ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,457 דיונים בפורום זה
-
אני זקוק לעצתכם בנוגע לכמה מפרטי מחשב אז בבקשה אם יש לכם הארות הערות או סתם שטויות בבקשה מפרט "גבוהה": p4 2.4B Asus p4pe crosair 3200 cas 2 512mb wd 120 se 8mb cache gigabyte raedon9700 creative audgiy 2 yamaha crw f1 lite on dvd *16 lian li 60 Antec 430 watt samsung 959nf סה"כ מחיר 12150 מפרט "בינוני": athlon xp 2000 gigabyte ga-7vaxp samsung 2700 512mb wd 80 giga se leadtek ti4400 vivo hercules hame theater 6.1 lite on 40*12*48 lite on dvd *16 chieftec ax-01sld window hec 300 samsung17 757dfx סה"כ מחיר 7500 בערך מפרט "נמוך": athlon xp1700 gigabyte ga-7vax samsung 2700 256mb seagate 40 giga gigabyte raedon 9000 pro lite on dvd *16 ts…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כפי שוודאי שמתם לב, המפרטים המומלצים הקיימים באתר הם המערכת היעילה ביותר שקיימת בארץ ובעולם להרכבת מפרט מחשב שלם לפי תקציב מוגדר למשתמשים מתחילים, המחפשים מחשב חדש. בזמן האחרון המפרטים מתעדכנים על בסיס קבוע באופן חודשי על מנת לתת מענה טוב יותר לצרכי אותם משתמשים ולשמור על עדכנותם של המפרטים. ובכל זאת, ככל שנרצה איננו מסוגלים לעקוב באופן קבוע ומתמיד אחר השוק, אשר צפוי להשתנות מקצה לקצה בזמן הקרוב ולעתים בחירת החלקים במפרטים השונים איננה אופטימלית, היות ואנו רק בני אדם. על כן, בת'רד זה אנו מבקשים מכם להציע הצעות על מנת לשפר את המפרטים הקיימים, כלומר, להציע הצעות לחלקים שונים שלדעתכם מתאימים טוב יותר במפרט זה או אחר, תוך התחשבות בתקציב המדובר. במידה והרכיבים שיוצעו אכן י…
-
- 98 תגובות
- 13.4k צפיות
-
-
כפי שוודאי שמתם לב, המפרטים המומלצים הקיימים באתר הם המערכת היעילה ביותר שקיימת בארץ ובעולם להרכבת מפרט מחשב שלם לפי תקציב מוגדר למשתמשים מתחילים, המחפשים מחשב חדש. בזמן האחרון המפרטים מתעדכנים על בסיס קבוע באופן דו-שבועי על מנת לתת מענה טוב יותר לצרכי אותם משתמשים ולשמור על עדכנותם של המפרטים. ובכל זאת, ככל שנרצה איננו מסוגלים לעקוב באופן קבוע ומתמיד אחר השוק, אשר צפוי להשתנות מקצה לקצה בזמן הקרוב ולעתים בחירת החלקים במפרטים השונים איננה אופטימלית, היות ואנו רק בני אדם. על כן, בת'רד זה אנו מבקשים מכם להציע הצעות על מנת לשפר את המפרטים הקיימים, כלומר, להציע הצעות לחלקים שונים שלדעתכם מתאימים טוב יותר במפרט זה או אחר, תוך התחשבות בתקציב המדובר. במידה והרכיבים שיוצעו אכן יה…
-
- 47 תגובות
- 9.1k צפיות
-
-
שלום לכל הקוראים, מדור המפרטים המומלצים שלנו עודכן שוב והוא יעודכן כל מספר שבועות, בהתאם לשינויים גדולים שיהיו בשוק. הדיון הזה נועד ל-3 מטרות עיקריות- להסביר מעט על המפרטים והקטגוריות הנמצאות במאגר, לתת מענה לשאלות נפוצות בקשר למפרטים וכמובן לקבל מכם הערות על המפרטים. להרכיב את המפרטים הללו לקח לא מעט זמן ובדקנו אותם מספר פעמים, אבל, כולנו בני-אדם לכן יכולות להיות פה ושם טעויות. מה שכן, תמיד יכול להיות שיש חומרה אחרת עדיפה או שבטעות הכנסנו רכיב לא מתאים או מחיר לא מתאים ולא שמנו לב אליו. לכן, במידה ואתם אכן נתקלתם בבעיה כלשהי באחד המפרטים ו/או יש לכם חלופה אחרת- נשמח לשמוע ונעדכן בזמן אמת כמובן. עם זאת, שימו לב שאין דבר כזה מפרט מושלם לכן כל אחד כנראה יחשוב מע…
-
- 91 תגובות
- 234.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכל הקוראים, בוודאי כפי ששמתם לב, מדור המפרטים המומלצים שלנו התעדכן שוב. פתחתי את הדיון הזה בשביל 2 מטרות עיקריות- להסביר עוד קצת על המפרטים העיקריים במאגר המפרטים המומלצים, וכמובן לקבל מכם פידבקים על המפרטים. להרכיב את המפרטים הללו לקח המון זמן ובדקנו אותם מספר פעמים - אך אנחנו בני אדם לכן יכולות להיות פה ושם טעויות. תמיד יכול להיות שיש חומרה אחרת עדיפה או שבטעות הכנסו רכיב לא מתאים ולא שמנו לב אליו. לכן, במידה ואתם נתקלתם בבעיה כלשהי באחד המפרטים ו/או יש לכם חלופה אחרת- נשמח לשמוע והפעם גם לעדכן בזמן אמת. שימו לב, המפרטים המומלצים שלנו מעודכנים לחודש יולי 2010 וכוללים את מיטב החומרה העדכנית בשוק. הערה: מפרטי הגיימינג עודכנו לאוקטובר 2010! השאר בתהליך עידכון... …
-
- 95 תגובות
- 93.1k צפיות
-
-
שלום, האם קיימים באתר מפרטים מומלצים למערכות Corei5/i7 ??
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
בציוד ההקפי מצויין רמקול Altec-Lansing 2.1 BXR1121 הבעיה שאני לא מצאתי חנות שמוכרת אותו... אולי הכוונה ל BXR1221?
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
איזה מן המפרטים הבאים יהיה טוב יותר לשימושים מינליים של גלישה באינטרנט, אופיס וכו'? http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2239 http://skypc.co.il/pl_product~sky104~88~0.htm http://tms.co.il/product/8003 http://tms.co.il/product/8883 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu3.asp?id=7176
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תגידו יש עוד אתרים שנותנים מפרטים מומלצים אבל יותר מעודכנים למחירים של היום??
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
מחשבים לחברת ביטוח, אין תוכנות גרפיות מיוחדות. יש הרבה תוכנות פשוטות יחסית אבל שעובדות 10-20 חלונות ביחד. תוכנות שמקבלות נתונים ושולחות נתונים באון-ליין. הרבה מאוד אינטרנט ותוכנות שעובדות דרכו. והרבה מאוד אופיס ואווטלוק. מחפש מחשבים חזקים עם מארזים סבירים שיחזיקו מעמד בלכלוך ובחום שיש מתחת לשולחנות של העובדים. אלו המפרטים הקיימים, מה כדאי? תקציב עד 1000$. וחסר גם OFFICE2010 בתקציב הנוכחי. מפרט 1: תאור אחריות קוד אחריות סה"כ מחיר מחיר ליחידה כמות תאור מוצר מק"ט בן מק"ט עמודת קיבוץ מוסתרת 3 שנים בית לקוח NBD 304 $ 784.00 $ 784.00 1 מחשב DELL OPTIPLEX GX780MT GX780MT-V 0 3 שנים בית לקוח NBD 304 1 מחשב WIN7-PRO E8400-3.0G 500G/2X2.0G RW I4500 38,991 GX78…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
0היי לכולם, אני חדש כאן, אני מחפש מחשב לגיימינג, לא יקר מדיי, עד 3000שח עם חריגה אפשרית, הציעו לי שתי מפרטים אפשריים: http:// tms.co.il/preview/spec/f4vmkj6x וגם http:// tms.co.il/preview/spec/yz8q67le אני צריך דעה מקצועית מבינים בתחום, האם אלה טובים? ביחס למחיר ולצורך בגיימינג אבל לא סופר דובר יקר? אמממ ואם יש לכם הצעות לפרטים טובים יותר, אשמח! כמובן בלי מסך בלי ציוד הקפי, נטו קופסה. תודה רבה לכולם!!!
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אני שוקל אם לקנות את ה- Lenovo 3000 G550 2958-K3G. בזאפ יש כמה חנויות, ראיתי בין היתר שהמומלצאות הן שניישר ופנדה. אבל במפרט של שניידר רשום שכרטיס המסך הוא NVIDIA N100 ואילו במפרט של פנדה רשום שכרטיס המסך הוא Nvidia N10M-GE1 512MB. בנוסף, לא מצויין שם שיש HDMI למחשב, ואילו במפרט של אותו מחשב בוואלה שופס דווקא כן יש HDMI... האם מדובר באעות? עודף או חוסר מידע? נשמע מוזר שאותו דגם יכיל כרטיסי מסך שונים ויציאות שונות, יש למישהו תשובה הגיונית?
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
מאוד אהבתי את המפרט של 6000,אך לדעתי אני לא ממש צריך כרטיס של ATI ב1600 שח...אז חשבתי על כמה אופציות נוספות: לשים את הכרטיס מסך ממפרט של 5000 שח(את ה6600GT) עכשיו על הכסף שנותר לשים עוד 512 RAM שהסופי יהיה 1534 כך שיהיה יותר מהיר בפונקציות כמו קידוד וכל מיני דברים בסיסים וברצוני לקנות רמקולים של CREATIVE 5.1
-
- 6 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אז ככה: MSI VR600 INTEL CORE DUO T2450 2.0GHz 1024MB DDRII Fujitsu/TOSHIBA 120GB SATA השאלה שלי היא כזאת,אם אני ישנה את המעבד ל T5500 יהיה הבדל גדול? ואם אני ישנה ל T7200 יהיה הבדל עצום? אותו סיפור לראם אם אני ירחיב ל 2GB יהיה הבדל ממש גדול ואיפה הוא יורגש. תודה רבה לעונים
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום וערב טוב: אני צריך מחשב למשחקים + מסך+ ציוד היקפי(גם צורב cd) בתקציב של 4000 ש"ח ולא יותר אני צריך מחשב שיעבוד בצורה טובה יחסית עם משחקים כבדים (doom3 ו-HALF LIFE שיוצא בקרוב הבנתי) אני יודע שהתקציב מוגבל אבל אין מה לעשות. חוץ מזה יצא לי לשחק ב-doom 3 לפני כמה ימים במחשב עם כרטיס מסך fx5200 ברמת גרפיקה של-high והמשחק רץ לא רע בכלל עם גרפיקה ממש נחמדה , אז למה להשקיע בכרטיסי מסך במחירים הרבה יותר גבוהים? בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 814 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, COD, וכל המשחקים החדשים והעתידיים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1280X1024 אבל מתוכנן בקרוב לקנות מסך FHD מדגם Dell U2412M. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבו…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, פתחתי כמה דיון בגיימר/תפוז על מפרמט שאני רוצה לקנות בגיימר עשו לי את המפמטים הבאים: idithron.co.il/idan/computer.html כתוב בהתחלה מי עשה אותם בתפוז אמרו לי מה לשפר ובלה בלה לא עזר כולכך בבקשה תעזרו לי למצוא את המפרמט הכי מטעים בתקציב של 4000ש"ח
-
- 8 תגובות
- 862 צפיות
-
-
קבלו מפרט פצצה! שחבר מחו"ל שלי רוצה לקנות.. יש הצעות לשיפור..? ואיזה מחירים זולים בארץ הכל יקר פי שתיים וזה ממש עושה חשק לעוף מפה!~!! D452-2030 :: DFI LP UT NF4 Ultra-D nVidia Socket 939 ATX Motherboard / Audio / PCI Express / Gigabit LAN / USB 2.0 & Firewire / Serial ATA / RAID (4 lbs) Available While Supplies Last $134.99 $134.99 T925-2064 :: Thermaltake / Big Typhoon / 4 in 1 Heatpipe / 120mm Fan / CPU Cooler (2 lbs) In Stock $49.99 $49.99 O261-5112 :: OCZ Dual Channel EL 1024MB PC3200 DDR 400MHz Platinum Memory (2 x 512MB) (0.5 lbs) In Stock $145.99 $145.99 TSD-250H4 :: Hitachi / 250GB / 7200 / 8MB / SATA-300 / OEM / SATA-II H…
-
- 6 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום! אני צריך מפרט למחשב ב3500 שקל. לא צריך ציוד הקפי, והמחשב הוא לא לאוברקלוק. כרטיס מסך שיהיה משהו נורמלי (בטח שלא מובנה בלוח אם) אך לא צריך משהו מפורז, זה לחבר והוא לא משחק יותר מדי. כן חשוב: שהכרטיס מסך לא ישתמש ב turbo catch. המחשב הוא לפוטושופ וקצת משחקים. דרישות: צורב DVD, הארד דיסק 160 ג'יגה ,ג'יגה זיכרון והרכבה- חובה. הכי נוח לקנות מ KSP כי הם ממש קרובים לבית. תודה! מה אתם אומרים על זה:
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה למערכת אחת מבוססת INTEL ואחת מבוססת AMD תקציב בסביבות ה 2000 עובדה משרדית בלבד
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום אנשים אני די חדש פו הייתי רוצה לקבל מפרת למחשב חזק המחשב צריך להיות למשחקים זה אומר שהזיכרון והכרטיס מסך צריכים להיות חזקים ו הייתי רוצה גם מעבד טוב התקציב או 11,000 שקל וגם הייתי רוצה המלצות על חנויות טובות לא צריך ציוד הקפי רק מחשב. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום שיתן כוח ולא גרפיקה. תביאו לי חלקים שנותנים את המרב של המהירות. איני מחפש מחשב למשחקים אלא לעבודות רשת שדורשות העברת מידע מהירה. תודה
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
אוקי אז כחה אני דיברתי עם חברים, שאלתי באתר ודי נירא לי מה שאני יקח AMD Athlon 64 3800 (939-pin) Box ASUS A8N-SLI Deluxe nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 Kingston 1GB (2x512) Dual 400Mhz PC 3200 CL2 HyperX WD SATA 200GB 8MB 7200 RPM LG DVD 16x48 Black OEM LG GSA-4163B DVDRW Bulk Thermaltake Shark VA7000 Black Thermaltake PurePower 460Watt W00067 PFC בקשר לכרטיס מסך אני עוד מבולבל אם תוכלו לעזור לי זה יהיה הרבה יותר טוב Sapphire ATI Radeon X850 XT Platinum Edition PCIe 256MB ViVo xfx 6800Ultra 512MB +DVI, +VIVO, DDR3, PCI-E? XFX 7800GTX? אם תוכלו להעיר לי על משהוא שלא נירא להמליץ על כרטיס מסך או כל דבר אחר תכתבו המחשב עצמו צריך להיות מחשב לגיימר תודה. ואם תוכלו להביא …
-
- 43 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אז ככה. התחלתי ללמוד השנה מדמ"ח וחיפשתי לפטופ שישרת אותי ל-3 שנים הקרובות לפחות. הכיוון הראשוני היה אולטרבוק כי הם א. סקסיים וב. ממש קלים. הלכתי לאיבוד בנבכי האינטרנט בחיפוש אחר מחשב מתאים, ובסופו של דבר הגעתי למסקנה שאולטרבוק זה טוב ויפה ונחמד, אבל לא בהכרח מצדיק את המחירים השערוריתיים, בייחוד שגיליתי שיש גם ניידים שלא קוראים להם "אולטרבוק" והם עדיין קלי משקל. אשמח אם תתנו יד לסטודנט אבוד :} מטרות המחשב: אינטרנט אופיס וכו', תכנות, וככל הנראה MATLAB וחבריה או כל דבר שסטודנט למדמ"ח זקוק לו (??) זתומרת אין צורך בסוס עבודה אבל גם לא חמור. איפשהו באיזור הפרד. גודל מסך: 13-14 אינץ' משקל כמה שיותר נמוך, איזור ה-2 קילו? זמן סוללה 5 שעות פלוס מינוס יציא…
-
- 4 תגובות
- 905 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-