עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מעבד: INTEL P4 2.4GHZ 533MHZ לוח אם: GIGABYTE 533MHZ\AGP\ATA133\USB 2.0 זכרון: DDram 256MB 333MHz כונן: Floppy 1.44 כונן תקליטורים: CD X 56 דיסק קשיח: Western Digital 40GB 7200 כרטיס מסך: (O\B 64MB 3D (Shared כרטיס קול: O\B כרטיס רשת: 100\10 O\B הכנה ל ADSL מודם פקס: K56600 מארז מפואר: MIDI ATX P4 300W 2-FAN מקלדת: Internet עכבר: Logitech גלילה איכותי רמקולים: Genius ** לא כולל מסך תודה, יונתן

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. מעבד Sempron 2600 לוחות אם למעבדי ?AMD ABIT NF7-M + GF4ob זכרונות DDR 400 512MB A-DATA דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 80GB SATA כרטיסי מסך ABIT RADEON 9600XT DVI 256MB כרטיסי קול CREATIVE 5.1 Live Value צורבים CD Recorders LG 52 x 32 x 52 (kit) ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים Antec ATX MIDI Super Lanboy מקלדות 2/3 Lang. Rus or Arb עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים CREATIVE Inspire 4400 sub + 4Sp מסכים MAG 17'' 786 PF FLAT מחיר 5100 ¤ מה אתם אומרים שווה?? להוריד משהו?? להשאיר?? כל ביקורת תיתקבל בכבוד..שימו לב גם אם המחיר מישתלם

• 24 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by eliranf,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500-3000. רצוי לאזור ה2500. אבל אם יש משהו מומלץ במיוחד אז לכיוון ה3000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מה3000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ישמש בעיקר לאופיס, אינטרנט, לימודים, אולי פה ושם סרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד…

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים, אופיס, גלישה, סרטים לילדים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר, אופיס, גלישה באינטרנט, סרטי ילדים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לד…

5. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (FIFA 2015), צפיה בסרטים, סדרות בצפייה ישירה , שימוש במספר תוכנות במקביל או מספר חלונות במקביל כגון : תוכנות מסחר בשוק ההון ובמקביל חלונות גרפי מסחר ( מסחר בשוק הון ) . * גודל המסך? 14 או 15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב . לפי המלצתכם ודעתכם האישית . * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 ... מאוד חשוב מסך איכותי IPS . * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? הכי טוב שאפשר להשיג במחיר הנקוב . * משקל רצוי? 2.5 קילו עדיפות למשקל קל יותר . * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעל 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ככל שהיו יותר יציאות אני א…

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by Oranl,

היי, אני שנייה לפני רכישת מסך להחלפה בנייד HP שברשותי (דגם DV6950ej).. רציתי רק לעשות דאבל צ'ק ולוודא שבאמת הבעיה היא במסך. כפי שאפשר לראות המסך מרצד לעיתים תכופות ולפעמים גם מחשיך לגמרי ואי אפשר לעבוד כלל על המחשב.חיברתי למסך חיצוני כדי לבדוק ובעת הריצודים, על המסך החיצוני התצוגה תקינה. האם אפשר לרכוש מסך להחלפה בראש שקט?

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by daniel gold,

היי אני סטודנטית מתחילה ללמוד השנה עיצוב פנים ורציתי לדעת איזה לפטופ כדאי לי לקנות התקציב הוא עד 7000 ואם אפשר אשמח לחסוך

8. לשימוש בתוכנות: אפטר אפקט, פרמייר פרו, פוטושופ. מעוניין שירנדר לי מהר ובלי שיצאו לי גיצים מכל החורים. תקציב עד 10K אבל לא חובה בכל התקציב. אם אפשר ב8.5K ודרומה יהיה טוב. אשמח גם לקישורים ישירים לרכישה. תודה.

9. Started by nicirnTAL,

אז ככה: דבר ראשון המפרט הוא לחבר שלי (בר מצווה), והוא לא מבין כלום במחשבים, אז החלטתי לעזור לו... התקציב: 7500 ש"ח... המערכת צריכה לכלול: מחשב, מסך 17", מדפסת, סורק, צורב (לא צריך DVD), מקלדת עכבר ורמקולים... כמובן המערכת מיועדת למשחקים... זה מה שהגיתי בינתיים : : : הפרט והמחירים נלקחו מpandas... אני לא כ"כ מבין במסך, בסורק, רמקולים ובמארז, בדברים אלו אני צריך עזרה, ובכלל, יש שיפורים תקונים??? (אם יוצאת חריגה מהתקציב, אשמח עם תיעצו דרך להפחית את המחיר...) תודה!!!

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. אבל המחשב לא כולל מסך וגם לא כרטיס מסך. חייב צורב(לא חובה במהירות 52X) וכונן DVD. אם אפשר לארגן משהו טוב לאובר-קלוק ומשחקים בסכום שציינתי אז סבבה... אם לא אז אני אנסה להרחיב את התקציב. תגידו לי. תודה לעוזרים

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. שלום לכולם! לפני מספר שבועות מחשב ה-Acer Aspire 5740G הנאמן שלי שבק חיים. לאחר ביקור במעבדה המחשב חזר לחיים אך הובהר לי שהתיקון זמני, שיש סבירות גבוהה מאוד שהמחשב ימות בזמן הקרוב ושעלות תיקון מקיף (החלפת לוח אם במקרה שלי) היא פשוט לא כלכלית למחשב בן 4.5. בידיעה שימיו של המחשב ספורים החלטתי לחפש אלטרנטיבה. התקציב שלי הוא כאמור 4,500-4,800 ש"ח. אני יכול להתגמש עד ל-5,000 ש"ח אבל לא מעבר. כמובן שאם יימצא מחשב שיעמוד בדרישות בסכום נמוך יותר אשמח כפליים * מטרות המחשב? גלישה, סרטים באיכות גבוהה, Photoshop, Solid Works, MATLAB (לא מתכנן עבודות או הרצות כבדות אבל בכל זאת) ומשחקים פשוטים דוגמאת League of Legends. עם זאת הייתי מעוניין באפשרות לשחק גם במשחקים חדישים ותובעניים יות…

12. Started by Xavi06,

שלום, אני רוצה לקנות נייד 14 אינץ' ויש 2 דברים שלא הצלחתי להבין עדיין ואשמח אם תוכלו לעזור לי 1. מה יהיה יותר מהיר, מעבד I5 עם כונן SSD או מעבד I7 עם כונן רגיל? 2. אם אקנה מחשב עם 2 תאי סוללה, האם אוכל בעתיד לשדרג ולקנות נגיד 4-6 תאים לאותו מחשב? או שלא תיהיה התאמה?

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. המפרט הזה: מעבד: 849 ₪ - * מבצע * - Quad Core i5 4570 3.2Ghz S1150 לוח אם: 279 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-B85M-D2V S1150 זכרון: 189 ₪ - * מבצע * - 8GB Transcend DDR3 1600Mhz כרטיס מסך: 1620 ₪ - * מבצע * - Gigabyte R9 390 8G DDR5 G1 Gaming WindForce2 1025Mhz דיסק קשיח: 439 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 850 EVO 250GB SATA III דיסק קשיח: 249 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty כונן אופטי: 85 ₪ - * מבצע * - Samsung DVD-RW X24 SH-224DB/BEBE באנדל (מארז + ספק): 529 ₪ - * מבצע * - Antec VSP-5000 + FSP Hyper 600W 85 Plus BUNDLE קירור אוויר למעבד: 99 ₪ - * מבצע * - Zalman Performa CNPS5X ציוד היקפי: 99 ₪ - * מבצע * - HP Wireless Desktop C6010 …

• 27 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by of1978,

אוטוקאד דו מימד BEAM 14 אינץ - בעבודה הוא יחובר למסך 24 כך שאין צורך יותר גדול בבית אופיס, אינטרנט. עדיף מסך מט ולא מבריק לא חייב עדיפות ללנובו אך לא חייב

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. שלום! אני לא יודע מי זוכר אותי ומי לא אבל זה הסיפור: פתחתי פה לא מעט שירשורים בחודש האחרון וכל פעם הקנייה התבטלה מסיבות שונות, הקנייה האחרונה התבטלה בגלל מחסור במלאי של המארז NZXT Phantom 410 ומאז לא מצאתי אלטרנטיבה שתספק את הטעם האישי שלי, לאחר חשיבה רבה המפרט גם קצת השתנה אז אשמח לקבל עליו חוות דעת. 1. מה התקציב המקסימאלי?5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ובאותה המידה לחסוך במה שאפשר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 שקל, לא יותר מידי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?הכל מהכל כולל הכל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). …

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתדל לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עריכה גרפית ועיצוב גרפי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות עיצוב גרפי למיניהן (למשל פוטושופ) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדו…

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. אני מסתפק בין שני מחשבים - אני לא צריך משהו 'כבד' - בעיקר אופיס וגלישה הלנובו - https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1126892 האסוס - https://www.king-pc.co.il/product/מחשב-נייד-asus-pro-x440fa-fq2762t?aff=Zap&aff_a=1 שניהם באיזור 1400 ש"ח. אגב, אם אתם חושבים שיש עדיפות לרכוש משהו אחר בסדר גודל של המחיר הזה - אשמח גם כן לשמוע.

18. Started by esam76,

מחפש נייד עד 2800 ש"ח מקסימום !! שימוש עיקרי אנטרנט אופיס וצפייה בסרטים HD משחקים קלים המחשב אמור להחליף מחשב נייח ישן (פנטיוום 4) כך שמשקל לא מפריע לי מעדיף מעבד CORE I3 לא פחות גודל מסך : רק 15-15.6 אינץ' לא יותר ולא פחות זמן סוללה : 3 שעות מאד היגיוני חיבורים : HDMI חשוב שיהיה USB 3 ו ESATA ובלוטות' אם יש זה בונוס כונן קשיח : 500 GB לפחות כונן : CD/DVD צורב מקלדת : עדיף מלאה לא חובה אחריות בינלאומית : לא צריך אחריות : שנה טוב שלוש שנים מעולה מערכת הפעלה : חובה מאד חשוב לי פעולת מחשב שקטה !!! לצפייה בסרטים !! חשבתי על 2 דגמים 1. https://www.ynetshops.co.il/Product/9449/ 2. או זה http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1NJ1JG אמנם זה חורג מהתקציב אבל כרטיס מ…

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. שלום לכם אשמח לעזרה בהרכבה של מפרט למחשב חדש. חשוב לי לציין שאני לא איזה סופר גיימר, אבל בהחלט משחק במשחקים חדשים שיוצאים.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 12,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מדי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית (ללא תלת מימד), תכני HD (יחובר לטלוויזיה וישמש לצפיה בתכני HD), תכנות והרצה של מכונות וירטואליות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VMWARE, Photoshop, illustrator ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש…

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by shum_klum,

בעקבות תקלה במחשב הראשון עומדת לרשותי האפשרות לקבל מחשב חדש, אלה הדגמים המוצעים עבורי: 1. http://m.zap.co.il/model.aspx?modelid=893553 2. http://m.zap.co.il/model.aspx?modelid=887438 אשמח לדעת מהם עדיף באופן כללי (יש ביניהם פער גדול מאוד במחיר שלא כל כך ברור לי) בנוסף אשמח לדעת מה ההבדל בין הדגם השני ששמתי כאן לבין הדגם הקודם שהיה לי: http://m.zap.co.il/model.aspx?modelid=879030

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by GTX,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך רק אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי דגש על אופציה לגרפיקה ועריכת סרטים ברמה חובבנית-מקצועית. (כמובן עבודה משרדית, אופיס, אינטרנט, תמונות סרטים, קבצים וכאלה..) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, פרמייר, אילוסטרייטור אינדיזיין וכו' שימוש בינוני ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאיל…

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by natgun0,

אחרי שעברתי את רוב הפורום וראיתי הרבה מפרטים הרכבתי מפרט שיתאים לי ,אבל עדיין אשמח לקבל ביקורת. אני עונה על השאלון כדי לחסוך בהודעות... 1. מה התקציב המקסימאלי? 5300 ש"ח . א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב ?רב תכליתי (פייסבוק,סרטים,לימודים,וכו"),גיימינג בינוני. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גיימינג בינוני . -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.-nfs,cod, assisan creed,far cry,gta. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920*1080. -לאילו הג…

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by MeGaBoMb,

שלום לכולם! לפני כמה שבועות פרסמתי כאן הודעה לגבי הרכבת מפרט למחשב מבוסס גרפיקה ב6000 שקלים. בינתיים היו כמה שינויים והתקציב גדל ל6500 שקלים. הרכבתי את המפרט הבא: 1. מעבד AMD 2000XP -במחיר של 628 שקל. 2. לוח ג'יגהבייט GA-7VAX במחיר של 506 שקל. 3. זיכרון סמסונג חצי ג'יגה 2700 - 941 שקל. 4. הארדיסק 80 ג'יגה WD עם 8 מגה קאש - 729 שקל. 5. כרטיס מסך ריידון 8500 דלוקס של ג'יגהבייט 64 מגה זיכרון - 731 שקל. 6. כונן פלופי - 55 שקל. 7. DVD סוני - 260 שקל. 8. מסך CTX PR705F במחיר של 1255 שקל. 9. מקלדת מיקרוסופט + עכבר אופטי במחיר של 150 שקל. 10. קריאייטיב אינספייר 4.1 4400 במחיר של 552. 11. מארז COPMUTECASE CI-6A19 במחיר של 330 שקל. 12.הרכבה - 160 שקל. ס"ה 6307. מכיוון שאני משלם במ…

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. מחשב לבית להכול ( לא גרפיקה ) 1. מעונין גיבוי כרטיס מסך במעבד עצמו - איזה כרטיס מובנה הכי חזק כיום ? 2. לוח אם עם 5 חיבורי SATA לפחות + 4 חיבורי M2 לפחות בלי פגיעה אחד בשני 3. לא מבין כלל מה נותן לי AI במעבד או כרטיסי מסך במחשב ? אך זה בא ליידי ביטוי ביום יום ? למה צריך את זה ? 4. זכרונות 8000 שווה משהו ? 5. האם יש ל- 10GbE LAN chips איזה שימוש ? במה זה מועיל ? 6. לכל הבית יש סלולר אנדרואיד 25 סמסונג ( אם זה מועיל לדעת וקשור למחשב ) 7. לא מובן למה אני צריך במחשב WI FI 7 +אנטנות במחשב - אם הכול מגיע דרך ראוטר ? תודה למסבירים באריכות שאני יבין

25. Started by Bear Cub,

שלום. כרגע אני עובד על מחשב 15.4' , 4GB זיכרון, מעבד T8100 ואני מרוצה מאוד מהביצועים. מכיוון שאני צריך יותר ניידות אני מחפש להחליף אותו במחשב 13', בתקציב סביר של עד 5K עם ביצועים שלא כל כך יפלו מהביצועים כרגע. מאוד חשוב לי איכות המסך כי אני עובד הרבה בפוטושופ, גם סוללה שלא תהיה קצרה מדי אם כי פחות עקרוני. ללא צורב. חשבתי על DELL VOSTRO V13, עם 4GB זיכרון. http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=14742 תודה רבה!

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים