עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. זאת ההמלצה שקיבלתי מכמה אנשים: AMD athlon64 3000+ 512 cache A-DATA 512 mb DDR pc 4000/500 Epox EP8kda3+(nforce3)- ATX Sapphire radeon x800 pro 256 MB WD 80 GB-8mb JD-7200RPM S-ATA creative inspire 2500 sub+2sp אני לא מבין גדול בחומרה, בקיצור הנה השאלות שלי: לא כדאי 1024 זכרון? ההארד דרייב של ווסטרן דיגטל טוב? מה זה nforce, ומה ההבדל בין 2 ל-3? כדאי לקנות עוד מאוורר? או עוד ספק כוח? למה אני לא מוצא מארז יפה שעולה פחות מ-200? קשה לבנות כאלה מארזים מגניבים לבד? הצעות לשיפור, הארות והערות יתקבלו בברכה ד"א- האיכות סאונד מאוד חשובה לי. הבנתי שיש כ.קול טוב מאוד ע"ג הלוח אם. הרמקולים שבחרתי איכותיים מספיק?

• 43 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. שלום, באפשרותי להביא מספר חלקים מארה"ב, למשל מעבד\זיכרון\לוח אם. אני צריך מעבד חזק עם כמה שיותר ליבות לצורך הרצה של תוכנות מקביליות שאני כותב (openMPI בc). מבחינת מעבד, האם http://www.amazon.com/Intel-i7-4790K-Processor-Cache-BX80646I74790K/dp/B00KPRWAX8/ref=sr_1_fkmr0_1?ie=UTF8&qid=1413302859&sr=8-1-fkmr0&keywords=Intel+i7-4790K+4.0Ghz+Tray היא בחירה טובה? אם אני אריץ אובונטו עם המעבד הזה הוא יכיר אותו כבעל 8 ליבות (ולא 4, בגלל hyperthreading ), נכון? האם קיים מעבד דומה שיריץ בפועל 16 ליבות? מבחינת קירור עבורו, מה השילוב הכי טוב של שקט\מחיר? לגבי זיכרון\לוח אם, מה מומלץ? הלוח אם לא חייב שיכיל הרב פיצ'רים, עדיף שיהיה פשוט ויחסית זול (~400 ש"ח, אולי פחות). הא…

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. Started by ghsu7766,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? מוכן להגיע עד 9000 שקל 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בכללי אשמח שיוכל להריץ הכל ברמה גבוהה. משחקים, תוכנות עריכה, solidworks וכו' אפרט בהמשך אך הצפייה היא שהמחשב יריץ דברים גם בעוד 10+ שנים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אצרף רשימה של המחשב הקודם, נשפך עליו מעט מים ומאז לא חזר לעצמו.. אשמח למחזר חלקים ממנו אך כתוספים לא במקום (לדוגמא: לקנות כונן קשיח בנוסף לקיים) א…

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. Started by ran24,

שלום לכולם! אשמח לעזרה בבניית מפרט למחשב נייח חזק בתקציב של עד 5k דגשים רלוונטיים: 1. מחשב משרדי שישמש בעיקר לעבודה באוטוקאד וקצת 3D (גרפיקה) 2. תקציב עד 5k אבל ניתן לחרוג אם יש משהו שמצדיק זאת 3. חשוב שהוא יהיה מאוד (מאוד!) מהיר 4. אני קונה את המחשב למשרד של אבא שלי אז מעדיף להיות שמרן בבחירת הרכיבים גם אם זה עולה קצת יותר (למשל מעבד אינטל ולא amd) 5. מעונין במעבד i7 ומעלה, כונן ssd של 500gb, כרטיס גרפי טוב, 16g זיכרון 6. אין צורך בציוד היקפי למעט מסך איכותי 27 אינץ׳ 7. רצוי שיהיה שקט אבל אין צורך להשקיע בזה יותר מדי 8. מוכן להשקיע ברכיבים איכותיים, מעונין שהמחשב ישאר חזק גם עוד 5 שנים ומעלה 9. יש צורך במערכת הפעלה w…

5. מארז מארז איכותי תוצרת Thermaltake WingRS 100 בעל פתח איורור בצד לשיפור זרימת האוויר כולל יציאות USB קדמיות ואחוריות ספק כח Spire 550W 12CM FAN עם PFC לצריכת חשמל נמוכה 3 שנות אחריות לספק הכח שדרוג למארז מותג SilverStone דגם SST-PS01B-W בעל דלת קידמית ודלת צד שקופה רק 220 ש"ח מבחר מארזים וספקי כח בתצוגה בסניפים ניתן לרכישה עם כל מארז וכל ספק מכל יצרן מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 ניתן לרכישה עם כל סוגי המעבדים אחריות לכל החיים לוח אם מותג תוצרת Gigabyte GA-EP43-DS3L או MSI P43 NEO-F צ'יפסט אינטל P43 כ. קול 7.1 כ. רשת 10/100/1000 יתרון חשוב: 3 שנות אחריות לכל לוחות האם דיסק קשיח אני צריך 500GB, תוכלו להמליץ? זכרון פנימי 2048MB (2GB) DDR II 800MHz תוצרת Kingston - ניתן …

• 40 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. אפשר גם לחרוג טיפה מהתקציב. תודה מראש.

• 22 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. Started by O-F,

מחפש מפרט למחשב תקציב: 2500 שקל חריגה קטנה תתקבל ייעוד: אינטרנט, שירים, סרטים מהחנות SKYPC http://www.skypc.co.il/ אם יש חנות יותר טובה בראשון חולון אז יותר טוב דיסק קשיח 500 ג'גה... לא יותר! כרטיס מסך של- nvidia מעבד של- intel בלי צורב.

• 23 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. שלום הילד הגדול בן 15 אוהב לשחק משחקים כבדים כמו קול אוף דיוטי--- כרייסז --לומד תכנות--- ג'בה ועוד קיבלתי הצעה לקנות מעבד i7 920 אקסטרים סוקת 1366 לוח אם ex58udr3 של ג'יגהבייט כרטיס מסך hd 5850 ati זיכרון טריפל 3x2=6 של ocz ספק 650 w סי סוניק ----או אנטק דיסק קשיח--של סמסונג 1 t בקיצור 1000 ג'יגה והאם יש הבדל בין f-1 ל- f-3 מארז-- ???????????. אשמח לעצה להמלצה כמה זה צריך לעלות המון תןדה

• 25 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. כמו כן שכחתי להוסיף: המפרט הוא ללא ציוד הקפי כמו מסך מקלדת רמקולים עכברוכרטיס רשת או כונן cd rom יש לי כבר צורב מספיק לי המפרט מיועד בבקשה למשחקים החדשים לעתיד ;D תודה מראש אני יודע שזה תקציב דל אבל זה כל מה שהרווחתי בעבודה בחופש

• 32 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4-4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף להישאר בטווח הזה. עבור שדרוג משמעותי אפשר לחרוג קצת. 2. מה שימושי המחשב? - גיימינג בינוני, תכנות. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - League of legends , Final fantasy X remastered, God eater. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1680X1050. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - לא. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - לא. …

11. מחשב ה-XPS 13 החדש של Dell זוכה לשלל שבחים מראה לנו את הפוטנציאל הטמון בשוק הלפטופים המבוססים חלונות. האם זה האולטרבוק שיציב רף חדש לכל שאר השוק? לכתבה: http://hwzone.co.il/dell-xps-13-%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%90%d7%95%d7%9c%d7%98%d7%a8%d7%91%d7%95%d7%a7-%d7%94%d7%9b%d7%99-%d7%98%d7%95%d7%91-%d7%91%d7%a9%d7%95%d7%a7-%d7%9b%d7%99%d7%95%d7%9d/

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. Started by omertgm,

AMD 3200+ socket 939 2*1GB 2*512MB הכל DDR400\PC3200

• 19 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. השימושים שלי הם בעיקר משחקים וסרטים.. עכשיו חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה הכי שקט שאפשר המוכר טוען שהוא יהיה ככה עם המפרט הזה מה דעתכם? מעבד-Q9300 +Arctic cooling Freezer 7 Pro לוח אם-ABIT IP35-3 זכרונות-G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5 מארז-NZXT LEXA RED LINE ספק כוח- SEASONIC S12II- 500W כרטיס מסך- XFX GEFORCE 9800 GTX 512 MB כונן קשיח-WD 500GB SATA2 16MB

• 39 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. Started by GaTor120,

שלום יש לי מחשב נייד של HP דגם PAVILION DV6000 יש עליו ויסטה שעובד בלי בעיה אבל אני רוצה לפרמט ולשים XP במקום כשאני שם את הדיסק של המערכת הפעלה בסוף זה רושם שזה לא מזהה את ההארדיסק מה לא עשיתי בסדר? אשמח לעזרה תודה רבה וחג שמח

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. טוב - אז נראה שהלך לי לוח האם (בן 7) - וצריך להחליף - אבל בשל גילו ובשל ההוצאה, עדיף כבר "לשדרג" על הדרך, השאלה היא ל-מה.... כרגע יש לי: ASUS MAXIMUS HERO VI i7 4770 intel 32GB DDR3 Corsair RAM Radeon 270X השימושים הם בעיקר משחקים לא-תובעניים (LOL, OW, LOR, וכו') למרות שכן הייתי רוצה את היכולת לשחק גם משחקים עתידיים (בלי להשתגע) + גלישה עם 19,000 טאבים + סרטים וסדרות ב-HD + פיתוח תוכנה , וכו'... כל מה שאני מפעיל כיום רץ לי סבבה לגמרי - אז אני לא רואה דחיפות לשדרג את כ. המסך - כל עוד אפשר יהיה לחבר אותו גם ללוח אם חדש.... גם את הזכרון לא בהכרח יש טעם להחליף כי הוא תקין, אז השאלה היא האם יש לוח-אם חדש (ש…

• 24 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. שלום רב, על אחד המחשבים הניידים שאני רוכש אני צריך את השפה הרוסית על המקלדת, ואני מעוניין להוסיף למחשב תאורת מקלדת, מהנציג שדיברתי איתו באחת החנויות הבנתי שבמקלדת מוארת האותיות חרוטות בצורה מיוחדת ולא ניתן להוסיף את השפה הרוסית כך שהמקלדת המוארת תהיה אפקטיבית עדיין. אם זה נכון האם יש אפשרות אחרת להשאיר את המקלדת מוארת וגם להוסיף לה עוד שפה? תודה.

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. Started by motion,

קניתי לא מזמן מחשב נייד של ,MSI אני טס לארה''ב עוד 5 ימים לתקופה של חודש ולכן גם קניתי למחשב הנייד אנטנה עם GPS מובנה. עכשיו, רציתי לדעת באיזו תוכנות GPS בעברית למחשב הנייד ניתן להשתמש בכדי להפעיל את הGPS או באיזו תוכנות של מחשב כף יד בעברית שניתן להשתמש במחשב ובאמצעות איזה אימולטור אני עושה זאת. תודה רבה, ברק

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. Started by almog_sh,

טוב אז דבר ראשון הציעו לי מפרט מאייבורי: מארז: ARCTIC שחור\אפור עם USB קידמי ללא ספקספק כח: A.PFC 550W FAN12 CI-POWER CWT לוח: DH67BL B3 H67 SATA3 USB3 DDR3 INTEL מעבד: אינטל GHZ 8MB CORE I7 1155 QUAD 26003.4 זכרון: KVR KINGSTON 4GB DDR3 1333MHZ כ.מסך: NIVIDIA GEFORCE 450GTS 2G-3 P.O.VIEW דיסק קשיח: פנימי TERA SATA3 7200 32MB SEAGATE1 צורב: GH22NS שחור SATA LG DVDX22 DL כר. רשת: G LAN 1 מובנה בלוח האם כ. קול: 7.1 מובנה בלוח האם סה"כ 4315 כולל מעם ההצעה היא מאייבורי והבנתי שזסה על הפנים ולא מאוזן ועיף חדש לגמרי אז אם תוכלו ליבנות לי מחשב חדש לגמרי 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה לי העיקר ש…

• 32 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. שלום לכולם, מעוניין לקנות מחשב נייח (מחשב ראשון) להורים לשימוש בסיסי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב מרבי של 2000 ש"ח. ללא חריגה. העדפה לא לנצל את כל התקציב במלואו אך אולי לפי הדרישות תוכלו להבהיר לי האם בתקציב הנ"ל הדבר אפשרי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, רשתות חברתיות, youtube, שמיעת שירים וצפייה בסרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? ללא ציוד היקפי. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב (המחשב ימוקם בחדר השינה) אך לא קר…

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. היי אני מעוניין לקנות ולשדרג את הכרטיס מסך בנייד שלי אבל אני לא מצליח למצוא דרך גוגל מקום שעושה זאת.. פירוט חומרה של הנייד: Dell Alienware 17 מעבד: 4th Generation Intel Core i7-4900MQ Processor (Overlocked, 8MB Cache, up to 4.0GHz w/ Turbo Boost) זיכרון: 16GB Dual Channel DDR3L at 1600MHz כרטיס מסך: NVIDIA GeForce GTX 765M with 2GB GDDR5 מערכת הפעלה: Windows 8.1 (64Bit) English האם מישהו מכיר וממליץ על מעבדה שדרכם אפשר לקנות ולהתקין כרטיס מסך מחדש? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. שלום לכולם, יש ברשותי מחשב מפורק עם המפרט הנ"ל: לוח אם: gigabtyte - z77x-d3h מעבד: i5 3550 זכרונות: G-Skill 8GB RAM 1600mhz (4x2) דיסק קשיח: SSD crucial m4 יש ברשותי מחשב אחד, ורציתי שהמחשב השני אולי ישמש אותי כ-HTPC או אפילו להשתמש בו כמחשב שני שאולי לעשות סטרימינג ל-Twitch, מבלי שאחווה FPS DROPS כשאני משחק כתוצאה מהסטרים (שלרוב קורה כתוצאה מ-קודק x264). מבחינת תקציב אני גמיש אך כמובן שהייתי מעדיף שהעסק לא יעלה יקר מידי. בגדול, אני צריך מארז, אני מניח שגם מאוורר למעבד כי אין לי (פירקתי את יחידת הקירור ה-H60 והרכבתי אותו במחשב החדש), ספק כח וצורב. חשבתי ללכת על המארז הזה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14463…

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by noogie,

שלום לכולם, לאישתי יש נטבוק Asus 1215N שבזמנו היה לא רע בכלל (מעבד D525 ו 2 כרטיסי מסך). עם הזמן כמובן שהתחיל לעשות בעיות ולהיות איטי מאד, עשיתי התקנה נקיה של מערכת ההפעלה ומחקתי כמעט את כל התוכנות של אסוס (bloatware) אך המחשב עובד עכשיו ממש גרוע, במצב idle לפני שאני פותח תוכנות מעל 1 גיגה ראם תפוס (יש 2GB פיסי) והוא בקושי זז. אז עלה לי הרעיון להוסיף זכרון (4 גיגה) ולשדרג ל SSD, מה אתם אומרים, לשדרג או לזרוק?

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. אני מתלבט בין כונן קשיח במהירות של 5400 RPM לבין 7200, האם אני ארגיש בהבדל? המחשב נועד לצורך גלישה בלבד. מה הסידרה הכי חדשה היום של מעבדים לניידים? הוא מה יותר טוב לקחת זיכרון במהירות של 1066 או 1333? האם גם פה אני עלול לחוש בהבדל?

• 31 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש לצורך משחקים כבדים, גלישה, וסרטים. התקציב הוא 3500 ש"ח וקצת יכול לגלוש עד 3700 ש"ח 1. חלונות XP SP 2 2. אין צורך בציוד היקפי 3. יש לי כונן קשיח של W/D 250 GB SATA 2 לא צריך כונן קשיח. 4. אין צורך בצורב 5. ללא O.C 6. חשוב שיהיה שקט ושיהיה מערכת קירור. 7. מסך 17 LCD LG L1770HQ לא צריך מסך. 8. מארז לא חשוב העיצוב. חשוב לדעת איזה לוח אם עדיפות לASUS או GIGABYTE מעבד אינטל. איזה ספק כוח ידוע לי שצריך לפחות 500 W אבל איזה חברה. כמות זיכרון.

• 45 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. Started by Dn2k,

E6600 MSI POWER UP EDITION 975 OCZ GOLD EDTION 667MHZ 1GB*2 DVD-RW LG *16 WD 250GB SATA2 16MB SHAPPIRE X1950XT 256MB JSP-TECH EZCOOL H550-F25 (מאוורר צד 25 ס"מ מואר בכחול ) LCD LG 1970HR 2MS 19INCH בקשר לספק אני לא זוכר ת'שם ואני יתקשר לאייבורי ביום ראשון לברר ונראה מה נעשה איתו כי זה הדבר היחיד שלא הייתי מרוצה ממנו כרגע וגם קצת מהמארז כי אני לא יודע איך הוא... הכל 9300 מזומן מאייבורי אני מקווה שהכל טוב אם יש משהו לא טוב אבל קריטי תגידו אני יחליט עוד יום ראשון כי גם ככה בגלל חלק מהחלקים צריך לחכות שבוע.. אה ועוד משהו קטן לבקש שישמרו לי את כל הקרטונים של המוצרים? או שזה מוגזם מספיק רק הספרות והדרייברים?

• 46 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.