עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yonifra,

שלום, קודם כל, אני אמנם קורא בפורומים של HWzone כבר די הרבה זמן אבל לא יודע למה לא נרשמתי מעולם.. מוזר, בכל אופן, זה הנושא הראשון שלי וחשבתי שזה המקום להעלות אותו. יש לי מחשב נייד של HP בן שנה ושלושה חודשים (DV6327ea) שלאחרונה קיבל שפעת. מדי פעם המסך מהבהב ונהייה כהה מאוד או פשוט מהבהב וקשה לצפייה, רק כשמזיזים קצת את המסך שלום זה מסתדר (לפעמים גם לא וצריך ממש לנענע אותו כדי שיעבוד) מישהו נתקל בבעיה כזו? כמה עולה לתקן את זה? יש מדריכי "עשה זאת בעצמך" כדי לתקן את זה? זה ממש מתסכל, סה"כ המחשב נחמד מאוד לשימוש משרדי ואפילו קצת תכנות, אבל אני לא משתמש בו למשחק (חוץ מאולי קצת C&C Tiberium Wars אבל גם זה לא באיכות הכי גבוהה) אם מישהו יוכל לעזור אני אשמח. תודה ומקווה שהעולם ל…

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by EL-Fenomeno,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך, מעדיף לנצל 2000 ש"ח מהתקציב.. אבל אם צריך עד 3000. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 3000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. APB Reloaded(חשוב לי במיוחד שירוץ חלק על ההגדרות הכי גבוהות), Batelfield3, COD3, Far cry3 ושהמשחקים הכבדים ביותר שקיימים ושיצאו בעתיד הקרוב-רחוק ירוצו חלק על הגדרות גבוהות. -מהי הרזולוציה הטבע…

• 25 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. שלום לכולם אני צריך מפרט למחשב - לא לאוברקלוק , אבל למשחקים לא משהו רציני -המפרט צריך להיות עם : צורב די וי די , עכבר אופטי טוב ,אין העדפה ל אינטל או AMD , רמקולים עם סאב וופר - המפרט הוא בלי מסך- -ועוד פעם בסביבות ה 4000 - 4500 שקל תודה לכל העוזרים

• 36 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. Started by nonZero,

שלום לכולם ותודה רבה מראש! 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מדובר במחשב לילדה צעירה, שאוהבת מאוד לשחק minecraft. בנוסף גם עריכות וידאו בסיסיות ולא מורכבות לשם העלאת תכנים ל-youtube. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? הכוונה לקנות מחשב פשוט יחסית - אם ניתן להשאר בתקציב של 1500-2500 ש"ח זה יהיה מצוין. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש מסך, יש מקלדת ועכבר. כדאי לקנות רמקולים. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) המממ... יש לנו זרוק פה SSD של …

5. Started by maxl4me,

שלום לכולם רציתי לשאול מה דעתכם על ה מחשב הזה האם הוא כדאי לקניה מחירו 2590 שקל? ‎Fujitsu LifeBook A530-3‎ ‎Model‎ ‎A530-3‎ ‎ CPU‎ ‎Intel® Core™ i3-370M Processor, 2.4GHz,3MB Cache,1066MHz FSB‎ ‎ Memory‎ ‎2GB DDR3 1066MHz (1 x 2048 MB), Up to 8 GB‎ ‎ HD‎ ‎320GB Sata‎ ‎ Display‎ ‎ 15.6-inch, 1366x768, 16:9 HD Anti-Glare LCD with LED backlight‎ ‎ GPU‎ ‎Intel® HD Graphics on board‎ ‎ Optical Device‎ ‎DVD Super Multi‎ ‎ Wireless‎ ‎IEEE 802.11b/g/n‎ ‎ Bluetooth‎ ‎Yes‎ ‎ Network Card‎ ‎ Gigabit Ethernet LAN 10/100/1000 MBit/s‎ ‎ Webcam‎ ‎Built-in Webcam, 1.3 Megapixel‎ ‎ Card Reader‎ ‎1 x 4in1 Card Reader (SD /SDHC / MS / MS Pro)‎ ‎ ExpressCard Slots‎ ‎ 1 X (34/54 mm)‎ ‎ So…

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by ross,

יש לי מחשב נייד של HP והחיבור החשמל לא מטעין אותו אבל אם אני שם בטרייה טעונה המחשב עובד רגיל במעבדה של hp לקחו 100 שקל על בדיקה ועכשיו הם רוצים 1300 בשביל להחליף לוח אם רק כדי שיוכלו לבדוק מה הבעיה (המחשב עובד אבל ככה שזה פשוט בולשיט) מישהו יכול להמליץ לי על מעבדה אמינה לתיקון מחשב נייד של HP נ.ב.אני חושב שאת ה-100 שקל של הבדיקה הם לוקחים בשביל השיעור לחיים שהם נותנים לך, אל תקנה HP !!!

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by Mati Menkes,

אהלן חבר'ה, אז ככה מחר יש לי יומולדת ואני מתכנן לקנות מחשב חדש, אשמח לקבל עזרה שתרכיבו לי מפרט שיצא זול ואמין, בעיקרון התקציב עומד על 3500 ש"ח חריגה של מקסימום 500 ש"ח, בעיקרון מה שאני עושה זה מתכנת הרבה, לפעמים גם משחק [גיימינג], פוטושופ, ואולי גם קיובייס, אממ תוכנת FTP ועוד כמה שטויות זה בתור מחשב אישי ומחשב עבודה, אני גם עובד עליו וגם משחק עליו לפעמים, אממ בלי מסך, אשמח שתבנו לי מפרט ותביאו לי הצעת מחיר והמלצות, חשוב לי שיהיה כולל ציוד לא רק של המחשב עצמו אלא גם רמקולים [אני מאזין הרבה מאוד למוזיקה] לדוגמא וכו' אם יש לכם עוד שאלות או משהו אז תשאלו ואענה, האמת שאשמח לקבל תגובות בהקדם זה קצת דחוף לי, אם אני רוצה להיות עם מחשב [סיפור ארוך - אל תשאלו] תודה סופ"ש …

• 30 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. הי, ראשית אציין שהתחלתי שרשור בפורום מארזים והדיון גלש לרזי המפרט כך שהחלטתי (ובהמלצה) לפתוח שרשור נפרד במקום המתאים. בשביל הרפרנס אני מציין פה את הלינק של השרשור הקודם אך את כל המידע הרלוונטי ארשום בפוסט הנוכחי. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=531803.new#new שימוש: אני מחפש לבנות מפרט לשימוש ביתי יומיומי אך אינטנסיבי. אני משתמש הרבה בעריכת תמונות (image processing) בתוכנות כמו לייטרום, פוטושופ, פוטומטיקס. ככלל אני נוטה לעבוד עם הרבה תוכנות במקביל ומצפה לביצועים טובים. מבחינת גיימינג, אני לא גיימר אבל אני כן משתמש במחשב גם כדי לשחק. אני מצפה שמשחקים כדוגמת call of duty, NFS, Starcraft יעבדו אבל אין לי ציפייה לדחוף אותם ברזולוציות הכי מטמטמות ועם המאפיי…

9. Started by bati6,

יש לי מחשב של DELL נמצא אצלי כבר חודש וחצי קניתי חדש, והסוללה לא נטענת, זה תקוע על שני אחוז, כשנסיתי לעשות ריסט למחשב זה נותן לי את ההודעה הזאת alert the ac power adapter wattage and type cannot be determined ואז הוא נותן לי כמה אפשרויות, אחת מהאפשרויות לעשות בדיקה למחשב, הרצתי בדיקה לקחה איזה שעה וחצי והכל היה תקין, והעלתי אותו מחדש וזה עדיין לא נטען וכשאני עושה ריסט זה נותן לי כל פעם מחדש את ההודעה הזאת. אם אני מוציא מהחשמל המחשב ישר נסגר, ולא יודע אם זה קשור, אבל הוא גם ניהיה כבד ברמות מאז הבעייה הזאת

10. ****דברים שנערכו מלווים בכוכביות**** tl;dr תקציר: אהיה בחול (קנדה) למשך שנה לפחות ללימודים ומחפש "נייד" חזק למשחקים מחברה שתיתן לי את השירות המקומי הכי טוב ונטול כאבי ראש. אחריות בינ"ל זה רק בונוס. תקציב 2500 דולר קנדי. **אם אפשר להשאר בתוך ה 2000 אז עדיף.** -------------------------------------- שלום חברים, אני כרגע בונקובר, קנדה, למטרת לימודים. אשאר כאן לפחות עוד שנה וחודש, אולי יותר אם אני יאריך את הלימודים והאשרה. . אני מבקש המלצה למחשב נייד בתקציב של 2,500 דולר קנדי עם חריגה של נגיד 500 דולר. אם נח יותר אפשר לפי 2800 דולר אמריקאי וחריגה של 300. כמובן שאני מעדיף לא לחרוג. אבל בכל מקרה המחשב עצמו משני עבורי. בחשיבות ראשית נמצאת החברה לתנאי השירות/אחריות שהיא נותנת. ***…

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. שלום לכולם. האם המפרט הבא טוב ל OC, מה יש להחליף \ לשדרג \ לשנות?? מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 Box ¤431 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80571E6300 לוח אם Gigabyte GA-EP45-DS3LR ¤528 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39457 כונן קשיח Hitachi Deskstar HDP725050GLA360 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤250 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=Deskstar500S זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-6-6-18 PQ ¤307 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8500CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4850 Toxic 512MB DDR3 PCIe ¤678 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=S485512D3T צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ¤…

• 24 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. Started by ziv hazan,

היי, אני מחפשת מחשב חזק שאוכל לפתח עליו (מספר סביבות פיתוח) ושיחזיק לי מספר שנים. אני מזמינה מארהב. ככה שהמחיר הוא לפי אמזון וכו והתקציב הוא עד 1600 דולר. המליצו לי על https://www.amazon.com/DELL-XPS-15-2133MHZ-3840X2160/dp/B01B9TQR7K/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1492777071&sr=1-1-spons&keywords=dell+xps+15&psc=1 מה דעתכם? תודה על העזרה

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. היי אשמח להמלצה על מחשב נייד לעריכה גרפית, בעיקר תוכנות אינדזיין אילוסטרייטור פוטושופ ואפטר אפקט. אני קונה בעקבות נסיעה לחצי שנה לחול ובשאר הזמן כשאהיה בבית אני אחבר אותו לטלווזיה. * מטרות המחשב? עריכה גרפית בעיקר אילוסטרייטור פוטושופ אינדזיין ואפטר אפקט * גודל המסך? לא קריטי גודל המסך בין 13 ל16 * רזולוציית המסך? Fhd * משקל רצוי? המחשב נועד בעיקר לחוץ לא לבית אז כמה שיותר קל יותר טוב אבל הביצועים הרבה יותר חשוב לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? בין 3 -4 שעות יספק אותי בטוח. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? Hdmi * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? Ssd יהיה נחמד אבל לא קריטי.. 750 gb של כונן קשיח רגיל ניראה לי הכרחי * כונן אופטי? רצוי אבל ממש לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית…

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימלי? 4,000 ₪ האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשרי לחסוך, אבל שיהיה מחשב טוב - לחסוך. אם לא, בסדר. לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מהתקציב.2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? המחשב ישמש לגלישה באינטרנט. שמיעת שירים, צפייה בסרטים, משחקים - לא גיימר, אבל משחק במשחקים חדשים. אוהב לשחק. אבל לא צריך מפלצת, רק שיוכל להריץ משחקים ברמה טובה, אפילו ברמה הכי טובה שאפשר להגיע עם התקציב שלי. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל …

• 23 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,000 ש"ח, אפשר לחרוג אם מוצדק 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, סרטים, עבודה משרדית, ומעט גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? מעדיף לא לקנות כרטיס מסך, אחכה לדור החדש ואולי בכלל אסתדר עם המובנה 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב שלא ירעיש מדיי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כנראה שלא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות. 8. …

16. אחי גיימר כעת הוא משחק cs בלבד (יש ול סלרון כלום לא פועל חוץ מזה) החלטנו לקנות לו מחשב שימו לב 1 הרכבת מחשב במעבדה 185 ש"ח 1 WD 80GB 7200RPM 8MB special versionשלוש שנים אחריות 415 ש"ח 1 Gigabyte GA-K8VT800 VIA K8T800 600 ש"ח 1 AMD ATHLON 64 3000+ BOX 1,360 ש"ח 1 A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 655 ש"ח 1 MSI 9800 PRO 128MB 1,390 ש"ח 1 Compucase CI-6CN1 Midi Tower 265 ש"ח סה"כ 4,871 ש"ח מה דעתכם ?

• 41 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. המחשב מיועד למישהי שתלמד תואר שני (בד"כ זה רק יומיים בשבוע, לא?). אין לה כעת שום מחשב, לכן המחשב ישמש בעיקר כמחשב ביתי. אודה לכם אם תמליצו לי רק על מחשבים מהחברות הבאות (יש לי הנחה): LG, טושיבה, אסוס ולנובו. אז, תקנו אותי אם אני טועה, אבל נראה לי שהכי חשוב זה: 1. מסך גדול ואיכותי. 2. מעבד חזק. 3. יציאת S-Video כדי לחבר לטלוויזיה. 4. 120 GB לפחות. 5. צורב (לבקשתה) 6. סוללה שתחזיק לשעתיים וחצי לפחות - זה הממוצע, לא? המון תודה

• 23 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by ChananeL54,

שלום לכולם שמי חננאל. אני מתחיל לימודים כעת ולכן אצטרך מחשב נייד חדש. אצטרך שהמעבד יהיה SSD ושתיהיה כמות RAM מכובדת (8-16). כמו כן,המחשב לא צריך ליהות ברמת ניידות גבוה אלא פעמיים בשבוע,ואצטרך מסך גדול (סביבות 15 אינץ') מערכת הפעלה ווינדוס רוב העבודה שלי (אם לא כולה) על המחשב היא על VM מכונה וירטואלית,משמע שאצטרך להקציב לה כמות RAM (סביבות 2 ג'יגה) אני לא יכול להרשות שהמחשב שלי יתקע. כל העיניין של מסכי מגע פחות מעניין אותי אבל כן חשוב לי שהמחשב יראה נחמד. בקשתי: האם אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על חברה שטובה בתחומים הללו או אפילו להמליץ לי על מחשב מסוים? (התקציב שלי הוא בסביבות ה 2000) תודה מראש!!!!!!!

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. Started by ya_pl,

שלומות, ניסיתי למצוא מידע אמין ברשת ולא הצלחתי למצוא, או שאני לא יודע לחפש... אני רוצה לרכוש תחנת עגינה עבור Dell Latitude E7440. ניסיתי להבין מה המק"ט הנכון עבור הדגם הנ"ל ולא הצלחתי להבין חד משמעית מה מתאים או לא. מצד אחד, ע"פ האתר הרשמי של Dell, המק"ט של התחנה התואמת, XX6F0, מפנה למכירות שבהן התחנה עולה 500 ש"ח עד 900 ש"ח (גם באיביי), שלדעתי זהו סכום מוגזם. מצד שני, הרבה מוכרים מוכרים תחנה כזו או אחרת (מקורית) עם מק"ט PR03x או PR02x, וכותבים שהוא תואם רשימה ארוכה של מק"טי תחנות עגינה אחרות, ביניהן גם את הXX6F0. תחנה כזו לרוב עולה 250 עד 300 ש"ח (איביי). הקטע הוא שכל התחנות נראות זהות, והמחבר שלהן נראה זהה. השאלה היא האם אני צריך לרכוש את המק"ט המדוייק שהוגדר ע"י…

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by 1_AviV,

שלום. אני מתכנת ואני מפתח אפליקציות לאנדרואיד באופן עצמאי.יש לי מחשב נייח בבית אבל אני כמעט ולא בבית. אבל יש לי הרבה זמן פנוי.אני משרת בצה"ל בבסיס סגור. אני צריך מחשב כדי לעבוד עליו איפה שלא חסר לי זמן פנוי. אני מתכנן בינתיים לשים עליו לינוקס וווינדוס 7 בשני מחיצות. לפחות עד שימאס לי שוב מלינוקס. התוכנות שאני הולך לשים עליו לא כבדות במיוחד[eclipse,android sdk,משהו ללמוד גם php,וכו...].ובגלל זה גם המחיר לא גבוהה במיוחד. קיצור טופס: * מטרות המחשב? תיכנות,סרטים[מה שכול מחשב תומך],משחקים קלים,ואינטרנט. * גודל המסך? 15 אינץ' * רזולוציית המסך? לפחות HD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? USB 3.[מעבר לזה אפשר לשדרג] * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 4 שעות רצוף.אבל שיהיה סוללה נ…

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. Started by Cpu,

תקציב 7500 בערך עם נטייה למטה אולי. הצורך: משחקים ואולי בעתיד OC... דברים שצריך: הכל חוץ מעכבר אם יש ממש בעיה בתקציב (יש לי גלילה :-\) אממ... הרכבתי מפרט שלדעתי יהיה טוב, אני צריך את דעתכם, אם יש משהו לשפר או להוסיף או להוריד... 1:(חרגתי טיפה...) AMD ATHLON 64 3500+ WINCHESTER BOX 939PIN 1830 ¤ 1 GIGABYTE GA-K8NF-9 NFORCE4 730 ¤ 1 ADATA DDR 512MB 400MHZ 480 ¤ 2 WD 160/7200 SATA 8MB 585 ¤ 1 GIGABYTE 6600GT 128MB VIVO PCI-EXPRESS 1325 ¤ 1 ASUS DVDX16 / X48 BOX 180 ¤ 1 כונן דיסקטים 1.44 50 ¤ 1 Supertalent Aluminium CA-601UFS SILVER Tower w/Transparent Window 580 ¤ 1 Thermaltake TT420 WATT APD 2-fan 330 ¤ 1 PROVIEW MZ-787 740 ¤ 1 מקלדת חלונות KB-833 30 ¤ 1 MICR…

• 38 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.- the witcher 3, watch dogs ועוד חדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפ…

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. Started by Druc,

1. מה התקציב המקסימאלי? 10000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים+HD+SOLIDWORKS א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: רוב גיימינג הרשת -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by 3d7,

יש לי מחשב נייד אסוס 1000HE עם Windows XP בעברית, ואני רוצה להתקין עליו Windows 7. עשיתי גיבוי למחשב, והשאלה שלי היא איפה אני משיג דרייברים מתאימים לWindows 7, ואת התוכנות שמגיעות עם המחשב ששולטות על ההתקנים האלחוטיים, משטח מגע וכיו"ב. אם יש מישהו שיש לו את המחשב הזה והתקיו עליו Windows 7, אז אני אשמח אם תכתבו לי את כל מה שדרוש להתקנה.

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. Started by meirnatif,

קניתי מחשב עם 500GB. אבקש המלצה איך לחלק אותו ועם איזו תוכנה. תודה.

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים