עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by tinkerball,

שלום לכולם וחג שמח. אני רוצה מפרט מחשב ב-10,000 ש"ח כאשר המחשב ישמש אותי בעיקר לסרטים. אלו הדברים שאני לא מתפשר עליהם: הארד דיסק-לפחות 80G. רמקולים-לוג'יטק Z-560. לוח אם וכרטיס מסך של אסוס עם יציאה לטלויזיה כמובן ומסך 17" שטוח.

• 23 תגובות
    • 3k צפיות
  2. Started by Demented,

1. מה התקציב המקסימאלי? : 6500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? : לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? : 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? : משחקים.(חדשים וישנים) א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד רק לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. : Far cry , GTA V , Assassin's creed , וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). : 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? : גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  3. מה קורה חברים רציתי לרכוש כרטיס מסך ואז מעבד לוח אם וזיכרון אבל בגלל המחירים כרגע אמתין עוד כמה חודשים שיתאזן המחיר בשוק בכך אופן אמרתי לעצמי אולי בינתיים אשקיע קצת בכל עיניין הקירור כי המחירים די מאוזנים בשוק הקירור רציתי מארז ומאווררים שקטים קירור מעבד ואולי גם ספק אם צריך יש לי SEASONIC S12II 520W חצי מודולארי ועוד אחד לא מודולארי שחזר מRMA לפני שלוש שנים בגלל רעש במאוורר ומאז הוא שוכב כך שהייתי מעדיף לא להחליף ספק אם לא ממש חייב המחשב שאקנה יהיה על בסיס דור 8 של אינטל השאיפה ל 8600K אבל לא סגוריעול להיות 8400 16GB זיכרון שני כונני SSD וגם HD רגיל הכרטיס מסך אמור להיות 1070 בתיקווה שיצאו דור ה 20XX של NVIDIA אז ירדו המחירים אבל יכול …

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  4. Started by inflictioNz,

שלום לכולם אני מעוניין למכור את המחשב הישן שלי ולקנות אחד חדש רניצי לדעת עם המחשב הישן שווה משהו או לפח? http://i.imgur.com/86RkDtss.jpg' alt='86RkDtss.jpg'> זה המפרט הכי מדוייק שאני יכול לתת עליו כי אין לי כל כך מושג איך להוציא מהמחשב.

5. אני צריך חוות דעת על מחשב נייד: מסך 15.6" WXGA TFT LED HD 1366X768 מעבד Intel Pentium Dual COre T4200 (2.0GHZ 800Mhz) כרטיס מסך Intel Graphics Media Accelerator 4500M זכרון 3GB PC3-8500 DDR3 SDRAM 1066MHZ דיסק קשיח 250GB 5400RPM כונן אופטי DVD Recordable (Dual Layer) WI-FI WIRELESS סוללה 6 תאים ליתיום. כולל מערכת הפעלה של ויסטה. שוקל 2.7 קילוגרם. מחיר 2700 ש"ח. זה מפרט שקיבלת ורציתי לקבל מכם ייעוץ. אח שלי צריך מחשב והוא צריך את זה בעיקר לגלישה באינטרנט ומשחקים. השאלה: 1) האם הכרטיס מסך שהם נותנים יכול להספיק להרצת רוב המשחקים? 2) אני לא כל כך מכיר מעבדים של מחשבים ניידים, אבל האם מעבד של T4200 נחשב טוב?

• 6 תגובות
    • 3k צפיות
  6. Started by orrm,

כל מה שהוא צריך במחשב זה את השילוש הקדוש + כרטיס מסך + מארז. המחשב עצמו מיועד די להכל: משחקים, גלישה באינטרנט וכתיבת עבודות (בעיקר) ולO/C במקרה והוא לא יהיה מרוצה מהביצועים.... אני המלצתי לו שילך על משהו בסגנון Amd 2400 Epox 8RDA+ Winbond 512mb 400mhz Ati Radeon 9500 Pro עכשיו כל זה אצל הדובים יוצא 4000 ש"ח... איך אני דוחף פה מארז עם ספק שהוא טוב (כדי שלא תהיה בעיה בO/C)...? אולי כדאי להוריד ל256MB -זה מספיק? או במשהו אחר? - המעבד צריך להיות עם סטפינג טוב לOC. עוד דבר, אפשר להכניס אולי איזה היטסינק ומאוורר שקטים וטובים שם? כדי שהOC ילך בלי בעיות אבל שקט.... תודה מראש!

• 17 תגובות
    • 3k צפיות
  7. שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש מחשב חדש למטרות גיימינג, ועולם החומרה אמנם לא סינית גמורה בשבילי, אבל אני רחוק מלהיות מומחה. הסיבה שלא רשמתי תקציב בכותרת היא שהתקציב גמיש מבחינתי, ואני מוכן לשלם הרבה בשביל מחשב טוב שיחזיק כמה שנים טובות. כמה הרבה? ובכן, קיבלתי מ-KSP את ההצעה הזאת (7.4K), וזה די קרוב לגבול העליון שאני מוכן להוציא (האמת היא שחשבתי שאצא הרבה יותר בזול לפני שנכנסתי אליהם...) אם זה מחשב טוב שיחזיק כמה שנים טובות (נגיד 3-4 בלי שום שדרוג בביצועים סבירים, ועוד 2-3 שנים עם שדרוג קל עד בינוני), אז אני מוכן לעשות את המאמץ הכספי ולקנות אותו. השאלה שלי היא כזו: האם המפרט הזה מצדיק את המחיר? האם הוא משתלם או שיש מקום לשיפור ואופטימיזציה? …

8. Started by Nemesis,

http://store.shopfujitsu.com/fpc/Ecommerce/buildseriesbean.do?series=T5010 הזמנתי ביום חמישי, כולל Port Replicator ו-Bay Battery. צפוי להגיע עוד חודש, ההפצה שלו רק החלה. אני אעלה התרשמות קצרה ותמונות ברגע שיגיע.

• 18 תגובות
    • 3k צפיות
  9. אוקיי אז אני אתחיל בקצת מידע בסיסי לפני בקשת המפרט: שיחקתי הרבה שנים עם המחשב הנייד שלי, אבל לגיימינג הוא משמש רק ברמה הבסיסית וזה כבר לא מרגיש נוח. אני מחפש שידרוג חדש לגמרי, הכוונה למחשב נייח (מעבר בפעם הראשונה מהנייד) עם מפרט ממש ממש טוב. הייתי מפרט קצת יותר, אבל כאן מגיעה הבעיה: אני משתמש כבר יותר מדי זמן בלפטופ שלי והגעתי למצב שכל מידע שאני מוצא על הרכבת המחשבים או ההבדלים בין הסוגים מרגיש כמו סינית. לדוגמה, אני יודע שכרטיס המסך מסוג 1080 נחשב ממש טוב, אבל אפילו כשאני מנסה להשוות אני מגלה 4 סוגים שונים (Asus, gigabyte וכו') ומושגים כמו OC או דברים שלא כל-כך מובנים לי. אז מה אני מבקש? אני מבקש עזרה. עזרה בבחירת מחשב גיימינג ברמה ממש טובה אבל …

• 15 תגובות
    • 3k צפיות
  10. מרגישים שלבחור איזה לפטופ לקנות הופך למשימה בלתי אפשרית ? זה לא אתם, זה היצרניות של המחשבים הניידים, שבתכל’ס, זה מה שהן רוצות, שפשוט תלכו לאיבוד … https://www.youtube.com/watch?v=YKxTXnmsSu4

