ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
מטרות המחשב: סרטים, אינטרנט, שמירת קבצים ותמונות. מחשב לסטודנט. גודל המסך 14'' בערך. מסך מאט. אפשר גם משהו שונה (יש יותר מבחר הרי עם 15.6) כל עוד זה מחשב קל לנשיאה (נועד לסטודנטית) רזולוציה רגילה. בקשת מסך שאפשר לראות את הסרטים מכל זווית. מקלדת 3 שפות רוסית אנגלית ועברית. תומך WIFI בתקן החדש ביותר שאפשרי... (AC?) מצלמה מובנית במסך. יציאת HDMI. לפחות שלושה USB. משקל: לא כבד זמן סוללה: לפחות 3 שעות בהפעלה רצופה דיסק קשיח גדול. (לא יודע אם SSD או רגיל) אחריות ל3 שנים לפחות כולל איסוף מהבית. כולל מערכת הפעלה וינדוס 10. במידת הצורך ניתן לעשות גם 4000 ש"ח אבל לא בטוח שצריך עם דרישות כאלו. בקשה לתת 2 הצעות אחת…
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
שלום חברים, מזמן לא נכנסתי לאתר, וחבל, נראה ששיפרו וחידשו מעוד את האתר :). ולענייניינו, אני צריך המלצה למחשב נייד לאמא, עד היום היה מחשב נייח מבוסס AMD ומסך 22", אך זה תופס יותר מידי מקום. לי היו מספר רעיונות, כמו להרכיב מחשב במארז ITX, או לרכוש איזה מחשב MINI מaliexpress, אך נייד לדעתי יותר נוח..כי הוא נייד :). הבנתי כבר שיש מספר הבדלים עיקריים בניידים במחיר זה, כמו סוג מלצלמת WEB, מספר תאים בסוללה, ואחריות שניתנת/לא ניתנת להרחבה, ומעבד. בעניין המעבד, כביכול אם אני הולך על פלטפורמת AMD אני יכול לקבל כרטיס מסך יותר טוב, ביחס למה שאני מקבל אם INTEL, אך לא מצעתי דגם ראוי. בעניין מעבד, עצרתי על N3700, השאלה אם יש לי מה לחפש בדגמי U של core i3? כי ההבדל הוא בי…
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד 14 אינצ' קל משקל לנערה שתוכל לקחת בתיק איתה. עדיף HD של 512 ומעלה. מחשב שיחזיק מספר שנים ולא יתחיל לצלוע אחרי שנה. המטרה היא לגלישה ברשת, שיעורי בית, צפייה בסדרות ותוכניות טלוויזיה. עד 3000-3500 שח. אין צורך במערכת הפעלה. עדיפות לצבע לבן אבל זה הדבר האחרון שבאמת משנה...... מעבר לזה אין לי דרישות מיוחדות מהמחשב. תודה
-
- 20 תגובות
- 3k צפיות
-
-
1 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית,אפשרות להרצת תכני HD, משחקים כגון GTA IV, World of warthcraft וכו'. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה) - אופיס,אינטרנט וכו' ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 17" לא מאמין שאפילו HD READY. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? GTA IV, World of warthcraft וכו'. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות…
-
- 12 תגובות
- 3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 למזומן א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטודנט: אופיס, סרטי BR, כל המשחקים (נתפשר על הגדרות...), MATLAB קלות, תוכנת BLUE IRIS 3 מצלמות 30FPS, יוטורנט, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). BLUE IRIS 24/7 , כל השאר שהוזכר לעיל תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CYSIS 3, BF4, COD GHOST, Watch Dogs, PES14, DIRT Showdown, Spliter Cell Blacklist, Lost Planet 3, Tom Clan Ghost Rec, Dead Space 3 …
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
אהלן כולם, הגיע הזמן למחשב חדש, ואני מתרגש (-: אני עוד לא סגור על מפרט סופי, אבל רצית לשאול מה אתם חושבים עד כה ולקבל הצעות להמשך: CPU- 4770K Cooling : Kraken x60 - push/pull MB: asus z87Pro Ram: G.skill 32GB kit 2400 MHZ לגבי האחסון אני על הגדר, יש לי OCZ VERTEX 3 256GB, ואני שוקל להריץ ברייד0 עם עוד אחד, או פשוט לקנות אחד של 512 (כנראה אלך על 840P). מבחינת צרכים: לא משחק על ה-PC, ככה שלדעתי הכרטיס מסך במעבד יספיק. כן מקמפל גם פרוייקטים גדולים, ובד"כ יש לי יותר מ-VM אחד פתוח. חשוב לי מאוד הביצועים של האחסון ויכולת מולטי ת'רד טובה מהמעבד. אני עובד עם שלושה מסכים, אבל שוב לא במשחקים ככה שזה לא באמת אמור להשפיע יותר מדי. אני בטוח אלך על אוברקלוק, למרות שאני לא אשתגע…
-
- 16 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אהלן. קניתי את הסוללה הזאת כדי לחסוך כמה שקלים (400+) http://dx.com/p/dv3000-replacement-6-cell-10-8v-4800mah-battery-pack-for-hp-dv3000-dv3100-dv3500-198584 יש למישהו ניסיון עם מוצרים כאלה?
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? : 6500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? : לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? : 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? : משחקים.(חדשים וישנים) א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד רק לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. : Far cry , GTA V , Assassin's creed , וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). : 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? : גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב שולחני ביתי פשוט, אבל אני ממש לא מבין בתחום והעודף אינפורמציה מפיל אותי אז אשמח לעצה למפרט. בעיקרון המחשב יהיה מיועד בעיקר לגלישה ולתוכנות אופיס, האזנה למוזיקה וצפייה בסרטים. המחשב לא יהיה למשחקים או עריכת וידיאו מטורפת. שיהיה מעבד ממוצע+, אבל אין צורך שיהיה הכי מטורף בשוק. שיהיה שטח איחסון נדיב (אזור ה2 טרה נראה לי די והותר, אם זה ממש מייקר אז אפשר גם פחות), כמו כן רוצה שההדלקה והכיבוי של המחשב יהיו מהירים אז מניח שיש צורך באיזשהו שילוב עם SSD. לגביי כרטיס מסך אני מתלבט עם יש צורך, ממה שאני מבין במעבדים המודרנים של אינטל החישוב הגרפי המובנה חזק דיי והותר (אשמח לשמוע דעה בעניין). יהיה …
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מחשב שהמטרה העיקרית שלו היא פיתוח תוכנה, וקצת משחקים. דברים שאני יודע שאני רוצה הם : 1. SSD אני לא סגור על האם 128 או 256, ודיסק נוסף של חצי טרה 2. i5 4670 או i5 3570 (אני עדיין לא בטוח מה עדיף, האם החדש או הישן.. כנראה ה4670) 3. 8 ג'יגה זכרון (כרגע יש לי 4 וזה לא מספק לצערי) 4. מארז סביר ולא מאוד גנרי, הגנרי נוטים להרעיש ולרטוט, ואני אצרף שאלה, אם אני רוצה מארז לא ענק אלא טיפה קטן יותר , בכמה זה מגביל אותי ומעלה את המחיר ? 5. כרטיס מסך בינוני כלשהו של NVIDIA , אני רוצה תמיכה בCUDA (אני מקווה שזה לא מייקר מאוד את הכ.מסך) חשוב לי שהלוח אם יהיה כזה שיאפשר לי לחבר כרטיס רשת אלחוטי מהיר (תקן N לדעתי) , להוסיף זכרון להוסיף דיסק קשיח .. שיהיה לוח…
-
- 22 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום מקצוענים ! תודה רבה לכל מי שעזר לי בשירשור הקודם : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=202223.0 (שם יש גם את כל הדרישות שלי מהמחשב, שנועד בעיקרון לפוטושופ ואולי אולי בעתיד יעסוק קצת בעריכת וידאו). להלן היפרט המתוקן : 485 - מארז - Gigabyte GZXA1CA-ST Poseidon Aluminium Silver Full Tower Case 200 - צורב - LG GSA-H10A 16x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW 1230 - מעבד - Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU 375 - דיסק קשיח 1 - Samsung 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 1220 - דיסק קשיח 2*2 - Western Digital 320GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD 649 - דיסק קשיח 3 - Wes…
-
- 19 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח בן 10 שנים בערך ואני רוצה לקנות אחד חדש(הגיע הזמן..) * בעקרון יש לי מארז full tower של Lian Li(גם הוא בן 10 בערך) שעשוי מאלומיניום אבל בא לי להחליף אותו(אם מספיק מארז רגיל אז לא אכפת לי גם גודל רגיל) * יש לי כרגע מסך U2412M של דל, אני רוצה 27 אינץ * מספיק ספק כוח אחד(אני שואל בגלל שבמארז שלי יש 2 מקומות לספקי כוח) למחשב כזה או צריך 2? * אני רוצה SSD של 750-1000 ג'יגה * יש לי 3 הארדיסקים שאני ארצה לחבר למחשב החדש(הם בשימוש עכשיו), יהיה אפשר לחבר אותם? האם זה יאט אותו? * אני רוצה קירור טוב ושקט(6-8 בסולם) * לא מתכנן לעשות OC * יש צורך במערכת הפעלה(אנגלית) ואופיס(עברית) * הרכבה מחשב בחנות * שיהיה לוח אם עם כרטיס רשת ו…
-
- 9 תגובות
- 3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? סביבות ה 3000 ש"ח יהיה סביר עם נסיון לחסכון ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית כבדה. מחשב דולק יום יום כל היום מבוקר עד ערב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא תוכנה מוכרת כלשהי אבל מספר תוכנות משרדיות (ברשת משרדית ) וכן מספר טאבים של כרום ומסמכי אקסל/וורד פתוחים באופן קבוע 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן CD לא חובה מכיוון שהיום כבר משתמשים בכונן חיצוני/USB 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? שקט כלל האפשר 7. האם האם יש צורך לכלול מע…
-
- 26 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, קניתי את המחשב הנ''ל (סוף סוף) הפעלתי אותו פעם ראשונה ועשיתי איזה טעות בהתקנה של הווינדווס והופיע מסך כחול וההתקנה לא הושלמה עכשיו כשאני מפעיל את המחשב יש שגיאה בווינדווס. איך מתקינים מחדש? (יש את המחיצה הזאת שיש עליה את הווינדווס). תודה מראש.
-
- 26 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי לכולם, אשמח לעזרתכם לרכישת מחשב גיימינג לבן שלי בן 10, כעת הוא משחק בעיקר בפורטנייט, אבל רוצה שבעתיד ישמש אותו למשחקים חזקים יותר. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אני מתכנן לקנות את המחשב באילת, כך שהתקציב יהיה בערך 7,500 ₪, בתוספת מע"מ זה יוצא בערך 9,000 ₪. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים בעיקר 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי …
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש הבדל ןי המסך Wxga לLED ? מה ההבדל מה יותר יפה ואיכותי ?
-
- 2 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי חברים, הבוס שלי מבקש מפרט למחשב לעבודה גרפית, הנה הפירוט, אשמח לעזרה מהמומחים. תודה מראש! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5.5K. לא גמיש. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית, לא תלת מימד. התוכנות יהיו בעיקר Adobe Creative cloud, Photoshop, Illustrator, inDesign Adobe XD ואולי מעט מאוד premiere ו-after effects. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? עכבר ומקלדת 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. …
-
- 17 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מעבד Intel i7-4790/K 4.0Ghz לוח-אם Gigabyte G1.Sniper Z97 זכרונות G.SKILLS 4x4GB 1600Mhz כונן קשיח +WD caviar blue 2TB 7200RPM + כונן SSD Crucial MX100 256GB Samsung כונן אופטי DVD-RW כרטיס מסך G1 GAMING NVIDIA GeForce GTX 970/980 4GB GDDR5 גייהבייט ספק כח Coolermaster 750W PSU מארז ???? כרטיס רשת WIFI כרטיס קול 7.1 . מה התקציב המקסימאלי? 8,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה בקטנה(after effects, preimiere) עריכת סאונד(cubase). משחקים(למשל farcry4, battelfield) רצוי לתמוך בגרפיקה הכי כבדה…
-
- 17 תגובות
- 3k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?200 שח לכל כיוון ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שח לכל כיוון 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים בסגנון Lineage 2, וכמובן ללימודים (word excel etc) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוציה של המסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות אבל כמובן של משחקים לא כבדים מדובר במשחקי MMORPG 3. האם יש …
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין במחשב נייח לתכנות ,VM,משחקים בינוניים (FIFA,PES ,ומשחקים כבדים מצידי גם באיכות בינונית )העיקר שאת הפיפא והpes יריץ באיכות גבוהה.(חולה כדורגל מה נעשה ) SSD ושהמחשב יהיה מאוזן - כלומר ללא צוואר בקבוק אלו הדרישות החשובות ביותר שלי . אני מודה לכל העוזרים .תודה. . 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ,תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VS2013,BLENDER …
-
- 16 תגובות
- 3k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, סרטים ואינטרנט * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? HD 1366x768 מספיק * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל אבל לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 4 תאים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?500GB * כונן אופטי? לא קריטי אבל עדיף * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא חברות אמריקאיות (HP/DELL וכו') * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: שלוש שנים אחריות לפחות התקציב הוא 2000 ש"ח בערך אבל אפשר לעלות עד 2500 ואם לפי דעתכם זה לא מספיק עדיין אז תגי…
-
- 19 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מפרט : מעבד Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn BOX - קירור למעבד Thermalright Ultra 120 Xtreme לוח אם Asus P5N-D ספק כוח Thermaltake Though Power 750W 60A/12V 4XRails SLI זיכרון OCZ Reaper X 4GB (2x2GB) DDR2 800 CL4-4-3-15 קשיח למחשב שולחני Western Digital 500Gb 16MB AAKS כרטיס מסך Gigabyte 9800GTX 512MB HDMI Retail כמות : 2 כונן אופטי LG H55LK DVD-RW Dual Layer X20 LightScribe Black כרטיס קול Creative X-FI Xtreme Gamer Retail מארז Thermaltake Armor Plus Aluminum Silver + Window צריך חוות דעת על המחשב הזה, מה הייתם משנים \ משפרים ואיפה הטעות? המחשב ירוץ כהתחלה על XP
-
- 40 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מה הולך ??? בזמן האחרון אני מחפש מחשב גיימינג מטורף עד 7אלף שקל . אחרי הרבה חיפושים והרבה מאוד עזרה של אנשים אלופים הצלחתי להשיג את שני המפרטים האלה : 1.http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=95128 2.http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=94988 הייתי שמח לשמוע ממכם מה יותר עדיף מבין שניהם !!! תודה לעוזרים :]
-
- 4 תגובות
- 3k צפיות
-