ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
היי חברים. הייתי פעיל פה לפני זמן רב והייתי חלק מהממליצים פה, אבל מאז עברו הרבה מים וכיום אין לי מושג מה כדאי לקנות, איזו חומרה, מאיפה, מה מי מו.... אז ככה, מעוניין במחשב נייד לצורכי תיכנות, עבודה משרדית, ואני גם סוחר בבורסה, שזה אומר שאני עובד עם הרבה תוכנות פתוחות (גרפים, דפדפן, אקסל וכו'), ומחבר שני מסכים גדולים בו זמנית. תקציב בערך 2700, אפשרית חריגה קטנה אולי של 300ש"ח אם כדאי. אני הולך להתקין עליו דואל בוט של וינדוס + אובונטו. דיסק קשיח נראה לי מינימום 512, כי 256 זה קטן מדי. במיוחד לדואל בוט. אבל הייתי שמח שיהיה SSD, מקווה שייכנס בתקציב. גודל מסך נראה לי 14-15. משקל לא כל כך חשוב האמת. חיבורים סטנדרטיים כמובן HDMI, DP, USB. כר…
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מה אתם אומרים? Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb BOX 1,799 ש"ח ASUS P5B Deluxe Intel P965 Chipset Socket 775 1,169 ש"ח KINGSTON 2GB 2*1GB DDR2 800 2,399 ש"ח Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500KS 419 ש"ח ASUS EN8800GTS GeForce 8800GTS 640MB PCIe 2,970 ש"ח NEC ND-4571 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Bulk Black 270 ש"ח Antec Nine Hundred Ultimate Gamer Case 855 ש"ח Corsair HX Series 520W PSU 730 ש"ח Dell 20 LCD 2007WFP UltraSharp Flat Panel 2,650 ש"ח Logitech Cordless Desktop MX3000 Laser 549 ש"ח Sony Floppy Drive 1.44 Black 55 ש"ח סה"כ 13,865 ש"ח
-
- 28 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני צריך מחשב ללימודים לאופיס אינטרנט סרטים או אם אני מסתכל על הדגמים של הI3 מה עדיף לי זה http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3550-2310m.htm או זה http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n5110-2310m.htm המחיר לא משחק הבדל..כי בשני אני מוריד מערכת הפעלה (155 שח) ומתקין לבד, ואז אני מוסיף את ה4 ג'יגה (עוד 145 שח) ושניהם יוצאים לי בסביבות 2800 מה עדיף משניהם?..בכללי מה יותר טוב ווסטרו או אינספיריון? תודה מראש.
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת מחפש מחשב נייד לשימוש משרדי בשביל אמא שלי, השימושים: אינטרנט,סרטים, עריכת תמונות, מוזיקה. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך?15.6 * משקל רצוי?2-2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כ6שעות ללא התענה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא חייב אבל HDMI יכול להיות נחמד * בלוטות? כן, עם אפשר עדיף WIRELESS * גודל מינימלי של כונן קשיח?320GB * צורב DVD? כמובן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא התקציב הוא 2300 שקל, לא אכפת חברה, בעיקר מחשב חזק אמין שכולל I3. אפשרות שחש…
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
AMD 2000 epox 8RDA nFORCE2 256 ddr 333 geli מה אני יכול לשנות להוסיף חוץ מהמעבד כי אין לי הרבה כסף!
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הי ותודה מראש: * מטרות המחשב? צפייה בחומרי גלם לעריכה, עריכות קלות (פרמייר או משהו בסגנון), וורד, אינטרנט, מייל וכיו"ב * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? סביב ה 15 אינצ'. מעדיפה מט אלא אם יוסבר לי שלא עדיף * רזולוציית המסך? כזו שהכי תתאים לצרכים שלי. האם ips קריטי? אם כן, אז ips :-) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מוארת * משקל רצוי? הכי קל שיש, הבנתי שסביב 2.6 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) רוצה ssd (גם אם זה אומר להוסיף בתשלום ולא שהמחשב בא איתו) * כונן אופטי? הכוונה לצורב? עדיף ,לא ממש קריטי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * הא…
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הבעיה עם המחשב הזה הוא המעבד החלש יחסית, רציתי לייבא מארה"ב אליאן ויר אבל אני פוחד בגלל האחריות מה אתם מציעים?
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש את המחשב במפרט המשודרג שלו עם N280 מעבד 3GB והכי חשוב עם NVIDIA מלא ולא בגרסת ה-LE ראיתי שבאתר של HP הם מוכרים רק בארה"ב האם יש דרך להזמין כזה או לקנות בארץ תודה מראש גיא
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, מחפש לפטופ לעיצוב גרפי, בעיקר לתוכנות Adobe (אילוסטרייטור, פוטושופ ואינדיזיין) במחיר של עד 5,000 ש"ח (בתקווה שהמחיר מספיק). אין נתונים קריטיים אחרים שכרגע הכרחיים מבחינתי (ווינדוס, אופיס, ציוד היקפי וכד'). בנוסף, אך פחות קריטי לי - היא המלצה על דגם או על אופן בחירה של לוח ציור גרפי. תודה רבה.
-
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני מחפשת מחשב חזק שאוכל לפתח עליו (מספר סביבות פיתוח) ושיחזיק לי מספר שנים. אני מזמינה מארהב. ככה שהמחיר הוא לפי אמזון וכו והתקציב הוא עד 1600 דולר. המליצו לי על https://www.amazon.com/DELL-XPS-15-2133MHZ-3840X2160/dp/B01B9TQR7K/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1492777071&sr=1-1-spons&keywords=dell+xps+15&psc=1 מה דעתכם? תודה על העזרה
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? דיסק קשיח 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? windows 7 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מג…
-
- 28 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות את ה LENOVO X200 וגם את תחנת העגינה שלו. אני מחפש חנות מוכרת ואמינה. אפשר לקבל המלצה?
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של HP מדגם Pavilion G6 1150sj שמתי לב כי המחשב מתחמם בצורה מוגזמת שקשה אפילו להניח את הידיים על מנת לכתוב במקלדת. פתחי האוורור נקיים מאבק והמאוורר עובד. מה יכולה להיות הסיבה להתחממות הזאת? ואם יש דרך לפתור אותה? תודה לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות מחשב חדש. המחשב שלי לא ממש מצליח להחזיק קיובייס כשאני מעמיס עליו VST. יש לי מחשב שהוא 2.67GHZ ו3 ראם זכרון. core 2 due ולוח של אינטל שאת שמו אני לא זוכר. התקציב שלי הוא 3000. 3500 במקרה שיש מציאה מטורפת שחבל לפספס. אני לא צריך שום דבר נלווה פרט לעכבר ומקלדת (כרטיס קול חיצוני כבר יש). חשוב שיהיה לו שני כוננים קשיחים (לא מחיצות) בשביל להפריד בין הפרוייקטים לבין מערכת ההפעלה והתוכנות עצמן. התוכנות שאני אעבוד איתן הן קיובייס (5 ובעתיד 6) וVST מאוד כבדים כמו trilogy, ivory וכו'. ולפי מה שקראתי כאן מערכות 32 ביט לא מנצלות יותר מ3 ורבע ראם אז גם מערכת של 64 ביט. יש לכם המלצות מסויימות? כי אני יכול לבנות מחשב לגיימר אבל ממש לא לעריכה מוזיקלית, ויש …
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אחרי בירורים בפורום הגעתי לכמה מסקנות: 1.אני רוצה לקנות מחשב נייח בטווח של עד 5700 ש"ח, קיימת אפשרות שאחרוג אבל אני שם אותה בינתיים בצד. 2.אני מעדיף לקנות פיזית באילת כדי להיות פטור ממ"מ. ממה שהבנתי יש שם 2 סניפים של KSP ואייבורי. הייתי רוצה לדעת על איזה מהם אתם ממליצים או שיש חנויות יותר טובות באיזור. 3.החלקים שאני סגור עליהם: א.I7 4770K ב.R9 290 ד.דיסק קשיח חיצוני של SSD בנפח 250 ג'יגה. ה. קירורים חיצוניים למעבד ובפרט לכרטיס מסך. בשאר הדברים אני פחות מבין. קיבלתי המלצה ללוח אם Gigabyte GA-B85-HD3 for 1150 אני לא מבין הרבה בלוחות אם אבל במידה ומישהו יירצה להמליץ על אחד יותר טוב בטווח מחיר נמוך יחסית אני אשמח. לגבי השאר יש לי התלבטויות לא קטנות. האם להביא 16 ג…
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי אסוס N55SF עם מעבד 2630QM. הוא הגיע עם מטען ענק ממש ממש ממש ממש של 120W. אני רוצה לקנות מטען קטן יותר כמו זה http://www.morse-pc.com/Product.asp?Pid=5365&Cat2Cat1ID=&Cat2ID=&aff=Zap〈=he ברור לי שאם אריץ פונקציות כבדות או תכניות צריכת חשמל לא חסכוניות זה יכול לחמם את המטען ולגרום לו לנזק. אין לי בעיה אם סכנה לנזק למטען, וכשאני מחוץ לבית אני ממילא משתמש במחשב רק ללימודים (וורד + אינטרנט = מעט חשמל) כשאני בבית ומריץ ME3 עם על FHD, ברור לי שאני צריך להשתמש במטען של ה-120W. השאלה היא: האם יש סכנה של פגיעה במחשב או בביטוח עם אני אשתמש במטען הקטן של ה-65W?
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500-3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, מקסימום סרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן: מסך (עדיף 23" איכותי. מקלדת, עכבר פשוטים חוטיים) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא, אתקין …
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, כמה לדעתכם שווה הגוש מתכות הזה? I5 2500 3.3GHZ SANDY BRIDGE mobo: Asus P8H67M Pro GPU: SAPPHIRE AMD 1GB HD6850 HDD: samsung 103sj 1TB (חדש) memory: G.Skill Ripjawz-X 2GBX2 1333mhz ddr3 cl7-7-7-7-21 ספק: seasonic 600w 80+ מארז: לא זוכר את הדגם, מארז פשוט יחסית של COOLER MASTER שעלה בסביבות ה-220, יש פילטרים לאיוורור למעלה ומקדימה, nothing special... האמת שהוא אחלה מחשב והוא מריץ הכל על הגדרות גבוהות (לא הכי גבוהות) או הגדרות בינוניות גבוהות (במקרה של קרייסיס 3), אבל נוצר מצב שאני צריך להוסיף עכשיו זיכרון ועוד שנתיים כרטיס מסך ועוד שלוש שנים מעבד+לוח אם ואולי גם הספק כח ימות... כך שאני שוקל לעשות עכשיו קצת Hustling במקום תודה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
המחשב במצב מצויין ללא שריטה. והוא למכירה. כמה לדעתכם הוא שווה?
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני לא כל כך מבין גדול אלא רק בצורה בסיסית אז אני צריך עזרה של החברה הרציניים יותר. מטרת המחשב להיות משהו חזק ביותר למשחקים. יש לי רק שני דברים שאני לא סגור לגביהם הכרטיס מסך והמסך. זה המפרט שהרכבתי. מעבד: Intel Core 2 Duo E6600 Conroe 2.4GHz LGA 775 Processor זיכרון: (אולי אוסיף לארבע אבל עכשיו זה נראה לי סבבה) OCZ S.O.E 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit System Memory לוח אם: ASUS P5N32-SLI Premium NVIDIA nForce 590 SLI Intel Edition Quad-SLI Ready w / ASUS WiFi-AP Solo כונן קשיח: 2X Seagate 320GB NCQ 16MB 7200RPM S-ATA II מארז: Thermaltake kandalf full Tower ספק כוח: Thermaltake toughpower W0117RU ATX12V/ EPS12V 750W עד פה אני סגור …
-
- 31 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. כרטיס מסך א. ATI RADEON 9800XT 256MB ב. NVIDIA GeForce 6600GT 128MB 2. הארד דיסק Western digital 100gb 3. לוח אם Gigabyte GA-K8NS Ultra-939 4. מעבד AMD Athlon 64 3500+ 2.2GHz , 512KB Cache 939 Pin 5. זיכרונות 1024MB DDR 400MHZ 6. מארז חלון בצד 400 וואט שחור 7. צורב דיוידי NEc ND-3520A שחור החלטתי לקנות מחשב לבד, מבקש שתגידו לי +\- כמה יעלה לי מחשב כזה... ומה אפשר לשנות...
-
- 38 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אז ככה: המחשב שלי עובד בסדר חוץ מזה שהכונן DVD לפעמים לא מזוהה...ושמדי פעם הוא לא נדלק : - כל איזה תקופה עובר עליו סרט חדש. אין לי מושג מה הבעיה אבל אני חושד שזה הלוח כי כל פעם זה בעיה ברכיב אחר. הבעיות התחילו מאז שיום אחד היתה נפילת מתח. בהתחלה המחשב נדלק אבל המסך לא עלה, אח"כ הבעיה עברה להרדיסק, איכשהו שניהם הסתדרו וזה עבר לספק. החלפנו לזמני ולאחרונה לפני כמה ימים המחשב לא נדלק, אז אח שלי הוציא הכל מהחשמל וחיבר מחדש ואופס עובד מה לדעתכם הבעיה? עכשיו לענין - יש כמה אפשרויות: (בתקווה שנשאר לKSP הלוח הזה) מציאון ב135 שקל: הלוח ?EPoX 8RDAEI? - לוח ישן-חדש שלא נראה מלהיב אבל מתאים למחשב הנוכחי אפשרויות אחרות הם לקנות מחשב חדש שמורכב מSEMPRON או ATHLON 64....זכרונ…
-
- 29 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב נייד שישמש בעיקר לעבודה עם תוכנת matlab וצפייה בסרטי HD. בעתיד אני מתכנן להשתמש בו גם באוניברסיטה כך רצוי שהוא יהיה קל לנסיעה ועם סוללה שיכולה להחזיק מעמד מספר שעות. אני מחפש מחשב עם גודל מסך 15 אינצ' שיכיל גם numpad אבל אשמח לשמוע גם הצעות למחשב עם מסך 14. אני מחפש מחשב בטווח המחירים הבינוני עד בינוני גבוה. אשמח לשמוע הצעות וגם הצעות לחנויות שידועות בשירות טוב ואחריות טובה. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אני חייב לדעת אם המעבד שלי תומך vt-d. אני כרגע התחלתי ללמוד ניהול רשתות תקשורת ואבטחת מידע וזה לצורך לימודים.. אני יודע שהוא תומך vt-x אבל מה השוני או ההבדל בינו לבין vt-d? המחשב שלי הוא של hp עם מעבד של intel core i3. יש לציין שבאתר של hp אני לא מצליח להיכנס עם המספר הסידורי של המחשב ולראות את הנתונים. תודה רבה רבה מראש!
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד זול בעל זמן סוללה ארוך. חשבתי לקנות macbook air אבל מעדיף מחשב נייד של ווינדוס האם יש מחשבים זולים ממקבוק בעלי זמן סוללה ארוך ? השימושים שלי בעיקר גלישה באינטרנט צפייה בסרטונים הורדה של תכנים תודה
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
- 2 followers
-