ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,369 דיונים בפורום זה
-
שלום. במסגרת עבודתי אני עובד עם תוכנה כבדה של שוק ההון. תוכנה זו היא תוכנת אלגוריתם העושה מחקרים רחבי היקף על מניות לאורך ההיסטוריה שלהם. אני עובד במסך 1 עם לפחות 4 לשוניות שונים. פתוחים בו זמנית אמרו לי מפתחי התוכנה שאני כאמור עובד איתה, שדרישות המינימום מהמחשב זה מחשב עם מעבד i5. וכמובן שככל שהמחשב יהיה יותר חזק, המחקר יהיה יותר מהיר. השאלה שלי היא איזה מפרט של מחשב אתם ממליצים לי ? לדוגמא הבנתי שיש מעבד i5 במהירות 3.6G, או לקחת מעבד i7 עם מהירות 3.2G , כרטיס מסך מובנה או לא? . יש לציין שלא מעניין אותי משחקים או צפייה בסרטי וידאו וכדומה, אני צריך את המחשב לצורך עבודתי גרידא. אשמח אם תתנו לי מפרט מדויק העונה על הדרישות שלי בסביבות כ-3,500 ש"ח. תודה רבה, דוד הדר…
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? לא ברור, כמה שצריך לעבודה רצופה וטובה. (לא יודע כמה צריך להשקיע) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הרבה (?) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם ממש צריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אדריכלות התוכנות: KeyShot, 3DsMax, AutoCad, Ravit, סקצ' אפ, vRay, Photoshop. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודע (לא בשבילי) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות אני מניח? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולי…
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, מעונין לשדרג את המחשב-להחליף שילוש. אשמח לקבל את חוות דעתכם. מעונין למכור כיחידה אחת או בחלקים. מצורפות תמונות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני לא מבין בכל העסק הזה של סוג החיבור והיצרן אז אני צריך עזרה. אני מעוניין לשדרג את הזיכרונות ל16 GB ואת המעבד לi7. סתם שאלה היום יש צורך ב32 GB ? ובמעבד עם 6 ליבות ? עם יש צורך אני ילך על זה. מפרט נוכחי: מעבד - Intel 2100 3.1GHz 1155 3MB with graphics tray קירור למעבד - Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only לוח אם - Biostar TH67B H67 Chipset - B3 for 1155 זיכרונות - Kingston 4GB DDR3 1333 כרטיס מסך - Sapphire ATI Radeon HD 6850 1GB GDDR5 PCI-E מארז + ספק כוח - Thermaltake V3 Black Edition 2x120mm + FSP EPSILON 80+ 500W 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי ה…
-
- 31 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
על מנת מנת להקליט למשל שירים וכדומה מאתרים אני משתמש בתוכנת Audacity. במחשב הזה יש כרטיס קול מובנה של אינטל ואין אפשרות להגדיר "עירבול סטריאו" ולכן ההקלטה פועלת דרך המיקרופון. האם יש פתרון א תוכנה לבעיה הזאת?
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל . ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג . 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. gta, fallout, Doom, משחקים חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p 24 אינץ. 144 hz קנייה מסך Asus LCD 24" Gaming FHD 1ms up to 144Hz 3D Vision Ready VG248QE מהתקציב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אציין שהדברים החשובים לי במחשב נייד הן כדקלמן: -אחריות וביטוח (שאני לא אצטרך לשלוח את המחשב לחו"ל) - כ. מסך עם 128 מגה - צורב דיוידי - Wifi - הארד דיסק סביר - כמובן שזמן בטריה גבוה מהווה יתרון. Rule the PC מצא לי את המחשב הבא: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=150_242&products_id=3969 רציתי לדעת מה אתם חושבים עליו מבחינה טכנית, מבחינת האחריות ולא הבנתי בדיוק איזה כ. מסך יש למחשב הזה, אם תואילו להאיר את עיניי. תודה רבה!
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, אני שוקל למכור את המערכת בגלל שאני לא משתמש בה כבר תקופה ארוכה- המפרט הוא- מעבד - quad core Q6600 לוח אם - gygbite p35-ds3l זכרונות- 2x1giga g-skill 800mhz דיסק קשיח - WD 320gb 7200rpm כרטיס מסך- 8800GT ספק כח - antec earthwatts 500W מארז - antec sonata 3 צורב DVD של סמסונג פאנל שליטה scyth kaza master שאליו מחוברים - קירור למעבד-zalman cnps7000c - blue led קירור לכרטיס מסך- arctic cooling accelero S1 עם 120mm zalman zm-f3 ועוד שני מאווררי 120mm zalman zm-f3 צירפתי כמה תמונות.. כמה שווה כיום? תודה.
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום כולם אני צריך מפרט למחשב לסרטוט גראפי ב3D (לא למשחקים ושטויות) דרישות מומלצות לפי החברה הם: INTEL 3.2 ומעלה 2GB DDR GF FX5700 256MB ומעלה (עדיף 6600 אם הבדל המחיר לא גדול מידי) HD 120GB ומעלה אני לא יודע מה הבדל במחיר בין אינטל 64 לרגיל ובין DDR2 לDDR אבל אם ההבדל לא משמעותי במחיר אז עדיף חומרה יותר מתקדמת המחשב לא הולך לעבור שום OC אז לא צריך חלקים יקרים ומיוחדים ולא צריך מסך,מקלדת,עכבר,רמקולים..(רק מארז) אני חייב לקנות את המחשב כבר מחר אז תעזרו לי כמה שיותר מהר בבקשה בקשר למחיר אין ממש הגבלה אבל עדיף להיות צנועים ולקנות מה שצריך ובתמורה הטובה ביותר למחיר תודה
-
- 35 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
[table][tr][td][table][tr][td]מעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Quad-Core i5 3570K 3.4Ghz 6MB Tray כמות: 1 מחיר: ₪1147[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קירור למעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 מחיר: ₪43[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוח אם:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 מחיר: ₪357[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מארז:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Fractal Design Core - 3000 Mid Case כמות: 1 מחיר: ₪395[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]ספק כוח:[/td][/…
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו יכול להגיד לי, בבקשה, מה חשוב לעבודה עם פוטושופ ופרימייר ? האם מעבד i5 ו-4 ג"ב זכרון מספיק או שצריך i7? והאם צריך כרטיס מסך חיצוני או שאפשר להסתפק במשולב? ואולי עוד דברים נוספים שחשובים במחשב בשביל שיעשה את העבודה. תודה רבה מראש לכל העונים.
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד שישמש לעבודה באוניברסיטה ואלו הדרישות : חשיבות המשקל שלו עולה בעדיפות ראשונה אז בבקשה שלא ישקול יותר מקילו וחצי. מסך- שהגודל של המסך ינוע בסביבות ש 14 אינץ ומעלה. ארד דיסק - שיהיה 40 ג'יגה [או יותר] מעבד וזיכרון - ממש לא צריך שהמחשב יהיה מהיר אבל שינוע הכי חלק שאפשר בword ובתוכנות אחרות שקשורות לאוניברסיטה ומשרד [מצגות (יש מצבים שמחשב איטי מידי גורם לבעיות עם מצגות כבדות מידי אז בבקשה שיהיה מספיק חזק בשביל להריץ כל מצגת] וכמובן שלא יתקע כל תוכנה אחרת כמו שאמרתי כתוצאה מאיטיות וגם שההפעלה שלו תהיה ממש קצרה. כמובן שתהיה אופציה להוסיף עוד זיכרון ושהזיכרון יפעל ב דידיאר [מומלץ לא פחות מ 256 מגה על 400hrz ] כרטיס מסך - כמו שאמרתי, המחשב ממש לא מיועד …
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המחשב הזה - אני בתקציב של 10-11 אלף שקל לקנייה באילת. רציתי לדעת האם אמור לצאת דגם חדש בקרוב מכיוון ואנחנו כבר בספטמבר.. אני הכי יתבאס בעולם לקנות מחשב ב10 אלף שקל וחודש אחרי יצא דגם חדש. תודה :).. נב: המלצות\מסקנות על המחשב?
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש מחשב נייד או לייתר דיוק טבלט שיהיה איתי בזמן שאני נמצא בטיולים. דרישות! (לפי סדר עדיפות) מערכת הפעלה ווינדוס (לא מתמצא באנדואיד או בתוכנות הIPOD) שלא יהיה מסך מבריק המון שעות סוללה 7 אינצ' (שיכנס לכיס) GPS אינטרנט סלולרי מחיר: זול יותר טוב יותר ואם מישהו מכיר תוכנה שבה יש את כל המפות בטופוגרפיות של הארץ אני אשמח לשמוע עלייה! תודה רבה לכולם!!!
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אני אענה עוד רגע על השאלון, אני רק רוצה להדגיש שמדובר במחשב שיריץ ניסויים באוניברסיטה, ולכן יש לי דגשים קצת אחרים: הוא צריך להיות מאוד אמין, כי המעבד יעבוד 24/7 על 100% למשך שבוע או לפעמים אפילו חודש-חודשיים. אין צורך בכרטיס מסך חזק. הוא צריך להכיל חומרה כמה שיותר חדשה, כי כרגע יש תקציב, ולא ניתן יהיה לקנות מחשב אחר במשך 3 שנים לפחות. ועכשיו לשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 9K, ניתן לנצל את כל התקציב ולא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב? הרצת ניסויים ועבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7-8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (…
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שמעתי הרבה על השירות הטוב של Dell. אם זה מעניין מישהו, תקראו לתגובות של אנשים שנתקלו בשירות זה . אני בהלם! https://amp.spot.im/production.html?spot_im_highlight_immediate=true&spotId=sp_bCM1sWqH&postId=Dell#amp=1
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום. השימושים: אינטרנט ואופיס. אני רוצה שמארז יהיה קטן. אני רוצה שהמחשב יחזיק מעמד לפחות 7-10 שנים קדימה. רצוי שיהיה שקט. מיועד לאימי המבוגרת. המחיר גמיש. בעקבות משוב שקיבלתי כאן הרכבתי מפרט חדש. אשמח לשמוע את דעתכם. אני לא מנוסה בזה אז אני מקווה שהרכיבים מתאימים זה לזה. אשמח לשמוע אם אתם חושבים שכדאי לשנות משהו. או אם לקחתי רכיב ישן. השתמשתי ב-KSP כי מערכת הרכבת המחשב שלהם הכי נוחה וגם יש סניף ליד העבודה שלי. אך אני מוכן לקנות גם במקום אחר אם תהיה הצדקה טובה. דרך אגב, במדור ה-"מפרטים המומלצים" אין מפרט למי שרוצה מחשב ביתי קטן וקל. כדאי להוסיף כזה. דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Pentium G3260 3.3Ghz 3MB L3 Cache s11…
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
ThinkPad T61 15 Widescreen - 1 Yr Depot Warranty Edit Ships within 1-2 weeks** $2,223.00 $1,707.34 $2,223.00 $1,707.34 Intel® Core 2 Duo processor T9300 (2.5GHz 800MHz 6MBL2)1 Genuine Windows Vista Home Premium12 15.4 WSXGA+ TFT NVIDIA Quadro FX 570M (256MB Open GL) 4 GB PC2-5300 DDR2 SDRAM 667MHz SODIMM Memory (2 DIMM)8 UltraNav (TrackPoint and TouchPad) 160GB Hard Disk Drive, 7200rpm4 DVD Recordable 8x Max Dual Layer, Ultrabay Slim5 Intel Wireless WiFi Link 4965AGN (supporting Centrino Pro)10 Integrated Bluetooth PAN 9 cell Li-Ion Battery60 6459: Express - 1 Yr Depot Warranty7 Processor1 Intel® Core 2 Duo processor T9300 (2.5GHz 800MHz 6MBL2) Operat…
-
- 32 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
פתחתי כבר תר'ד, אבל אני פותח אחד חדש מפני שהדרישות שלי השתנו קצת. ובכן, מה אני אעשה במחשב? אני חובב צילום ולכן יערוך תמונות רבות בפוטושופ. אני צריך לפתוח 100 + תמונות באיכות של 10 מגה פיקסל ואני צריך שהכל יעבוד חלק ומהר. בנוסף אני עובד ב premiere אז צריך שגם שם הכל יעבוד חלק מהר וללא תקלות. בקשר למשחקים, אני צריך מחשב שיוכל להריץ לי משחקים חדשים בצורה חלקה. בנוסף אני עושה הקבה קידודים והמרה של קבצי וידיאו מפומט אחד לאחר. אני צריך גם לעשות עבודה משרדית רבה (כתיבת עבודות, גלישה באינטרנט וכו). בנוסף, אני מוריד הרבה תוכן למחשב ומשתף קבצים, לכן אני צריך נפח איחסון גדול והכי חשוב, מפני שהמחשב נמצא אצלי בחדר, ליד המיטה, אני אצטרך מחשב שקט מאוד שלא יפריע לי בשינה כאשר הוא דלוק. ע…
-
- 35 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש לסבתא שלי מחשב חדש לקראת יום הולדתה. כרגע היא מקרטעת עם מחשב שבקושי מפעיל לה אינטרנט על WINXP (היא מתכתבת עם חברות) וסקייפ בכלל לא עובד. מאחר ואלו כל השימושים שהיא עושה, ואין לה כל רצון לעשות מעבר לכך, אני מחפש מחשב כמה שיותר זול שמסוגל להריץ את התכניות הנ"ל בצורה חלקה. ראיתי את המפרט הזה: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=132262§ion=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93%D7%99 אך לא היה רשום מהיכן ניתן לרכוש אותו. עריכה: לבקשת b00h 1. מה התקציב המקסימלי? אין כזה, מבקש שיהיה כמה שיותר זול תוך ענייה על הצרכים שפירטתי 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) …
-
- 23 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! אז כמו שכבר אמרתי , אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני נותן לכם לבחור לי את המחשב שהכי כדאי לקנות! עם כל הציוד, כל השיכלולים וכל הקירורים שרק יכולים להיות! אתם תבנו את המפרט, ואני יבחר את המפרט שהכי מוצא חן בעייני. ותוך 10 ימים אני מבטיח לכם לקנות אותו ואני יפרסם כאן תמונות של המחשב שאתם בניתם!! המפרט שאתם בונים חייב לכלול (אם יש תמונות אז יהיה מצויין אם תוסיפו אותם : - מסך - מארז - ספק - לוח אם - מעבד - כרטיס מסך \ SLI \ CF - זכרונות - דיסק קשיח (GB...) - צורב \FLOPPY וכו ... - קירור נוסף - ציוד הקיפי (מקלדת עכבר אוזניות כו...) וכמובן לכלול את הסכום הסופי של המפרט. מקווה לראות יתעניינות , ואשמח לראות מה יש לכם להציע. תודה רבה מראש לכולם!
-
- 32 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכם. כבר פעם אחת נעזרתי בפורום למחשב עם אותם צרכים לפני שנה והוא היה נפלא אז באתי גם הפעם. אז ככה, אני צריך מחשב למשחקים גם כבדים אבל לא יותר מדיי הכי כבד יהיה Crysis. אני ישתמש במחשב גם להורדת סרטים ולהרבה תוכנות שגם כן לא כבדות הכי כבד יהיה משהו כמו PhotoShop או אולי קצת יותר. וכמובן לאינטרנט וזהו. וצריך גם ציוד הייקפי כולל מסך מקלדת ועכבר. ושכחתי לציין שאני צריך גם מערכת הפעלה בתקציב (אני חושב שאני יקח Vista 60BIT) באתי לפה כי אני כבר מזמן לא התעדכנתי בתחום המחשבים ואני צריך את עזרתכם הכנתי מפרט ראשוני שאפשרי גם לשנות פה הכל את אל תתבישו להגיב אשמח לכל עזרה. תודה . מעבדים Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6Mb 1333MHz BOX ¤895 פתרונות קירור למעבד Cooler Master…
-
- 45 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום מעניין כמה עולה מחשב כזה: מעבד: i3-2100 3.1ghz (עם קירור Scythe Ninja) לוח אם: ASrock H61m-u3s3 כ.מסך: Sapphire HD 6870 ספק כח: Antec Earthwatts 500w כוננים: HDD Seagate 500gb 7200rpm מארז: Antec Three Hundred כמה אוכל לבקש עבור מחשב כזה ?
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניינת לקנות מחשב חדש מכוון שלשדרג את מה שיש לי כרגע יהיה רק בזבוז כסף. אני לא יודעת מה נחשב לתקציב טוב למחשב גיימינג חזק, והכוונה שלי בחזק, זה אחד שיריץ את כל המשחקים שיש נכון לעכשיו ב-ULTRA. אין פשרות, חשוב לי ביצועים מאוד. אני יכולה לתת עוד פרטים לגבי מה המחשב צריך לכלול, כמו SSD, קירור טוב, מארז FULL TOWER.. אני עדיין לא רוצה מפרט מכוון שאני כנראה אקנה עוד הרבה זמן מחשב, אני פשוט רוצה לדעת מהוא התקציב המומלץ למחשב גיימינג טוב, שישאר טוב גם עוד ארבע שנים. עוד משהו שיכול להיות חשוב.. אני מתכוונת ללמוד בעתיד תכנות, C sharp וכול', אז אני מניחה שצריך מחשב עם מעבד חזק. תודה רבה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני צריך מחשב חדש, ואין לי ידע ממש בנושא אז אני ישמח אם תעזרו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כדי כמובן כמה שפחות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. NBA 2K, FIFA12, napoleon total war, empire total war. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280X1024, 19 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-