עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, ברשותי נייד HP 2130ej, מחשב נייד מעולה וחזק. מסיבות כאלו ואחרות הוא ישב במגירה הרבה זמן ועכשיו יש לי צורך בו. הסוללה כבר זמן רב הייתה ידועה כבעייתית. האם יהיה הבדל משמעותי בין סוללה מקורית שאני אקנה לבין חלופית? לדוגמה באתר סולן אני מוצא סוללה מקוריות במחיר של 500 ש"ח בערך ( אני רק אציין שלא מצאתי את הדגם שלי ) וב EBAY ידידנו הטוב ב 25$ http://www.ebay.com/bhp/hp-replacement-battery-484170-001 כאן מדובר באותו מספר דגם חלופי שרשום על הסוללה שלי ( רשום REPLACE WITH HP SPARE 484170-001 ) במחיר טוב בחיפוש הדגם המקורי של הסוללה ( HP PART NUMBER 462890-142 ) מוצאים את האפשרות הזו באמאזון: http://www.amazon.com/HP-Compaq-462890-142-Laptop-Battery/dp/B005G8G8ZC אז השא…

• 17 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. היי חברים, הבוס שלי מבקש מפרט למחשב לעבודה גרפית, הנה הפירוט, אשמח לעזרה מהמומחים. תודה מראש! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5.5K. לא גמיש. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית, לא תלת מימד. התוכנות יהיו בעיקר Adobe Creative cloud, Photoshop, Illustrator, inDesign Adobe XD ואולי מעט מאוד premiere ו-after effects. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? עכבר ומקלדת 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. …

• 17 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. טוב - אז נראה שהלך לי לוח האם (בן 7) - וצריך להחליף - אבל בשל גילו ובשל ההוצאה, עדיף כבר "לשדרג" על הדרך, השאלה היא ל-מה.... כרגע יש לי: ASUS MAXIMUS HERO VI i7 4770 intel 32GB DDR3 Corsair RAM Radeon 270X השימושים הם בעיקר משחקים לא-תובעניים (LOL, OW, LOR, וכו') למרות שכן הייתי רוצה את היכולת לשחק גם משחקים עתידיים (בלי להשתגע) + גלישה עם 19,000 טאבים + סרטים וסדרות ב-HD + פיתוח תוכנה , וכו'... כל מה שאני מפעיל כיום רץ לי סבבה לגמרי - אז אני לא רואה דחיפות לשדרג את כ. המסך - כל עוד אפשר יהיה לחבר אותו גם ללוח אם חדש.... גם את הזכרון לא בהכרח יש טעם להחליף כי הוא תקין, אז השאלה היא האם יש לוח-אם חדש (ש…

• 24 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. היי, ברשותי נטבוק של אזוס עם מערכת הפעלה של XP ללא כונן תקליטורים. קניתי ווינדוס 7 שהגיע על דיסק. האם ניתן להתקין אותו ללא שימוש בכונן תקליטורים נייד? האם ניתן להתקין אותו בשימוש של הארדיסק נייד לדוגמא? תודה

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. Started by GaiSin,

שלום לכולם! במסגרת מבצעי Black Friday ב-TMS אני שוקל לשדרג קצת את המחשב שלי. בהתחלה רציתי להוסיף את ה-GTX 750Ti, אבל חבר אמר שה-GTX 670 יותר טוב. בבדיקות, התברר כי אכן ה-670 יותר טוב מה-750, אבל אינו תואם ללוח אם שלי, לכן כנראה שאצטרך גם לשדרג את לוח האם שלי. אבקש את העזרה שלכם בבחירת כרטיס מסך שיעזור לי בהרצת משחקי FPS (באטלפילד, ביושוק, אססינס קריד, וגם COH למרות שהוא לא FPS), עם לוח אם שתואם לו, ואולי אפילו נוסיף מעבד אם יש צורך - עדיף מאוד במסגרת המבצעים שיש ל-TMS על לוחות אם וכרטיסי מסך. אין לי רצון לבצע השקעה גדולה מאוד, ואני חושב ש-1,500 יהיו מספיק בשביל שלושת הרכיבים (אם באמת נצטרך את שלושתם). על כל מקרה שלא יהיה, צירפתי את המפרט הנוכחי שלי. תודה מראש!

• 16 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. שלום, מי שזוכר לפני כמה זמן שאלתי על מחשב נייד פה בפורום, וכמובן שקראתי המון ביקורות(גם באנגלית) והגעתי למסקנה שאני מעוניין לרכוש את הדל הנ"ל. טוב דבר ראשון נתחיל בזה שאימצתי לידי 7K במזומן וחיפשתי חנות שתקבל סכום כזה לדגם הכולל כרטיס 8600MGT. בסוף מצאתי מצאתי - שניידר פתרונות מחשוב ברחובות, יש לציין שהחברה שם מאוד מאוד נחמדים ומה שיותר טוב קיבלתי את המחשב תוך יום אחד בלבד(!) המחיר - 7090 ש"ח למחשב עם הפרט הבא: c2d t7300 2gb 160 GB hdd 8600MGT 256 vista home premium כמובן עם אחריות ל3 שנים מCPM. לפני השימוש הראשון המוכר המליץ לי לטעון בפעם הראשונה 24 שעות ברצף - בלי להדליק וכך עשיתי. המחשב מגיע בקופסא שבתוכה 2 קופסאות. אחת עם המחשב אחת עם דיסקים מתאמים והשנאי. …

• 29 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. Started by Semyon171,

ערב טוב, לא יודע אם זה קשור לפורום,אבל הינה לדעתי חידוש כלשהו במחשבים הניידים: http://www.bug.co.il/productpage.asp?c=339&t=20 מחשבים עם מערכת הפעלה ויסטה שמותקנת עליהם - השאלה העולה היא למה גרסאת 32 ביט אם יש פה גם מחשבים עם מעבדי 64 ביט?

• 32 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שיתן את התמורה הטובה ביותר למחיר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב? 80% פיתוח תוכנה, 20% עריכת וידאו ממצלמת GO PRO באיכות FHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה visual studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא שיחקתי במחשב כבר 5 שנים, המקסימום שיש סיכויי שאני אריץ הוא COD החדש 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 6. האם מתוכנן אוברק…

• 31 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. Started by Svat Svytoslav Alekseev,

מעבד Intel i7-4790/K 4.0Ghz לוח-אם Gigabyte G1.Sniper Z97 זכרונות G.SKILLS 4x4GB 1600Mhz כונן קשיח +WD caviar blue 2TB 7200RPM + כונן SSD Crucial MX100 256GB Samsung כונן אופטי DVD-RW כרטיס מסך G1 GAMING NVIDIA GeForce GTX 970/980 4GB GDDR5 גייהבייט ספק כח Coolermaster 750W PSU מארז ???? כרטיס רשת WIFI כרטיס קול 7.1 . מה התקציב המקסימאלי? 8,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה בקטנה(after effects, preimiere) עריכת סאונד(cubase). משחקים(למשל farcry4, battelfield) רצוי לתמוך בגרפיקה הכי כבדה…

10. שלום לכולם ברצוני לקנות מחשב מחשב חדש בתקציב של 7000 שח אשמח אם תרכיבו לי מפרט ראוי ותודה מראש לכל העוזרים 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?התקציב המרבי 7000 שח,אך אם יהיה צורך להוסיף עוד טיפה לצורך קבלת מפרט טוב יותר,אעדיף שתוסיפו הכוונה לכמה עשרות שקלים ומקסימום 200 עדיף כמובן להישאר במסגרת התקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ועריכה בלייטרום 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא אך המחשב יהיה מחובר ל pg279q 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כונן דיסקים …

11. קניית מחשב נייד SSD, מסך LED עד 7500-3000 ש"ח מקסימום. דיסק קשיח SSD- בין GB80- ל250GB (דיסק קשיח נוסף רגיל עם זה אפשרי) מסך LED כ15 אינץ+- wifi blootooth כונן צורב CD זיכרון פנימי של 4GB המהירות מקובלת\סטנדרטית היום(אני לא מעודכן בנושא) USB לא חובה אבל עדיף שכן מצלמת רשת מובנית אחריות מעל שנה אם אפשר ותשלומים של לפחות 6

