עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by orirulez,

מטרות המחשב? תכנות, משחקים בינוניים, סרטים בFHD * גודל המסך? עד 14". אני חושב שאני מעדיף מאט - מוזמנים לשכנע אותי שמבריק טוב יותר.. אני מתכנן להשתמש בו גם ברכבת ולא רוצה סינוורים * רזולוציית המסך? לא אכפת לי מספיק... מניח שכל לפטופ בסקאלת המחיר הזו יהיה לפחות סביר. בעבודה בבית אני מחבר את הלפטופ למסך רציני. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? מתכנן לקחת אותו לנסיעות, אז כמה שפחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? הייתי רוצה להצליח לראות בו סרט עם אוזניות לאורך 4 שעות טיסה נניח * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI כמובן * Bluetooth? אין צורך * גודל מ…

• 17 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. Started by verynoti,

אני צריך מפרט למחשב חדש אבל יש לי כמה דרישות מעבד :intel core 2 e6600 לוח אם עדיפות לאסוס כ. מסך נווידיה 8800 החזק עם ה760 וספק טוב בעתיד אני כנראה יעשה מערך SLI המחשב מיועד למשחקים(כבדים למיניהם וחדשים) ועבודה ברובו גם אינטרנט (מוריד המון) תודה

• 54 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. כמו שכבר אמרתי אני מחפש לקנות מחשב נייד למטרת תיכנות (לימודים) וקצת משחקים (אסאסין סקריד, פרוטוטייפ - זה הסגנון) תקציב של 3.5K עם חריגה של עד 1K המחשב יכול להיות מהארץ או מאתר NEWEGG * גודל המסך? ממה שהבנתי הכי טוב זה '14 או '15 * רזולוציית המסך? מה שמתאים לצריכים שלי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מוארת + מלאה * משקל רצוי? שלא יהיה כבד מדיי לשים בתיק כי אני יסתובב איתו בלימודים * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מומלץ כמה שיותר ארוך. אני לא יודע מה זמני הסוללות של הניידים לכן אני יגיד 8 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3. * Bluetooth? לא חובה (לא צריך) * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD + עוד כונן SDD שעליו אני יתקין את התוכנות הכבדות ומערכת ההפעלה * כונן א…

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. Started by DotC,

1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - תכנות, לא ממש משחקים אבל אם אפשר שיהיה גם למשחקים CS:GO.. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - הבנתי שמאט יותר טוב * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יו…

• 18 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. Started by overload,

אהלן. קניתי את הסוללה הזאת כדי לחסוך כמה שקלים (400+) http://dx.com/p/dv3000-replacement-6-cell-10-8v-4800mah-battery-pack-for-hp-dv3000-dv3100-dv3500-198584 יש למישהו ניסיון עם מוצרים כאלה?

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. מעוניין לקנות מחשב נייד לצורכי עריכה בסיסים יש לי מחשב נייח חזק לעריכות מתקדמות יותר כך שהוא יהיה מחשב משני רק בשביל להתנייד איתו אני צלם בתחומי המחשב הוא אך ורק לצורכי עבודה כך שמשחקים וכל מיני פיצרים לא מעניינים כן חשוב לי צג איכותי עם צבעים כמה שיותר נאמנים למקור משקל ... אני לא ירצה ניידים מהסדרות של ה-IdeaPad של לנובו (מסכים על הפנים) מינימום I5 8GB וגם SSD התקציב הוא לא בשמיים עד 3500

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. שלום לכולם . אז ככה , בעוד כחודש-חודשיים , אני רוצה לקנות לעצמי נייד , עבור עבודות משרדיות בסיסיות , גלישת אינטרנט , צפייה ועריכת תמונות , צפייה בוידאו ואולי גם קצת עריכת וידאו , ומשחקים בינוניים קלים , לדוגמא משחקי רשת ONLINE . עכשיו , כיוון שבעוד חודש-חודשיים זאת כבר תיהיה שנה לועזית חדשה , עקב כך האם צפויים איזה דגמים חדשים של ניידים לצאת לשוק שתמליצו לי לחכות להם או שזה בסדר כבר להתחיל לחפש עכשיו ממה שקיים בחנויות ? כעקרון הנה הדרישות שלי מהנייד פחות או יותר , תקציב עדיף עד 3K אבל אם יש משהו שווה הרבה יותר אז אפשרי גם לחרוג ל-3.5K , לא יותר . * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, …

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. . מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות בפוטושופ ולייטרום א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop, Lightroom ומדי פעם משחקי FPS ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1,680x1,050 (מסך קיים) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3…

• 14 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. זאת ההמלצה שקיבלתי מכמה אנשים: AMD athlon64 3000+ 512 cache A-DATA 512 mb DDR pc 4000/500 Epox EP8kda3+(nforce3)- ATX Sapphire radeon x800 pro 256 MB WD 80 GB-8mb JD-7200RPM S-ATA creative inspire 2500 sub+2sp אני לא מבין גדול בחומרה, בקיצור הנה השאלות שלי: לא כדאי 1024 זכרון? ההארד דרייב של ווסטרן דיגטל טוב? מה זה nforce, ומה ההבדל בין 2 ל-3? כדאי לקנות עוד מאוורר? או עוד ספק כוח? למה אני לא מוצא מארז יפה שעולה פחות מ-200? קשה לבנות כאלה מארזים מגניבים לבד? הצעות לשיפור, הארות והערות יתקבלו בברכה ד"א- האיכות סאונד מאוד חשובה לי. הבנתי שיש כ.קול טוב מאוד ע"ג הלוח אם. הרמקולים שבחרתי איכותיים מספיק?

• 43 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. לאור העובדה שהאסוס EEE הוותיק שלי (1005HA, בן 5 שנים) מקרטע באופן בלתי נסבל יותר (עקב שדרוג מאולץ לWIN7ׂ, כחלק מהחייאה) אני בחיפושים קדחתניים אחר מחליף זול ויעיל. שימוש: אופיס, אינטרנט. בגדול- תוכנות לא כבדות אבל אני מעוניין בביצועים מהירים וחלקים שמתבטא במהירות תגובה (והתעוררות) ומעבר בין משימות מרובות (לדוג: מספר מסמכים פתוחים, מספר כרטיסיות בדפדפן, PDF במקביל) רצוי (מדורג מהחשוב לשולי): מקלדת נוחה, סוללה, משקל, גודל מסך. לשם השוואה, יש לי חבר עם שימושים דומים ויש לו asus x5502c שפשוט טס ומרחף בקלילות בין כל המשימות (מעבד סלרון!). חיי סוללה מרשימים וגם הוא קל משקל. אמנם המקלדת לא הרגישה לי נוחה בכלל. בשיטוטיי מצאתי את ההצעה הבאה: dell latitude e6220 ב1555 ש"ח אני יודע ש…

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. שלום, אני מתכנן לקנות מחשב נייד, אני הולך לקנות מארצות הברית ככה שהמחירים בארץ לא לכ כך משנים לי . המחשב מיועד לעבודה יום יומית, לצפייה בסרטים וכמובן חשוב לי חיבור HDMI בשביל זה ודיסק קשיח גדול . בדקתי בכמה אתרים וכרגע המחשבים שהכי נראה לי הוא sony vaio VGN-Z690 . רציתי לדעת חוות דעת שלהם בכלל על הסידרה הזאת של מחשבים ?? המחיר יהיה בסביבות 1700$ , האם אתם מכירים מחשב שהוא יותר במחיר הזה ? בכלל איך המחשביםש לסוני ?? אמינים ?? ישנה אחריות בארץ ? מחכה לחוות דעת שלכם, תודה .

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. תקציב בערך 2500 אני לא סגור רק על אינטל למרות שזה ההעדפה שלי אני רוצה לעשות OC כמה שיותר רציני

• 21 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. בתמונה הנ"ל אפשר לראות שקיבולת טעינת הסוללה ירדה מקיבולת היצרן. המחשב נקנה לפני 6 חודשים וחצי (מזכיר שוב שמדובר במחשב נייד). הירידה היא 7.75%, ז"א, כרגע קיבולת טעינה מלאה יכולה לעמוד על 92.25% מקיבולת היצרן. האם הירידה בקיבולת סבירה יחסית? אילו פעולות אוכל לעשות בכדי לשמר את הסוללה בצורה טובה יותר? חשוב לציין שהסוללה מובנית במחשב, כלומר, כשהמטען מחובר לחשמל - אי אפשר לפרק את הסוללה מהמחשב. דגם המחשב - Asus ZenBook UX32VD Core i7-3517U. תודה לעונים.

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. אני רוצה ליקנות מחשב חדש יש לי כבר מסך אני רק צריך את כל השאר חשבתי על זה מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon64 3800+ (S-939) X2 DUAL CORE 1900 1 1900 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8NF-9 s939, NF4, PCI-E 560 1 560 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 1Gb 400MHz V-DATA CL3 530 1 530 כרטיסי מסך? GIGABYTE Price Units Total 7900GT 256MB TV, DVI, PCI-E 2190 1 2190 דיסקים קשיחים? MAXTOR Price Units Total 160GB (8MB) SATA II 460 1 460 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 (Black) 50 1 50 צורבים? DVD Recorders Price Units Total LG DVD±R GSA-H10AK x16 Dual Layer x8 (Black) 255 1 255 מארזים? Price Units Total Thermal…

• 45 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. Started by גיא קדר,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך מעט,מעדיף לנצל את רוב התקציב למחשב טוב יותר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד ל6700 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ממשחקים,גיימינג ואולי מעט עריכה בעתיד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פורטנייט,פאבג,סיאס גו,קול אוף דיוטי בלאק אופס 3-4,ג'י טי איי 5,פיפא,אוברוואטץ' ועוד.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך …

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. אהלן חבר'ה, אני סטודנט לאנימציה תלת מימדית וככל שהזמן עובר אני מבין שהמחשב הנייד שלי, עם כל האהבה שלי אליו, כבר לא יסחוב סצינות מורכבות עם מנועי רינדור מתקדמים. יש לי מפרטים שונים בלינקים הבאים. אני לא יודע עד כמה החלקים תואמים אחד לשני (אני בעיקר לא סגור על עניין המארז והקירור) ואם יש דברים שאפשר להחליף כדי להוזיל תוך שמירה על הביצועים, אז אשמח לעזרה. עריכה: מסתבר שאי אפשר לשתף לינקים למפרטים בפלונטר, אז בינתיים אני משאיר רק את המפרט שלמטה. אם יש הצעות - אשמח לשמוע. כרגע אני נוטה למפרטים של ה-Ryzen 1700x בגלל כמות הליבות: 43170 מעבד AMD ‏AMD Ryzen 7 1700X 3.4Ghz AM4 - Box‎ 1 …

• 26 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את הכל אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2400 2. מה שימושי המחשב משחקי מחשב כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, לא מיועד לתוכנות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג: מיועד לגיימינג. 3. האם יש צורך בציוד הקפי : לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריכה מסך,מקלדת,עכבר וצורב 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 1 לא משנה לי שיהיה רועש 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבת מחשב 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המ…

• 34 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. הי חברים, אני חדש פה, התרשמתי מאוד מהפורום, ואשמח לקבל עזרתכם אני מעוניין לרכוש מחשב חדש מתנה לחבר טוב שמאוד עזר לי, המחשב אמור להיות מיועד לעבודה ביתית/ משרדית. - התקציב עומד על 2500 ש"ח עם אפשרות לחריגה קטנה. - השימוש העיקרי הוא לאופיס, גלישה, גרפיקה ברמה בסיסית (עימוד מאמרים וכד'), צפייה ועריכת וידאו פשוטה מאוד. - אין צורך בציוד היקפי. - אין דגש על פעולה שקטה במיוחד. - גודל פיזי ומשקל קלאסי - חשבתי להתקין מערכת הפעלה באופן עצמאי בכדי לחסוך כמה מאות שקלים לטובת איכות המפרט. - כמו"כ ראיתי שעדיף לשדרג בחנות ל512 SSD, זה מוזיל בהרבה. - אני מחפש חנות שמאפשרת לשדרג את הSSD ל-512 ב-250 ש"ח, עם אחריות כמובן. …

19. Started by Shaye,

אני מעוניין לקנות מחשב חדש, כולל ציוד היקפי מלא, אני בעיקרון צריך את המחשב למשחקים (משחקים חדישים...), וגם לעבודות משרדיות, OFFICE, וכו', חשוב לציין שהמחשב יהי בשימוש שעות על גבי שעות ולכן חשוב הקירור המתאים והמארז/ספק כמו כן. התקציב שלי נע בין 5500 אלף שקל, עד לתקציב סופר- מקסימלי של כ- 6500 אלף, אשמח לקבל את המפרט המקצועי ביותר שניתן "לסחוט" בסכום זה, יש לציין שאני מראשון לציון ככה שKSP זה אופציה נחמדה, או SKYPC, מה שתחליטו, נא להרכיב את הכל מחנות אחת, ולציין מהי החנות, ולהוסיף את ההרכבה (שזה משהוא בסביבות ה-100 שקלים לדעתי). דרך אגב, התקציב המומלץ בשבילי היא 5500 ש"ח, ניתן להגיע עד 6500 ש"ח אבל מומלץ שלא, אם הדבר אפשרי. תודה, שי.

• 34 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. Started by benze,

היי , מחשב שנועד לגרפיקה ממוצעת מעבר I5 - 6600 תושבת 1151 מעבד SSD קיים רוצה להוסיף כרטיס מסך שיחזיק משחק פיפא 18 . רוצה להוסיף קירור מים ולהיות רגוע שהמחשב לא מתחמם . כרטיס SSD נוסף שאוכל להתקין עוד תוכנות ולא לגמור את הכונן הקיים אבל ! לא להוסיף יותר מדי כסף אם יש מציאות-או מוצרים שאמורים להספיק ! אז אשמח לשמוע !

• 24 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. Started by tomer_,

שלום, ברשותי מחשב ישן (מצורף המפרט) עם ווינדוס 10. אני צריך שיתאים לדרישות המצורפות (מדובר על המשחק overwatch). מה דעתכם? אפשרי? שווה בכלל? עלויות? תודה רבה.

22. כמו כן שכחתי להוסיף: המפרט הוא ללא ציוד הקפי כמו מסך מקלדת רמקולים עכברוכרטיס רשת או כונן cd rom יש לי כבר צורב מספיק לי המפרט מיועד בבקשה למשחקים החדשים לעתיד ;D תודה מראש אני יודע שזה תקציב דל אבל זה כל מה שהרווחתי בעבודה בחופש

• 32 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. שלום לכם. כבר כמעט חודש שאני עוקב אחרי הפורום ורואה את המלצותיכם למחשבים ניידים. קודם כל הנה הדרישות: * מטרות המחשב? מחשב לסטודנט למדעי המחשב, לכן יש צורך במחשב שמתאים לפיתוח וכתיבת קוד וכמובן שימושים כלליים כמו אינטרנט ואופיס. אין צורך במשחקים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 12.5 עד 14 אינץ'. עדיפות ל- 13.3. אין חשיבות בין מסך מבריק/מט. * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? רצוי שיהיה קל ככל האפשר, בשאיפה לרדת מ 1.6 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? דרוש זמן סוללה סביר, שיחזיק למשך היום. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? מעדיף שיהיה RJ45 כדי לא להסתבך עם מתאמים אבל לא קריטי אם אין. * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של …

• 17 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. שלום לכולם, אשמח לסיוע לאתר את המחשב הנייד הטוב ביותר לשימושים הבאים: עבודה משרדית פשוטה (חבילת אופיס). אינטרנט בסיסי. מחיר בסיסי עדיף כמובן המחשב נלקח על הגב, כך שגם משקל משחק תפקיד מסוים. יש לי גישה לרכוש גם בארה"ב, כך שאשמח להמלצות רכישה בישראל ו/או בארה"ב. תודה!

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. Started by abyss20,

אני רוצה לקנות מחשב והתקציב הוא 12K הנה המפרט שבחרתי בינתיים: CORE 2 DUO E6600 -2080 DFI INFINITY 975X -1060 G. SKILL DDR2 2GB 800MHZ DC -1820 ANTEC P180 -1050 MAXTOR DIAMOND MAX 10 -535 LG GSA-5169D -550 CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+Arctic-Cooling Accelero X2 -2400 ENERMAX LIBRETY 500W -700 THERMALTAKE BIG TYPHOON -255 מה דעתכם?

• 46 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים