ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,378 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל ה-5000 ש"ח במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג! 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? מחשב גיימינג כבד א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש קבוע במשחקים רשת כגון : call of duty: mw2 , assasian creed 2, gta iv, prince of persia , crysis , farcry. כל המשחקים החדשים שלהם ועוד בסגנון. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1680X1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים…
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום, מחפש לקנות מחשב נייח למטרות גיימינג. הכי חשוב לי תמורה ביחס למחיר. דגמים, מראה חיצוני או מותגים לא חשובים לי כל כך. אני רוצה לקנות גם כונן קשיח רגיל וגם כונן SSD עבור מערכת ההפעלה, משחקים ותוכנות. ראיתי בהרבה מקומות שמתעלמים לגמרי מכונני SSD ולא מכניסים אותם למפרטים, אשמח לדעת מה הסיבה לכך? מצורף מפרט לדוגמא מstartpc שנראה לי בכיוון. מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים אודים | חיפה | חדרה | תל-אביב | קריית מלאכי מעבד: 889 ₪ - Quad Core i5 4460 3.2Ghz S1150 לוח אם: 310 ₪ - * מבצע * - Asus B85M-G (4xDDR3 + Front USB3) S1150 זכרון: 290 ₪ - * מבצע עד ה 14.7 * - 8GB Crucial Ballistix Sport DDR3 1600Mhz CL9 כרטיס מסך: 1649 ₪ - * מבצע עד ה 14.7 *…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייח חדש, אזדקק לעזרתכם בבניית מפרט איכותי למחשב. שידרוג הוא חלק מהחלקים ולא כל המפרט, מה שאני צריך: לוח אם מעבד קירור איכותי למעבד שיעמוד בביצועים גבוהים בזמן משחק זיכרונות מעולים. יש לי ספק כוח 520 OCZ, מאז שקניתי לפני כמה שנים. לא יודע אם זה יחזיק מעמד ויתאים ללוח אדם חדש שקיים כיום, וכרטיס מסך 480GTX, אם אני לא טועה. ובגדול לא חסר כונני קשיחים - SATA 1 קיים. דעתכם חשובה לי. ואז למפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ספציפי: משחקים, עבודה משרדית ותכני HD (…
-
- 6 תגובות
- 858 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל. (אפשר גם הצעות בקצת פחות) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-600 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות, סרטים, וירטואליזציה (לא משהו רציני, אבל שיוכל להחזיק VM או שניים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Cods, BF4, Flight simulator... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" רחב, 1920 X 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמ…
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? 5,500 2. מה שימושי המחשב? שימוש עיקרי הוא תכנות, אני משתמש הרבה בVM והאמת שאני לא חושב שצריך מפריט מטורף עבור זה, גם i5 דור 3 הספיק לי עד כה עם 8GB RAM, לכן אני דיי בטוח ש16GB יספיקו כעת. שימוש נוסף הוא גיימינג, גם פה אני לא גיימר מטורף שצריך 120FPS, עד כה הספיק שלי AMD 7950 ישן עם 3GB. שימוש אחרון הוא עריכת וידאו קלה ביותר של הקלטות מסך שאני מבצע, פה אין לי ניסיון קודם לכן אני תוהה האם כרטיס מסך עוזר בנושא הזה? שאלה נוספת - האם כרטיס מסך עוזר בשימוש בVM עם מספר מערכות הפעלה? בהנחה ויש עוד RAM פנוי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? אני מאוד רוצה nvme m.2, יש מצב שאסתפק…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
חשוב לי מאוד מאוד מאוד שתשימו לב לשימוש ב 2. סעיף א'. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 - עוד 100-200 במידה וצריך להוסיף למארז לפי הדרישה בסעיף 10. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה כל כך... אין צורך לחסוך, שימו לב לחריגות. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בין 300-500 אני עדיין לא סגור בדיוק שהיו מנוצלים נטו לSSD. 100-200 במידה וצריך להוסיף למארז לפי הדרישה בסעיף 10! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פה נכנסים 2פריטים מאוד מאוד חשובים ככה שאם התקציב לא יספיק לדרישות אני היה צריך להרחיב אותו! *גיימינג תדיר-כבד (מבחינת שעות עבודה של המחשב דלוק כמעט ימיים בלי מנוחה, לא בהכרח מבחינת איכות המ…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מתוכנן הOC הקטנטן של הI5 ל3.2 - רזולוציה 1920X1200 אם אפשר להוזיל את המפרט בלי לפגוע בביצועים יהיה טוב.. Intel Core i5 750 2.66GHZ 8MB LGA1156 BOX, יחידות 1 ₪1100 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=5911 Gigabyte GA-P55M-UD2 Intel P55 LGA1156, יחידות 1 ₪675 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=6073 G.SKILL DDR3 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 1333MHZ CL8, יחידות 1 ₪470 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3656 SEAGATE ST31000520AS 1TB SATA2 32MB LP, יחידות 1 ₪375 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=5022 NEC DVDRW AD5240S BLACK X24 DUAL LAYER SATA, יחידות 1 ₪110 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=5896 SAPPHIRE RADEON H…
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
מפרט לחבר: מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪894 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55A-UD3 ₪727 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950202 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪429 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-20 Reaper ₪608 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ3405K כרטיס גרפי HIS ATI Radeon HD5850 1024MB DDR5 PCIe ₪1510 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=H585F1GD צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ₪115 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N מארז כולל ספק Antec Sonata III 500W ₪652 …
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות, מס' מכונות וירטואליות במקביל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VMware כבד, Visual Studio כבד, Eclipse כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים GTA V וכל שאר החדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד…
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב חדש. והרכבתי לבדי מפרט כל חלק וחלק נבחר עם חשיבה גדולה. (חוץ מהמסך שאני בודק עליו עוד). זה המפרט. PCPartPicker part list / Price breakdown by merchant CPU: Intel Core i7-6700K 4.0GHz Quad-Core Processor ($348.98 @ NCIX US) CPU Cooler: Corsair H110i GTX 104.7 CFM Liquid CPU Cooler ($92.99 @ NCIX US) Motherboard: Asus MAXIMUS VIII HERO ATX LGA1151 Motherboard ($219.99 @ Newegg) Memory: Corsair Dominator Platinum 16GB (2 x 8GB) DDR4-2400 Memory ($132.99 @ Newegg) Storage: Samsung 950 PRO 256GB M.2-2280 Solid State Drive ($181.99 @ Newegg) Storage: Western Digital BLACK SERIES 2TB 3.5" 7200RPM Internal Hard Driv…
-
- 13 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום חברה אני צריך מפרט טוב עד מחר (כי מחר אני הולך לקנות) המפרט חייב להיות מSKYPC.CO.IL וחייב לכלול את המארז הבא http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=6&Cat2ID=0&pid=VD4000SWA אני גם רוצה מסך דיי גדול (לא של DELL!!!) עדיף של ASUS ה 24'' המטרה היא גיימינג, OC דיי טוב (Q9300 ל3GHZ+ אם הוא ישרוד יותר מזה אז אני יעשה יותר מזה אולי אפילו 3.5) +4GB RAM אפשר גם 2 אבל עדיף 4 לא צריך ציוד הקפי כרטיס מסך רק של NVIDIA ומעבד INTEL החלק הבעיתי הוא שאני צריך שתבדקו כמה זה יוצא ב36 תשלומים (תכניסו הכל לסל ותלחצו "לקופה" ואז תבדקו כמה יוצא ב36 תשלומים) תודה רבה רבה רבה לכל מי שיעזור עריכה: אני בונה את המחשב לבד אז לא לכלול בניית מחשב [glow=red,2,300]מי שלא …
-
- 12 תגובות
- 921 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2.4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 לא יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? קצת משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD BF ובסגנון -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם בוקר טוב ושבת שלום. שמי תמיר וברצוני לקנות מחשב חדש. לרשותי עומדים 2500 שקלים לקניית המחשב נטו,ללא ציוד הקיפי וללא מסך. המפרט אמור לכלול גם צורב בין היתר. וכן - יהיה OC בהמשך. שכחתי לעדכן,חריגה של עד 100 - 150 ש"ח תהיה בגדר התקציב אך לא יותר מי זה. תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 935 צפיות
-
-
איך זה? http://www.tms.co.il/preview/spec/1lw9nju7 קונה מ-TMS. אסור שזה יחרוג מהתקציב לעבר ה-2600 שקל. לא מתוכנן OC.
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3.3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב LOL ,GTA V ASSASIANS SCREED UNITY -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהה בינוני 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אוקיי אז אני יודע שפתחתי לא מזמן דיון,אבל התקציב ירד, ואני רוצה את המערכת המשתלמת ביותר שאפשר בתקציבי. . מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניצול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים סרטי HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג GTA IV GTA V BF 4 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22 לא תומך HD,אני צריך להחליף מסך אבל בזמן אחר. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?מקווה שאפשר גבוה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. ה…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם! כמו בכל מחשב חדש שאני נדרש לקנות, אשמח לעזרה שלכם! שאלה לפני הכל: Intel הוציאה לא מזמן סדרת מעבדים חדשה, האם שווה לחכות ולראות כיצד זה ישפיע על השוק?(בצורה משמעותית?) AMD משיקה בימים אלו גם סדרת חדשה של כרטיסי מסך.(מקריאה פה), שוב? שווה באמת לחכות? אם שני התשובות הינם לא אז: 1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג.תכני HD.משרדי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -…
-
- 12 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים 900 ₪ - Intel Quad Core i5 4570 3.2Ghz LGA1150 520 ₪ - Gigabyte GA-H87-D3H LGA1150 170 ₪ - 4GB Crucial DDR3 1600Mhz 625 ₪ - NVIDIA GeForce Gigabyte GTX650 2GB GDDR5 OC 320 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 450 ₪ - NZXT Phantom 410 Black 360 ₪ - SeaSonic S12II-620 620W 90 ₪ - LG DVD-RW X24 מחיר סופי: 3435 ₪ הלוח אם מאוד חשוב לי , אני צריך לוח אם אפשרות לCROSSFIRE או SLI בעתיד עם USB 3.0 ,ESATA , SATA III ואודיו 5.1 המסך זה 24 אינץ FHD. תודה , אני מתכוון להוסיף עוד 4 גיגה זיכרון בעתיד.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
. מה התקציב 3000 ש"ח אבל אוכל לחרוג ולהוסיף עד כ-400 שקל עם יעזור , תשלומים מזומן. 2. מטרות המחשב משחקים כבדים, משחקי רשת מוזיקה וקצת סרטים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי לא . 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו צריך הכל! 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו מעבד INTEL 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד כן שהמארז יהיה טוב ושקט! 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית כן. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם לא 9. האם חשוב שקט? לא הכי חשוב אבל מעדיף זה כן . 10. האם מתוכנן OC? אולי בעתיד עם אני ירצה כרגע לא. 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק משחקים כמו PROTOTYPE CRYSIS IV ושיריץ אותם…
-
- 11 תגובות
- 758 צפיות
-
-
מפרט שהרכבתי: מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 3 1200 AM4 Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 495 לוחות אם: Gigabyte GA-AB350M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪ 365 זכרונות: DDR4 8G / 2400 CL16 A-DATA כמות: 1 - מחיר: ₪ 367 מארזים: Cougar MX330 כמות: 1 - מחיר: ₪ 181 ספקי כוח: ANTEC PSU 550W Neo Eco Modular 80+ כמות: 1 - מחיר: ₪ 248 דיסקים קשיחים: Seagate HDD 2.0TB 64MB SATA3 Barracuda כמות: 1 - מחיר: ₪ 288 כרטיסי מסך: Palit GTX 1050Ti StormX 4GB DDR5 PCIE HDMI DP - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪ 695 הרכבת מחשב: הרכבת כסף (חינם! בהזמנת מחשב חדש)…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3150 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 ש"ח 2. מה שימושי המחשב: גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא משחקים מטורפים,לדוגמא Dota2 \ Csgo -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים , 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? (אם יהיה צריך להוסיף אפשר קצת לחרוג לאזור ה 3900 במידה וההבדל באמת שווה את זה) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400-500גג ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - משחקים.. ועוד משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש - תדיר מאוד. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כמה שיותר כבדים בטווח מחיר הזה.. ביצועים וכמובן כמה שיותר תמורה לגרפיקה להריץ על הכי גבוהה שאפשר הכי חשוב. 3. האם יש צורך בציוד היקפי - רק מסך (ללא מקלדת רמקולים ועכבר) 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט - מעדיף כבר לחדש הכל חוץ ממה שרשמת…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 מעדיף שלא רק אם יש סיבה טובה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 עד 4000 מקס 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר ושימוש רגיל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים, GTA V ACU CODAW כל החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוה…
-
- 23 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אוקיי, צריך מפרט גיימינג בתקציב 3600-3800. ישלי מסך 19' אז כמובן שאני משחק ברזולוציה קטנה יחסית. אין צורך בציוד הקפי בשום אופן. לא מתכנן לבצע OC בזמן הקרוב וגם אם כן (ונראלי שלא) הוא היה קל. כמובן שהמחיר אינו כולל מערכת הפעלה אמממ רק מSKYPC או KSP כל חנות אחרת לא באה בחשבון בכלל D: זהוא... חשוב שיהי מארז טוב עם זרימת אוויר טובה וכמה שיותר LED'S חח שיהיה זוהר ויפה אבל לא הכרחי אממ זהוא, תודה D:
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המפרט הזה? אני יכול להביא משהו יותר טוב לגיימינג בתקציב הזה? מעבד: : Intel Core i5-3470 Tray בקניית מחשב חדש ₪ 795 x 1 קירור למעבד: : 95W מאוורר ופתרון קירור Intel E41759-002 ₪ 40 x 1 לוח אם: : MSI B75MA-E33 USB3.0 x2 בקניית מחשב חדש ₪ 250 x 1 מארז: : מארז מחשב CoolerMaster K350 + Seasonic SS500BT 500W בקניית מחשב חדש בלבד ₪ 450 x 1 זיכרון: : זיכרון Crucial Ballistix Sport 4GB Single DDR3 1600 ₪ 150 x 1 כונן קשיח : : Toshiba 500GB Sata 3 32MB DT01ACA050 ₪ 255 x 1 כרטיס מסך: : Gigabyte GeForce GTX760 2GB GDDR5 OC בקניית מחשב חדש בלבד ₪ 1310 x 1 ---------------------------- סה""כ מחיר: 3250₪
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-