עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום . לא מזמן שדרגתי את המחשב שרכשתי לפני 4 וחצי שנים שהיה עם מעבד DUAL CORE E6300 למעבד INTEL QUAD 9500 ולשם כך היה צריך גם לעדכן את גירסת הBIOS של הלוח אם. העניין הוא שאני צריך את המחשב לעיצוב גרפי ולמשחקים יחסית כבדים. אני חושש שהספק הנוכחי (אני מאמין שהוא גנרי) חלש וגוסס ולא מתאים, כי הוא התחיל לעשות קולות של חרחור ורעש ואפילו בהרצות של משחקים מסויימים הוא מכבה את המחשב ללא הודעה מוקדמת במהלך המשחק(!). להלן המפרט: מארז : אייבורי פנטיום USB 4 ידית כסוף מעבד : אינטל Quad9500 +מאוורר למעבד AR 775 HEAT PIPE לוח אם: MSI P35 NEO 7.1 GLAN http://us.msi.com/index.php?func=proddesc&maincat_no=1&prod_no=1215 ספק כח: V230 EZCOOL 500W 12CM FAN…

2. Started by avive,

שלום לכולם, בכל פעם שאני מנתק את כבל ההטענה מהנייד הוא עובר אוטומטית למצב חיסכון בסוללה, הדבר לפעמים בעייתי כי אם המחשב מבצע פעולות כבדות הוא לפעמים נתקע. איך אני מבטל את ההגדרה הזו? בלוח הבקרה בהגדרות צריכת חשמל לא מצאתי פיתרון. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  3. היי אני צריך המלצה למחשב נייד התקציב הוא 5-6K כמובן שעדיף פחות אבל ניתן לחרוג אם יש צורך של ממש. המחשב מיועד לסבתא שהמחשב הנייד שלה (מחשב ישן של IBM, פנטיום 3, 128 מ"ב RAM) מת בשיבה טובה =] * מטרות המחשב? לדוגמה: המחשב מיועד לעריכת טקסט, מיילים ועבודה מול מאגרי נתונים היסטוריים (קצת תמונות) * גודל המסך? 15" * משקל רצוי? לא הולך לעבור ניוד, רק מהחדר עבודה לגינה וחזרה, אבל עדיף לא כבד במיוחד. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, בגלל שרוב העבודה היא בגינה לי מקור חשמל עדיף שיוכל לשרוד לפחות שעתיים שלוש * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא. * בלוטות? אין צורך. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 80 GB * צורב DVD? אני חושב שזה די סטנדרטי, חבל לוותר על זה. * האם נדרשת אחריות ב…

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  4. Started by joniar,

אני צריך מפרט לחבר במחיר הנ"ל... המחשב הוא בעיקר לבית לא חשוב הספק והמארז לא צריך כרטיס מסך משהו... רק שיריץ RED ALERT 1-2-3 {ישנים טיכו} וזהו... בלי OC ובלי כלום יחובר למסך-17-אינץ ואולי יראה איתו סרטים במסך 32"...

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  5. Started by שוקו,

טוב, הציר הימני (הפחות רציני) בT400 שלי נהיה קצת רופף- כבר הרבה זמן אבל לא היה זמן לשלוח אותו לטיפול, המסך זז כס"מ לפה ולשם (לא מעבר, אז זה שמיש) לאחר ביקור במעבדות IBM התבשרתי שזה לא באחריות, והם רוצים 330 שקל על צירים חדשים ועבודה. אופציה א. היא לזרום איתם אופציה ב. היא להתעצבן עליהם ולנסות ללחוץ עליהם שלפחות יורידו מחיר (10$ עבור ציר אחד וחצי שעה עבודה- יכלו לסגור בחצי ממה שהציעו. את הביקור במעבדה שלהם הוא עשה בנושא נוסף אחר שבאחריות בכל מקרה. למרות שזה לא סביר, בנוסף מבדיקה ברשת נראה שקיימים חילוקי דעות בנושא ובצורה רשמית אין אחריות על הצירים, אלא מטפלים בזה מידי פעם כי הם נחמדים אופציה ג. היא לקבל אותו חזרה, להיות עם הציר הקצת רופף (לנצל על הדרך את הכסף בשביל SSD…

• 8 תגובות
    • 936 צפיות
  6. אני רוצה לקנות מחשב עכשיו ורציתי שתמליצו לי על חנות שמעודכנת במחירים ושתהיה אמינה, הבנתי ש AMD וגם אינטל הורידו מחירים משמעותית... אזדקק למפרט של מחשב חזק שמיועד בעיקר לעריכת מוזיקה וקצת פוטושופ (לא כולל כרטיס קול - את זה אני אקנה מחנות שמיועדת לכך) וחשוב שתמליצו לי מניסיון שלכם אם להתמקד בקניה שלי על AMD או אינטל. תודה מראש הוספתי קישורים בנוגע להורדת המחירים: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3281375,00.html http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3282855,00.html#n

• 9 תגובות
    • 656 צפיות
  7. מישהו יכול להמליץ לי על מפרט מפלצתי למשחקים? (כולל מסך, רמקולים וכיוצא בזה) עד 8000 ש"ח. מה לדעתכם עדיף - כרטיס מסך של ATI או NVIDIA?

• 71 תגובות
    • 5.8k צפיות
  8. שלום לכולם, אשמח אם מישהו יוכל לחוות דעה על המפרט הבא למחשב סלוני HTPC לצפיה בתכני HD, שישמש גם לגלישה באינטרנט ולמשחקים לא כבדים במיוחד. המפרט מבוסס בגדול על מפרט ה-high end HTPC שמופיע כאן באתר, והתקציב הוא סביב 4K-4.5K ודי גמיש. חשוב לי שהמחשב יהיה איכותי, אבל אם זה overkill או מצד שני לא מספיק, אשמח לשמוע הערות. מספר שאלות מכווינות: 1. האם הרכיבים האלה תואמים זה לזה (לוח האם מתאים למעבד, זכרונות וכו', והאם הכל נכנס במארז)? 2. שקט: האם נושא השקט (כרטיס מסך עם קירור פאסיבי, כונן קשיח Green ופתרונות הקירור) שהופיעו במפרט באתר הם קריטיים? בכל זאת, מדובר בדירה ולא בבית קולנוע -- יש מדי פעם רעש כלשהו מהמקרר או מהרחוב. אני אשמח אם המחשב יהיה שקט, אבל האם זה מצדיק את המחיר או…

• 5 תגובות
    • 983 צפיות
  9. לפטופ חדש של סמסונג עם כרטיס מסך 7670M של ATI (המפרט המלא http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20670) כשאני משחק למשל ב-HL2 על ההגדרות הכי נמוכות (אין סיבה שהמשחק לא ירוץ) המשחק קורס והמחשב מתכבה בפתאומיות בדיוק באותו מקום. ניסיתי לעדכן את הדרייברים וזה לא עזר. ב-eventview אין כלום ומשום מה לא נוצרו קבצי DUMP אז קשה לדעת מה בדיוק הבעיה. לפני שאני פונה לibm יש למישהו רעיון לפתרון?

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  10. תודה לכולם מראש, מפרט הכי פשוט וזול רק בשביל אינטרנט מוזיקה וסרטים, לא משהו רציני אבל שיחזיק לי לכמה שנים. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  11. Started by J.a.C.k,

המחיר 5000 שח עם העדפה ל6600 GT עם PCIE כולל צורב DVD

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by Marcoman,

אהלן חברים, אני מרכיב את המפרט למחשב שלי, ואני שם לב שכל הלוחות אם מגיעים עם כרטיס מסך מובנה. האם יש לוחות אם ללא כרטיס מובנה כיום? מחפש לתושבת 1151 ותמיכה בDDR4, לדוגמה: http://ksp.co.il/?uin=28353 אבל כולם באתר מראים עם כרטיס מסך מובנה. אשמח לשמוע האם היום זה סטנדרט?

• 7 תגובות
    • 893 צפיות
  13. ‎Model Name‎ Dell Inspiron 6400‎ ‎ CPU‎ ‎Intel® Core 2 Duo processor T7200 2.0GHz, 667 MHz FSB, 4MB L2 Cache ‎ ‎ Memory‎ ‎2048 MB 667MHz (2 x 1 GB)‎ ‎ HD‎ ‎120 GB 5400 rpm‎ ‎ Display‎ ‎UltraSharp Wide Screen WXGA+ (1440x900) TrueLife Display 15.4 Inches‎ ‎ GPU‎ ‎ATI Mobility Radeon X1400 256MB with TV and S-Video Output (256MB DDR, PCIe X16)‎ ‎ Optical Device‎ ‎DVD Multi Burner‎ ‎ Wireless‎ ‎WiFi 802.11‎ ‎ Card Reader‎ ‎Integrated 5-1 Card Reader ‎ ‎ Bluetooth‎ ‎Yes‎ ‎ OS‎ ‎Windows Visa Home Premium (English)‎ ‎ Weight‎ ‎2.8 kg (6.6 lbs)‎ ‎ Battery‎ ‎6-cell 53WHr Li-ION ‎ ‎ Warranty‎ ‎3 years (labour)‎ בכוונתי לשדרג את הסוללה ל-9 תאים, ולהחליף …

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  14. Started by tola,

היי חבר'ה יש לי תקציב של 4000 למחשב של גיימרים לא כולל מסך כמו שאתם רואים בניתי מפרט למחשב (לא כולל מאווררים ) הפסק כוח מובנה במארז אני צריך תעזרה שלכם בהמלצה של המפרט, שינוי חלקים. ואולי גם יצליח לחסוך כסף.תודה רבה מראש Intel Core i5 760 2.8Ghz 8MB Cache Tray :ש"ח981 Rלוח אם Gigabyte GA-X58A-UD3R 1049 ש"ח זכרון פנימי :360 ש"ח DDR III 1600Mhz 3x1GB Kingston HyperX Triple Channe דיסק קשיח:222 ש"ח Western Digital Caviar Green 500GB IntelliPower, 32MB, SATA II WD5000AADS כרטיס מסך:935 ש"ח Sapphire ATI Radeon HD 4870 1GB GDDR5 HDMI Vapor-X מארז:777 ש"ח Thermaltake Elements G 2x200mm + 230mm + 500W PSU המחשב הורכב באתר של tms אגב אם מישהו קנה מהם מחשב אשמח אם תמליצו לי עליהם …

• 5 תגובות
    • 948 צפיות
  15. שלום לכולם, חבר שלי לפתוח סטודיו והוא מחפש ספק אמין/חנות אמינה עם דגש על שרות לאורך זמן. אשמח לקבל המלצות מכאלו שהתנסו עם חנויות כאלו ואחרות, חשוב לציין שהוא מעדיף ספק/חנות שהוא לא אייבורי או KSP (נכווה בעבר) תודה.

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by hakoki,

זה מה שהציעו לי: מארז foxconn שחור 2 מאווררים כל אחד 120mm אין לי מושג דגם מדוייק המארז גדול ספק cooler master 430w מעבד e6320 זיכרון 2 ג'יגה kingston 667mhz cl5 8600gt wd 250 sata 16mb 7200 gigabyte 965p-s3 נראה בסדר?

• 10 תגובות
    • 759 צפיות
  17. התקציב הגס הוא 350 דולר הקנייה תתבצע בארה"ב הדרישות של המחשב הן מאוד פשוטות - גלישה וסרטים ככל הנראה נטבוק יתאים אבל אשמח לדעת מה האופציות הנוספות שלי. גודל המסך - לא משנה, המשקל צריך להיות 1.5 קילו ומטה (12" ומטה?) זמן סוללה ארוך כפי הניתן (מינימום 4 שעות בעבודה עם סרטים ואינטרנט) חובה אחריות בינלאומית (כי המחשב נקנה בארה"ב ויבוא לכאן) מעבר לזה כל דבר זה יתרון (HDMI = יתרון גדול) תודה רבה מראש לעוזרים. זיו.

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  18. Started by Dr@gon,

בבקשה תעזרו לי!1!!!!!!!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום מתכוון לקנות לפטופ בעיקרון זה היה למטרות לימודים אבל חובה שהוא יוכל להפעיל גם סרטים ומשחקים(לא כבדים). מפרט יכלול: * עבודה משרדית, משחקים קלים יחסית למשל CSS או PES09 לכל היותר ברמה של COD4 בפול גרפיקה,ככה שעדיף כ.מסך קצת יותר טוב מהרגילים העלובים, צפייה בסרטים ועריכה גרפית-פוטושופ בלבד. * מסך- לא סגור על גודל המסך בין 14-17,עדיף רחב, פתוח להמלצות בנושא.וגם שאלה בקשר למסך עם ציפוי מבריק/לא מבריק? חסרונות יתרונות? * משקל רצוי- ללא דרישה מיוחדת * זמן סוללה ארוך- מינימום של 3 שעות עבודה * יציאות מיוחדות- אם לא דורש משהו מיוחד מעדיף שיכלול HDMI * בלוטות- לא חייב * כונן קשיח- מינימום 300 GB * צורב DVD- כן * אחריות בינלאומית- ללא דרישה מיוחדת, אבל אם זה חברה טו…

• 8 תגובות
    • 695 צפיות
  20. Started by Leonid.,

שלום, מה דעתכם על המפרט הבא מעבדי אינטל‏ Core i5 750, 2.66GHz, s1156, 8MB Tray לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS P7P55D s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 1600, 2xPCI-E זכרונות‏ DDR III 1333Mhz 2GB Kingston כרטיסי מסך‏ Sapphire HD 5670 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI DP PCI-E דיסקים קשיחים‏ Western Digital Caviar Blue 250GB 7200RPM, 8MB, SATA II WD2500AAJS מארזים‏ Thermaltake SopranoRS 101 Mid Tower Series Black Case (No PSU) ספקי כוח‏ Corsair VX 550W Active PFC 12cm Fan 1. מה התקציב המקסימלי? 3.5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל, אין אפשרות לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? השימוש העיקרי של המחשב…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by recent,

מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:csgo rocket ,divison gta v -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…

• 7 תגובות
    • 3.5k צפיות
  22. האם אפשר וכדאי שכרטיס המסך יהיה מובנה בלוח האם ואוכל בעתיד (תקציב) לשתול בו כרטיס מסך איכותי dx10 (כדוגמת 8800gts). האם אופציה זאת תגביל את תפוקת איכות כרטיס המסך העתידי? לא מתכנן oc. תודה! אורי [br]פורסם בתאריך: 9.06.2007 בשעה 22:41:00 אשמח ואודה אם תתנו תשובה.בקשתי עזרה לגיטימית שלא מצאתי לה תשובה עדכנית בפורום. לבטח תעניין עוד אחרים. תודה מראש! אורי

• 8 תגובות
    • 763 צפיות
  23. המפרט : Creative SoundBlaster X-Fi Elite Pro Intel Core 2 Quad QX6700 Extreme 2.66GHz 8Mb BOX Abit IN9 32X-MAX Nvidia NF680i SLI Wi-Fi Thermaltake BigTyphoon VX Cpu Cooler CL-P0310 OCZ 2GB DDR2 PC2-6400 800Mhz Special Ops Edition Urban Elite XTC 4-4-3-15 OCZ2SOE800URB2G OCZ GeForce 8800GTX Seagate Barracuda 500GB 3.5 7200Rpm SATA II 16MB Thermaltake ToughPower 650W W0104 אני עדיין לא החלטתי דרך איזה מקום לקנות הכלל אבל אני רוצה רק לדעת אם המפרטט הוא חזקק בשביל משחקים ואולי גם אובר קלוק קטןןן מה אפשר להוסיף או מה אפשר להוריד תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. היי אחרי הרבה מחשבה וחרישה בפורום הגעתי למפרט הזה: יש לציין שהמחשב מיועד למשחקים ומתוכנן אוברקלוק (בתקווה להגיע ל 3 גיגה). בנוסף עדיף שהמחשב יהיה שקט ככל האפשר. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.8GHz(E4300) 800MHz/FSB 2MB - BOX ₪685 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ₪647 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ₪1701 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ₪394 צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ₪209 זיכרון: GEIL 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT WITH COOLING CL-5-15-5-5 ₪620 מארז: GIGABYTE 3D AURORA 570 - BLACK - GZ-FA1CAASB ₪777 ספק כוח: CORSAIR 520W HX S…

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  25. שימושי המחשב הם סרטים, אינטרנט, אופיס, פוטושופ ובניית אתרים. רצוי נפח אחסון גדול וגם כונן SSD למערכת ההפעלה. יש צורך במערכת הפעלה אין צורך בציוד הקפי (מסך, צורב מקלדת עכבר יש) לא מתוכננת המהרה או משחקים. שקט 8. תודה

• 3 תגובות
    • 654 צפיות

דיונים חדשים בפורומים