ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
* מטרות המחשב? תכנות, סרטים, גיימיניג בינוני - לא crysis, bf4 וכו', יותר בכיוון של company of heroes, men of war, warframe * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14-15.6, כמובן עדיפות למאט אבל בעיקרון לא משנה * רזולוציית המסך? עדיפות לFull HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עד 3 ק"ג בערך, זה מחשב שאני אמור לקחת איתי ולא להשאיר קבוע מחובר לשקע בבית * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אני לא מצפה שיחזיק שעות ארוכות תחת מאמץ, אבל אם הוא יוכל להחזיק 5 שעות בעבודה עם מסמכים / גלישה זה יהיה מצויין * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 750GB, עדיפות למחשב בעל אפשרות הרחבה לכונן נוסף * כונן אופטי? אין צורך * האם…
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4690K 3.5Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Scythe Mugen 4 SCMG-4000 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus H97M-E LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill Aegis 2x4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL11-11-11-28 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX970 G1 GAMING SOC 4GB GDDR5 2xDVI HDMI 3xDP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Black WD1003FZEX 1TB Sata III 1 כונני SSD: כונן קשיח Samsung 840 EVO Series MZ-7TE120BW 120GB SSD SATA III 1 צורבי DVD: צורב פנימי Samsung SH-224DB/BSBS DVD±RW x24 Sata - צבע שחור 1 ספקי כוח: ספק כח אקטיבי ומו…
-
- 16 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי, מאוד אשמח לקבל המלצות למחשב נייד עם מסך מט(עדיף 13", אבל אפשר גם 14 או אפילו 15.6). המחשב מיועד בעיקר לאופיס ולאינטרנט וכמחשב העיקרי שלי (סטודנט). מעדיף מחשב קל משקל (ללא DVD). מצאתי דגם של טושיבה (Toshiba Satellite Z30-A-1E9) שנראה כי מתאים לדרישותיי אבל איני מכיר את המחשבים של טושיבה ואשמח לקבל חוו"ד עליהם באופן כללי (איכות, שירות, טכנולוגיה וכד') ובאופן ספציפי למפרט הדגם הספציפי. בנוסף, אשמח לקבל הצעות לחלופות זולות יותר של נגיד DELL, HP ולנובו.... אני יודע שקשה כיום למצוא מחשב נייד עם מסך מט ומקווה שכאן אמצא סופסוף מחשב נטול השתקפויות שהוא גם טוב ועדכני (-: תודה מראש (-:
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד (רגיל) בתקציב של עד 2,500 ש"ח עם אפשרות להתגמש קצת ולעלות את התקציב בערך בעוד מאתיים שקלים נוספים. לצערי אני מבין שמחשב בתקציב כזה הוא לא יהיה בדיוק מכונת משחקים (או שאולי כן?), אז מבחינת הדרישות שלי מהמחשב זה גם אופציאונלי. אני מעוניין להשתמש במחשב בעיקר לגלישה באינטרנט, עשיית עבודות, צפייה בסרטים ושמיעת מוזיקה (חשוב מאוד) ואם זה אפשרי באיכות HD. אני רוצה גם מחשב מהיר עם דיסק קשיח עם הרבה מקום (500GB+). בנוסף, אני רוצה שהמסך יהיה גדול יחסית ונוחה לעבודה (לא כמו כמה מחשבים ניידים) אותו הדבר לגבי המקלדת, שתהיה נוחה לשימוש. כמו כן, מבחינת המשקל שיהיה קל לנשיאה כי בשימוש העתידי זה יהיה מאוד חשוב. מבחינת זמן סוללה, לא יודע כמה ארוך זה צריך לה…
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
הבעיה שיש לי הרבה דרישות - אז ככה. אני צריך מעבד AMD לוח וזכרון, HD של 80G מראז וספק. המחשב אמור להיות למשחקים - וגם OC אשמח לשמוע הצעות ... נכון לעכשיו חשבתי על מה שמפואט למטה אבל ככול שאני קורא כאן אני מרגיש יותר ויותר אבוד .... ??? : athalon XP 2400+ 990 8RDA+(n-force2)sb,lan,USB2.0 690 512MB kingston 333mhz ddr 490 80GB WD ATA100 8MB 690 8RDA+(n-force2)sb,lan,USB2.0 290 - סתם מארז גנרי נראה לי אני מניח של OC אני צריך עוד מאווררים ושאר - אשמח לשמוע מה - תודה - ואנא פרטו כמה שתוכלו אני ממש טרי בזה.
-
- 24 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום למקצועני המפרטים. מבוקש מחשב טוב לגיימינג - ובמיוחד ל GTAV נקודות חשובות: נקודות USB3 מלפנים ומאחור SSD של 250 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תלוי בעלות/תועלת ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +250 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTAV -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בצי…
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי , Lenovo IdeaPad Y50-70 5944-0924 הייית רוצה לדעת את דעת המומחים לגבי מחשב זה , מה החסרונות שלו? האם יש פה catch ? איזה אלטרנטיבות יש ? התמורה ביחס למחיר נראה ממש מושלם ובדיק מה אני מחפש במחשב נייד ssd only/ high cpu / 16 ram / 13-15 - no touch בגדול ,הצרכים שלי ממחשב נייד הם תכנות + משחקים ( bliizard games ) + סרטים . האלטנטיבה השנייה שלי היא macbook pro שבארץ זה עולה 12 ובחול 8 ... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
הי! אני רוצה לקנות לפ-טופ ללימודים, אופיס ואינטרנט. אין ספק שחשוב שיהיה אמין עם אחריות וקל-משקל. אני עוד לא בטוחה לגבי גודל המסך (מפחדת שעם מסך קטן יצרבו לי העיניים). אלה האופציות: Latitude D520 DUO 1.83GHz מערכת הפעלה: Windows XP Home; דיסק קשיח: 80GB; כונן אופטי: צורב די וי די (DVD-RW) בתוספת של ¤220; זכרון: הרחבת זיכרון ל- 1GB בתוספת של ¤350; (6,200 ש"ח כולל הכל) Latitude D620 מערכת הפעלה: Windows XP PRO בתוספת של ¤390; דיסק קשיח: 80GB; כונן אופטי: צורב די וי די (DVD-RW) בתוספת של ¤220; זכרון: הרחבת זיכרון ל- 1GB בתוספת של ¤350; מעבד: Intel DUO 1.83GHz T2400; (7,200 ש"ח כולל הכל) T60 -T2400 CD-RW/DVD-ROM Combo 24X/24X/24X/8X Max, Ultrabay Slim 1 GB PC2-5300 DDR2 SDR…
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אהלן חברים אני צריך עזרה בבניית מחשב כרייה חדש. אז ככה אמרו לי ללכת על 1060 יחס מחיר תועלת מי שמבין יותר יוכל לעזור המחשב ששימש אותי לכרייה גמר את הקריירה שלו ועכשיו החלפתי לו חלקים וחזר לעבודה. אז ככה תאמת אין הגבלה כלכך בתקציב. ללא מארז כמו שאתם יודעים. חניות חול או בארץ מTSM או כל חנות אחרת שתיתן לי מחיר טוב! כמות כרטיסים 6 תודה לעוזרים אם צריך עוד פרטים תגידו לי שוב תודה סביב ה10K או 15K
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שיהיה מיועד לפוטושופ, עבודה משרדית, גיימינג בינוני. ארצה בעתיד לעסוק אולי בתוכנות יותר כבדות כמו אילוסטרייטר והחשיבה היא להשיקע השקעה חד פעמית למשחב לטווח ארוך. קיבלתי מפרט ואשמח לחוות דעת: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב אבל מצד שני אם מגיעים לרמת מפרט מספיקה גם מתחת לתקציב אז אפשר לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): עריכה גרפית: פוטושופ…
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מחפש לפטופ לאחותי בסביבות 4K שמספיק טוב לעבודה עם פוטושופ, Illustrated, flash (Reanimation. http://ksp.co.il/?uin=29730 http://ksp.co.il/?uin=28617 ברור לי שהלנובו יותר חזק, וגם בא עם SSD, זה יתרון גדול, אבל האם הדל מספיק טוב?
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם. אני מתחילה ללמוד עיצוב גרפי ומתכוונת לעבוד בתחום. אין לי שמץ של מושג בכל המושגים למינהם ואשמח לעזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל... ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 2000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש לעריכה גרפית . אופן שימוש: תדיר . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר פוטושופ . אינדיזיין ואילוסטרייטור. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין לי מושג מבחינת גודל ורזולוציה. מניחה ש…
-
- 33 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מטען לסוללות AA. ראיתי בK.S.P את המטענים הללו, האם אחד מהם מומלץ? https://ksp.co.il/web/compare
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
- 3 followers
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? נתחיל מ-5000 ש"ח, אם יש צורך ניתן לחרוג ב-1000 ש"ח ואם יש סיבה מוצדקת להוציא יותר עקב הדרישות אני פתוח לשמוע למה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? פיתוח תוכנה כבד. קומפילציות של קרנל, קרוס קומפילציות, המון טאבים, המון קבצי דוקומנטציה, VM-ים, קונטיינרים *בו זמנית*. אני מבקש: מעבד חזק כמה שניתן בתקציב (יותר ליבות יותר טוב, מאשר קלוק). זכרונות מינימום 32GB. אחסון מהיר (NVMe ?) של 512GB \ 1TB וזהו מבחינת אחסון. אין צורך להשקיע בכלל בכרטיס מסך, *אבל* חייבת להיות אפשרות לחבר 3 מסכים 1080p. עדיף כרטיס רשת של א…
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? עד 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם צריך רוצה מחשב טוב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?לימודים עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ... לא משש ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 15-17 לא סופר חשוב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות\בנוניות 3.…
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
מסמכים, עבודות גלישה, סרטים. אין צורך בכוח עיבוד גרפי, חשבו שיהיה SSD 512 GB NVMe ללא מערכת הפעלה 3 שנים אחריות של DELL או IBM 16GB זיכרון מעבד i5 15 אינטש ומעלה תקציב מינימלי ביותר אפשרי3000-5000 היה לי פעם את הDELL VOSTRO אם וואי פיי עלוב שלא קלט טוב (אפילו שהיו המלצות חמות מאוד), בזמן שכל LENOVO עלוב קליטה מדהימה אני לא רוצה לחזור על הטעות הזו שוב
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, מי שזוכר לפני כמה זמן שאלתי על מחשב נייד פה בפורום, וכמובן שקראתי המון ביקורות(גם באנגלית) והגעתי למסקנה שאני מעוניין לרכוש את הדל הנ"ל. טוב דבר ראשון נתחיל בזה שאימצתי לידי 7K במזומן וחיפשתי חנות שתקבל סכום כזה לדגם הכולל כרטיס 8600MGT. בסוף מצאתי מצאתי - שניידר פתרונות מחשוב ברחובות, יש לציין שהחברה שם מאוד מאוד נחמדים ומה שיותר טוב קיבלתי את המחשב תוך יום אחד בלבד(!) המחיר - 7090 ש"ח למחשב עם הפרט הבא: c2d t7300 2gb 160 GB hdd 8600MGT 256 vista home premium כמובן עם אחריות ל3 שנים מCPM. לפני השימוש הראשון המוכר המליץ לי לטעון בפעם הראשונה 24 שעות ברצף - בלי להדליק וכך עשיתי. המחשב מגיע בקופסא שבתוכה 2 קופסאות. אחת עם המחשב אחת עם דיסקים מתאמים והשנאי. …
-
- 29 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום רב! אני מעוניינת לקנות מחשב נייד המיועד בין השאר לשימוש בתוכנת ADT ואוטקאד - ז"א תלת מימד המליצו לי על כרטיס המסך הזה: ATI Mobiliti Radeon 9200 אין לי מושג מה זה אומר... מישהו יכול להסביר? ובנוסף... מה טווח המחירים של מחשבים ניידים עם כזה סוג של כרטיס מסך? מצאתי מחשב של LG שחשבתי שיתאים לצרכים שלי: http://www.getit.co.il/ie2/ProductDetails5.asp?PID=23402#description בפירוט כתוב שכרטיס המסך הוא:ATi Radeon X300(64MB) PCI EXPRESS) האם הכרטיס מסך הזה מספיק חזק? האם המחשב עצמו יתאים לצרכי? מה ההבדל בין כרטיס המסך הזה לבין מה שהמליצו לי? תודה רבה לכל הטורחים לענות!!!! :)
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד 14 אינצ' קל משקל לנערה שתוכל לקחת בתיק איתה. עדיף HD של 512 ומעלה. מחשב שיחזיק מספר שנים ולא יתחיל לצלוע אחרי שנה. המטרה היא לגלישה ברשת, שיעורי בית, צפייה בסדרות ותוכניות טלוויזיה. עד 3000-3500 שח. אין צורך במערכת הפעלה. עדיפות לצבע לבן אבל זה הדבר האחרון שבאמת משנה...... מעבר לזה אין לי דרישות מיוחדות מהמחשב. תודה
-
- 20 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל, לא צריך לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2K בכיף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח תוכנה (Visual Studio וכו'), משחקים חדישים בהגדרות גבוהות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24", 1980X1020 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
זה מחשב HP, יש עצות לפתרון? זה צמה לא מחוברת טוב או מסך תקול? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? סרטים, אינטרנט, ובעיקר משחקים... הכי חשוב שלא יהיה כרטיס מסך מובנה, וגם לא כרטיס חלש. אלא ממוצע + ( משחקים על MEDIUM ולא על LOW ) * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? 1366x768 לפחות * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? ----- * משקל רצוי? 2.5 ומטה, גם קצת יותר זה בסדר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף, אבל לא הכי חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB 3 - HDMI, Card reader * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ג'יגה לפחות 5400 RPM לפחות, עדיף יותר, לא SSD * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? עדיף * מהי תקופת האחריות הרצוייה? לפחות 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת…
-
- 16 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד HP 530 ישן, רציתי להשמיש אותו במקום שהוא סתם ישכב באיזה ארונית. המפרט שלו דיי חלש איך אני יכול לתת לו שימוש בלי להזיק יותר מידי לכיס? עוד משהו הסוללה שלו דפוקה והוא נכבה כשמנתקים אותו מהחשמל. חשבתי להרחיב לו את הראם ואת הדיסק קשיח זה מהלך שכדי לעשות או שאין טעם בכך? השימוש החוזר לא חייב ליהיות כמחשב מבחינתי, אני חושב אולי להשתמש במסך שלו כמסך משני למחשב הנייח שלי זה אפשרי? אפשר רעיונות? מה אתם מציעים לעשות איתו?
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לקנות מחשב מחשב חדש בתקציב של 7000 שח אשמח אם תרכיבו לי מפרט ראוי ותודה מראש לכל העוזרים 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?התקציב המרבי 7000 שח,אך אם יהיה צורך להוסיף עוד טיפה לצורך קבלת מפרט טוב יותר,אעדיף שתוסיפו הכוונה לכמה עשרות שקלים ומקסימום 200 עדיף כמובן להישאר במסגרת התקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ועריכה בלייטרום 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא אך המחשב יהיה מחובר ל pg279q 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כונן דיסקים …
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כבר מפרט שהרכבתי אבל אני לא בטוח שהוא טוב אז תגידו לי מה דעתכם: Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb Tray 1,015 ש"ח Arctic Cooling Freezer 7 Pro 149 ש"ח Gigabyte GA-945P-S3 Intel 945P LGA 775 650 ש"ח G.Skill 2GB Kit DDR2 PC5400 667MHZ 4-4-4-12 F2-5400PHU2-2GBLA 1,350 ש"ח Western Digital 160GB 3.5 7200Rpm 8Mb Buffer SATA II WD1600JS 345 ש"ח Leadtek nVIDIA GeForce 8800GTS 640MB PCIe 2,850 ש"ח LG GSA-H10N Multi DVD-Recorder White Retail 220 ש"ח Gigabyte Aluminium Poseidon Black Blue Led 400 ש"ח Enermax Liberty 400W Active PFC 470 ש"ח סה"כ 7,448 ש"ח חשוב לי שהוא יהיה שקט והרכיבים איכותיים אבל אני לא רוצה לבזבז כסף …
-
- 42 תגובות
- 2.8k צפיות
-