עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. * מטרות המחשב? תוכנות שרטוט, פוטושופ, אילוסטריטור, cad למיניהם, * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? ן FHD עדיף,לא חובה * משקל רצוי? סביר * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום G750 מהיר. ssd לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? dell רק בגלל האחריות * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם לא מגע! * 8G זכרון. העדפה לחריץ נוסף להרחבה *מעבד חזק דור רביעי i5/i7 * כרטיס מסך חיצוני מינימום 2G מעדיף אינווידיה תודה רבה

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. השימושים שלי הם בעיקר משחקים וסרטים.. עכשיו חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה הכי שקט שאפשר המוכר טוען שהוא יהיה ככה עם המפרט הזה מה דעתכם? מעבד-Q9300 +Arctic cooling Freezer 7 Pro לוח אם-ABIT IP35-3 זכרונות-G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5 מארז-NZXT LEXA RED LINE ספק כוח- SEASONIC S12II- 500W כרטיס מסך- XFX GEFORCE 9800 GTX 512 MB כונן קשיח-WD 500GB SATA2 16MB

• 39 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. Started by sn388,

שלום לכולם! אני זקוק למחשב למטרות לימודים (אינטרנט ואופיס בעיקר) . אני זקוק למחשב חזק (יחסית...) כדי שאוכל להפעיל גם אוטוקאד במהירות סבירה וכמובן את כל שאר התוכנות הבסיסיות הסטנדרטיות. התקציב שלי הוא עד 4300 ש"ח כולל מסך ללא מע' הפעלה או תוכנות אחרות. להלן מפרט מחשב שקיבלתי ממישהו שמבין בחומרה - AMD Athlon XP 2500+ Barton 512K BOX CPU - 545 nis ABIT NF7 nForce2 Motherboard - 445 nis DDR-RAM 256 MB 2700 Samsung original Memory - 2x250 = 500 nis Gigabyte Radeon 9200 128MB DDR DVI TV-Out Retail Video Card - 425 nis Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD - 395 nis Sony/Citizen/Panasonic/Teac 1.44MB 3,5" FDD - 55 nis Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 W Front US…

• 36 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. תקציב מירבי – 3000 שח בחנויות במרכז הארץ אם יש באילת אז עד 3500. שימוש – לימודים, תוכנות אופיס וכו. ציוד היקפי – אין צורך. רכיב בסיסי שיש לי – לא. שקט פעולה – לא כל כך חשוב אבל עדיף שיהיה שקט. עדיף מחשב קל יחסית וגודל לדעתי 14/15.6 אינץ לא יותר. לא חובה מערכת הפעלה אבל אם יש מעולה. אין העדפה לחנות ספציפית בארץ יכול להסתובב ולהזמין חופשי. קניית המחשב תהיה בזמן הקרוב (חודש) יציאות וחיבורים - לא חשוב העיקר שיהיה יציאות בסיסיות אין צורך באופק שידרוג העיקר שישרוד 4 שנים כל החברות יתקבלו בברכה תודה ויום מעולה

• 14 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. שלום לכולם ברצוני לקנות מחשב מחשב חדש בתקציב של 7000 שח אשמח אם תרכיבו לי מפרט ראוי ותודה מראש לכל העוזרים 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?התקציב המרבי 7000 שח,אך אם יהיה צורך להוסיף עוד טיפה לצורך קבלת מפרט טוב יותר,אעדיף שתוסיפו הכוונה לכמה עשרות שקלים ומקסימום 200 עדיף כמובן להישאר במסגרת התקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ועריכה בלייטרום 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא אך המחשב יהיה מחובר ל pg279q 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כונן דיסקים …

6. קניית מחשב נייד SSD, מסך LED עד 7500-3000 ש"ח מקסימום. דיסק קשיח SSD- בין GB80- ל250GB (דיסק קשיח נוסף רגיל עם זה אפשרי) מסך LED כ15 אינץ+- wifi blootooth כונן צורב CD זיכרון פנימי של 4GB המהירות מקובלת\סטנדרטית היום(אני לא מעודכן בנושא) USB לא חובה אבל עדיף שכן מצלמת רשת מובנית אחריות מעל שנה אם אפשר ותשלומים של לפחות 6

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. Started by rotman,

שלום לכולם , קיבלתי נטבוק כזה לתקן בתור טובה לחבר. התקנתי עליו win xp home edition sp3 , הבעיה היא שאני משום מה לא מצליח למצוא דרייברים לנטבוק הזה... באתר של HASEE הדגם הזה בכלל לא מופיע ב support . מישהו יכול בבקשה למצוא לי מקום שבו אוכל למצוא את הדרייברים? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. שלום לכולם ! אני סטודנט שנה א' ורוצה מחשב נייד לצרכים בסיסים כגון וורד,יוטיוב ומצגות (אולי צפייה בסרטים) . התקציב שלי נמוך כמו שציינתי והמחשב ייקנה בניו יורק ע"י חבר שלי שנוסע בימים הקרובים . ישנה חנות בניו יורק שנקראת B&H (בעזרת השם) ושם ראיתי כמה מחשבים בסיסים , השאלה אם הם יעשו את העבודה ? אשמח לקבל חוות דעת על המחשבים בלינקים או המלצה למחשב אחר מהחנות הזו : http://www.bhphotovideo.com/ ASUS K200MA-DS01T 11.6" Multi-Touch Notebook http://www.bhphotovideo.com/c/product/1031574-REG/asus_k200ma_ds01t_n2815_dc_1_86g_4gb_500gb_windows_8_64.html HP Pavilion TouchSmart 10-e010nr Multi-Touch 10.1" Notebook Computer http://www.bhphotovideo.com/c/product/1024742-R…

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את הכל אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2400 2. מה שימושי המחשב משחקי מחשב כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, לא מיועד לתוכנות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג: מיועד לגיימינג. 3. האם יש צורך בציוד הקפי : לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריכה מסך,מקלדת,עכבר וצורב 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 1 לא משנה לי שיהיה רועש 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבת מחשב 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המ…

• 34 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. Started by pingilolo,

מחפש מחשב נייד 14 אינצ' קל משקל לנערה שתוכל לקחת בתיק איתה. עדיף HD של 512 ומעלה. מחשב שיחזיק מספר שנים ולא יתחיל לצלוע אחרי שנה. המטרה היא לגלישה ברשת, שיעורי בית, צפייה בסדרות ותוכניות טלוויזיה. עד 3000-3500 שח. אין צורך במערכת הפעלה. עדיפות לצבע לבן אבל זה הדבר האחרון שבאמת משנה...... מעבר לזה אין לי דרישות מיוחדות מהמחשב. תודה

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. שלום, מי שזוכר לפני כמה זמן שאלתי על מחשב נייד פה בפורום, וכמובן שקראתי המון ביקורות(גם באנגלית) והגעתי למסקנה שאני מעוניין לרכוש את הדל הנ"ל. טוב דבר ראשון נתחיל בזה שאימצתי לידי 7K במזומן וחיפשתי חנות שתקבל סכום כזה לדגם הכולל כרטיס 8600MGT. בסוף מצאתי מצאתי - שניידר פתרונות מחשוב ברחובות, יש לציין שהחברה שם מאוד מאוד נחמדים ומה שיותר טוב קיבלתי את המחשב תוך יום אחד בלבד(!) המחיר - 7090 ש"ח למחשב עם הפרט הבא: c2d t7300 2gb 160 GB hdd 8600MGT 256 vista home premium כמובן עם אחריות ל3 שנים מCPM. לפני השימוש הראשון המוכר המליץ לי לטעון בפעם הראשונה 24 שעות ברצף - בלי להדליק וכך עשיתי. המחשב מגיע בקופסא שבתוכה 2 קופסאות. אחת עם המחשב אחת עם דיסקים מתאמים והשנאי. …

• 29 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. Started by Semyon171,

ערב טוב, לא יודע אם זה קשור לפורום,אבל הינה לדעתי חידוש כלשהו במחשבים הניידים: http://www.bug.co.il/productpage.asp?c=339&t=20 מחשבים עם מערכת הפעלה ויסטה שמותקנת עליהם - השאלה העולה היא למה גרסאת 32 ביט אם יש פה גם מחשבים עם מעבדי 64 ביט?

