ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
שלום.. דוד שלי מעוניין לרכוש מחשב [ הראשון שלו, כמה מרגש :-X ] לגלישה באינטרנט בלבד. עכשיו הוא חסר כל הבנה בשימושי המחשב [וכאן אני נכנס לתמונה, צריך להסביר לו מה עושים עם ה"קופסה" הזאת ] אני לא יודע לגבי תקציב, זה יכול להגיע ל 6אלף אפילו, אבל ממש חבל. הוא לא מעוניין לשמוע מוזיקה במחשב - יש לו מערכת סטריאו מפלצתית בחדר. הוא לא מעוניין לראות במחשב סרטים - יש לו מנוי חופשי לדיוידי וטלויזיה ענקית > לא צריך רמקולים איכותיים כ"כ. הוא לא מעוניין לשחק במחשב - לא צריך כרטיס מסך באיזה 2XXX ש"ח. רוב ההתעניינות שלו היא לגלוש ברחבי האינטרנט, לצורך מידע, ספורט וכדומה אני מעוניין במשהו כמו 2 מפרטים שונים, עם מסך 17" LCD, ומפרט CRT. רצוי מפרט אינטל, אבל לא הכרחי, שיהיה בהת…
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חייב דיי בדחיפות הצעות למפרט. אני קונה מחשב ואני ב5.7 טס לארה"ב ואני רוצה לקנות מNewEgg את המעבד זיכרונות כרטיס מסך ולוח אם, התקציב שלי לקנייה הזאת בלבד הוא 800-950$ ואני רוצה את כל הדברים הנוספים (בלי כל הציוד ההיקפי) מהארץ בתקציב של עד 2300 ש"ח תודה מראש
-
- 41 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אז הינה אנשים חבר שלי החליט בסוף על המיפרט ואחרי שרצה ב2.5K העלתי אותו ב100 ש"ח ויצא 2.6K. רוצה לדעת מה דעתכם, כנראה היום או מחר רוכש את המחשב, בTMS. מעבד: Athlon 64Bit AM2 5000 DualCore OEM כמות: 1 - מחיר: ₪329 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 64 Pro כמות: 1 - מחיר: ₪105 לוח אם: Gigabyte GA-MA770-DS3 כמות: 1 - מחיר: ₪428 מארז: Compucase HEC 6A19 400TRT Black כמות: 1 - מחיר: ₪362 קירור למארז: Arctic Cooling AF12025 PWM 120mm כמות: 1 - מחיר: ₪33 זיכרון: A-Data 1GB DDR2-800 Vitesta HeatSink CL5 כמות: 2 - מחיר: ₪119 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ₪286 כרטיס מסך: Palit 9600GT Sonic 512MB DDR3 Retail כמות: 1 - מחיר: ₪657 כונן אופטי: LG GH…
-
- 35 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי אני מחפש לקנות מחשב נייד לאבא שלי. חשבתי ללכת על מחשב עם מסך גדול, 16 או 17 אינצ' כדי שיהיה לו נוח להשתמש גם כשהוא יושב בסלון או במקומות אחרים. התקציב הוא בסביבות ה5000 שקל. חשוב שיהיה אמין ועם אחריות שנותנת שירות טוב ללקוחות. סוללה חזקה, כונן SSD עם לפחות 512GB, כמה שיותר קל אם יש בכלל מחשבים קלים בקטגוריה הזו ושיהיה נוח לשימוש. אשמח לקבל המלצות למחשב שעונה על הצרכים, וגם לשמוע אם אתם חושבים שהבחירה בגודל מסך כזה היא טובה. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג ! -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf3 ו skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22" 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ני…
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש להרכיב HTPC שקט שיריץ FULL HD ו FULL 3D בעזרת מקרן למסך בגודל של בערך 120" אשמח לקבל עזרה . מה התקציב המקסימאלי? 2500- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ישנה אפשרות של חריגה עד 300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מיועד להיות מחשב מדיה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: , אולי מעט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד הקפי4. האם יש רכיב שאין…
-
- 23 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוכש מחשב חדש שמיועד בעיקר לגיימינג, כשהתקציב הוא סביב 6000 ש"ח, כולל מערכת הפעלה. בניתי את המפרט הזה, שקצת חוגר מהתקציב: מעבד: 1328 ₪ - * חדש * - AMD Six Core Ryzen 5 5600X Up To 4.6Ghz AM4 BOX קירור אוויר למעבד: 99 ₪ - * מבצע * - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 לוח אם: 661 ₪ - * חדש * - ASUS TUF GAMING B550M-PLUS זכרון: 586 ₪ - * מבצע * - 32G (2x16G) XPG DDR4 3200Mhz CL16 GAMMIX D30 BLACK כרטיס מסך: 2359 ₪ - * בהרכבת מחשב * - ASUS RTX2070 SUPER 8G Up to 1800MHz DUAL EVO דיסק קשיח: 509 ₪ - WD Blue 1T SN550 NVMe R/W Up To 2400 / 1950MB/s 5 Year Warranty ספק כוח: 456 ₪ - Antec 750W HCG-750M 80+ GOLD Full Modular Hig…
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לפי חלק מהפוסטים שקראתי היה רשום שעדיף לחכות ולא כדאי לקנות מחשב נייד עכשיו. רציתי לדעת מתי יוצאים הדגמים החדשים של הניידים ומה יהיה ההבדל ביניהם לבין אלו שקיימים עכשיו
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב עם המפרט הרצב שכולל GTX1070 גודל מלא אני מחפש להחליף את המארז למארז הקטן והקל ביותר שיוכל להכיל את המרכיבים בשאיפה מארז מספיק קטן וקל שאוכל להעלות אותו למטוס
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים, אשתי התחילה לאחרונה קורס עיצוב גרפי ואני מעוניין לשדרג לה את סביבת העבודה ממחשב הישן והחלש שלה למחשב עבודה מכובד. עיקר העבודה שלה היא ב-Adobe Suite שכוללת תוכנות לגרפיקה דו-ממדית וקטורית וסיביות. אני מעוניין להרכיב לה מחשב שיפעל במהירות, ויתמודד בקלות עם טעינת טקסטורות ורינדור תמונה ווידיאו. הסתכלתי על המפרט המומלץ פה באתר ושלחתי בקשה להצעות מחיר לשלושת החנויות שהופיעו במדור "מפרטים מומלצים" תחת המפרט למחשב גרפיקה עד 5K. בנוסף הרכבתי מפרט דומה מחנות קרובה בנתניה שרכשתי בה בעבר ציוד. צרפתי את המפרטים בקובץ מצורף בתחתית ההודעה ובגוף ההודעה. תודה מראש לכל העונים והעוזרים! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחס…
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני מתעד ללמוד באוניברסיטה בחו"ל שנה הבאה ולכן אני "מכין את השטח". מטרות המחשב: עבודות משרדיות - אופיס, סביבת אינטרנט וקריאה מרובה של טקסטים, לכן איכות המסך סופר חשובה! סרטים - כמובן FHD. גודל המסך: 15.6", מעדיף מט, כיוון שמסך מבריק מגביל את נוחות הצפייה, בבקשה הצעות רק למחשב עם גודל מחשב כזה, מאוד חשובה לי נוחות הצפייה ושטח עבודה גדול לכן 15.6". מעדיף שמקלדת המחשב תהיה מוארת, אני מרבה ללמוד גם בלילה וזה פיצ'ר חשוב מבחינתי. יתרון שיכול להיות, זה ריבוי קיצורים במקלדת, לעבודה קלה וחלקה יותר במחשב. עדיפות למחשב כמה שיותר קל, היות ואני אצטרך להתנייד אתו וכמובן זמן סוללה ארוך כמה שאפשר במגבלות התקציב וכו' חייבת להיות לפחות יציאת USB3 אחת וחיבור HDMI (עדיף…
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
המחשב בין 3 שנים. אחריות נגמה לפני כחודש. אין עבר עם תקלות. רץ חלק עד עכשיו. הנה המפרט: מעבד: AMD Phenom II 955 3.2Ghz קירור מעבד: Scythe Mugen 3 Rev. B לוח-אם: Gigabyte GA-880GM-UD2H זיכרון: Kingston 8GB (4GBx2) 1600Mhz HyperX כ. מסך: Sapphire HD6950 2GB Dual-Fan דיסק קשיח: Toshiba 1TB מארז: Raidmax Enzo Black ספק כח: SeaSonic 600W צורב: LG DVD-RW תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה בפורום ושמעתי שפה אקבל עצות מועילות לקניית מחשב. לקחתי מחבר מפרט שקנה, שיניתי ושלחתי למישהו שמבין (לפי דבריו) בנושא. הנה המחשב שהרכבתי, לפני שאני קונה אותו אשמח לשמוע את דעתכם. 0 Antec TX1050B 500W Case . 1 LG GSA-4165B 16x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW 2 AMD Athlon 64 3800 Dual Core Socket 939 BOX . 3 Zalman CNPS7000B-AlCu Blue LED Cooler for PIV/AMD 4 Western Digital 250GB 7200 rpm 16MB Buffer S-ATA II HDD 5 Logitech Cordless PS2 I USB Desktop LX500 6 DFI Infinity NF4 SLI nForce 4 Socket939 Motherboard 7 Kingston 512MB DDR 3200 HyperX CAS2 Memory 8 19'' Samsung Sync…
-
- 32 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכול ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?5500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). After Effects, Sony Vegas, 3ds Max ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:CSGO, Rocket League, Battlegrounds, GTA V לא מתכנן לחבר מסך חיצוני 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) לא קריטי 8. האם ישנה העדפה…
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי הומלץ לי כאן בעבר על המחשב שעכשיו רץ פה חזק בפורום מוואלה שופס : N56KJ עכשיו אני מתלבט אם לקנות אחד כזה או אולטרה בוק שיהיה קליל לקחת איתי ללימודים וזאת השאלה הפעם: [h=1]* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים לא כבדים..FIFA אולי וכאלה,תכנות בC++ ועוד תוכנות נוספות בעתיד, צפיה בסרטים, * גודל המסך?- לדעתי 14 או 15 מתאים מה שתמליצו בהתאם לתמורה למחיר, האם חשוב מסך מבריק או מאט?- לדעתי עדיף מאט בשמש נגיד.. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר)- כמה שיותר גבוה ואיכותי אז יותר טוב * דרישות מי…
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אבקש את דעתכם המלומדות לגבי המפרט הנ"ל מחשב נייד Lenovo ThinkPad Edge מעבד : מעבד Intel Core i3-380UM מהירות 1.3GHz זכרון מטמון 3MB מהירות FSB 800MHz זיכרון : נפח 4GB מהירות זיכרון 1066MHz DDR3 קיבולת זכרון מקסימלית 8GB אחסון : גודל דיסק 500GB מהירות דיסק 5400RPM כוננים : צורב DVD Multi Burner מסך : סוג HD Anti Glare מסך מט (לא מבריק) גודל מסך 15.6'' רזולוציה 1366X768 מצלמה מובנית תקשורת : כרטיס רשת Realtek Gigabit Ethernet (RTL8111DL) Bluetooth WiFi 802.11 גרפיקה : כרטיס מסך INTEL GMA HD סאונד : כרטיס קול Conexant Azalia Audio Codec רמקולים מובנים מיקרופון מובנה HDMI X1 V…
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מעוניין בחוות דעת למפרטים הבאים: מפרט ללא OC למעבד : AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX , יחידות 1 ₪720 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=927 Gigabyte MA-770T-UD3 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪387 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1836 G.Skill F3-10600CL9D-4GBNT 4GB Kit DDR3 1333Mhz CL9 , יחידות 1 ₪267 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1943 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪275 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 Sapphire ATI Radeon 5870 1GB Vapor X OC Edition GDDR5 HDMI, יחידות 2 ₪2504 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1431 צורב Samsung SHS223 x 22 Sata- ATA Black, יחידות 1 ₪99 ht…
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן, אני כותב כאן עבור מכר שמעוניין בנייד. הנה פרטי הנייד שהוא מחפש: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית ואולי גם צפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 אינטש (אין לי עדיפות לגבי מאט או מבריק) * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר). HD מספיק טוב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף ל touchpad (touchpad * משקל רצוי? בין קילו וחצי לשניים. *…
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני אשמח להעזר בכם ולקבל מפרט למחשב שיפעל עם 4 מסכים אני רוצה שתהיה לי האפשרות לשדרג בעתיד ולהוסיף עוד 2 מסכים יעבדו במקביל מספר תוכנות וחלונות לאינטרנט. התקציב עד 2000 שח (אם לדעתכם הסכום נמוך מידי אז כמובן תתנו מפרט במרגת מחיר הבאה שנראית לכם) תודה אלון
-
- 20 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אז הרבה זמן אני משנה את המפרט הזה במטרה לחסוך ולקבל מקסימום ביצועים למה שאני משלם. אז הזכרונות מהירים , המעבד סביר , הכרטיס מסך אחלה לגמרי , אני לא בטוח לגבי המארז והספק תאמת ... תנו דעה בונה , מה לשנות , מה כדאי , איך ולמה. תודה מראש D: כמובן שהמפרט ישמש לגיימינג כבד [GTA IV AC2 CRYSIS וכו'] ולצפייה בתכני HD רמת השקט לא הכי חשובה לי . ואני לא מתכוון לבצע OC מעבד AMD Phenom II X4 955 Box ₪844 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HDZ955FBGIBOX לוח אם Gigabyte GA-MA790XT-USB3 ₪646 כמות:1 http://www.skypc.co.il/pl_product~950713~10~0.htm כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪385 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרו…
-
- 25 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
המחשב ישמש אותי אך ורק באוניברסיטה ורק לאופיס ואולי קצת אינטרנט אני לא אשחק משחקים, אני לא עושה חישובים מסובכים, אני לא מעצב גרפית, לא עורך סרטים ולא אשתמש בו כדי לראות יותר מדי סרטים. ואני גם מתכוון להתקין עליו XP ולא ויסטה. ולכן סדר העדיפויות שלי הוא כזה: 1) זמן סוללה ארוך 2) משקל נמוך 3) מקלדת נוחה 4) מסך ברור וטוב 5) ביצועים *אם תהיה לו יציאת HDMI זה יהיה מגניב אך לא הכרחי. יש לי גם אפשרות לרכוש באנגליה וייתכן שבארה"ב. אבל האם האחריות תהיה תקפה גם בארץ? והאם זה קל למצוא מקומות שיעשו חריטה של אותיות בעברית? יש לי אפשרות לרכוש את ה-HP G7070EJ ב-3,000 ש"ח בארץ. האם הוא מתאים לדרישות שהצגתי? שאלה נוספת, אני מניח שאקבל עם הנייד ויטסה בין אם ארצה או לא ארצה. אז האם אוכל להת…
-
- 25 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן , אני מעוניין לקנות מחשב לגיימינג, הסתכלתי כאן באתר וראיתי מפרט שתואם את התקציב שלי : http://hwzone.co.il/specslist/spec/view/id/21 יש לי עבר טוב עם KSP אז רציתי לראות את המפרטים שהם מציעים וקיבלתי מפרט יחסית דומה : http://ksp.co.il/?uin=15890 רציתי לקבל את חוות הדעת שלכם על ההבדל בין המפרטים, האם המחיר שמוצע ב KSP עבור המפרט הוא הוגן או שלבדוק עוד אופציות ? תודה !
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הי חברים, אני עומד לקנות מחשב לפי הפרטים הללו: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא נראה לי תצליחו לחסוך מהתקציב הזה לדרישות שלי... ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי AAA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD במסך מחשב ובטלוויזית 32" ובעתיד -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)…
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות לי מחשב נייד חדש. (אני לא מחובבי Mac). אני מחפשת מחשב שבגדול יהיה מתאים לעריכה של תוכנות גרפיקה וצילום במטרה שהתמונות יהיו כמה שיותר דומות לתמונות שיצאו בדפוס. (אני מכירה רק מוצרים לכיול מסך, אבל לא יודעת אם יש מסך מתאים גם מבלי הצורך בחומרה לכיול). רוב העבודה עליו, כמו שציינתי היא עבודת לייטרום, פוטושופ, ואילוסטרייטור. חשוב לי גם שיהיה הרבה מקום לשמירת העבודות. חשוב לי מאוד שיהיה לו num pad, כי כרגע הלפטופ שלי בלי וזה בלתי נסבל. אני אולי אריץ עליו כמה משחקים, אבל לא משהו כבד אז זה פחות עקרוני. חשוב לי שמערכת ההפעלה לא תהיה win8 אבל את זה אני מאמינה שכבר ניתן לבקש ממי שקונים. אהה כן ושהסוללה שלו יחסית תהיה עמידה לכמה שעות, כי שלי לא סוחב יותר…
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי, מחפש מחשב לילד בן 10 . מכור ל-minecraft + אופיס 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000-2200 ללא חריגות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחק minecraft + אופיס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 8-9/10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את…
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-