עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. כבר הרבה זמן לא התעסקתי עם חומרה, אז אני רוצה לבדוק שאני לא מטעה חבר. הדרישות בגדול: מחשב שולחני לעבודות משרדיות. חשוב אמינות של רכיבים, ושקט (יחסי) של המערכת. זה מה שהרכבתי אחרי שיטוט קצר בפורום ובמדור מפרטים: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i3 4130 3.4Ghz LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪540 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪123 לוח אם: Gigabyte GA-H81M-DS2 כמות: 1 - מחיר: ₪253 מארז: Fractal Design Core 1000 USB3.0 Black כמות: 1 - מחיר: ₪208 ספק כוח: Seasonic 330W S12II-330 330W bulk כמות: 1 - מחיר: ₪205 זיכרון: Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מ…

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by snorrow,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אם אפשר אבל אני לא מתקמצן אם השינוי הוא מהותי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגות קלות, לא יותר מ300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר CS:GO, TF2, UNREAL TOURNAMENT וכאלה בעיקר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). נכון לעכשיו 1920X1080, אבל יכול להיות שזה ישתנה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by Klayhamn,

שלום, כמו שכתבתי בפוסט אחר - הזמנתי את ה-UL30A של אסוס והוא מעולה הבעיה היחידה כאמור היא זמזום מעצבן שהוא משמיע כל פרק זמן מסויים - שנע בין 15~30 דקות הזמזום הוא לעיתים חלש וממושך, או חזק וקצר אני חושד שמדובר במאורר, כי הוא והכונן הקשיח הם שני הרכיבים הנעים היחידים בנייד (אין לו כונן דיסקים). יש למישהו מושג איך אני יכול לוודא שמדובר במאוורר - ויותר מכך - מה לדעתכם הבעיה או איך ניתן לפתור אותה? האם לדעתכם כדאי לפנות לרונלייט היבואנים הרשמיים כדי שיבדקו את המכשיר - או שמישהו מכם מכיר איזה טכנאי/מעבדה נורמלית שאפשר לגשת אליהם עם המחשב ועל המקום הם יעיפו מבט? (אני יוצא מנקודת הנחה שאני עצמי לא יכול להגיע למאורר בלי לפתוח את המארז כולו, מה שלא כל כך מתחשק לי לעשות) מה שבאמת מע…

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by was955,

אני מביא את הבאנדל הזה Intel Core i7 4960X Extreme 3.6Ghz 15MB L3 Cache s2011 - Box Asus X79-DELUXE Intel 530 Series SSDSC2BW180A401 180GB SSD Sata III Crucial 16gb kit 2X8GB ddr3-14900 240 -pin נשאר לי מארז + ספק + כרטיס מסך + דיסק קשיח רגיל + סט מקלדת עכבר +צורב DVD מה אתם מציעים למערכת המפלצתית הזו 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ל(מארז + ספק + כרטיס מסך + דיסק קשיח רגיל + סט מקלדת עכבר +צורב DVD) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בניית אתרים ועריכת גרפיקה פוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריו…

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. לילה טוב חברים, מחפש המלצה למחשב נייד טוב ללימודים לחברה. לא צריך חיית עבודה אבל לפטופ טוב שיסחוב כשצריך וישרת אותה בשנים הקרובות. מצאתי 2-3 שאני מתלבט ביניהם, כמו-כן פתוח להצעות נוספות. זה הראשון: https://ksp.co.il/?uin=48390 בנוסף יש אפשרות כנראה להביא את זה שכבר לא במלאי ב-2340: https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:v6ObckLnd2QJ:https://ksp.co.il/%3Fuin%3D52754+&cd=5&hl=iw&ct=clnk&gl=il ההבדלים המהותיים ששמתי לב אליהם זה שבראשון המסך FHD לעומת השני שכתוב לו רק HD משום מה. בנוסף יש לראשון כונן אופטי (פחות קריטי), הבדל נוסף לא קריטי במצלמת הרשת והבדל מהותי בכרטיס הרשת שלא קיים בשני משום מה, כמו-כן חי…

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. הזמנתי מפרט מTMS ואז הם התקשרו אלי ואמרו לי שהקירור מעבד לא מספיק חזק והמעבד ישרף אני ממש צריך עזרה לאיזה קירור להחליף אני לא כל כך יכול להוסיף כסף אז אם אפשר או לשנות או להוסיף בממש קצת ולא אכפת לי לשנות חוץ מהמעבד והכרטיס מסך תודה רבה הנה המפרט:[table][tr][td][table][tr][td]מק"ט[/td][/tr][/table][table][tr][td]שם המוצר[/td][/tr][/table][table][tr][td] כמות[/td][/tr][/table][table][tr][td] מחיר[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]AMD Phenom 2 965 3.4Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition TRAY - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td] 1[/td][/tr][/table][table][tr][td] ₪485[/td][/tr][/table][/…

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. שלום לכם פורום המושיעים שלי, הפעם מרכיב מחשב לאחיין שלי שהוא סטודנט מצטיין אז מבקש ממכם לפרגן במפרט מכל הלב 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 ושאר ה- FPS-ים. AC4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23-24" תלוי מה נכנס בתקציב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמ…

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by ronf6,

. מה התקציב המקסימאלי? 1600 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג (לא כבד) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - החל מCOD ועד FIFA\NBA, אין צורך לכוונן להגדרות הגבוהות ביותר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280*1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת…

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by בור ועם הספר,

שלום לכולם, המחשב עבור הבת שלי, ללימודים אקדמיים. צימצמתי את החיפוש למאפיינים הבאים: מעבד i5-8250U זיכרון 8 ג"ב דיסק SSD מסך מגע חיבוריות HDMI חובה הכרטיס הגרפי לא משנה כ"כ חיפוש בZAP נותן את התוצאות הבאות: dell inspiron http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=953063 hp pavilion http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=954706 לנובו יוגה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=955661 המפרטים די דומים והבחירה הסבירה היא לבחור את הזול מבין השלושה. האם יש סיבה נוספת להעדיף מותג או מוצר אחר שאיננה רק המחיר? איכות בנייה, ניסיון עבודה עם דגמים דומים וכו…

10. שלום, אני מחפש לקנות מחשב נייד שימש לצפייה בסרטים, עבודה עם אופיס וגלישה באינטרנט. ייתכן שבעתיד אצטרך לסחוב איתי לנסיעות אבל בינתיים זה לשימוש ברחבי הבית. אני חושב על מסך 15.6 שזה נדמה לי הכי גדול שנכנס לי בתיק כרגע. עדיך גם שיהיה כמה שיותר קל. אני מעדיף מוצר אמין על פני ביצועים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 שקל. עדיף פחות אם אפשר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אופיס, גלישה, תכני HD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? עכבר אלחוטי טוב. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD …

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. הפנטיום המזדקן שלי כבר בקושי יכול להריץ 720p, לכן אני צריך מפרט שאני לפחות יכול להנות מהמסך שיש לי לוח-אם, מעבד, זכרונות (2GBx2), כרטיס מסך שמיועד לסרטי HD, מארז נורמלי (עם חלון צד ומאורר), דיסק קשיח 500GB מה שאני לא צריך: צורב, מסך, רמקולים, מקלדת, עכבר. לגבי כרטיס מסך, המסך שלי לא תומך HDMI אבל האם יש כרטיסי מסך עם יציאת HDMI to DVI? אם כן האם זה יכול להשתוות לאיכות HDMI טהור? לפי דעתי בשביל לקודד תכני 1080 שאני אצטרך לפחות 4 ליבות, אשמח לדעות והמלצות.

• 31 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. הפרט בא לענות על הדרישות הבאות: מחשב לעבודת גרפיקה בדו מימד קבצים עד 500מגה כל אחד +עריכה ורינדור בתוכנות תלת מימד=אנימציה והדמיות +עבודה מקבילה בלפחות 3 תוכנות מובילות בתחומים הנ"ל +משחקים חדשים וכבדים-farcry וכו' בנוסף על המחשב להיות שקט מאוד(מאוד) מערכות הפעלה: ווינדוס(בעעע אבל אין ברירה) ולינוקס(פדורה) מי שכבר ענה להודעות שלי יודע שאני לא ממש מבין גדול בעיניני חומרה....איתכם הסליחה לכן אבקש כל התייחסות והבעת דעה או הערה שיש ואם אפשר כמה שיותר מפורט זה המפרט ברובו על סמך ההצעות של הגולשים בפורומים פה באתר: מעבד: 1800= Intel Pentium 4 3.2GHz LGA775 2MB 800MHz HT w/ EM64T 640 Box לוח אם: 1050= ASUS P5GDC-V Deluxe Intel 915G GMA-900 LGA 775 כרטיס מסך: 6800GT Albatron…

