עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by EL-Fenomeno,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך, מעדיף לנצל 2000 ש"ח מהתקציב.. אבל אם צריך עד 3000. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 3000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. APB Reloaded(חשוב לי במיוחד שירוץ חלק על ההגדרות הכי גבוהות), Batelfield3, COD3, Far cry3 ושהמשחקים הכבדים ביותר שקיימים ושיצאו בעתיד הקרוב-רחוק ירוצו חלק על הגדרות גבוהות. -מהי הרזולוציה הטבע…

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. הנחשב ישמש להרבה תחומים- עבודה על תלת מימד, פוטושופ, visual studio, מכונות ווירטואליות, עבודה עם מנוע unity, ודוטה 2 אין העדפה לגודל מסך מסויים אבל יותר לכיוון של מסכים גדולים. רזולוציה fhd מבחינת דיסק קשיח אני אצטרך הרבה מקום, ולדעתי אני אצטרך להתפשר יותר מידי על ביצועים כדי לקבל גם ssd וגם hdd, תקנו אותי אם אני טועה אין צורך במסך מגע/מסתובב/כל גימיק כזה או אחר אין צורך בכונן אופטי סוללה נמצאת בתחתית סדר העדיפויות, אבל כמובן שאני אשמח לכמה שיותר. אני נתקלתי בלנובו y50-70, אבל הבנתי שכל הסדרה סובלת מכמה חסרונות מאוד משמעותיים- מסך זוועתי, וייפיי חלש והקשיח ההיברידי גורם לעיתים ללאגים. הדגם שהתמקדתי בו הוא 5944-0995 http://ksp.co.il/?uin=26532 אני מוכן להתפשר על מפרט חלש י…

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. שבוע הבא אני הולך לשדרג את המחשב שלי ורציתי לדעת איזה לוח אם אחי טוב לדעתכם תודה לעונים ;D

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימלי? 4,000 ₪ האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשרי לחסוך, אבל שיהיה מחשב טוב - לחסוך. אם לא, בסדר. לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מהתקציב.2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? המחשב ישמש לגלישה באינטרנט. שמיעת שירים, צפייה בסרטים, משחקים - לא גיימר, אבל משחק במשחקים חדשים. אוהב לשחק. אבל לא צריך מפלצת, רק שיוכל להריץ משחקים ברמה טובה, אפילו ברמה הכי טובה שאפשר להגיע עם התקציב שלי. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל …

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5-6K מעדיפה לא לחרוג מהשש 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית פוטושופ ואילוסטרייטור, אנימציה ועריכת וידאו אפטר אפקטס ופרימייר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך מכויל ויפה לצורך עריכת תמונות לדפוס- מאוד חשוב לי. אין צורך באחרים. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא יודעת מה זה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס …

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. היי, הרכבתי את המפרט הבא מ TMS, אשמח להתייעצות לגבי לוח אם, מארז והאם יש צורך בקירור נפרד למעבד, בהתחשב במארז הקטן כמובן. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 אפשר חריגה, אני מתבלט אם ריאלי להשקיע עוד 700 שח ולקנות כרטיס מסך כמו RTX 2060 SUPER, מכיוון שיש בו תמיכה טובה יותר בהרצה של מודלים ללמידה עמוקה, חשוב לי לציין שזה רק בשביל לפתוח לי את האופציה לזה, לא אשתמש בזה כל הזמן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים נטו 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף …

7. ירדתי מהעניין של ה-OC.. שיכלול באמת את הדברים הכי טובים שיש למחיר שלהם.. כמובן שיהיה Q6600, 8800GT/S, ולוח אם תומך DDR3 כמו P35c - Ds3... אפשר קצת חריגה כי זה בכל זאת הולך להצעת מחיר..

• 30 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. המפרט שהזמנתי הוא: מארז: EZCOOL עם USB קידמי ללא ספק ספק כח: A.PFC 450W FAN12 POWER MAN INWIN לוח אם: GA-H55M-D2H GIGABYTE מעבד: אינטל 3.2GHZ 4MB CORE i3-550 1156 זיכרון: KVR KINGSTON 2GB DDR3 1333MHZ כ.מסך: Nvidia GeForce 8400GS 512MB-3 P.O.VIEW דיסק קשיח: 500GB SATA2 32MB C.G WD צורב: GH22NS שחור SATA LG DVDX22 DL המחיר הסופי (לא כולל מסך, מקלדת ועכבר): 2460 ש"ח אני מסתפק אם שווה לי להשאר עם המעבד הנוכחי או להחליף ל i3-540 ויעלה לי 160 ש"ח פחות, מה אתם אומרים? כמו כן אשמח אם תגיבו על המפרט, יש טעם לשנות עוד משהו? תודה!

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by bati6,

מה הכי חשוב במחשב, כרטיס מסך, מעבד או ram?

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by אדומי,

שלום, אני חייב לדעת אם המעבד שלי תומך vt-d. אני כרגע התחלתי ללמוד ניהול רשתות תקשורת ואבטחת מידע וזה לצורך לימודים.. אני יודע שהוא תומך vt-x אבל מה השוני או ההבדל בינו לבין vt-d? המחשב שלי הוא של hp עם מעבד של intel core i3. יש לציין שבאתר של hp אני לא מצליח להיכנס עם המספר הסידורי של המחשב ולראות את הנתונים. תודה רבה רבה מראש!

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. אהלן האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? גלישה באינטרנט, יתכן צפיה בסרטים. יתכן צפיה בקליפים מיוטיוב שהם HD. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. Chrome, Skype, Open Office, Youtube ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). שימוש בייתי. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: הוא לא! 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? 1.44. 5. במידה ו…

• 26 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. הי, ראשית אציין שהתחלתי שרשור בפורום מארזים והדיון גלש לרזי המפרט כך שהחלטתי (ובהמלצה) לפתוח שרשור נפרד במקום המתאים. בשביל הרפרנס אני מציין פה את הלינק של השרשור הקודם אך את כל המידע הרלוונטי ארשום בפוסט הנוכחי. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=531803.new#new שימוש: אני מחפש לבנות מפרט לשימוש ביתי יומיומי אך אינטנסיבי. אני משתמש הרבה בעריכת תמונות (image processing) בתוכנות כמו לייטרום, פוטושופ, פוטומטיקס. ככלל אני נוטה לעבוד עם הרבה תוכנות במקביל ומצפה לביצועים טובים. מבחינת גיימינג, אני לא גיימר אבל אני כן משתמש במחשב גם כדי לשחק. אני מצפה שמשחקים כדוגמת call of duty, NFS, Starcraft יעבדו אבל אין לי ציפייה לדחוף אותם ברזולוציות הכי מטמטמות ועם המאפיי…

13. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בשאיפה עד 4000, חריגה עד 5000 אם ממש צריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות והרצה של minikube (בעיקר RAM ו- CPU) ביחד עם IDE ומלא חלונות ב- chrome 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא צריך שקט מוחלט אבל שלא ירעיש ברמה שמפריע להתרכז. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?…

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by gambit_elaad,

אני רוצה לקנות לאח שלי מחשב טוב אבל בלי הרבה כסף! אז בבקשה הצעות! תודה מראש!

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. DELL PRECISION T5600XL : N-SERIES 825W BASE * PROCESSOR : TWO INTEL XEON PROCESSOR E5-2603 1.8 GH (8 core) * 16GB (4X4GB) 1600MHZ DDR3 ECC RDIMM * HARD DRIVE : 500GB 3.5INCH SERIAL ATA (7200) * OPTICAL DRIVE : 8X SLIMLINE DVD+/-RW * GRAPHICS : 2 GB NVIDIA QUADRO NVS 510 (4 Output) * BROADCOM 5722 SINGLE PORT GIGABIT ETHERN * מקלדת ועכבר מקוריים של DELL + 4 מתאמים ל DP עבור הכרטיס מסך * ללא מערכת הפעלה - חדש בקרטון

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by BUGY,

מישהו בבקשה יכול להמליץ/לבקר/לשפר את 4 הרכיבים העלה: 1,750 ש"ח - מעבד - Intel Core 2 Duo 2.4GHz 4MB 1066MHz E6600 BOX 255 ש"ח - מאוורר למעבד - TUNIQ 1,150 ש"ח - לוח אם - ASUS P5B DELUXE 1,500 ש"ח - זיכרון - G.SKIL 2048MB (1024MBx2) Dual Channel Kit DDR2 800MHz 4-4-3-5 סה"כ: 4,655 ש"ח ---- SKYPC.CO.IL + NOACOMP.CO.IL ------ 1. המחשב מיועד לקצת מהכול : משחקים, סרטי HD, עריכת מוסיקה וDVD, שיתוף קבצים, אינטרנט וכו' 2. אני רוצה להרכיב מחשב חזק ומהיר אשר טוב בהכול ( במיוחד "מולטי טסקין" ) והכי חשוב שיספיק להרבה זמן ( וכן אני יודעה שיום אחד אחרי הקניה ייצא משהוא חדש וטוב יותר ). 3. הדגש פה הוא על תמורה טובה ביחס של ביצועים/כסף, התקציב 5,000 ש"ח. 4. רצוי שיהי כמה שיות…

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by איתמר,

חברה אני רוצה מחשב למשחקים ב7000 שקל כולל מסך ואני לא מתכנן oc

• 31 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. הי ותודה מראש: * מטרות המחשב? צפייה בחומרי גלם לעריכה, עריכות קלות (פרמייר או משהו בסגנון), וורד, אינטרנט, מייל וכיו"ב * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? סביב ה 15 אינצ'. מעדיפה מט אלא אם יוסבר לי שלא עדיף * רזולוציית המסך? כזו שהכי תתאים לצרכים שלי. האם ips קריטי? אם כן, אז ips :-) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מוארת * משקל רצוי? הכי קל שיש, הבנתי שסביב 2.6 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) רוצה ssd (גם אם זה אומר להוסיף בתשלום ולא שהמחשב בא איתו) * כונן אופטי? הכוונה לצורב? עדיף ,לא ממש קריטי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * הא…

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by גמני,

1. תקציב: 5500 ₪, ניתן לחרוג ב- 500 ש"ח אך לא רצוי. 2. שימושים צפויים: משרדי ללא משחקים 3. תוכנות: אופיס, אינטרנט, וסרטים 4. השימוש הכבד של המחשב: עריכה קלה של סרטי וידיאו 5. מסך: יקנה בנפרד U2410 6. ציוד היקפי: ללא 7. רכיבים לא נחוצים: צורב 8. שקט: 8 9. המהרה: ללא 10. מערכת הפעלה: צריך WIN7 11. עדיפות לחנות: חנות אמינה 12 בקשות מיוחדות: כונן SSD, חיבור USB3 קדמי, כרטיס TV HD (ידידותי ללכידת וידאו), אל פסק חסכוני באנרגיה ושקט 13 שדרוג עתידי: מעבד, זיכרון חשבתי על: Kingston Hyper X Genesis 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1600Mhz, יחידות 1 ₪474 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2746 OCZ SSD Vertex 3 120GB 550/500 IOPS 60000 - זמין במלאי ת"א כ"ס, יחידות 1 ₪1471 http:/…

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by DarkenHero,

1. מה התקציב המקסימלי? 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחרוג במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים גבוהים עם גרפיקה גבוהה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). יהיה שימוש תדיר+ והתוכנות הם בעיקר משחקים וVS 2010 ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המסך הוא "20 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? בסגנון של Darksiders Crysis ModerWarfare2 וכו' (כל המשחקים החדשים בשוק) * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/…

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. . מה התקציב? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות, סדרות, סקייפ וגלישה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD7, fifa2011, AOE -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות+ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם …

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by yagelk,

* חריגה מהתקציב: עד 500 ש"ח! * מטרות המחשב? תכנות לצרכי עבודה (וירטואליזציה) , Eclipse בעיקר. אבל מדי פעם על xCode ע"י VMware. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא מכיר את ההבדל. * רזולוציית המסך?יותר גבוה יותר טוב לא פחות מ1366x768. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי?בסביבות 1.5 ועדיפות לפחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, לפחות 4-5 שעות שעות רצופות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?HDMI, usb3, * Bluetooth? לא חייב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?עדיפות לSSD של 250. אם לא ניתן אז HDD של לפחות 500 עם SSD CASHE. * כונן אופטי?לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפ…

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. יש לי אסוס N55SF עם מעבד 2630QM. הוא הגיע עם מטען ענק ממש ממש ממש ממש של 120W. אני רוצה לקנות מטען קטן יותר כמו זה http://www.morse-pc.com/Product.asp?Pid=5365&Cat2Cat1ID=&Cat2ID=&aff=Zap〈=he ברור לי שאם אריץ פונקציות כבדות או תכניות צריכת חשמל לא חסכוניות זה יכול לחמם את המטען ולגרום לו לנזק. אין לי בעיה אם סכנה לנזק למטען, וכשאני מחוץ לבית אני ממילא משתמש במחשב רק ללימודים (וורד + אינטרנט = מעט חשמל) כשאני בבית ומריץ ME3 עם על FHD, ברור לי שאני צריך להשתמש במטען של ה-120W. השאלה היא: האם יש סכנה של פגיעה במחשב או בביטוח עם אני אשתמש במטען הקטן של ה-65W?

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by ChananeL54,

שלום לכולם שמי חננאל. אני מתחיל לימודים כעת ולכן אצטרך מחשב נייד חדש. אצטרך שהמעבד יהיה SSD ושתיהיה כמות RAM מכובדת (8-16). כמו כן,המחשב לא צריך ליהות ברמת ניידות גבוה אלא פעמיים בשבוע,ואצטרך מסך גדול (סביבות 15 אינץ') מערכת הפעלה ווינדוס רוב העבודה שלי (אם לא כולה) על המחשב היא על VM מכונה וירטואלית,משמע שאצטרך להקציב לה כמות RAM (סביבות 2 ג'יגה) אני לא יכול להרשות שהמחשב שלי יתקע. כל העיניין של מסכי מגע פחות מעניין אותי אבל כן חשוב לי שהמחשב יראה נחמד. בקשתי: האם אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על חברה שטובה בתחומים הללו או אפילו להמליץ לי על מחשב מסוים? (התקציב שלי הוא בסביבות ה 2000) תודה מראש!!!!!!!

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. מדובר בדגם 15-r208nj. אין דרייברים באתר של HP. למישהו יש רעיון? אני רוצה להתקין Win7

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.