• 32 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. Started by Yarden_2y,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה יהיה כדאי אפשר לחרוג ל 3700. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ללימודים בעיקרון אבל אני אצטרך לעבוד עם תוכנות גרפיות (CAD)כמו Solidworks ואולי להריץ חשובים כבדים בPython -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 13.3 אינץ' עד 14 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מעל בינוניות( מעדיף כרטיס מסך לא מובנה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…

• 19 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Pubg BF1 אבל בעיקר שיריץ את המשחקים החדשים בשוק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…

15. איך המפרט שקיבלתי ? מעבד אינטל ATOM דגם 525 BOX לוח אם GIGABYTE GA-D525-TUD זיכרון 1 גיגה בייט במהירות 800 חברת PATRIOT טכנולוגיה DDR3 כרטיס מסך מובנה אינטל GMA3150 כונן אופטי צורב DVD של חברת סמסונג במהירות X 22 כונן קשיח חברת סמסונג SATA2 נפח 250GB במהירות 7200 ! מארז וספק כח של חברת קודגן 500W מחיר 980.00 ש"ח ! מזומן / צ'ק מזומן אחריות יבואן 3 שנים : מעבד , לוח אם , זיכרון , כונן קשיח אחריות שנתיים - כונן אופטי צורב DVD אחריות חודש : ספק כח תוספות / שידרוג : 1GB / 800 / DDR2 עלות 110 ש"ח אנטי וירוס NORTON 2011 עלות 99 ש"ח או אנטי וירוס 2010 ביט דיפנדר עלות 79 ש"ח מערכת הפעלה HOME P Win7 - עלות 499 ש"ח מסך MAG 22 LCD עלות 649 ש"ח , אחריות 3 שנים !!! זאת חנות של…

• 33 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. היה לי ASUS P5Q ששירת אותי נאמנות במשך 5 שנים עד היום :'-(( לצערי הרב למרות שהמחשב עבד מושלם הוא נשרף בכל אופן, יש לי מארז (FULL TOWER) ספק כוח של NEXUS 600W כרטיס מסך NVIDIA GTX 650TI 2 הארד דיסקים 7200RPM מה שאני צריך זה מעבד -> לוח אם -> זיכרון השימושים: משחקים / מעבדות של שרתים אני אוהב בד"כ לקנות דברים שמחזיקים לפחות 5 שנים אם לא 10 שנים של ביצועים אני מבחינתי הייתי יכול להחזיק עם המחשב שלי עד שהוא היה מוכרז כעגלה ... אני מעדיף ללכת על INTEL ולא AMD בגלל שנכוויתי בעבר מ AMD ואין סיכוי שאני מתקרב לזה אני שם תקציב של 2000 שקל רק בגלל שאני לא ממש מכיר את השוק ... אם זה מספיק אשמח אם צריך להוסיף עוד קצת לא אמורה להיות בעיה. מה כדאי לי?

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. אני צריך עזרה בבניית מחשב נייח לצורכי עריכה ולהפעלת תוכנת העריכה AVID ברמה הגבוה. אשמח לקבל המלצות לגבי מעבד,כרטיס מסך,זיכרון, ובכלל מפרט שיכיל מחשב שלם זה יהיה מצויין. תודה.

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. Started by woogille,

אהלן אני מתכנן לקנות מחשב לאולפן ביתי (עבודה עם קיובייס בעיקר) יש לי כבר איזה כיוון פחות או יותר שחשבתי עליו אני רוצה שתגידו לי מה דעתכם ומה ואיפה אני צריך להוסיף מעבד: intel i7-960 זיכרון: המעבד תומך DDR3 אז 6 או 8 גיגה (אם אפשר..? יש 4 סלוטים?) כלשהו, עכשיו השאלה פה, הבנתי שהמעבד תומך ddr3 1066mhz אבל אני רואה שמוכרים מחשבים איתו עם זכרונות 1600mhz הוא תומך בזה, אני מתכוון בלי אוברקלוקינג.? הראד דיסק: 1 "ראשי": לא סגור בין WD מיי בוק סטודיו 2 או הרגיל (מה ההבדל?) של טרה 2 "משני": חצי טרה של איזה מהמיי בוק (איזה הכי עדיף?) לוח אם: בהתחלה חשבתי על ה-i7-975 והיה איזה לוח אם - Gigabyte GA-EX58-EXTREME, אבל אחרי שראיתי את המחיר של המעבד ירדתי מהסיפור לבינתיים. בכל מקרה אז …

