ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,369 דיונים בפורום זה
-
אני צריך מחשב חדש, ואין לי ידע ממש בנושא אז אני ישמח אם תעזרו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כדי כמובן כמה שפחות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. NBA 2K, FIFA12, napoleon total war, empire total war. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280X1024, 19 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, שבוע הבא אני ינצל הזדמנות שאני נמצא באילת על מנת לקנות מחשב נייד חדש. השימוש העיקרי של המחשב זה גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים לא יהיה שימוש כלל של משחקים ככה שאין צורך עם כרטיס מסך מפוצץ יותר חשוב שהמחשב ירוץ חלק בלי תקיעות. הארד דיסק גדול גם יתן לי עדיפות למחשב. התקציב בגדול 2000-2200, עדיפות לאייבורי\KSP. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן חברים פתחתי כבר אשכול לפני פסח לגבי מפרט, וכבר עבר זמן מאז ואני מאמין שהחומרה התעדכנה קצת מאז. אני רוצה להרכיב מפרט וללכת כבר בימים הקרובים להזמין. אז ככה... יש לי עד 6000 ש״ח חשוב לא לחרוג מזה המחשב אמור לשמש בעיקר לגיימינג. וכל השימושים שמסביב כמובן אבל לא יודע כמה זה רלוונטי כמו מוזיקה וגלישה באינטרנט וכל זה. לא חשוב לי אם המארז ירעיש, יהיה מכוער, יפה, לא משנה לי העיקר שהמחשב יהיה הכי טוב שאפשר להוציא מהתקציב הזה, מבחינת יעילות וביצועים. תתפרעו עד כמה שניתן אני צריך מפרט מלא, כולל מסך. בנוגע לעכבר ופאד ומערכת סאונד, לא צריך לכלול, אני כבר אעשה בדיקה וארכוש את זה בנפרד. אז מפרט מלא כולל מסך עד 6000, גיימינג. תודה מראש חברים! :-)
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי אישתי רוצה לשדרג את המחשב. יש לה הרבה פגישות בזום אז רוצה אחד עם מצלמה טובה. נתתי לה את המחשב גיימינג אסוס GL504G שלי אבל הוא כבד (2.5 קילו), לא נוח לה וגם המצלמה במיקום מחורבן ובאיכות זבל וכנראה שגם הסוללה שלו נשחקה. היא תשמח אם המקלדת והעכבר יהיו ברמה גבוהה עם פידבק לחיצה. סוללה שמחזיקה הרבה זמן. מבחנית ביצועים אין גרפיקה או משחקים, רק עבודה משרדית ומדי פעם הרצה של סרטים. לא צריך הרבה מקום אחסון. רצוי שיהיה גם חיבור רשת קווי. יציאת HDMI חובה כמובן. 8 גב זכרון. אין צורך במערכת הפעלה. יש כל כך הרבה דגמים.. נשמח להמלצה איזה כדאי לבדוק.
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מה דעתכם על המפרט הזה: מעבד Intel Core 2 Extreme Quad QX6850 Box ₪5340 http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-QX6850 לוח אם ASUS Striker Extreme ₪1785 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31093 כונן קשיח Western Digital WD3200YS 320GB ₪486 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200YS זיכרון G.Skill DDR3 2048MB (1024MBx2) 1333Mhz CL8 ₪2970 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10600CL8D-2GBHK כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTX ULTRA Leviathan 768MB PCIe ₪4283 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV384 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ₪174 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N מארז ללא ספק Thermaltake Kandalf LCS ₪1608 http://skypc.co.il/product.asp?pid=VD4000BWS ספק כח …
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, אך לא על חשבון ביצועים. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יכול לחרוג. 2. מה שימושי המחשב? עריכה גרפית, עריכת וידיאו כבדה, משחקים קלים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש - הרוב פרנסה. - Adobe Photoshop - Adobe Premiere - Cubase - After Affects - Sony Vegas - Adobe Illustrator - Guitar Rig ב) מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 26 אינצ'. ג) לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) 3. ה…
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, מבקש המלצתכם למחשב נייד ע"פ הדרישות הבאות: מטרות המחשב - שימוש ביתי ומשרדי, אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים. ללא משחקי מחשב. גודל המסך - 13.3", עדיף מסך מט בעל בהירות גבוהה. נדרש יכולת צפייה סבירה מהצד. רזולוציית המסך - אין דרישה מיוחדת. דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - מקלדת נוחה לשימוש בגודל מלא (ללא numpad). מבחינתי trackpoint יהווה יתרון אבל אסתדר גם בלעדיו. משקל רצוי - 1.6-1.8 ק"ג, אבל לא אפסול גם אם מעט כבד יותר. האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, 3-4 שעות לפחות בשימוש סביר (כולל wifi, בהירות מסך סבירה). האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA, HDMI. Bluetooth? לא חובה. גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין דרישה מיוחדת. במידה והדגם מגיע עם SSD, עדיפות …
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5.5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כולו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מהתקציב 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, לכידת ווידאו (צילום של המשחק עם תוכנת Fraps) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1050 - 1680 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? World of Warcraft * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/…
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6K , לא יכול לחרוג מזה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי יהיה תכנות ווירטואליזציה, מעבר לזה אני משחק בקטנה משחקים כמו lol , fortnite, ועוד משחקים קאז'ואל כזה אז כרטיס מסך ייעודי יהיה נחמד אבל ממש לא צריך איזה RTX מטורף או משהו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלו…
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום , אני מחפש המלצה למחשב נייד חדש תקציב של עד 3000 שקל ( פחות יותר טוב אם יש אופציה טובה בקצת מעל 3000 אני אשקול ) את המחשב יהיה אפשר לקנות באילת אבל לא מחו"ל הצורך שלי הוא בעיקר אינטרנט פייסבוק וסרטים ועבודות ( לא מחשב גיימינג ) גודל מסך 14 אינץ רזולוציה של המסך HD או FHD עדיפות למשקל פחות מ2 קילו ( לא חובה ) בלוטות' חובה וכמובן WIFI יציאת HDMI אחריות 3 שנים לא חושב שיש סיבה להכניס רישיון למערכת הפעלה לפי מה שהבנתי פה בפורום מגיע לי מערכת ווינדוס בחינם אני בהליכי בירור עם המוסד חחח כרגע חשבתי על המחשב הזה Dell Vostro 5470 V5470-5047 לקנות מKSP באילת מה דעתם על המחשב? יש אופציות טובות יותר במחיר הזה? אני לא ממש מבין בכל העניין של הSSD הזה אבל אמרו לי …
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מחשב נייד בשביל ילד בן 15 שמתכנן לקחת אותו ללימודים. צרכים: בית ספר, משחקים לא כבדים, וורד, אינטרנט וכו'. גודל המסך: 13-16 אינץ'. משקל רצוי: עד 2.5 ק"ג. זמן סוללה: 3-4 שעות. כונן DVD: כן. תודה!
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי כולם, טוב, אז כל הודעה שנייה פה בחודש האחרון היא באותו נושא, בד"כ גם עם אותן דרישות ואותו תקציב כמו שלי. השתדלתי לעבור על כמה שיותר והגעתי למסקנות די סופיות, אבל אשמח לשמוע את חוות דעתכם לפני הקנייה. נתחיל עם זה שהתקציב הוא 3500 ש"ח בלי ממש אפשרות לחריגה ואני גם מעדיף לחסוך עד כמה שאפשר. ולשאלון: * מטרות המחשב? לימודים (ומשחקים פה ושם) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14" כנראה. מעדיף מאט אבל לא קריטי * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) סטנדרטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad…
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
התחלתי להתעניין במחשב הזה. Toshiba Satellite P50-B-103 http://ksp.co.il/?store=eilat2&uin=24442 עכשיו כתוב שהצורב שלו הוא slim, דק. האם אפשרי להכניס SSD במקום הHD הקיים ואת הHD הקיים להכניס במקום הצורב בעזרת תושבת? ועוד שאלה, לאחר שהרכבתי SSD איך אני מעביר את מערכת ההפעלה מהHD לSSD?
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
Intel Sandy Bridge Core i7 2600 Socket 1155 8MB 95W 3.4Ghz Tray, יחידות 1 ₪1281 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2409 Scythe Katana 3 Rev 2 Intel 1156/1155/1366, יחידות 1 ₪122 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=247 ASRock Z68 Pro3-M Z68 Chipset, יחידות 1 ₪573 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2916 Kingston Hyper X Genesis 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1600Mhz, יחידות 1 ₪474 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2746 TwinTech GeForce GTX570 1280MB GDDR5 מבצע בקניית מחשב חדש בלבד!, יחידות 1 ₪1429 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2886 Asus DRW-24B1LT x24 White / Black Light Scribe, יחידות 1 ₪157 http://www.rsm.co.il/product.aspx?product…
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן אני מתחיל לימודי עיצוב תעשייתי ואני מחפש לפטופ (לא מאק) שיעמוד בעומס. כרגע מה שמצאתי זה לפטופ dell inspiration מעבד i7 16 giga ram רזולוציית 4k כרטיס גרפי nvidia geforce gtx1050 השאלה אם הכרטיס הגרפי והרזולוציה מספיק טובים לעבודה בתלת מימד ובסוליד וורקס?
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, הרכבתי מפרט שמבוסס פחות או יותר על המפרט "מפרט רב תכליתי חזק" במפרטים המומלצים. המחשב מיועד לעבודה שוטפת, לצפייה בסרטי HD (מחובר לטלוויזיה 60 אינץ') ובהמשך ייתכן גם מעט ללכידת/עריכת וידאו. מוכן לשלם קצת יותר כדי לוודא שאף פעם לא "יקרטע", שיהיה אפשר לקפוץ בסרטי HD לכל נקודה במהירות וכו'. (במגבלות הסביר) המחשב ייקנה בפלונטר (בעיקר בשביל המארז הספציפי שמתאים לי) אשמח לשמוע אם יש למישהו הערות לשיפורים/שינויים מומלצים. [TABLE=class: grid, width: 600, align: center] [TR] [TD=align: left]Part[/TD] [TD=align: left]P/N[/TD] [TD=align: left]Description[/TD] [TD=align: left]Price[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]CPU[/TD] [TD=align: left]BX80646I54570[/TD] [TD=align: left]Intel …
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר חיפוש, החלטתי שאני אלך על ה E6400. עכשיו מה שנשאר לי זה הקונפיגורציה המדוייקת ולכן רציתי לשאול אתכם לגבי כמה נושאים. קודם כל נתחיל במעבד, מה ההבדל בין P8400 ל P8600? ראיתי שה8600 עולה אותו הדבר ללא תוספת מחיר, איך זה הגיוני? איזה מעבד נחשב יותר טוב מבחינת סוללה-ביצועים? אני אישית לא חושב שאני צריך מעבד יותר טוב מזה, אבל סתם לשאול, מה אתם חושבים על המעבד? הוא יספיק לעבודות של תכנות ו VISUAL STUDIO? אחת ולתמיד, מה ההבדל בין כרטיס מסך 4500HD מובנה לבין ה NVIDIA NVS 160? אז הבנתי שהNVIDIA יכול לנגן 1080P והמובנה רק 720P, וחוץ מהעובדה שאחד מבונה אז זה SHARED MEMORY, האם יש עוד הבדל? האם יש הבדל בצריכת הסוללה? כמה בערך? האם יש הבדל בביצועים? (לא שאכפת לי ממשחקי…
-
- 23 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6,000 ש"ח. רצוי בפחות ויכול לחרוג ליותר, אם יש סיבה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) שוקל רכישת כרטיס המסך מאמזון. נראה לי שפערי המחיר לעומת הארץ די גדולים. יש סיבה חזקה נגד? 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? כמה שיותר שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גר…
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
