עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מעונין במפרט: 1. עבודה עם סביבות פיתוח כגון Eclipse ומדי פעם - משחקים. 2. הרצת יישומים במקביל 3. לא מתכוון להוציא יותר מ1300 על כרטיס מסך. 4. אין צורך במסך. יש צורך בעכבר ומקלדת. 5. ניתן לשדרוג בקלות תודה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 851 צפיות
  2. מעונין בנייד למחשקים כבדים עד כ 18k (יש אפשרות חריגה). רצוי מה ארץ בשבלי אחריות

• 13 תגובות
    • 886 צפיות
  3. שלום אנשים אני חדש פה והייתי מעונין לקבל עזרה בהרכבת "מכונת משחקים" בתקציב סביר של כ5000 שקל ללא מסך. אני מחפש משהו שיתאים לכרטיס מסך הנוכחי שלי (gforce 4 ti 4200) אני לא מעונין להחליף אותו בשלב זה. מחשב מהיר שיפעיל בלי קפיצות משחקים כבדים וכמובן שישמור לי FPS קבוע ובלי נפילות. תודה רבה לכל העוזרים ;D הדגש הגדול הוא על מעבד/לוחM/זיכרון שיהיו חזקים כי פשוט שלי ממש על הפנים כל השאר הם שוליים כיוון שיש לי כ.מסך שעדיין טוב וכן עכבר מקלדת מיותרים.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום וחג שמח לכולם! סתם לידע כללי: בעבר הייתי Psycho17 שיניתי שם משתמש בגלל שהייתי בצבא הרבה זמן והינה חזרתי טוב ועכשיו לעיניין. אחותי היא ארכיטקטית והיא רוצה לקנות מחשב חדש. בגלל שהייתי מרוצה מהמפרט שהמלצתם לי לקנות בזמנו אני מבקש את עזרתכם שוב. התקציב שלה הוא 3000 עד 4000 ש"ח ללא מסך, אבל לא חייב שינשק את ה4000. בנוסף היא רוצה צורב וכונן DVD. * המחשב צריך להיות מחשב חזק יחסית היא משתמש בתוכנות לעיצוב וסרטוט אוטו-קאט למי שמכיר וקצת פוטו שופ. בנוסף רציתי לדעת האם כדי לה את המעבדים החדשים עם 2 הליבות או שיספיק לה מעבד בעל ליבה אחת. אשמח לקבל מפרטים גם עם מעבדי AMD וגם עם מעבדי INTEL אתם בטח תדעו איזה סוג מעבדים יותר מתאים לה. בתודה מראש אלדד כהן. ;D

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. ברצוני לשדרג את המחשב הבא : מעבד PIII 667mHz לוח אם ASUS CUV4X-csVIA694-133mHz כרטיס מסך VOODOO 5 5500 ;D זיכרון 128mB דיסק קשיח 20gB מסך MAG 786FD מארז נראה לי ש-MIDI TOWER ספק נראה לי 300W זהו בערך... ***-******-******-******-******-******-******-******-******-******-******-******-*** **עכשיו אני רוצה את עזרתכם, איך אני יכול לשדרג את המפרט הנ"ל למפרט של "מכונת משחקים" ב-כמה שפחות $$$(ירוקים-כסף). ***האם בשביל לשדרג את המעבד והכרטיס מסך לATHLON XP 2200+, וREADON 7900 PRO אצטרך לשדרג עוד דברים ??? כמו ***לוח אם,ספק, מארז ? ****האם לפי ניסיונכם יש "שוק" למוצרי משחב בודדים כמו לוח אם,מעבד ? כלומר האם יש מצב למכור את המעבד הנ"ל בנפרד ואו את ****הלוח אם בנפרד ? **האם לדעתכם…

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. שלום אני נוסע לחו"ל עוד כמה ימים ואני רוצה להשוות מחירים של רכיבים במחשב זו הסיבה שאינני יודע להגיד לכם תקציב שעד לשם להגיע,אני כן יגיד שהתקציב שאני חושב עליו הוא סביבות ה4000 שקל אבל אני רואה הפרשים אז התקציב יעלה בהתאם (לא רוצה XEON) אבל שוב מדובר פה על השוואה ואני קונה רכיבים ולא מארז שלם אלא נטו קופסאות ומרכיב בארץ הצרכים של המחשב הם גלישה באינטרנט אבל אם כבר הולכים על כזה מחשב אז שיהיה גם למשחקים ושיהיה חזק לשנים הקרובות דוגמה לכך שהסתכלתי ראיתי את המעבד הבא http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11729 במחיר של 5190 ובחו"ל ראיתי את אותו המעבד במחיר נכון להיום 3683 ש"ח אחרי ההמרה אז לכן אני רוצה להשוות אשמח לעזרה תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. 1. אניע רוצה להתשמש בו למשחקים{כבדים} +פיתוח.... אני רוצה שיהיה בו WIFI + BT איזה דגם כדאי לי? 2? אם אני ישים מדבקות כאלה של אותיות יפות אני יוכל להוסיף לו עיברית נכון? 3.משיהו מכיאר אולי חניות באוהיו? תודה רבה מאור זמיר

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  8. Started by הגפרור,

שלום אני כבר כמה זמן מעונין לקנות מחשב טוב פלוס מסך וניראה לי שהשבוע אני יעשה את זה רק רציתי להיתיעץ עם מומכי הפורום לגבי המפרט שבניתי מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.16GHz E8500 45nm : " SLAPK" - BOX לוח אם: ASUS P5QL-E מסך: SAMSUNG LCD 22" T220 2ms DVI WIDE כרטיס מסך: [/GECUBE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB GDDR3 HDMI : GC-HD485PG3-E3 - RETAIL דיסק קשיח: SAMSUNG 640GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD642JJ צורב DVD: LG DVDRW GH-22LS30 X22 - LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBPI מארז: COOLERMASTER CM 690 NVIDIA EDITION : NV-690C-KWN1-GP w/o PSU ספק כוח: COOLERMASTER SILENT PRO 500W (MODULAR) : RS-500-AMBA-D3 וידאו ו…

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  9. Started by AlonXp,

בס''ד שלום אני רוצה ליקנות ספק איכותי! + מארז + צורב DVD פשוט! מחיר : 700 לא יותר שמתאים ללוח : GA-H67MA-UD2H-B3

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  10. Started by EyEOnE,

בכמה לדעתכם אפשר למכור אותו?

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  11. Started by avi.hagit,

אני רוצה שתגידו לי מה אתה אומרים על המחשב הזה hp compaq 6120 512 ddr 2 לוח אינטל 915g 80 גיגה מארז של hp צורב של אסוס 6 usb

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אני צריך 2 מחשבים מאותו סוג לצורך עבודה (תוכנות אופיס) עם מעבד CORE 2 DOU ממוצע, וכמות זיכרון מכובדת תקציב של עד 5000 שקל לשניהם ביחד (אם אפשר בפחות אז כמובן שעדיף) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  13. Started by snitzik,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד..!! בסביבות המחיר 5000 משהו טוב אני צריך אותו בשביל תקליטן שיעבוד טוב מה לקחת?

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  14. האם הדגם של HP Pavilion dv5-1250ej נחשב טוב ואיזה חברה יותר טובה HP או TOSHIBA כי אמרו לי שHP יש דגמים ויש דגמים האם הדגם הזה בין הדגמים הטובים של HP? תודה

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  15. * מטרות המחשב? : עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), , צפיה בסרטים * גודל המסך? בסביבות 13.3 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 150 יספיקו * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא חייב מותג, מחשב כמה שיותר טוב במסגרת התקציב

16. שלום חברים חבר שלי רוצה לקנות מחשב נייד לשימוש בסיסי כלומר אינטרנט אופיס ושאר הדברים הבסיסים יענו מחשב משרדי, כמובן רצוי כמה שיותר זול אבל אשמח לשמוע כל מיני הצעות אז למי שמכיר אודה לו אם יציע לי שאני יציע לו מה כדאי בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. מה המפרט המומלץ למחשב שישמש למשחקים אבל לא צריך כרטיס מסך יוצא דופן אלא אחד נחמד וטוב איזה מעבד מומלץ ? I5 I7 I3? תקציב בין 3000-4000 והאם זה כולל ווינדוס מתקדם ותוכנת אופיס? יש לי מסך מחשב 32 אינץ מצוין

18. שם הפריט אחריות מק"ט כמות AMD Athlon 2 X3 445 3.1Ghz 95W Triple Core AM3 Box 3 שנים AMDath2445Box 1 Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET 3 שנים GBMA770UD3 1 זיכרון Kingston 2GB DDR2 800Mhz CL6 3 שנים 740617128505 1 WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS WD5000AAKS 3 שנים WD5000AAKS 1 Sapphire ATI Radeon 4870 1GB GDDR5 HDMI Toxic Edition 3 שנים S4871D5T 1 צורב LG GH22 SATA x 22 Black שנתיים 8808992429968 1 ANTEC Three Hundred 300 Gaming שנה antec300 1 SeaSonic SS-500ET 500Watt 80Plus Bronze 3 שנים SSSS500ET 1 הרכבת מחשב עד 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים assad3k 1

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. שלום ותודה מראש מחפש מחשב למשחקים ולאינטרנט בעיקר ושיהיה מהיר בתקציב של 5K בערך שיחזיק תקופה

• 10 תגובות
    • 936 צפיות
  20. אז ככה בסה"כ יש לי מחשב אישי כרגע נייד עם כרטיס מסך 8400 ו2 גיגה זיכרון ככה שלעבודות ומשחקים בקטנה בקטנה יש לי מקום... אני רוצה לקנות מחשב שני לחדר שיחובר לLCD 26 אינץ' (אין צורך בOC ציוד הקפי וכל השאר.. .. ציוד הקפי אני שם בתקציב אחר) בכל מיקרה אני רוצה מחשב שיש כעמדת מולטימדיה לחדר (תיהיה מקלדת ועכבר אלחוטי פלוס 4 שלטים בחיבור USB שאני אוכל לשחק פרו עם החברה .. אני לא שולל אפשרות של קונסולה PS3 אבל נראה לי שאני מעדיף שלא ) עוד לא החלטתי על מערכת הפעלה אבל יש מצב שאני אלך על ויסטה הדרישות הבסיסיות הם תקציב של עד 3000 (קצת נמוך אני יודע) לא יודע באיזה חלק של המחשב להשקיע (המארז יהיה סטנדטרי מארזי HTPC עולים יותר מידי) יש איזה המלצות למישהו שעשה משהו בסגנון או שפשוט לוותר …

• 6 תגובות
    • 646 צפיות
  21. בגדול בא לי על מחשב סוס שיעלה כל משחק שיש ושיהיה לזמן הקרוב יש לי כמה חלקים שאותם אני רוצה מעבר לזה לא ממש יודע כמה זה יוצא לי אני דיי מתקשר לכל מיני חנויות מחשבים ואני לא יודע קיצר חלקים שאני רוצה בטירוף מעבד intel e660 כרטיס מסך geforce 8800 640mb לא יודע אם gtx או gts או של איזה חברה ... לא ממש מפריע.. זכרונות ram ddr2 667 kingstone 2GB 2 סלוטים של 1 ספק כוח שיחזיק את הכרטיס מסך כמובן.. ומארז שיהיה שקט אבל שוב פעם יש פה בעיה של תקציב אז מה שנכנס.. כונן קשיח של WESTREN DIGITAL 250 SATA2 רכיבים שאני לא צריך לא צריך כרטיס קול לא צריך מסך לא צריך ציוד הקפי לא צריך צורבים או כונני דיסקים אם אפשר גם להכניס כרטיס אלחוטי לא edimax ומקלדת ועכבר אלחוטיים אז מגניב למרות שעל זה…

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. תקציב 5300 ש"ח }חריגה מקסימלית 100ש"ח ציוד היקפי יש מסך 42 אינץ עכבר מיקלדת יש! רמקולים יש!! חוץ מיזה הכול חדש מטרות גיימגר כבד!!!! חשוב שהכול ירוץ חלק !!! חנות מועדפת ksp ...אבל אם יש המלצע למשהו אחר באזור עפלה אז סבבה אז ככה את המחשב אני רוצה מבוסס AMD כדי שאוכל להשקיע על כרטיס מסך טוב ומישתלם!!! לגבי oc לא בשנתיים הקרובות אני צריך שהיה אפשרות לCF הוא SLI משחקים שאני מתכון לשחק ...CRYSIS ....COD7 ,,,,IV ....METRO2033 תודה רבה רבה !!!

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  23. אני מעונין לקנות מחשב לשימוש בייתי קל בתקציב עד 2500 שקל יש לי כמה דרישות בסיסיות מהמחשב אני אשמח מאוד לעזרה ולתגובות 1)שיהיה מארז שקט.. שהמחשב לא יעשה רעש זה באמת אחד הדברים היותר חשובים לי... 2) ושיהיה 2GB זיכרון RAM 3) רק אינטל לא AMD ולא סלרון או משהו חלש כל השאר באמת לא חשוב.. מערכת הפעלה אני מתקין XP כרטיס מסך חשבתי סתם משהו בקטנה בסגנון 8400 באמת משהו סולידי כזה.... (לא חייב בכלל שימושים של המחשב אינטרנט אופיס וכו... פה ושם משחק קטן על גרפיקה מנימאלית וגם זה פעם בשנה אם בכלל... אני אשמח לתגובות ולעזרה אני מניח שזה קצת מאתגר הדרישות של אינטל לתקציב כזה נמוך ועוד עם 2 GB זיכרון + מארז שקט תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  24. מעונין לרכוש מחשב נייד 14 אינץ עדיף טווח מחיר : סביב ה4000 בעל 3ראם עדיף יציאת hdmi חובה זיכרון 250 עדיפות ללנובו . אשמח מאודלתגובות אני סטודנט ושימושי העיקריים ה לימודים ,סרטים , מוזיקה, משחקים בקטנה ואינטרנט

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  25. שלום לכולם אני מעונין לרכוש מחשב נייד של דל מהאתר של "delloutlet" אשמח לקבל חוות דעת על רכישה מהאתר של דל עודפים אני מעונן במחשב למשחקים אני לא שחקן ותיק או כבד אני רק מתחיל אבל אני רוצה מחשב שיוכל להחזיק לי משחקים כבדים כמו קול אוף דיוטי ואחרים ראיתי באתר כמה מחשבים אני אצרף את המפרט שלהם בנוסף לקישור כל המסכים הם 17" • Studio 17 - 1747 Laptop • Processor: Intel Core i7-720QM Quad Core Processor 1.6GHz (2.8GHz Turbo Mode, 6MB Cache) • Genuine Windows 7 Home Premium • 500 GB SATA Hard Drive (7200 RPM) • 4 GB DDR3 SDRAM 1066MHz (2 DIMMs) • 8X DVD +/- RW Drive • 1 GB ATI Mobility Radeon HD 4650 http://outlet.us.dell.com/ARBOnlineSales/Online/SecondaryInventorySearch.asp…

• 2 תגובות
    • 810 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.