ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,479 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולםברצוני לרכוש מחשב חדש בסכום של עד 3500 שקלים לא כולל ציוד היקפי/מסך חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה מאוד אמין ויציב (עד כמה שאפשר) אני אוהב לשחק במשחקי MMORPG אבל בחלק מהמשחקים אני משתמש במספר קליינטים ככה שאני מעוניין להריץ את המשחקים בקלות 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? משחקים/סרטים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש - משחקים, סרטים: תדיר מאוד ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המסך לא כלול בתקציב, אני רוצה לקנות מסך…
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אז ככה: המחשב שלי עובד בסדר חוץ מזה שהכונן DVD לפעמים לא מזוהה...ושמדי פעם הוא לא נדלק : - כל איזה תקופה עובר עליו סרט חדש. אין לי מושג מה הבעיה אבל אני חושד שזה הלוח כי כל פעם זה בעיה ברכיב אחר. הבעיות התחילו מאז שיום אחד היתה נפילת מתח. בהתחלה המחשב נדלק אבל המסך לא עלה, אח"כ הבעיה עברה להרדיסק, איכשהו שניהם הסתדרו וזה עבר לספק. החלפנו לזמני ולאחרונה לפני כמה ימים המחשב לא נדלק, אז אח שלי הוציא הכל מהחשמל וחיבר מחדש ואופס עובד מה לדעתכם הבעיה? עכשיו לענין - יש כמה אפשרויות: (בתקווה שנשאר לKSP הלוח הזה) מציאון ב135 שקל: הלוח ?EPoX 8RDAEI? - לוח ישן-חדש שלא נראה מלהיב אבל מתאים למחשב הנוכחי אפשרויות אחרות הם לקנות מחשב חדש שמורכב מSEMPRON או ATHLON 64....זכרונ…
-
- 29 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 10,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך קצת, אבל אני לא מתפשר על מחשב חזק. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000-2000 שקל 2. מה שימושי המחשב ? המחשב מיועד לעריכת וידאו בHD 1080. אני מעוניין שהמחשב יריץ את העריכה של הHD חלק גם אני מעמיס עליו ומוסיף אפקטים (בתוכנות עריכה). ובנוסף שיעשה רינדור מהיר , 20-30 דק' ל FULL HD של שעה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה, משתמש בו כל יום. אלה התוכנות בהם אני משתמש: EDIUS VIDEO EDIT, Adobe After Effects CS5, . קישור לאתר הבית עם הדרישות מערכת שלהם: http://www.grassvalley.com/products/edius_pro_…
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
1. עד 4500 שקל, לא ניתן לחרוג. 2. המחשב מיועד למשחקים, אם כי גם יש שימוש בפוטושופ ובתוכנות עריכה שונות מדי פעם. משחק בכל סוגי המשחקים, בעיקר אסטרטגיה אבל גם בקרייסיס לדוגמא. 3. צריך גם מסך, צריך משהו של 22 אינץ' בערך, שגם יהיה טוב למשחקים כמובן, אני מניח ש900 שקל ילכו למסך. 4. לא צריך כונן לדיסקטים אני מניח... 5. יש לי כמה חלקים אך ישנים, ספק כמה הם יתאימו לחלקים חדשים, אז תתנו את כל החלקים, אני אבדוק כבר תאימות אחר כך, למרות שאני מטיל בספק שמשהו יעבוד שם, כי המחשב שלי בן 6 ששודרג טיפה לפני 3 שנים. 6. שיהיה מבחינת רעש 3-4, לא מפריע לי במיוחד רעש, אבל בכל זאת אני רוצה לישון. 7. לא מתוכנן אוברקלוק. כדי אולי לעשות אוברקלוק קטן? אין לי מושג בשיט... 8. לא צריך לכלול מערכת הפעל…
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מעבד כפול ליבה ומעלה, AMD או אינטל. כמה שיותר זיכרון, מינימום 8 ג'יגה דיסק קשיח ssd מינימום 80 ג'יגה כרטיס מסך מובנה ללא התקנה וללא מערכת הפעלה רמת רעש לא משנה, אבל חשוב שלא יקרוס אחרי דקה של עבודה מאומצת כמו הנייד שלי. יש לי מסך בעל חיבורי DVI וVGA לא ניתן לחרוג מהתקציב ועדיף להשתמש בכולו עדיפות לרכישה באיבורי, פלונטר וזיגזג
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
[TABLE=width: 793] [TR] [TD]ASUS HASWELL MAXIMUS VI GENE//LGA 1150 Z87 –C//LGA 1150 [/TD] [TD]לוח אם [/TD] [/TR] [TR] [TD]INTEL CORE HASWEWLL I7-4770K 8M LGA1150 box Haswell 4 gen [/TD] [TD]מעבד [/TD] [/TR] [TR] [TD]Kingston 3x4gb ddr3 1600mhz [TABLE=width: 98%] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [TD]זיכרון פנימי [/TD] [/TR] [TR] [TD]gb 7200RPM SATA 6gb 3tb [TABLE=width: 98%] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [TD]H.D [/TD] [/TR] [TR] [TD]Asus GFORCE GTX 770 DC20C 2G-D5 2GB DIRECT CUII [/TD] [TD]כרטיס מסך [/TD] [/TR] [TR] [TD]GHZ 10/100/1000 [/TD] [TD]כרטיס רשת [/TD] [/TR] [TR] [TD]Intel® High Definition Audio [/TD] [TD…
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אחרי 20 שנה ויותר על מק החלטתי לקנות PC כדי לעשות מצגות ב אפטר אפקטס ו Proshow producer ומדי פעם גם פרמייר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש״ח 2. מה שימושי המחשב ? אפטר אפקטס וגרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש יום יומי photoshop Indesign לעיתים קרובות Proshow producer מזדמן Aftereffects premier 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כן, עכבר לייזר אלחוטי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 - שיהיה שקט. 6. האם מתוכנן אוברקלוק…
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, אני חייל כבר שנתיים וחצי ולפני שהתגייסתי הייתי גיימר די מכור...כשהתגייסיתי הצבא דיי השכיח ממני כל דבר שהיה קשור למחשבים, ודיי התחלתי לחיות חיים שונים לחלוטין ומחשב אצלי היה רק פייסבוק ומוזיקה.. כעת החלטתי לחזור לתחום הגיימינג כי זה משהו שאי אפשר לוותר עליו התקציב שלי הוא 3500 ש"ח, אני לא מתכוון לבצע OC כי אין לי ידע בזה, אני לא זקוק לציוד היקפי, כבר יש לי מסך, רמקולים, עכבר ומקלדת..זקוק רק למחשב עצמו, אני מעדיף לקנות את המחשב מKSP או SKYPC, כי בתאכלס אלה המקומות היחידים שאני מכיר... דבר נוסף הוא זה שאני נוסע לקנות את המחשב, ולא מזמין דרך האינטרנט אז אם יש לכם המלצה לחנות טובה יותר באזור המרכז (תל אביב חולון בת ים ראשון) לא אכפת לי לנסוע גם לשם, אבל אני לא מזמי…
-
- 23 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניים להחליף לפ-טופ... מקבוק אייר יקר לי מידי (!) וחשבתי על ה-chromebook ספציפית זה של asus מישהו מכיר? השתמש? באסוס או באחר תודה g.
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי, הרכבתי את המפרט הבא מ TMS, אשמח להתייעצות לגבי לוח אם, מארז והאם יש צורך בקירור נפרד למעבד, בהתחשב במארז הקטן כמובן. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 אפשר חריגה, אני מתבלט אם ריאלי להשקיע עוד 700 שח ולקנות כרטיס מסך כמו RTX 2060 SUPER, מכיוון שיש בו תמיכה טובה יותר בהרצה של מודלים ללמידה עמוקה, חשוב לי לציין שזה רק בשביל לפתוח לי את האופציה לזה, לא אשתמש בזה כל הזמן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים נטו 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף …
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי, קיבלתי את המפרט הנ"ל: אשמח לדעת אם המפרט שווה את המחיר או אם צריך לשפר/להחליף חלק מהחלקים. המחשב מיועד לגיימינג בינוני-גבוה. תודה. מעבדים: AMD Ryzen 7 2700X Processor Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 1441 לוחות אם: Gigabyte B450 AORUS M כמות: 1 - מחיר: ₪ 426 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3000 CL16 VENGEANCE LPX Black CMK16GX4M2D3000C16 כמות: 1 - מחיר: ₪ 528 מארזים: Cougar MX330-G כמות: 1 - מחיר: ₪ 185 ספקי כוח: ANTEC PSU 650W High Current Gamer Gold כמות: 1 - מחיר: ₪ 371 מאווררים למארזים: Antec Prizm 120mm RGB fan כמות: 1 - מחיר: ₪ 37 כונני SSD: Samsung SSD 250GB 970 EVO NVMe M.2 כמות: 1 - מח…
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
- 2 followers
-
-
אחרי הרבה התלבטויות, אני מחליף את סוס העבודה שהיה לי, פנטיום 2 350Mhz +Nvidia Vanta 8 MB מחשב סוס היה תאמינו לי שרד 8 שנים!!! וכמה שבזמנו קניתי אותו ב 8500 שקל הוא היה שווה כל שקל! כך גם המחשב הבא אני רוצה שישרת אותי כמו שהוא שירת אותי , נאמנות! (היינו יותר מאחים נשבע לכם) אז הנה המפרט שתיכננתי (Ksp) מעבדי אינטל? כמות מחיר סה"כ Core2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB 1 1840 1840 לוחות אם למעבדי אינטל? ASUS כמות מחיר סה"כ P5LD2 R2.0 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E 1 690 690 זכרונות? DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 1GB Starex 2 590 1180 כרטיסי מסך? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 8800GTS 640MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E 1 2890 2890 דיסקים קשיחים? Maxtor כמות מחיר סה…
-
- 37 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני לא עונה על השאלון כי אני בכלל לא בטוח שאני צריך מפרט. אני רוצה להתייעץ בצורה תיאורטית לגבי מה שיהיה הכי כדאי להשתמש במקרה בו נתקלתי. ניגש אליי לקוח אשר יש לו אולם גדול עם מקרן (מחובר בHDMI) ומערכת רמקולים היקפית (שמתחברת באמצעות כבל 3.5mm יחיד לחיבור האוזניות\רמקול במחשב). הדבר היחיד שהוא צריך ועושה זה להתחבר למערכות הללו ולתת למי שנמצא במקום להאזין למוזיקה באמצעות אתר YouTube. עד היום הוא עשה שימוש ב Laptop פרימיטיבי עם vista ועוד Laptop כלשהו עם Windows 7 (המכישר עם ה7 יגיע אליי ביום שני לריענון \ המחשב עם הויסטה עבר כבר ריענון). מפה לשם מסתבר שבדרך מאצלי אל הלקוח התפגרה הסוללה של הביוס למחשב של הויסטה וכל כיבוי מצריך …
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להרכיב מחשב חזק מאוד בעל נפחים גדולים וזיכרון רב , אומנם המחשב לא מיועד למשחקים אבל מותקנות עליו המון תוכנות ונאגרים בו קבצים רבים וחלקם בעלי נפח רב. קיימת חשיבות רבה למהירות ולכן חשבתי על ניצול מלא של זיכרון + מעבד חזק -אולי 64 ביט. קירור טוב + 8 GB RAM , לגבי נפח HD - חשבתי על נפח כולל של 2 טרה אולי אפילו לעשות RAID בין 2 דיסקים. אין כוונה לבצע OC ,אילו מגבלות (תוכנות והתקנות ) במידה ותותקן מערכת עם 64 ביט ? הכוונה לחלונות7 עיסקי שירכש לאחר מכן (לא כלול במגבלת המחיר). כמובן חשוב שיהיה מארז גדול ולוח עם הרבה יציאות USB . אין צורך בציוד היקפי. לגבי מסך - מסך של כ- 22 " איכותי וטוב. תודה מראש
-
- 32 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נייד בשבילי (סטודנט למדמ"ח בבן גוריון (יש שמועה שאומרת שהאוני' מספקת מ"ה בחינם אבל צריך לבדוק את זה עוד..)). * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - בעיקרון זה יהיה לצורכי למידה (אופיס), אינטרנט ומדיי פעם סרטים. * גודל המסך? 13.3-14 עם דגש ל14 אבל פתוח לשמוע הצעות * משקל רצוי?עדיף פחות מ2 אבל אשקול זאת אם זה יותר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3-4 שעות יספיקו * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI כדי להקרין סרטים על הTV * בלוטות? לא חיוני * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata)…
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
איזה מפרט עדיף לדעתכם ? ולמה ? והאם הייתם משנים משהו בתקציב המדובר ? 1 מעבד INTEL CORE 2 DUO S775 2.0GHz(E4400) 1066MHz/FSB 2MB - BOX ¤812 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤625 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX GeForce 8600GT 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤810 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 ¤691 מארז: COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN ¤399 סט מקלדת ועכבר: BTC 5213 MULTIMEDIA KEYBOARD + OPTICAL MOUSE - HEBREW ¤84 קרור למעבד: SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm ¤254 מחיר סופי (כולל הרכבה): = 3624 או המפרט הבא ? מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.0GHz(E4400) 1066MHz/FSB 2MB - BOX ¤812 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV…
-
- 42 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
*מטרת המחשב? לימודים, צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט, אחסון ועריכת תמונות. * גודל המסך? בינוני * רזולוציית המסך? כמה שיותר טובה במחיר הנוכחי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא מתמצאת. * משקל רצוי?כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) -כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) -חיבור למסך הטלויזיה * Bluetooth? לא הכרחי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?כמה שיותר * כונן אופטי?לא הכרחי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?מה זה? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?ל…
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני מתנצל שאני פותח פה כמה דיונים אפשר מבחינתי למחוק את הקודם, הגעתי למסקנה מבחינת תקציב כמה אני מוכן להשקיע. אני אכתוב בקצרה מה אני מחפש - מחשב לגיימינג לאו דווקא "כבד" אלא שיוכל להריץ את משחקי אסטרטגיה של Blizzard לדוג' בצורה מקסימלית ועוד כל מיני משחקים שייצאו בטווח של השנתיים שלוש הקרובות. אני לא גיימר כבד אבל אני מוכן להשקיע עוד כמה מאות שקלים בכרטיס מסך על מנת להיות בטוח שהביצועים שלו יספיקו למס' שנים הקרובות בצורה מעולה. כרגע יש לי Radeon HD 6750 שמריץ הכל בצורה מצויינת אבל אני מעדיף (במחשב החדש) לקנות משהו טוב בכמה רמות לפחות. בכל מקרה הנה הדרישות למפרט שהגעתי אליו כרגע, בבקשה תעזרו לי כי אני רוצה להריץ כבר את העניין הזה ולא לעשות מזה שופינג כמו בחורה 1. …
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר להשאיר חלקים מהמחשב הנוכחי ללא פגיעה בביצועים אז מה טוב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Far cry 4, APB Relodaed, Battlefield 4 ושיוכל להריץ משחקים כבדים אחרים על הגדרות גבוהות בכבוד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם ג…
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
בוקר טוב, אני עומד לרכוש מחשב נייד של HP והדבר האחרון שמטריד אותי הוא הסוללה. עד עכשיו עבדתי על מחשב עם כרטיס מסך ומסך 15.4 עם סוללה של 8/9 תאים וקיבלתי זמן עבודה של עד שלוש וחצי שעות. המחשב שאני עומד לקנות הוא 13.3 וגם עם כרטיס מסך, אבל סוללה של 6 תאים. עכשיו, ברור לי שיש המון פרמטרים וכו', והנתונים שסיפקתי כנראה לא מספיקים כדי לקבל תשובה ברורה, אבל אני שואל בגדול. רק רוצה לדעת ולשמוע מבעלי HP או משתמשים עם ניסיון ב-HP אם הם מרוצים בגדול מצריכת הסוללה שלהם. תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מוצרים סה"כ TRANSCEND 512MB PC333 DDR 2.5v CL2.5 WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version BENQ DVD-ROM 16x48 RETAIL TEAC FLOPPY 1.44 INTEL P4 2.53GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache ABIT IT7 MAX WinFast A250 Ultra TD MyVIVO Geforce 4 Ti 4600 128Mb אז אני צריך ספק ומארז ולדעת אם כדי לשפר משהו עריכה: אני לא מבין כלום בכרטיסי קול ורמקולים אז מישהו גם מוכן לתת לי הצאה אליהם באיזה 1000 לשניהם אפשר קצת יותר אפילו
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
וכו'. מה הייתם ממליצים לשים דגש על? זיכרון, לו אם, כרטיס מסך ? תודה רבה מראש
-
- 30 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ושיהיה מסוגל להראות סרטים בHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Crysis 2, Prototype 2, MW3,NFS, Battlefield 3, Skyrim -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ' 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד 3. הא…
-
טוב שלום, אני מנסה לבנות HTPC ואני צריך את עזרתכם בתיכנון המפרט שלו... למעשה הוא הולך ליהיות מחשב ממש פשוט... ברמה נמוכה, מכיוון והוא מיועד סך הכל לצפייה בסרטים ומוזיקה כל מה שאני צריך למעשה זה: *לוח אם *מעבד *כרטיס מסך עם TV-OUT איכותי עד כמה שיתאפשר *הארד דיסק *זיכרון (512 יספיק לדעתי) DVD יש כבר ומארז כמובן אני יבנה... שכחתי משהו? אז ככה... לגבי הלוח אם... אני לא סגור עוד אם אני רוצה לוח בגודל סטנדרטי או ללכת על הMINI ATX... מה שאני סך הכל צריך מהלוח זה סלוט AGP אחד 2 סלוטים של כרטיסי הרחבה יספיקו ו2 סלוטים של זיכרונות מקסימום... אבל מה שעוד חשוב הוא שהחיבורים האחוריים שלו יכללו USB (מה שלא ניראה לי יהווה בעיה ועדיף מאד שיהיו גם על הלוח עצמו חיבורי USB נוספים על מנת שא…
-
- 35 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?9K ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אין הרבה הבדל בין 9K ל 8K אז מעדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימאלי 9K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים וסטרימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל תחום המשחקים אם זה בין הכבדים החדשים שיוצאים מידיי שנה: וויצ'רת פולאאוט וכו' וגם המשחקים היותר קלים כמו: וואו, LoL, OW וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב…
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-