עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי לכולם, חיכיתי בסבלנות כדי שיצאו המעבדים החדשים וזה. נראה לי כבר הרוב יצא, אז אני שולח בקשה למפרט מחשב נייח. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7500, אפשר טיפה לחרוג אם באמת צריך, מחשיב מסך כבערך 1500 ש"ח מהתקציב. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות עם VS ואופציה להרים VM, משחקים כמו assassins's creed valhala, cyberpunk, witcher וכו'. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? בעיקר מסך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)…

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by jcdenton1,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? מתאפשרת אבל כדאי שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות. חשוב שיהיה i7 או משהו שקול, 32GB RAM, כונן SSD מינימום 256GB. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה. …

3. שלום לכולם, אני מתכנן לרכוש בימים הקרובים מחשב נייח למטרת תכנות ומעט עריכה גרפית. ללא גיימינג בכלל. העדיפות שלי היא למעבדי intel i7 או intel i9 מדור 10 כך שהמחשב יחזיק לשנים רבות. אשמח לעזרתכם 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בסביבות 6000 ש"ח כולל מסך, אפשר לחרוג מעט 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר תכנות ומעט עריכה גרפית, ללא גיימינג בכלל. עבודה עם visual studio, unity, blender, photoshop וגם שאילתות ב SQL. חשוב שהמעבד יהיה מספיק חזק שניתן יהיה לעבוד במקביל עם מספר תוכנות פתוחות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…

4. Started by Maor6692,

היי, אשמח להמלצה למחשב נייח שהשימוש העיקרי שלו הוא תכנות וסרטים, אשמח אם הוא יריץ משחקים חדשים גם. חובה יכולת חיבור אלחוטית לאינטרנט,כונן ssd ומארז לא גדול. אין צורך בכונן קשיח נוסף מלבד הssd. תקציב עד 3500.

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  5. Started by Mosesr23,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא 3000 ש"ח, אפשר לחרוג בכמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, תיכנות, צפייה בסרטים, גלישה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני, אין לי בעיה עם רעש שלא מפריע הרבה או רעש לעיתים נדירות 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלת משקל, בנוגע לגו…

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  6. Started by ~The_Sultan~,

שבוע טוב לכולם אני מתכנן לקנות בשבוע-שבועיים הקרובים מחשב נייח חדש שישמש בעיקר לתכנות, וגם גיימינג קל מדי פעם (מסתכם ב-CSGO). התקציב הוא עד 11K, כולל המסך. לגבי המסך חשוב לי שיהיה איכותי, בהירות 350, אזור ה-27" עם 2K בלפחות 144Hz... אני חושב שהמסך שהמליצו לי שם בא אחלה בתקציב. מה דעתכם על המפרט שהרכיבו לי ב-TMS? https://www.tms.co.il/120234 מעבדים AMD Ryzen 9 3900X AM4 Tray 1 ₪ 1944 קירור למעבדים NZXT Kraken Water Cooler X73 1 ₪ 778 לוחות אם Gigabyte X570 AORUS ELITE 1 ₪ 1025 מארזים be quiet! Case PURE BASE 500DX Black 1 ₪ 424 ספקי כוח Gigabyte PSU AORUS 850W PFC Gold 80+ Mod…

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  7. Started by Alex Shapira,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב בערך 3000 אין בעיה לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המחשב ישמש בעיקר לתכנות, אני מריץ לא מעט vm, docker לכן מעדיף לפחות 32gb זכרון ואפילו 64 אם זה לא יוצא יקר מדי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך במסך. מבחינת המקלדת אשמח להמלצה ל low profile, יש לי מק מהעבודה וה apple magic keyboard ממש נוחה לי. אני לא רוצה להוציא מלא כסף על המקלדת לכן יספיק לי סולידי שעובד טוב. אשמח גם להמלצה לעכבר, עכבר רגיל שיעבוד טוב ויכול לשמש למשחקי מחשב. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול ב…

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500, אשמח ל-3 מה שימושי המחשב תכנות צד שרת וצד לקוח. עבודה עם אימולטורים יחסית כבדים. חוץ מזה: 32GB RAM חובה. SSD מהיר ואמין. בעיקר אמינות. צריך לשרת אותי בחמש שנים הקרובות.

• 0 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. Started by PickleAmit,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 4,000, לא. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות (כרגע לא משהו מורכב מידי, ריאקט, C#, דוקר וכו'), מסיים לימודים וכרגע משתמש ב Dell inspiron 13 7000 והוא איטי מאוד ומתחמם במיוחד כשמריץ כשרצות מספר תוכנות ביחד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת, עכבר ומסך (יש מסך שאני מחבר לנייד עם HDMI). 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? תלוי במחיר. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגוד…

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  10. Started by igalkop,

אשמח להתייחסות למפרט שהרכבתי (לבד 🙄) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 בעקרון זה הכי הרבה שאני מוכן להשקיע. אם תהיה סיבה לחרוג, אשקול בחיוב חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המחשב מיועד לתכנות. בעיקר עם JAVA ב IntelliJ . כמו כן מיועד להרצת database מקומי (למשל MySql). כמו כן צריך להיות מספיק חזק להריץ מכונות וירטואליות וקונטיינרים (docker). המחשב לא מיועד כרגע למשחקים אבל אני לא רוצה לחסום אפשרות למשחקים באופן מוחלט, ע"י רכישת כרטיס מסך פשוט מדי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בצי…

11. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא 5K, ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, מכונות וירטואליות, וגיימינג פשוט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורי…

• 17 תגובות
    • 3.5k צפיות
  12. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000, כן 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, עריכה גרפית, תכנות, ML, עריכת וידאו, תלת מימד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך 1050ti שישודרג בהמשך 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד ! 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיף ללא יותר מדי אורות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס…

• 0 תגובות
    • 960 צפיות
  13. מחשב נייח לתל ממד וגיימינג, תקציב עד 6000 אלף, רוכש באילת החודש. שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב נייח חדש, עבור עבודות תלת מימד ואנימציה (Blender,Adobe After Effects), וגיימינג ב 1440p. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 6000 ש"ח, אם אפשר לחסוך ללא הפרש ביצועים, זה מעולה. אין צורך בציוד היקפי. (מקלדת, עכבר רמקולים וכו') עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? במדד מ-1 עד 10: 8 חשוב מאד, אבל שלא יבוא על חשבון קירור הולם או ביצועים. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? ללא אורות, זה מסיח את הדעת מהעבודה. כנראה מארז Micro או ATX איכותי ויפה כמו שיש לחברת NZXT, עם חלו…

14. Started by ido lubinsky,

שלום רב מחפש מפרט מחשב כולל ציוד היקפי ומסך 27 אינץ לתלמיד עד 5000 ש"ח המחשב ישמש לתכנות ושימושי אופיס, עם אפשרות למשחקים בהגדרות נמוכות

15. שלום לכולם, אחרי כמעט 5 שנים מהמחשב הקודם הגיע הזמן להשתדרג. אני מעצב בתלת מימד (Cinema 4D, Redshift) ואפטר אפקטס. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב בסיס 10 אלף, אם יש משהו שמוסיף ומשדרג את זה אז 12 אלף... אין צורך בציוד היקפי. (מקלדת, עכבר רמקולים וכו') עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? במדד מ-1 עד 10: 7.5 חשוב, אבל לא הכי חשוב. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא, ופחות מעניין אותי אורות ומארזים שקופים ומוזרים... האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בלבד, מערכת הפעלה אם זה מגיע בח…

16. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 וכן 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? הפקת אנימציות תלת מימד, עריכת וידאו, תכנות כבד וAI לשם פרוטוטייפינג לפני התקנה בענן 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? תלוי בהפרש המחיר. ייתכן שאריץ איזה מודל AI בזמן שאני ישן בבית 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפע…

17. Started by cdg,

מישהו פה הזמין או מכיר מישהו שהזמין מחשב נייח מחו"ל? אני מחפש מפרט לגיימינג, יש היום פריחה באתרי המשלוחים מארה"ב, ויש מבצעים מטורפים באאוטלט של דל על מפרטי alienware, וגם באתרים כמו ibuypower... השאלה היא האם זה כדאי עם עלויות המשלוח והכל להזמין מחשב נייח משם... מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by bjnhv,

שלום , אני מחפש מחשב לגיימינג עם תקציב 8000 אפשר חריגה קלה, ללא ציוד הקפי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000 אפשר חריגה קלה של +-250 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקי AAA בגדול ברזולוציה של 1440P (2K) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6/10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך…

19. Started by Eitan Rapps,

שלום, המחשב שארכוש הוא לשימוש ביתי/משרדי/לימודי - בהחלט לא משחקים או עריכת וידאו/אודיו. בבחירה הראשונית, המרכיבים הם: לוח אם Gigabyte b365m h מעבד i3-8100 Box (כולל מאוורר למעבד) זכרון KVR26N19S8-8 אחסון Samsung EVO 860 בנפח 500GB מארז VSK3000B Antec כולל ספק BP450S (כולל מאוורר אחד לפי אתר היצרן) ברור לי שניתן להחליף חלק מהרכיבים שציינתי בזולים יותר, אך הפרמטר העיקרי שחשוב לי לפני הקניה הוא אמינות. נראה לי שהמעבד והתקן האחסון מתאימים לדרישות ואמינים. המארז בגודל minitower ומתאים ללוח האם. מה שחשוב לי לדעת הוא: האם ידוע על ליקויים בלוח האם הספציפי הזה שיכולים לגרום לי בעיות בשימוש ? בדומה לגבי רכיב ה…

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  20. שלום לכולם, מבקש עזרה בבניית מפרט למחשב מבוסס אינטל (יש לי הנחה על חלק מהרכיבים), בעיקר עבור גיימינג. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8K, יכול לחרוג אך מעדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר גיימינג וצפייה בסרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קונה מעבד בנפרד - האם לקנות: Intel® Core™ i9-10980XE Extreme Edition Processor (24.75M Cache, 3.00 GHz) - 500$ או Intel® Core™ i7-107…

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  21. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח, חריגה עד 1000 שקל במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המחשב הכי מהיר שיכול להיות בתקציב, שימוש משרדי, לפעמים כבד, ללא צורך בגרפיקה כולל תוכנות אדריכליות, נא לא להכניס כרטיס מסך אין צורך כרגע 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה, רצ…

22. Started by ran500,

אהלן חברים אומנם השאלה כללית מידי נהרס לי המחשב הנייח תמיד רציתי מחשב נייד שיש את הקטע של הנוחות ואפשרות להשתמש לעיתים מחוץ לבית מתלבט בין נייח לנייד אני מחפש מחשב שיתמוך במשחקים מודרניים (אני לא גיימר אין לי דוגמאות למשחקים תוך כדי השימוש אוריד) הבנתי שנייח יתן ביצועים יותר טובים ויהיהי אפשר לשדרג בעת הצורך לרכוש 2 קצת נטל כלכלי כבד לדעתכם אם אני מעדיף מחשב נייד ללכת על מחשב נייד פשוט? או כדאי ללכת על נייח ולחפש בהמשך מחשב נייד זול יד שנייה לשימושים בסיסיים? (גלישה ויוטיוב) אני מחפש מחשב בטווח של 4k תודה

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  23. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? ניתן לחרוג ב-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המחשב מחובר ישירות לטלויזיה. משמש לעבודה עם מסמכי אופיס, גלישה במספר רב של אתרים במקביל , צפייה בקודי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד שיהיה שקט כי ממוקם בסלון 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה בגודל, אין צורך באורות. …

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מקסימום חריגה של כ-600 ש"ח ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HD ומשחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? משחקים אשר יעבדו על המחשב הם: sc 2, דיאבלו 1,2 ו3כשיצא, dirt 2,3 , פייר 3, ועוד. 3. האם יש צורך ב…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. שלום, המחשב של ההורים שלי נהרס - ויש צורך לבנות להם חדש. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500 ש"ח חריגה של עד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש מאוד מינימלי, גלישה באינטרנט מידי פעם, אופיס כשצריך. בכל אופן, חשוב שהוא יוכל להפעיל סרטים באיכות HD אם יהיה צורך ויחוברו אליו שני מסכים בו זמנית (מסך מחשב וטלוויזיה, שניהם 1080p). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש אפשרות לקחת מהמחשב שנהרס את הציוד הנ…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.