קודם כל אני אפתח בשאלה שהעסיקה אותי אחרי שיטוט בזאפ: בתכלס, יש הבדל בין טאבלט עם כיסוי מקלדת ללפטופ שמסך המגע שלו מתנתק ופועל כעצמאי ? אחרי חיפוש ארוך ברשת הבנתי שאני כבר ממש לא מעודכן בחומרה של היום, ורציתי לשמוע את דעתכם. מה שחשוב לי : 1. מטרות המחשב - גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים ב1080p למסך גדול (שימוש בKODI או פופקורן) 2. מקלדת פיזית בשביל מיילים, גלישה נוחה יותר באינטרנט והתעסקות כללית של מחשב, דברים שלא נוח לעשות בטאבלט או בסלולרי. 3. ווינדוס, בתכלס אני מבין שלגלישה באינטרנט ומולטימדיה אולי אנדרואיד יהיה יותר טוב אבל אני מעדיף מחשב שהוא יותר לפטופ מטאבלט, כלומר שאני אוכל לשים אותו על שולחן העבודה ולגלוש בסבבה ובכיף, וכשאני על הספה בסלון או כשאני רוצה לחבר אותו…
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
?AMD? Price Units Total Athlon64 3000+ (S-939) 810 1 810 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 620 1 620 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz Kingston CL3 260 2 520 כרטיסי מסך? PINE Price Units Total xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E 1020 1 1020 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80GB SATA 7200 8MB WD800JD 340 1 340 מארזים? Price Units Total 2437 ATX MIDI PFC, black, usb, LCD 290 1 290 מארזים? Power Supply Price Units Total HEC 400W 300 1 300 Total price + system assemly 4090 ¤ איך זה? להחליף משהו? מטרה: הף לייף וגיטיאיי!!!! ותגידו מה זה כל המבצעים ? אפשר לקבל אותם רק אם אני חבר בפורום הזה? מה אני מקב…
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ברצוני לשדרג את המחשב הבא : מעבד PIII 667mHz לוח אם ASUS CUV4X-csVIA694-133mHz כרטיס מסך VOODOO 5 5500 ;D זיכרון 128mB דיסק קשיח 20gB מסך MAG 786FD מארז נראה לי ש-MIDI TOWER ספק נראה לי 300W זהו בערך... ***-******-******-******-******-******-******-******-******-******-******-******-*** **עכשיו אני רוצה את עזרתכם, איך אני יכול לשדרג את המפרט הנ"ל למפרט של "מכונת משחקים" ב-כמה שפחות $$$(ירוקים-כסף). ***האם בשביל לשדרג את המעבד והכרטיס מסך לATHLON XP 2200+, וREADON 7900 PRO אצטרך לשדרג עוד דברים ??? כמו ***לוח אם,ספק, מארז ? ****האם לפי ניסיונכם יש "שוק" למוצרי משחב בודדים כמו לוח אם,מעבד ? כלומר האם יש מצב למכור את המעבד הנ"ל בנפרד ואו את ****הלוח אם בנפרד ? **האם לדעתכם…
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקי אסטרטגיה וגוף ראשון כגון COD + BATTLEFIELD -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים…
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלו םהציעה לי חבר מאנגליה לקנות מחשב נייד ibm t20 ין לו הרבה פרטים אז כעיקרון מה אתם יודעים על הדגם האם שווה במחיר 4660 שקל בערך כן ואני יודע שאפשר להוסיף מערכת הפעלה ואותיות בעיברית למקלדת אבל כמה עולה להוסיף אותיות עיבריות למקלדת מישהו יודע!!!
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
המחשב ישמש למשחקים ... תודה ..
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כמות. מוצרים סה"כ 1 Intel Pentium 4 3.06GHz HT 512K 533MHz 3,924 ש"ח 1 Gigabyte GA-8SQ800 Ultra sis 655 854 ש"ח 1 GeiL 512MB PC3200 400MHz DDR Dual Channel 952 ש"ח 1 Maxtor 80GB 7200RPM 640 ש"ח 1 Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO 2,048 ש"ח 1 CREATIVE VIBRA 128BIT 4.1D 125 ש"ח 1 ARTEC X 56 RETAIL 144 ש"ח 1 SONY CDRW 52X24X52 RETAIL 399 ש"ח 1 Mitsuni floppy 1.44 57 ש"ח 1 3R SYSTEM AIR Blackהמארז החכם בעולם 456 ש"ח 1 Antec 350 Watt 433 ש"ח 1 FLATRON 19 F900B 1,875 ש"ח 1 hp psc 2110 all-in-one 1,235 ש"ח 1 Creative Inspire 4400 (4.1) black 535 ש"ח 1 S…
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-