ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
מבקש המלצה למפרט עבור מחשב לילד בן 10 עבור משחקים ובעיקר כותרי GTA החדשים. רמת הגרפיקה יכולה להיות בינונית, לא צריך יותר מזה כי הוא לא מבין גדול בגרפיקה ואיכות. צריך שהמשחקים יעבדו ויפעלו כנדרש באיכות בינונית וטובה ויריצו משחקים חדשים. התקציב הוא התקרה, אך אם יש דרישה מיוחדת ששווה תוספת בתקציב אשמח לשמוע. תודה לכל העונים, אוהד : )
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה לקבל פה מהמומחים מפרט למשחקים ללא ציוד עזר ומסכים, נטו מחשב בסכום של 6500 ש"ח תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד למשחקים כבדים ברזולוצייה גבוהה, צפייה והקלטה של מצלמות IP 3. האם יש צורך בציוד הקפי - ללא ציוד מקיף 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אובר קלוק? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא כרגע 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך בתוכנות 8. האם ישנה העדפה…
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי Elitebook 6930P , והורדתי מאתר HP את כל הדרייברים, והתקנתי,עשרות דברים, כולל של כרטיס המסך. לא מצאתי דרייבר למסך עצמו, וכנראה זאת הסיבה לבעיות בתצוגה, ולזה שגם אין איך לשנות את קצב הריענון (refresh rate). מי יכול לעזור? בתודה
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
טוב אז זה החלקים: מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe OEM Stepping G0 *Full 1 Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L מארזים Gigabyte Aurora 570 ספק כח enermax libety קירור למעבד Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 ¤1 / tuniq]לא מוכרים את הטוניק בTMS] זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS 1 כרטיסי מסך Sparkle Nvidia Geforce 8800GTS 320MB Retail ¤1 צורבים Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA 1 מסך מחשב ViewSonic 19" LCD VX922 עכבר מתצוגה Logitech MX518 Gaming Edition מקלדת 1 logitech g15 מערכת הפעלה vista WINDOWS VISTA HOME BASIC DVD 64BIT HE…
-
- 34 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום חברי לפורום, אפתח בחנופה כנה; תודה רבה לכולכם על העזרה בהרכבת המפרטים השונים לאורך השנים, בזכותכם עזרתי בהרכבת מערכות לי ולהרבה מחברי. יישר כוח! הפעם נתבקשתי להרכיב מפרט 'טריקי' לחבר. הוא מבקש גם 'מפלצת משחקים' וגם את האופציה לשימוש בתוכנות עריכה כמו AfterEffects וAVID. הוא כמובן מעוניין ב'הכי טוב' ו'הכי חדש', מחשב ל10 שנים, מה שנקרא. אז לפי חוקי הפורום: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 11,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + עריכה גראפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרש…
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים החדשים ביותר ואלו שיבואו בעתיד לא חושב שיש צורך לציין -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך …
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
החלטתי לרכוש מחשב נייד ללימודים כי פשוט נמאס עלי להתרוצץ בין חדרים כל פעם שאני צריך לבדוק משהו בויקיפדיה/גוגל. כמו כן נמאס לי לחפש מחשב פנוי באוניברסיטה. התקציב עומד על 3,000 שקלים. בהתחלה חשבתי לקנות נטבוק, אבל ירדתי מהרעיון כי זה פשוט צעצוע. מחשב חדש נורמלי לא ניתן לרכוש בתקציב. מדובר במחשבים בסיסים לחלוטין, גדולים, כבדים, מקלדת גרועה, סוללה חלשה, מפרט חלש. עשיתי חיפוש ב-ebay ומצאתי כמה אפשרויות נחמדות. הראשונה T61 משומש עם מפרט לא רע בכלל. מהתמונות נראה לא רע בכלל. (במצב טוב) מפרט: Thinkpad Model 7664-17U T7300 2.0GHz 4MB L2 CACHE 3GB RAM 160GB 5400rpm HD 14.1in 1440x900 (WXGA+) Widescreen TFT LCD 128MB nVIDIA Quadro NVS 140M CDRW/DVDRW Intel 802.11A/B/G/N Wireless W…
