עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by I7210I,

שלום רב, אני מחפש להרכיב מחשב בייתי לשימושים של אינטרנט / מסמכים / אולי פה ושם סרטים ב 4k , אשמח שהמחשב לא ירעיש ושיהיה קטן, 1. מה התקציב המירבי? 4000 ש"ח , האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כן 2. מה שימושי המחשב ? עבודה משרדית, תכני HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיפות למארז קטן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספצ…

2. אשמח במפרט למחשב ללימוד תכנות, התקציב מוגבל ולא חובה מחשב חזק 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימוד תיכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…

• 16 תגובות
    • 3.3k צפיות
  3. Started by MBoomer,

היי, לפני כשבוע ביקשתי עזרה בשדרוג מחשב לגיימניג, כרגע החלטתי להעלות את התקציב בכדי לקבל תמורה גדולה יותר 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים - גיימניג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Skyrim, Borderlands, shadow of mordor, gw2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 FHD בגודל 23" -לאילו הגדרות ג…

• 16 תגובות
    • 3.3k צפיות
  4. Started by turtkhurdi,

שלום לכולם . ברשותי מחשב נייד MSI WIND , תקף את המחשב שלי וירוס ואיני מצליח להסירו . שום תוכנת אנטיוירוס לא פועלת כנראה בגלל שהמחשב נגוע . כמו שידוע לכם המחשב מגיע ללא כונן דיסקים ולכן הפירמוט הוא קצת בעייתי למי שאינו מחזיק ברשותו כונן דיסקים חיצוני . בהפעלת המחשב יש אפשרות ללחוץ על F3 והמחשב מבצע מן שחזור הגדרות ומיחקת תוכן כונן C או משהו כזה . מישהו יכול לתת לי פתרון או יותר פרטים על האפשרות שחזור הזו ? היא מוחקת את הווינדווס גם ? או רק את קבצי המשתמש ? תודה לעוזרים ערב טוב .

• 5 תגובות
    • 3.3k צפיות
  5. Started by _daFink,

אהלן, בגדול אני לא איזה מבין גדול, ביקשתי מגוגל המלצה למפרט מחשב, וזה מה שיצא. המחשב ישמש לעבודה עם תוכנות תלת. צריך כרטיס מסך מפלצת בשביל GPU RENDERING. רציתי לדעת בגזרת המעבד, האם שווה להוסיף עוד כסף ולקחת i9? https://www.tms.co.il/77919

• 20 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. הכי דחוף זה על זה HP 530NX http://www.ctm.co.il/product.asp?id=877 כי המבצע נגמר עוד יומיים http://zed.co.il/Product.asp?ProdID=732938 ועל המחשב הזה עם שידרוג ל1 GB? האם הם יריצו משחקי אסטרטגיה? האם הם יריצו פוטושופ?

• 39 תגובות
    • 3.3k צפיות
  7. Started by Ani Ken ken,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000. אולי 500. בעיקר חשוב לי שהמחשב יענה על הדרישות שאתן. אם יענה ב4000 מצוין, אני לא מספיק מבין כדי לקבוע מחיר. אם הדרישות שלי גבוהות מדי למחיר הזה אשמח ללמוד מה כן אפשר לקבל במחיר הנ"ל ו/או כמה צריך לשלם בשביל מה שביקשתי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים- red dead redemption 2, assassin's creed odyssey' doom eternal... הייתי רוצה להריץ אותם באיכות גבוהה ועד כמה שאפשר לחזות אז שהמחשב יריץ באיכות טובה גם משחקים שעתידים לצאת לפחות בשנה-שנתיים הקרובות. סרטים. בהמשך כנראה תכנות. 3. האם יש …

8. Started by none,

אני רוצה לשדרג את המחשב שלי בכ2500 ש"ח המפרט להלן: Pentium 4 1.5 Ghz socket 423 intel d850GB 256 Rdram Geforce 2 mx 400 Generic Psu 250 generic case אין לי מושג מה כדאי לי לשדרג, הצעות יתקבלו בברכה. אין שמושים עיקריים קצת מהכל תודה מראש!

• 15 תגובות
    • 3.3k צפיות
  9. אורח אריאל
    Started by אורח אריאל,

אהלן, 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K (כרגע לא סגור סופית ויכול להיות שהתקציב יעלה או ירד.) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים נטו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא משחקים כבדים מדי, אבל המטרה היא שהחדשים יהיו בmax -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Mafia 3, Overwatch -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…

• 10 תגובות
    • 3.3k צפיות
  10. Started by pigtoldya,

רוצה לקנות מחשב חדש שיתאים לתנאים שלי ואני חושב שהמחיר יהיה בסביבות 6500-9000 אני חושב אז אני מצלם ליוטיוב בפראפס אני עורך בסוני וגאס אני עורך בפוטושופ6 אני מחזיק כמה שרתים של כל מיני משחקים אז אני רוצה שהראם יעבוד הכי טוב שאפשר וגם שהמארז יהיה לו מאווררים שקטים אבל יעילים וגם רוצה לשחק במשחקים באיכות לפחות HIGH וזה בערך הכל אני חשוב בפורום אז תודה רבה לעוזרים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500-9000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה העיקר שהמפרט יתאים לי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג מה-9000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כמו שכתוב למעלה עורך בסוני וגאס עורך בפוטושופ6 ומצלם בפראפס ואני משח…

• 11 תגובות
    • 3.3k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר להגיע עד 10K במידה וממש יהיה הבדל משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בלבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - לא ידוע כרגע, מדובר בילד בן 8. למחשב יחובר הגה ודוושות אז כנראה משחקי מירוץ בוודאות, אבל גם משחקים אחרים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 32 אינץ' של סמסונג 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני מניח שגבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …

• 15 תגובות
    • 3.3k צפיות
  12. שלום, אני מחפש מחשב נייד לשימוש יומיומי ומעלה (אופיס,אינטרנט,סרטים) כאשר אני מעוניין לראות סרטים באיכות HD וכן גלישה באתרים עמוסים בFLASH והרבה TAB-ים ללא בעיות. תחילה שקלתי לקנות את ה 1215N של ASUS אבל אחרי שעבדתי עליו מעט שמתי לב שהוא מתחיל לגמגם אחרי יותר מדי TAB-ים.. אז מה שאני מחפש בעצם זה ככה : חייב להיות 13.3 מעבד שלא יעשה בעיות (i3 ?SU?) משקל סביב ה2KG ועדיף פחות סוללה שתחזיק לפחות 4-5 שעות בשימוש ממוצע מסך טוב - איכות הסרטים חשובה חיבור HDMI כמו כן, חשוב לי שהמחשב יראה טוב ולא כמו מחשב עסקי. האם מספיק לי מעבד SU ואז אני אקבל שיפור בזמנים של הסוללה? שמתי עין על דגם אחד עד עכשיו : Dell Inspiron N3010 יש עוד אלטרנטיבות? שמעתי דברים לא כל כך טובים על DELL בזמן האחרו…

• 13 תגובות
    • 3.3k צפיות
  13. תקציב: 12 אלף ¤(אפשרות של גלישה מהתקציב עד 500 ¤) + 2500 ¤ לרמקולים (אני חשבתי על ה Z5500) שימושים: שימוש שוטף( גלישה וכאלה) + מוזיקה(לרוב היפ-הופ וראפ מאוד מאוד חשוב המוזיקה) + משחקים (חלק משחקים קלים וחלק כבדים) הכי חשוב שאני אוכל להפעיל כמה דברים באותו זמן כמו למשל לצרוב דיסק ולשמוע מוזיקה לחלץ קובץ מהוינראר ולגלוש באותו זמן בלי שהמחשב יתקע) דרישות: -מחשב שקט שקט -שכל החלקים של הקופסא לפחות יהיו מאותו חנות (כדי שלא אאבד את האחריות) ושהחנות עצמה תהיה אמינה מקצועית ומומלץ בצפון - שלא תתעצבנו שאני אשאל שאלות דביליות -לכתוב מאיזה חנות המפרט הערות: -לא צריך עכבר(יש לי G5) צריך מקלדת ופאד לעכבר אבל אני לא בטוח שזה יתרום משהו לדיוק של ה G5 -צריך מסך למחשב 19" (חשבתי על 20 …

• 37 תגובות
    • 3.3k צפיות
  14. טוב אז אחרי ריצות שאלות בלגן אחד גדול והרבה התלבטויות מה לקנות בכמה ולמה ... אמרו לי לגשת לאתר הזה ופה אני יקבל את התשובה לכל שאלתי אז באמת תודה לעוזרים ... אני רוצה לקנות מחשב נייד שישמש אותי גם לסרטים אינטרנט ופה ושם משחקים כי אם יהיה לי מחשב נייד נראה לי שיהיה לי יותר זמן לשחק משחקי מחשב פה ושם בצבא השאלה שלי איך המחשב הזה למכיר שלו? ושבבקשה משהו יומר לי אחד ולתמיד איך הכרטיס מסך שלו ... כי ראיתי אנשים שרושמים שהוא טוב וכאלה שלא בקיצור לא הבנתי כלום ועוד שאלה יש הבדל גדול בין ה core i 5 ל core i 3 ? כי הפרשי המכירים די רציני ושוב אני חייב אין לי הרבה לבזבז חחח משחקים שאני כנראה ישחק? אני מאמין coll of duty ועוד משחקי לחימה כאלה ואחרים מפרט של המחשב : מעבד Intel® Cor…

• 21 תגובות
    • 3.3k צפיות
  15. לאחרונה קניתי לפטופ, אני מעוניין לחבר אותו למסך ולרמקולים שלי באופן אלחוטי כלשהו, בשביל צפייה בסרטים/סדרות בעיקר. מהי האופציה הטובה ביותר עבורי? התעניינתי ב-chromecast אבל הבנתי שאין לו יציאת audio, הוא מוציא ישירות למכשיר שמחובר ב-hdmi, והוא פחות מתאים כי אני רוצה לעשות duplicate למסך והוא פחות טוב בזה. הצעות בבקשה! עריכה: אני יודע שפורום ניידים לא מתאים ב-100% לשאלה, אבל אני מניח שיש עוד אנשים עם ניידים שנתקלו באותה סוגייה.

• 11 תגובות
    • 3.3k צפיות
  16. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,000 (אפשר לחרוג לטובת שיפור משמעותי) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש כללי, יתכן שישמש לתכנות בעתיד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך בכרטיס מסך 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7/10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מעדיף מחשב לא גדול בלי אורות מיוחדים 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת…

• 21 תגובות
    • 3.3k צפיות
  17. Started by sagioto314,

היי, אני רוצה לבנות האקינטוש, הרכבתי את המפרט הבא: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i7 4770 3.4Ghz (3.9Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1396 קירור למעבד: Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪47 לוח אם: Gigabyte GA-H87-HD3 for 1150 - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪389 מארז: Fractal Design Define R4 - White כמות: 1 - מחיר: ₪559 ספק כוח: SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ₪279 זיכרון: Corsair 8Gb CMV8GX3M1A1600C11 CL11 כמות: 2 - מחיר: ₪390 כרטיס מסך: Gigabyte Geforce GTX660 OC 2GB Windforce X2 כמות: 1 - מחיר: ₪889 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB Sata3 Cavi…

• 16 תגובות
    • 3.3k צפיות
  18. Started by along21,

שלום, אני מתכנן לקנות נייד לצרכי אופיס ואינטרנט עם מסך גדול (17"), המוכר המליץ לי Dell Inspiron 5748 וראיתי שיש 2 אופציות מעבד I5 במחיר 3008 (השבוע אהיה באילת) http://ksp.co.il/?store=eilat&uin=23192 ומעבד I7 + כרטיס מסך Nvidia GeForce GT 840M במחיר 3466 http://ksp.co.il/?store=eilat&uin=23194 האם שידרוג המפרט מצדיק את תוספת המחיר של 460 ש"ח האם זהו מבאמת דגם מוצלח - ראיתי קצת וראיתי ביקורות לא רעות.. תודה

• 0 תגובות
    • 3.3k צפיות
  19. אהלן! הנה המפרט של המחשב שלי כיום: לוח-אם: DELL (לפנטיום 4) מעבד: Intel P4 S487 1.7 GHz. ספק-כח: ג'נרי 250W. זכרון: SDR 265MB. אופטיים: DVD-ROM, DVD-RW (מחוברים ע"י IDE). הארד-דיסקים: 80GB, 20GB (מחוברים ע"י IDE). כרטיס -מסך: GeForce 4MX 440 64MB. :sleep: :sleep: :sleep: :sleep: :sleep: :sleep: טוב, אז ככה: יש לי 3K להוציא על רכיבים שתאימים יותר בכיוון של ביצועי מערכת ולא משחקים (ולכן הכרטיס נשאר כמו שהוא). 1. לוח-אם: Asus: P5B Deluxe. מחיר: 1135 ש"ח. 2. מעבד: שמתאים ללוח-אם מבחינת תאימות לאו.סי ולתקציב: Intel Core 2 Due E6300-Box מחיר: 1030 ש"ח. עכשיו נותרו לי 835 ש"ח על זכרון של 1G וספק של 400W. יש הצעו…

• 33 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים כבדים, צפיה בסרטים . * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? לא מבין בזה מה שנראה לכם לנכון ( אני מחפש משהו איכותי מאוד הבנתי ש IPS נחשב לאיכותי ) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מוארת שתהיה מוארת ואיכותית ונוחה יחד עם העכבר גם כן . * משקל רצוי? אין חשיבות . * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סוללה חזקה ושקטה ואמינה לגבי טווחים של זמן כראות עינכם . * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כמה שיותר שבמידה ואני יהיה זקוק לא יחסר . * Bluetooth? לא מתנגד . * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? העדפה לכונן 250GB SSD מהיר ! במידה ולא ניתן אז 1T 7200 RPM * כונן אופטי? צורב DVD * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת …

• 17 תגובות
    • 3.3k צפיות
  21. Started by galmic,

. תקציב: עד 2500~ ( אפשר לחרוג טיפה אם הוא ממש שווה) מטרות: עבודות משרדיות, תוכנות שרטוט ומודלים גרפיים. גודל מסך: 15.6 , כעיקרון יהיה בשימוש ביתי 80% מהזמן ויתחבר אליו מסך. רזולוציית מסך: מה שתמליצו. משקל רצוי: ממוצע, כמובן עדיף כמה שפחות אבל לא על חשבון איכות. סוללה: 4 שעות לפחות. יציאות מיוחדות: HDMI כונן קשיח: לפחות 500 gb כונן אופטי: כן. תמיכה בת.עגינה: לא . אחריות בינלאומית: עדיף, לא חובה. תקציב למ.הפעלה: לא חובה. העדפה לחברה: DELL עוד דברים: שתהיה מקדלת נוחה, המחשב אמור להחזיק לתקופה של 4-5 שנים, 80% מהמזמן הוא יהיה מחובר למסך, מקלדת ועכבר. תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 3.3k צפיות
  22. שלום רב, אנא עזרתכם 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8500 +/- 500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? SolidWorks, הרכבות כבדות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אי…

23. למשל מפרט עם מעבד i3 האם המעבד i3 שבמחשב נייח יותר חזק מi3 שבמחשב נייד? כי משהו אמר לי שבמחשבי נייד מגבילים מעט את המעבד בשביל לחסוך בחשמל וזה מאט אותו .השאלה אם זה נכון.

• 3 תגובות
    • 3.3k צפיות
  24. שלום לכולם, חברה מהעבודה מחפשת מחשב בבערך 2000 ש"ח (אפשר למשוך לכאן ולכאן אם מקבלים תמורה) קריטריונים חשובים: FireWire על לוח האם אם עדיין קיים בלוחות אם "תקציביים" עדיף הרבה זיכרון- אני רואה שהרוב ממליצים על 2GB במפרטים, אך לא רואה ש4GB זו תוספת כל כך משמעותית במחיר ותמיד יש מה לעשות עם עוד RAM. ספק טוב חנות שקיימת יותר משלוש שנים ועדיף כזו שיש בה מסכים של Dell בניגוד לעם ישראל, מוכנים גם לפתרון AMD אין שימוש במשחקים כבדים אך כן יריץ משחקי פלאש ומשחקים "פשוטים" (שלושה ילדים קטנים בבית...) אם זה לא ברור מאליו, אין מצב לOC, והתוכנה הכי כבדה שתרוץ תהיה Windows Movie Maker. תודה לעוזרים!

• 24 תגובות
    • 3.3k צפיות
  25. אז ככה רשמתי פה את כל החלקים שאני צריך למעשה את שאר החלקים יש לי ממחשבים קודמים אז הנה הכל כולל מחירים אם יש הצעות לשיפור במוצר או במחיר נא לרשום Gigabyte GA-7VAXP Ultra KT400 Gigabyte 740 ש"ח AMD ATHLON XP 2100 + FAN AMD 689 ש"ח GeIL 256MB PC2700 DDR 333MHZשתי כרטיסי זכרון =512 GeiL 297X2 CREATIVE AUDIGY SE 5.1 RETAIL Creative 438 ש"ח LITE-ON 40X12X48 Retail Lite-On 356 ש"ח Antec High Performance 1080B AMG +Tsunami 350 Wat 822 ש"ח PHILIPS 105E PHILIPS 771 ש"ח Microsoft® MultiMedia Keyboard MICROSOFT 101ש"ח EPSON Stylus Color C62 EPSON 468 ש"ח Seagate Baracuda 40GB…

• 27 תגובות
    • 3.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים