ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
התחדשתי במפרט חדש הנה: מעבד: i5 4460 3.4ghz לוח אם: של אסרוק h91 זיכרון פנימי: 8GB DDR3 כרטיס מסך: geforce gtx 750 ti 2gb מסך חדש למחשב 22 אינץ' של led אני חושב. ספק כוח מקורי של 550 וואט. עכבר+מקלדת חדשים. סה''כ הכל 3000 שקל. מה אומרים? מחשב פגז? יום שישי אני מקבל אותו.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך מקלדת מוארת לנייד E4300 שאלתי את DELL אמרו לבדוק בחניות בדקתי התקשרתי אין פתרון אז בטח אני צריך להזמין מחול מי שיודע --לתת קישור לחנות בארץ או בחול
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום כנראה הגעתי למפרט הסופי אני ממש מקווה =\ אני קונה את המחשב השבוע כל החלקים מKSP פרט לכרטיס מסך מפנדה.. KSP: מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-754) 1020 1 1020 לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX Price Units Total 8KDA3J S-754 sata, gbl 620 1 620 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 450 3 1350 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 120GB SATA 610 1 610 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? DVD Price Units Total Toshiba X16 170 1 170 מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A19 390 1 390 מחירון עבודות במעבדה? Price Units Total Assembly Computer (new compon.) 190 1 190 Total price 4350 ¤ בקשר למארז המארז הזה בKSP בא עם שני מאווררים..…
-
- 9 תגובות
- 754 צפיות
-
-
טוב, אחרי 2 דיון בקשר למפרטים, אני פותח עוד אחד בתקווה שהוא יהיה אחרון. אחרי שקיבלתי מפרט שדווקא אהבתי מnoacomp, הם לא מחזירים לי טלפון. החלטתי כבר לא לקנות משם כי החנות רחוקה מהבית שלי. אני אקנה את המחשב מLogicPc וזהו. רציתי לדעת מה אתם חושבים על המפרט הזה? № Code Product Price Quant. Summ 0 8881 AMD Athlon 64 Bit 3800 Dual Core Socket AM2 Tray CPU 893.00 ¤ 1 893 ¤ 1 8786 Asus M2N-E nForce 570 Ultra Socket AM2 Motherboard 753.00 ¤ 1 753 ¤ 2 8423 Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 Black (P/S Not Inc) Case 303.00 ¤ 1 303 ¤ 3 640 Computer Assembly 160.00 ¤ 1 160 ¤ 4 8146 Corsair VS1GBKIT675D2 (2x512MB) DDR-II 667 Value Memory 657.00 ¤ 1 657 ¤ 5 8633 Ener…
-
- 11 תגובות
- 719 צפיות
-
-
ראיתי כמה המלצות על הכיוון הזה של המפרט ורציתי לשאול אותכם מה נראה לכם לגביו איך הוא מבחינת עלות תועלת ואיך החנות FOXPC הם אמינים או...? הספק והמארז מספיקים למפרט כזה? Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6Mb 1333MHz BOX ¤835 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1163 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset ¤505 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1297 Geil DDR2 4096MB 800MHZ CL5 Dual Channel Kit ¤390 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=12 Connect3d Radeon HD4850 512MB DDR3 AC Cooler PCIe ¤870 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1347 ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro LGA775 ¤102 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=262 Samsung 640GB HD642JJ HD…
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
ורצוי עם ביצועים גרפיים כמה שיותר טובים ככל שהתקציב מרשה... תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
היי, אני מחפש כבר כשבועיים מחשב נייד ללימודים. אני לומד הנדסת תוכנה, ויודע שאין באמת צורך במחשב הכי טוב בשוק, אבל אם אני כבר קונה - אני אשמח למשהו חזק. יש לי דרך לייבא מחשב מארה"ב - הבעיה היא שכל המחשבים הטובים שאני מוצא בbest buy או בamazon כבר לא מתרחקים מהמחירים בארץ, ולא ממש שווים לי את הטרחה בשביל הייבוא. וגם אם הם מאוד טובים - הם לרוב מוחדשים שם. מישהו מכיר כאן חנות זולה ואמינה בארה"ב (שאפשר להזמין דרך האינטרנט) שאולי גם תמכור מחשבים בלי ווינדווס? (יש לי ווינדווס מקורי בבית מהלימודים) בעיקרון אני רוצה מעבד i7 ו8GB של ראם. אם אפשר גם כרטיס מסך טוב, אבל לא אמות אם לא... אני ממש ממש רוצה להישאר בגבולות ה2600 ש"ח פלוס מינוס. לדוגמה מצאתי את המחשב הזה בארץ [h=1]Lenovo Id…
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לכם מקום שאתם יכולים להמליץ לי על חריטת אותיות בעברית שאני צריך לבצע על לפטופ שנרכש בארה"ב? תודה, חן
-
- 3 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות לפטופ של טושיבה, דל או לנובו מארה"ב ואני מחפש אתרים טובים שאפשר לקנות שם (ולהביא לארץ כמובן). עד לפני כמה ימים היה לי את www.circuitcity.com אך האתר הפסיק לעבוד מאיזו שהיא סיבה. אשמח לתגובות
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום, חברה שלי רוצה לקנות בשבוע הבא מחשב נייד ורציתי המלצות למקומות שהוא יכולה להתנסות במחשבים ניידים. כשאני אומר לנסות זה אומר שלא חייבים להדליק אותם. כי היא מכירה את הממשק של ווינדוס. אלא נטו להרים אותם (עדיף עם הסוללה בפנים אם היא לא מובנית בשביל המשקל) ולנסות להרגיש את המקלדת לאיזה כמה שניות. יש מקומות כאלה מומלצים? מבחינת אזורים, עדיפות לאזור השרון, או אזור המרכז (תל אביב למשל), או אפילו אילת (היא תיהיה באילת בשבוע הבא אם זה עוזר, אבל אני מניח שבמרכז יותר סיכוי למצוא) בתודה מראש על כל המלצה בברכה, ליאור.
-
- 12 תגובות
- 10.4k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב נייד DELL Vostro 1500 נכון להיום המחשב חדש לגמרי, בעל סוללה של 6 תאים המספיקה לארבע שעות עבודה (בערך) באינטרנט. רוב העבודה על המחשב הינה בתוך הבית, אז רציתי לדעת האם ניתן להוציא את הסוללה מן המחשב על מנת לא לפרוק אותה כל הזמן ולהטעין מחדש? הבנתי שאם עובדים על מחשב עם סוללה אשר מחובר כל הזמן לרשת חשמל ביתית, הדבר גורם להרס הסוללה באופן מהיר ביותר. יום טוב לכולם.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, קדניתי את המחשב הזה לפני כמה ימים ואני מאוד מבסוט , דק מאוד . יש לי שאלה בנוגע למקלדת שלו , כשאני מקליד כאילו כל המקדלת נלחצת פנימה קלות כאילו היא טיפה באויר , מישהו קנה את המחשב הזה גם כן וממכיר את התופעה ???
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, צריך המלצה למקלדת גיימינג עם התכונות הבאות: 1.הקשות שקטות - ממקלדות הגימינג שבחנתי בחנויות יצא שהם עושות רעש פחות נעים לי לאוזן - יש מקלדת שנחשבות לשקטות יותר בתחום ? 2.הייתי שמח מאוד מאוד אם תהיי במקלדת עוצמת ויסות על הלחיצה בהדרגה - הכוונה שאם אני לוחץ חלש על המקש אז מתקבלת עוצמה חלשה וככול שאני לוחץ עמוק יותר על המקש העוצמה מתגברת , כמו שיש לרוב הבקרים עבור המחשב והקונסולות , לדוגמא עם בקר אם אני רוצה לנוע עם דמות במשחק לאט אז אני פשוט מזיז את הג'ויסטיק קדימה בעדינות לאט ואז הדמות נעה לאט ואם אני רוצה להגביר קצב פשוט לוחץ על הג'וסטיק חזק יותר בהדרגה . 3. כמובן שעדיף שתהיי גם מוארת עם בקרה נוחה על שליטת הווליום של המחשב. …
-
- 22 תגובות
- 5.5k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום יש לי acer one ופתאום המקלדת שלו התחילה להשתגע וחצי מהאותיות לא מוכנות לרשום את מה שהם אמורות זה מה שיוצא שאני רושם את כל הא-ב אבגדה4ז1טיכ2מנסע*0קרשת שימו לב שהאותיות שלא עובדות הם לא קרובות למספרים שהם רושמות ולא זכור לי ששפכתי משהו על המחשב יש איזה משהו לעשות או לבדוק לפני שאני מברר עם המחשב עדיין באחריות?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני קונה מקלדת ועכבר אלחוטים לחדר שלי מהשולחן עד לאיפה שהמחשב נמצא יש 2.40 מטר המקלדת שאני קונה היא: Wrlss Laser Desktop 3000 של מיקרופוסט. מספר שאלות: 1.עם איזה סוללות המקלדת והעכבר עובדים? 2.כל כמה זמן צריך להחליף סוללות? 3.האם המקשים במקלדת הזאת רכים או קשים? עכשיו לשאלה המרכזית: אני הולכת לשבת בכיוון נגדי למחשב האם תיהיה לי בעיה מבחינת הקליטה של המקלדת? זאת אומרת שאני יישב עם המקלדת והעכבר והמצד השני שלי(מהגב) יהיה המחשב. האם אמורה להיות לי בעיה של קליטה?
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
היי, יש ברשותי מחשב נייד - Acer Aspire 6930G. אתמול, משום מה, המקלדת התחילה לא להגיב. כאשר מנסים ללחוץ על מקשי המקלדת, היא משמיעה צליל כמו של תכונת המקשים הדביקים, אך זה לא קשור למקשים דביקים. ניסיתי לחפש פתרונות באינטרנט. אומרים שם ללחוץ על מקש FN בשילוב עם מקשי ה-F: F1,F2,F3... זה לא עזר. ניסיתי גם לפרק את הבטריה וגם להפעיל מחדש את המחשב. בנוסף, הסרת מנהל ההתקנים של המקלדת והחזרתו לא עזרה בכלל. לא מעוניין בפרמוט. אשמח לעזרה, תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אתמול קניתי מחשב נייד של טושיבה אבל המקלדת לא עובדת מה צריך לעשות תודה חג שמח
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
הבן שלי שפך אתמול מים על המחשב שלי, המחשב בן שנתיים(כלומר עדיין באחריות) רציתי לשאול: א. האם אחריות מכסה מקרים כאלו. ב. אם האחריות אינה מכסה, איפו אפשר לרכוש/להשיג מקלדת חדשה עם תאורה אחורית בעברית במחיר שפוי, באזור פ"ת והמרכז. תודה
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב טבלט surface תך9של מיקרוסופט. הטבלט נרכש בארה"ב ללא מקלדת מתאימה. היכן ניתן להשיג מקלדת בעברת עבור הטבלט הנ"ל? תודה, אבי.
-
- 0 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב טבלט surface תך9של מיקרוסופט. הטבלט נרכש בארה"ב ללא מקלדת מתאימה. היכן ניתן להשיג מקלדת בעברת עבור הטבלט הנ"ל? תודה, אבי.
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום לפורום, ברשותי מחשב טבלט surface של מיקרוסופט שנרכש בארה"ב. האם משהו יודע איפה ניתן להשיג מקלדת בעברית תואמת לטבלט? תודה, אבי.
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום. ברשותי מחשב LENOVO 3000 C200 ואיכשהו נשפך עליו יין (על המקלדת), המאמצים ליבש/לתקן לא עזרו. ראיתי ב-EBAY מקלדת למחשב הזה ב-15 אירו. השאלה היא כזאת: כמה עולה דבר כזה בארץ ואיפה ניתן לרכוש? האם כדאי להזמין ב-EBAY (יש על זה מכס או תשלום נוסף כלשהו?) מה אתם מציעים לעשות (אין אחריות).
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב נייד SONY VAIO , נשברו לי כפתורים במקלדת , והחברה שקניתי את הנייד דרכה כבר לא קיימת , מישהו יודע איפה ניתן לקנות מקלדת למחשב נייד סוני ?
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
היי, יש לי מקלדת של המחשב נייד, שמתי לב שישנם מקלדות למחשבים מסויימים שדולקות בחושך ואפשר לראת את האותיות, אני היתי מוכן לקנות כזה גם למחשב שלי זה יקל על הקלדה בלילה... מישהו מכיר או יודע האם דבר כזה קיים למחשבי DV6 בכלל? חיפוש באיביי לא נתן לי תשובה.
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אבל לא מצליח למצוא מקום שמוכר, לא בארץ ולא בחול. מה עושים? תודה.
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-