עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. EPOX EP-4GEA+ INTEL 845GE MAGIC LIGHT הלוח הטוב ביותר לפנטיום 4 800 ש"ח Corsair CMX512-3200C2 1,238 ש"ח WD 80GB 7200RPM 8 MB special version שלוש שנים אחריות 708 ש"ח INTEL P4 2.53GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache 1,542 ש"ח Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO 1,987 ש"ח PANOASONIC FLOPPY 1.44 52 ש"ח Tsunami Virgo bLUE for P4 350W 209 ש"ח סה"כ 6,536 ש"ח את שאר החלקים (מקלדת, עכבר, מסך וכו') אני קונה עוד יום יומיים אז אם יש לכם מה להציע אז בבקשה 8) ;D ;D

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. AMD 2000 epox 8RDA nFORCE2 256 ddr 333 geli מה אני יכול לשנות להוסיף חוץ מהמעבד כי אין לי הרבה כסף!

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Started by kostik,

מעבד : Intel Pentium 4 2.4Ghz 800Mhz 512K Box זיכרון פנימי: Corsair CMX256A-3500C2*2 (שתי סטיקים של הזיכרון הזה 256MB+256MB=512MB) לוח אם: GIGABYTE GA-8IPE1000 - 865PE כרטיס מסך: ATI AGP8X Radeon 9500 Pro 128MB DDR with TV-out and DVI OEM מארז: 3R SYSTEM NEON Light Silver מסך: LG 18 INCH (זהו מסך TFT) דיסקים קשיחים: 1). MAXTORE 60GB 7200RPM 2). WD 15GB 5400RPM צורב: Asus 40*12*40+Flextra Link סידירום: Samsung x52 האם זה מחשב טוב????

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. אני הולך לקנות את המחשב השבוע ואני צריך עזרה. המחשב מיועד בעיקר למשחקים הכי כבדים, עיבוד תמונה וקולנוע ביתי. מעוניין באפשרות ל OC בעתיד או אפילו מעדיף לקנות מחנות שעושה OC בקנייה.. אז ככה, אני סגור על מעבד Q6600 G0 ומארז Antec P182. שאר החלקים יהיו על פי הנתונים הבאים: - ספק כוח: הכי אמין, הכי חזק, חברה מוכרת, לפחות 600W ושיישב לו יפה ב P182. - כרטיס מסך: 8800GTS 512 G92 (ראיתי שהוא נכנס כבר לכמה חנויות בארץ, במידה ויש גרסת OC אז עדיף). אם זה סיפור אז נלך על ה GT עם OC וזהו. - זכרון: 4GB של זכרון 800Mhz. - לוח אם: או ASUS או GIGABYTE, חשוב שיהיה לו המון יציאות USB2 (לפחות שמונה), כמה שיותר חיבורים ל- SATA2, תמיכה ב DDR3, כרטיס קול איכותי מאוד עם יציאות דיגיטליות, R…

• 36 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by SuperSagi,

שלום, אני מחפש את שלושת הרכיבים הטובים ביותר שניתן לרכוש עד 3200 ש"ח: 1. לוח אם 2. מעבד 3. ספק כוח הייעוד של המחשב הוא למשחקים כאשר כרטיס המסך הנוכחי הוא: EVGA GeForce GTX 770 SC 2GB תודה רבה

• 24 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. שלום לכם. כבר פעם אחת נעזרתי בפורום למחשב עם אותם צרכים לפני שנה והוא היה נפלא אז באתי גם הפעם. אז ככה, אני צריך מחשב למשחקים גם כבדים אבל לא יותר מדיי הכי כבד יהיה Crysis. אני ישתמש במחשב גם להורדת סרטים ולהרבה תוכנות שגם כן לא כבדות הכי כבד יהיה משהו כמו PhotoShop או אולי קצת יותר. וכמובן לאינטרנט וזהו. וצריך גם ציוד הייקפי כולל מסך מקלדת ועכבר. ושכחתי לציין שאני צריך גם מערכת הפעלה בתקציב (אני חושב שאני יקח Vista 60BIT) באתי לפה כי אני כבר מזמן לא התעדכנתי בתחום המחשבים ואני צריך את עזרתכם הכנתי מפרט ראשוני שאפשרי גם לשנות פה הכל את אל תתבישו להגיב אשמח לכל עזרה. תודה . מעבדים Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6Mb 1333MHz BOX ¤895 פתרונות קירור למעבד Cooler Master…

• 45 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by eladteib,

שלום. מה הוא לדעתכם המחשב הכי טוב,אבל אני מתכוון למפלצת,שקיים בארץ למשחקים? אני לא שואל לצורך קנייה,ככה שגם אם הוא עולה 30000 ש"ח תרשמו אותו. תודה.

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. אני מחפש להגן על המחשב מנפילות חשמל קצרות. אל פסק יתן תוצאה טובה של כרבע שעה ללא מחשב אך אל פסק מקרין קרינה אלקטרומגנטית סביבו ומדובר על סביבה ביתית. האם יש מכשירים קטנים שיכולים לתת גיבוי קצר יותר (מספיק רק לכבות את המחשב כיבוי מסודר) ויהיו קטנים יותר ויקרינו פחות? ראיתי בזאפ מייצב מתח ב90 ש"ח שכתוב עליו "זמן גיבוי 4 דק'" 4 דק המחשב והמסך ישארו דולקים על מכשיר בגודל עכבר? הגיוני? מחפש המלצות. תודה.

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  9. אני קונה מחשב חדש בקרוב(אני מקווה)ואני זקוק לעצות. אני בעיקר צריך מחשב לאוברקלוק ומשחקים. אם אפשר,אפשר שללוח האם יהיה אפשרות לSLI? ואם אפשר,מארז יפה יחסית עם אפשרויות למודינג. אני לא זקוק להרכבת מחשב.

• 25 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by zone glide,

יש לי כיום מחשב ישן שמבוסס על מעבד בן כ-7 שנים.. בעקרון אני מצפה לדור החדש של רייזן עם רכישת המחשב החדש, רק התלבטות קטנה לגבי הזיכרונות וכרטיסי מסך חדשים.. אני יודע שהשנה לא יהיה DDR5 בזכרונות, וכנראה הכרטיסים החדשים ייצאו רק לקראת סוף השנה של AMD.. האם DDR5 זה קריטי? וכרטיסי המסך החדשים זה גם יהיה קריטי? כי בעקרון אני יודע שאנווידיה הוציאו את הדור האחרון שלה שהוא ה-RTX, ורק נותר לחכות לתשובתה של AMD. אני רוצה לקנות מחשב חדש שבו אקבל שיפור רציני בכל פרט, לכן חשבתי על העניינים הללו.

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. Started by NeeDhElp123,

היי אשמח לחוות דעתכם על המפרט הבא: 1. מה התקציב המקסימאלי?6K כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל מהכל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מצורף המסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות 3. האם יש צורך בצי…

12. שלום כולם אני צריך מפרט למחשב לסרטוט גראפי ב3D (לא למשחקים ושטויות) דרישות מומלצות לפי החברה הם: INTEL 3.2 ומעלה 2GB DDR GF FX5700 256MB ומעלה (עדיף 6600 אם הבדל המחיר לא גדול מידי) HD 120GB ומעלה אני לא יודע מה הבדל במחיר בין אינטל 64 לרגיל ובין DDR2 לDDR אבל אם ההבדל לא משמעותי במחיר אז עדיף חומרה יותר מתקדמת המחשב לא הולך לעבור שום OC אז לא צריך חלקים יקרים ומיוחדים ולא צריך מסך,מקלדת,עכבר,רמקולים..(רק מארז) אני חייב לקנות את המחשב כבר מחר אז תעזרו לי כמה שיותר מהר בבקשה בקשר למחיר אין ממש הגבלה אבל עדיף להיות צנועים ולקנות מה שצריך ובתמורה הטובה ביותר למחיר תודה

• 35 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by raz2058,

. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000, אם אפשר פחות מה טוב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרוב אלה עבודות באופיס, מדי פעם משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,רמקולים ומסך)? אלא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) Ssd לפחות 256 גיגה 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך, צריך רק מחשב שאוכל להתקין דרך usb …

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. Started by barak353,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? לא מתאפשרת חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, ניגון סרטי 4K, גלישה באינטרנט (אני נוהג לפתוח 30 חלונות במקביל בכרום). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא חייב ווינדוס מותקן 8. האם ישנה העד…

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. Started by Druc,

1. מה התקציב המקסימאלי? 10000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים+HD+SOLIDWORKS א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: רוב גיימינג הרשת -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by ziv hazan,

היי, אני מחפשת מחשב חזק שאוכל לפתח עליו (מספר סביבות פיתוח) ושיחזיק לי מספר שנים. אני מזמינה מארהב. ככה שהמחיר הוא לפי אמזון וכו והתקציב הוא עד 1600 דולר. המליצו לי על https://www.amazon.com/DELL-XPS-15-2133MHZ-3840X2160/dp/B01B9TQR7K/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1492777071&sr=1-1-spons&keywords=dell+xps+15&psc=1 מה דעתכם? תודה על העזרה

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by צחי_אל,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? דיסק קשיח 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? windows 7 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מג…

• 28 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. שלום לכולם אני מוכר 3 מחשבים בתצורות הבאות : HTPC מפט הבא : מארז של SAMA Q1+שלט לתוכנות מדיה פלייר שונות מעבד CORE I3 EXTREM לוח אם של FOXCONN DELUX זיכרון של 4GB DDR3 CL4\4\4\9 1333 HZ דיסק קשיח של WD 2TB BLACK SATA3 צורב בלו ראיי של SONY מצלמת לוגיטק HD QF6600 מקלדת+עכבר של RAPOO כרטיס מסך של PNY עם 6GB DDR5QUADRO 6000 PCI EXPRES 16X מסך של SAMSUNG 22 דגם SYNCMASTER 2033 ספק כוח של SAMA 600W מחשב IBM דגם : NETVISTA 8215 עם מעבד PENTUM D 2.8 זיכרון של 2GB דיסק קשיח של 80GB צורב DVD כונן 1.44 מערכת הפעלה WIN7 PRO + OFFICE 2010 מחשב של ACER : מעבד ATOM 1.66 זיכרון 1GB DDR2 GPS מודם סלולרי מובנה שני לרכב ולבית אני מעונין להוציא סכום של 5500 ש"…

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. האם מה שכתוב במחקר הזה יכול להיות ? http://www.squaretrade.com/htm/pdf/SquareTrade_laptop_reliability_1109.pdf

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by Aviad Ben Hamo,

חג שמח לכולם! אני מסיים להרכיב מחשב ורגע לפני רכישת החלקים [מצורף בתמונה] בנוסף לתמונה הזמנתי\יש לי: SSD 840 EVO 120 GB Kingston HyperX FURY Black 8GB Kit (2x4GB) 2133MHz DDR4 Non-ECC CL14 [הוזמן מאמזון] 1TB SAMSUNG השימושים: עובד 24\7 בעיקר סרטים וסדרות בקודי באיכות הגבוהה ביותר [בלוריי\תלת מימד] גיבוי 24/7 במספר תוכנות [דרופבוקס\דרייב\Crashplane] כמה שאלות: 1. אם יש למישהו הארה או עיצה לשדרוג אחד הרכיבים אני אשמח 2. בעוד שנתיים+ אוכל לקנות למחשב הזה כרטיס משחק חזק [סטייל GTX970 של היום] ולשחק במשחקים כבדים? 3. אני מצפה מהמחשב להחזיק 5-6 שנים, הייתם משנים את הספק או הקירור? …

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. Started by spider272,

מחשב 1: ספק כוח:enermax 550w naxn מעבד:e7500 כרטיס מסך:ati raedon 4850 512M לוח:ep45 ud3lr זיכרונות:6GB ocz הארדיסקים:watern digital 500gb green///2segaet מארז:huntkey h001 מחשב 2: ספק כוח:huntkey cp-400 מעבד:e7200 כרטיס מסך:9500gt לוח:ep 43 זיכרונות:2gb הארדיסקים:1 segat 320gb מארז:ג'נרי

• 32 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. שלום, הפנו אותי לכאן בטענה שפה אוכל לקבל את התשובה לשאלתי, לא היה לי מושג באיזה פורום לשאול את זה אז פירסמתי פה. ברצוני לשדרג את המחשב שלי, יש לי כמה רכיבים שלפי דעתי אני צריך לשמור והשאלה שלי היא, עם הם יתחברו לרכיבים החדשים ולמארז החדש? ומאוד יעזור לי עם תגידו לי בערך כמה אמור לעלות כל רכיב חדש שאני מעוניין לקנות הנה הרכיבים שאני רוצה לשמור: Creative Sound Blaster 5.1 Live! Platinum כרטיס קול Plextor צורב כונן DVD כונן פלופי רגיל Microsoft Natural PS/2 Keyboard מקלדת Microsoft Intellimouse Exploer עכבר Realtek RTL8139/810X Family PCI Fast Ethernet NIC כרטיס רשת הרכיבים החדשים שאני רוצה לקנות הם: AMD Athlon XP1800+ מעבד Gigabyte GA-7VRXP + Raid לוח אם 256Mb - DDR - PC270…

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. Started by meirnatif,

קניתי מחשב עם 500GB. אבקש המלצה איך לחלק אותו ועם איזו תוכנה. תודה.

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by SUPER300,

אשמח לחוות הדעת שלכם על המפרט הבא: מעבד: i5 3570k קירור: Noctua nh-d14 לוח אם: Sabertooth Z77 RAM: G.Skill Ripjaws x 2X4GB 2133Mhz CL11 (וכן, אני יודע שהמהירות הזאת לא חשובה, אבל זה היה במחיר של זכרון איטי באיביי, 300 שקל, אז למה לא..?) כרטיס מסך: ASUS GTX 580 כונן קשיח: Seagate Barracuda 2TB 7200RPM 64MB כונן דיסקים: אשמח להצעות... מארז: Thermaltake Chaser MK-I ספק: אשמח להצעות לספק מודולרי שיתאים למפרט (650W+) חשוב לציין שאני כמובן מתכנן OC יחסית גדול למעבד (וזו כמובן הסיבה ללוח ולקירור), וכן- אני מודע לכך שבשביל OC משתלם לקנות 2500K- אבל אני מעדיף שיהיה לי את המעבד החדש ביותר בשביל התכונות החדשות שלו: PCIE 3 (לשדרוג עתידי של הכרטיס), Virtu MVP, תמיכה מובנית בUSB 3 וכו'…

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. Started by Re_Boot,

שלום לכולם! אני מחפש מחשב נייד ששימושו העיקרי יהיה עיצוב גראפי (פוטושופ בעיקר), ומידי פעם גם עריכת וידאו (adobe primer). עוד שימוש נוסף הוא בניית אתרים בפלטפורמפט וורדפרס. כרגע לפניי עומדות שתי אופציות: Asus ZenBook Pro UX501 או Macbook pro. ממה שקראתי כאן בפורום הרוב ממליצים להימנע מקניית מאק לשימושים של עיצוב גרפי. אשמח מאוד לשמוע את דעתכם, אני פתוח להצעות. תודה מראש!!

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים