עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by 100100,

מעוניין לקנות את המחשב הנ"ל מרשת קיי אס פי. Lenovo IdeaPad Z500 MBYEJIV http://ksp.co.il/?store=eilat2&uin=17957 המחשב מעניין אותי כי לדעתי יש לו תמורה מצויינת למחיר (כרטיס מסך, מעבד, זיכרון , הארד דיסק , כל עלו ברמה טובה מאד) (תתקנו אותי?) טוב, אז אחרי שהחלטתי שאני רוצה את המחשב הנ"ל , החלטתי להקליד אותו בגוגל לראות אולי מחירים באיביי, באתרים שונים , ביקורות מחול, ומה שאני מוצא בגוגל זה רק אתרים מישראלים המציעים את המחשב למכירה. גם באתר של לנובו לא מציינים על דגמים אלא רק על סדרות דגמים )z500( פה אני חושד , איך אין שום אתר לא ישראלי שמכיר בדגם הזה? שהדגם מצויין בו? האם זה דגם שמשווק רק לשוק הישראלי? מוצר מדבקה? יש סיבה לחשוש?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. זה הקישור מZAP http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=901443 חיפשתי את הדגם ולא מצאתי אפילו שביב מידע. כאילו הדגם הזה מעולם לא התקיים מחוץ לעולם שהוא ZAP מהמחשבים שמתאימים למה שאני מחפש הוא הכי זול. איך זה ייתכן שאף אחד לא מכיר אותו? עריכה- נראה שפשוט הייתי צריך לחפש רק עם הZ51 ובלי ה70 בסוף. בכל מקרה לא מצאתי יותר מדי ביקורות ואלה שמצאתי היו לא חיוביות במיוחד

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  3. Started by Tarnegolz,

מישהו במקרה משתמש במחשב הזה (או יצא לו להתנסות איתו) ? אשמח לביקורות\דעות עליו, בייחוד בהתייחסות לסוללה.. (אני יודע שקיימות ביקורות רבות באינטרנט, אשמח לשמוע דעות נוספות)

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  4. שלום חברים המחשב הנ"ל משום מה לא מזהה אייפון 4S ב"מחשב שלי". אני לא מעוניין להתקין איטונס אלא למשוך תמונות כאילו אני מושך מדיסק און קי. מה שקורה כשאני מחבר יש צליל של התקן נכנס אבל הוא רק מטעין את הטלפון ולא רואים אותו במחשב שלי. כל הדרייברים שיש באתר של לנובו הותקנו (האחרונים). 3 כניסות ה USB עובדות עם התקנים אחרים. מנהל ההתקנים מזהה אבל עם הסמל הבעייתי אז אני מנסה לתת לו למצוא תוכנה באינטרנט לעדכון והוא לא מוצא שום דבר.. מצרף תמונות. תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by sheleg,

שלום לכולם, מחפש נייד לבתי, תיכוניסטית. עיקר השימוש: בבית. גלישה, סרטים וכדומה (דהיינו לא שימושים כבדים כגון משחקים או עיבוד תמונה). עברתי על הפורום לפני ולפנים וכן עיינתי באתרים בחו"ל. בעקרון, מחפש נייד בסך של כ- 3,000 ש"ח (חריגה של 100/150 ש"ח באה בחשבון). חשוב: מקלדת/שימוש נוחים, איכות בניה טובה, אמינות ויחס עלות/תועלת טוב. משקל אינו קריטי. במאמרים בחו"ל נתקלתי ב-lenovo idealpad z570. מקבל ביקורות סבירות/טובות למחירו (למשל:http://laptops-and-notebooks.findthebest.com/l/329/IdeaPad-Z570) מאידך, בארץ לא ראיתי שום התייחסות אליו, גם לא בפורום זה. אשמח לשמוע דעה של מי שמכיר את המחשב, השגות על הבחירה בו, הצעות לבחירות שנראות נכונות/טובות יותר. תודה רבה, אייל

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Tal1997,

יש לי מחשב נייד Lenovo G560. לאחרונה, יש עליו הצטברות גדולה של אבק. איך אפשר (אם אפשר) לעצור או להפחית את הצטברות האבק? עם מה עליי לנקות את האבק?

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  7. Started by see4,

הי, אני צריך מחשב נייד לעריכה גרפית ווידאו, ואחרי חיפושים רבים המועמד המוביל הוא ה Legion 5 של Lenovo 4800H עם 1660TI ב 1000$ האם לדעתכם יש בחירה יותר טוב בתקציב דומה האם שווה לחכות עוד חודש ל black friday ? יש אנשים שמחכים לגרסה עם ה 2060RTX האם שווה לחכות ? תודה

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by Wunderbar,

שלום רב חברים, ברשותי יש מחשב נייד מסוג Lenovo M30-70 שמשמש אותי לצורך לימודים בעיקר. מפריע לי שהוא נוטה להיות לפעמים איטי ורציתי לבדוק האם ניתן לשדרג בו RAM ולהוסיף SSD. במידה וכן, איפה ניתן לעשות זאת? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  9. Started by Mr. P,

יש לי אפשרות לרכוש כזה המחיר אטרקטיבי, איכשהוא ממש לא נראה לי שהמחשב מיועד לכך (חוסר אוורור). דעתכם?

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  10. אהלן חברים. מחפש מחשב בייסיק להריץ CS GO וקצת עבודה מהבית. יש את האופציה הזאת בוואלה שופס על מחשב מחודש. https://www.wallashops.co.il/m93p-geforce1030-2gb-i5%2F16gb%2F240ssd-1tb%2Fwin10/7FUF407C8A.html דיל טוב לדעתכם?

11. Started by almog1620,

היי. המחשב משולב טאבלט של לנובו "Lenovo Miix 310-10 80SG0009IV" באמת שווה משהו??? האם החיבור בין המקלדת למסך איכותי? ואיך הביצועים? תודה. קישור למוצר: http://www.ksp.co.il/?uin=33146&select=.268..271.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. Lenovo N100 0768-B9G שלום יש לחבר שלי את המחשב הזה והוא הביא לי אותו לפירמוט. לאחר הפירמוט הורדתי מהדף הזה : http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/product.do?subcategoryind=0&familyind=303747&brandind=10&doccategoryind=0&modelind=329421&doctypeind=9&validate=true&partnumberind=0&sitestyle=lenovo&template=%2Fproductpage%2Flandingpages%2FproductPageLandingPage.vm&operatingsystemind=53385&machineind=303753 את הדרייברים של הרשת , של ה Fingerprint של המודם ועוד. הוא מבצע את ההתקנה אבל לא מוריד לי את הסימן הצהוב ב DEVICE MANAGER לא מבין למה. חייב עזרה...

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by iho,

אבקש חוות דעת בענין זה: האם לדעתכם יש עדיפות לדל 6400 עם המפרט המוצג להלן עם 3 שנות אחריות על פני לנובו TY0FGIZ N100 עם שנת אחריות אחת (ומפרט יותר חלש)? האם באמת הלנובו יותר עמידים ויחזיקו מעמד שנים רבות יותר? (המחיר כמעט זהה) המפרט של הלנובו: מעבד סוג: Intel® Core Duo Processor מהירות המעבד: 2 GHz זכרון מטמון cache: 2 MB סדרה: T2250 BUS SPEED: 667 MHz מסך גודל המסך: 15.4 " רזולוציה: 1280x800 כרטיס מסך: Intel Graphics Media Accelerator 950 PCI-Express מסך: VibrantView מסך רחב- WIDE: כלול זכרון נפח: 1024 MB מהירות: 667 MHz סוג זכרון: DDR 2 אפשרות להרחבה עד: 2048 MB כוננים כונן: צורב DVDRW DL ד.קשיח נפח איחסון: 8…

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  14. Started by net_s,

הציעו לי לקנות מחשב כמעט חדש (חודשיים בשימוש) עם אחריות של עוד שנה ועשרה חודשים, ב-3800 במקום יותר מ-5K (אפשר לראות בזאפ). המחשב מצוייד ב Dual Core 2, גיגה זיכרון, 120 HDD. הוא מוצע למכירה עקב שידרוג למחשב יקר יותר. במידה ומצבו החיצוני יהיה טוב - לקנות או לא? יש למישהו lenovo שיכול להמליץ? הבנתי שמאז ש IBM נקנה על ידם הסטנדרטים לא נשמרו...

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  15. Started by Hadas89,

שבת שלום..אשמח להתייעץ איתכם בנוגע לרכישת מחשב נייד. אני מתלבטת בין שני הדגמים הבאים 1.LG - R405-A.C225E 2. Lenovo n200 TY2BWIV אציין שההתלבטות היא לגבי איזה מבינהם איכותי ואמין יותר בטווח הארוך (מה יחזיק/ישרוד יותר זמן) תודה מראש ושבוע טוב

• 4 תגובות
    • 956 צפיות
  16. Started by My_Name,

למישהו יש דעה בנושא, מנסיון אישי ? כי יצא לי לעבוד על N500 שמותקן עליו Vista וזה היה די זועתי. אז איך הוא עובד עם XP ? יותר טוב ?

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  17. Started by fog,

היי, יש לי נייד Lenovo N500. מישהו יכול לומר לי איך אפשר לגרום לו להמשיך לעבוד (לא להיכנס למצב sleep) כשאני סוגר את המסך? אמרו לי שאפשר. תודה, אבישי.

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  18. Started by Lior4543,

היי, נפל לידי לנובו N500, עם ווינדוס ויסטה אני רוצה לפרמט אותו להתקין ווינדוס 7. 1. האם אפשרי? בכל זאת מחשב נייד (הדרייבים כמו שאני רואה על מחיצה אחרת) 2. אני לא מצליח להכנס לביוס, המסך התחלתי של המחשב הוא איזה לוגו שאומר לי ללחוץ core button אם אני רוצה להגיע להגדרות של המחשב, ואני לוחץ ונפתח לי סתם מסך עם ניקוי הדיסק הקשיח ובקאפ שלו..

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  19. היי אנשים, אדם מבוגר צריך מחשב חדש, הוא משתמש בו לגלישה באינטרנט בלבד. רצוי מסך גדול וברור, זמן תגובה מהיר, ואיכות חומרים גבוהה, ופעולה שקטה (לא מאוורר רועש). אחריות 3 שנים עדיפה. תקציב בין 3000 ל-4000 ש"ח. כאמור סוג מעבד (כול עוד זה לא ATOM), נפח אחסון, כרטיס מסך - לא כזה עקרוני. גם משקל לא כזה עקרוני כי הוא לא באמת מזיז אותו. מערכת הפעלה גם לא עקרוני, אם כי נחמד אם יהיה דרייברים ל-XP. יותר חשוב משטח עכבר נוח, מסך קריא (לא נראה לי שחשוב שיהיה מט, הוא בד"כ בכיוון נגדי לחלון), איוורור שקט ושלא יתפרק אחרי שנה. מה הולך היום? מה אתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by noam,

שלום, הבנתי שהאפליקציה הזאת מבצעת גיבוי של הדיסק ל- partition נפרד. שם גם מאוחסן דיסק ה- recovery. כרגע מותקן לי XP ואני רוצה להתקין Vista ב- partition נפרד ולהשתמש ב- dual boot. האם R&R תדע לגבות את 2 המחיצות או שהיא מגבה רק מחיצה אחת?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Asher82,

קניתי lenovo s-10 במבצע של סלקום ויש לי מספר שאלות: 1. קיבלתי מודם סלולארי של ALCATEL. כשהסתכלתי קצת על המחשב ראיתי שיש לו מודם סלולארי מובנה (יש כניסה לכרטיס SIM). אז למה קיבלתי את המודם החיצוני? במה עדיף להשתמש? 2. לא קיבלתי כרטיס SIM יחד עם המודם, זה משהו שאמורים לרכוש בנפרד? תודה מראש, אשר.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by BenK,

שלום לכולם, אני מתעניין במבצע הסטודנטים על המחשב הנייד Lenovo S10 עם מעבד ה n280 Atom מישהו יודע איך המיני מחשב הזה עובד עם Visial Studio, סביבות .Net ותוכנות כבדות כאלו ואחרות. תודה.

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  23. Started by _Nas_,

שלום, מצאתי את המחשב נייד Lenovo S12 יד שנייה לקנייה בכ 1300 ש"ח. רציתי לדעת אם המכשיר טוב לגיימינג קל/בינוני. משחקים כמו Mafia2. קישור למכשיר - http://www.tamlil2100.co.il/Product....2524&pid=21063

• 8 תגובות
    • 972 צפיות
  24. Started by Fkl0ster,

שלום, אז אחרי שהצבתי את הדרישה של מסך גדול מ-"10.1 ומחיר נמוך ככל האפשר, חקרתי וקראתי בעצמי והגעתי לשני אלו למעלה. למה דווקא אלו? ובכן, ל-Acer, MSI ו-LG אין מה להציע, בעוד שההצעות של Toshiba ו-Dell יקרות. ל-Asus יש את ה-1101HA שהמעבד שלו נחות יותר משל שני אלו ואת ה-1201HA שהוא יקר לעומתם ולא משתלם. פיספסתי מישהו? כאמור, הלנובו הוא מהגרסא שלא מבוססת על ה-ION. אתמצת יתרונות\חסרונות של כל אחד בהשוואה לאחר: יתרונות הלנובו: אמצעי קלט טובים יותר (מקלדת בגודל מלא לעומת 92%, משטח עקיבה שהיללו אותו לעומת כזה שמתחו ביקורת עליו) מסך גדול יותר ("12.1 לעומת "11.6 ובנוסף שטח עבודה גדול יותר ממה שההפרש מרמז בגלל הבדלי יחסים בתצוגה) תצוגה ביחס שאני מעדיף (16:10 לעומת 16:9) רזולוציה שפויה…

• 18 תגובות
    • 3.4k צפיות
  25. Started by iem,

אני מתעניין בלרכוש את ה- S12 של לנובו, וחשבתי האם יש מחשב של חב' אחרת שנחשב באותה רמת מפרט יותר איכותי או בעל נתונים יותר גבוהים ולא נופל ברמת האיכות של לנובו ? העניין די דחוף וחשוב עבורי בגלל שאני צריך לקבל החלטה מאוד קרובה... תודה !!

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים