ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
כמות. מוצרים סה"כ 1 Antec TruePower 480 Watt 675 ש"ח 2 WD SATA 74GB 10000 RPM 2,232 ש"ח 1 Corsair TWINX 1024MB PC4000 PRO LED 2*512MB DDR 500 2,018 ש"ח 1 ThermalTake Aluminum Tsunami Series X Window Silver VA3000SWA 785 ש"ח 1 AMD Athlon 64 FX-55 (939-pin) Box 5,624 ש"ח 1 Danger Den DD12V-D4 pump 550 ש"ח 1 DangerDen TDX 1/2 Copper Water Block - Athlon64 404 ש"ח 2 Danger Den NV-68 (Nvidia 6800 series) 1/2 ID Water Block 1,380 ש"ח 1 Danger Den Black Ice II Xtreme Radiator - Black 1/2 650 ש"ח 1 TYGON TUBING 1/2 10 Feet 242 ש"ח 1 Danger Den Bay Reservoir High-Density Polyethylene 200 ש"ח 1 WD SATA 200GB 8MB 7200 RPM …
-
- 48 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום אני צריך ייעוץ ברכישת מחשב נייד לחייל המחשב יהיה מיועד בעיקר לאינטרנט,מסנג'ר,ומשחקים לא לשכוח שאני חייל ולכן שלא יעלה המון המון כסף דרך אגב:אני גם מתכנן ללמוד באוניברסיטה עוד כחצי שנה,אז שהמחשב יהיה גם לעבודות משרדיות תודה לגבי משחקים אני מדבר על משחקים חזקים שירוצו על המחשב כמו COD החדש וכו'
-
- 45 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייח חדש. התקציב שלי הוא כ5.5K, עם חריגה של 0.5K. השימושים הם וירטואליזציה, סרטים ועריכת תמונות (תחביב). המחשב לא ישמש למשחקים, ולכן אני מתלבט אם לרכוש כרטיס מסך חיצוני "בסיסי" בכמה מאות ש"ח או להשתמש במובנה בלוח. השקט דיי חשוב, ולכן חשבתי על מעבד שלא מסדרת הK שצורך פחות חשמל. כמו כן לא מתוכנן OC (אחח.. היו ימים.. חבל שאת הפרויקט שלי מ~2004 כבר לא ניתן למצוא ) חשובה לי המהירות של הוירטואליזציה (מספר מכונות של ווינדוס/לינוקס) ולכן אני מעוניין ב2 כונני SSD, אחד למעה"פ ואחד לוירטואליזציה. אני רוכש את המחשב לטווח הרחוק, ולכן אני מוכן להשקיע, למרות שאולי היה ניתן לרכוש רכיבים חלשים יותר ולחסוך ע…
-
- 19 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום רב, אני כבר הרבה זמן מחפש מחשב נייד, נתקלתי במחשב הבא Acer Aspire 5730Z T3200 באתר PC4U. במחיר 2.900 אני צריך את המחשב בעיקר לעבודות OFFICE, סרטים, אינטרנט. יש לי כמה שאלות- האם מחשבי ACER אמינים? האם השירות שנותנים (אמר לי הנציג של האתר שנותנים שרות עד הבית) הוא איכותי? האם האתר הזה טוב ואמין? אשמח לכל חוות דעת נוספת, תודה.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום, לאחר קבלת הערכת מחיר גבוהה מאוד על המחשב הישן, אני מתלבט אם לקחת אותה או לקנות חדש. יש לי Dell XPS L502X עם 8 ג'יגה זיכרון פנימי ,750GB HD ומסך 15.6. עלות תיקון (לוח אם ועוד כמה דברים קטנים) היא באיזור ה2500 ש"ח. ההתלבטות היא אם לשלם על התיקון ולשדרג ל16GB זיכרון פנימי ו256SSD שהתיקון והשדרוג יסתכם באיזור ה3700 ש"ח, מה שהיה מחיר המחשב במקור. או לקנות חדש. האופציה השנייה שעומדת בפני היא לקנות לפטופ חדש. לצערי לא מצאתי שום לפטופ שעומד בקריטריונים שלי, מחפש משהו עד 1700$. אני מחפש לפטופ עם לפחות 12 גי'גה זיכרון פנימי ,256GB SSD ומסך 13-14". היחידים שמצאתי עם 12 או 16 ג'יגה היו עם מסך 15.6 או 17.3 ושקלו בהתאם. אין לי בעיה לקנות מארה"ב אם נתמך באחריות גם בארץ. אני יוד…
-
- 14 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
האם יש מישהו שמכיר את הדגם הזה או קנה אותו או אפילו סתם מבין ויכול לחוות דיעה? האם אני צפוי להתקל בבעיות מבחינת אחריות חיבור לחשמל או שפת מערכת ההפעלה? הדגם מגיע עם 128 גיגה הארד דיסק 4 גיגה זכרון מסוג DDR3 מעבד i5 1.6 ומערכת הפעלה וינדוז 7 PRO 64 bit. אשמח לתשובה שתעזור לי מאוד כמעט ולא מצאתי מידע ברשת לגבי הדגם הזה בטח לא בישראל. תודה לכולם.
-
- 21 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום, צריך מחשב נייד לצרכים הבאים: 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים , גלישה , נטפליקס וחיבור לטלוויזיה Full HD, ואחסון תמונות וסרטים (1 טרה יספיק) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Netflix -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכו…
-
- 15 תגובות
- 3.8k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 שח, ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים (מיינקראפט בעיקר כרגע) ועבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב, המחשב בחדר השינה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיף לא ענק מדי ובלי אורות מיותרים, נושא האורות לא קריטי בגדול 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מח…
-
- 3 תגובות
- 3.8k צפיות
- 1 follower
-
-
נייח ב5K לעריכת וידאו (Topaz AI, Vegas, Davinci), למידת מכונה מקומית 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת וידאו (Topaz AI, Vegas, Davinci), למידת מכונה מקומית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. אבל רוצה לציין שמעדיף אחסון 1 או 2 טרה למערכת ההפעלה מהיר (NVME הכי מהיר היום?) ואפשרות לחבר 6 דיסקים קשיחים נוספים בנפח 16T כל אחד בתוך המארז ב RAID 5 (הדיסקים הקשיחים קיימים מוכנ…
-
-
- 16 תגובות
- 3.8k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לקנות מחשב חדש - מאפס - ולשם כך החלטתי לפשפש קצת באינטרנט, קראתי כמה וכמה מאמרים (גם את הדיון המושקע שיש פה בפורום) ותגובות אך עדיין לא הצלחתי להבין הרבה דברים. הגעתי לאתר והתרשמתי שיש פה אנשים מקצועיים, תרבותיים ובעלי רצון לעזור. יש לי הרבה חורים ופערי מידע בכל הקשור לחומרה, לכן אפנה אל ליבכם ואבקש להיות סובלניים. אם תוכלו לעזור לי להרכיב מחשב, ולצייד אותי גם בהסברים על הדרך אני אשמח מאוד. לפני שנתחיל, אני רוצה לציין ארבעה דברים: 1) הקנייה היא רק למחשב עצמו - בלי מסך, עכבר, מקלדת , רמקולים ואביזרים חיצוניים אחרים. 2) אני לא מבין בכלל בOC, והייתי רוצה מחשב שלא תלוי באפשרות הזו על מנת להגיע לביצועים שאני מצפה ממנו. 3) התקציב התקין שלי נע בין 6000 ל 650…
-
- 22 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום, עד עכשיו הייתי 4 שנים עם carbon x1 והייתי סופר מרוצה. אבל המסך שבור והחלפה שלו תעלה לפחות 1500 ש"ח פה בארץ. שלום 1. תקציב: 4500 2. שימושי המחשב : עבודה משרדית בעיקר, פתיחה של הרבה חלונות במקביל 3. האם יש צורך בציוד הקפי : ללא צורך בציוד הקפי 4. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 5. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 6. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? windows 7. מתי מתוכננת קניית המחשב?בשבוע הקרוב 8. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים ספציפיים? שיהיה קל ולפחות שתי יציאות של USB מהיר …
-
- 27 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אהלן חברים - יש לי מחשב כבן 3 שנים +-, נקנה בזמנו מPCPower בהרצליה - חנות שמתעסקת עם מחשבים וציוד לאולפנים - המחשב ברמת העיקרון היה מיועד לעריכת וידאו\אודיו, למרות שהוא הריץ לי משחקים כמו farcry 3 ו GTA 4 חלק. אני מעוניין למכור אותו כי אני כבר לא מתעסק יותר בעריכת מוזיקה (לא בבית לפחות) ואני גם לא גיימר רציני. יש כמה דברים במפרט שאני לא סגור עליהם ב100 מה הם אומרים - אשמח אם תסבירו לי המפרט הוא כזה (1 ל-1 לפי מה שרשום לי בדף מהחנות): "מערכת מחשב אודיו מקצועי APCi7 Value - Intel i7 860" (מה זה הAPC?) מעבד - Intel Core i7 860 2.80 ~ 3.46 Ghz x4 Quad Core 8MB Cache (מה זה בדיוק הקטע שזה בין 2.8 ל3.46 גיגההרץ, ומה אומר ה8 מגה קאש ?) קירור מעבד - Low Noise Variable Speeds Ad…
-
- 20 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
היי, ה Alienware X51(הקונפיגורציה הגבוה) מתאים לצרכים שלי מכל הבחינות כולל גודל המארז הבעיה היא להביא את הנ"ל לארץ, זה הופך את הענין ללא כלכלי בכלל ומה גם שאני בטוח שבמחיר המקורי אפשר להשיג מפרט טוב יותר ופה אני צריך את עזרתכם... המפרט אליו אני מתכוון הוא האחרון במחיר של 1149$: http://www.dell.com/us/p/alienware-x51/fs ~שימושים: גרפיקה דו מימד ותלת מימד, עריכת וידאו(לא מקצועי), משחקים ושימוש שוטף. ~תקציב: 3800ש"ח חריגה במקרה של רכיב "חובה". ~ציוד הקפי: אין צורך, מחשב בלבד. ~ללא OC. ~ללא SLI. ~חייב להיות שקט עד כמה שניתן. ~כרגע יחובר אליו מסך 21" ובהמשך dell 27. מפרט על פי ה X51: 1. מארז-מחפש משהוא דומה בממדים לנ"ל. 2. לוח אם- כזה שמתאים ל i7 ולמארז שיבחר-חי…
-
- 15 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לקנות מחשב חדש לעצמי והנה מפרט שחבר הכין לי מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon XP 2500+(512k 333) 1 550 550 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT כמות מחיר סה"כ AN7 ?Guru 1 620 620 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512MB Infineon 1 470 470 כרטיסי מסך? ATI כמות מחיר סה"כ RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1 1780 1780 דיסקים קשיחים? MAXTOR כמות מחיר סה"כ 120GB (8MB) SATA 1 620 620 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? DVD כמות מחיר סה"כ Liteon x16 1 180 180 צורבים? כמות מחיר סה"כ Lite-on 52 x 32 x 52 (box) 1 230 230 מארזים? כמות מחיר סה"כ ATX MIDI 400W usb,p.stab.,window 1 260 260 מקלדות? כמות מחיר סה"כ MS Internet …
-
- 42 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום לחברים, 1 רציתי לדעת האם חיבור באופן קבוע לחשמל יכול לפגוע בסוללה שמחוברת באופן למחשב הנייד. 2 כיצד ראוי לטפל באופן ראשוני בסוללה חדשה (פריקה וטעינה וכו) תודה לעונים!
-
- 7 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
החלטתי לשאול כאן את השאלה כי אין מקום מוגדר לשאלה כזו.... האם נכון להשאיר את המחשב נייד רוב הזמן במצב שינה ולעשות לו מחזור של הדלקה כיבוי אחד לשבוע בערך..?? תודה מראש רן
-
- 29 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
האם ידוע לכם על מודם סלולרי + חבילת גלישה (נורמלית ) למחשב נייד עד 100 ש"ח לחודש ? ובכלל האם ידוע לכם על מבצע משתלם ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1101 http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6750 לוח אם GIGABYTE GA-P35-S3 ¤713 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39209 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤368 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 ¤592 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-2GBNQ כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe ¤1726 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV380 צורב Pioneer DVR-112D X18 DVD ¤172 http://skypc.co.il/product.asp?pid=PDVR112DSV מארז ללא ספק NZXT Apollo ¤390 http://skypc.co.il/product.asp?pid=NZApolloB ספק כח Enermax Liberty 400W ¤428 http://skypc.co.il/product.asp?p…
-
- 66 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת את דעתכם כי ברצוני לקנות מחשב נייד של דל בדגם Dell Vostro 5470 VM-RD33-7632 מטרות המחשב זה לסרטים ,עבודות של סטודנט להנדסת חשמל אולי קצת משחקים מחיר המחשב הוא 4000 ש"ח ולפני הקניה רציתי לדעת מה אתם אומרים האם המחשב מספיק טוב בשביל הצרכים האלה או שהייתם ממליצים על מחשב אחר ? אשמח לתשובות בהקדם תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 3.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר אינטרנט, סרטים, עבודה משרדית. בקטנה משחקים(אולי פיפא מתישהו). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא רלוונטי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680:1050...21 אינץ. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ההגדרות של המסך. 3. האם יש צורך…
-
- 21 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום חברים,אחרי הרבה שנים עם המחשב הישן הגיע השעה להתחדש הייתי שמח לקבל את חוות דעתכם לגבי זה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10K עם אופציה לחריגה עד 12 אם זה באמת יעשה את השינוי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? השימוש העיקרי זה לגיימינג,סרטים וסתם שימוש יום יומי 3. האם יש צורך בציוד היקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף מחשב שקט עד כמה שאפשר…
-
- 9 תגובות
- 3.8k צפיות
- 1 follower
-
-
הי חברי המלומדים. אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים מוכן להשקיע עד כ-6000 ש"ח (לא כולל מסך) אני מוכן ללכת על אחד המפרטים הממולצים באתר אבל הם מעודכנים לתחילת נובמבר ואנחנו כבר באמצע דצמבר. מישהו יכול לתת לי מפרט מעודכן באותו המחיר? תודה מראש.
-
- 28 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב של DELL מדגם Inspiron 15R N5110 מעבד intel® Core i7-2670QM cpu זיכרון RAM 8.00 GB כ. מסך intel® HD Graphics 3000 דיסק קשיח 240 GB ssd של חברת kingston אם מישהו יכול להגיד לי איך בודקים על הדיסק קשיח פרטים כי אין לי מושג מה החברה שלו אז אני אעדכן את החברה ואם חסר עוד מידע חשוב גם תגידו לי ואני אוסיף, תודה
-
- 8 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון משחקים קצת עובדים לי לא הכי חלק כמו פעם..מאמין שגלל שהמחשב כבר לא כזה חדש אז חשבתי להשקיע בו קצת ולראות מה אפשר לשפר כרגע יש לי את המפרט הבא: מעבד : intel core i5 750 2.6GHz לוח אם : GA-P55M-UD2 זיכרון : שני סטיקים של 2G כל אחד של G.Skill כרטיס מסך : Readon HD5700 כוננים: 256SSD של PNY ועוד שניים HDD של 500G השאלה שלי אם כדאי להחליף את הכרטיס מסך ואת הזיכרון? או שהלוח אם מגביל אותי ? ראיתי שהוא תומך רק ב PCIExpress 2.0 זאת אמורה להיות בעיה? בלי שום קשר התקציב שלי הוא גג 1500 ש"ח תודה רבה לעוזרים
-
- 24 תגובות
- 3.8k צפיות
-