עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. DELL PRECISION T5600XL : N-SERIES 825W BASE * PROCESSOR : TWO INTEL XEON PROCESSOR E5-2603 1.8 GH (8 core) * 16GB (4X4GB) 1600MHZ DDR3 ECC RDIMM * HARD DRIVE : 500GB 3.5INCH SERIAL ATA (7200) * OPTICAL DRIVE : 8X SLIMLINE DVD+/-RW * GRAPHICS : 2 GB NVIDIA QUADRO NVS 510 (4 Output) * BROADCOM 5722 SINGLE PORT GIGABIT ETHERN * מקלדת ועכבר מקוריים של DELL + 4 מתאמים ל DP עבור הכרטיס מסך * ללא מערכת הפעלה - חדש בקרטון

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. המפרט חייב לכלול מסך 21 אינצ לפחות (CRT) וכמובן שטוח. בלי; עכבר, מקלדת, כרטיס קול ורמקולים. ואם אפשר לציין מאיפה המפרט נלקח כי זה חייב להיות מוגש כמפרט מחנות מסויימת (לא בנאדם פרטי קונה). ושוב עד 12 אלף ש"ח, בלי חריגות. תודה לכל העוזרים.

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by iNfeKTziA,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים, צפיה בסרטים, * גודל המסך? 15 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?יהיה מחובר רוב הזמן לחשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * בלוטות? למה לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא חייב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא יש אפשרות לקנות את המחשב בדיוטיפרי

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by BlackSheep,

אחרי המון התחבטויות, קריאת ביקורות ושינויים במפרט, סופסוף בניתי את מפרט חלומותיי. (ללא מסך, החלטתי להישאר עם ה-LCD שלי) AMD Athlon 64 X2 3800+ Dual-Core eVGA GeForce 7800GT 256MB 256Bit DFI Lanparty nForce4 UT SLI-DR PQI PC3200 DDR400 Dual Channel (1024x2) Black Mirrored Copper OCZ ModStream 520W NEC ND-3540A Dual Layer DVD+RW 16x Western Digital 250GB SATA 2 16MB 7200RPM Creative Sound Blaster Audigy 2 Value Thermaltake BigTyphoon Cooling Antec P180 Aluminium Case כל הסיפור הזה עולה 11K, אבל כמובן שאני לא קונה אותו סתם, זו מתנת בר מצווה P: אם לא הבנתם למה בחרתי חלק מסוים אני אסביר, רק תגידו לי מה דעתכם, שיהיה לי שקט נפשי עד שאני קונה.

• 31 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).2560X1440 27 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין …

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by shlomiokev,

היי רציתי בבקשה שתבנו לי מפרט מחשב כאשר מארז של קולר מאסטר המצורף בזאת כבר יש ברשותי http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11208 ובנוסף כבר יש ברשותי כונן SSD של סמסונג EVO840 בעקרון אני כבר יודע מה אני רוצה ומי שמעוניין לענות ולעזור לי עם מפקט שתומך אז שיעזור ומי שמעוניין לרדת עלי וכו וכו ולהגיד שזה לא שווה אז שיילך לאשכול אחר ושייקדח שם.. מה שאני מבקש במפרק הזה זה מה שאני רוצה ולא לנסות לדחוף לי לדוגמא I5 מי שבא לו לעזור שיעזור ומי שלא אני מדגיש שיילך לאשכול אחר וייקדח שם ש"לא כדאי" שאני "פאן בוי של I7" וכו. תודה לכל מי שירצה כן לעזור.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2…

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by dino,

אני יתן שתי מפרטים תגידו לי מי יתן לי ביצועים יותר טובים, המפרטים: Athlon XP 1800+ Epox 8K5A2 + SB + LAN + ATA133 256MB DDR (266) Viking Gigabyte Readon 9700 pro 128mb Seagate Baracuda IV 40GB 7200 ATA100 Tsunami Virgo 350w MAG 786PF 17" FLAT ------------------------------------------------------------------------ AMD ATHLON XP 2000 EPOX 8K5A2 + SB + LAN + ATA133 512MB DDR333 SAMSUNG LEADTEK WINFAST A250, GEFORCE 4 TI4200 128MB SEAGATE BARACUDA IV 40GB 7200 ATA100 TSUNAMI VIRGO 350W SAMSUNG 753DFX 17" FLAT MONITOR אז מה יותר טוב? ואל תיסתכלו רק על זה שבמפרט הראשון יש radeon 9700, תיסתכלו גם על שאר החלקים ותגידו לי מה יתן לי ביצועים טובים יותר. תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מוטב שלא 2. מה שימושי המחשב - גיימינג - ממינקרפט, אנדרטל ועבודה משרדית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 17 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב - בינוניות 3. אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? - 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בח…

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. אורח מצעמם
    Started by אורח מצעמם,

