אני רוצה לקנות משטח קירור לנייד: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1686&CatCode=443 מספר שאלות לגבי זה: 1. האם למישהו יש נסיון עם אחד כזה ויכול להגיד לי אם הוא מרעיש או שקט? 2. האם העובדה שהמאווררים בנייד שלי נמצאים מתחת המחשב יפגעו ממשטח הקירור שמאווררו נמצאים כיוון הנגדי? 3. האם השימוש במשטח הקירור יגרום למאווררי המחשב לעבוד במהירות יותר נמוכה (מצב מנוחה) ובכך פחות להרעיש ? תודה.

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  20. יש לי מחשב נייד חדש, למוד ניסיון מהסיפורים של מחשבים ניידים מתחממים כולם ברמה כזאת או אחרת (אם כי אין לי מאיץ גרפי פרט למובנה) אני מעדיף שהטמפ' תהיה בשליטה כבר בשלב מוקדם אני מתעניין אם כן במשטח קירור, אבל איך יודעים מה לקנות? http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=633 יש למשל 3 דגמים של zalman במחירים שונים - אני מבין שההבדל הוא בגודל, מה עליי לבחור? בכלל ההיצע הוא די דל, ואולי אני מגזים וקונה שלא לצורך.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by TheKiLLEr,

המחשב שלי מתחמם הרבה,, אני מחפש משטח קירור טוב למחשב נייד..עד 150 אגב רק מKSP..

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  22. היי אני מעוניין לקנות משטח קירור לנייד. ראיתי שרובם של המשטחים מגביהים ומטים את המחשב כך שהוא לא מקביל למשטח עליו הוא נמצא. האם זה מזיק באיזושהי צורה לרכיבים שבתוכו או לקירור שלו? עדיף משטח קירור "ישר" שלא מטה את המחשב? תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by ShmenTul,

ראיתי כל מיני משטחי קירור למחשבים ניידים... השאלה האם ומתי כדאי בכלל לקנות? ואם כבר כדאי, איזה לקנות? (המחירים נעים בין משטח עם שני מאווררים ב-70 ש"ח, ועד משטחים של 200 ש"ח) תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  24. Started by roee01,

שלום לכולם! אני הרבה פעמיים עובד עם הלפטופ שלי כשהוא על הברכיים שלי. הקרינה קצת מדאיגה אותי באזורים האלו ... השאלה שלי אם משטח קירור מפחית את הקרינה? או שיש איזשהו משטח מונע קרינה שאפשר לקנות? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 4.1k צפיות
  25. Started by zahiz007,

שלום, רכשתי מחשב מדגם DELL LATITUDE E4310. המחשב די מתחמם והייתי מעוניין לקנות משטח קירור. מישהו יכול להמליץ לי על משהו איכות וזול (עד 150 ש"ח)? תודה! * אם זה לא הפורום הנכון אשמח אם יהיה אפשר להעביר אותו.

• 1 תגובה
    • 640 צפיות

דיונים חדשים בפורומים