ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,461 דיונים בפורום זה
-
חברים יקרים , מחפש מחשב קטן , ממש קטן , להזרמת וידאו בטלויזה . חשבתי על מחשבי ה NUC למיניהם , ראיתי את הדגם 54250WYK שכולל גם כרטיס רשת אלחוטי (חשוב לי לוודא שזה אכן כך) ובתוספת זיכרון ודיסק קשיח לא יחרוג את התקציב שעומד על 2500 שקל. http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=BOXD54250WYKH-4-500&cart=140856260527292311〈=heb מלאיתי גם את השאלון ליתר בטחון , אשמח לשמוע את חברי המלומדים האים זה הפתרון האידאלי או שיש אפשריות אחרון (זולות יותר ?). תודה מראש, דרור. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10 % 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הזרמ…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רואה הרבה מחשבים ניידים חדשים 13.3" עם מעבדים "מוזרים" כגון INTEL DUAL CORE 1.2 או 1.3 גה"ץ במחירים מופקעים. מה הקטע של המחשבים האלה ? הם עולים בדיוק כמו מחשבי 13" אחרים עם מעבדי I5. האם ההבדל בין המעבדי 1.2 האלה לI5 2.4 מורגש ? המחיר מבלבל אותי.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מי שעוקב אחרי המחירים של המערכות החדשות שמבוססות על LGA 2011-3. לוחות X99 עם מעבד 6 ליבות וזיכרון DDR 4 יכול לראות שהמחירים נמצאים במגמת ירידה אחרי המחירים הראשונים והמטורפים ניכרת ירידה במחיר ככל שהציוד חודר לחנויות. המחירים אמנם מעל מחשבי 4 ליבות אבל הפער הולך ומצטמצם.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי אני צריך להחליף את המחשב שלי ואישתי התלהבה ממחשבי ALL IN ONE בדקתי ודווקא המחירים שלהם לא יקרים משמעותית ממחשב רגיל. איך הם יחסית למחשבים סטנדרטיים? ראיתי פירסום באייבורי של מחשב ב 3550 ש"ח. עם המפרט הבא: מה אתם אומרים? תודה מראש ערן ולל מקלדת ועכבר אלחוטיים מחשב Lenovo דגם 300-23 F0BY002JIV מעבד Intel® Core™ i5-6200U Processor 2.3GHz מסך "23 1920x1080 LED Screen מצלמה יש מאיץ גרפי - Video NVIDIA® GeForce® 920A 2GB זכרון 8GB DDR4 דיסק קשיח…
-
- 6 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
לאחרונה אני מתכן להוסיף NAS לרשת שלי בשביל גיבויים ויצא לי לקרוא הרבה ביקורות טובות (בעבר ובהווה) על מחשבי barebone של חברת Shuttle שיכולים בדיוק להתאים למטרה מבחינת גודל מארז שאפשר לשים על מדף וגם עיצוב פנימי נוח להתקנת חומרה. כמובן חשוב שאותו מארז קובייה יהיה שקט וכל המערכת חיסכונית בחשמל ויעילה מבחינת ניצול מתח. לדוגמא SG41J1 שמגיעה עם חורה ממש לא רעה וגם נראה אסטית טוב מבחוץ. לא ראיתי באתר שלהם נציגות בישראל... מישהו יודע אם ניתן לרכוש אותם בארץ ואם לא עד כמה יהיה יקר לייבא אותו מחו"ל?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. נכנסתי לאתר של דל, והבנתי שהדגם Inspiron 1525 מגיע עם Ubuntu Linux מותקן. אותו המחשב, שנמכר בארץ: http://zap.co.il/model.asp?model_id=686940 בחוות דעת על המחשב כתוב שהוא מגיע עם VISTA. השאלה שלי היא, האם יש בכלל את הדגמים הללו בארץ שמגיעים עם Ubuntu? תודה. על דרך, מה זה דורש להתקין מערכת הפעלה חדשה על מחשב נייד? זה מסובך\בלתי אפשרי?
-
- 5 תגובות
- 946 צפיות
-
-
האם ידוע למישהו האם מחשבי HP שנמכרים בישראל עוברים הרכבה כאן בארץ מהחלקים שחברת HP מספקת או שהם מגיעים לארץ מארה"ב או אירופה מורכבים כבר עם כל הרכיבים (לוח אם, מעבד, הרד דיסק, זיכרונות וכו') ? אני כמובן לא מתכוון לעניין של אפשרות לשידרוגים בארץ כמו עוד זיכרון או כונן נוסף אלא לחלקים המהותיים של מחשב. כל מידע יעזור לי בפיתרון וויכוח / התערבות !
-
- 5 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בניית מחשב עבור צפיה בHD כולל שמע ברמה גבוהה מפרט שהכנתי מה אתם חושבים: מעבד AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 Box ¤761 לוח אם GIGABYTE GA-MA69G-S3H ¤458 כונן קשיח Westren Digital WD3200KS 320GB ¤424 זיכרון SAMSUNG DDR2 1024MB 667Mhz CL5 ¤227 כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8500GT 512MB PCIe ¤591 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤190 מארז כולל ספק Antec NSK2400-EC 380W ¤615 הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) ¤1 סה"כ מחיר לכל המוצרים:3494¤
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברצוני לרכוש מאיביי IBM X40 \X60 אחד מהסדרות האלה הX40 בשנתיים בשוק ואפשר לרכוש אחד מתצוגה בסביבות ה 250 דולר X60 אפשר למצוא באזור ה 400\450 דולר האם הכלל משתלם לקחת מחשב נייד שכבר בשוק כול כך הרבה זמן ? יש אלטרנטיבות אחרות למחשבים יותר חדשים בשוק ? תודה
-
- 9 תגובות
- 985 צפיות
-
-
-
יש כל כך הרבה דגמים למכירה בארץ שפשוט אין לי אפשרות לעדכן בלי לפספס כמה.
-
- 2.1k תגובות
- 260.5k צפיות
-
-
אהלן, האם מישהו מכיר מחשבים שהם OEM כגון DELL,HP,ASUS שיש להם פלטפורמות עם 6 כניסות SATA 3.0 או אפילו SATA 6.0 ? לחלופין מפרט של מחשב עם לוח M כזה כאשר ,חשוב שהכרטיס מסך יהיה BUILT IN תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשבים במארזי U1 לא שרתים. המטרה היא להריץ עליהם מס' VIRTUAL MACHINES אבל שוב כ-PC רגילים כלומר מערכת הפעלה VISTA. במילים אחרות צריך מחשב מספיק חזק להרצה של 4 מערכות הפעלה VISTA בו זמנית (התוכנה בה אני משתמש היא VIRTUAL PC של MICROSOFT) ושיהיה במארז U1, קיים כזה דבר? אני עובד בחברת היי טק בינונית בגודלה, אנחנו כרגע מחדשים מעבדה ומנסים לצמצם את כמות המחשבים (הפיזית) מבלי לאבד עמדות (וירטואלית) דור.
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב THINKPAD EDGE E520 והבנתי שיש להם IMAGE קטן שממנו ניתן לשחזר את המערכת. העניין הוא שהמערכת באה עם WIN 7 HOME ואני יכול להתקין WIN 7 PRO חוקי. רציתי לדעת מה ההבדל בין השניים ואם שווה להשקיע זמן ומאמץ בהחלפת מערכת ההפעלה? והאם לאחר החלפת מערכת ההפעלה אוכל לשים אותה כנקודת שחזור. אשמח אם תענו לי על השאלות תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תשמעו שמתי לב שבפורום בקושי מדברים על ניידים תוצרת TOSHIBA רציתי לדעת בכלליות איך הם בהשוואה לחברות כמו LG ן DELL למה יש דגם קצת יקר 5400 ש"ח שנקרא SATELLITE A-200 23P עם מעבד T7500 וכרטיס HD2600 .אני יודע שמבחינת מפרט הוא מעולה ויכול לשמש אותי גם ללימודים באוניברסיטה וגם להחזיק בכיף לשנתיים לכל המשחקים (למרות שאני לא גיימר אולי פיפא......) אבל הוא יקר ובחו"ל יש עליו ביקורות מעולות אבל בארץ הדעות חלוקות...אני רוצה לדעת שזה לפטופ שיחזיק לי למשך כל התואר ויסחב שמעתי גם ביקורות רעות מאוד על "מפעיל " נותן האחריות שלהם.התלהבתי מאוד מהחומרים החיצונים שלו ואיכות ההרכבה אבל חשוב בעיקר מה שבתוך הקנקן ולא מבחוץ....וכסטודנט לא יהיה לי תקציב לשפוך עוד 5 K על תיקונים או אחד אחר.
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אהלן, אני בונה אולפן הקלטות בייתי, עד כה רכישות: כרטיס קול MOTU AUDIO EXPRESS (חיבור FW) פסנתר חשמלי KORG SP-250 מוניטורים Yamaha HS-50 מיקרופון AKG C214 Condenser Microphone אוזניות ATH-M50s הגעתי לרכישת מחשב נייח, לפי השאלון באתר, הנקודות החשובות שעליכם לדעת הן: תקציב - 3400 ש"ח מקסימום. מחשב נייח (חלונות, לא mac). חשיבות מארז שקט - קונדנסר בסביבה ללא מחיצה. צורכי מחשב לעבודה על תוכנת CUBASE בלבד (שום תוספות אחרות). תמיכת חיבור FW (כרטיס קול). WIN7. מהיר כמה שפחות עכבות. יש צורך בציוד היקפי. קיבלתי המלצות חמות על חברת PC TOWER. באתר שלהם 2 אפשרויות הגיוניות: 1. מחיר - 2740 ש"ח http://www.pcpower.co.il/store/workstations/aud…
-
- 8 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
מחיפוש בזאפ עולה שרק מחשבי lenovo הם גם בטווח 5000-6000 וגם מספקים כרטיס גרפי חזק של nvidia gtx860. א. האם יש מחשבי גיימינג חזקים נוספים באותו אזור מחירים? ב. האם אני מסתכל בצורה לא נכונה, וכרטיסים גראפיים אחרים הם חזקים לפחות באותה מידה? (סדרות ה-700 או כאלה שאינם של nvidia) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
מחשבי הדור הבא כבר החלו לצוץ ברשת מה הצפי שנתחיל לראות אותם בחניות בישראל ??
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש לי t61 והוא נפל ונסדק טיפה המחשב עובד בסדר גמור , רק לפעמים הוא נתקע וזה ממש מעצבן ההרדיסק והזכרון בסדר גמור וקרוב לוודאי שגם המעבד כנראה הלוח אם נפגם קלות , אז כמה שאלות ברשותכם : 1.ראיתי ב איביי מוכרים לוח אם ב 400 דולר WTF כל כך יקר ? 2. יום ראשון אני ארים טלפון ללנובו ישראל ואשאל כמה עולה לוח אם , א.מישהו יודע כמה זה יעלה לי ? ב.הם ימכרו לי ? כלומר לא ייחייבו אותי להתקין אצלהם מה שיהיה יקר קרוב לוודאי ? 3. להרכיב לוח אם לבד זה אפשרי ? תודה .
-
- 9 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אני מתעניין לאחרונה לגבי רכישת מחשב טאבלט ,ואכן מתלבט בין hp2740 לעומת lenovo x201 לשניהן פחות או יותר אותן הנתונים ,היות ואי אפשר לחוש אותם (את הרגישות)בשום מקום אני נאלץ לקנות "על עיוור" ,אשמח אם מישהו ישפוך מעט אור על הנושא תודה ניצן הורוביץ
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
בזמן החיפוש אחר מחשב נייד התחלתי להתבלבל בין שלל דגמי לנובו השונים. רציתי לדעת מה ההבדל בין לנובו N100 ללנובוN200 וכמו כן מה דעתכם על המפרט הנל : IBM LENOVO 3000 N100 TY0FFIN הנייד בעל ליבה כפולה ומהירות המעבד 1.83 2GB Memory 120GB Hard Disk NIVIDA GEFORCE PCI EXPRESS ADAPTER 7300 128MB 15.4 Inch Wide Screen High Resolution 1680X1050 Glossy מצלמת אינטרנט מובנית קורא טביעת אצבע ביומטרי מערכת הפעלה ויסטה ביזניס עם רישיון מקורי ישנן 4 יציאות של יו אס בי רמקול פנימי מובנה
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, האם יש למישהו מושג מתי אמורים להגיע מחשבי מחשבי לנובו p50/p70 עם מעבדי xeon לארץ? קישור - לנובו p50 בברכה, דן
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
לפני למעלה משנה רכשתי מחשב לנובו Yoga . לתדהמתי, התברר כי המחשב מחשמל, כאשר הוא מחובר עם המטען לחשמל. לא מדובר בחשמל סטטי אלא ממש במכת חשמל לא נעימה ומסוכנת. המחשב נמסר לתיקון במסגרת האחריות, ועם תום תקופת התיקון לנובו הודיעו לי שאין ביכולתם לתקן המחשב וקבלתי זיכוי עבורו. כמי שבתמימותו האמין (בלשון עבר) במותג לנובו רכשתי שוב מחשב YOGA ואולם גם הפעם, מחשב אחר, מתברר כי המחשב מחשמל. ברור לכל כי לנובו מוכרים, לפחות בארץ, סדרה פגומה של מחשבים. אחד הנציגים שעימו דברתי אף ציין ש"הבעייה מוכרת" (מה שלא מונע מהם להמשיך למכור סחורה פגומה). המחשב השני נמסר לתיקון ונדפק ונשבר במהלך ההובלה ע"י חברת ההובלות של לנובו. מוקד השרות של לנובו אינו מעודכן ולא מוכן למסור…
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אוקי אז שלום לכולם. עד לא מזמן הייתי סגורה על זה שאני רוצה מחשב נייד כתחליף שולחני - הנושא התחיל לעצבן אותי לא ידעתי מה לעשות עם עצמי ירדתי מזה. החלטתי לקנות מחשב נייח שיהיה טוב. הצרכים שלי הם לא גבוהים מדי, אני לא גימרית ואני לא מפעילה תוכנות כבדות אבל מאוד חשוב לי שהמחשב יעבוד מהר. אין לי סבלנות לשטויות הקטנות האלה. ולצרכים: 1. מה התקציב? בעיקרון חשבתי על אלפיים שקלים עם אפשרות לעליה קטנה. אפשרות למזומן במידת הצורך. 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים (לא קבוע). בעיקרון אני גם במגמת מחשבים ועל כן עובדת על Visual Basic ואם ה- java אבל אני מאמינה שזה לא משנה מדי מבחינת מפרטים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? אין צורך. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צר…
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-