11. היי, אני רוצה לקנות מחשב מהיר במיוחד (נשבר לי מכל המחשבים שאחרי שנה שניים לא זזים יותר וחייבים להתחיל לפרמט אחת לחצי שנה ) 1. מה התקציב המקסימאלי? - 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 ש"ח לכאן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - פוטושופ , VMWARE (הרצת מכונות וירטואליות) , תכנות (ויזואל סטודיו), שימוש כבד בכרום (מספר גדול של טאבים במקביל) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - פוטושופ על בסיס יומי (פרנסה) 3. האם יש …

12. Started by edi1233,

הכרטיס נקנה מחול שימש למינינג במשך חודשיים אחר כך הבנו שזה לא שווה הכרטיס גם ניראה חדש בכמה אפשר למכור אותו... הכרטיס של ספייר

• 1 תגובה
    • 3k צפיות
  13. שלום לכולם, אני יפרסם פוסט לפי החוקים: מחפש מחשב נייד לבת דודה שגרה בבאלרוס. ( קנית המחשב יתבצע שם , לי יש משימה למצוא את הדגם המתאים ) * מטרות המחשב? = מחשב לסטודנטית, בעיקר תוכנות אופיס , גלישה באינטרנט , צפייה בסרטים , מוזיקה, למרות שאין צורך במחשב גיימרים אבל חייב יעבוד חלק ומהר * גודל המסך? = היא רוצה אך ורק 15.6" * רזולוציית המסך?= HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, פחות קריטי אם ה FHD יכנס בתקציב אז יהיה מצויין. * דבר נוסף חשוב בקשר למסך = עדיפות למסך מט , מכיוון לפעמים בכיתות לימוד התאורה של הפלורסנטים לא מאפשרת עבודה עם מסך מבריק! * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? = אין * משקל רצוי? = כמו רוב המחשבים בגודל 15.6" בסביבות ה 2-2.2 קילוגרם * האם נדרש זמן סוללה אר…

• 6 תגובות
    • 3k צפיות
  14. Started by amirtim,

שלום אני מעוניין במחשב נייח לתכנות ,VM,משחקים בינוניים (FIFA,PES ,ומשחקים כבדים מצידי גם באיכות בינונית )העיקר שאת הפיפא והpes יריץ באיכות גבוהה.(חולה כדורגל מה נעשה ) SSD ושהמחשב יהיה מאוזן - כלומר ללא צוואר בקבוק אלו הדרישות החשובות ביותר שלי . אני מודה לכל העוזרים .תודה. . 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ,תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VS2013,BLENDER …

• 16 תגובות
    • 3k צפיות
  15. Started by sanne,

זה המפרט הראשון שאני בונה אז אני לא כל כך מבין בזה =\ המפרט הוא בתקציב גבוה (25-30 אלף ש"ח לא כולל: מסך מקלדת עכבר ורמקולים) מיועד בעיקר לעריכת מוזיקה ומשחקים כמו קאונטר סטרייק הלף לייף 2 וכ'ו אני יודע שחלק מהחלקים אני יכול להחליף בחלקים פחות יקרים אבל אני משום שיש לי את התקציב הזה אני מעדיף לקבל כמה שיותר תמורה בשבילו... אם תוכלו בבקשה לתת לי עצות איך אפשר לשפר/להוסיף/להחליף חלקים בשביל שהמחשב יהיה יותר מהר חזק וכ'ו.. תודה זה המפרט:: CPU : AMD Socket 939 Athlon 64 FX-55, 1MB L2 Cache, 64-bit Processor - OEM M-Board : ASUS "A8V Deluxe" VIA K8T800 Pro Chipset Motherboard For AMD Socket 939 CPU -RETAIL Memory : 2x Mushkin Dual Pack 240-Pin 2GB(1GBx2) DDR2 PC2-4200, Model …

• 30 תגובות
    • 3k צפיות
  16. Started by Alon Golan,

מה הולך ??? בזמן האחרון אני מחפש מחשב גיימינג מטורף עד 7אלף שקל . אחרי הרבה חיפושים והרבה מאוד עזרה של אנשים אלופים הצלחתי להשיג את שני המפרטים האלה : 1.http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=95128 2.http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=94988 הייתי שמח לשמוע ממכם מה יותר עדיף מבין שניהם !!! תודה לעוזרים :]

• 4 תגובות
    • 3k צפיות
  17. שלום חברים, מזמן לא נכנסתי לאתר, וחבל, נראה ששיפרו וחידשו מעוד את האתר :). ולענייניינו, אני צריך המלצה למחשב נייד לאמא, עד היום היה מחשב נייח מבוסס AMD ומסך 22", אך זה תופס יותר מידי מקום. לי היו מספר רעיונות, כמו להרכיב מחשב במארז ITX, או לרכוש איזה מחשב MINI מaliexpress, אך נייד לדעתי יותר נוח..כי הוא נייד :). הבנתי כבר שיש מספר הבדלים עיקריים בניידים במחיר זה, כמו סוג מלצלמת WEB, מספר תאים בסוללה, ואחריות שניתנת/לא ניתנת להרחבה, ומעבד. בעניין המעבד, כביכול אם אני הולך על פלטפורמת AMD אני יכול לקבל כרטיס מסך יותר טוב, ביחס למה שאני מקבל אם INTEL, אך לא מצעתי דגם ראוי. בעניין מעבד, עצרתי על N3700, השאלה אם יש לי מה לחפש בדגמי U של core i3? כי ההבדל הוא בי…

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  18. שלום, יש לי בבית רמקולים 5.1 ...ובמחשב נייד שלי יש רק חיבור יחיד לרמקולים חיצוניים. איך אני יכול לחבר את הרמקולים למחשב נייד? יש אולי כרטיס קול PCMCIA או בUSB או משהו בסגנון? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  19. יש לי מחשב נייח בן 10 שנים בערך ואני רוצה לקנות אחד חדש(הגיע הזמן..) * בעקרון יש לי מארז full tower של Lian Li(גם הוא בן 10 בערך) שעשוי מאלומיניום אבל בא לי להחליף אותו(אם מספיק מארז רגיל אז לא אכפת לי גם גודל רגיל) * יש לי כרגע מסך U2412M של דל, אני רוצה 27 אינץ * מספיק ספק כוח אחד(אני שואל בגלל שבמארז שלי יש 2 מקומות לספקי כוח) למחשב כזה או צריך 2? * אני רוצה SSD של 750-1000 ג'יגה * יש לי 3 הארדיסקים שאני ארצה לחבר למחשב החדש(הם בשימוש עכשיו), יהיה אפשר לחבר אותם? האם זה יאט אותו? * אני רוצה קירור טוב ושקט(6-8 בסולם) * לא מתכנן לעשות OC * יש צורך במערכת הפעלה(אנגלית) ואופיס(עברית) * הרכבה מחשב בחנות * שיהיה לוח אם עם כרטיס רשת ו…

• 9 תגובות
    • 3k צפיות
  20. שלום רב, אני מעוניין במפרט למחשב חזק מאוד עבור עבודה בתוכנות גרפיקה ותלת מימד (3DMAXׂ רכשתי כבר מעבד SUPERCHARGED 4.4GHz Intel Core i7 Extreme 975+ NEW! 7.5+GT! מebay כמו כן במערכת יותקן כרטיס מסך מסוג firepro v8700 או quadro fx4600 ו 12gb זיכרון ב3 סלייסים כאשר התוכנית להוסיף בהמשך עוד 3 ולהגיע ל 24 GB יש לי גם מספר HD בנפחי 1000GB שיהיו במערכת החלקים החסרים- שאני צריך עליהם המלצה : לוח אם ( אין כוונת שדרוג פרט למה שצויין) קירור אוויר מצוין בהתחשב במעבד (שעבר איזה אוברקלוקינג פנימי כדי שהוא יגיע למהירות הזו) - השקט מאוד חשוב מארז ( יש ברשותי את המארז הזה http://www.skypc.co.il/pl_product~SONATA-III-NPS~6~0.htm חדש - אם הוא טוב למערכת -אשמח לדעת. ספק כוח שיחזי…

• 25 תגובות
    • 3k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? סביבות ה 3000 ש"ח יהיה סביר עם נסיון לחסכון ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית כבדה. מחשב דולק יום יום כל היום מבוקר עד ערב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא תוכנה מוכרת כלשהי אבל מספר תוכנות משרדיות (ברשת משרדית ) וכן מספר טאבים של כרום ומסמכי אקסל/וורד פתוחים באופן קבוע 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן CD לא חובה מכיוון שהיום כבר משתמשים בכונן חיצוני/USB 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? שקט כלל האפשר 7. האם האם יש צורך לכלול מע…

22. Started by Semyon171,

שלום, קניתי את המחשב הנ''ל (סוף סוף) הפעלתי אותו פעם ראשונה ועשיתי איזה טעות בהתקנה של הווינדווס והופיע מסך כחול וההתקנה לא הושלמה עכשיו כשאני מפעיל את המחשב יש שגיאה בווינדווס. איך מתקינים מחדש? (יש את המחיצה הזאת שיש עליה את הווינדווס). תודה מראש.

• 26 תגובות
    • 3k צפיות
  23. שלום חברים, אני מתלבט בין שני דגמי מחשבים של חברת ASUS 1. ASUS G51Vx-A1 "15.6 Intel PM45 + ICH9M chipset מעבד: Q9000 Quad Core כרטיס מסך: NVIDIA® GeForce® GTX 260M with 1GB DDR3 VRAM 4GB DDR2 RAM 800mhz דיסק קשיח: 640 ג"ב, 7200 RPM Windows Vista Home Premium 64-Bit מחיר: 6500 ₪ 2. G51J-A1 "15.6 Core™ i7 Processor 720QM Mobile Intel PM55 Express Chipset +ICH9M DDR3 1066 MHz SDRAM 4GB 15.6" FULL HD 640GB (320GB X2) HDD NVIDIA® GeForce® GTX 260M with 1GB DDR3 VRAM Microsoft Windows 7 Home Premium 64 bit מחיר: 8300 ₪ ההבדלים המשמעותיים בין שני הדגמים הם הזכרונות והמעבדים. באחד משולב מעבד i7 עם זכרון DDR3 1066mhz ובשני משולב מעבד QUAD עם זכרון DDR2 800mhz המון אנשים טוענים…

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  24. אחרי שנים רבות של סבל וייסורים, אני סוף סוף משדרג. אני אישית מתכנן על פנטיום 4 מאיי אם די, אבל זה בגלל שראיתי שה 2.4C מסוגל להגיע לתוצאות אוברקלוקינג מכובדות ביותר. התקציב הוא 2500 שקל +- טיפה. זה על מה שחשבתי בנתיים (כל שאר הרכיבים למחשב יש לי או שאני מקבל עוד מאט) Intel Pentium 4 2.4C 800mhz FSB Albatron PX865PE Pro TwinMos 512mb PC3200 DDR SDRAM סך הכל יוצא 2250 לבנתיים, אבל יש לי כמה שאלות- מישהו יודע איפה או מתי יהיה אפשר להשיג את הלוח של אפוקס 4PDA2+ ? ואיפה אפשר להשיג את את הסטיקים של טווינמוס אבל ב-256 מגה? אלא אם יש סטיקים יותר טובים לאוברקלוק בטווח מחיר הזה

• 26 תגובות
    • 3k צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000-1200 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בסיסית ביותר, תוכנת הנהלת חשבונות, גלישה ומיילים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מתלבט אם להרכיב בעצמי, ולחסוך גם מארז. יש את המארז הנוכחי, שאין שום סיבה להחליף אותו למעשה. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1 6. האם מתוכנן א…

• 5 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים