עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני משתמש ב-VMWare כדי ליצור סביבות מחשוב יותר יציבות, בכך שאני מקצה אספקטים שונים של פעילות ל"מחשבים" שונים. לפירוט: כאן. התוצאה היא שיש במחשב המון מכונות וירטואליות, בד"כ שלש ארבע פתוחות בו זמנית, כ"א תופסת כ-15GB של שטח דיסק, וה"טחינה" רבה. כדי לא להחזיק יותר מדי פתוחות בזכרון אני הרבה פעמים סוגר ופותח מכונות, ואני מוצא את עצמי יושב ובוהה במסך הקפוא ובמנורת הדיסק הדולקת כשהדיסקים טוחנים. זה גורם לי לחשוב שבמחשב החדש שאני קונה אני צריך לשים דגש על I/O ולא על מהירות מעבד: הרבה זיכרון, ודיסקים מהירים ב-RAID. המפרט שחשבתי עליו הוא: לוח אם GIGABYTE GA-X58A-UD7 - לוח האם הכי טוב של החברה הכי טובה, בארכיטקטורה היותר חזקה (1366) שאחד הדברים המאפיינים אותה זה מהירות זיכרון יות…

• 29 תגובות
    • 3.4k צפיות
  2. Started by AMD USER,

פריטים מק"ט תיאור הפריט סכום ביניים AB251 מעבד AMD Athlon 64X2 4200 Socket AM2 מחיר לפריט - 850.00 ₪ 850.00 ₪ FM045 לוח אם FOXCONN 6150K8MA-8KRS מחיר לפריט - 345.00 ₪ 345.00 ₪ KVR667D2N5/1G זכרון Kingston DDR2 1024MB 667MHZ CL5 מחיר לפריט - 515.00 ₪ 515.00 ₪ SAM-HD-160GB/7200/sata דיסק קשיח Samsung 160Gb 7200 SATA מחיר לפריט - 519.00 ₪ 519.00 ₪ 30910 צורב ASUS DRW-1814BLT X18 DVD מחיר לפריט - 265.00 ₪ 265.00 ₪ 30950 כונן ASUS X52 S520 מחיר לפריט - 84.00 ₪ * צבע לבן 84.00 ₪ S144S כונן דיסקטים SONY Floppy 1.44MB מחיר לפריט - 31.00 ₪ * צבע לבן 31.00 ₪ N-880E מארז JSP-TECH ATX MID. TOWER N-880E מחיר לפריט - 194.00 ₪ 194.00 ₪ סיכום הז…

• 20 תגובות
    • 3.4k צפיות
  3. שלום חברים. אנחנו חלשים בתחום ונשמח מאוד לעזרתכם- מה חשוב לנו? 1. שימוש בפוטושופ. 2. מחשב חזק שירוץ בלי תקלות. 3. יכולת הקלטה ועריכת מוזיקה בצורה טובה. 4. לא כבד מידי- 2 קילו פלוס מינוס. 5. 15.6 אינטש. תודה רבה!

4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, אם אפשר להגיע ל1500 או פחות גם טוב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). רק תוכנה אחת - Lightroom ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ללא גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני אחבר לטלוויזיה 42 אינץ ורזולוציה של 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המ…

• 16 תגובות
    • 3.4k צפיות
  5. אהלן. הורדתי מאתר ACER עדכון לביוס אבל אני לא מוצא בשום מקום על מה ללחוץ כדי לעדכן. אין כרגע מערכת הפעלה ובביוס אין מקום לעדכון. פשוט אין. אשמח אם מישהו יסביר לי מה לעשות כדי לעדכן תחת DOS. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 3.4k צפיות
  6. Started by X-BLADE,

מפרט הכי יקר והכי איכותי שאתם יכולים עם מסך LCD טוב והכרטיס מסך הכי חזק שיש היום [אפשר גם שניים בSLI] מקלדת עכשבר ורמקולים הכי איכותיים שיש ואפשר לחרוג עד 30K ואל תשאירו כסף בצד כי יש לו המון כסף בצד =] הוא צריך את המפרט עכשיו ולא כשיצא הקונרו.... שימו תמעבד הכי יקר ואיכותי שיש קירור מים ויש מצב לOC. תתפרעו =] תודה לעוזרים.