• 33 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. מבקשת חווד על המפרט הבא. הנייד מיועד לעריכת וידאו בתוכנות אדובי. כאשר מה הייתם משנים? או אולי ללכת בכלל על אחר? תודה! הוצע במחיר של 7899 ש"ח. HP ZBook 8 G1i A3ZV3ET - 16" Ultra 7 255H, 16GB, 1TB SSD, NVIDIA Quadro RTX A500, Win11Pro, Silver גודל מסך:"16 דור מעבד: Intel Core Ultra 7 255H רזולוציה: WUXGA (1920 x 1200) זיכרון פנימי: 16GB Memory Type: DDR5 קצב רענון: 60Hz נפח אחסון: 1TB אמצעי אחסון: SSD כרטיס מסך: NVIDIA Quadro RTX A500 מסך מגע: No מערכת הפעלה: Windows 11 Pro אחריות5 שנים אתר לקוח Paistore.co.ilHP ZBook 8 G1i A3ZV3ET - 16" Ultra 7 255H, 16GB, 1TB SSD,...תחנת עבודה ניידת HP ZBook 8 G1i – ביצועים ארגוניים בתצורת קומפקט תחנת העבודה הניידת משלבת עיצוב דק ונייד …

14. אלא אם כן יש סיבה טובה שלא לשים את התקציב. הטרדים מהווים DATABASE חי לניידים לפי תקציב לבאי הפורום. בנוסף, קשה לעזור בנייד שתקציבו אינו ברור. לצערנו, לא מעט מתעלמים מהבקשה הברורה שלנו ולכן התקנה החדשה.

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש לצורך גיימינג 1. מה התקציב המקסימאלי? כ4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וצפייה בסדרות וסרטים במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. World of Warcraft : Wrath of the lich king & Cataclysm -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980*1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא הרבה, 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי AAA חדשים, MAFIA 3' BATTLEFIELD1 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע זה רק 1680X1020 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בגלל שהרזולוציה לא גבוהה, ארצ…

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?4000 ש"ח, חריגה עד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי מהמחשב הקודם ספק seasonic m12II bronze 620W , לא יודע אם אפשר להשתמש בו או לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6 מתוך 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא, ללא הרכבת המחשב בחנות, מרכ…

18. Started by OR007,

קודם כל קציתי להגיד ששימו לב לירדית המחירים במעבדים ובזכרונות ! (ירידה דרסטית ביותר !) AMD axp 2700 (333 mhz) - 1355 thermalright sk-7 extreme + cooler master 4 lad fan 80mm - 228 epox 8rda+ -699 ddr ram 256mb 3200 winbond (bh-5) X2 -292 x 2 WD 80GB 7200 RPM 8MB CACH- לא רוצה את המקסטור, רעש מידי לטעמי. SAMSUNG BLACK FLOPPY LITEON CD-ROM X48 CHIEFTEC DRAGON DX-01BD HEC- 300W ???????????????????????? 4318 ש"ח ! אז מה דעתכם ? עזרה נוספת שלה אני זקוק ממכם, איזה סטפינג לקחת למעבד (אם תיהיה לי אפשרות כזאת) ולאילו דברים אני צריך לשים לב לפני שאני מזמין את כל החלקים האלו ? הצעות ושיפורים יתקבלו בברכה. עריכה: המהרה כן תתבצע, השאלה אם אני יגיע יותר ב-O/C עם ה-2700 מאשר מה שאני …

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by Daniel_Mil,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעקר סרטי HD, קצת CS6 לעריכת תמונות בסיסית. קצת פיפא 2012 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא 2012, לא על הגדרות גרפיקה גבוהות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3.…

• 30 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. שלום, מחפשת מחשב נייד לצרכי עיצוב גרפי בדגש על מסך איכותי ואמין, עדיפות ל15.6". ראיתי מספר דגמים ורציתי לשמוע את חוות דעתכם בהיבט של עמידות בעיצוב גרפי: 1. Lenovo Y50 הגרסא FHD עם 16GB RAM 2. Lenovo Y510p הגרסא עם כרטיס מסך 750M SLI אשמח לשמוע את חוות דעתכם על דגמים אלו ובנוסף לשמוע על דגמים נוספים שלדעתם מתאימים יותר לדרישות. אציין שאני גרה באילת ולכן המחירים ללא מע"מ תודה!

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by אוריפ,

אנחנו על סף הזמנה של מחשב חדש לצרכי משחקים (FAR-CRY וכו'), אופיס ואינטרנט. המפרט צריך לכלול הכל (כולל מסך 17" LCD) למעט רמקולים. הנה מה שאני חשבתי עליו: 2803 Chenbro Midi Tower Xpider PC61166 Silver Screwless 299.99 ¤ 1 299.99 ¤ 1 994 Lite-On 52/32/52 Black CD-RW 174.65 ¤ 1 174.65 ¤ 2 571 AMD Athlon XP 2600+ Barton 512K, 333 Mhz BOX CPU 627.54 ¤ 1 627.54 ¤ 3 1489 Toshiba 16/48 Bulk - Black DVD-ROM 189.98 ¤ 1 189.98 ¤ 4 2443 Citizen/Sony Black 1.44MB 3,5" FDD 55.00 ¤ 1 55 ¤ 5 3847 Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 402.57 ¤ 1 402.57 ¤ 6 1179 Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT 140.00 ¤ 1 140 ¤ 7 4990 ABIT NF7-S2 nForce2 Motherboar…

• 35 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by נריה,

אהלן אני רוצה לקנות מחשב לפני שאני מתחיל ללמוד תואר במדעי המחשב / הנדסת תוכנה תקציב כ 1800-1600 ראיתי http://ksp.co.il/?uin=19412 האם הוא יספיק? מעבד 2.4 ו 4 גיגה זיכרון? יש עוד מחשב שאני מתלבט לגביו שהוא חלש טיפה יותר http://ksp.co.il/?uin=18099 2 גיגה זיכון ו 1.8 מעבד אשמח לדעת האם הראשון יספיק לי ומה בעצם הדרישות מהמחשב בתארים האלו? האם בונים עליו תוכנות שדורשות מחשב חזק יותר?, הבנתי שהבעיה אם כבר צריך להיות כאשר אתכנת ב C#, אז האם הראשון יספיק ל C #? או שאולי כדאי לקנות משהו קל יותר וקטן יותר? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by danatg,

שלום בעניין המחשב המדובר http://ksp.co.il/?uin=35829&select= האם העובדה שהמסך הוא טאצ' ומתקפל 360 יכולה לגרום לבעיות חומרה או תוכנה בעתיד? שמעתי רעות על היוגה 710 שהמסך נדפק האם זה מקרי או שיש היגיון מאחורי המחשבה? מה דעתכם על המחשב בכללי ועל הקונספט 2IN1?

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by Itay Ezra,

מחפש מחשב נייד אם אפשר המלצה התקציב שלי הוא עד 6700 חשוב לי מבחינת ביצועים יעבוד במשחקים מאד כבדים יפעיל במצב חלק על הרזלוציות הגבוהות ביותר אם אפשר דרך החנות KSP או איבורי

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. כמות. מוצרים סה"כ 1 Intel Pentium 4 3.06GHz HT 512K 533MHz 3,924 ש"ח 1 Gigabyte GA-8SQ800 Ultra sis 655 854 ש"ח 1 GeiL 512MB PC3200 400MHz DDR Dual Channel 952 ש"ח 1 Maxtor 80GB 7200RPM 640 ש"ח 1 Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO 2,048 ש"ח 1 CREATIVE VIBRA 128BIT 4.1D 125 ש"ח 1 ARTEC X 56 RETAIL 144 ש"ח 1 SONY CDRW 52X24X52 RETAIL 399 ש"ח 1 Mitsuni floppy 1.44 57 ש"ח 1 3R SYSTEM AIR Blackהמארז החכם בעולם 456 ש"ח 1 Antec 350 Watt 433 ש"ח 1 FLATRON 19 F900B 1,875 ש"ח 1 hp psc 2110 all-in-one 1,235 ש"ח 1 Creative Inspire 4400 (4.1) black 535 ש"ח 1 S…

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.