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
טוב הגיע היום שעוד חבר פורום זקוק לעזרכתם הנדיבה... אז הנה זה בא: מטרת המחשב: עבודה כללית ומשחקים. אני אמנם לא גיימר כבד, אבל כשאני משחק ב-Heroes 5, Medal of Honor Pacific Assault או פיפ"א אני רוצה להנות ממשחקים שפועלים חלק. הרכיבים שיש לי ואני מעוניין להרכיב במחשב החדש: כרטיס מסך GeForce 6600GT 128mb DDRIII AGP האם הכרטיס הזה מספיק טוב? מוכן לשמוע הצעות בכל זאת... צורב LG DVD RW זקוק להמלצות ב: מעבד הבנתי שכפולי הליבה עדיין לא נתמכים ע"י כל התוכנות והמשחקים, אך שווה להשקיע היום בעתיד, נכון? לוח אם שיכלול כרטיס רשת מובנה ו-4 סלוטים לזכרונות כאופציה לשיפור עתידי. כונן קשיח יש לי במחשב הישן 60GB ולפחות חצי מהם פנויים. ככה שאני לא זקוק לכונן גדול. זיכרון פנימי אני מתלבט: אנ…
-
- 38 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בעקרון עד 7.. אולי אחרוג מעט 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, וכנראה הפקת מוזיקה בעתיד הלא רחוק.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קראו בהמשך.. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות …
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, אשמח לייעוץ לרכישת מחשב נייד לסטודנט: תקציב 5000 שח, תתאפשר חריגה של כ300 שח. השימוש ללימודים עיוניים, עבודה משרדית, אופיס. עבודה עם כלי AI. חשוב שיהיה מהיר ושקט ושיתמשק טוב עם מכשירי אפל. רצוי מסך לא מבריק ורמקולים טובים. גודל: 14 אינץ קל משקל. בטריה חזקה. יש צורך במערכת הפעלה. חנות באזור המרכז או אונליין. לרכישה מיידית. המון תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
- 2 followers
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? איזור ה2,500, אולי אחרוג טיפה אם מאוד משתלם 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, תכנות וכנראה משחקים מאוד קלים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא כרגע, רק שלא יהיה פצפון 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי ל…
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה אני מעונין לקנות מחשב למטרות משחקים (משקחים כבדים) ואני מעונין להוציא עד 8000 שקל כמו כן אני מעוניין שהמחשב יספיק לי לפחות ל3 שנים של משחק על ההגדרות הכי גבוהות. אני הרכבתי מחשב אבל המחיר יצא בסביבות ה12000 שקל אז אם מישהו יכול לתת לי הצעה טובה ובמחיר סביר זה יעזור לי מאד תודה. זה המפרט שאני הרכבתי Athlon64 4200+ (S-939) X2 DUAL CORE מעבד K8N Pro SLI s939, 2x PCI-E, GBL, SATA II לוח אם 2Gb 400MHz Corsair (Value) CL2 זכרונות Radeon X1900XTX 512MB, 2xDVI, VIVO ASUS כרטיס מסך 160GB SATA II 7200RPM 8MB דיסק קשיח WD Thermaltake VA 9000SWA KANDALF מארז http://www.thermaltake.com/XaserCase/kandalf/swa/va9000swa.htm קישור לפרטים על המארז razer copperhead עכבר Steelpad S…
-
- 53 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכם. כבר פעם אחת נעזרתי בפורום למחשב עם אותם צרכים לפני שנה והוא היה נפלא אז באתי גם הפעם. אז ככה, אני צריך מחשב למשחקים גם כבדים אבל לא יותר מדיי הכי כבד יהיה Crysis. אני ישתמש במחשב גם להורדת סרטים ולהרבה תוכנות שגם כן לא כבדות הכי כבד יהיה משהו כמו PhotoShop או אולי קצת יותר. וכמובן לאינטרנט וזהו. וצריך גם ציוד הייקפי כולל מסך מקלדת ועכבר. ושכחתי לציין שאני צריך גם מערכת הפעלה בתקציב (אני חושב שאני יקח Vista 60BIT) באתי לפה כי אני כבר מזמן לא התעדכנתי בתחום המחשבים ואני צריך את עזרתכם הכנתי מפרט ראשוני שאפשרי גם לשנות פה הכל את אל תתבישו להגיב אשמח לכל עזרה. תודה . מעבדים Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6Mb 1333MHz BOX ¤895 פתרונות קירור למעבד Cooler Master…
-
- 45 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לפני שבועיים קניתי לפטופ של HP DV6186EA ורציתי לכתוב כאן את דעתי עליו ... http://www.ctm.co.il/product.asp?id=731 נתחיל עם חסרונות: 1. מסך: החיסרון הכי גדול של המחשב הזה הוא המסך, אני לא מבין בכל הטכנולוגיות החדשות של המסכים המבריקים, אבל בוודאות אני יודע שהמסך של HP לא נוח לשימוש (מניסיון של שבועיים) אולי ככה זה אמור להיות אבל אני יודע שזה מעצבן, אני רואה השתקפות של עצמי, הצבעים משתנים. לפעמים אני לא רואה את הצבע האמיתי ואני צריך להזיז את המסך על הציר שלו כדי לקבל את הצבע האמיתי. אני ממש מאוכזב מזה... 2. אין חריץ פנוי לזיכרון: מתוך התעניינות למקרה שאני ירצה להוסיף זיכרון פתחתי את הלפטופ מלמטה וראיתי אין מקום פנוי בשביל עוד זיכרון. מסתבר שהזיכרון עובד בדואל (ראיתי כאן וי…
-
- 25 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה לקנות מחשב לצורכי עיצוב גרפי - פוטושופ ופלאש, אין צורך בתלת מימד. כמו-כן אפשרות חיבור למצלמת וידאו דיגיטלית ומחשב מספיק חזק כדי לערוך בו סרטים קצרים. תקציב כ- 5,000 ש"ח ללא מסך. חשוב מאוד כרטיס גרפי טוב, הארד דיסק אמין, ומתלבט בין אינטל ל AMD. הייתם יכולים לעזור לי עם בחירת המפרט?
-
- 27 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב משוג RV511 של סמסונג עם I3 ו-2GB זיכרון DDR3 וכל השאר די סטנדרטי. שתי שאלות לי אליכם: 1. האם ניתן להוציא את ההתקן של USB2 מתוכו ולהתקין USB3? האם זה דבר מסובך/יקר לעשות/לקנות? האם השיפור אמור להיות מורגש? 2. אני לא חושב שרואים את זה ב-everest אם יש לי סטיק אחד או שניים - לי נדמה שיש סטיק אחד של 2GB זיכרון. ראיתי שעוד סטיק דומה עולה כמה עשרות שקלים ולא יותר, אם כך המצב האם זה מסובך להוסיף אותו בעצמי? מעולם לא התעסקתי/פתחתי מחשב נייד (עד עכשיו מעולם לא היה לי אחד כזה). האם יש דרך יותר קלה מאשר לפתוח אותו כדי לדעת אם יש לי סטיק אחד או שניים כרגע?
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחי הקטן התחיל ללמוד גרפיקה וברצוני לצ'פר אותו במחשב נייד. לפי מה שהבנתי מחשבי מק הם הפיתרון הכי טוב לנושא זה. התקציב שלי הוא בסביבות 5000 ש"ח עם אפשרות למתוח קצת אם ישנה תועלת ממשית בכך. מטרת המחשב הוא לעבודה גרפית עם תוכנות כגון: פוטושופ, freehand, dream weaver, flash בגלל שזה מק אין לי כל כך אפשרות של בחירת חברה אבל רצוי שהוא יהיה קומפקטי וקליל, אך עדיין נוח לעבודה מסוג זה ועם זמן סוללה סביר. דיסק לא חייב להיות גדול אם יש צורב והיה נחמד אם יהיו את כל יציאות התקשורת המתאימות (אלחוטית, בלוטות', פיירוויר) ויציאת DVI/VGA למסך נייח. בגלל שלי או לאחי אין ניסיון עם מחשבי מק וסביבתם אני קצת חושש מכך אך הבנתי שישנה אפשרות להתקין עליו WINDOWS, אולי לא בשביל העבודה ה…
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לדוגמה הדגם הזה : Model RD510-K.AD23E CPUIntel® CoreTM 2 Duo Processor T5800, 2.0GHz,2MB L2 Cache,800MHz FSB Memory2GB DDR2 (800MHz,Dual Channel Support, Up to 4GB)(2slots) HD250GB (SATA) 5400rpm Display15.4'' WXGA(1280x800) *Fine Bright Technology GPUNVIDIA® GeForce® 9300M GS (DDR2 256MB VRAM, *TurboCache Support) Optical DeviceSATA DVD Super Multi Dual Layer (DVD-R/RW, +R/RW, RAM) WirelessIntel® Pro/Wireless 3945BG(802.11b/g/n) BluetoothYes (BlueCoreTM4 v2.0+EDR) WebcamYes (1.3 Mega Pixel) Card Reader6-in-1 (xD/SD/MMC/MMC Plus/MS/MS Pro) AudioStereo Speakers (1.5W/ch), SRS WOW HD, SRS TruSurround HD, 24bit High…
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! אשמח לעזרתכם בנוגע למפרט מחשב נייח לטובת עיצוב גרפי וגיימינג. מצורף מפרט שכבר עבדתי עליו (KSP) ואשמח לדעתכם.. 1. מה התקציב המקסימאלי? בין 5K ל-6K. לא יכול לחרוג מה-6K כי גם ככה התקציב לא כולל ציוד היקפי שאצטרך לרכוש.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניו…
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Skyrim, CS:GO, Rocket League, H1Z1 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1366x768 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות ומעלה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הצעה שלי . מעבד - AMD ATHLON 3200 939 64 לוח - ECS 939 מבוסס ATI זכרון - 256 MB תדר : 400 MHZ . כונן קשיח - 80 GB עם זכרון מטמון 8 MB . כרטיס מסך : X300 *16 PCIE צורב CD-RW LG 52*32*52 מארז מפואר HEC 300 W מחיר : 2999.00 . הצעה של ביג מחשבים : http://www.bigcomputers.co.il/Product.asp?Pid=P424I&Cat2Cat1ID=5422&Cat2ID=0 2799.00
-
- 25 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש נייד גיימינג: ASUS N550JX-DS71T https://www.amazon.com/gp/aw/d/B00T7XT17E/ref=aw_wl_ov_dp_1_1?colid=YDUPQSKTY53R&coliid=I2E4ECRSJS1LOA&vs=1 היות ויוצא הרבה יותר זול לקנות את אותו הדגם עם hdd, אז אני רוצה לרכוש ssd ולהתקין אותו עצמאית. אני רוצה דיסק של חצי טרה. אני קונה באמזון ארה"ב. מה הכי טוב כרגע בשבילי ביחס עלות - תועלת? מה הפרוצדורה עם המערכת הפעלה? אפשר להעתיק את כל הכונן, או שצריך התקנה מחדש? ומה לגבי הרשיון ? ומה לגבי השדרוג לוינדוס 10 עם כל זה? מצאתי 2 כוננים של סמסונג שדומים במפרט ושונים מאוד במחיר. 1. http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00OBRE5UE/ref=mp_s_a_1_1?qid=1438851860&sr=8-1π=AC_SX200_QL40&keywords=sams…
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד וציוד היקפי, לצורך לימודים(אופיס) (חטיבה), אינטרנט, סרטים ומשחקים (ברמה בינונית, לא משהו מיוחד...). (תחליף שולחני), כולל ווינדוס ואת האופיס אני משיג בנפרד (אבל חוקי)) גודל מסך: מעל 15.4 אינץ'. דיסק קשיח: 7200 rpm. זיכרון:4gb ram. מעבד: סדרת i5-4XX לפחות. אחר בדיקה מצאתי את המחשב הזה: HP Pavilion DV6-2130EJ http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8368&perur=4 אני יודע שזה קצת אוברקיל, אבל המחשב הזה ישמש אותי לזמן רב. בקשר לרמקולים, חשבתי על Logitech z-230 2.1 מה אתם אומרים על הבחירות שלי, והאם יש לכם הצעה לעכבר? בתודה, אביב. עבר יום, 77 צפיות ולא תגובה אחת! בבקשה עזרה, אני מתכוון לקנות את המחשב בקרוב וזה המקום היחידי שבו אני יכול לקבל עז…
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי אנשים, יש לי אפשרות להביא מחשב מארה"ב ללא מס כלשהו (מלבד עלות משלוח). כרגע אני משחק Archeage שהוא יחסית כבד. מאמין שיהיו אחרים בעתיד. מחוץ לבית ישמש למשחקים וכללי בבית הוא יחובר ל LCD וישמש כמחשב בסלון. * מטרות המחשב? משחקים Archeage\WOW * גודל המסך? 14-16 - מבריק * רזולוציית המסך? עדיפות ל FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי. רוב הזמן יהיה מטען * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 750GB * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה …
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין אפשרות לחריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: החדשים בעיקר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 27 אינץ' 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? …
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-