• 51 תגובות
    • 3.4k צפיות
  7. Started by DavidGol,

* מטרות המחשב: אינטרנט, אופיס וצפיה ישירה. * גודל המסך לא משנה, מה שיותר זול.. עדיף מסך מאט. * רזולוציית המסך לא קריטית, צפיה בסרטים הינה בעיקר בזמן חיבור למסך טלויזיה. * אין דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט. * המשקל אינו מהוה פקטור. * זמן סוללה אינו קריטי, בעיקר יחובר לחשמל. * יש צורך ביציאות VGA, HDMI * Bluetooth כמובן * אם אפשר SSD במחיר אז עדיף על HDD, אם לא, אז HDD בנפח סטנדרטי. * כן דרוש כונן אופטי. * לא דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית. * כן דרושה אחריות רשמית טובה. (שלוש שנים...) * רישיון למערכת הפעלה יהיה נחמד אבל לא חובה. * אין העדפה לחברה כלשהי. * יש חשיבות לאיכות הבניה ועיצוב המוצר, עדיף מוצר יפה ובאיכות בניה טובה. במידה ועל ידי חריגה קטנה בתקציב אפשר לקבל קפיצה מ…

• 3 תגובות
    • 3.4k צפיות
  8. Started by g.xorre,

היי אני מחפש לקנות מחשב נייח לעבודה עם תוכנות גרפיות כמו : Maya \AVID וכו... בעיקר AVID. 1. מה התקציב המקסימאלי 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Maya ,After Effects , AVID ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין צורך בגיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)."1920X1080, 24 …

• 17 תגובות
    • 3.4k צפיות
  9. הרכבתי את המפרט הבא: כפי שניתן לראות, המפרט עולה 4,695 ש"ח ב KSP (וזה עוד לפני התוספת של התשלומים). הבעיה היא שחרגתי יותר מדיי מהתקציב. אני מוכן להשקיע עד 4,500 ש"ח כולל מסך 22". בנוסף לכך, המפרט לא כולל מארז, שיעלה לי כנראה עוד 150 ש"ח לפחות. התקווה שלי היא שהמחשב יוכל להעלות משחקים ברמה גבוהה ב-3 שנים הקרובות לפחות. אשמח לקרוא את חוות דעתכם בנוגע למפרט, מה ניתן לשפר, לשמר, לשנות ואולי אפילו לקנות ממקום אחר... אגב, אני לא בטוח שהזכרונות מתאימים ללוח, קצת הסתבכתי... תודה.

• 34 תגובות
    • 3.4k צפיות
  10. Started by crik,

היי איך המחשב מהגירסה Dell Latitude E6420 עם המעבד I5 עם כרטיס המסך NVIDIA® NVS 4200M הכולל סוללה 9 תאים וכולל משקל נמוך של 2.09 ק"ג.?http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-latitude-e6420-n2540m.htm תודה לכולם שבוע טוב ובשורות טובות משה

• 30 תגובות
    • 3.4k צפיות
  11. Started by MeLeH,

טוב אז אחרי הרבה זמן הגיע גם הזמן שלי להשתדרג... 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. כבד- Sony Vegas ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל מה שהיה בE3 השנה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפ…

• 13 תגובות
    • 3.4k צפיות
  12. היי חבר'ה, אני מרגיש שהגיע הזמן לפצות את עצמי על כל השנים שאני עם העגלה שנמצאת אצלי במפרט בצד. אין צורך בציוד נלווה, המסך שלי נשאר איתי, כך שהרזולוציה המקס' תיהיה 1680x1050. מתכנן OC. חשוב לי מארז גדול ונוח לעבודה ולהרכבה יפה, עם סירקולציה טובה. כמו כן הספק חייב להיות מודלארי, חייב. ישנה אפשרות ל-CF בעתיד. כמו כן ממשיך איתי הדיסק הקשיח, Seagate 1TB 7200.12 SATA, ככה שאין צורך בכלום חוץ מה-SSD. התחלתי לבנות לאט לאט וזה מה שיוצא לי: מעבדי ‏AMD: Phenom II x4 Quad Core 965 Socket AM3 3.4Ghz Box מאווררים וגופי קירור: CoolerMaster V8 CPU Cooler לוחות אם למעבדי ‏AMD: GIGABYTE MA790FXT-UD5P AM3, 790FX, DDR3 1333, PCI-E, ATI CrossFireX, HDAudio, 1394a, 2xGBL זכרונות: DDR III 133…

• 34 תגובות
    • 3.4k צפיות
  13. Started by roma,

שלום לכולם! המפרט הוא לחבר שלי. הצרכים שלו הם מחשב חזק! וזה מה שאני בניתי: CPU : Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1327.91 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IC7-G Intel 875P Motherboard (HT,Dual SATA RAID,Dual DDR400,5.1 Sound, Intel G-LAN,1394, USB 2) [ ¤ 1096.55 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 1GB (2x512MB) 3500 Golden Dragon Series Dual Channel Memory Kit [ ¤ 1633.4 ] 1 Hard Discs : Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 669.87 ] 1 Video Cards : ATI Radeon 9800 128MB DH DVI OEM Video Card [ ¤ 1699.91 ] 1 Sound Cards : Creative Audigy 2 Bulk Sound Card [ ¤ 483.43 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" …

• 48 תגובות
    • 3.4k צפיות
  14. Started by lalzary,

מעוניין לרכוש מחשב נייד ultrabook לשימושים בסיסיים יחסית - גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים וזהו בערך . חשוב לי שהמחשב יהיה קל משקל ובעל סוללה שתשרוד יחסית הרבה שעות (סטודנט). בדקתי ומצאתי 2 מחשבים של dell עם דגם שונה אבל מפרט כמעט זהה מישהו יודע להצביע על ההבדלים ביניהם? ואולי מכיר מחשב אחר שיכול להתאים לי? המחשב הראשון: Dell Inspiron 5423 14z UltraBook IN-RD33-6199 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=825802 המחשב השני: Dell Inspiron 13z 5323-23674G54IS http://ksp.co.il/?select=.268..271..542.&list=1&sort=2&glist=1&uin=16736&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice=4052 תודה !

• 17 תגובות
    • 3.4k צפיות
  15. אני מעוניין לקנות את הדגם החדש של הלונבו יוגה 900 13" http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/yoga/900-series/yoga-900-13/#SYSTEM יש לי אפשרות לקנות בארץ ולהזדכות על המע"מ, או לקנות בארה"ב.. * באתר של לנובו המחיר 1400 דולר ושם הדגם 80UE002TUS http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/yoga/900-series/yoga-900-13/#SYSTEM * באתר של בסט באיי ה מחיר 1300 דולר , הנתונים של המחשב נראים בדיוק אותו דבר אך שם הדגם שונה: 80MK00HAUS http://www.bestbuy.com/site/lenovo-yoga-900-13-3-2-in-1-touch-screen-laptop-intel-core-i7-16gb-memory-512gb-solid-state-drive-silver/4529000.p?id=1219758515061&skuId=4529000&productCategoryId=pcmcat…

• 4 תגובות
    • 3.4k צפיות
  16. Started by 1nstall,

אהלן, לאחר הרבה הרבה עיכובים בנושא, הגיע סופית הרגע לרכוש את המחשב הבא. יש לי המון לבטים בנוגע לבחירת הרכיבים ואשמח אם תשפכו מעט אור, ותעזרו לי להגיע להחלטה הסופית. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך וכמה שיותר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גימיינג כבד (cod\bf\crysis\gta) עריכה גרפית (PS\AE\Sketchup) ושרת הורדות 24\7 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב?למחשב יחוברו שני מסכים, 1680x1050+1920x1080, אך את המשחקים אריץ רק על ה1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) גבוהות עד מאוד 3. האם יש צורך ב…

• 27 תגובות
    • 3.4k צפיות
  17. Started by omer.ha,

היי, אני מחפש לקנות מחפש להורים שלי בשביל אינטרנט ואופיס, הם לא צריכים משהו חזק מדי - רק חשוב שיהיה כרטיס רשת בשביל WIFI (עדיף פנימי לדעתי) לפי חוקי הפורמט: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 2000 - אם הכרחי אז אפשר לחרוג ל2200 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - עבודה משרדית, אופיס וגלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - חשוב שיהיה שקט …

• 15 תגובות
    • 3.4k צפיות
  18. טוב אז אני יתחיל את הטרד האחרון שלי לפני הקנייה שלי שאם לא תקרה החודש, אז תקרה בקרוב מאוד עקב צורך בנייד חדש שעד עכשיו היה בו פחות צורך, אבל קשה לחיות ללא. ברקע- IBM ThinkPad X40, היה ברשותי מעל 5 שנים, כרגע רק הדיסק קשיח הלך, הבעיה שסוללה ודיסק קשיח יעלו לי מעל 1000 שקל, ולא יתנו לי אחריות על המוצר או על שאר הרכיבים שאני לא יודע כמה זמן יחזיקו מלבד העבודה שהמחשב יחסית חלש. הצורך- מחשב נייד עסקי, לא בגלל שאני איש עסקים אלא בגלל שבהיותי בא מתחום מכירות המחשבים הכרתי לעומק את הצורך באחריות ארוכה ובחשיבותה של איכות הבנייה הגבוהה שמגיעה בזאנר הזה של המחשבים, אני לא רוצה מחשב לטווח קצר אלא אחד לטווח ארוך כמו שנתן לי הקודם. דברים חשובים נוספים שכדאי לציין- 1. מסך מאט בלבד!! אין…

• 14 תגובות
    • 3.4k צפיות
  19. הי אחרי חפירות רבות, החלטתי להתייעץ עם המומחים. זקוקה לנייד לעבודה אינטנסיבית כחוקרת פוסט-דוק/סופרת וגם להאזנה למוזיקה וצפייה בסדרות (האם כדאי 4K?) צריך להיות: קל יחסית, עד גודל 14" עמיד לטלטלות (ה-LENOVO YOGA שלי נפל מהאופניים פעם אחת יותר מדי, ובשנה האחרונה אינו מתפקד כמ.מגע, אם מתפקד בכלל..) מקלדת טובה חיבור USB-C סאונד משובח נוטה מאד לכיוון LENOVO, לאו דווקא עם מ.מגע. ההתלבטות כרגע היא: בין 730S -- ללא מ.מגע, 13.3", מעבד i7-8565U ו-920 -- מ.מגע, 13.9", מעבד i7-8550U שניהם מגיעים עם -- זיכרון 8GB DDR4, כונן SSD 512 ועולים כ-5Kש"ח (920 ברזולוציה 4K -- תוספת 1,700ש"ח בערך) יש…

• 19 תגובות
    • 3.4k צפיות
  20. אורח עדי
    Started by אורח עדי,

היי לכולם אחרי תקופה ארוכה, החלטתי סוף סוף לקנות את מחשב החלומות שלי! חבר מהעבודה סיפר לי שזה המקום לבקש עזרה, אז בבקשה! אז ככה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 12,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ותכנות (Visual studio, Android studio etc...) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. RPG, MMO, סימולטורים וFPS. …

21. Started by htiram,

אהלן, אני בונה אולפן הקלטות בייתי, עד כה רכישות: כרטיס קול MOTU AUDIO EXPRESS (חיבור FW) פסנתר חשמלי KORG SP-250 מוניטורים Yamaha HS-50 מיקרופון AKG C214 Condenser Microphone אוזניות ATH-M50s הגעתי לרכישת מחשב נייח, לפי השאלון באתר, הנקודות החשובות שעליכם לדעת הן: תקציב - 3400 ש"ח מקסימום. מחשב נייח (חלונות, לא mac). חשיבות מארז שקט - קונדנסר בסביבה ללא מחיצה. צורכי מחשב לעבודה על תוכנת CUBASE בלבד (שום תוספות אחרות). תמיכת חיבור FW (כרטיס קול). WIN7. מהיר כמה שפחות עכבות. יש צורך בציוד היקפי. קיבלתי המלצות חמות על חברת PC TOWER. באתר שלהם 2 אפשרויות הגיוניות: 1. מחיר - 2740 ש"ח http://www.pcpower.co.il/store/workstations/aud…

• 8 תגובות
    • 3.4k צפיות
  22. Started by Nupractor,

שלום. אני מתלבט כרגע בין רכישת Dell Latitude E5410 ו-Vostro 3300. החיסרון העיקרי מבחינתי בווסטרו הוא הסוללה החדשה שמקבלים בברירת מחדל, ולכן אם אני אקנה את המחשב אני ארצה לשדרג אותה. הבעיה היא שלא הצלחתי למצוא ברשת עדות ברורה להשפעה של הסוללה על מידות המחשב (אני מודע לתוספת המשקל, אבל היא פחות רלוונטית מבחינתי). האם למישהו יש ניסיון עם המחשב והסוללה ויודע באיזה אופן היא בולטת החוצה? (מלמעלה, למטה, אחורה) תודה.

• 14 תגובות
    • 3.4k צפיות
  23. Started by ^HocK^,

מעבד - ATHLON_XP_1800PLUS-OEM - AMD - Athlon XP 1800 - 1533Mhz - OEM - SOCKET A - With Fan CD-RW - CRX-175A - Sony - 40*10*24 CD-RW IDE CDrom - CD-MAXX52 - MEMOREX - 52 CDROM OEM - Case - FS-710-B_V430W - ENERMAX - FileServer ATX Black Case - EG-465E-VE Power supply 430W - 5 fans (2 in PS and 3 in case) Hardisk - WD400BB - Western Digital - 40 GB 7200 RPM UATA 100 2 MB Cache Memory - TR-DDR-256-333 - TRANSCEND - 256MB PC333 DDR 2.5v CL2.5 Motherboard - GA-7VAX-PLUS - Gigabyte - 3DDR 400 - SOCKET A AMD 333MHZ - AGP*8 - 3 FIREWIRE - 6 CHANNEL AUDIO - 4*UDMA ATA133 - PROMISE Raid - LAN - 3USB 2.0 - VIA KT400 - comes without firewirecable Floopy - PANASONIC - FLOPP…

• 23 תגובות
    • 3.4k צפיות
  24. Started by yach,

שלום, רכשתי לפני למעלה משנה מחשב נייד של דל מדגם studio 1569 עם אחריות בינלאומית. אחרי כמה זמן הופיע פס לרוחב המסך, העברתי את האחריות לישראל אחרי שביקשו ממני לעשות ככה בתמיכה הטכנית שלהם. הם קיבלו את המחשב לתיקון ואחרי שבוע הודיעו לי שהם לא מתקנים את המחשב בארץ והפנו אותי לתמיכה העולמית של דל. אני טענתי שהם מחוייבים לתקן את המחשב כמו השם המחייב של האחריות הבינלאומית הם מצדם מתנערים מאחריות בטענה שאין את החלקים בארץ. אחרי שיחה עם אחד האחראים במעבדת יעל הוא טוען שהמחשב מדגם זה לא מכוסה בארץ ומשווק רק בחו"ל (חיפוש קצר בגוגל מגלה שזה שטויות). השאלה אם בסוף יש לי משהו לעשות מולם? לא פניתי לדל העולמית כי אני בספק אם שם יש פתרון מהיר וגם כי אני לא חושב שזה תפקידי לעשות הדברים הא…

• 5 תגובות
    • 3.4k צפיות
  25. Started by aviran_n,

השימושים הם מאוד מגוונים, אז אגדיר את המפרט בכלליות. דרושים: מעבד חזק 16GB RAM דיסק קשיח - עדיפות ללא פחות מ1TB מסך 23.8-27 (כמובן, בעדיפות לגדולים יותר) כולל טאץ'. אין חשיבות לביצועי הכרטיס הגרפי בכלל, ומחשבים ללא כונן אופטי נלקחים בחשבון. התקציב: מנסה להישאר באזור 6K חשבתי על הדגם הבא: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=19298 אשמח לקבל חוות דעת על הדגם הזה, והצעות/הערות/הארות והתייחסויות לדגמים אפשריים נוספים. תודה רבה, אבירן.

• 10 תגובות
    • 3.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.