עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. תקציב מהו תקציב לרכישת המחשב? 7000 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת? 800שימושיםמהם השימושים במחשב? (לסמן באדום). גיימינג כבד או קל / עריכה גראפית / עריכת אודיו / עריכת וידאו / HTPC/ אחר (נא לפרט) עריכת וידאו חובבנית במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק - BF3, hitman' far cry 3, crysis 3, black ops 2, skyrim ועוד משחקים שיצאו בעתיד במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תוכנות בהן אתה תשתמש - (אנא פרטו על השימושים שלכם ועל היעוד של המחשב בהרחבה על מנת שתהיה לנו אינדיקציה מתאימה) באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32bit או 64bit? *מערכת הפעלה 32BIT תנצל רק 3.25GB זיכרון ואילו מערכת הפעלה 64bit תנצל יותר זיכרון בהגבלת לוח האם. רוב המחשבים הסטנדרטיים כיום …

• 31 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. Started by starter,

טוב אנשים זה הניסיון ה-3 לאותה הבקשה ! בכל פעם או שהנושא עובר לנושא אחר, או שמתחילים וויכוחים על מה עדיף\יותר טוב !! !! תבינו אנשים זה לא מעניין השאלה שלי היא ---> שאלה פשוטה אם האיתם מרכיבים לעצמכם מחשב, מה היה המפרט שלו ? תחשבו שאתם צריכים להסביר למפגר במילים פשוטות --> עיברית שכולם יבינו . עכשיו המפרט שתיתנו לי תיבנו אותו בבקשה לפי הפורמט הבא : לוח אם : __________ כרטיס מסך: ________ זיכרון : ___________ הארד דיסק : _______ מעבד :___________ הקו מסמן את המקום שבוא יש למלות את המלצותייכם . הסדר יכול להישתנות . אני מבקש לא להוסיף ולהישאר אם אינטל אני לא רוצה הצעות לAMD זה לא בשבילי זה לשכן שאין לו מושג בנושא והוא לא רוצה להבין . הסכום הוא בסבי…

• 13 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. Started by dupo,

שלום חברים, האם יש הבדלים בין האדפטורים מעבר לזמן הטעינה?, הא ישנה עדיפות במה לבחור אם סוללת המחשב שלי היא של 6 תאים?

• 20 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. Started by bagetrek,

שלום לכולם צריך בשביל חבר מפרט חזק לגיימינג תקציב 4.5 - 5 גג ! ( בלי חריגות כלשהן ) !! ציוד היקפי - צורב DVD עדיפות ל- ASUS . ללא מסך עדיפות ל- E8400 מעבד מארז טוב , וספק חזק שיחזיק את המערכת ! והשאר משאיר לכם ! תודה רבה .

• 43 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. שלום חבר'ה! אני מחפש מחשב נייד לפי הנתונים הבאים: * מטרות המחשב: עבודה מול visual studio, וגלישה באינטרנט. * מעבד: מינימום i3 מסדרת M. * גודל המסך: בערך 15 אינץ' (עדיף מט). * רזולוציית המסך: סטנדרטית. * אמצעי קלט: עדיף מקלדת עם numpad. * משקל רצוי: לא משנה. * זמן סוללה: סטנדרטי (בדרך כלל מחובר לחשמל). * יציאות מיוחדות: VGA. * Bluetooth: רצוי. * גודל מינימלי של כונן קשיח: 500GB (לא משנה הסוג). * כונן אופטי: צורב DVD. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית : לא. * עם מערכת הפעלה windows 7 חוקית בעברית. * שלוש שנים אחריות. * לא מסך מגע. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור ותודה רבה רבה מראש! חננאל.

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. Started by DimaX,

היי! אני מחפש לקנות מחשב בחלקים בסכום שלא עולה על 2300 שקל.(אין לי יותר בתקציב :-\ ) מחשב בעל צרכים משרדיים - גלישה באינטרנט, שיחוק במשחקים אונליין, אופיס, אנטיוירוס, סרטים וכו'... לא משחקים... אולי טיפה טיפה אבל לא דום או פאר קריי, אלא קוואיק 3 או הירוס 3 או משהו בסיגנון.. מעבד - חובה: AMD Athlon 64bit 3200+ לפחות...(ניתן להתפשר על 3000+)(רצוי s939 אבל לא מחויב כמובן... כמו כן, בזמן האחרון לא התעמקתי במעבדים החדשים שיצאו ולכן אני לא יודע הרבה על תושבת AM2 אז עשו מה שנכון, לפי דעתכם..) [עכשיו, משיטוט בפורום ראיתי שהרבה עמבדים שהומלצו היו אינטל - אז אם אתם רוצים, גם אינטל בסדר(לא פרסקוט!!!!)... פשוט הם כעיקרון גם יותר יקרים..] לוח אם: כמובן תומך במעבד ואיכותי למדיי -…

• 52 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 עד 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:GTA V, Watch dogs -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע המסך שלי הוא 21.5 היינץ מתוכנן קניית עוד מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? …

• 20 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤949 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם ASUS P5K SE ¤439 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31104 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤344 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 HP ¤266 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996576 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 512MB PCIe ¤897 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4856DD צורב LG GSA-GH20L X20 DVD ¤131 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH20L מארז ללא ספק Antec Three Hundred ¤274 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=THREE-HUNDRED מאורר למארז Z…

• 59 תגובות
    • 3.1k צפיות
  9. Started by LaorBen,

שלום! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מה שיוצא. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוציה מקסימלית של המסך שתציעו לי. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=…

• 24 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. היי המחשב שלי כבר קצת זקן וצריך לעבור שדרוג לדעתי. המפרט הנוכחי שלי הוא זה: מעבד core i5 750 - 1156 lga לוח אם gigabyte p55m-ud2 זכרונות 4 סטיקים של 2g gskill ddr3 כרטיס מסך geforce gtx 970 4g ספק כח סיסוניק 500w ss-12II כונן ssd 250g evo850 samsung ועוד שני כוננים אחד של 720g ואחד 1t המחשב מחובר לטלויזיה 50'' 4k של סמסונג ברזולוציה 3840x2160. ציוד היקפי אני לא צריך. הייתי מעוניין לדעת מה אפשר להשאיר ומה כדאי לשדרג. התקציב הוא בסביבות ה3000 שח. אם צריך לחרוג טיפה אפשר לכיוון ה3.5k. אני בעיקר משחק פיפא ומשחקים בסגנון call of duty וחשוב לי שיעבדו חלק על הגדרות גהוהות. עד עכשיו הייתי עם מאווררים מאוד…

• 24 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. Started by none,

אני רוצה לשדרג את המחשב שלי בכ2500 ש"ח המפרט להלן: Pentium 4 1.5 Ghz socket 423 intel d850GB 256 Rdram Geforce 2 mx 400 Generic Psu 250 generic case אין לי מושג מה כדאי לי לשדרג, הצעות יתקבלו בברכה. אין שמושים עיקריים קצת מהכל תודה מראש!

• 15 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. Started by ron-d,

זהו מפרט המחשב שרכשתי לפי המלצה כאן בפורום בשנת 2009 (המחירים שרשומים לצד הרכיבים הם של אותה תקופה) : אומנם יש לי גם מחשב חדש יותר אבל אני זקוק גם למחשב הזה (הישן) שעובד בסך הכל די טוב לכל מיני שימושים, וזאת כשהמחשב החדש תפוס . האם ניתן אם בכלל כדאי לשדרג אותו בצורה כלשהי שייתן לו איזשהו "בוסט" שיעבוד יותר מהר (הוא עובד עם win7) ? מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Box ₪372 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5200 לוח אם Gigabyte GA-EG41MF-S2H ₪398 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39500 כונן קשיח Seagate ST3500410AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪301 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500410AS זיכרון OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 80…

• 14 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? : 3000 2. מה שימושי המחשב: בעיקר משחקים כבדים ו קצת עריכה 3.רזולוציה מקסימאלית של המסך הוא 1280X1024 יש לי מחשב כרגע עם I3 540 ו לוח אם : p7h55-m lx asus 4RAM , gtx 660 zotac , ספק כוח 550W לא גנארי בטוח. אני לא רוצה לקנות כרטיס מסך חדש , אני לא יודע אם לשדרג את המחשב או לקנות חדש ולחבר את הכרטיס מסך הזה. אני צריך מפרט שכולל מעבד i5 + לוח אם לOC אם אפשר לא חייב! , זכרון RAM עדיף מחולק ל4X2 כי זה יותר טוב שמעתי ו HARDISK של TERA ומהיר *צריך גם מחשב שהיה שקט וקירור טוב למעבד! זה המארז : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=748706 אני צריך שהמפרט יהיה מKSP. מה עדיף לשדרג וכך לחסוך כסף או לקנות מחשב חדש ורק לשנות לחבר את הכרטיס מסך הישן תודה.

• 16 תגובות
    • 3.1k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי?7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500+- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד מאוד, כל החדשים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, CRYSIS3, AC וכו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 יקנה חדש בעתיד -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות מאוד)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…

• 36 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. Started by Nishinga,

אני צריך מפרט שהעיקר שלו הוא גיימינג, כמובן שאני גם אשתמש בו לסרטים, אינטרנט ומוזיקה אבל בשביל זה לא צריך שום דבר מיוחד אני מניח. אני מאוד מעוניין בכרטיס מסך טוב אפילו על חשבון המעבד וחשבתי בכיוון של ה-Radeon 5870 ומעבד i5. אני לא מעוניין ב-OC, חשוב לי שיהיה קירור טוב כי החדר שלי נוטה להיות מאוד חם בקיץ ומאוד מאובק. תודה מראש.

• 30 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. שלום לכולם! אני מעוניין לקנות מחשב חדש למטרות של עריכת מוזיקה/סרטים. תוכנות מזדמנות, פשוט מחשב חזק כמה שאפשר בתקציב שיוכל להריץ מה שנמצא. כבר בניתי מפרט שלם עם הרבה עזרה מפורום אחר, אבל אני מעוניין לפרסם אותו פה ולקבל חוות דעת שניה. אני מוכן לקבל חוות דעת על -כל- חלק במפרט ולהחליף אותו, לא סגור על כלום. אשמח לכל עזרה שתוכלו לספק. 1. התקציב כבר נמצא בכותרת. אין לחרוג ממנו!!!!! אתם לא צריכים לחסוך זה בסדר 2. המחשב יהיה בשימוש תדיר ולמטרות עריכת מוזיקה/סרטים. בינתיים עריכת מוזיקה ברמה לא גבוהה (יתבטא בכרטיס קול), בעיקר ביכולת של המחשב להפעיל את התוכנות. למחשב אין עדיין שימוש מעשי ואני מעוניין במחשב שיוכל להריץ תוכנות עריכה כבדות (המחשב הנוכחי שלי לא סוחב.) תוכנות שאני …

• 41 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. Started by Matan Damti,

שלום לפורום מספר אחד! מתייעץ פה כבר שנים רבות ותמיד מקבל תשובות - אז תודה. מעוניין במחשב נייח מה התקציב המקסימאלי? 2000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, אפשר משחקים ברמה קלילה ביותר. (100fps be cs1.6 אוכל), אם יריץ לי gta ברמה סבבה אני אהיה מבסוט, אבל זה בונוס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19 אינצ..למרות שבאלי לשדרג מסך (לא בתקציב הזה) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…

• 12 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. שלום לכם, אני מתחיל ללמוד החודש הנדסת חשמל ואני מתכונן לרכוש עבורי מחשב נייד שישמש אותי בתקופה זו. יש לי לא מעט התלבטויות בנוגע לדרישות מהמחשב, אנסה לתמצת אותן כאן - * שימושיי מסתכמים בשימוש רב במדיה, גלישה בדפדפנים וצפייה בסרטונים, שימוש בתוכנות בסיסיות (כמו סקייפ) וצפייה בסרטים. לעתים ייתכן שימוש בתוכנות עריכה למיניהן (כנראה גרפית בעיקר, אינני יודע מה יזדמן בשנים הקרובות כסטודנט) * כפי הנראה ארכוש את המחשב מאילת, על מנת לנצל את התקציב בצורה אופטימלית. *כנראה ארכוש SSD בנפרד מהמחשב - וארכיב אותו במקום הדיסק הקשיח הקיים. הבנתי כי ביצוע זה תורם ליחס עלות:תועלת טוב יותר, במקום לרכוש מחשב שכבר מגיע עם SSD. אציין שכנראה ארכוש את ה-CRUCIAL BX100, או שאמצא SSD של אינטל בקטלו…

• 14 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. Started by nipo3,

. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך ? 8000ש 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך(? אם נכנס במחיר עדיפות למסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה( לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא הכי חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא מחבב אורות , אין הגבלה על גודל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא …

20. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב ? מגוון תוכנות אדובי, תוכנות הדמיית תלת מימד. הרבה עבודה במקביל... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש : 3ds max, adobe cs5 רינדורים בלילה.. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג, בשביל זה יש פליסטיישן 3. האם יש צורך בציוד הקפי - מחפש המלצה למסך סביר, גג 1000 ש"ח. עדיף גדול ככל האפשר - לא כלול במחיר המחשב. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 בערך 6. האם מתוכנן אוברקלוק - לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או ה…

• 31 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. Started by KusEmek,

היי,חדש פה. אנסה לתמצת. צריך מחשב נייד לגיימרים תקציב סביבות 5.5-6k אבל השאלה המרכזית היא,איזה חברה לקנות? DELL/AUSSIS? / מהיכן לקנות? אחריות? כמו כן חשוב שהמחשב לא יתחמם מהר וכ'ו ראיתי את זה : https://ksp.co.il/?uin=44855&select=.1304..271. תודההההה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. PUBG GTA IV GOD OF WAR 4 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא נדרש 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא יודע איך בכלל ז…

22. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות? 5,500 ש"ח. עדיפות לתשלום באמצעות כרטיס אשראי. 2. מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס מרובי חלונות, הורדות, מעט צפיה בסרטים (משחקים: לא). 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך LCD "17 וצורב DVD בלבד. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? מקלדת ועכבר 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? העדפה חד משמעית אך ורק ליצרנים איכותיים ואמינים מאד של כל החלקים (עדיפות ליצרנים יפנים\אמריקאים). 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? הקירור - חשוב רק במידה והוא דרוש בגלל התחממות יתר ידועה מראש או כדי למנוע נזק למחשב ולהאריך את חייו. העיצוב - רצוי עיצוב מדליק, אבל לא עד כדי ניאונים כחולים. חשוב שיהיה קומפקטי וקל לפתיחה לצורך תיקונ…

• 49 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. Started by G3nius,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש - בעיקר למשחקים. אני יכול להשיג מעבדי אינטל בהנחה משמעותית - i5-3570k ב-600 שקל או i7-3770k ב-800 שקל. המחשב הנוכחי שלי בן אולי שנתיים, חלקים כמו ספק כוח ומארז שאני לא בטוח מה החשיבות שלהם אפשר להעביר? לא צריך ציוד הקיפי. התקציב די גמיש, אבל אני מעדיף לחסוך כמה שאפשר. שיריץ חלק משחקים חדשים בזמן הקרוב, לא צריך על הגדרות מטורפות. תודה רבה (:

• 21 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. בעקרון אני נוטה לכיוון הAMD החדשים אבל אני רוצה לשמוע קצת דעות ככה אני לא מתכנן בינתיים לקנות מסך גדול יותר. אני משחק בדרך כלל על 1024 על768.. מסך 19"" המחשב הוא לגיימינג ולא צריך ציוד הקפי. צריך הארד דיסק של 500 ג'יגה. תודה אם אף אחד לא עוזר לי הפעם אני נאלץ להפסיק לפרסם פוסטים כי זה חסר טעם. תודה שוב!

• 58 תגובות
    • 3.1k צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימלי? 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים, סרטים באבחנה גבוהה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה) תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? יש לי מסך רזולציה טבעית 1680 x 1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? הכי כבדים:Crysis,Mafia 2, Supreme Commander * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צו…

• 19 תגובות
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.