• 19 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. אוקיי אז אני אתחיל בקצת מידע בסיסי לפני בקשת המפרט: שיחקתי הרבה שנים עם המחשב הנייד שלי, אבל לגיימינג הוא משמש רק ברמה הבסיסית וזה כבר לא מרגיש נוח. אני מחפש שידרוג חדש לגמרי, הכוונה למחשב נייח (מעבר בפעם הראשונה מהנייד) עם מפרט ממש ממש טוב. הייתי מפרט קצת יותר, אבל כאן מגיעה הבעיה: אני משתמש כבר יותר מדי זמן בלפטופ שלי והגעתי למצב שכל מידע שאני מוצא על הרכבת המחשבים או ההבדלים בין הסוגים מרגיש כמו סינית. לדוגמה, אני יודע שכרטיס המסך מסוג 1080 נחשב ממש טוב, אבל אפילו כשאני מנסה להשוות אני מגלה 4 סוגים שונים (Asus, gigabyte וכו') ומושגים כמו OC או דברים שלא כל-כך מובנים לי. אז מה אני מבקש? אני מבקש עזרה. עזרה בבחירת מחשב גיימינג ברמה ממש טובה אבל …

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6-6.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + עבודה בסביבות פיתוח שונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא משהו מיוחד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Watch dog, FIFA, FPS's. בגדול משחקים כבדים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1776X1000 (טלויזיית LCD 36 inch) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות? כמה שיתאפש…

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. אני רוצה ליקנות מחשב חדש יש לי כבר מסך אני רק צריך את כל השאר חשבתי על זה מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon64 3800+ (S-939) X2 DUAL CORE 1900 1 1900 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8NF-9 s939, NF4, PCI-E 560 1 560 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 1Gb 400MHz V-DATA CL3 530 1 530 כרטיסי מסך? GIGABYTE Price Units Total 7900GT 256MB TV, DVI, PCI-E 2190 1 2190 דיסקים קשיחים? MAXTOR Price Units Total 160GB (8MB) SATA II 460 1 460 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 (Black) 50 1 50 צורבים? DVD Recorders Price Units Total LG DVD±R GSA-H10AK x16 Dual Layer x8 (Black) 255 1 255 מארזים? Price Units Total Thermal…

• 45 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. היי חברים, הבוס שלי מבקש מפרט למחשב לעבודה גרפית, הנה הפירוט, אשמח לעזרה מהמומחים. תודה מראש! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5.5K. לא גמיש. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית, לא תלת מימד. התוכנות יהיו בעיקר Adobe Creative cloud, Photoshop, Illustrator, inDesign Adobe XD ואולי מעט מאוד premiere ו-after effects. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? עכבר ומקלדת 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. …

• 17 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. שלום חברים, אני מחפש מחשב נייד בעיקר למשחקים אבל הוא ישמש אותי גם למשרד, אני כרגע נמצא בארהב וראיתי את הדגם הבא של Lenovo Y50 UHD http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/lenovo/y-series/y50-uhd/#tab-features מה שחשוב לי במחשב זה מסך HD טוב לסרטים ומשחקים,SSD , מסך מגע לא חשוב לי אבל אם יהיה בנוסף זה אחלה אבל לא אוסיף בישביל זה כסף. אני יכול להזמין מאמזון ואפילו מומלץ משם, למרות שכול אתר אחר בארהב זה טוב.

• 16 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. Started by NatanZ,

שלום חברים, אני צריך מפרט עבור תוכנת סרטוט בשם סולידוורקס (או סוליד בקיצור). 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 +/- 10% שימו לב שמדובר במחיר לפני מע"מ! אני רוכש בתור עסק א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שאתם רוצים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטוט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). SOLIDWORKS 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת+עכבר 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא משנה …

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. Started by Oriz,

עכשיו כשסיימתי את תקופת האבל על זה שלא הצלחתי בסוף להביא 6800GT מארה"ב הגיע הזמן לבנות מפרט חדש בארץ... המחשב הוא למשחקים כבדים ואני רוצה שהוא יריץ אותם כמה שיותר טוב בשנה הקרובה (עוד שנה אני מתגייס). התקציב - 4800 ש"ח והמקסימום שאפשר לחרוג זה עד 5000, בלי מסך וכל החרא הזה, רק מארז וכל מה שבתוכו (כולל צורב DVD כמובן, כמו הNEC 3540A). אם יש איזשהי דרך להכניס 6800GT למפרט אני יסגוד לכם (דרך אגב, יש 6800GT PCIE של לידטק ב2250 שקל בנעה מחשבים, איכשהו תמיד יש להם מחירים טובים יחסית לכרטיסי מסך יקרים, אז אם מישהו מוצא דרך להשאיר 2250 שקל לכרטיס מסך...) תודה רבה!

• 36 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.