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. שלום לכולם, אני מתכנן לרכוש מחשב גיימינג (מחשב נייח או נייד, פתוח להצעות לשניהם) עבורי - בן 14. השימוש העיקרי במחשב יהיה גיימינג, ובעיקר משחקים פופולריים כמו פורטנייט (Fortnite), מיינקראפט (Minecraft) ואולי משחקים דומים בעתיד. התקציב שלי הוא עד 5000 ש"ח (גמיש מעט אם יש קפיצת מדרגה משמעותית, עדיף לכיוון 4000). אשמח לעזרתכם בבחירת המפרט והרכיבים המומלצים ביותר במסגרת התקציב, תוך התחשבות במאפיינים הבאים: כרטיס מסך (GPU): איזה דגם מומלץ שיספק ביצועים טובים (FPS גבוה ואיכות גרפיקה סבירה) למשחקים הנ"ל ולמשחקים עתידיים, תוך שמירה על התקציב? מעבד (CPU): איזה מעבד (Intel Core או AMD Ryzen) יתאים בצורה הטובה ביותר לכרטיס המסך הנבחר ולצרכי הגיימינג? זיכרון RAM: האם 16GB הוא מספיק או…

13. Started by Niseg,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,עריכה גרפית (photoshop) , עבודה משרדית , מדיה סנטר (לא משהו מיוחד צריך יציאת HDMI) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא משהו ספציפי אני רוצה שיוכל להריץ משחקים חדשים שיש כיום ובעתיד לא חייב במקסימום איכות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שי…

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. Started by woogille,

אהלן אני מתכנן לקנות מחשב לאולפן ביתי (עבודה עם קיובייס בעיקר) יש לי כבר איזה כיוון פחות או יותר שחשבתי עליו אני רוצה שתגידו לי מה דעתכם ומה ואיפה אני צריך להוסיף מעבד: intel i7-960 זיכרון: המעבד תומך DDR3 אז 6 או 8 גיגה (אם אפשר..? יש 4 סלוטים?) כלשהו, עכשיו השאלה פה, הבנתי שהמעבד תומך ddr3 1066mhz אבל אני רואה שמוכרים מחשבים איתו עם זכרונות 1600mhz הוא תומך בזה, אני מתכוון בלי אוברקלוקינג.? הראד דיסק: 1 "ראשי": לא סגור בין WD מיי בוק סטודיו 2 או הרגיל (מה ההבדל?) של טרה 2 "משני": חצי טרה של איזה מהמיי בוק (איזה הכי עדיף?) לוח אם: בהתחלה חשבתי על ה-i7-975 והיה איזה לוח אם - Gigabyte GA-EX58-EXTREME, אבל אחרי שראיתי את המחיר של המעבד ירדתי מהסיפור לבינתיים. בכל מקרה אז …

• 19 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. Started by Dn2k,

E6600 MSI POWER UP EDITION 975 OCZ GOLD EDTION 667MHZ 1GB*2 DVD-RW LG *16 WD 250GB SATA2 16MB SHAPPIRE X1950XT 256MB JSP-TECH EZCOOL H550-F25 (מאוורר צד 25 ס"מ מואר בכחול ) LCD LG 1970HR 2MS 19INCH בקשר לספק אני לא זוכר ת'שם ואני יתקשר לאייבורי ביום ראשון לברר ונראה מה נעשה איתו כי זה הדבר היחיד שלא הייתי מרוצה ממנו כרגע וגם קצת מהמארז כי אני לא יודע איך הוא... הכל 9300 מזומן מאייבורי אני מקווה שהכל טוב אם יש משהו לא טוב אבל קריטי תגידו אני יחליט עוד יום ראשון כי גם ככה בגלל חלק מהחלקים צריך לחכות שבוע.. אה ועוד משהו קטן לבקש שישמרו לי את כל הקרטונים של המוצרים? או שזה מוגזם מספיק רק הספרות והדרייברים?

• 46 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. Started by mega1234,

משחקים , סרטים אינטרנט בקיצור הכול. KSP מעבדי אינטל? Price Units Total P-4 3,0 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB S775) 980 1 980 לוחות אם למעבדי אינטל? ABIT Price Units Total AA8XE (925XE 1066) 860 1 860 זכרונות? DDR II 533 Price Units Total 512MB A-DATA 350 1 350 כרטיסי מסך? PINE Price Units Total xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E 1040 1 1040 Total price 3230 ¤ בלי ניסיונות להמרה לAMD בבקשה

• 38 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. הישארתי את המחשב שלי והאחינים שיחקו לי בו וכיבו אותו כשבאתי להפעיל אותו לא עולה לי הוינדוס מופיע לי חלון כזה התמונה הזו כאילו יש סיסמה מה לעשות איך אני פותר את זה אני לא יכול להיכנס למחשב אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. Started by pingilolo,

מחפש מחשב נייד 14 אינצ' קל משקל לנערה שתוכל לקחת בתיק איתה. עדיף HD של 512 ומעלה. מחשב שיחזיק מספר שנים ולא יתחיל לצלוע אחרי שנה. המטרה היא לגלישה ברשת, שיעורי בית, צפייה בסדרות ותוכניות טלוויזיה. עד 3000-3500 שח. אין צורך במערכת הפעלה. עדיפות לצבע לבן אבל זה הדבר האחרון שבאמת משנה...... מעבר לזה אין לי דרישות מיוחדות מהמחשב. תודה

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. אני צריך עזרה בבניית מחשב נייח לצורכי עריכה ולהפעלת תוכנת העריכה AVID ברמה הגבוה. אשמח לקבל המלצות לגבי מעבד,כרטיס מסך,זיכרון, ובכלל מפרט שיכיל מחשב שלם זה יהיה מצויין. תודה.

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. 2 קומפלקסים למחשב גיימנג לא רע בכלל מתלבט במה לבחור... אודה לייעוץ, כמובן פתוח להמלצות/הארות בעניין תודה מראש

21. Started by asa_s1,

יש לי מחשב של אסוס שנקנה בחו"ל בערך בן שנה + שנדלק מוציא חום כאילו הוא תנור אך לא מציג כלום. מי מכיר מעבדת מחשבים טובה ואמינה (כמובן שעדיף גם זולה) באיזור פתח תקווה לשם בדיקת המחשב. גמר חתימה טובה, אסף.

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. Started by ferrari,

שלום, ברצוני לבנות מחשב HTPC המחשב יחובר ברשת ביתית חוטית למחשב הראשי בבית ודרכו לאינטרנט מטרות הHTPC: 1. צפיה בסרטים שהורדו מהאינטרנט (שיופעלו יחד עם קבצי כתוביות) 2. השמעת קבצי מוסיקה 3. הקלטה ממסרטה דיגיטלית (דרך כניסת 1394) 4. הקלטה של שידורי טלויזיה 5. גלישה באינטרנט דרך הטלויזיה 6. רצויה מאוד יכולת הPVR, (יכולת מלאה כמו של YES MAX) 8. שליטה במחשב ה HTPC בעזרת שלט בלבד ללא מקלדת ועכבר. 7. שליטה בממיר של YES בעזרת השלט של המחשב שאלות: 1. אם תוכלו לעזור לי עם מפרט מחשב, אני אודה לכם מאוד, הדרישת הן הדרישות המפורטות מעלה.. אין צורך במסך, מקלדת, עכבר - אך יש צורך בכרטיס PVR - כבר בחרתי ללכת על הכרטיס HAUPPAGE WINTV PVR 150, שכולל שלט, וIR BLASTER לשליטה על הממיר של YES,…

• 45 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות (כל ה IDEs של Jetbrains), משחקים: EldenRing, Battlefield6 (לא צריך שירוץ על אולטרא) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מעדיף יחסית קטן (מיני טאוור) 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, ווינדווס 11 וגם…

24. שלום חברי הפורום. 3500 -3700 ש"ח. (כולל הרכבה) ללא כ.מסך. ללא כונן אופטי. מבוסס e8400 או כדאי אולי Q6600 ? קירור טוב ל-OC - רוצה להגיע ל-3.5-4Ghz חשוב שיהיה שקט בגבול התקציב. *רצוי להרכיב בסקיי פי סי. *אשמח לקבל כמה שיותר מפרטים. תודה מראש לכל המגיבים וממליצים.

• 21 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. Started by evman007,

כבר הייתי אמור לסגור על מפרט סמפרון אבל פתאום ראיתי את ההצעה הזאת: מעבדי אינטל Pentium D 2.66Ghz, s775, 2x1MB, DualCore לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE 8VM800PMD-775 s775, DDR2, AGP זכרונות DDR II 533 1GB (512MBx2) דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 80GB SATA II כרטיסי מסך 64MB Shared DDR כרטיסי קול 5.1 Channel Audio צורבים DVD Recorders NEC 3550A DVD±RW x16, DL x8 ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים HJA-70 MIDI Beige מקלדות Logitech Logitech Keyboard + Optical Mouse SET עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים GPT 2.1 מסכים Chi Mei CMV 945A 19'' LCD 8ms מחיר 3207 ¤ את המסך אני משדג ל20 אינץ בעוד 250 שקל. מה דעתכם?

• 30 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים