ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי מחשב נייד של ASUS דגם 4 ג'יגה.. רציתי לחבר אותו למסך בעזרת יציאת הVGA הבעיה היא שהמסך של הנייד שבור איך אני מגדיר שהו ישדר ישירות לויג'אי בימקום למסך שלו כי הוא מתתחיל לעלות אני רואה את הבוט מתחיל ואחרי זה מסך שחור.. מה עושים? יש איזה הגדרה בביוס או משהו שניתן לעשות ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב בעיקר לצפייה בסרטים אינטרנט ומשחקים. http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=1624 הבעיה היחידה,כביכול,שאני מוצא בו היא הזיכרון 2 gb. עד כמה זה משמעותי?ומה אפשר לעשות בנידון?תודהה
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 2000 במזומן 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים ככל שניתן, סרטי HD 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? intel 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? עדיפות קלה לשקט. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? אין צורך במארז ובדיסק קשיח וצורב .DVD 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשיבות קלה. 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא מתוכנן. 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו ר…
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לרכוש בזמן הקרוב מחשב נייד המיועד הרוב למשחקים ולבית ספר חשוב שיהיה כרטיס מסך טוב ומעבד חזק עם WIFI מובנה ועם מערכת ההפעלה נכללת בתקציב המחשב אז בלי מערכת הפעלה, התקציב שלי הוא 5000 שקל אבל אני יכול לחרוג מעט ברצוני לבקש את עזרתכם בבחירת מחשב ,בתור התחלה הסתכלתי על המוצר הבא: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=8862 מה אתם אומרים אליו שווה או לא? או שכדי לי לחכות קצת למשהו שיצא בקרוב?.. מודה מאוד לעוזרים .....
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
:-)שלום, אני מחפשת מיקרופון חיצוני למחשב נייד מיקרופון קטן ואיכותי שמסנן רחשים המטרה שלו היא להקליט את המרצה בכיתה, ושההקלטה תהיה איכותית כי כשמקליטים ככה שומעים את ההקלדה, ואת כל הרחשים של הכיתה, וככה חלש חלש את המרצה מדבר.. המחיר לא משנה תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מחשב נייד, כבר בתחילת השבוע. התקציב, כמו שמופיע בנדון הינו כ- 5000 ש"ח, ניתן לשחק אבל לא יותר מידי. עדיפות לHP, DELL... ייעוד המחשב: גלישה, אופיס, צפייה בסרטים, האזנה למוזיקה, משחקים (כבדים וקלים אבל איכות לא בשמיים) סרטי HD. רזולוציה עיקרית: 1024X768 לא נדרש ציוד היקפי. ללא OC, יש חשיבות לעיצוב. גודל מסך - 15'. חשיבות לזמן סוללה\ ארוך עד כמה שניתן (6 תאים לפחות) חשוב שיהיה מהיררררר.... אודה לכל העזרה!! הכנתי כמה נתונים שלדעתי חשובים במפרט, ניתן לראות כאן: http://www.uploadfileyou.com/files/dyrip8anyz64ur23onvh.bmp
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
כותרת. לא צריך כרטיס מסך למשחקים, רק שיהיה מעבד סביר וחברה אמינה. עדיף מIVORY או איפשהו בב"ש. תודה מראש ושבת שלום.
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
היי לכולם אני צריכה לקנות מחשב חדש. בהתחלה שקלתי ללכת על מחשב נייח, אבל עכשיו אני שוקלת גם את כיוון המחשב הנייד ככה שאני אוכל לקחת אותו גם לאוניברסיטה. המחשב נועד למשחקים כגון World of warcraft, sims 3, Heroes of newreth וכל מיני הרחבות שעלולות לצאת להם בעתיד. אני מחפשת מחשב שיוכל להריץ את המשחקים הללו בצורה חלקה בהגדרות הגבוהות. בנוסף לכך, הוא ישמש לגלישה באינטרנט, לתוכנות בסיסיות ללימודים כמו אופיס וכאלו ואולי קצת סרטים. שימו לב שברצוני להשתמש במחשב לפחות ל3-4 שנים הקרובות, ככה שחשוב לי שהוא יהיה חזק יחסית כדי להריץ משחקים שעתידים לצאת (רובם בסגנון המשחקים שכתבתי למעלה). בנוסף לכך, חשוב לי שתהיה מקלדת שקטה ורכה ומחשב שקט יחסית. העיצוב פחות חשוב כל עוד זה לא איזה משהו…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחשב נייד Toshiba Satellite A500-138 מפרט טכני: מעבד: Intel Core 2 Duo T6500 2.1GHz, 800MHz 2MG מערכת הפעלה: Windows Vista Home Premium 32-bit/64-bit מסך: Toshiba TruBrite® HD TFT High Brightness display with 16 : 9 aspect ratio ´´16 display רזולוציה: 1366x768 16.7 מיליון צבעים זיכרון: 4GB DDR2 800MHz דיסק קשיח: 400GB 5400rpm כרטיס מסך:ATI HD 4650 (ATI M96) 1GB כונן: DVD super multi תקשורת אלחוטית: Wireless LAN (802.11B/G/Draft-N), Bluetooth 2.1 מידות: W x L x H : 384mm x 259mm x 36.5mm (front) / 41mm (rear) משקל: 2.76Kg חיבורים ויציאות: DC-in יציאה למסך חיצוני RJ-45 כניסה למיקרופון חיצוני יציאה לאוזניות S/PDIF (אופטי) בשיתוף עם מחבר האוזניות קריאת כרטיסי זיכרון 5-in-1 …
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
צהריים טובים, יש לי נייד של HP פאוויליון DV7,ניסיתי לחבר אותו לטלוויזיה(איזה משהו של חברה בשם KTV)באמצעות כבל HDMI.המסך של הנייד התחיל להבהב(כאילו הוא מתחבר לטלוויזיה)אבל בטלוויזיה עדיין היה רשום No Signal,מה הבעייה? כבר חיברתי אותו בעבר לטלוויזיה וזה עבד,הבעייה הזאת הייתה קיימת אבל אחריי שמנתקים את הכבל ומחבריפ המצב הסתדר ובמקרה הזה זה לא מסתדר. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום, מתכנן לקנות מחשב בשבוע הבא. הנה המפרט שבניתי: האם ישנם מחשבים דומים למפרט זה? היכן - לינקים? תודה על העזרה!
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
הנני מעוניין במחשב נייד עד 5000 ש"ח הדרישות העיקריות: מסך 13" קל משקל חיי סוללה ארוכים שימוש באופיס אינטרנט ותוכנות ,יתכן שימוש בפוטו שופ (לא משחקים) חשבתי על ACER http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7556&perur=2&t=1&c=483&cbar=r ועל SL300 http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=9360 אודה לחוות דעת והצעות נוספות שייקה
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום כולם, מקווה שתוכלו לעזור לי - אני כבר שובר על העניין הזה את הראש כמה ימים! ברשותי מחשב נייד (T30 של IBM לצורך העניין) עליו מורכב כרטיס מסך radeon 7500 mobility. כמה שאני מנסה, אני לא מצליח לחבר בין מסך ה-LCD שלי (HP2065 לצורך העניין) לבין הנייד. הבאתי מחשב אחר עם אותו כרטיס מסך, והתחבר ברגע. התקנתי דרייברים עדכניים, איפסתי BIOS ושום דבר דבר מעניין, כשאני נכנס ומפשפש בהגדרות התצוגה, אני רואה שהנייד מזהה שמחובר לו עוד מסך והוא אפילו יודע את השם שלו, אבל בפועל לא רואים כלום על מסך ה-LCD החיצוני. כל עזרה תתקבל בשמחה המצפה לגאולה -דניאל.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קודם כל, תודה לחברה שעזרו לי באשכול לבחירת נייד. הוא אצלי והוא סוחב סרטי HD בצורה יפה מאוד. הבעיה כרגע היא כזו - יש בו מצלמה מובנית, ומסנג'ר וג'ימייל למשל מזהים אותה, אבל לא מצליחים להפעיל אותה. אם אני עושה שיחת וידאו, זה נכשל, ומופיע סמל של מצלמה עם קו אדום מעליה [כאילו פתאום אין מצלמה]. האם תוכלו לעזור לי בזה?
-
- 7 תגובות
- 967 צפיות
-
-
מדובר בנטבוק הבא:IdeaPad U350 SU3500 4GB 320GB 13.3 דגם M22E6IV הוא עולה 3,700 שקל... שזה יקר... אבל הקץ' אצלו שזה שהוא שוקל רק 1.6 קילו וזה ממש נחמד, השאלה היא אם הוא שווה את הכסף, ואם המעבד לא חרא...
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אהלן. קניתי מחשב נייד בארה"ב dell studio xps 1640 מעבד Intel Core 2 Duo P8600 זיכרון 4GB DDR 3 1066 דיסק 500GB כרטיס מסך ATI Mobility Radeon HD 3670 וגם עם ויטה גרסה ביתית 64 ביט. והוא לא זז לי! הוא ממש איטי יחסית למעבד ולזיכרון החזקים שלו! לוקח להכל כ"כ הרבה זמן להיטען... מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 7 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום. אני צריכה מחשב ללא מסך, מקלדת, עכבר או רמקולים, אלא רק קופסא. המחשב לצורך עבודה (בעיקר ב Excel ו Word), ולקבלה ושליחת אימיליים (מידי פעם לאתר של בזק או ynet, ולא יותר) אני לא צופה בסרטים דרך המחשב, לא משחקת משחקים, או כל דבר אחר מלבד מה שציינתי. אפשר מפרט זול, אבל טוב? (מקסימום 1000 שקל.. אם אני חיה בסרט - אז מקסימום 1500 שקל) תודה רבה עינת
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשדרג את המחשב שלי כדי שאוכל להריץ משחקים המפרט הוא: דגם המחשב Optiplex GX745 מעבד Intel® Core 2 Duo Processor E6400 (2.13GHz,1066MHz FSB, 2MB L2 cache ) VT EIST מארז - I/O חריצים ומידות Mini-Tower- 2 internal 3.5", 1 external 3.5", 2 external 5.25" / 2 full height PCI / 1 PCIe x16 full height graphics, / 1 PCIe x1 full height . H: 41.14cm W: 18.7cm D: 43.18cm כונן דיסקטים 1.44 Not required כרטיס גרפי Intel® Graphics Media Accelerator 3000 דיסק קשיח 160GB (7,200 rpm) SATA Hard Drive זיכרון 1.0GB 667MHz Non-ECC DDR2 SDRAM (2*512MB DIMM) Memory כונן אופטי 16x DVD-ROM Drive & SW Solution כרטיס תקשורת Broadcom® 5751 Gigabit Ethernet LAN 10/100/1000t…
-
- 6 תגובות
- 691 צפיות
-
-
מחשב למשחקים, מתלבט בין שתי החברות. מה חזק יותר? תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, בניתי מחשב ואני מעוניין שתגידו לי בבקשה איך הוא, אני מתכנן לעשות OC למעבד, לזכרונות ולכרטיס מסך, לכמה GHZ לדעתכם אני יגיע במעבד?, האם צריך לשים קירור לכרטיס מסך ולזכרונות כדי לעשות להם OC?, האם אני יוכל להריך משחקים חדשים על 1920X1080 ועל highest?, יש לי מסך בגודל 23 אינטש מדגם SAMSUNG P2370, טוב הנה המפרט: מעבד: [..] INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLB8V" - BOX ¤1199 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EP45-DS3L ¤543 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 1066 CL5-6-6-18 - F2-8500CL5D-4GBPQ ¤318 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD4890 1GB GDDR5 - RETAIL ¤1126 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22LS40 X22 - LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL ¤165 מארז: [..] NZXT TEMPEST w/o PSU ¤467 ספ…
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום, הבוקר שמתי לב למשהו במד סוללה במחשב שברשותי-asus eee 1005ha-p מערכת ההפעלה היא אותה מערת הפעלה שהייתה במחשב כשקיבלתי אותו-חלונות XP HOME באנגלית (המחשב נקנה בארה"ב) אני בזמן האחרון לא מתנייד איתו כמעט בכלל מפני שאני עובד כל השבוע, ולכן אני תמיד מחובר לחשמל ללא הסוללה (הסוללה נשמרת בשקית אטומה שרכשתי במיוחד בשביל זה) השבוע החלטתי שמדי כמה ימים, בסוף השימוש, אני אפעיל את המחשב לכמה דקות עם הסוללה, כדי לראות שהכל בסדר. ביום שני האחרון כשהדלקתי את המחשב, מד הסוללה שמובנה במערכת הפעלה הראה שיש לי עוד 31 אחוזים של חיי סוללה. היום (שישי) משום מה הוא הראה פתאום שיש 24 אחוז בלבד. ירידה של 7 אחוזים. חשבתי על 2 אפשרויות. 1. מד הסוללה מזייף מסיבה כלשהי 2. למרות שהסוללה…
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלומות, אני מחפש מחשב חדש שישמש אותי בעיקר לעבודה (מסמכים, אינטרנט, מצגות, קצת תכנות), וקצת לסרטים. הדרישה העיקרית שלי הוא שהוא לא יהיה גדול מידי או כבד. כרגע יש לי נייד 12" לא רחב (4:3) ששוקל 1.7 ק"ג - וזה הכי נוח בעולם. חשבתי על ניידי 13.3" (כי 12 רחב נראה לי קטן מידי), אבל אני לא רוצה נייד של 2.2 ק"ג. אני מעדיף לקנות מ-NBC, למרות שאם יש הצעות של חברות אחרות - אין לי בעיה לשקול. ראיתי את ה-VOSTRO 1320, ואת שלושת הקונפיגורציות האלו: 320GB 7200 + P8600 + GF 9300 - מחיר : 5600 שקל http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1320-nvd.htm 320GB 5400 + P8600 - מחיר 5000 שקל http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1320-p86.htm 120GB + T6570 - מחיר 4000 שקל http…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ותודה לכל מי שקורא את ההודעה. לאחרונה שבק לוח האם של אחד ממחשבי הבית. שאר רכיבי המחשב עדיין תקינים - כרטיס מסך FX5200-T128, שני כוננים קשיחים (של 80 ו-200 ג'יגה), צורב, ספק כוח וציוד היקפי (מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים). המחשב שימש למגוון הפעולות הביתיות - גלישה באינטרנט, כתיבת מסמכים, אחסון ושמיעה/צפיה במוזיקה וסרטים ומשחקים (אבל לא התובעניים ביותר. אני מניח ש-Sims 2 הוא המשחק הכבד ביותר שהמחשב החדש ידרש להריץ). הייתי שמח פשוט להחליף לוח אם ולחזור לעבוד, אבל המחשב היה פנטיום 4 בין 5 שנים שהתחיל להיות כבר מעט איטי, במיוחד יחסית לתפקידו כמחשב מרכזי לגלישה והשרת של הרשת הביתית הקטנה. לכן, אני מניח ששווה לקנות לוח אם חדש, ובהתאם שאין טעם להלביש עליו כרטיס מסך בין 5 שנים או…
-
- 10 תגובות
- 910 צפיות
-
-
מדור המפרטים עבר עדכון מלא לאחר זמן ממושך. מטה תמצאו את כל הדיונים שהובילו לעדכון, ובסופו תמצאו דיון מתמשך על המפרטים שעודכנו, שם תוכלו לצרף הערותכם. _______________________________________________________________________ שלום לכולם. התלבטתי לא מעט, האם זה הזמן לעדכן את מדור המפרטים החדש או לחכות עוד קצת, ממספר סיבות. העיקרית שבהן היא שהשוק נמצא במצב ביניים כשעדיין לא בשלו טכנולוגיות חדשות וישנות עדיין לא ספגו ירידת מחיר משמעותית. בתחום כרטיסי המסך כעמט ולא היו שינויים מאז העדכון הקודם, בשוק המעבדים I7 הוצג - אבל בסוקט זמני, עם לוחות שלא מיועדים לצרכן הממוצע. DDR3 עדיין יקר להחריד. דעתי האישית היא שמדובר בזמן רע לקנות מחשב, לאור המיתון, לאור ההיצע, ומהרבה היבטים טכנולוג…
-
- 184 תגובות
- 57.9k צפיות
-
-
היי .. המחשב הישן נהרס וההורים רוצים מחשב לעבודה משרדית ולא למשחקים . אז אני צריך מחשב לעבודה משרדית עד 1200 ש"ח בKSP או TMS&FOX . תודה לעוזרים. לפי הטופס: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 1200 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי כרטיס קול איכותי 5 האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. ה…
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-