ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
החלטתי לשאול כאן את השאלה כי אין מקום מוגדר לשאלה כזו.... האם נכון להשאיר את המחשב נייד רוב הזמן במצב שינה ולעשות לו מחזור של הדלקה כיבוי אחד לשבוע בערך..?? תודה מראש רן
-
- 29 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר אינטרנט, סרטים, עבודה משרדית. בקטנה משחקים(אולי פיפא מתישהו). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא רלוונטי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680:1050...21 אינץ. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ההגדרות של המסך. 3. האם יש צורך…
-
- 21 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
-
-
שלום בזמן האחרון משחקים קצת עובדים לי לא הכי חלק כמו פעם..מאמין שגלל שהמחשב כבר לא כזה חדש אז חשבתי להשקיע בו קצת ולראות מה אפשר לשפר כרגע יש לי את המפרט הבא: מעבד : intel core i5 750 2.6GHz לוח אם : GA-P55M-UD2 זיכרון : שני סטיקים של 2G כל אחד של G.Skill כרטיס מסך : Readon HD5700 כוננים: 256SSD של PNY ועוד שניים HDD של 500G השאלה שלי אם כדאי להחליף את הכרטיס מסך ואת הזיכרון? או שהלוח אם מגביל אותי ? ראיתי שהוא תומך רק ב PCIExpress 2.0 זאת אמורה להיות בעיה? בלי שום קשר התקציב שלי הוא גג 1500 ש"ח תודה רבה לעוזרים
-
- 24 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
היי, ה Alienware X51(הקונפיגורציה הגבוה) מתאים לצרכים שלי מכל הבחינות כולל גודל המארז הבעיה היא להביא את הנ"ל לארץ, זה הופך את הענין ללא כלכלי בכלל ומה גם שאני בטוח שבמחיר המקורי אפשר להשיג מפרט טוב יותר ופה אני צריך את עזרתכם... המפרט אליו אני מתכוון הוא האחרון במחיר של 1149$: http://www.dell.com/us/p/alienware-x51/fs ~שימושים: גרפיקה דו מימד ותלת מימד, עריכת וידאו(לא מקצועי), משחקים ושימוש שוטף. ~תקציב: 3800ש"ח חריגה במקרה של רכיב "חובה". ~ציוד הקפי: אין צורך, מחשב בלבד. ~ללא OC. ~ללא SLI. ~חייב להיות שקט עד כמה שניתן. ~כרגע יחובר אליו מסך 21" ובהמשך dell 27. מפרט על פי ה X51: 1. מארז-מחפש משהוא דומה בממדים לנ"ל. 2. לוח אם- כזה שמתאים ל i7 ולמארז שיבחר-חי…
-
- 15 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
http://ksp.co.il/?list_compare=.25610..26344. איך איכות הבנייה שלהם ? הם גם עשויים ממגנזיום ? במה הייתם בוחרים מבין שניהם ? האם בטווח מחירים הנל יש מחשבים עדיפים ?
-
- 7 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שמעו , אני קונה בזמן הקרוב מחשב חדש, אני צריך שתגידו לי אם המפרט הזה טוב: AMD A64 Venice 3000 DFI nF4-DAGF 939 Powercolor Radeon X800XL 256MB DDR 256 BIT VIVO PCI-E A-Data 1024 DDR 400 Chenbro Midi Tower Xpider PC61166 Blue Screwless HEC (Herolchi) 400LTD 2 fan Low-Noice Power Supply Liteon 16/48 Retail DVD-ROM Microsoft K4900124 Multimedia Keyboard Microsoft OEM Optical Mouse זהו זה..מסך , רמקולים והארדיסק כבר יש, איך המפרט? יש משהו שאפשר לשפרלהחליף במשהו אחר? בעיקר יש לי התלבטות בקשר ללוח אם.. תודה מראש
-
- 39 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
ההעדפה לאינטל היא כי יש גישה במשפחה לחנות עובדי אינטל שבה אפשר לרכוש מעבדים ורכיבים נוספים במחיר זול יותר לרוב ממחירי השוק. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 , א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 אם זה ממש קריטי אבל עדיף לחסוך ולא להגיע למקסימום התקציב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ומדיה (עבור ילד בן ~13) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן, גיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - משחקים מודרניי…
-
- 7 תגובות
- 3.8k צפיות
- 1 follower
-
-
כעיקרון יש לי PS4 אז אני צריך את המחשב למשחקים בנוסף אבל אני לא צריך שיהיה HIGE END, בעיקר חשוב לי להריץ את המשחקים שפסספתי בשנה שנתיים האחרונות למשחקים העתידים יש לי תPS4 , אני משתמש מולטיטאסקינג כבד (יכול להריץ 20-30 חלונות במקביל) לכן אני צריך 8 גיגה של ראם (אולי אפילו יותר ?) המחשב שלי כיום בן 5 , כול 20 דקות עושה ריסט גם אחרי פרמוטים והוא מרעיש כמו לא יודע מה אני חושב שנהייתה לי פגיעה בשמיעה מרוב שהוא מרעיש ( אני יושן עם המחשב ליד ) התקציב עד 2800-2900 וצריך שיהיה בו SDD .
-
- 15 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט למחשב שייעודו הוא להריץ בצורה טובה את תוכנת הסימטרון. את דרישות התוכנה ניתן לראות פה: http://www.cimatron.com/SIP_STORAGE/FILES/5/3395.pdf השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שניתן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סימטרון א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). סימטרון - פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)…
-
- 2 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייח חדש. התקציב שלי הוא כ5.5K, עם חריגה של 0.5K. השימושים הם וירטואליזציה, סרטים ועריכת תמונות (תחביב). המחשב לא ישמש למשחקים, ולכן אני מתלבט אם לרכוש כרטיס מסך חיצוני "בסיסי" בכמה מאות ש"ח או להשתמש במובנה בלוח. השקט דיי חשוב, ולכן חשבתי על מעבד שלא מסדרת הK שצורך פחות חשמל. כמו כן לא מתוכנן OC (אחח.. היו ימים.. חבל שאת הפרויקט שלי מ~2004 כבר לא ניתן למצוא ) חשובה לי המהירות של הוירטואליזציה (מספר מכונות של ווינדוס/לינוקס) ולכן אני מעוניין ב2 כונני SSD, אחד למעה"פ ואחד לוירטואליזציה. אני רוכש את המחשב לטווח הרחוק, ולכן אני מוכן להשקיע, למרות שאולי היה ניתן לרכוש רכיבים חלשים יותר ולחסוך ע…
-
- 19 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תוכלו לעזור לי בבחירת מחשב נייד חדש לאבא, הלכתי לאיבוד קצת . * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות (בעיקר אופיס והרבה מצגות) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?15.6מבריק * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) HD 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? לא כלכך משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להג…
-
- 20 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום, עד עכשיו הייתי 4 שנים עם carbon x1 והייתי סופר מרוצה. אבל המסך שבור והחלפה שלו תעלה לפחות 1500 ש"ח פה בארץ. שלום 1. תקציב: 4500 2. שימושי המחשב : עבודה משרדית בעיקר, פתיחה של הרבה חלונות במקביל 3. האם יש צורך בציוד הקפי : ללא צורך בציוד הקפי 4. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 5. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 6. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? windows 7. מתי מתוכננת קניית המחשב?בשבוע הקרוב 8. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים ספציפיים? שיהיה קל ולפחות שתי יציאות של USB מהיר …
-
- 27 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
חברים שלום, אני מעוניין לרכוש מיני נייד - ללא מגבלת תקציב כאשר אני מעוניין שהמחשב יהיה יחסית חזק ויוכל להריץ אינטרנט אופיס באופן חלק וללא קרטועים שיתאפשר לשחק בו משחקים (לא מתכוון למשחקים מתקדמים מידיי) ולהריץ בו סרטים חשוב לי מאוד שהמקלדת תהייה נוחה ככל שניתן ושהמחשב יהיה יחסית קל - ולכן אני מעדיף מיני ולא מחשב נייד רגיל הדגמים שאיתרתי בינתיים ונראים לי מתאימים פחות או יותר למה שאני מחפש HP 311C ASUS 1201 N HP DV2- 1125 EA אשמח אם מי שייענה ינמק למה אותו דגם עדיף על האחרים - אני פתוח גם להצעות/דגמים אחרים אם ישנן כמו כן, מנצל את הפוסט לשאלה כללית האם ישנה בעייה להריץ על מיני נייד WINDOWS 7 ובדגש על דגם ACER D250 אותו אני שוקל לקנות במידה ואחליט ללכת על אופציה של מיני נ…
-
- 13 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
התקצב שלי הוא 5500 ש"ח +- המחשב הוא למשחקים כבדים שירוצו עליו טוב בהגדרות הגבוהות ביותר(משחקים כבדים גם כגון Crysis) אני לא צריך ציוד הקיפי בכלל אני לא צריך כוננים קשיחים,לא צריך כונן דיסקים(dvd),לא צריך כרטיס קול בנסוף למה שמגיע עם הלוח אם אין לי העדפות לחברות למיניהן והעיצוב ממש לא חשוב לי.. יש לי מערכת הפעלה חוקית אז אני לא צריך המחשב לא צריך ליהיות מיועד לOC בקשה אחת: אני רוצה שהמעבד יהיה הQ6600 והכרטיס מסך GeForce 8800GTX תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 43 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
הי חברי המלומדים. אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים מוכן להשקיע עד כ-6000 ש"ח (לא כולל מסך) אני מוכן ללכת על אחד המפרטים הממולצים באתר אבל הם מעודכנים לתחילת נובמבר ואנחנו כבר באמצע דצמבר. מישהו יכול לתת לי מפרט מעודכן באותו המחיר? תודה מראש.
-
- 28 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד לפי המפרט הבא : * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, גלישה באינטרנט וכו' * גודל המסך 14"-15" עדיפות למאט אך לא חובה * רזולוציית המסך? FHD ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט עדיפות למקלדת מוארת (לא חובה) * משקל רצוי? 1.5-2 קילו, למשקל עדיפות גבוהה * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? מאמין שזמן סולל "רגיל" יספיק (מניח שכ 3-4 שעות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3, HDMI * Bluetooth? כן גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? עדיפות גדולה לSSD בלבד של 256GB ומעלה * כונן אופטי? אין צורך, אפילו עדיף שלא לטובת המשקל * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? במידה ויירכש בארה"ב, עדיף שתהיה אחריות בינלאומית * הא…
-
- 16 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידיאו בינונית בפרימייר וקצת באפטר אפקטס אולי.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרמייר , תדיר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? יש צורך במסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב ה…
-
- 22 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
מפרט לילדה שרוב יעודו הוא לפרוטנייט וגיימינג. לגבי מעבד \ לוח \ SSD יש לי אופציה לקנות בנפרד במחירים מוזלים: Intel Core i7-8700 | GIGABYTE Z370 Gaming 7 - 425$ Intel Core i7-8700 | GIGABYTE Z370 Gaming 3 - 340$ Intel® Core™ i3-8350K | Z370 AORUS Gaming 3 - 265$ או רק מעבד: Intel® Core™ i7-8700 Processor - 181$ Intel® Core™ i5-8600K Processor - 150$ SSD: Intel® SSD 760p Series (512GB, M.2 80mm, PCIe 3.0 x4, 3D2, TLC) / 256GB - 170$ / 88$ מה דעתכם מה כדאי לקחת מהאופציות אם בכלל או מה כדאי להוסיף למפרט? מדובר רק על מחשב ללא אביזרים נילווים. תקציב כולל של 4000 שח תודה
-
- 5 תגובות
- 3.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היי לכולם בעיקרון מדובר על מחשב לשימושי אינטרנט, הורדת וסרטים, אופיס וגלישה וחשוב שהוא יהיה בגודל של 15.6 אבל בשאיפה שיחזיק יותר משנה-שנתיים (ולכן נלקח מעבד I7, כיוון שההפרש מI5 הוא של כ500 שקלים) ההתלבטות העיקרית היא בין 2 מחשבים שניהם מגיעים עם מעבד I7-6500U, זיכרון 8GB, הרד דיסק שהוא לא SSD (יש כוונה לשדרג בהמשך כנראה) מסך FHD יש להם גם כרטיס GEFORCE 940 שהוא ממש לא משמעותי פשוט לא ראיתי מחשב עם מפרט דומה (בגודל 15.6) בלי כרטיס מסך ייעודי ומעבד I5-I7 של SKYLAKE Asus X555UB עולה 3900, 3 שנים אחריות עם שליח עד הבית https://www.pc365.co.il/product-6565-Asus_X555UB_DM080T המחשב הש…
-
- 10 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום שוקל לקנות אצל זיגזג פתרונות מחשוב (יהוד) מחשב בהתאמה אישית בסכום של 8500 שקל. מבקש לשמוע חוות דעת עליהם מאנשים שהתנסו בקשר איתם. בתודה
-
- 4 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
כמות. מוצרים סה"כ 1 Antec TruePower 480 Watt 675 ש"ח 2 WD SATA 74GB 10000 RPM 2,232 ש"ח 1 Corsair TWINX 1024MB PC4000 PRO LED 2*512MB DDR 500 2,018 ש"ח 1 ThermalTake Aluminum Tsunami Series X Window Silver VA3000SWA 785 ש"ח 1 AMD Athlon 64 FX-55 (939-pin) Box 5,624 ש"ח 1 Danger Den DD12V-D4 pump 550 ש"ח 1 DangerDen TDX 1/2 Copper Water Block - Athlon64 404 ש"ח 2 Danger Den NV-68 (Nvidia 6800 series) 1/2 ID Water Block 1,380 ש"ח 1 Danger Den Black Ice II Xtreme Radiator - Black 1/2 650 ש"ח 1 TYGON TUBING 1/2 10 Feet 242 ש"ח 1 Danger Den Bay Reservoir High-Density Polyethylene 200 ש"ח 1 WD SATA 200GB 8MB 7200 RPM …
-
- 48 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לקנות מחשב חדש לעצמי והנה מפרט שחבר הכין לי מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon XP 2500+(512k 333) 1 550 550 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT כמות מחיר סה"כ AN7 ?Guru 1 620 620 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512MB Infineon 1 470 470 כרטיסי מסך? ATI כמות מחיר סה"כ RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1 1780 1780 דיסקים קשיחים? MAXTOR כמות מחיר סה"כ 120GB (8MB) SATA 1 620 620 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? DVD כמות מחיר סה"כ Liteon x16 1 180 180 צורבים? כמות מחיר סה"כ Lite-on 52 x 32 x 52 (box) 1 230 230 מארזים? כמות מחיר סה"כ ATX MIDI 400W usb,p.stab.,window 1 260 260 מקלדות? כמות מחיר סה"כ MS Internet …
-
- 42 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום חברים התחדשתי בנייד דל vostro 1015 כמה זמן צריך להטעין אותו פעם ראשונה? אפשר לעבוד איתו תוך כדי הטענה ראשונה? האם כיבוי של מחשב נייד מתבצע באותה דרך כמו מחשב רגיל ז"א - התחל - כיבוי או פשוט סוגרים את המארז והוא נכבה ?
-
- 1 תגובה
- 3.7k צפיות
-