אז שלום יש לי שני שאלות הראשונה היא האם לפי דעתכם ה RX460 2gb הוא הכרטיס הכי משתלם במחיר שלו? (הוא הולך להחליף את הGTX 440) אז יותר חזק זה בטוח אבל האם הוא הכי משתלם ? והשאלה השנייה שלי היא לגבי מפרט בתקציב של עד 3000 חריגה 0 בדקתי קצת בעצמי ומצאתי כמה הצעות משתלמות שני ההצעות שמשכו את העין שלי במחיר סביר אלה http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=86044 או אותו הצעה רק בכרטיס מסך GTX1060 ועוד זיכרון SSD 120 אבל כמובן שעולה יותר 3450 מה שעובר את התקציב יש לכם הצעות יותר משתלמות? אשמח אם תתנו לי

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. היי, אחיין שלי מחפש מחשב למחשקים בתקציב של עד 3500 ש"ח. המטרה שלו היא לשחק league of legends וברקע להפעיל תוכנה של מוזיקה. האם יש לכם המלצות למחשבים מתאימים? האם המחשב הזה מספיק טוב? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11651 ועוד מחשב שמצאתי http://ksp.co.il/?uin=28225&select=.269..397. (אחרי שהורדתי ממנו כוננן ssd וצורב דיוידי אז המחיר 3800 שאפשר לעבוד איתו)

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. 4200 שקל בלי חריגות צריך את מלוא הציוד ההיקפי שזה עכבר מקלדת ורמקולים ומסך LCD 19 אינצ' למשחקים בעיקר והורדות המחשב יפעל הרבה.. דחוףףףףף ברמות.. תודה==]

• 31 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. Started by Ryzor,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בעקרון עד 7.. אולי אחרוג מעט 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, וכנראה הפקת מוזיקה בעתיד הלא רחוק.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קראו בהמשך.. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות …

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. אהלן. אני רוצה לקנות מחשב, לצרכיי שיטוט באנטרט, צפיה בסרטים אופיס, וכו. לא צריך מפרט מאוד מאוד חזק. צריךHDMI ושיוכל להריץ סרטי HD באיכות סבירה ובלי קפיצות ובעיות. הכי חשוב - מסך מט. אני לא יכול לסבול את המסכים המבריקים, הם משגעים אותי. התקציב שלי הוא מאוד נמוך, עד 3000. אם אין בתקציב הזה, אנא פרטו את הדגמים בתקציב הנמוך ביותר, עם מסך מט, כדי שאוכל להשוות בנהם ולבחור בסוף.. רוב תודות

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. אהלן אשמח לעזרתכם בנושא 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים סרטים גלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו שמשנה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA 2015 LEAGUE OF LEGENDS וכו'. פחות COD וכאלה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22 - רזולוציה טבעית -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. הא…

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by gal,

היי, אני חושב על שדרוג מעבד+זכרון+כרטיס מסך+לוח אם בתקציב גג גג 3000 ש"ח. ההדגשים:המחשב אמור לשמש בעיקר לאינטרנט,צפיית סרטים,וגם קצת משחקים. המחשב אמור להתבסס על תצורת AMD כפול ליבה (זה בעצם כל הרעיון,לעבור למעבדים האלו) בלוח אם חייב להיות סלוט PCI רגיל (יש לי כרטיס טלויזיה שלא מוכן לוותר עליו, כמו כן אני זקוק ל-2 כרטיסי רשת,אחד מובנה אז אין בעיה ושני צריך סלוט PCI) המחשב אמור להריץ ויסטה בצורה חלקה ומהירה. מבחינת כרטיס מסך אבקש כרטיס טוב שמסוגל להריץ משחקים בצורה סבירה. לא מתכוון להתעסק בOC

• 33 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. שלום לכולם, אשמח לקבל קצת הכוונה לגבי המפרט הנ"ל, רוב הרכיבים מוכרים בשוק ונבחנו על ידי במאמרים... מקווה שיצא משהו טוב. אשמח לשמוע כיוונים / הצעות לשיפור. מעבדי אינטלCore i7 2600K 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Noctua NH-D14 CPU Cooler ASUS P8Z68 Deluxe s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 3xPCI-E 3x4GB Corsair Vengeance Triple Channel CL9-9-9-24 דיסקים קשיחיםSeagate 2TB Barracuda XT 7200RPM 64MB Sata III ST32000641AS דיסקים קשיחיםCorsair Corsair Force Series 60GB SSD Sata II MLC 2.5'' Retail לא סגור על דגם ! כרטיסי מסךASUS GTX580 DCII 1536MB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E צורבי DVDPioneer DVR-118LBK DVD±RW x22 Bl…

• 26 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by embedded,

קניתי מחשב Dell Latitude E6400 מארה"ב עם אחריות NBD. אבד לי החיבור של הBT בWIN7 ואני רוצה להפעיל את האחריות. איך הסיפור הזה עובד? מה הטלפון של התמיכה העסקית? חיפשתי קצת באתר דל ישראל ולא מצאתי. האם טכנאי מגיע אלי הביתה ומסדר את הבעיה? תודה

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה?(משחקים ואינטרנט לילד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר משחקי ספורט למיניהם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך.( לא ידוע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות?( בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות…

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by kfir91,

אני מפעיל את המחשב שם את הסיסמא מראה לי מסך כחול טוען ל 100 עושה ריסט נכנסתי מסייף מוד עשיתי לוג לשגיאה זה אראה לי התקן device/harddisk0/DR0 בלוק פגום. מה אני עושה?

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by b00h,

שלום. יתכן שאקנה מחשב בתחילת\אמצע חודש ספטמבר (משכורת...), מכיוון שהמחשב הנוכחי "מושבת". במידה ולא תהיה לי סבלנות, אני אקנה מחשב "צנוע" ב-4,000. במידה וכן תהיה לי סבלנות אני אחכה עוד חודש ואקנה אחד ב-6,000 ש"ח לערך. בכל אופן, אם זה אפשרי, אבקש מכם להכין לי בבקשה מפרט למחשב שמיועד בעיקר למשחקי מחשב ב-4,000 ש"ח. אני לא מעוניין ברמקולים, עכבר, מקלדת, מסך, וגם לא כוננים אופטיים (צורב DVD, CD-ROM וכו'). רק מחשב, נטו. העיקר שיהיו מעבד, כרטיס מסך, וזכרונות חזקים עד כמה שהתקציב מאפשר, תודה. עריכה: בקשר לנושא קצת שונה אך קשור... אני גר במרכז, ואני מחפש חנות זולה ואמינה. החנות הנוכחית ממנה אני מתכנן לבצע את הרכישה היא KSP, ממוקמת באיזור התעשייה החדש בראשל"צ, ודווקא יש לי התנסויות ע…

• 31 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by danielroil,

שלום חברים, אני מעוניין לקנות מחשב חדש + מסך (בלבד), המחשב לצורכי עבודות משרד ובעיקר גיימינג. אני רוצה פה להתפנק אבל לחסוך איפה שאפשר, אני הרבה זמן רחוק מעולם החומרה אז באתי לשאול את המומחים. אני רוצה מחשב חזק במיוחד לגיימינג וחשוב לי שיתמוך בטכנולוגיות החדשות ביותר + מסך 4K. המחשב אמור להספיק ולסחוב (השאיפה באופן טוב) ל5 שנים לפחות, אז אם יש סיבה טובה לחכות אז כדאי. הרכבתי מפרט לדוגמא מאתר KSP. סל קניות [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=class: cartcolcodet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מק"ט[/TD] [TD=class: cartcol2t, bgcolor: #FFFFFF, colspan: 2, align: center]מוצר[/TD] [TD=class: cartcolpricet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מחיר יח'[/TD…

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. התקציב הוא עד 1000% בארה"ב !! הוא יקנה בארה"ב- אני מניחה שזה משתלם יותר(?) המרכים הם לאינטרנט, הורדות ואופיס, אך אני לא מעוניינת במעבד חלש. האם בכלל זה לא הכיוון?? מה המק' שאני יכולה לקבל במחיר הנ"ל? המליצו לי על הדגם הנ"ל של HP : http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=2418&catcode=103&AdCat=&parentid= מצד שני ראיתי גם את הדגם הנ"ל של DELL http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?c=us&cs=04&kc=6W300&l=en&oc=1od9404h&s=bsd ועוד דגם של HP http://www.officedepot.com/ddSKU.do?level=SK&id=431198&x=37&Ntt=Pavilion+dv5131EA&y=16&uniqueSearchFlag=true&An=text

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by speakspeak288,

שלום, יש לי שתי שאלות: 1. לגבי שדרוג וינדוס 7 ל-10, כאשר אני לוחץ על הלינק להורדת האימג' של וינדוס 10 https://www.microsoft.com/he-il/software-download/windows10, אני לא מגיע לאפשרות של הורדת האימג'. האם יכול להיות שמיקורוסופט חסמה את האפשרות? 2. לגבי התקנת דיסק של וינדוס 10, יש לי מחשב intel core i-3 6100 3.7GHZ , RAM- 8GB DDR4 , system type - 32bit opereating system מערכת הפעלה WIN7. א. מה תהיה ההשפעה של התקנת WIN10 על מהירות המחשב שלי? ב. איזה סוג של דיסק עליי להתקין - WIN10 OEM, או WIN10 RETAIL, ומה ההבדלים ביניהם? ג. האם משנה האם אקנה WIN10 של 32 או 64 BIT? אודה לעזרה …

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by aaviran,

ישנה אפשרות שאקנה מחשב חדש בזמן הקרוב, בהתחלה חשבתי על מחשב שולחני, אבל החלטתי שמחשב נייד יותר יתאים לצרכיי. מה שאני רוצה: - מערכת מבוססת Napa - שני ג'יגה של RAM - כרטיס מסך חזק [או לפחות אפשרות הרחבה לאחד] - הארדיסק גדול כמה שאפשר תודה מראש

• 28 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by nir1,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4300 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך 20 אינץ אבל אולי אחליף בעתיד * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? המשחקים הכי כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמק…

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים