עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by grove,

אני מבקש סליחה אם אני בפורום הלא נכון אבל האם מישהוא מכיר מקום שמוכר מחשבים ניידים משומשים? או מחודשים REFURBISHED ומדובר על דגמים כמו T60 T61 אודה מאוד על כל עזרה

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  2. שלום, הדרישה היא למחשב בגודל 15.6" עם חיבור סיריאלי , RS232. שער המפרט זניח (כל מעבד כפול ליבה, כרטיס מסך מובנה ו 2G זיכרון יעשו את העבודה). קיימים עדין מחשבים בשוק עם החיבור הנ"ל? תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. לחברות ולחברים שלום, קיבלתי הצעת מחיר על Toshiba Tecra R10-10s בגובה של 7,000 ש"ח. לגבי השימוש במחשב, הוא הרבה מעבר לדרישות שלי, אבל המעבד מצא חן בעיני וגם המשקל (פחות מ-2 ק"ג). הבעיה היא שהמחיר קצת גבוה עבורי. הייתי מעוניין לשמוע חוות דעת על המחשב הנ"ל(אם מישהו מכיר) והאם יש מחשבים עם אותו מעבד (SP9300) או מעבדים מאותה סידרה במחיר נמוך יותר? כמו כן, מתי אתם חושבים שהמחיר על המחשב ירד? כי אם זה עניין של כמה חודשים אני יכול להמתין...

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  4. Started by NEUROMA,

שלום לכולם אני בהחלטה קשה באיזה מחשב נייד לבחור ולה"לן הנתונים למחשב א: HP 12.1 מסך מגע ומעבד של AMD AMD Turion X2 Ultra Dual-Core Mobile Processor ZM-82 2.2 + כרטיס מסך ATI Mobility Radeon HD 3200 Graphics מחשב ב : ASUS מעבד ATOM + כרטיס מסך ATI 9300 מחשב ג: או מעבד INTELL 3200 + כרטיס מסך GEFORCE 8400 מי מביניהם נראה לכם ביצועיסטי יותר לשימוש בתוכנת CS4 ומשחקים (לגבי כרטיס המסך המשתלם ביותר מביניהם) ? *המחיר לא משנה לי * בברכה שי

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  5. Started by amir69,

איך המחשבים האלה ‏Acer Aspire 5735Z 3190 או Acer Aspire 5730Z-324G32MN 2750 או 5630z(מה זאת אומר שהוא מגיע אםfree dos?ככה כתוב במערכת הפעלה) 2850 1.הם טובים בכלל? 2.אם כן החריגה בין הראשון לשני שווה? אם לא תנו המלצה למשחשב אם מפרט דומה לשל אלה מסך 15.4 2 ג'יגה wifi וכו' עד 3100 תודה

• 7 תגובות
    • 871 צפיות
  6. Started by NI4NI,

האם למישהו יש נסיון עם מחשבים ניידים של clevo (נסיון אישי, אל תתנו לי הפניה לאתר שלהם) ? האם האיכות שלהם סבירה ? (מבחינת איכות חומרים וגימור, ארגונומיה ונוחות שימוש) ? האם יש שירות סביר בארץ ? איך הם ביחס לשמות הגדולים יותר (HP, IBM, DELL) ? אני אשמח לכל מידע בנושא.

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  7. באתר של DELL מצאתי רשימה של 10 (!) ייבואנים שנותנים שירות ותמיכה על המוצרים של דל בישראל http://www1.euro.dell.com/content/topics/topic.aspx/emea/contact/edb/israel?c=il&l=he&s=bsd אם יש למישהו מידע או המלצות מהניסיון , מאיזה מהייבואנים הללו עדיף לרכוש ניידים של דל ( האחריות והתמיכה טובים יותר) ? מאיזה ייבואן לא מומלץ לרכוש מחשב ?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום, ראיתי את המחשב הנייד הזה של HP ProBook 4530s, בגדול מעבד I5, דיסק 3200GB 7200, כרטיס מסך 1GB, נראה על פניו מעל המחשבים הסטנדטים של סביבות ה3000 ש"ח. הוא עולה פה 2800 ב36 תשלומים, כלומר בעיקרון תשלום אחד זה אפילו אמור לעלות פחות... מה העניין פה? אמנם אחריות לשנה, אבל זה נשמע לא הגיוני.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. מצאתי מחיר טוב למחשב נייד טוב,של HP,וחבר שלי טען שלא כדאי לקנות מHP... השאלה שלי היא אם זה נכון ואם כן למה? מה הבעיה איתם

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  10. Started by ChenZ2,

ערב טוב ושבת שלום לכולם קצת הקדמה, אני מחפש מחשב ללימודים, מחשב שיידרש להפעיל תוכנות כבדות. רציתי לדעת אם למישהו יש נסיון עם המחשבים הניידים של GB, עבד איתם או שיש לו אחד. קיבלתי הצעה שנראית לי טובה מאוד למחשב של GB, אבל אני לא יודע אם ללכת עליו או על חברה שמתמחה יותר בניידים. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=7622 זה המפרט, עאשר אני מדבר על מק"ט 71125. יש לי אפשרות לקנות אותו ישר מהספק במחיר של 4500 ש"ח. שווה? לא שווה? איך הניידים של GB? תודה רבה לכולם

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. איך זה יכול להיות? אם אשים סטיק של 32 לא ייסחב? אפילו אם יש רק סלוט אחד....מה הבעיה? צ'יפסט?

12. שלום, ברשותי 2 מחשבים ניידים שפשוט לא זזים. אחד ישן יחסית(בן 6~ שנים) של LG, עם וינדוס XP ולא מסוגל להריץ firefox בפחות מדקה, הגלישה עצמה גם כן מאוד איטית(הרבה יותר מאשר היה חדש יותר) ובכלל כל פעולה לוקחת המון המון זמן(כמו העתקת קבצים, פתיחת מסמכים בוורד וכו'). פירמוט לא עזר, גם ישר אחרי הפירמוט המחשב עבד זוועה. השני בן שנתיים של טושיבה, הגיע עם ויסטה אבל גם שפירמטתי והתקנתי XP הוא בקושי זז. אמנם עובד מהר יותר מהקודם אבל עדיין הוא אמור לעבוד הרבה הרבה יותר מהר. המחשב הזה גם מתחמם בצורה קיצונית ואני די בטוח שמשהו בקירור לא תקין(המאוורר כן פועל). מה אני יכול לעשות כדי לנקות את המחשבים(כדי להוריד את הטמפ')? יש מדריכים כלשהם שמסבירים איך לפרק ולנקות מבלי להרוס שום דבר? יש עוד…

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  13. Started by Avivo,

אני צריך עזרה לבחור מחשבים ניידים לחברים: 1. הכי פשוט- מסך 15 אינץ' ומשקל נמוך, כל השאר לא משנה-מיועד לאינטרנט וורד.(וכמה כזה דבר צריך לעלות בערך?) 2. בינוני- מחשב שיוכל להריץ טיפה משחקים, אבל לא להתפרע (מקסימום 7000 ש"ח) ושוב משקל נמוך חשוב מאוד!! חשוב ששני המחשבים יהיו בסיבובת ה2 קילו הכי הרבה.... ועל איזה חברות כדאי ללכת?

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  14. Started by groy71a,

שלום, רציתי לשאול ולקבל מידע על המחשבים הניידים של טושיבה? ואיזה מחשב נייד מומלץ לרכוש עד 4900 ש"ח? תודה מראש רועי

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  15. Started by בןציון,

הי חבר'ה.. אני כבר מיואש.. חיפשתי מחשב נייד אולטמטיבי והגעתי לשני אלו: http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&cat=4891 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=10709 אנא תעזרו לי.. מי יותר אופטימלי.. הן מבחינת מחיר , מסך , זמן סוללה ומשקל.. וגם עיצוב!! המחשב נועד בעיקר לסרטים.. אז לא צריך מעבבד משמעותי.. השאלה אם המשחב של ACER הוא לא מפוצץ מידי.... תודה לכל העוזרים1!!!!!1

16. Started by itziknaim,

מעוניין לקנות 2 מחשבים לבנות 9,11 ( כל אחת ) - דרישות בסיסיות בשלב זה ( עבודות , שיעורים , מצגות , עריכת סרטים במוני מייקר , וגלישה כולל מעט משחקים בשלב זה ... ייתכן ובקרוב ירצו ). צריך המלצות בבקשה ( נוטה ל intel במקום AMD ) ....סכום מקסימלי לכל מחשב בסביבות 2000 שקל .

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  17. Started by o_talmi,

מחפש לקנות מחשבים נייחים ללא מסכים לעבודה אנחנו צריכים מערכת XP לא צריך גרפיקה מיוחדת לא צריך סאונד מיוחד עובדים עם הרבה חלונות אינטרנט פתוחים בו זמנית, בנוסף לתוכנות של חברות ביטוח, לא כבד, אבל הרבה חלונות. תקציב עד 2000 ש"ח. מחפש אמינות אמינות אמינות, ומקום מומלץ לקנות שייתן שירות מעולה.

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  18. היי כולם מי שיכול לזרוק מילה, אשמח , כי בתחום הנישאים אני מעט חלש וכרגע מחפש נישא עם סנטרינו... בחיפושים ברשת מצאתי את הcompaq nx7000 ואת הx1000 הכוללים דגמים עם שלושת מעבדי הסנטרינו (1.4 , 1.5 , 1.6 ) , מעניין אותי דווקא הסנטרינו בגלל יכולות התקשורת החזקות וכמובן הסוללה שמספיקה לחמש וחצי שעות... העניין הוא שבארץ מצאתי רק את הnx7000 במחיר של 9400 ש"ח ובחנות שאני בכלל לא מכיר... האם מישהו מכיר דגמים מומלצים אחרים המכילים סנטרינו וניתן להשיגם בארץ ? ואם מישהו כאן קנה אחד כזה (שיתחדש ) ויספר לי בכמה ואיפה (אם זה מותר כאן ). תודה מראש למי שיכול לעזור יום טוב. זיו.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Demagh,

אני כבר זמן מה בצבא, ועם כניסתי לסדיר (סוף סוף) חשבתי לקנות מחשב נייד ללילות הבודדים בבסיס. עכשיו, שמעתי הרבה דברים טובים על המחשבים דמויי-הנטבוקים הכוללים מעבדי ATON וכרטיסי ION, שהם ממש מהירים ביחס למחירי הזנות שלהם ואף מסוגלים להריץ משחקים לא רע בכלל. הם באמת עד כדי כך טובים? שמעתי גם משהו על מעבדי ION כפולים (אולי אני טועה?) ושעדיף לחכות להם, יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  20. Started by sgsg,

איפה מוצאים מחשבים כאלה ? הצלחתי למצוא מעט מאוד דגמים עסקיים יקרים. קיימים גם מחשבים פשוטים יותר עם מסכים לא מבריקים ?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. למישהו יש מושג אם זה יכול לקרות לפני תחילת 2015 ?

22. למישהו יש מושג מתי יגיעו לארץ מחשבי דסקטופ (לא מחשבים ניידים) עם מעבדי ברודוול ? בברכה דן

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by aleXtazi,

היי אני עוד כמה ימים אמור לטוס לארה"ב(אם הצבא יאשר לי). עכשיו אני הולך לקנות מחשב נייד ומצאתי מחשב נייד שממש מצא חן בעיני זה גטוואי מסידרת FX , המחשב זה gateway fx 7811 הוא עולה 1250 דולר בארה"ב. השאלה שלי היא כזאת האם מחשבים של החברה הזאת נחשבים לטובים? האם יש אחריות בארץ למחשבים אלה? או מישהו שאפשר לפנות אליו במיקרה של תקלה בלי קשר של אחריות? או אם אפשר לעשות אחריות צד ג'? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  24. Started by Dark Respect,

אם אני מביא נטבוק של MSI מחו"ל, האם תהיה לי אחריות בארץ? ואיך?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. מישהו מכיר את החנות שלהם ? איך הם מבחינת שירות והרכבה? איך המפרט שלהם שהופיע ביום שישי בעיתון בשביל גלישה אופיס וקצת משחקים לילד בן 8-9 . תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.