עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by shir saban,

היי חברים מחפשת מחשב נייד ללימוד עיצוב גרפי פוטושופ, אינדיזיין, אילוסטרייטור מחשב שישא את התוכנות בכיף ולא בקושי (בעתיד ארצה לשדרג למחשב חזק יותר ) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 6000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גר…

• 14 תגובות
    • 3.6k צפיות
  2. Started by Y.b,

אשמח לדעתכם לגבי המפרט והמחיר המצורפים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000 עד 400-500 שח חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים בינוני, מעוניין שיישאר רלוונטי לטווח ארוך 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיף בלי אורות, מראה סולידי, גודל רגיל. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס…

• 24 תגובות
    • 3.6k צפיות
  3. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא 5K, ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, מכונות וירטואליות, וגיימינג פשוט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורי…

• 17 תגובות
    • 3.6k צפיות
  4. המקבוק המאולתר שלי מגיע לימיו האחרונים ("מק-קולקל"), ואני עוד אתקע בלי מחשב בחדר - שזה חמור מאוד. להביא את הנייח זה ברדק מארץ הברדקים. צריך נייד חדש. דרישות: מחשב שעובד. בעיקרון אני לא חושב שאריץ עליו סימולציות כלשהן, אך רצוי שתהיה לי אפשרות כזו, ולו מוגבלת. משקל וכו'- לא ממש מעניין אותי, אני לא מתכוון לסחוב אותו יותר מדי וגם אם כן, מחשב כבד לא מזיז לי (אחרי המצ'וק-מק ששוקל איזה 2.7 קילו זה לא בעיה). כמובן שמשקל נמוך זה עדיין טוב. מסך- 15-15.6 אינץ' נשמע לי אופטימלי. הכי משתלמים בקטגוריה הזו, וגם נעים שיש מסך טוב. בנוסף רובם כוללים כונן אופטי, שיש לי בו שימוש מדי פעם. סוללה- ממש כדאי שתהיה טובה, אבל זה לא שובר עסקה. מערכת הפעלה- רצוי שיגיע עם וינדוס OEM, רצוי 7 אבל ג…

• 20 תגובות
    • 3.6k צפיות
  5. Started by alon134,

שלום , אני מעוניין לקנות מחשב חדש לעצמי והנה מפרט שחבר הכין לי מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon XP 2500+(512k 333) 1 550 550 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT כמות מחיר סה"כ AN7 ?Guru 1 620 620 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512MB Infineon 1 470 470 כרטיסי מסך? ATI כמות מחיר סה"כ RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1 1780 1780 דיסקים קשיחים? MAXTOR כמות מחיר סה"כ 120GB (8MB) SATA 1 620 620 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? DVD כמות מחיר סה"כ Liteon x16 1 180 180 צורבים? כמות מחיר סה"כ Lite-on 52 x 32 x 52 (box) 1 230 230 מארזים? כמות מחיר סה"כ ATX MIDI 400W usb,p.stab.,window 1 260 260 מקלדות? כמות מחיר סה"כ MS Internet …

• 42 תגובות
    • 3.6k צפיות
  6. Started by Murmur,

שלום, אני קונה מחשב חדש. התייעצתי לפני כחודשיים אבל בינתיים נסעתי וחזרתי ואני לא בטוח מה התחדש. הנה הפרטים: אני מנסה להרכיב מפרט מאוזן עם יחס עלות/תועלת גבוה ואופק שדרוג מקסימלי. שימושים: משרדיים 'כבדים' (Matlab, ArcGIS, עיבוד תמונה בפוטושופ כולל פילטרים מורכבים, עיצוב ב-Indesign), צפייה בסרטי HD וקצת עריכת וידאו ביתית ב-HD. לא משחק משחקים. תקציב: 3500 עד 4000 ש"ח (המרווח לאפשרויות הטומנות בחובן שיפור משמעותי) אוברקלוק: מתוכנן, לא היסטרי לשבירת שיאים, אלא כדי להפוך מעבד תקציבי למעבד קרנף. שקט: 8 מתוך 10 (אפילו 8.5) ציוד היקפי דרוש: רק מקלדת, ואם מישהו יכול להמליץ על כרטיס WIFI - גם טוב. מערכת הפעלה: תותקן Win 7, יש לי כבר ציוד קיים: מסך 22", עכבר, רמקולים הרכבתי את המפרט …

• 51 תגובות
    • 3.6k צפיות
  7. Started by ben-zone,

מיועד לגלישה באינטרנט ועבוד תמלילים כך שלא נדרש מעבד אדיר או כרטיס מסך מדהים. מה שכן נדרש זה לוח ומארז קומפקטיים ככל האפשר, ודגש על פעולה שקטה. מסתפק בקשיח רגיל. תקציב - לא ממש קריטי (אם כי אני מעריך שעקב ההסתפקות בביצועים חלשים לא יהיו הפתעות מגונות). תודה מראש לעונים. בן

8. אחרי המון עזרה והכוונה מאנשי הפורום, זה המפרט הסופי שהורכב אשמח לשמוע ביקורת עליו ואם יש הצעות לשיפור/חיסכון התקציב היה 4000 שקלים הוספתי עוד קצת בשביל המפרט הבא המחשב יהיה בעיקר לצורך עבודה עם תוכנות כמו אוטוקאד סקאצאפ ופוטושופ וגם לצורך גיימינג. המון המון תודה. הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - AMD Socket - AM4 YD1600BBAEBOX - AMD - AMD RYZEN5 1600 - 6 Cores - 12 Threads - 3.2Ghz - 65W TDP - BOX With Spire Fan... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 1033/1012 ₪ לוחות אם - AMD Socket AM4 PRIME-B350-PLUS - ASUS - PRIME B350-PLUS - AM4 - 4x DDR4 64GB 3200MHz - HDMI - DVI - VGA - CrossFir…

• 18 תגובות
    • 3.6k צפיות
  9. שלום, אני רוצה לשדרג את המחשב הזקן שלי (נולד ב2009!!!) שימוש עיקרי הוא משחקים עריכת תמונות בPS ועריכת וידאו בPremiere Pro יש לי היום (ואני רוצה לשמור): GV-N760OC-4GD קירור לתושבת 1156 Ultra-120 eXtreme (הבנתי שיתאים ל1151 זה נכון?) כונן קשיח 1TB Black WD1003FZEX חשבתי לקנות: Asus Z170 PRO GAMING Intel Core i7-6700K Skylake Corsair HX850I (האם אני צריך יותר?) Western Digital Green WD20EZRX 2TB Corsair 16GB DDR4 2666MHz CMK16GX4M4A2666C15 תודה מראש לעוזרים...

• 11 תגובות
    • 3.6k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה (פיתוח ווב ותכנות), ושימוש כללי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ספציפי לתכנה מסויימת. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Star Citizen, Planet side 2, מיינקראפט עם מודים וshaders. והרבה אמולטורים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות…

• 17 תגובות
    • 3.6k צפיות
  11. שלום לכולם. זו שאלה ממש פשוטה ואפשר לעזור לי תוך שנייה. יש לי כרגע מחשב גם כן לנובו דגם s206, ושם יש לי בעיה: הוא הגיע עם ווינדוס 8 אבל כשאני מעדכן אותו לווינדוס 8.1 משטח המגע לא עובד טוב. מה שקורה זה שהוא לא תומך בפתיחת תפריט עם לחיצה בשתי אצבעות על משטח המגע (מבינים למה אני מתכוון?) ואני חייב ללחוץ על הלחצנים בתחתית המשטח. עכשיו אני מתכנן לקנות מחשב חדש וחשבתי על הפלקס 2. מה שחשוב לי לוודא זה שאין שם את אותה בעיה כי אם זה ככה אני לא אקנה. אז אני מחפש מישהו שיש לו אותו רק שיגיד לי אם משטח המגע תומך בכל המחוות. תודה.

• 4 תגובות
    • 3.6k צפיות
  12. Started by haveri,

אהלן, שאלתי כאן כבר שאלה על הצעה למפרט אבל בינתיים כבר קיבלתי הצעה מחנות ורציתי לשמוע את דעתכם על המפרט הבא: 1. Intel core i7 5820k 2. CPU FAN: Noctua NH-L9i Cpu cooler 3. Motherboard: MSI X99SLI Plus LGA2011-3 4. RAM: G.Skill Ripjaws-4 4x8GB DDR4 2400Mhz 5. Grapihc Card: MSI GT620 1GB DDR3 DX11 VGA DVI HDMI 6. SSD Drive: Intel 530 Series ssdsc2bww120a401 120Gb SSD sata III 7. SeaSonic 620W Active Pfc Modular 80+ Bronze M12I EVO PSU 8. Crosair Caribde 300R Windowed Compact PC no PSU אין פה הארדיסק חוץ מהSSD כי יש לי כבר כונן קשיח של Western Digital Black 3T אשמח מאוד לשמוע מה דעתכם על הלוח, סוג הזיכרון, המארז הספק כוח וכו' תודה!

• 21 תגובות
    • 3.6k צפיות
  13. Started by shai87,

מדובר במחשב הזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=756075 כן, גם הביקורת עליו היא שלי למחשב נשארו 3 שנות אחריות עד הבית אני מנסה לדעת את ערכו כי אני חייב מחשב נייד לצרכים שונים לגמרי, קניתי אותו לצורך לימודי הנדסה ובחרתי לאחר שנה במסלול שונה לגמרי. אני חייב מחשב חדש עם סוללה שתחזיק לפחות 7 שעות והמחשב הזה לא נותן לי מעל שעתיים. אשמח לדעת כממה הוא שווה היום, תודה רבה שי.

• 3 תגובות
    • 3.6k צפיות
  14. Started by hjsv41,

1. מה התקציב המקסימאלי?6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך אבל לא להתפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עם זה לשיפור משמעותי אז אפשר עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf4 crysis3 ועוד משחקים שיצאו בעתיד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אני ארצה לקנות מסך מתאים -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדו…

• 34 תגובות
    • 3.6k צפיות
  15. הרכבתי מחשב דיי טוב לדעתי והיתי רוצה את דעתכם. Dragon AX-01SLD Aluminum Case Silver + חלון +3 מאווררים Intel P4 2.4 256 samung ddr לוח אם P4S533 Audio ASUS ספקANTEC 380v השמח לשמוע תגובות תודה.(כל שאר הרכבים כבר יש לי לכן אני מתלבת בקשר לחלק הזה של המחשב.)

• 15 תגובות
    • 3.6k צפיות
  16. Started by d100,

אני מתכוון בין Think Pad לבין סדרות אחרות? ראיתי שנתונים טכניים בעקרון דומים. אבל תמיד מבליטים את Think Pad. מה הסיבה?

• 2 תגובות
    • 3.6k צפיות
  17. שלום, צריך את עזרתכם. 1.מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500 ש"ח, אפשר חריגה עד 6700 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר גיימינג כבד, ועבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך טוב בלבד. כל השאר יש. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך הכל דגש על ssd טוב. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין העדפה או הגבלה, אין צורך באורות. 7. האם יש…

18. המפרט של המחשב שלי במפרט בצד. אני צופה בהרבה סרטים במחשב, אני רוצה להגדיל את חווית הצפייה, אני צופה לרוב בX264. האם אני מנצל את כל הרזולציה של הסרטים הללו? או שהמסך והכרטיס מסך לא נותנים לי לנצל אותם עד הסוף? אני רוצה להתחיל לראות גם H264, בקיצור להפוך את המחשב לHTPC. השאלה שלי, מה עדיף: 1. לקנות מעבד כפול ליבה? מה התקציבים לאחד סטנדרטי וחזק? 2. כרטיס מסך חדש תומך HDTV? 3. או בכלל לחסוך כסך למסך חדש עם רזולציה יותר גדולה תומך HD? 4. לקנות כרטיס קול? או בכלל ששנים מהם? עצות, עזרה, דעות יתקבלו בברכה. תודה

• 56 תגובות
    • 3.6k צפיות
  19. Started by star010101,

שלום לכולם קיבלתי את המחשב נייד במבצע של אורנג' (PVAILION DV6 1110EJ CPU T4200) ולאחר כמה בדיקות הבנתי שזה משתלם לשדרג המעבד לסדרה 8\9. אפשר לקנות מעבד ב200 דולר בEBAY. השאלה שלי היא איך אני מגלה לאיזה מעבד ניתן לשדרג ? עברתי על כל המסמכים שקיבלתי מHP , ועל כל האתר שלהם ואין שום אזכור לגביי הלוח, לגביי אפשרויות שדרוג של מעבד וכו. יש למישהוא מושג איך\איפה אני אוכל לקבל מידע מהימן מהסוג הזה ? תודה רבה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 3.6k צפיות
  20. Started by HORHOQ,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 CRYSIS 3 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול…

• 48 תגובות
    • 3.6k צפיות
  21. Started by shay0200,

שיהיה עם כרטיס מסך טוב,אם לא הכי טוב. ומעבד אינטל טוב - אולי Intel® Core2 Extreme processor QX9770 ? שיש כסף למה לא? ;D הצעות למפרטים? תודה רבה!

• 45 תגובות
    • 3.6k צפיות
  22. Started by Stingray,

אשמח להצעת מחיר למחשב שאני מעונין למכור בימים. זה בדיוק המחשב: http://www.amazon.com/Lenovo-ThinkPad-129126U-13-3-Notebook/dp/B00535BU38 כרגע מריץ לינוקס אבל ניתן להחליף. המפרט: Lenovo ThinkPad X1 (129126U) 13.3" LED Notebook - Core i5 i5-2520M 2.50GHz - 4G DDR3 320G HDD - Black תודה!

• 3 תגובות
    • 3.6k צפיות
  23. Started by elyasaf755,

היי, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי כדי שBF3 יוכל לעבוד עליו כמו שצריך, גם אם זה יהיה על הגראפיקה הכי נמוכה, אבל שבאמת שהמחשב יחזיק את המשחק כמו שצריך - זה הכי חשוב! המפרט הקיים הוא: לוח אם - ASRock G14C-GS מעבד - Intel Core 2 Quad Q8300 2.5 GHz זכרון - 2GB RAM DDR2 כ.מסך - Gigabyte GT 220 בנוסף, אני מעוניין גם במערכת קירור יעילה, אבל זה כבר בונוס אם נשאר מהתקציב. וכמובן שהתקציב הוא 900 ש"ח, אפשר לחרוג עד 950 בערך, אבל כמובן שאני מעדיף להוציא כמה שפחות...אז לא חייבים לנצל את כל התקציב... תודה רבה, ושיהיה אחלה יום! -אליסף

• 33 תגובות
    • 3.6k צפיות
  24. Started by Adam S,

שלום, עד עכשיו הייתי 4 שנים עם carbon x1 והייתי סופר מרוצה. אבל המסך שבור והחלפה שלו תעלה לפחות 1500 ש"ח פה בארץ. שלום 1. תקציב: 4500 2. שימושי המחשב : עבודה משרדית בעיקר, פתיחה של הרבה חלונות במקביל 3. האם יש צורך בציוד הקפי : ללא צורך בציוד הקפי 4. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 5. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 6. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? windows 7. מתי מתוכננת קניית המחשב?בשבוע הקרוב 8. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים ספציפיים? שיהיה קל ולפחות שתי יציאות של USB מהיר …

• 27 תגובות
    • 3.6k צפיות
  25. היי חברים, אני מעוניין להרכיב מדיה סנטר לסלון בבית שלי, הוא יחובר לLCD 60 אינצ', ההתלבטות שלי היא אם לבנות אותו כך שיתמוך רק בFHD או שאם תוספת לא גדולה של כסף תוכל לשדרג אותי לתמיכה ב4K במידה בעתיד אחליף טלוויזיה לאחת תומכת 4K אז יהיה לי יותר משתלם לכן אני רוצה שני מפרטים, אחד ל4K ואחד לFHD כך שאוכל לראות מה הבדל המחירים בינייהם. 1. מה התקציב המקסימאלי? - התקציב הוא לא אישיו, אני רוצה שהדרישות שלי יענו על הצד הטוב ביותר אבל עדיף להשאר באזור ה2.5-3K 2. מה שימושי המחשב? - מדיה סנטר לסלון עם LCD 60 אינצ'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש - XBMC\פופקורן טיים ועוד תוכנות להזרמת וידאו בFHD ו4K. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לצ…

• 16 תגובות
    • 3.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.