עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by BazokaJoe,

המחשב מיועד לעבודה ביתית, תכנות, עריכת מוזיקה, וקצת משחקים AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU Price: 583.89 NIS ----------------------------------------- ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, Dual DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) Price: 650.87 NIS ----------------------------------------- DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory Price: 316.71 NIS ----------------------------------------- AeroCool Glacier CPU Cooler for AMD Amount: 1 Total Price: 123.52 NIS ----------------------------------------- Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD Price: 542.93 NIS ----------------------------------------- Gigacube Radeon 9200 VIVO 128MB…

• 28 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by Ohad Shiffer,

אני לא כל כך מבין בחומרה אז אבקש את עזרתכם בהרכבת מחשב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2000 ש"ח, רק אם ממש חייבים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תכנות. גם משחקים (כרגע לא יותר מדי אבל מתכנן לשחק יותר). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Android Studio כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Football Manager, New RPG Games, NBA, FIFA, New Strategy Games. -מהי הרזולוציה ה…

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימלי? 7000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן, +/- 1000 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - כללי, משחקים במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? DELL U2410 רזולוציה 1920/1200 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? סימולטור - IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקסימאליות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקטים,דיסקים, צורב . 5. במידהויש צורך במפרט חל…

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. שלום לחברי הפורום . חבר בעבודה ביקש שאני אעזור לו עם מפרט עבור גראפיקה , ואני פונה אליכם שמבינים יותר טוב ממני באספקטים מסויימים שתעזרו לי אז ככה , אני לא אלך לפי השאלון שבסטיקי כי תמיד כאשר חבר מבקש עזרה למפרט , לא מקבלים את כל הפרטים ממנו ;D אז אני פשוט ארשום את הפרטים והדרישות כמה שיותר מדויק . 1. אז התקציב הוא עד 3000 ש''ח ולהשתדל לא לחרוג , אלא אם כן יש איזה פריט שישפיע רבות לטובת המפרט ולביצועים שלו , אז אני אשמח לדעת מה וכמה , וכן , לנצל את התקציב , כי גם ככה נראה לי שהתקציב לא גדול מידי . 2. ציוד היקפי - אין צורך בשום ציוד היקפי , רק המארז ומה שבתוכו . 3. רמת שקט - נגיד שיהיה באמצע (5) בערך . 4. על איזה רזולוצייה יעבוד ? - גם כן לא ידוע לי , אבל אם זה קר…

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by kalabasa,

אני רוצה לקנות מחשב ואני מתלבט אם כדי לי לחכות לnforce4 או לקנות עכשיו את ה nforce3 כי אני יודע שאפשרויות שידרוג יותר טובות יהיו לי בnforce4 אבל מצד שני המחיר וגם עד שהם יגיעו השאלה שלי אם כדי ושווה לקנות nforce3 עכשיו או לא. השימוש שלי הוא משחקים סרטים מעט קידוד ועריכה אני יודע שאינטל יותר יציבים לעריכה וקידוד אבל גם עד עכשיו היה לי amd ואני מתלבט כי ממש נהנהתי ממנו. הייתי שמח אם תוכלו להמליץ לי על לוח שהוא טוב שאני לא סתם יתקע איתו מעבד כמו שצריך זיכרון ומארז והכי חשוב כרטיסי מסך כי זה לא כל כך התחום שלי... התקציב עומד על 4300 כי אני קונה צורב והארדיסק שזה יוצא עו איזה 1000 שקל שבזה אני הסתדרתי ולא צריך עזרה תודה אבל עדיף כמה שפחות כי אולי אני אקנה גם מסך אם ישאר כסף..…

• 31 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. היי. מנסה לעזור לחבר למצוא מפרט עד 3K לעבודה משרדית כבדה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000שח. לא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית - מלא חלונות של chrome, הרבה מסמכים פתוחים, חיבורים פתוחים למכונות וירטואליות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אהיה נחמד אם אהיה שקט. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מ…

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - Photoshop CC (תדיר) - Illustrator (מזדמן) - Visual Studio 2015 (מזדמן) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בתקציב צריך לכלול גם מסך... למרות שאני יכול להסתדר עם מה שיש לי, זה פשוט ישן -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות, אני מניח 3. האם יש צורך בציוד הקפי…

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by -=HOLY=-,

שלום . חבר שלי מצא במחסן כרטיס מסך ורציתי לדעת אם הוא עדיין שווה משהו. זה המפרט של הכרטיס: [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center][TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 350, align: center][/TD] [TD=width: 342, align: right][TABLE=width: 342] [TR=bgcolor: #999999] [TD=class: bk8, width: 45%, align: right]Product Name : [/TD] [TD=class: bk8, width: 55%, align: left]Gainward 9600GT 512MB GS[/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #666666] [TD=class: bk8, width: 45%, align: right]Barcode : [/TD] [TD=class: bk8, width: 55%, align: left]471846200-9115[/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #999999]…

9. Started by I7210I,

שלום מה ההבדל בין latitude 5490 לבין 7490? באותה הקונפיגורציה אותו המעבד.. תודה

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by iveco,

יש לי כרגע מעבד איי 3 7100 ולוח אם H110 חשבתי לעשות שידרוג למחשב להחליף לוח + מעבד + גוף קירור מעבד : 9100F TRAY גוף קירור : CM HYPER H412R לוח אם : Z370 GA-Z370-HD3 הכול ב 670 שקל . שווה ? שיפור 22% בביצועים לא ענק . שאר החלקים אני אשאיר בינתיים

11. שלום, מחפש המלצות לנייד קטן (12-10", אולטראבוק?) לסטודנטית עד 2000 ש"ח למטרת: אופיס ואינטרנט, השימוש הכי כבד יהיה matlab מבחינת מדיה - לא אמור לשמש כמדיה סנטר אבל הציפייה היא שיוכל לנגן full hd בלי לגמגם (משהו שהייתי מצפה מכל מחשב בן ימינו) הדרישה החשובה ביותר כאן היא שיהיה קל משקל ככל שאפשר (ולכן גם ההגבלה בגודל המסך) מעבד לכך אין העדפות מיוחדות (והתקציב בכל מקרה לא מאפשר יותר מדי גמישות) חשבנו על Lenovo IdeaPad S20-30, ומצאנו שיש שני דגמים http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=893459 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=889519 ההבדל הוא במעבד n3540 vs n3530 ואם יוחלט על הדגם הזה אז ניקח את העסקה הזולה יותר (ההבדלים מינוריים באמת, וגם במחיר) אשמח לשמוע מה…

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. Started by avinking,

1. התקציב המקסימלי הוא 8,000 ניתן לחרוג במידת הצורך עד 9,000 ואם אפשר כמובן לחסוך 2. השימוש העיקרי הוא עריכת וידאו א)השימוש העיקרי הוא בתוכנת פרימייר בצורה תדירה\פרנסה ולאפטר בצורה מזדמנת לא ברמה גבוהה. ב) המחשב אינו מיועד גם למשחקים ואינו כולל מסכים בתקציב. ההגדרות הגרפיות הן גבוהות (Nvidia qoudro fx 3800) 3. יש צורך בציוד היקפי: שני מסכים, מקלדת ועכבר 4. אין צורך ברמקולים 5. החלקים עליהם ארצה לבסס את המערכת הם שני הארדיסקים 500GB ו-1-TERA, כרטיס גרפי Nvidia qoudro fx 3800, מעבד I5 או I7 שיתאים במהירותו (BUS) למהירות הזיכרון 12GB RAM (אלא אם אין צורך ואני סתם מפריז והמעבד והכרטיס יספיקו לעבוד גם עם GB8) כלומר חשוב לי הניצול המרבי בין כל הרכיבים שלא ייווצר צוואר ב…

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by Reality,

קנו לי מחשב נייד חדש עם ווינדוס 7 שפועל על גרסא שנקראית Windows 7 Starter התקנתי את הווינדוס, עשיתי לו activate והכל עבד רגיל הבעיה שאני לא מוצא איפה לעשות את כל ההגדרות של הווינדוס אני עושה מקש ימני אין לי את האפשרות של Personalize ויש לי עוד מחשב בבית עם ווינדוס 7 Ultimate ושם זה עבד מההתחלה אי אפשר להחליף תמונת רקע ואני מדגיש שוב עשיתי activate לווינדוס והכל עובד רגיל. יש לכם מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי?20000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?תנסו לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אלפיים שקל+- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים,עבודה גרפית 3ds Max א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, Crysis 2,MW3,NFS, DIABLO 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין מסך, הוא רוצה כחלק מהתקציב לקנות גם מסך FHD LED ואם אפשר שהמסך יהיה גם תלת מימד -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמו…

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by yinon21,

שאלה למנוסים ולמבינים: וינדוז 7 או 8 ? מותקן לי 8.1 פרו על לפטופ בן 5 עם 3 גיגה שהיה מהחזקים בזמנו ועמד ללא שימוש זמן רב. (הכרטיס הוא : mobile intel 4 Series Express Chipset) מכיוון שאין דרייברים ל וינ 8 עבורו או עבור הכרטיס מסך שלו, לא באתר HP ולא באינטל, לכן התקנתי דרייברים של וינ 7. הבעיה העיקרית היא בתצוגה.(התמונה מתפוגגת עד שמרעננים או לוחצים עליה בעכבר). ויש רכיב PCI שלא מזוהה. המוכר שנתן אחריות מציע להתקין לי שוב 8.1 (פרו?) 64 ביט , למרות שאני משתמש גם בתוכנות ישנות 32 ביט,עם השלמות דרייברים שהוא השיג לוינדוז-8 ,שהוא מתקין כך הרבה לאנשים ובלי לתת CD להתקנה חוזרת, ואומר שהכל יעבוד טוב. (יעלה לי סכום נסבל וטירחה). א.מה יותר אמין (ומתאים למחשב כזה = (HP Elit…

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. המחשב הוא לצרכי אודיו (עריכת\יצירת מוזיקה) P. INTEL 2GHZ 512MB DDR KINGSTON PC266 ASUS P4B-266C MBOARD HD WESTERN DIGITAL WD800JB 8MB CACHE 7200RPM CASE ENERMAX FS-710-B-350 YAMAHA CD-RW40X10X20 CRW2200E IDE 8MB BUFFER CDROM SONY X52 SOUNDCARD M-AUDIO DELTA66 במידה שאתם יודעים על חומרה טובה יותר במחיר דומה אשמח לדעת..או בכלל סתם לחוות דעה על המחשב..בכיף תודה מראש

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by lexsus,

Intel Core i7 965 Extreme 3.2Ghz 8MB Cache BOX, יחידות 1 ¤5420 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=4335 ASUS P6T DELUXE INTEL X58, יחידות 1 ¤1740 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=4327 OCZ DDR3 Platinum Edition 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 2000MHZ CL9, יחידות 1 ¤1940 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3153 Sapphire Radeon HD4870X2 DDR5 2GB PCI-E, יחידות 1 ¤2780 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3680 Antec TruePower Quattro 1000 1000W Retail, יחידות 1 ¤1340 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=1733 Scythe Orochi SCORC-1000 CPU Cooler, יחידות 1 ¤350 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=2628 Samsung SA…

• 35 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. המפרט שלי: מעבד i3-2120 קירור alpine 11 gt rev2 לוח אם asrock h71m-dgs זכרון G.skill ddr3 4gb 1333mhz כונן קשיח segata 500gb 16mb sata 3 ספק כוח zumax 500w כרטיס מסך אני מניח שזה שבא עם המעבד והדרישות של המשחק הם: win xp/7/8 proccesor: 2.2 ghz supporting sse2 ram: 2gb for win 7 geforce 6800 with 256 mb ram המשחק אינו רץ חלק אצלי במחשב אחרי שפירמטתי אותו כבר רציתי לשאול אולי אם יש אפשרות לשדרג חלק כלשהו במחשב וזה ירוץ יותר נקי וחלק אם למישהו יש המלצה

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב 200 2. מה שימושי המחשב עבודה משרדית ,גרפיקה א) פוטושופ מזדמן 3. האם יש צורך בציוד הקפי :לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 ":8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה ווינדווס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? שבוע הקרוב 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לא 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? שדרוג לא מאסיבי

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. מה כדאי להוסיף או לשנות באזור התחום הזה? http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=500171&sid=127 אני לא צריך את הרמקולים ואני יכול להסתפק בכרטיס קול פחות מזה אני צריך 5.1 שיהיה איכותי

• 37 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by Avi Belchatovski,

אני מחפש כבר לא מעט זמן נייד חזק יחסית במחיר סביר ודיי נסגרתי על האסוס 550JK, הייתי באייבורי והנציג שם אמר שהמחשב הזה הוא חזק מאוד ואין לי צורך בכזה מעבד והציע לי את ה-15.6 Lenovo IdeaPad Flex2 59420635, על פניו נראה טוב, מגיע עם אחלה כרטיס מסך וכונן SSD וזול יותר ב400 שקל (הציע לי הנחה מהמחיר שרשום באתר) אבל לא מצאתי ביקורות על הדגם הזה ואני לא בטוח, מה אתם אומרים? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13804

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by R3flect,

תיאור של מה שאני צריך נמצא בעמ' 2

• 32 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by idan233,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני חושב שהתקציב מספיק אבל אם יש צורך אפשר לחרוג גם ב 1000 שקל חקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב הולך להריץ הרבה מכונות וירטואליות הרבה מהדרים שימוש גם בMATLAB מידי פעם ישוחקו בו משחקים כבדים כמו CALL OF DUTY BATTELEFIELD וחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ישוחק בFHD ו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.אין צורך ש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 השקט מאוד…

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. בוקר טוב לכולם, תקציב כרגע לא בשמיים אבל אסביר הכל בהמשך.(4000שח) מחפש כרגע פחות או יותר מפרט ככל הנראה לרייזן 3900 לצורך גיימינג ועריכת וידיאו (full hd,4k) משתמש במסך 144 עם כרטיס מסך 1060 6gb יודע שהוא לא תומך כל כך ב 144 אבל נעבור גם את זה חחח, אני מחפש מארז mid ככל הנראה ,לוח אם שיתאים ויהיה סביר לא יקר מדי, זכרונות 16 או 32 ג'יגה מה שאתם חושבים לנכון,ספק כוח לא יקר אבל שיהיה מודולרי, וקירור כמובן . כמובן ארצה שיהיה אפשרות לשדרוג בעתיד הרחוק. מתכנן לקנות באילת בחודש אפריל לא צריך ציוד היקפי וכו' אשמח לשמוע הצעות/דעות

25. Started by bah10,

היי, המחשב שלי שהוא חדש יחסית עובר לבן משפחה ואני רוצה להרכיב לעצמי מחשב ורציתי לשמוע מה דעתכם ומה כדאי לשנות: המחשב מיועד למשחקים בעיקר מעבד פנטיום 4 2.53 מגה"צ לוח ASUS P4T 533 RAID 32 ביט + IPANEL זכרונות 512 RDRAM הפועלים ב32 ביט כרטיס מסך RADEON 9700 מתלבט לגבי החברה כרטיס קול נשאר מהמחשב הישן -> AUDIGY דיסק קשיח WD מסדרת הJB מה כדאי 80, 100 או 120 ג'יגה? DVD ASUS E616 או TOSHIBA SD-1612 ללכת על אמינות (toshiba) או על מהירות (asus שעובד על ATA100) כרטיס רשת נשאר מהמחשב הישן -> 3COM 10\100 מארז CHIEFTEC DRAGON FULL TOWER שחור + חלון ספק ENERMAX 430W או ANTEC 430W צורב YAMAHA F1 או PLEXTOR ללכת על חידושים (YAMAHA שיודע לעשות תוויות על הדיסקים) או על אמינות (P…

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים