ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מחשב פביליון דיוי 6000 של HP אני מנסה למצוא דרייבר למעבד, מפני שלאחר שהתקנתי ןינדוס 7 מדד החווה בוינדוס מראה שהמעבד הוא 1.9 מתוך7 נ.ב כשאני מריץ חיפוש דרייברים אוטומטי באתר של אינטל הוא לא מזהה שיש משהו. אך כשאני INTEL PROCESSOR ID UTILITY הוא מזהה את intel core 2 duo T7500 2.2GHz אנא עזרו לי למצוא את העדכון האחרון למעבד זה. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי דל E6400, אחת מרגליות הגומי שמודבקות בבסיסו הלכה לי לאיבוד, הייתי רוצה להזמין סט רגליות כזה, היכן אני יכול למצוא? (לא מצאתי ב EBAY) תודהל
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
דרושה עזרה חיצונית נגעו לי במחשב ומעל שולחן העבודה נעלמה לי תיקייה ואני לא מוצאת אותה אשמח לעזרה חיפשתי בתיקיות אחרות ובסל מיחזור
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
המפרט המלא נמצא בקישור הזה אודה לכם מאוד אם תגידו לי לגבי המחיר והאם המחשב עצמו הוא טוב תודה מראש http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKN5010
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
יש לי E4300 עם Win7 רציתי לדעת איך לעזאזל אני יכול להשתמש במצלמה שלו כדי לצלם את עצמי בתמונה כל דרך תעזור תודה נ.ב. בטוח שהת'רד יהיה מאוד קצר
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב מחשב נייד ACER ASPIRE ONE 150 . NETBOOK. שהמצלמה שלו מובנית במסך. אלא שהיא לא עובדת. המחשב לא מזהה אותו. בהתחלה זה פעל כמובן. אבל פרמטתי והתקנתי מחדש את המחשב. התקנתי דרייברים [כמו שאפרש לקמן.] ועדין לא הולך.. נסיתי את הדרייבר המופיע באתר ACER, בקטגוריה של הדגם הנ"ל. דרייבר הקרוי WebCam LiteOn Aspire One וכן את זה הקרוי WebCam Suyin Aspire One. כמו כן התקנתי מחדש את הדריברים ל chipset, vga intel למרות כל הנ"ל המחשב לא מזהה את המצלמה המובנית. אם למישו פתרון לבעיה. או שיוכל למצוא לי דרייבר מתאים. אודה לו. יש ברשותי מערכת הפעלה XP PRO. תודה יניב.
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
-
שלום, קיבלתי מחשב מסוג macbook air. מותקן עליו windoes vista. איני מצליחה לגרום לו לזהות את המצלמה המובנית. אשמח לקבלת עזרה
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
המצלמה שמובנית שלי ב-LG RD510, לא פועלת דרך הקישור מהמחשב שלי. זה נותן לי הודעה שיישום אחר משתמש בה, וזה אינו נכון לדעתי. אנא עזרו לי.
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום, אז ככה.. פירמטטתי את המחשב נייד שלי, ושמתי ווינדוס 7 . קיצר מאז המצלמה המובנית של המחשב, התהפכה לי. הלמעלה למטה, והלמטה למעלה. ואני לא יודע לסדר את זה. פתחתי את המצלמה במסנג'ר וניסיתי לשחק עם ההגדרות שמה אבל לא הצלחתי . איך אני מסדר את זה ? בבקשה תעזרו לי כי אני מתחרפן .
-
- 0 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום יש לחבר שלי מחשב נייד מדגם Compaq Presario CQ61-140EJ Notebook PC ועכשיו נעלם לו התוכנה של המצלמה Youcam בקיצור לא הצלחנו למצוא מחקנו את המחשב כאילו שחזרנו למצב הראשוני של המחשב,ועכשיו עדיין לא עובד לי המצלמה ז"א גם במסנג'ר זה מראה שלא מותקן המצלמה נסיתי להוריד את התוכנה של הyoucam מהאתר hp ובהתקנה הוא רושם לי "no webcam device found" מה עושים במצב כזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לרכוש מצלמת אבטחה ומתלבט בין כמה דגמים: 2 דגמים של Xiaomi: http://www.ebay.com/itm/Xiaomi-YI-Dome-Home-Camera-112-720P-360-Degree-PTZ-WiFi-International-Edition-/112362011892?hash=item1a294c3cf4:g:8GkAAOSwmgJY3f92 דגם 360 http://www.wallashops.co.il/מצלמת-אבטחה-אלחוטית-yi-home-camera/pi6ja111095?ref=StoreYa&utm_source=stry&utm_medium=trafb&utm_campaign=storeya10 https://www.aliexpress.com/item/VStarcam-IP-Camera-WiFi-Wireless-Mini-CCTV-Camera-P2P-Baby-Monitor-P-T-Micro-TF-Card/32385677608.html בעדיפות אחרונה. אומנם זולה יותר אבל לא 360 ונראית מסורבלת יותר. בנוסף כל הד…
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כבר שנתיים מחשב נייד של טושיבה מסדרת A300 שמתי לב שמצלמת האינטרנט שלי לא עובדת. לפי תוכנת המצלמה של טושיבה כניראה שחסרים הדרייברים. לא מצאתי באתר של טושיבה את הדרייבים יש לי חלונות 7 64 ביט ULTIMATE. את המחשב קיבלתי עם ויסטה. אני זוכר שבעבר המצלמה עבדה עם המסנג'ר. יש למישהו מושג ? תודה מראש טל.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי לפטופ חדש MSI U123. המחשב חדש מהאריזה. הפעלתי את המחשב ומשום מה אני רואה שהמחשב לא מזהה את המצלמה המובנת שלו. נכנסתי לאתר של MSI ולא מצאתי שם פתרון לבעיה, ניסיתי להוריד כל מיני סוגי דרייברים ושום דבר לא עזר, המחשב פשוט לא מזהה את המצלמה. מה אני יכול לעשות על מנת לתקן את הבעיה? תודה מראש, רן.
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום לחברים וסחתיין שנכנסתם לעזור אשמח לחוות דעתכם על מפרט מחשב לגרפיקה 2D, תוכנות אדוב בעיקר פוטושופ ואילו (במקביל) והרבה יותר מידי דפדפנים וטאבים פתוחים.. מידי פעם עריכת וידאו HD בפרימייר (שימוש בייתי) תקציב:5-6K אין צורך בציוד הקפי או תוכנות הפעלה וכו מעדיפה לרכוש בKSP או אייבורי KSP מתחייבים למחיר הזול ביותר ככה שאם אייבורי מוכרת רכיב בזול יותר מהכתוב למטה, אשמח לדעת. להלן המפרט שקיבלתי מKSP (ומחירים לכל רכיב שיהיה לכם נוח): מעבד: 1480 ש"ח Intel Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray מאוורר למעבד : 177 ש"ח Scythe Grand Kama Cross Rev.B CPU Cooler לוחות אם למעבדי אינטל : 525 ש"ח Gigabyte H77-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E,…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מקבוק אייר עבור הלימודים שלי (בעיקר לסכם ולקרוא). 1. מאיפה הכי כדאי לרכוש? איידיגיטל? האם שנה אחריות מספיקה (נראה לי מוגזם לשלם 1000 שקל כדי להאריך). 2. אילו בעיות יש אם שולחים לי קבצים (וורד, PDF) ממחשבי ווינדוס? 3. האם יש בעיות ידועות למחשב הנ"ל? בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חבריי, אני מחפש פתרון הולם לדרישותיי, אני עורך ויוצר קליפים ואני מתחבר מאוד לממשק של אפל ול IMOVIE בפרט, בין היתר אני משתמש גם בפרמייר הידועה, התבוננתי במבחר של הלפטופים של אפל, אייר / פרו וכדומה... וקצת קשה לי להחליט... אני אודה לכם להכוונה, כדאיות מקצועית ועזרה כללית, תודה מראש לעונים!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם . אני צלם ורציתי לשאול לגביי הנייד הנל האם הוא יספק אותי מבחינת גרפיקה , האם אני יראה שונה , מבחינת צבעים חדות האם התמונות יראו טוב יותר משאר לפטופים מה היחודיות של הלפטופ הנל?? והאם הוא מיועד לפוטושופ ותוכנות גרפיקה מאשר לפטופים אחרים האם יש בו קיצורים שיעזרו לי בעבודה ? אני כמעט סגור לקנות אותו , אני מחפש עוד חיזוקים להחלטה... תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי מקבוק פרו 13'' עם חיבר אוזניות\מיקרופון אחד ניסיתי לחבר את המיקרופון כשאני על וינדוס 7 והוא מזהה אותו בתור אוזניות ולא נותן לי להשמש בו מה לעשות
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
מחפש מפרט למחשב שבו יהיה הכרטיס הגרפי הזה: ATI ALL IN WONDER RADEON 8500 DV 64mb הסכום לקניה הינו:3500 ש"ח ללא מסך וללא עלות כרטיס המסך [אני מקבל אותו במתנה] תודה מראש על כל הצעה.
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
ASUS TF101G טרנספורמר 16 GB אחריות 1 שנה. או גלאקסי טאב 16 GB 10.1 אנדרויד 3.2 אחריות 3 שנים. מקבל מתנה מפלאפון לעבודה. צריך שיעבדו חלק בסביבת OFFICE שיסתנכרן כמה שיותר טוב עם OUTLOOK EXCHANGE 2010 שיושב בשרת SBS.
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
טוב , אין לי שמץ של מושג בלאפטופים אני בקטע של מחשב ביתי בלבד . בכל מקרה , מישהו הציע לי מחשב נייד , ב400 שקל. כל מה שהוא יודע עליו כרגע , זה שזה פנטיום 3 , (מעל 1000 מגה הרץ , לא יודע עד כמה מעל....) 256 זכרון , 40 גי'גה הרד דיסק. וכרטיס מסך אתם יודעים , הכי מעפן שיש... לא משהו שמיועד למשחקים בכל מקרה , מן הסתם שמבחינת המחיר זה משתלם.. אבל בכל זאת יש לי מספר שאלות , אממ מחשב כזה , מסוגל להפעיל משחקים בצורה סבירה? יש למישהו כאן מחשב עם מפרט זהה , ויכול לתת לי פחות או יותר דוגמא למשחקים שרצים נורמלי ולמשחקים שבקושי זזים? (אני לא מצפה ליותר מידי , כן ?) אממ , במחשב נייד , אפשר להוסיף זכרון כמו במחשב רגיל? או שזה כרטיס? או שאי אפשר לשדרג את הזכרון? בעבודה מאומצת... כמה …
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מקבל DELL INSPIRION 1545 ואני רוצה לדעת עד כמה אני אוכל לשדרג את הראם ובאיזה תדר(1066mhz,800mhz וכדומה) והאם אוכל לשים בו SSD. בינתיים יש בו 3GB RAM DDR2 400MHZ לכן אני ממש צריך לשדרג.
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום, מקבל מחשב P4-3GHz ASUS P5S800-VM 512Mb ציפסט צפוני/דרומי SIS 661FX SIS 964GX VGA מבוסס SIS Real 256E Graphics ! AGP תומך עד 1.5V יש סיכוי (מעבר למחשב בסיסי אינרטנט/אופיס) לשדרג (בתקציב סטודנט'לי) למחשב משחקים בסיסי!? תודה
-
- 8 תגובות
- 684 צפיות
-