ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,362 דיונים בפורום זה
-
אחרי בירורים בפורום הגעתי לכמה מסקנות: 1.אני רוצה לקנות מחשב נייח בטווח של עד 5700 ש"ח, קיימת אפשרות שאחרוג אבל אני שם אותה בינתיים בצד. 2.אני מעדיף לקנות פיזית באילת כדי להיות פטור ממ"מ. ממה שהבנתי יש שם 2 סניפים של KSP ואייבורי. הייתי רוצה לדעת על איזה מהם אתם ממליצים או שיש חנויות יותר טובות באיזור. 3.החלקים שאני סגור עליהם: א.I7 4770K ב.R9 290 ד.דיסק קשיח חיצוני של SSD בנפח 250 ג'יגה. ה. קירורים חיצוניים למעבד ובפרט לכרטיס מסך. בשאר הדברים אני פחות מבין. קיבלתי המלצה ללוח אם Gigabyte GA-B85-HD3 for 1150 אני לא מבין הרבה בלוחות אם אבל במידה ומישהו יירצה להמליץ על אחד יותר טוב בטווח מחיר נמוך יחסית אני אשמח. לגבי השאר יש לי התלבטויות לא קטנות. האם להביא 16 ג…
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום אני הייתי שמח לקבל ייעוץ עבור מפרט למחשב. מטרתו היא בעיקר גלישה באניטרנט, ושישמושים משרדים. אני רוצה גם לראות בוא סרטים, בנוסף נורא חשוב שהוא יתחבר ויסתנכרן כמו שצריך עם האיי פוד שלי. יש לי כ-40 גיגה של MP3 ולא הייתי רוצה שהוא יתקע בהעברה למכשיר. HD לא נדרש גדול מידי. לא מעוניין ב-OC עיצוב לא מעניין אותי יותר מידי ללא מערכת הפעלה. עם עלויות הרכבה. יש אפשרות לשלם במזומן אני מוכן להעלות את התקציב כדי שהוא יהיה שקט במיוחד ועבור קורא כרטיסי זיכרון. אשמח לקבל מפרטים והמלצות לחנויות באזור המרכז. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט למחשב HTPC אך אני לא יודע במה כדי יותר להשקיע מבחינת הרכיבים. באופן כללי המחשב יהיה בחדר שיהיה מיועד לסרטים ואין כל כך חשיבות למארז (יכול להיות מארז רגיל). אני מתכנן לחבר אותו למקרן 720P. אין לי צורך בלכידה של סרטים או אופציה למשחקים מחשב נטו להקרנה. גם אין צורך בשלט. בעקרון התקציב הוא בערך 2000 אבל אם אין צורך בדברים מסויימים לא צריך להכניס למפרט תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום רב, אשמח לעזרתכם בנושא. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיפות לחיסכון ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש עיקרי עריכת תמונות. שימוש משני עבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר לייטרום, קצת פוטושופ, ייתכן ומאוחר יותר השימוש בפוטושופ יגבר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא ישמוש לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נ…
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב לכולם. . מה התקציב המקסימאלי? 9000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קרייס1+2 גיטיאיי.. בקיצור משחקים כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). טלוויזיה 42אינץ פול אייצדי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צ…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 12,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג 1440P א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כותרי טריפל A חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני קונה גם מסך - PG279Q - 2560*1440. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3…
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
הרכבתי את המחשב הזה למשחקים וסרטי full hd AMD Athlon 2 X4 630 2.8Ghz Quad Core AM3 BOX, יחידות 1 ₪520 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1332 Arctic Cooling Freezer 64 Pro CPU COOLER , יחידות 1 ₪123 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1051 Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET, יחידות 1 ₪471 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1158 Kingston 2GB DDR3 1333Mhz, יחידות 1 ₪281 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=659 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪250 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 Sapphire ATI Radeon 4770 512MB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪517 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=871 צורב LG GH24 SA…
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום! אז המחשב הנוכחי שלי שרף 3 כרטיסי מסך ועכשיו נראה שגם את הכרטיס מסך המובנה של המעבד /: (אם למישהו יש מושג למה זה יכול לקרות אשמח לדעת) אז אין אופציה אחרת והגיע הזמן לרכוש מחשב חדש. הרכבתי מפרט כלשהו ואשמח לחוות דעת עליו ועל מספר שאלות שיש לי. השאלות שלי: 1. הייתה לי התלבטות בכרטיס מסך בין GTX1660 Super ל RTX2060, אני חושב שאקח את הRTX אבל עדיין יש לי שאלה. ראיתי שבפלונטר הGTX עם Duel Fan של GALAX עולה 50 שקל פחות מהSingle Fan של Gainward עבור אותו דגם. רציתי לדעת ממה זה יכול לנבוע, סתם קביעת מחירים שרירותית של המותג או שיש עניין של ביצועים מאחורי זה? כי בכללי לא עדיף 2 מאווררים על אחד ושה2 יותר זולים אז בכלל? …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר במעט 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב של סטודנט לאדריכלות ולכן רוב העבודה תהיה על תוכנות תלת מימד ורינדורים כמו sketch up vray 3dsmax וכן בעריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות לעיצוב וגרפיקה, את חלקן ציינתי בסעיף הקודם, שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
היי חברים, בניתי מפרט לפי צרכים אישיים, אני בטוח שאפשר לחסוך בהמון מקומות, אבל זה לא מה שאני מחפש. הייתי רוצה לדעת אם המפרט עצמו טוב והרכיבים 'מתאימים' אחד לשני, האם כולם ברמה זהה והאם כדאי היה להשקיע פחות או יותר ברכיב כזה או אחר. אני כן מנסה להסתכל לעתיד, לכן לדוגמא לקחתי כונן GEN4, בטוח שאפשר היה לחסוך שם. כנ"ל בלוח אם. בינתיים ההתלבטות היחידה שלי היא האם לקחת ספק חזק יותר, נכון לעכשיו יש לי כרטיס מסך פשוט מאוד (1660), בעתיד אולי אצטרך ספק חזק יותר לכרטיסים חדשים יותר (הבנתי שגרסאת ה3000 של NVIDIA דורשת המון חשמל). המטרה העיקרית היא תכנות עם וירטואליזציה וקימפולים פה ושם על מערכות הפעלה שונות. *אם צריך אמלא טופס, למרות שאני מאמין שפירטתי הכל כאן. …
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרה בנושא. אני מגיע השבוע לאילת, ככה שזה יכול לחסוך די הרבה. ולשאלות: 1. התקציב המקסימלי הוא 4K, אפשר לנצל את כולו, אך אני לא יכול לחרוג ממנו. 2. המחשב ישמש בעיקר לעבודה משרדית ומשחקים. אין משחקים ספציפים, המטרה היא שיוכל להריץ בצורה חלקה את המשחקים החדשים ואלו העתידים לצאת בשנים הקרובות (לפחות על הגדרות בינוניות, עדיף על גבוהות מן הסתם). המסך בגודל של כ-30 אינץ', אבדוק רזולוציה בהמשך. 3. אין צורך בציוד הקפי (אם יישאר משהו מהתקציב אשמח לעכבר גיימינג, אבל לא קריטי). 4. המחשב נבנה מאפס, ככה שכלל הרכיבים דרושים. 5. השקט די חשוב, בסולם של 1-8 = 5. 6. לא מתוכנן אוברקלוק. 7. אין צורך לכלול הרכבה או מערכת הפעלה. …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הי. אשמח לדעתכם בנוגע למפרט הבא. הצרכים: מחשב לתלת מימד בעיקר - גם סוליד וגם מקס. גם עבודות גרפיות ועריכה. בקיצור, צריכה מחשב חזק ויציב. תודה!! מעבד: Intel Core i7-10700F 8 cores 16 Threads 10th Gen CPU - 2.9 GHz - Max Turbo Frequency 4.8 GHz - No GPU Included - Socket LGA1200 - 14nm - 16MB cache - 65W TDP - Tray - (Comet Lake-S Series) לוח אם ASUS H470 - LGA1200 10th Gen Intel - 4x DDR4 128GB 2666MHz - DisplayPort - HDMI - 5x SATA - 2x M.2 - RAID - 13x USB - 4x Fan - 3x PCIe 3.0 x1 - 1x PCIe 3.0 x4 - 2x RGB - 1x ARGB – ATX זכרון: 32GB (2x16GB) 3200MHz DDR4 CL16-18-18 1.35v - Fury Series - HX432C16FB4K2/32 כרטיס מסך …
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי, קיבלתי הצעה למפרט מחשב גיימינג מטכנאי מחשבים שאני מכיר ורציתי לדעת מה אתם חושבים על המפרט. כמו שאמרתי מדובר במחשב שאמור לשמש למשחקים ופנאי, להריץ דברים כמו genshin impact, Anno1800, The witcher 3 ועוד... התקציב הוא בין 4000 ל 5000 ₪ יש לי מחשב שבניתי לפני 9 שנים הכולל מסך של Dell- האם יש צורך להחליף אותו מאחר וכבר ישן? אשמח לעזרתכם וליעוץ בעניין תודה ספויילר ספויילר
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום לכם , בניתי לעצמי מחשב חדש שאני מתכנן לקנות בימים הקרובים . רציתי בבקשה שתגידו לי אם המפרט הזה כדאי ואם כדאי לשנות רכיבים מסוימים במפרט . המחשב ישמש למשחקים / ודרישות נוספות של עיבוד מהיר / ועוד . בנוסף חשוב לי כונן קשיח באיכות טובה שיעבוד ללא תקלות וברציפות מתמשכת ושיהיה אמין מאוד וגם לגבי כונן ה SSD . אם יש דברים שהייתם ממליצים לי לשנות / להחליף בבקשה תכוונו אותי . המפרט הורכב באתר KSP סכום המפרט : 7875 שקלים . תודה רבה לכם .
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אבקש חוות דעת על מפרט שבניתי באתר של KSP. מדובר במחשב בייתי פשוט למשימות Office. 1) האם הרכיבים תואמים אחד לשני 2) האם הם יעילים מבחינת תועלת/עלות - כלומר האם בעלות נוספת מזערית אפשר להגדיל ביצועים קישור למפרט: https://ksp.co.il/t/E2hU4c דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח AMD מעבד AMD: מעבד AMD Ryzen 3 3200G 3.6Ghz Radeon Vega 8 AM4 - Box 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine AM4 CO 1 לוחות אם למעבדי AMD: לוח אם Gigabyte B450 AORUS M AM4, AMD B450, DDR4, 2xPCI-E, DVI, HDMI 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill Aegis 16GB DDR4 3000Mhz CL16 1 ספקי כוח: ספק כח Antec VALUE POWER Acti…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום , אשמח לקבל עזרה בבניית מחשב חדש (לבית חדש), עיקר שימוש לגימיינג. תקציב קצת לחוץ שאמור לכלול את הכל. מצורף למטה מפרט שכבר הציעו לי , אשמח לקבל חוות דעת כי אני כבר הרבה זמן לא מעודכן לגבי האיכות וההבדלים בין כל הרכיבים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. WoW , Diablo3 , GTA , Bataman AC -מהי הרזולוצ…
-
- 11 תגובות
- 947 צפיות
-
-
ללא צורך במסך ולא בציוד היקפי. ללא צורב והאם עדיף כרטיס מסך ATI או INVIDIA?
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 9000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד אלף ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות (הרצת מכונות וירטואליות, אמולטורים וכו'.). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אין מטרה ספציפית עבור שתי הסעיפים האלה, חשוב לי ה Future proofness של המחשב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צריך חוות דעת על המפרט הזה, בעיקר חשוב לי: מוכוון גיימינג, לא מתוכנן OC, לא צריך\רוצה RGB אבל נראה שאי אפשר להמנע מזה בימינו. קונה היום. שהמסך יתאים (רוצה לשחק ב 2K, לא 4K או משהו כזה) הכרטיס צריך 850 אז זה הספק שביקשתי, זה יספיק? כן אני יודע שזה לא זמן טוב לקנות וזה יהיה מאוד יקר, אין לי ברירה כרגע.
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
לפני שאני קונה ביום חמישי, אני רוצה את דעתכם לגבי המפרט שבניתי. השימושים שלי רבים ומגוונים, ממשחקים כבדים ועד ריבוי משימות ופעולות רבות ביחד, לא עושה OC. מעבד: [..] INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - BOX ¤1589 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EX58-UD4 ¤1268 כרטיס מסך: [..] INNOVISION PCI-EX 2.0 GeForce GTX260 SP192 CORE 896MB GDDR3 - FREEZER X2 : N26A-1SDN-H3IY - RETAIL ¤856 דיסק קשיח: [..] WD 640GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD6400AAKS ¤360 זיכרון: [..] G.SKILL 6144MB (2048MBX3) DDR3 1333 CL7-7-7-18 - F3-10666CL7T-6GBPK ¤630 מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU ¤325 ספק כוח: [..] ENERMAX PRO82+ 525W - זמין במלאי ¤540 מחיר סופי: ¤5568
-
- 19 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום לכולם, הרכבתי את המפרט דרך האתר של פלונטר - אשמח לייעוץ לפני קנייה. יש לי כרטיס מסך ASUS RTX 2060 שאני מתכוון להרכיב לתוך המפרט, האם יכולה להיות עם זה בעיה? https://www.plonter.co.il/graphics/plonters/plonter_logo.png הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - AMD - AM4 AMD Ryzen5 3600 Gen3 6 Core/12 Threads - Base Clock: 3.6GHz - Max Boost Clock: 4.2GHz - 65W TDP - Tray without Fan שלוש שנים אחריות - יבואן רשמי כמות: - 1 - 745/730 ₪ לוחות אם - AMD Socket AM4 - mATX TUF-B450M-PLUS-GAMING-II - ASUS-V 2.0 AM4 - B450 - 4x DDR4 4400MHz - HDMI - DVI - 1x PCIe 3.0 x16 - 1…
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי לדעת איך המפרט שאני מתכוון לקנות (גם ביחס למחיר שלו). התקציב הוא המחיר של המפרט הזה (4450 ש"ח) בתוספת חריגה של עד 250 ש"ח, כולל המסך. חוץ ממסך 22" אני רוצה גם צורב DVD, רמקולים (לפחות 2.1), מקלדת ועכבר (לא צריך אלחוטיים). מטרות: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים וסדרות, הורדות, ומשחקים (כבדים עד לרמה של crysis), אבל גם קלים יותר (כמו CoD4:Modern Warfare). הנה המפרט שהציעו לי: מפרט המחשב: מארז: SilverStone דלת צד שקופה דגם SST-PS01B-W מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300 לוח אם: Gigabyte P35-DS3L צ'יפסט אינטל P35 כ. קול 7.1 כ. רשת 10/100/1000 דיסק קשיח: 500GB SATA II 7200 RPM 32MB תוצרת Seagate זיכרון פנימי: 2048MB (2GB) DDR II 800MHz (תוצרת kingstone) צורב: …
-
- 7 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אהלן חברים יקרים! אני סטודנט לפיתוח אתרים(full stack) ומשתמש ביום יום בהמון תכנות שצורכות המון מהראם ודורשות מעבד וזכורונת נורמלים. מתייעץ איתכם לגבי מפרט של מעבד ,זכרונות, לוח, ספק וקירור | יש ברשותי כ. מסך (חלש יחסית amd r9 280x) + כונן קשיח 1טרה + ssd 512gb. אם יש פה עוד מישהו מהתחום או מישהו שמבין בעניין אשמח לעזרה. כמו כן, התקציב עומד על בערך 2-2.5k אם הגזמתי אז פשוט במחיר שהכי קרוב לזה. תודה לעוזרים! (אין העדפה לאינטל או רייזן פשוט לא סגור אם אחד מהם עדיף לצרכים האלה, בנוסף אני גם משחק ווארזון לפעמים אם זה משנה.)
-
- 0 תגובות
- 431 צפיות
-
-
תראו, השאלה שלי היא פשוטה: אני מעוניין לקנות לסבא שלי מחשב חדש, מכיוון שבקודם לוח האם החליט להיפרד מעולמינו לאחר 5 שנות עבודה. אין לי כלכך מה לבנות לו מפרט, הדרישות מהמחשב הן מאוד בסיסיות: שולה מוקשים, סוליטר, אינטרנט וצפייה ביוטיוב באיכות סבירה. השאלה שלי היא אחרת. הרעיון שלי היה לקנות לו מחשב מוכן מIVORY, כגון זה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=2753 באמת, את המחשב הפשוט והזול ביותר אותו הם מוכרים. האם זה שזה הוא המפרט הזול ביותר שלהם אמור להפריע לרכישה שלי? האם מפרטים אחרים, כגון המפרטים היקרים במספר מאות שקלים באמת יביאו איתם שינוי מהותי כלשהו? אשמח לשמוע את דעתכם
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, מצאתי את המחשב הזה והשאלה שלי אם זה מחשב טוב לתכנות, הרצת משחקים לא גדולים מדי, צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט. http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=917291 לדעתי הוא ממש טוב אבל אני אשמח לחוות דעת שלכם. בנוסף שמתי לב שבאתר: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=18356 ובאתר https://www.pc365.co.il/product-8152-Asus_N552VW_FI068T?utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap יש הבדל בין הסוג מסך. בראשון זה LED ובשני זה IPS, זה אמור להיות IPS אז למה מצויין אחרת? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-