ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, אני מחפש מפרט למחשב בעיקר בשביל עריכת סרטים (לא משהו גרנדיוזי... משהו שאפשר לערוך בו קליפים קצרים עם התוכנה פרמייר, לא משהו מטורף [כרגע אני עורך את הקליפים האלה על מחשב יחסית ישן, בערך בן 4-5 שנים, והקליפים יוצאים מצויין.. ככה שלא צריך משהו מטורף מידי]) ובנוסף, שמשחקים חדשים יעבדו עליו טוב (שוב, לא משהו מטורף מידי.. פשוט שיעבדו חלק בלי להתקע.. גם ככה אני בקושי משחק במשחקים, אבל שתהיה האופצייה שיראו משחק נורמלי בלי להיתקע) חשוב שהוא יכלול צורב DVD סביר *לא צריך מסך, מקלדת, עכבר, ורמקולים.. לגבי תקציב, אני לא ממש יודע מחירים ככה שאני לא יודע בדיוק להגיד אם אתם יכולים, תנו לי אופצייה שתהיה מספיק טובה (כמו ששמתם לב, אני מסתפק גם בפחות ממושלם) במחיר סביר (סביר=אם יש …
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
האם הוא יכנס ב VG7000BWS של Thermaltake ?
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
היי, כמו שכתוב בכותרת, אני צריך נייד 13" לסטודנט הנדסת חשמל ואלקטרוניקה, חשוב לי שהוא יהיה קל, חשוב שיהיה כרטיס מסך שיוכל להריץ משחקים (משחקים של היום בהגדרות גבוהות/בינוניות), אני חושב על לקנות את המחשב מארה"ב, אז חשוב לי שגם תהיה לי אפשרות לאחריות בינ"ל, אפילו אם היא בתוספת תשלום לפי מה שקראתי פה בפורום ראיתי שיש אנשים שממליצים על מחשב TABLET לסטודנטים מכיוון שהם נוחים לשרטוטים, האם יש בכלל חיה כזאת, מחשב TABLET עם הבקשות שלי ובמחיר שמתאים לי? חשוב לי לציין שהבקשות הראשונות שלי הרבה יותר חשובות לי מהTABLET, כלומר, אם יש מחשב שהוא לא TABLET אבל הרבה יותר חזק/משתלם ממחשב אחר שהוא כן, אזי אעדיף את המחשב היותר חזק/משתלם. תודה לעוזרים!
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מחשב נייד Comapq Presario 2100. המחשב נמצא אצל קרוב משפחה עם נכות. המחשב נפל על הרצפה והמסך "הלך" (יש תמונה בסוף ההודעה). מדובר באדם שכרגע מתקיים מקצבאות (הוא כעת בבירורים מול משרד התמ"ת באשר למציאת מעסיק חדש) ואין לו כסף להשקיע במחשב. מצאתי מסך מתאים שעלותו 40$ כולל משלוח. הבעיה היא שאני לא יודע ב-100% שרק המסך הלך ולא רכיבים נוספים (למשל ה-screen inverter). על-פניו נראה שצריך רק להחליף את המסך. יש דרך לדעת בוודאות? המחשב עובד עם מסך חיצוני ללא בעיות. מישהו אולי מכיר ארגון שתורם מחשבים ניידים ישנם לבעלי מוגבלויות? אין צורך במחשב חדש ה- Comapq Presario 2100 עונה על השימושים שלו. אמנם מעט איטי אך עושה את העבודה. גלישה ואופיס. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום תוך פחות מ24 שעות אני קונה מחשב מכיוון שעליי לחזור ולשרת את המולדת... טוב קצת רצינות, במסגרת תפקידי אין לי זמן להתעדכן בכול עולם החומרה ואני תקוע שנתיים מאחור. אני אשמח עם חכמי הפורום יעזרו לי. 1. מה התקציב המקסימאלי?3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לחסוך.. 3500 אמור להספיק. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?מכוון בעיקר למשחקים חדשים כגון GTA V וחבריו שיוציאים בקרוב.. כמו כן גם להצגת סרטים באיכות גבוה ולחבר למסך טלוויזיה מיידי פעם א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד …
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדית נטו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במ…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, טוב לפני שכולם יתנפלו עליי עם לחצן ה היו לי התלבטויות .. ולאחר החיפוש היו לי עוד הרבה התלבטויות... לכן.. מקווה שתעשו לי קצת סדר.. האמת , שאני סטודנט , וסכום כזה לא בקלות סידרתי , ולא רוצה לקנות מחשב ולהתבאס ביום למחרת.. לכן מחפש המלצות מנסיון וחשוב לי שיהיה מסך טוב וחד , ועיצוב נחמד. אודה לכם מאוד , המחשב ייקנה בשבוע הבא. ( ואם תמליצו לי על חנויות שיש להן בתצוגה משהו זה יהיה נחמד , נכנסתי להמון חנויות.. באג וכו' , ואין להם בתצוגה שום דבר מעניין) ( אני גר באיזור חדרה). תודה רבה וחג שמח ;D
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי מחיר מסויים על המפרט הבא ואני צריך קודם כל את חוות דעתכם עליו, ודבר שני, כמה הייתם משלמים עליו? ראוי לציין שאני משתמש במחשב בעיקר בשביל אינטרנט, תוכנות מסרים, מיילים וכד' ולעריכת קליפים קצרים בפרמייר (לא דורש הרבה משאבים בכלל) בעיקרון כשיהיה המחשב החדש אני מאמין שאני יתקין עליו פה ושם משחקים, אבל אני לא איזה גיימר שחייב מחשב רק למשחקים... המפרט: מעבד Intel Pentium 4 3.4Ghz DualCore 775 64Bit 4MB לוח אם Gigabyte 8I945PL-G DDR2 775 PCI-X SATA2 זיכרון DualDDR2 533Mhz 1GB = 512MB X 2 מארז ATX מקצועי FOXCONN למערכות מקצועיות כונן קשיח Hitachi 160GB SATA2 8MB 7200 כרטיס מסך Asus GeForce 7300 uptp 512MB PCIX DVI TV ובנוסף לכל זה, אני צריך המלצה לצורב DVD נורמלי תודה!
-
- 13 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אהלן. אני מעוניין לקנות מחשב נייד בתקציב של כ-2000-3000 ש"ח. (גמיש). * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך: 15.6 או יותר. אין העדפה למבריק או מאט. * רזולוציית המסך: לפי המלצתכם... * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: מעדיף שתהיה מקלדת יחסית מרווחת (אתם יודעים, לא מהמקלדות של הניידים הצפופים האלו. משהו שיאפשר להקליד כמו בנאדם) * משקל רצוי: לא חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: מעדיף שתהיה סוללה חזקה יחסית. אני אגיד לדוג' 5 שעות, אבל בתכלס תלוי בהמלצות שלכם בהתאם למחיר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא. * Bluetooth: לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: מינימום 500 ג'יגה. לא חשוב סוג הכונן. * כונן אופטי: לא חובה. האם דרושה תמיכה בתחנת…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי חברים, אני צריך את עזרתכם במציאת מחשב נייד חזק ומהיר עבור חברה שלי - אנימטורית בהכשרתה. אני צריך מחשב שיהיה מסוגל להחזיק פוטושופ, אדובי פרימייר ואפטר אפקטס פתוחים בו זמנית. התקציב - עד 3000 ש"ח (אפילו פחות מכך) אשמח לקבל הצעה גם עבור 2000 ש"ח (אם זה אפשרי). כונן קשיח - מינימום 500 ג'יגה (עדיף הרבה יותר) שהמסך יהיה מה שיותר גדול, חשיבות מינימלית למשקל ולזמן סוללה. המון המון תודה
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק לעזרה בבחירת מחשב נייד. המפרט הטכני הוא הפחות בעייתי אני די גמיש איתו: מעבד: I5 או I7 מדור החדש - המליצו לי על I5 בגלל צריכת סוללה יותר נמוכה זכרון: 8GB אפשר 4GB עם אופציה להוספה (ז"א שצריך להוסיף לא להחליף את כל הזכרון) כרטיס מסך: מספיק טוב לסרטי HD ומשחקים (לא כבדים) HDD לפחות 500GB מסך 15.6" BT עדיף גרסה 3 HDMI USB גרסה 3 WIFI B/G/N RJ45 DVD רמקולים סבירים מצלמה/קורא כרטיסי זכרון/קורא אצבע - NICE TO HAVE 3 שנות אחריות מחיר עד 4300 ש"ח כמובן עדיף כמה שפחות :-) הבעיה היא שיש המון חברות ודגמים שעונים על הקרטריונים הללו כגון: DELL 5110 DELL VESPRO HP Pavilion dv6-3160ej LENOVO G570 ועוד כמה שלא הזכרתי. אז איזה מחשב נייד לקנות ??? האם ASUS,LG,FUJITSU…
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים כבדים כמו NFS SHIFT PES2010 IV ומשחקי רשת כמו combat arms 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 7 לא עד כדי כך חשוב אבל מומלץ 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות, מעכת הפעלה לא מקורית 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם…
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב לגיימר הכבד רק הקופסא עם מעבד וכרטיס מסך מהדור החדש ! תנסו לעשות אותו כמה שיותר חזק ושיספיק להרבה זמן ! בתודה אה וגם שהחנות תהיה בסביבת ראשון או משו
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
נייד i5 עד 3000 שח מסך 17', יש חיה כזו? אז יש דבר כזה? או שזה כ"כ מחוץ לתחום בארץ? מחפש מחשב עם הנ"ל שיהיה מיועד לשימוש ביתי בלבד, לכל היותר משחקים CASUAL וצפיה בסרטי HD. אני רוצה I5 כדי שזה יחזיק מעמד כמה שיותר. המגבלה הכספית בעייתית. גר באיזור הדרום אם יש המלצה על חנות. תודה לכל עוזר.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רק לוח אם עוד לא החלטתי אז תגידו לי איזה עדיף. או אם יש לכם הרכב אחר טוב יותר. מעבדי אינטל? כמות מחיר סה"כ Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1 1050 1050 לוחות אם למעבדי אינטל? ASROCK כמות מחיר סה"כ ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire 1 530 530 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E 1 580 580 זכרונות? DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 512MB TwinMOS 2 295 590 כרטיסי מסך? Sapphire (ATI) כמות מחיר סה"כ X1950XT 256MB GDDR4, 2xDVI, VIVO PCI-E 1 1690 1690 דיסקים קשיחים? Western Digital כמות מחיר סה"כ 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1 395 395 מארזים? כמות מחיר סה"כ HEC Compucase CI-…
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
יכול ליהיות שזה לא מתאים לכאן, אם כך אז אני מתנצל מראש. שלום לכולם, דודה שלי מתכננת ללמוד גרפיקה (נראה לי שהיא תעבוד בעיקר עם פוטושופ) והיא ביקשה ממני לעזור לה למצוא מחשב. שמעתי מהרבה מקומות שעדיף מחשב נייח לגרפיקאים על פני נייד. השאלה שלי היא מה הסיבה לכך?? כלומר מצאתי למשל את הנייד הבא: ׳�׳—׳©׳‘ ׳*׳™׳™׳“ "15.6 ׳�׳¢׳‘׳“ Core i7-2630M ׳–׳™׳›׳¨׳•׳� 8GB ׳“׳’׳�: Dell Inspiron N5110BKi263 - Inspiron N5110BKi263 ולפי מה שהבנתי מה שחשוב לתוכנות העריכה הוא מעבד חזק וזיכרון ופחות הכרטיס מסך (פרט לכאשר עושים זום בתמונה). ובמחשב הזה המעבד ממש חזק ויש בו 8 ג'יגה ראם. אני די בטוח שזהו מחשב ממש טוב, אבל אני לא כל כך יודע מה הדרישות שצריכות ליהיות ממחשב של גרפיקאים, והייתי שמח אם מישהו…
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
שלום! ברשותי לנובו 3000 N100 ולאחר פחות משנה הסוללה שלי קורסת אחרי פחות מ25 דקות(לא במאמץ). החלטתי להיכנס לעובי הקורה ולברר יותר פרטים בנוגע לסוגי סוללות שכדאי לקנות(שמעתי שיש דבר כזה מס' תאים בסוללה וכו...)? אשמח אם מישהו יתרום לי מהניסיון שלו והידע בנושא... תודה!
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
כרטיס מסך - Leadtek WinFast PX7800GT TDH MyVIVO 256MB PCI Express מעבד- ??AMD Athlon 64 3500 Socket 939 Tray + Cooler Venice לוח אם- DFI INFINITY NF4 Ultra Motherboard זיכרון- Samsung 1024MB DDR 400MHz PC3200 X2 דיסק קשיח - Westren Digital 80GB 7200 8MB Buffer Sata WD800JD מארז - HEC COMPUCASE CI-6A21 BLACK 400W+ספק HEC 400WATT ATX 2 יש לי כמה התלבטויות: האם כדאי לקחת לקחת את הלוח של ASUS הA8N-SLI או את ASUS A8NE? לגבי המארז+ספק,הבנתי שהוא לא הכי טוב שיש אבל הוא כן יספיק לי לסחוב את כל המערכת ,זה נכון ? ולכמה זמן תספיק לי כל המערכת הזאת למשחקים? ושוב תודה לעוזרים !
-
- 7 תגובות
- 924 צפיות
-
-
הצעות לשיפורים יתקבלו בשימחה Pine-XFX nForce 750i S LI, יחידות 1 ¤745 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1470 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PK CL4-4-4-12, יחידות 1 ¤400 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=836 Pine- XFX GeForce 9800 GTX+ XT OC Ver 512MB , יחידות 1 ¤980 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1135 Western Digital 640GB 7200RPM 16MB SATAII WD6400AAKS, יחידות 1 ¤339 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1405 צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA, יחידות 1 ¤129 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1261 Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX Mid Tower Case , יחידות 1 ¤370 http://www.foxpc.co.il/produ…
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב שמשמש בעיקר לעבודה משרדית + תכנות + עריכת תמונות בפוטושופ + צריבת DVD אשמח לקבל המלצות למפרטים הכוללים : (AMD או INTEL) לוח אם, מעבד, זכרון, HD, מארז, כרטיס מסך, צורב DVD. תקציב - 3500 ש"ח ~ (לא מתעסק עם OC...) תודה רבה ושנה טובה לכולנו.
-
- 40 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מחשב למטרות עיצוב, פוטושופ, מאייה , אדוב וכו אם יש אפשרות למערך SLI עם שני כ.מסך נראה לי יהיה טוב תפציצו תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 794 צפיות
-
-
מחפש לקנות מחשב חדש ללא ציוד הקפי,ושיהיה טוב למשחקים חדשים+כרטיס קול טוב (לא חייב משהו מצויין) שיהיה לתוכנות עריכה/יצירת מוזיקה.. תקציב- 4000 ש"ח+ מסך תודה מראש לעוזרים!!!!!!!
-
- 7 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום. אני מבקש לרכוש מחשב שישב בסלון. הוא צריך להיות שקט. מאוד. הוא צריך להיות מסוגל לנגן סרטי FULL HD (חלילה אם אחרי הרכישה אגלה שהוא מתקשה עם המטלה הזאת). התקציב = עד 500 דולר [ואני גר בארה"ב]. אני כל כך מבולבל, שזה לא יאומן. Llano? תודה מראש [אם עוד מידע נדרש, אתקן]
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת הסבר קצרצר על ההבדלים במעבדים? למשל לאינטל יש כל מיני מעבדים עם אותיות שונות. מה הן מסמלות? ו
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-