ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,367 דיונים בפורום זה
-
האם מישהו יודע האם מחירי המחשבים הניידים בהונגריה זולים יחסית לישראל ? ואם כן, האם תתוכלו להמליץ על חנויות ספציפיות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני עומד להזמין שני מחשבים. אני מבין במפרטים אבל יש לי שתי שאלות עיקריות; א. אני לא פספסתי חוסר התאמה כלשהו או שלקחתי ספק חלש מדי או משהו. נכון? ב. אשמח לדעת אם יש לכם המלצה לרכיב ספציפי אחר ( ולא "אל תקח ג'יגבייט, הם סתם פח, תיקח zotac [ אני רוצה נימוק ] ) 1. מה התקציב המקסימאלי? 9K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים, קומפיילרים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש כבד - VS, Eclipse ב) במידה והמ…
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום רב! אני מעוניינת לקנות מחשב נייד המיועד בין השאר לשימוש בתוכנת ADT ואוטקאד - ז"א תלת מימד המליצו לי על כרטיס המסך הזה: ATI Mobiliti Radeon 9200 אין לי מושג מה זה אומר... מישהו יכול להסביר? ובנוסף... מה טווח המחירים של מחשבים ניידים עם כזה סוג של כרטיס מסך? מצאתי מחשב של LG שחשבתי שיתאים לצרכים שלי: http://www.getit.co.il/ie2/ProductDetails5.asp?PID=23402#description בפירוט כתוב שכרטיס המסך הוא:ATi Radeon X300(64MB) PCI EXPRESS) האם הכרטיס מסך הזה מספיק חזק? האם המחשב עצמו יתאים לצרכי? מה ההבדל בין כרטיס המסך הזה לבין מה שהמליצו לי? תודה רבה לכל הטורחים לענות!!!! :)
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
זה מחשב HP, יש עצות לפתרון? זה צמה לא מחוברת טוב או מסך תקול? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 - 300 שקל רק אם ממש הכרחי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג כבד. ואני גם רוצה לחבר אותו למסך טלוויזיה כדי לראות דרכו סרטים (פירוט בסוף). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים הכבדים שיצאו WATCH DOGS, BATTLEFIELD 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - אני מכתנן…
-
- 19 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
תקציב בערך 2500 אני לא סגור רק על אינטל למרות שזה ההעדפה שלי אני רוצה לעשות OC כמה שיותר רציני
-
- 21 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
לאסוס מעבד i7 דור שמיני לאלטיטיוד i7 דור שביעי. שאר הנתונים זהים. תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
- 2 followers
-
-
מרגישים שלבחור איזה לפטופ לקנות הופך למשימה בלתי אפשרית ? זה לא אתם, זה היצרניות של המחשבים הניידים, שבתכל’ס, זה מה שהן רוצות, שפשוט תלכו לאיבוד … https://www.youtube.com/watch?v=YKxTXnmsSu4
-
- 0 תגובות
- 2.8k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן חבר'ה יש לי מחשב נייד מסוג fujitsu שקניתי מ ksp לפני מספר חודשים המחשב עדיין באחריות הבעיה היא שהמחשב נייד זולל סוללה גם שהוא במצב כבוי וכבר התקשרתי לריקוטק והם החליפו לי סוללה אבל הבעיה נשארה מה כדאי לי לעשות עכשיו? האם אני יכול לתקן את הבעיה בעצמי או כי לא נראה לי שיחליפו לי את כל המחשב..
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה יהיה כדאי אפשר לחרוג ל 3700. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ללימודים בעיקרון אבל אני אצטרך לעבוד עם תוכנות גרפיות (CAD)כמו Solidworks ואולי להריץ חשובים כבדים בPython -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 13.3 אינץ' עד 14 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מעל בינוניות( מעדיף כרטיס מסך לא מובנה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…
-
- 19 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, אני זוכר באחד הפורומים שבנאדם אחד שאל על זה והביאו לו סרטון שזה עובד ומריץ משחקים והכול.. כאילו מחברים לכרטיס מסך ספק של מחשב רגיל ומחברים את הכרטיס מסך למחשב הנייד לא יודע דרך איזה חיבור נראה לי דרך VGA / HDMI רציתי לשאול, אפשרי?
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אוקיי אז אני אתחיל בקצת מידע בסיסי לפני בקשת המפרט: שיחקתי הרבה שנים עם המחשב הנייד שלי, אבל לגיימינג הוא משמש רק ברמה הבסיסית וזה כבר לא מרגיש נוח. אני מחפש שידרוג חדש לגמרי, הכוונה למחשב נייח (מעבר בפעם הראשונה מהנייד) עם מפרט ממש ממש טוב. הייתי מפרט קצת יותר, אבל כאן מגיעה הבעיה: אני משתמש כבר יותר מדי זמן בלפטופ שלי והגעתי למצב שכל מידע שאני מוצא על הרכבת המחשבים או ההבדלים בין הסוגים מרגיש כמו סינית. לדוגמה, אני יודע שכרטיס המסך מסוג 1080 נחשב ממש טוב, אבל אפילו כשאני מנסה להשוות אני מגלה 4 סוגים שונים (Asus, gigabyte וכו') ומושגים כמו OC או דברים שלא כל-כך מובנים לי. אז מה אני מבקש? אני מבקש עזרה. עזרה בבחירת מחשב גיימינג ברמה ממש טובה אבל …
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1 Teac floppy 1.44 40 ש"ח 1 Compucase Super Midi Tower CI 6919 - include retracting legs 300 ש"ח 1 Gigabyte GeForce FX 5200 128MB DDR TV-Out 388 ש"ח 1 WD SATA 160GB 8MB 700 ש"ח 1 GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Value Memory 593 ש"ח 1 Gigabyte GA-K8VT800 Pro VIA K8T800 686 ש"ח 1 Microsoft® Multimedia Keyboard + Basic Optical Mouse 126 ש"ח 1 AMD ATHLON 64 3000+ BOX 1,280 ש"ח ------------------------------------------------------------------ סה"כ 4,013 ש"ח ----------------------------------------------------------------- מנה אתם אומרים על המפרט ????? …
-
- 43 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
לאחר מחקר יותר מעמיק והעובדה שיש סיכוי לגיטימי שהלפטופ יקנה בארה"ב מצאתי את הלפטופ שנראה לי הכי מתאים לצרכים שלי (תכנות, משחקים, סרטים ושימוש בסיסי). הסתכלתי על הקונפיגורציה הזאת: http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=dncwdp2&c=us&l=en&s=dhs&cs=19&model_id=xps-l502x מצד שני יש את הקונפיגורציה הזאת: http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=mndodq3&c=us&l=en&s=dhs&cs=19&model_id=xps-l502x שתכלס השוני הוא מסך עם רזולוציה שאינה HD, הארדיסק מעט יותר קטן וזכרון יותר קטן שנראה לי לא כזה רלוונטי. מה דעתכם באופן כללי על המחשב? האם הוא יענה לצרכים שלי (מספיק לי שהוא יריץ SKYRIM בהגדרות בינוניות חלק)? והאם שווה ל…
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מחשב נייד בעיקר לגיימינג. אני כרגע משרת בצבא ולכן מחשב נייח לא רלוונטי בשבילי. * מטרות המחשב? משחקים קלים וכבדים, תכנות, סרטים * גודל המסך? 17.3 או 15.6. מעדיף מט, IPS * רזולוציית המסך? FHD ומעלה * תקציב: 5500 באילת, אפשר לחרוג אם המחשב יהיה הרבה יותר טוב. הסתכלתי גם על אופציה לייבא מחשב מארצות הברית שיוצא בסביבות ה6300 אחרי הכל, אבל לפי מה שהבנתי אין תמיכה טובה מהיבואן של MSI (תקנו אותי אם אני טועה) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שפחות יותר טוב, מעדיף שלא יעבור את ה3.5kg מאחר ואני סוחב אותו איתי כל שבוע * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שעות יספיקו, אפשר להתפשר פה כי אני בדרך כלל אהיה עם המחשב בקרבת חשמל * האם יש צורך ביציאות מ…
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין במחשב נייח לתכנות ,VM,משחקים בינוניים (FIFA,PES ,ומשחקים כבדים מצידי גם באיכות בינונית )העיקר שאת הפיפא והpes יריץ באיכות גבוהה.(חולה כדורגל מה נעשה ) SSD ושהמחשב יהיה מאוזן - כלומר ללא צוואר בקבוק אלו הדרישות החשובות ביותר שלי . אני מודה לכל העוזרים .תודה. . 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ,תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VS2013,BLENDER …
-
- 16 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, כפי שאתם רואים אני חדש כאן. אני מחפש מחשב חדש לשימושים הבאים: 1.משחקי רשת באינטרנט מרובי משתתפים עבור בני בן ה-10. 2.לצפייה ב-TV (המחשב ימוקם בחדרו של בני). 3.אני מקווה שבשנה-שנתיים הקרובות הילד יתחיל לשחק במשחקים הדורשים עיבוד גרפי חזק יותר. 4.המחשב ישמש אותי בעיקר לצורך עריכת סרטי וידאו ממצלמת הסוני הדיגיטלית (DCR-PC350E). אנחנו גרים בחיפה, ורצוי שהחנות/חנויות שמהם יירכש המפרט יהיו באיזור חיפה/נשר, לצורך תיקוני תקלות והחלפות במידה ויהיו כאלה. ביקרתי בפורום מס' פעמים רב בחיפושי אחר מפרט מתאים כאורח, ואני חייב להודות שהצלחתי להתבלבל ממגוון המפרטים המוצע. לכן החלטתי לאתגר את כל המקצוענים בפורום ולבקש הצעות למפרט הבא: המחשב הדרוש יכיל : מעב…
-
- 30 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אהלן, בכמה אתם מעריכים את השילוש הבא.. מעבד: AMD FX9370 לוח: ASUS 990FX SABERTOOTH R2.0 זיכרונות: G.SKILL 3X8GB DDR3 RIPJAWS X
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום אשמח להמלצה על מפרט מחשב 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1600 ש"ח (אני מעדיף לא לחרוג רק במקרה וזה קריטי) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי למסמכים סרטונים וכו + תכני HD (לא 4K ) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? צורב DVD 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציי…
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני חשבתי על אחד 27 מרכזי: 2560X1440 2 בצדדים 19/22/24 אנכיים 1920X1080 נתונים שחשובים: המסכים יהיו בעיקר לאינטרנט, המסך הראשי חייב להיות גם טוב לגיימינג - אבל לא כבד מאד. לנסות שכל 3 המסכים יהיו דומים: אותה חברה / אותו גודל שוליים / אותו עיצוב - לא אותו גודל גודל שוליים מינימליים אני נמשך לDELL וSAMSUNG כי איתם יש לי ניסיון טוב, אבל לא מצליח למצוא קונפיגורציה טובה. מישהו יכול לעזור? תודה
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
כן כן כבר לפני כמה חודשים פתחתי דיון כזה אבל הוא לא עזר וגם עכשיו הוא לא יעזור כי אין לי מספיק כסף! ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( אני רוצה מחשב מבוסס amd או intel לא ממש חשוב שיתאים לאובר קלוק בינוני-רצחני כרטיס מסך אני חושב שאני ילך על radeon 9800 או על אחד ה geforce fx זיכרון 512 ddr בלי hard disk, בלי מסך ובלי כרטיס קול (לוח עם עם sata כי מתוכננת רכישה עתידנית)
-
- 27 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי מדובר במחשב toshiba i3 שנקנה לא מזמן בעת החיבור לטלוויזיה, ממשיכים לשמוע דרך המחשב ניסתי להיכנס ל playback devices אך ברשימה מופיע רק הרמקולים של המחשב כיצד ניתן להוסיף גם את הטלוויזיה? אציין שלא קיבלתי דיסק של דרייברים אז הורדתי והתקנתי בצורה ידנית את כל מה שחשבתי שאני צריך תודה לעונים! מועדים לשמחה
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש של לנובו דגם ideapad z510 לאחר מספר שעות של עבודה גיליתי שישנו פיקסל מת בחלקו העליון של המסך. האם מגיע לי מחשב אחר ? בכל זאת מחשב חדש לא עברו יומיים .
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
עריכה: * מטרות המחשב: בעיקר פוטושופ, Axure, כתיבת מסמכים וקצת עריכת קוד (PHP, JS וכד') * גודל המסך: 13-14 עדיף מסך מאט. * רזולוציית המסך: רצוי 1920X1080 למרות שיחובר למסכים * אין דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט. * רצוי משקל סביר בסביבות עד 1.5 . * זמן סוללה של לפחות 5-6 שעות. * יש צורך ביציאות VGA, HDMI ואם יש אפשרות לחבר שני מסכים זה יהיה מצוין * Bluetooth, wifi כמובן * אם אפשר SSD במחיר אז עדיף על HDD, אם לא, אז HDD בנפח סטנדרטי. * כן דרוש כונן אופטי או חיבור מהיר לכונן חיצוני. * לא דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית. * אחריות רשמית טובה זה תמיד טוב בין לאומית אם קיימת. * רישיון למערכת הפעלה יהיה נחמד אבל לא חובה. * לא לנובו. * יש חשיבות לאיכות הבניה ועיצוב…
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8066201920300 - Intel - i5-6600K Skylake Quad core CPU - 3.5 GHz - Max Turbo Frequency 3.9 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 95W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 1169/1146 ₪ לוחות אם - Intel LGA1151 B150M-MORTAR - MSI - Socket LGA1151 CPU support - Intel B150 chipset - 4x DDR4 up to 2133 MHz memory with DDR4 Boost Dual channel - S/PDIF - mATX... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 412/404 ₪ זכרונות - DDR4 - לנייח HX424C15FBK2-32-PC - HyperX - 32GB (2x16GB) 2400MHz DDR4 - With new PC Only - CL15 DIMM HyperX FURY Black Series - HX424C15…
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-