ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,479 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500. 2. מה שימושי המחשב ? משחקים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן, כבר רכשתי מעבד Intel Core i5 2500K. אין צורך בכונן אופטי או כונן קשיח בנוסף ל-SSD. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? קל. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מוע…
-
- 27 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לקנות מחשב חדש + מסך (בלבד), המחשב לצורכי עבודות משרד ובעיקר גיימינג. אני רוצה פה להתפנק אבל לחסוך איפה שאפשר, אני הרבה זמן רחוק מעולם החומרה אז באתי לשאול את המומחים. אני רוצה מחשב חזק במיוחד לגיימינג וחשוב לי שיתמוך בטכנולוגיות החדשות ביותר + מסך 4K. המחשב אמור להספיק ולסחוב (השאיפה באופן טוב) ל5 שנים לפחות, אז אם יש סיבה טובה לחכות אז כדאי. הרכבתי מפרט לדוגמא מאתר KSP. סל קניות [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=class: cartcolcodet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מק"ט[/TD] [TD=class: cartcol2t, bgcolor: #FFFFFF, colspan: 2, align: center]מוצר[/TD] [TD=class: cartcolpricet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מחיר יח'[/TD…
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, אשמח לחוות דעת על המפרט הנ"ל. ישמש לעיצוב גרפי קל (פוטושופ וכו) וגם קצת למשחקים. תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, אבל אפשר קצת אם אין ברירה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיצוב גרפי קל (דו מימד- פוטושופ וכו), משחקים קלים ועבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת + עכבר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? בינוני. שיהיה סביר. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? א…
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שימושים עקריים: אינטרנט, אופיס, SPSS. לא מעבר לזה. משחקים- משחקי רשת. בשביל השימושים שלי מה חשוב יותר כמות זכרון או איכות מעבד? אני מעדיף יותר מ 2 ג'יגה. אשמח להמלצות. מה שהספקתי לראות זה משהו כזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5982&CatCode=3 תודה!
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ישנה אפשרות שאקנה מחשב חדש בזמן הקרוב, בהתחלה חשבתי על מחשב שולחני, אבל החלטתי שמחשב נייד יותר יתאים לצרכיי. מה שאני רוצה: - מערכת מבוססת Napa - שני ג'יגה של RAM - כרטיס מסך חזק [או לפחות אפשרות הרחבה לאחד] - הארדיסק גדול כמה שאפשר תודה מראש
-
- 28 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום רב. אשמח לעזרה במפרט למחשב שמטרתו העיקרית עריכת וידאו (כמובן למטרות נוספות כמו אינטרנט, מוזיקה וסרטים), שיהיה ברמה מקצועית אבל לעבודה מהבית, שיוכל להריץ באופן חלק את תוכנת Avid Media Composer 3.5 ויהיה מספיק חזק להתמודד עם חומרים שצולמו ב-HD. המחיר עד 4000 ש"ח.
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל קצת הכוונה לגבי המפרט הנ"ל, רוב הרכיבים מוכרים בשוק ונבחנו על ידי במאמרים... מקווה שיצא משהו טוב. אשמח לשמוע כיוונים / הצעות לשיפור. מעבדי אינטלCore i7 2600K 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Noctua NH-D14 CPU Cooler ASUS P8Z68 Deluxe s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 3xPCI-E 3x4GB Corsair Vengeance Triple Channel CL9-9-9-24 דיסקים קשיחיםSeagate 2TB Barracuda XT 7200RPM 64MB Sata III ST32000641AS דיסקים קשיחיםCorsair Corsair Force Series 60GB SSD Sata II MLC 2.5'' Retail לא סגור על דגם ! כרטיסי מסךASUS GTX580 DCII 1536MB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E צורבי DVDPioneer DVR-118LBK DVD±RW x22 Bl…
-
- 26 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
קניתי את המחשב הנייד עם mcafee והיום נגמר התקופת ניסיון ניסיתי לרכוש אבל משום מה זה מבקש משתמש וסיסמא ואין לי ואני לא יודע איפה יוצרים כי זה לא נותן עשיתי בדיקה בין הMCAFEE לבין bitdefender החדשים ומקאפיי דורש 2GB זיכרון והביטדפנדר דורש 1.5GB לא עדיף כבר לקחת את הביטדיפנדר שהוא גם טוב יותר?
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מבקש המלצה למפרט עבור מחשב לילד בן 10 עבור משחקים ובעיקר כותרי GTA החדשים. רמת הגרפיקה יכולה להיות בינונית, לא צריך יותר מזה כי הוא לא מבין גדול בגרפיקה ואיכות. צריך שהמשחקים יעבדו ויפעלו כנדרש באיכות בינונית וטובה ויריצו משחקים חדשים. התקציב הוא התקרה, אך אם יש דרישה מיוחדת ששווה תוספת בתקציב אשמח לשמוע. תודה לכל העונים, אוהד : )
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
תקציב משוער: 5,000-8,000 מבקש שהמחשב יהיה ממעבדי haswell החדשים. * מטרות המחשב?- צפייה בסרטים/סדרות, משחקים כבדים ככל שאפשר כמו באטל פילד וכו, עבודה משרדית. * גודל המסך? באיזור ה-15 * רזולוציית המסך? עדיף FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - לא. * משקל רצוי? שיהיה בגדר הסביר. לא אכפת לי - אבל שלא יהיה מהטנקים הכבדים שנראים רע. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מחשב שרוב הזמן יהיה בבית אך רצוי שהסוללה תהיה חזקה. (שיהיה ממעבדי haswell) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3, HDMI - כל העסק. * Bluetooth? אפשרי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD 256 * כונן אופטי? או צורב DVD רגיל, או קורא בלוריי במידה והדבר לא יאלץ חריגה מהתקציב. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? חברה אמינה עם שירות טו…
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחי הקטן התחיל ללמוד גרפיקה וברצוני לצ'פר אותו במחשב נייד. לפי מה שהבנתי מחשבי מק הם הפיתרון הכי טוב לנושא זה. התקציב שלי הוא בסביבות 5000 ש"ח עם אפשרות למתוח קצת אם ישנה תועלת ממשית בכך. מטרת המחשב הוא לעבודה גרפית עם תוכנות כגון: פוטושופ, freehand, dream weaver, flash בגלל שזה מק אין לי כל כך אפשרות של בחירת חברה אבל רצוי שהוא יהיה קומפקטי וקליל, אך עדיין נוח לעבודה מסוג זה ועם זמן סוללה סביר. דיסק לא חייב להיות גדול אם יש צורב והיה נחמד אם יהיו את כל יציאות התקשורת המתאימות (אלחוטית, בלוטות', פיירוויר) ויציאת DVI/VGA למסך נייח. בגלל שלי או לאחי אין ניסיון עם מחשבי מק וסביבתם אני קצת חושש מכך אך הבנתי שישנה אפשרות להתקין עליו WINDOWS, אולי לא בשביל העבודה ה…
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לא להציק לגבי זה שהמפרט חלקי, אין לי עוד פרטים. זה מה שמציג המוכר. אם תוכלו להתייחס רק לפריטים המוצגים. Intel I7 2600K 3.4GHZ (אחריות לשנתיים וחצי) Asus P8H61 S1155 (אחריות ל 3 שנים) גוף קירור - Scythe Katana 3 (אחריות לשנה) צורב חדש LG X22 CD/DVD זיכרון - 8GB - Patriot Extrme 2 Divison DDR3 1600MHZ (אחריות לכל החיים) מארז - 210 - Gigabyte Isolo וכן אני יודע שמי שהרכיב את המפרט לא גאון...
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4.5 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ותכנות 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? צריך מסך ולו יש תקציב נפרד של עד אלף. ) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? כמה שיותר שקט יותר נחמד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין מגבלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. מרכז, ראשון חולון בת ים וכל מה שברדיוס הזה 9. מתי מתוכננת קניית המחשב (רצוי מאוד לבקש מפרט מועד קצר מעת הקניה)? השבוע 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני קונה היום את הasus n550jv וssd של סמסונג. יש לי שתי שאלות, מישהו יכול להביא לי קישור לאיביי לcaddy שיתאים באופן ודאי ולא יעלה לי 70 שקל? איך אני מעביר את המערכת הפעלה מהhdd הקיים לssd? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש נייד גיימינג: ASUS N550JX-DS71T https://www.amazon.com/gp/aw/d/B00T7XT17E/ref=aw_wl_ov_dp_1_1?colid=YDUPQSKTY53R&coliid=I2E4ECRSJS1LOA&vs=1 היות ויוצא הרבה יותר זול לקנות את אותו הדגם עם hdd, אז אני רוצה לרכוש ssd ולהתקין אותו עצמאית. אני רוצה דיסק של חצי טרה. אני קונה באמזון ארה"ב. מה הכי טוב כרגע בשבילי ביחס עלות - תועלת? מה הפרוצדורה עם המערכת הפעלה? אפשר להעתיק את כל הכונן, או שצריך התקנה מחדש? ומה לגבי הרשיון ? ומה לגבי השדרוג לוינדוס 10 עם כל זה? מצאתי 2 כוננים של סמסונג שדומים במפרט ושונים מאוד במחיר. 1. http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00OBRE5UE/ref=mp_s_a_1_1?qid=1438851860&sr=8-1π=AC_SX200_QL40&keywords=sams…
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
יש לי מחשב משוג RV511 של סמסונג עם I3 ו-2GB זיכרון DDR3 וכל השאר די סטנדרטי. שתי שאלות לי אליכם: 1. האם ניתן להוציא את ההתקן של USB2 מתוכו ולהתקין USB3? האם זה דבר מסובך/יקר לעשות/לקנות? האם השיפור אמור להיות מורגש? 2. אני לא חושב שרואים את זה ב-everest אם יש לי סטיק אחד או שניים - לי נדמה שיש סטיק אחד של 2GB זיכרון. ראיתי שעוד סטיק דומה עולה כמה עשרות שקלים ולא יותר, אם כך המצב האם זה מסובך להוסיף אותו בעצמי? מעולם לא התעסקתי/פתחתי מחשב נייד (עד עכשיו מעולם לא היה לי אחד כזה). האם יש דרך יותר קלה מאשר לפתוח אותו כדי לדעת אם יש לי סטיק אחד או שניים כרגע?
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לשימוש משרדי, ללא ציוד היקפי. המארז צריך להיות כמה שיותר קטן (לא mini\midi\full tower) לא צריך דיסק קשיח, אבל שיהיה אפשר לשים אחד בגודל 3.5. משהו כזה: http://www.coolermaster-usa.com/upl...2935/intro1.jpg
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
עריכה: הוספתי את המידע הדרוש בסוף ההודעה הנוכחית שלום לכולם, ברצוני לבנות מחשב חדש, ההתלבטות היחידה שלי היא לגבי ספק כוח. אלה הרכיבים: האם הספק הבא יספיק: עריכה: ספק אחר http://www.amazon.com/EVGA-Bronze-100-B1-0600-KR-Power-Supply/dp/B00EON40CS/ref=sr_1_1?s=pc&ie=UTF8&qid=1460811094&sr=1-1&refinements=p_n_feature_keywords_two_browse-bin%3A6906985011 אני רוצה לבצע OC למעבד ולכרטיס מסך, משהו עדין. אגב, אשמח לחוות דעת מכם בקשר למפרט בכללי. עריכה: אוקיי, הזמנתי חלק מהרכיבים והשבוע הזה או הבא אני אקנה את השאר. החלטתי לקנות את המארז corsair spec-03. …
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן. אני רוצה לקנות מחשב, לצרכיי שיטוט באנטרט, צפיה בסרטים אופיס, וכו. לא צריך מפרט מאוד מאוד חזק. צריךHDMI ושיוכל להריץ סרטי HD באיכות סבירה ובלי קפיצות ובעיות. הכי חשוב - מסך מט. אני לא יכול לסבול את המסכים המבריקים, הם משגעים אותי. התקציב שלי הוא מאוד נמוך, עד 3000. אם אין בתקציב הזה, אנא פרטו את הדגמים בתקציב הנמוך ביותר, עם מסך מט, כדי שאוכל להשוות בנהם ולבחור בסוף.. רוב תודות
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
המפרט חייב לכלול מסך 21 אינצ לפחות (CRT) וכמובן שטוח. בלי; עכבר, מקלדת, כרטיס קול ורמקולים. ואם אפשר לציין מאיפה המפרט נלקח כי זה חייב להיות מוגש כמפרט מחנות מסויימת (לא בנאדם פרטי קונה). ושוב עד 12 אלף ש"ח, בלי חריגות. תודה לכל העוזרים.
-
- 23 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
המחשב מיועד למשפחה, בעלי ילדים פעוטים (חצי שנה) כלומר אין צורך בכרטיס מסך חזק אין מי שישחק במשחקים, וגם עם כן זה רק פעם בההההההה כשאני בא לשם ואין מה לעשות (חחחחחח). בקיצור אין צורך בכרטיס מסך חזק. בכללית המחשב מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט ושימוש בתוכנות האופיס למינהן. חשוב שהמחשב יחזיק הרבה זמן ויכלול צורב. (בנוסף לסידירום, לא במקום!!!) בתודה רבה- שגיא.
-
- 27 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים כבדים, בנוסף גם צפייה בסרטים (bluray) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא רלוונטי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחקי הגיימינג הכבדים שיצאו כגון The Witcher 3, Battlefield Hardline, Mad Max וכו' וגם כאלו שיצאו בחודשים הקרובים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).24 אינצ' , 1920X1080P -לאילו הגד…
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! הגיע הזמן להשתדרג ולקנות מחשב חדש אחרי חמש שנים ואשמח לעזרתכם. בניתי מפרט לאחר שקצת עברתי קצת בין הדיונים השונים והצלחתי לבנות מפרט ב5000 ש"ח אבל התקציב שלי הינו 4500, אשמח לעזרכתם איפה אפשר לקצץ קצת.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים וסרטים.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Battlefield 4,Watch Dogs, GTA 5, The Witcher 3 - בקיצור כל המשחקים הכי חדשים -מהי …
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-