ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
כבר הייתי אמור לסגור על מפרט סמפרון אבל פתאום ראיתי את ההצעה הזאת: מעבדי אינטל Pentium D 2.66Ghz, s775, 2x1MB, DualCore לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE 8VM800PMD-775 s775, DDR2, AGP זכרונות DDR II 533 1GB (512MBx2) דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 80GB SATA II כרטיסי מסך 64MB Shared DDR כרטיסי קול 5.1 Channel Audio צורבים DVD Recorders NEC 3550A DVD±RW x16, DL x8 ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים HJA-70 MIDI Beige מקלדות Logitech Logitech Keyboard + Optical Mouse SET עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים GPT 2.1 מסכים Chi Mei CMV 945A 19'' LCD 8ms מחיר 3207 ¤ את המסך אני משדג ל20 אינץ בעוד 250 שקל. מה דעתכם?
-
- 30 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
משחקים , סרטים אינטרנט בקיצור הכול. KSP מעבדי אינטל? Price Units Total P-4 3,0 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB S775) 980 1 980 לוחות אם למעבדי אינטל? ABIT Price Units Total AA8XE (925XE 1066) 860 1 860 זכרונות? DDR II 533 Price Units Total 512MB A-DATA 350 1 350 כרטיסי מסך? PINE Price Units Total xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E 1040 1 1040 Total price 3230 ¤ בלי ניסיונות להמרה לAMD בבקשה
-
- 38 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
2 קומפלקסים למחשב גיימנג לא רע בכלל מתלבט במה לבחור... אודה לייעוץ, כמובן פתוח להמלצות/הארות בעניין תודה מראש
-
- 26 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות מחשב והתקציב הוא 12K הנה המפרט שבחרתי בינתיים: CORE 2 DUO E6600 -2080 DFI INFINITY 975X -1060 G. SKILL DDR2 2GB 800MHZ DC -1820 ANTEC P180 -1050 MAXTOR DIAMOND MAX 10 -535 LG GSA-5169D -550 CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+Arctic-Cooling Accelero X2 -2400 ENERMAX LIBRETY 500W -700 THERMALTAKE BIG TYPHOON -255 מה דעתכם?
-
- 46 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב חדש אבל יש לי כמה דרישות מעבד :intel core 2 e6600 לוח אם עדיפות לאסוס כ. מסך נווידיה 8800 החזק עם ה760 וספק טוב בעתיד אני כנראה יעשה מערך SLI המחשב מיועד למשחקים(כבדים למיניהם וחדשים) ועבודה ברובו גם אינטרנט (מוריד המון) תודה
-
- 54 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
לאחר מספר סטרימרים טובים יותר או פחות, אני מעוניין להתחדש במחשב שיריץ ווינדוס. רצוי שהמחשב יהיה שקט. שיהיה מסוגל להריץ 1080P (כרגע הטלוויזיה לא מסוגלת ליותר,אולי בעתיד נשתדרג) אופיס, משחקים קלים -זה דבר בסיסי , כרגע אין צורך ביותר מזה. חשוב מאוד שחומרה תהיה מספיק בשלה, לא תרבה להתעדכן (מה שיעמיס על הזכרון) ושלא יצוצו באגים מוזרים כמו סאונד שפתאום נעלם או תקלות בסגנון. למחשב אחבר טלוויזיה עם HDMI. דיסק קשיח SSD. מקלדת אלחוטית ומדפסת. זיכרון RAM +SSD רכשתי בנפרד. חשוב שכרטיס הרשת יתמוך ב-1G (יש כבילה בבית). מחיפוש קצר הבנתי ש NUC די מובילים את השוק , חשוב לי שהמחשב יוכל לעמוד בעומס ולא יקרוס אחרי שנה\שנתיים , היה לי PIPO X7 סיני לפני…
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני זוכר באחד הפורומים שבנאדם אחד שאל על זה והביאו לו סרטון שזה עובד ומריץ משחקים והכול.. כאילו מחברים לכרטיס מסך ספק של מחשב רגיל ומחברים את הכרטיס מסך למחשב הנייד לא יודע דרך איזה חיבור נראה לי דרך VGA / HDMI רציתי לשאול, אפשרי?
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
האם יש כזה דבר? אני מעוניין לקנות מחשב נייד שיהיה בעל כרטיס גרפי חזק מספיק כדי להתמודד עם המשחקים של היום. אם יש - מה המפרט המלא וכמה כל זה צריך לעלות?
-
- 25 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש נייד לשימוש ביתי במשפחה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח תקציב המקסימום. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? המטרה לחסוך במידה ויש אחד מתאים לדרישות. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג כלל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר לגלישה, אופיס, צפייה בסרטים בקודי, יו טיוב. שימוש ביתי סטנדרטי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין. 4. האם יש רכיב ש…
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום רב הרכבתי מפרט מהמערכות הממומלצות שלכם לצורכי עבודה - תלת מימד כבד (תוכנת מאיה),רינדורים ,גרפיקה ומשחקים , אשמח לאישור ממכם לפני קנייה אני לא אבצע OC חשוב לי השקט (1-10) 7-8 משחקים - מתכנן רכישה של 24-22 אינצ אין לי עדיפות לחנות כלשהיא מעבד: [..] INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - STEPPING D0 : SLBEJ - BOX ₪1492 לוח אם: [..] FOXCONN X58 FLAMING GTI ₪1024 זיכרון: [..] OCZ 6144MB (2048MBX3) DDR3 1600 CL7 - PLATINUM EDITION: OCZ3P1600LV6GK ₪662 כרטיס מסך: [..] Geforce GTS250 512MB DDR3 DUAL DVI HDMI - Retail ₪610 כמות:2 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA ₪122 מארז: [..] COOLERMASTER CM 690 RC-690 w/o PSU ₪399 ספק כוח: [..] PCP&COOLING SILENCER 750W …
-
- 32 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
תקציב בערך 2500 אני לא סגור רק על אינטל למרות שזה ההעדפה שלי אני רוצה לעשות OC כמה שיותר רציני
-
- 21 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
כמו כן שכחתי להוסיף: המפרט הוא ללא ציוד הקפי כמו מסך מקלדת רמקולים עכברוכרטיס רשת או כונן cd rom יש לי כבר צורב מספיק לי המפרט מיועד בבקשה למשחקים החדשים לעתיד ;D תודה מראש אני יודע שזה תקציב דל אבל זה כל מה שהרווחתי בעבודה בחופש
-
- 32 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 12,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג 1440P א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כותרי טריפל A חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני קונה גם מסך - PG279Q - 2560*1440. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3…
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל, לא צריך לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2K בכיף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח תוכנה (Visual Studio וכו'), משחקים חדישים בהגדרות גבוהות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24", 1980X1020 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000, ניתן לחרוג אם יש סיבה טובה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) RTX 3080 Founders Edition 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אשמח שיהיה שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרס…
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
ראיתי את הדגם הזה Lenovo ideapad 5-15IAL7 82SF00D7IV מ KSP -> https://ksp.co.il/web/item/230390 אשמח להמלצות או דיס. אם יש מחשב בשווי דומה ויותר טוב, אשמח לדעת. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית כל השאר לא חשוב, רק שיהיה איכותי, טוב, ועם סוללה טובה. תודה מראש,
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אשמח לסיוע לאתר את המחשב הנייד הטוב ביותר לשימושים הבאים: עבודה משרדית פשוטה (חבילת אופיס). אינטרנט בסיסי. מחיר בסיסי עדיף כמובן המחשב נלקח על הגב, כך שגם משקל משחק תפקיד מסוים. יש לי גישה לרכוש גם בארה"ב, כך שאשמח להמלצות רכישה בישראל ו/או בארה"ב. תודה!
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם... רציתי לברר לגבי מחשב נייד לאולפן ביתי, האם כדאי MACBOOK או רגיל ? אמור להריץ תוכנת Cubase ופלאגינים כבדים, תקציב עד 10K רצויי כמה שיותר זול אך שיעשה את העבודה תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד מסוג Dell Latitude D505, שהרבה קורה שאני לא נוגע בו ולא מטעין אותו תקופות ארוכות שמגיעות לחודשים ואולי זו אחת הסיבות לתקלה. התקלה עצמה היא שאני מחבר את המחשב למטען מקורי שרכשתי (לאחר שאיבדתי את זה המתקבל עם המחשב), בהתחלה המחשב מראה לי נורה שנדלקת בצבע ירוק המראה טעינה של הסוללה, אך בווינדוס עצמו כתוב לי 0 אחוז אף על פי שגם בווינדוס הוא מסמן כאילו שהוא מטעין את הסוללה, בשלב מסויים הנורה הירוקה מתחילה להבהב באדום והסוללה פשוט לא נטענת, המחשב עובד דרך המטען אך לא מטעין את הסוללה, קשה לי להאמין שהסוללה מקולקלת ושצריך חדשה אך יכול להיות שזו הבעיה? בעבר קרתה לי תקלה דומה וכאשר השארתי את המחשב מחובר ככה לחשמל יום יומיים כשאר הוא על מצב STANDBY כשהמ…
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
הי חברים, אני חדש פה, התרשמתי מאוד מהפורום, ואשמח לקבל עזרתכם אני מעוניין לרכוש מחשב חדש מתנה לחבר טוב שמאוד עזר לי, המחשב אמור להיות מיועד לעבודה ביתית/ משרדית. - התקציב עומד על 2500 ש"ח עם אפשרות לחריגה קטנה. - השימוש העיקרי הוא לאופיס, גלישה, גרפיקה ברמה בסיסית (עימוד מאמרים וכד'), צפייה ועריכת וידאו פשוטה מאוד. - אין צורך בציוד היקפי. - אין דגש על פעולה שקטה במיוחד. - גודל פיזי ומשקל קלאסי - חשבתי להתקין מערכת הפעלה באופן עצמאי בכדי לחסוך כמה מאות שקלים לטובת איכות המפרט. - כמו"כ ראיתי שעדיף לשדרג בחנות ל512 SSD, זה מוזיל בהרבה. - אני מחפש חנות שמאפשרת לשדרג את הSSD ל-512 ב-250 ש"ח, עם אחריות כמובן. …
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
הדילמה הגדולה שלי מתחילה בגודל (הגודל תמיד קובע ;D). האם לקנות מסך קטן, קומפקטי, קל משקל (ובאמת נייד), או מסך גדול קריא וברור (משנה את כל חווית הצפייה), גדול וכבד. בגדול שמתי את ליבי לשני ניידים עיקריים והם ה- XPS 1330 וה- XPS1710 בדיוק מעלה את הדילמה שציינתי חבל שאין "XPS 15 יכל להוות אולי איזון טוב בין הדרישות שלי... הדרישות הנוספות שלי הן זמן סוללה מקסימלי (בדגמים הללו נפתר עם שדרוג הסוללה), כרטיס Wi-Fi MIMO יכול להיות מצויין. מניסיון של משתמשים (שהיה להם גם קטן וגם גדול), מה עדיף באופן כללי? האם יש עוד אופציות לדגמים שכדאי לבחון? תודה אגב, מתי מגיעים ארצה כל אופציות המפרטים של ה- XPS1330? אם אני אבחר בו, אני אהיה מעוניין במעבד T7500, מסך TrueLife WLED (ולא …
-
- 20 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מחפש שדאוג טוב שיהיה למשחקים כבדים ועוד...לאח שלי... מעבד: INTEL PENTIUM 4 2.4 GHZ לוח אם: ABIT BH7 V 1.11 דיסק קשיח: 80 GB זכרון: 512 MB כרטיס מסך: NVIDIA FX 5200 המחשב די מקרטע ולא מריץ משחקים רבים למרות פירמוט שהוא עבר... *בין 1500-2000 ש"ח. תודה לעוזרים נ"ב המחשב כבר בן שנתיים....
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? . בעיקרון אני רוצה להוציא כמה שפחות אבל מבין שזה הסדר גודל שאני אקנה את המחשב אז 8000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? . השימוש העיקרי יהיה לימודים אופיס קבצים דברים כאלה אולי גם קצת תיכנות והמשחק היחיד שאני אשחק במחשב אולי יהיה מינקרפט 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? . לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) . לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? . שיהיה שקט כמה שאפשר 6…
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני רוצה לבנות מחשב פתוח,(בלי מארז, בלי סיבה מיוחדת , לא אוהב מארזים..)וכמה שיותר קטן. מבקש המלצה ללוח אם (micro atx או כל לוח אם קטן ממנו , אני לא מכיר תקן קטן יותר), מעבד וספק כוח(sfx או כל תקן קטן יותר ועדיפות לספק עם קירור פאסיבי עד צריכת חשמל מסויימת). לגבי כרטיס מסך- https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=19404&iszap=1 חשבתי עליו , קטן וביצועים טובים (משחקים ב1080p אבל אני רוצה תמיכה בVR בעתיד אז בלי 1050/ti) אשמח לקבל הצעה אחרת לכרטיס מסך קטן (אני מאוד אוהב את ה r9 nano אבל אני לא בטוח אם הוא חזק יותר , וגם הוא יקר בהרבה וכמעט לא זמין) לגבי מחירים- בעקרון אין מגבלה כלשהיא אבל, אני רוצה שהמערכת תיהיה זולה ככ…
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני סטודנט לאנימציה תלת מימדית וככל שהזמן עובר אני מבין שהמחשב הנייד שלי, עם כל האהבה שלי אליו, כבר לא יסחוב סצינות מורכבות עם מנועי רינדור מתקדמים. יש לי מפרטים שונים בלינקים הבאים. אני לא יודע עד כמה החלקים תואמים אחד לשני (אני בעיקר לא סגור על עניין המארז והקירור) ואם יש דברים שאפשר להחליף כדי להוזיל תוך שמירה על הביצועים, אז אשמח לעזרה. עריכה: מסתבר שאי אפשר לשתף לינקים למפרטים בפלונטר, אז בינתיים אני משאיר רק את המפרט שלמטה. אם יש הצעות - אשמח לשמוע. כרגע אני נוטה למפרטים של ה-Ryzen 1700x בגלל כמות הליבות: 43170 מעבד AMD AMD Ryzen 7 1700X 3.4Ghz AM4 - Box 1 …
-
- 26 תגובות
- 2.8k צפיות
-