עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by orrm,

כל מה שהוא צריך במחשב זה את השילוש הקדוש + כרטיס מסך + מארז. המחשב עצמו מיועד די להכל: משחקים, גלישה באינטרנט וכתיבת עבודות (בעיקר) ולO/C במקרה והוא לא יהיה מרוצה מהביצועים.... אני המלצתי לו שילך על משהו בסגנון Amd 2400 Epox 8RDA+ Winbond 512mb 400mhz Ati Radeon 9500 Pro עכשיו כל זה אצל הדובים יוצא 4000 ש"ח... איך אני דוחף פה מארז עם ספק שהוא טוב (כדי שלא תהיה בעיה בO/C)...? אולי כדאי להוריד ל256MB -זה מספיק? או במשהו אחר? - המעבד צריך להיות עם סטפינג טוב לOC. עוד דבר, אפשר להכניס אולי איזה היטסינק ומאוורר שקטים וטובים שם? כדי שהOC ילך בלי בעיות אבל שקט.... תודה מראש!

• 17 תגובות
    • 3k צפיות
  2. Started by אור בנאי,

יש לי כבר מפרט שלם מוכן שאני רק צריך זירכיבו לי דבר שנראה כל כך פשוט אבל אני מיום ליום רק משתגע ולא מבין כבר מאיפה להזמין כל חנות אפשרית כמעט אני קורא עלייה 50 אחוז דברים טובים ו50 אחוז דברים גרועים ,לאחרונה מישהו ממכם קנה מחשב ויכול להמליץ על חנות אמינה שיודעת להרכיב מחשב מסודר ונקי ?

3. היי אנשים. קיבלתי אישור מ-yotam.m לפתיחת טופיק חדש לייעוץ בקניית המחשב החדש שלי. המון דברים השתנו מאז הטופיק הקודם. כפי שניתן לראות, נכנסו מוצרים חדשים לשוק בארץ (כדוגמאת ה-HD4830 1GB) והתקציב שלי קפץ ב-9,000 ש"ח, בזכות המכירה של ה-Wii שלא עשיתי בו כלל שימוש, מכירה של מסך הטלוויזיה שלי ובכללי אחרי שיחה ארוכה עם ההורים שהובילה לכך שהתוספת לתקציב תשתלם. אז ככה: 1. אני מעוניין לקנות מערכת i7. רק אלוהים יודע מתי אשדרג חלקים במחשב (לא אצטרך בכלל לדעתי) שהם לא כרטיס המסך ב-3 עד 4 שנים הקרובות והתקציב מאפשר, כך שאני מאמין שה-i7 משתלם, בעיקר בגלל העובדה שאני בכל מקרה צריך לוח CF ומעבד מרובע ליבות חזק שהוא גם קריר. 2. אני אכן מתכנן OC. גם לכרטיסי המסך וגם למעבד. את המעבד אני …

• 37 תגובות
    • 3k צפיות
  4. הי חברים, אני חדש פה, התרשמתי מאוד מהפורום, ואשמח לקבל עזרתכם אני מעוניין לרכוש מחשב חדש מתנה לחבר טוב שמאוד עזר לי, המחשב אמור להיות מיועד לעבודה ביתית/ משרדית. - התקציב עומד על 2500 ש"ח עם אפשרות לחריגה קטנה. - השימוש העיקרי הוא לאופיס, גלישה, גרפיקה ברמה בסיסית (עימוד מאמרים וכד'), צפייה ועריכת וידאו פשוטה מאוד. - אין צורך בציוד היקפי. - אין דגש על פעולה שקטה במיוחד. - גודל פיזי ומשקל קלאסי - חשבתי להתקין מערכת הפעלה באופן עצמאי בכדי לחסוך כמה מאות שקלים לטובת איכות המפרט. - כמו"כ ראיתי שעדיף לשדרג בחנות ל512 SSD, זה מוזיל בהרבה. - אני מחפש חנות שמאפשרת לשדרג את הSSD ל-512 ב-250 ש"ח, עם אחריות כמובן. …

5. Started by Gil95,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 שקל, מתאפשרת חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ברמת AAA, למשל Cyberpunk 2077, Apex Legends, Warzone וכמו כן עבור פיתוח תוכנה (עבודה מהבית). 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן, יש צורך במקלדת עכבר ואוזניות עם מיקרופון לשיחות וגיימינג 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד. 6. האם ישנה הגבלה או הע…

6. האם מישהו יודע האם מחירי המחשבים הניידים בהונגריה זולים יחסית לישראל ? ואם כן, האם תתוכלו להמליץ על חנויות ספציפיות. תודה.

• 0 תגובות
    • 3k צפיות
  7. Started by Nemesis,

http://store.shopfujitsu.com/fpc/Ecommerce/buildseriesbean.do?series=T5010 הזמנתי ביום חמישי, כולל Port Replicator ו-Bay Battery. צפוי להגיע עוד חודש, ההפצה שלו רק החלה. אני אעלה התרשמות קצרה ותמונות ברגע שיגיע.

• 18 תגובות
    • 3k צפיות
  8. Started by LM5,

אהלן, יש לי מחשב נייד מסוג: HP Pavilion 15- ak100nj. מפרט טכני: מערכת הפעלה- Windows 10 מעבד- 6th gen. Intel core i7- 6700HQ GHz 2.6 up to GHz 3.5 זיכרון- 16GB כוננים קשיחים- 1TB HDD+ 128GB SSD כונן אופטי- DVD צורב מסך: IPS WLED 15.6 רזולוציה- Full HD 1920x1080 מאיץ גרפי- NVIDIA GeForce GTX 950M עם זיכרון ייעודי בנפח 4GB קישוריות- Wi-Fi b/g/n, BlueTooth 4.0 סוללה- ליתיום בהספק Wh 48 …

• 9 תגובות
    • 3k צפיות
  9. שלום רב, אני מעוניין במפרט למחשב חזק מאוד עבור עבודה בתוכנות גרפיקה ותלת מימד (3DMAXׂ רכשתי כבר מעבד SUPERCHARGED 4.4GHz Intel Core i7 Extreme 975+ NEW! 7.5+GT! מebay כמו כן במערכת יותקן כרטיס מסך מסוג firepro v8700 או quadro fx4600 ו 12gb זיכרון ב3 סלייסים כאשר התוכנית להוסיף בהמשך עוד 3 ולהגיע ל 24 GB יש לי גם מספר HD בנפחי 1000GB שיהיו במערכת החלקים החסרים- שאני צריך עליהם המלצה : לוח אם ( אין כוונת שדרוג פרט למה שצויין) קירור אוויר מצוין בהתחשב במעבד (שעבר איזה אוברקלוקינג פנימי כדי שהוא יגיע למהירות הזו) - השקט מאוד חשוב מארז ( יש ברשותי את המארז הזה http://www.skypc.co.il/pl_product~SONATA-III-NPS~6~0.htm חדש - אם הוא טוב למערכת -אשמח לדעת. ספק כוח שיחזי…

• 25 תגובות
    • 3k צפיות
  10. Started by dans41,

יש ברשותי מחשב נייד HP 530 ישן, רציתי להשמיש אותו במקום שהוא סתם ישכב באיזה ארונית. המפרט שלו דיי חלש איך אני יכול לתת לו שימוש בלי להזיק יותר מידי לכיס? עוד משהו הסוללה שלו דפוקה והוא נכבה כשמנתקים אותו מהחשמל. חשבתי להרחיב לו את הראם ואת הדיסק קשיח זה מהלך שכדי לעשות או שאין טעם בכך? השימוש החוזר לא חייב ליהיות כמחשב מבחינתי, אני חושב אולי להשתמש במסך שלו כמסך משני למחשב הנייח שלי זה אפשרי? אפשר רעיונות? מה אתם מציעים לעשות איתו?

• 12 תגובות
    • 3k צפיות
  11. שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב מפרט אז ככה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן להגיע לתקציב של עד 6000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop תדיר, MATLAB מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק כבד שעולה על דעתכם, למשל Crysis 3, Assassin's Creed Black Flag, Battlefield , Call of Duty וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר …

• 4 תגובות
    • 3k צפיות
  12. מה קורה חברים רציתי לרכוש כרטיס מסך ואז מעבד לוח אם וזיכרון אבל בגלל המחירים כרגע אמתין עוד כמה חודשים שיתאזן המחיר בשוק בכך אופן אמרתי לעצמי אולי בינתיים אשקיע קצת בכל עיניין הקירור כי המחירים די מאוזנים בשוק הקירור רציתי מארז ומאווררים שקטים קירור מעבד ואולי גם ספק אם צריך יש לי SEASONIC S12II 520W חצי מודולארי ועוד אחד לא מודולארי שחזר מRMA לפני שלוש שנים בגלל רעש במאוורר ומאז הוא שוכב כך שהייתי מעדיף לא להחליף ספק אם לא ממש חייב המחשב שאקנה יהיה על בסיס דור 8 של אינטל השאיפה ל 8600K אבל לא סגוריעול להיות 8400 16GB זיכרון שני כונני SSD וגם HD רגיל הכרטיס מסך אמור להיות 1070 בתיקווה שיצאו דור ה 20XX של NVIDIA אז ירדו המחירים אבל יכול …

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  13. מה התקציב המקסימאלי?: התקציב המקסימלי הוא 5500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?: לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?: ניתן לחרוג עד 6500 ש"ח מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?: שימוש: משחקים במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.: המשחקים שישוחקו יהיו בסביבות ה-borderlands החדש league of legends, guildwars2. מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).: יש לי 2 מסכים, אחד 1440x900 השני: 1920x1080 (הראשי זה הגדול) לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?: המחשב מיועד להגדרות גבוהות האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…

• 12 תגובות
    • 3k צפיות
  14. Started by iMeash,

המפרט שיש לי כרגע: זיכרון שודרג ל 32, כל השאר עדיין נכון. אז ככה, אני מעוניין לשדרג טיפה את המחשב. משחק כרגע ב alan wake 2 על ההגדרות הכי נמוכות וזה נע בין 25-35 fps. סביל, אבל רוצה לבדוק אופציה לשדרוג. בעבר הומלץ לי פה על מעבד ryzen 7 5700x (עדיין רלוונטי?) לגבי כרטיס מסך, עדיפות ל nvidia. אשמח לקבל כמה המלצות שנעות בין 3060 ל 4070 (מה הכי משתלם מבחינת מחיר?). 4070 טיפה יקר לי אבל זה אם זה ממש משתלם וההבדל הוא משמעותי אפשר לשקול. האם צפויים לצאת כרטיסים או מעבדים חדשים בקרוב שיוזילו את הדור הנוכחי ושווה להמתין? האם שווה להחליף כבר לוח וללכת על מעבד intel? להבנתי יש פער לטובתם באותה גזרת מחיר. יש אופציה לרכישה…

15. אהלן חבר'ה, אני סטודנט לאנימציה תלת מימדית וככל שהזמן עובר אני מבין שהמחשב הנייד שלי, עם כל האהבה שלי אליו, כבר לא יסחוב סצינות מורכבות עם מנועי רינדור מתקדמים. יש לי מפרטים שונים בלינקים הבאים. אני לא יודע עד כמה החלקים תואמים אחד לשני (אני בעיקר לא סגור על עניין המארז והקירור) ואם יש דברים שאפשר להחליף כדי להוזיל תוך שמירה על הביצועים, אז אשמח לעזרה. עריכה: מסתבר שאי אפשר לשתף לינקים למפרטים בפלונטר, אז בינתיים אני משאיר רק את המפרט שלמטה. אם יש הצעות - אשמח לשמוע. כרגע אני נוטה למפרטים של ה-Ryzen 1700x בגלל כמות הליבות: 43170 מעבד AMD ‏AMD Ryzen 7 1700X 3.4Ghz AM4 - Box‎ 1 …

• 26 תגובות
    • 3k צפיות
  16. Started by tinkerball,

שלום לכולם וחג שמח. אני רוצה מפרט מחשב ב-10,000 ש"ח כאשר המחשב ישמש אותי בעיקר לסרטים. אלו הדברים שאני לא מתפשר עליהם: הארד דיסק-לפחות 80G. רמקולים-לוג'יטק Z-560. לוח אם וכרטיס מסך של אסוס עם יציאה לטלויזיה כמובן ומסך 17" שטוח.

• 23 תגובות
    • 3k צפיות
  17. Started by mr-g,

היי לכולם, בהמשך לדיון פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=543809.msg4639950#msg4639950 אני חושב ללכת על הדגם של dell latitude e5430 עם הרזולוציה של 1600x900. רציתי לדעת אם למישהו יש את המחשב הזה ויכול לתת חוות דעת בעיקר בנושאי המסך, רעש מאוורר ונוחות המקלדת. דבר נוסף שאולי יכול רלוונטי למי שמתכנן לקנות מחשב בתקופה הקרובה, שווה לחכות למבצעים שאולי יהיו בחודש דצמבר או שאין חיה כזו והמחיר לא ממש הולך להשתנות? תודה.

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  18. חברה צריך המלצה למחשב (לחבר שלי אם זה מעניין משהו) כולל הכול מסך מקדלת עכבר וכו (אבל לבינתיים תתמקדו בעיקר מעבד,כרטיס מסך,לוח-אם,HD)למשחקים "כבדים" כמו דום 3 סאן אנדראס וכו ולראות סרטים הורדות מהאינטרנט תוכנות ובגדול לשימוש רגיל לא משהו חריג כמה דברים שחשוב שיהיה בו : צורב די וי די כרטיס מסך טוב (שיהיה PCI-E) דיסק קשיח בין 120-200 SATA עכשיו לגבי המעבד AMD או INTEL זה המומחים פה יחליטו כי הבנתי שAMD לשימוש רגיל וכו הוא יותר טוב אם אני לא טועה ופרט חשוב שחבר שלי חפר לי עליו זה שיהיה אופציה לשדרג תמחשב לאחר תקופה שלא יצא מצב שכאילו הלוח לא יתמוך בדברים מסוימים ושיסחוב כמה שיותר זאת אומרת שלא עוד שנה הוא יזרוק אותו אא ובלי הנחות תשתדלו להביא את החלקים הכי טוב…

• 36 תגובות
    • 3k צפיות
  19. Started by roy998,

* מטרות המחשב? משחקים, סרטים. * גודל המסך? 15.6 אינץ'.האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא. * רזולוציית המסך? 1366x768 או יותר. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? כמה שפחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, 4 שעות לפחות בשימוש בינוני. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא כל כך. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? המינימום הוא 500GB, רצוי אפילו יותר. * כונן אופטי? לא חובה אבל כדי שיהיה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם מקלדת מוארת אם קיים בתקציב.

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  20. מעוניין לקנות מחשב נייד לצורכי עריכה בסיסים יש לי מחשב נייח חזק לעריכות מתקדמות יותר כך שהוא יהיה מחשב משני רק בשביל להתנייד איתו אני צלם בתחומי המחשב הוא אך ורק לצורכי עבודה כך שמשחקים וכל מיני פיצרים לא מעניינים כן חשוב לי צג איכותי עם צבעים כמה שיותר נאמנים למקור משקל ... אני לא ירצה ניידים מהסדרות של ה-IdeaPad של לנובו (מסכים על הפנים) מינימום I5 8GB וגם SSD התקציב הוא לא בשמיים עד 3500

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  21. היי, אני רוצה לקנות מחשב מהיר במיוחד (נשבר לי מכל המחשבים שאחרי שנה שניים לא זזים יותר וחייבים להתחיל לפרמט אחת לחצי שנה ) 1. מה התקציב המקסימאלי? - 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 ש"ח לכאן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - פוטושופ , VMWARE (הרצת מכונות וירטואליות) , תכנות (ויזואל סטודיו), שימוש כבד בכרום (מספר גדול של טאבים במקביל) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - פוטושופ על בסיס יומי (פרנסה) 3. האם יש …

22. שקלתי לחכות מעט, לראות אם בכנס של NVIDIA תצא הכרזה על כרטיס מסך חדש או משהו אבל הבנתי שזה לא הולך לקרות ולא הולכת לצאת חומרה חדשה בקרוב אז אמרתי כבר נקנה משהו. תודה מראש לכל העונים. 1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים בעיקר משחקי רשת וצפיה בסרטי בלו ריי 1080 3D במקרן א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לצ…

• 16 תגובות
    • 3k צפיות
  23. Started by maormaor,

מחשב AlienWare *מדובר על מחשב נייד. גודל מסך: 18.4" - WLED FHD (1920 X 1080) TrueLife Display מעבד: Intel Haswell i7-4810MQ Quad Core Processor 2.8GHz (6MB Cache, up to 3.8GHz w/ Intel Turbo Boost) זיכרון: 16GB כונן קשיח: 80GB Caching mSATA SSD + 1TB 5400RPM SATA כרטיס מסך: Dual NVIDIA GeForce GTX 860M with 2GB GDDR5 - NVIDIA SLI Enabled כולל תאורת מקלדת + מצלמה כונן: בלוריי כמה אתם אומרים אני יוכל למכור אותו? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 3k צפיות
  24. Started by yigael_o,

היי לכולם, פעם ראשונה שקיבלתי בקשה כזו. ביקשו ממני מחשב ב 1000 ש"ח. המחשב מיודע לילדים בני 5 4 ו 2. לא צריך ציוד הקיפי. גם הם וגם אני לא יודעים בדיוק למה זה ישמש, אני כי אין לי ילדים בגיל הזה אז אני לא יודע מה אמורים לעשות איתו ואצלם זה המחשב הראשון. אם יכולים להגיב פה אנשים שיש להם גם ניסיון עם ילדים בגיל הזה שיגידו מה הצרכים בגילאים האלה (אני יודע שזה לא קשור באופן ישיר) אז אני אשמח. יש תוכנות שבולטות במיוחד?

25. אני צריך חוות דעת על מחשב נייד: מסך 15.6" WXGA TFT LED HD 1366X768 מעבד Intel Pentium Dual COre T4200 (2.0GHZ 800Mhz) כרטיס מסך Intel Graphics Media Accelerator 4500M זכרון 3GB PC3-8500 DDR3 SDRAM 1066MHZ דיסק קשיח 250GB 5400RPM כונן אופטי DVD Recordable (Dual Layer) WI-FI WIRELESS סוללה 6 תאים ליתיום. כולל מערכת הפעלה של ויסטה. שוקל 2.7 קילוגרם. מחיר 2700 ש"ח. זה מפרט שקיבלת ורציתי לקבל מכם ייעוץ. אח שלי צריך מחשב והוא צריך את זה בעיקר לגלישה באינטרנט ומשחקים. השאלה: 1) האם הכרטיס מסך שהם נותנים יכול להספיק להרצת רוב המשחקים? 2) אני לא כל כך מכיר מעבדים של מחשבים ניידים, אבל האם מעבד של T4200 נחשב טוב?

• 6 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים