אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,913 דיונים בפורום זה
-
אני צריך להעביר משני מחשבים נתונים עכשיו חשבתי על: 1)האם אפשר להעביר דרך USB? 2)והאם אפשר דרך SERIAL PORT ואם כן איך?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות hd חדש בנפח 60 Gb, איזה hd כדאי לי ? חשבתי על Seagate Baracuda 60GB 7200RPM או על WD 60GB 7200 8M Buffer כשה wd עולה 80 שקל יותר, האם הוא שווה את ההפרש? איזה מבין הדיסקים הנ"ל נחשב אמין יותר? והאם יש לכם הצעות אחרות?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם הוא השקעה טובה במהירויות של 48\16. פן נוסף הוא הרעש שלו האם מישהו שמע או יודע
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
לפני רגעים ספורים התגנבה לאוזני שמועה : שרוב ה BUFFERS של ה HDS הפופולריים כולל הWD 8MB לא פעיל אין הבדל ממשי מבחינת הBUFFER בין הגירסאות השונות. השמועה היא מבוססת שכן היא הגיע ממקור המבין בחומרה וכן בתוכנה של HD. יש לציין שהתכונה של הBUFFER אינה פועלת משום שהDRIVER ב WINDOWS לא תומך בתכונה זו של הHD ולא משום שהיא לא מאופשרת פיזית.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש לקנות אחד כזה...עכשיו אני מחפש אחד שגם קורא\מוחק DVDRW . תמליצו לי על אחד טוב...והאם יש כבר DVDRW שהם 2 sided??? (צורבים על שני צדדים???)
-
- 5 תגובות
- 921 צפיות
-
-
ברצוני לדעת האם הצורבים מסוגלים לכתוב על 100 דקות דיסק?? ואני מתכוון לדגמים של הX48 והX52? זה שיקול מאוד רציני בקניית הצורב. אהה ועוד שאלה האם הצורבים מסוגלים לכתוב גם דיסקים מוגנים ולעבוד עם תוכנת CLONE CD ? גל
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי צורב teac cw-540e 48*12*40 ודיסקים של 100 דקות , אני רוצה לצרוב עליהם , אך אני לא יודע כיצד , מישהו יכול ללמד אותי או לשלוח לי מדריך ? תודה מראש .
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ה-Bios מזהה את הדיסק ללא כל תקלה. שמעתי שיש צורך בהגדרות מיוחדות בגלל מחסום ה-137 ג'יגה. אני עובד עם Windows XP והכל נראה מזוהה בקלילות. יש צורך להגדרה מיוחדת כלשהי? תודה.
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אוקי ככה בגלל ששמעתי שיתכילו ליצר עוד כמה זמן משחקים בדיסקי d.v.d רציתי לדעת את דעתכם על זה, לדעתי זה טוב למרות שיש צדדים שללים גם.רק שתדעו כיMetal Gear Solid 2 :Substance יופץ רק בדיוידי וזה כבר בטוח. חיובי- אוקי אז לא נצתרך לסבול יותר משחקים כגון אנריל טורנמנט 2003 שתופס 3דיסקים,וגם יוצרי המשחקים לא יצתרכו לחסוך במקום ולצמצם כל מיני דברים במשחק. שלילי- אוקי זה קצת לא חוקי אבל חפיף יש אנשים שלא קונים משחקים ומורידים אותם , אבל במקרה שיתחילו ליצר בדיוידי אז כל משחק יתפוס הרבה וזה יכך הרבה מאוד זמן להוריד אותו, וגם לא לכולם יש כסף לקנות כונן d.v.d.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
איך אני בודק שהדיסק הקשיח שלי הוא ב PEAK AFFICENTCY, זאת אומרת, שכל הסידורים בביוס מנצלים את כל המהירות שההרד דיסק יכול להגיע אליה? תודה. יאיר.
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
אני במצב כזה שיש לי כונן DVD וצורב. ה-DVD שאמור לשמש ככונן רגיל, הינו איטי ביותר ולא ניתן לעבוד איתו. כתוצאה מכך אני משתמש בצורב Plextor 241040A, ככונן רגיל, למרות שכמו שקראתי בכמה מקומות הוא לא משהו בקטע הזה, אבל בכל אופן, טוב יותר מהDVD. השאלה שלי היא האם זה פוגע בצורב? או בדיסק? או במשהו? תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה חברה יש לי שניי כוננים של 7 גי'גה ובכל אחד נישאר לי בסביבות :-\400 מגה,אז אני צריך דחוף המלצה על כונן קשיח עד 250 שקל. (מה לעשות אין תקציב).
-
- 8 תגובות
- 958 צפיות
-
-
הפעלתי את סורק הדיסק ע"י לחיצה על מחיצה מסויימת ואז יש אפשרות בכלים של בדיקת שגיאות. זה הדבר היחיד שמצאתי שקשור לסורק הדיסק ואז אני מסמן בדיקת סקטורים פגומים ושחזורם אבל בסוף הוא לא רושם לי אם יש פגומים או אין הוא רושם שהבדיקה הסתיימה וזהו... איך אני יכול לדעת אם יש לי סקטורים פגומים? :AR15:
-
- 4 תגובות
- 946 צפיות
-
-
בדיוק אותו סיפור שקרה שני ת'רדים מתחתי. הדיסק התחיל לעשות תיקים בטירוף וכל הבוקר לא עלה. כרגע התעורר לחיים ואני עוסק בגיבויים אחרונים. בבוקר ראיתי את ההודעה המזעזעת disk error. השאלה היא כזאת. הדיסק נקנה לפני כ-8 חודשים בפלונטר זצ"ל. למי פונים בישראל על מנת לממש את האחריות???
-
- 5 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש צורב מהיר ואמין וכמובן זול, בחיי היו לי 2 צורבים טובים הראשון hp חיצוני כותב 2x קורא 4x זה היה אחד מהצורבים הראשונים שהבאתי מחול שפעם לא ידעו מזה צורבים ,הצורב השני שעדיין נמצא איתי היום yamaha 2100e 40x16x10 צורב מצויין אבל כמובן יקר עלה בעבר בסיבבות ה 1000 שקלים, אבל הצורב הזה התקלל מסיבה לא ידועה לי ואיני יודע מה קרה בהתחלה חשבתי שזה אבק שנכנס לתוך הצורב (כן יכול להיות) אז הכנסתי דיסק ניקוי וזה קצת עזר והתקלה חזרה, אז פתחתי בסופו של דבר את הצורב כמובן בעידנות וניקיתי את העינית ממש בעידנות החזרתי למקומו והכל היה בסדר התחיל לצרוב לי , ופתאום חזרה הבעיה הצורב לא קרא שום דיסקים לא רצה לצרוב אבל כל פעם שאני מוריד אותו מה- SYS הוא כמובן מזהה לי אותו וה…
-
- 33 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
עם יש לי כונן חדש אני שם אותו במארז עכשיו יש לי כבל שמחובר ללוח אם ולהארד דיסק הנוככי ובאמצע הכבל יש עוד כניסה את זה אני מחבר לכונן החדש?!? וזהו?!? אין הגדרות באיוס וכו'?
-
- 28 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
-
בחרתי שלושה סוגים של צורבים שנראו לי, לפי כל ההצעות בפורם שאתם הממלצתם ,כפי שרשמתי בפורומים הקודמים אני מחפש צורב מהיר זול ואמין. הצורב של LiteOn 48x24x48 LTR-48246S אמרו שאם מעדכנים לו התקנה של קשוחה הוא יכול להפוך ל- LiteOn 52x24x52 LTR-52246S אז אני ממש לא יודע מה לקנות ואיזה צורב ממש אמין למשך זמן לכן אני שואל אותכם שתעזרו לי נ.ב: כל הצורבים עובדים על Buffer 2 MB .והאם שמעתי נכון ש- TEAC 48x24x48 יש 8MB (והשאלה האם הוא צורב טוב?) תודה רבה זאביק.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת, האם יש דרך להעביר נתונים ישירות מהמחשב ללאפטופ, בעזרת כבל או משהו? אני מתכוון, לא צריבה, אלא .. כבל שיחבר בין שני כרטיסי רשת, או USB, או משהו דומה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
האם את המדיות האלה מייצרים בארץ? כי ששמתי את במדיה בצורב ובדקתי עם nero CD SPEED מי היצרן היה כתוב פלסמון האם הם משקרים שהם כותבים MADE IN ISRAEL? אני יודע שיש להם איזה שהוא מפעל בתפן האם הם שם רק מטביעים על הדיסקים DCD וזהו?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול האם יש מס' גרסאות של הצורב F1, אני מתכוון למס' מגה בייט של באפר. בתודה מראש, יאיר
-
- 7 תגובות
- 999 צפיות
-
-
הדירושות: 7200 סיבובים לדקה 8 מגה באפר כמה שיותר גיגה אפשריים רצוי חברה בעלת שם טוב(MAXTOR WD) אני רוצה מוצר איכותי בתקציב של: 450 שקל עם זה לא אפשרי אז תוריד בדרישות את הדברים הפחות חשובים תודה מראש! איתי
-
- 5 תגובות
- 903 צפיות
-