אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
צריך את עזרתכם בקניית צורב DVD מעוניין בצורב SATA ו- LIGHT SCRIBE בחבילה אחת, ידוע לי שלא קיימים הרבה כאלה בשוק אני כבר ימים מחפש ולא מוצא :'( חוץ מהדגם של ASUS שבו אני לא מעוניין אשמח אם תעזרו לי
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש את של אינטל כמובן.. ויש את של גיגבייט.. יתרונות חסרונות?? (אני חושב שאם אני עושה על הגיגבייט אני מוריד עומס מה-NB (יש צורך בזה, במקרה של 0C).. או שאני מדבר שטויות?? http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2740
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
הצ'ופצ'יק הקטן של הכרטיס SD Card שנועל או משחרר אותו נפל לי, יש תחליף לזה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי, אני חושש שקצב העברה במחשב שלי אינו תקין, אני מרגיש איטיות כאשר לדוגמא אני מעביר קבצים. איך אני יכול לבדוק האם ההארדיסק שלי תקין מהבחינה הזו? תודה !
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
איך הכונן הזה? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=22070 זה בעיקר בשביל משחקים יש גם את הגירסה של 120GB ב130 שקלים (זה בשביל ההורים). https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=22030
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
האם אפשרי לחבר צורב DVD וכונן קשיח דרך כבל ide אחד? הלוח אם הוא gigabyte-p35-ds3. ליאור.
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
השאלה היחידה היא זו שבכותרת ישמח לבבי ממענה! ברכות.
-
- 6 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לפתוח אבל זה הפורום שנראה לי הכי מתאים אני עכשיו רוצה לבנות לעצמי NAS מחלקים ישנים שיש לי אז אשמח להצעות טיפים איזה מערכות הפעלה מומלצות אני אישית מכיר רק את FREENAS אם יש יותר מומלצות ממנה... זה נועד לכל מי שרוצה לבנות NAS ואין לו מושג איך להתחיל . אז כל בוני הNAS שכבר יצא להם לבנות כמה וכמה NAS ביתיים אני אשמח לטיפים. אשמח אם כל מי שמגיב ייתן פירוט על החומרה שאיתה הוא בנה את הNAS שלו ואיזה שימושיים הוא עושה בו.
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
המותג שהיה שייך בעבר לחברת מיקרון יתחיל להתחרות בה באופן ישיר מעתה ואילך לכתבה
-
- 2 תגובות
- 975 צפיות
- 2 followers
-
-
האם יש מוצר שהוא מארז להארד-דיסק, עם חיבור חשמל עצמאי, שמתקשר עם רשת מחשבים אלחוטית ב-wi-fi בלי להיות מחובר למחשב בעצמו?
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
היי, יש לי דיסק חיצוני של WD והוא נפל לי לרצפה. חיברתי אותו למחשב, המחשב זיהה כונן קשיח (כונן G) אבל כשאני מנסה להכנס לכונן מופיע לי ההודעה הבאה: the request failed due to a fatal device hardware error ניסיתי לחפש בגוגל מספר פתרונות ולא מצאתי תוכנה שהצליחה לשחזר את הנתונים. שתי שאלות: האם למישהו קרה מקרה דומה או יודע להמליץ על תוכנה שבאמת הצליחה לשחזר נתונים? גם אם היא בתשלום. במידה ואף תוכנה לא תצליח לשחזר את הנתונים, האם יש דרך כלשהי להוציא את החומרה של הזכרון ולהוציא משם את המידע? כל התמונות שלי אי פעם שמורים שם :( אודה לעזרתכם או לכל פיסת מידע. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תראו יש היום דיסקים קשיחים באותם נפחים שמגיעים בשני וריאציות . האחת נקראת sata hard disks והשנייה נקראת sata raid addition hard disks הקבוצה השנייה נהנית ממשך אחריות יותר ארוך משמעותית (5 שנים לעומת 3 שנים ) וגם עולה כ- 50 $ יותר . לא הצלחתי כל כך להבין מה הסיבה לכך . האם הקבוצה השנייה בנויה מחומרים יותר איכותיים ועמידים ? האם יש שיפור משמעותי בביצועים? האם לא ניתן להשתמש בקבוצה הראשונה לצורך הקמת מערך raid? האם דיסקים מהקבוצה הראשונה יתפקדו פחות טוב במערך raid לעומת הקבוצה השנייה? תודה לעונים
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.extrememhz.com/dvr108-p1.shtml
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום מעוניין בדיסק חיצוני אני לא חושב שלמחשב שלי חיבור FIREWIRE מה האפשרויות האחרות? מה בעניין BUFFER כמה מומלץ?ואיזה חברה? והאם יש עוד דברים שצריך לדעת לפני שבוחרים? בכל מקרה אני מחפש דיסק בין 320-500 גיגה תלוי במחיר אנא תנו לי אופציות!
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי יש לי את ההארדיסק הזה WD 250GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII אני רוצה לקנות את זה http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST31000340AS הם יעבדו טוב ביחד? כי אחד 16 באפר והשני 32... זה לא יאט את המחשב או יצור התנגשויות או משהו? ושאלה שניה - כדאי עכשיו בכלל לקנות הארדיסק כזה? עוד איזה שנה וחצי שנתיים אני אחליט שבא לי מחשב חדש ועד אז כבר בטח יהיה סאטא 3 או משהו בסגנון וההארדיסק הזה יהיה חסר שימוש לא?
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
שלום אני חושב לקנות כונן ssd על מנת לשפר ביצועים בעבודה על הרבה קבצים קטנים, קובץ ממוצע הוא בין kb אחד ל5 והם ובדרך כלל יש לי מספר מאות, כונן ssd יוכל ליעל לי את העבודה, נכון? בנוסף יש לי כמה קבצים של גיגות שאני קורא וכותב אל נקודות בתוך הקובץ, גם לזה ssd יוכל לעזור? בנוסף יש לי הארד דיסק של tb שמכיל את מערכת ההפעלה, מספר תוכנות והקבצים הבעייתיים ואני לא רוצה לנהל בעצמי מספר כוננים, אם אני קונה כונן ssd אני רוצה שהוא ייעל לי את הכל בלי שאצטרך להתקין עליו תוכנות אז בתכלס לשאלה, יש תוכנה שתאפשר לי להגדיר את ה ssd כקאש להארדדיסק? אני צריך שהיא תחליט לבד אילו קבצים הssd צריך להכיל, אין צורך להשתמש בשטח אחסון של ה ssd כשטח אחסון יש צורך שהקאש ידע לנהל גם מחיקות, אם אני מוח…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר רכישת מותג IBM/Hitachi ע"י WD אשתקד, לצערי כוננים ממותג IBM/Hitachi כבר כמעט ואין להשיג זולת הגרסא הבכירה שלהם 4TB, אך זהו דיסק גדול מדי ויקר מדי עבור הדרישות שלי. כוננים חדשים ממותגים של segate ו- WD, יש לי נסיון רע רב שנים עימם במיוחד עם WD שלא היה אחד ששרד יותר מ 3 שנים בלי למות בדרך. מעולם כונני IBM/Hitachi לא מתו לי באמצע החיים, מעולם. מצאתי אפשרות לרכישת IBM/Hitachi משומש ללא אחריות בנפח 2TB מסדרה: http://www.hgst.com/tech/techlib.nsf/techdocs/155901D3B251D9A9862577D50023A20A/$file/DS7K3000_ds.pdf תת דגם HDS723020BLA642 המחיר המבוקש 300 ש"ח שזה בערך מחצית ממה שעולה כונן 2TB חדש כיום. אשמח לשמוע חוות דעת לכאן או לכאן בטרם הנני מסתכן עם רכישה שכזו, לרבות נסיונכם …
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום חברים, הזמנתי 120GB intel 530 מאמאזון, יצא לי 420 ש"ח (בארץ 550 ש"ח) . משום מה הדגם לא מופיע בכל כך הרבה בנצ'ים והמידע שמצאתי עליו זה רק שאלות בפורום של toms hardware, יש למישהו קצת יותר מידע עליו? השימוש הוא שימוש יומיומי (בלי משחקים) ותכנות. ממה שהבנתי הוא שקול ל- samsung 840 EVO על הדף, אבל לפי הדעות ה-EVO קצת יותר טוב ממנו בשימוש יומיומי. אשמח למידע נוסף תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי שהצלחתי להתקין RAID 5 במערכת שלי, לקנפג אותו נכון, ולהפעיל WinXP מה RAID הוספתי דיסק נוסף כ Non raid בגלל בעיית הביצועים העלובים עם ה RAID 5 שלי. אלא מה, הדיסק החדש מופיע בבקר ה RAID (בביוס) כ- Non raid ושאר 3 הדיסקים ב RAID 5 מופיעים במבנה של RAID וכ BOOT!. דיסק ה- Non raid לא מופיע כ BOOT וכאשר אני מנסה להתקין WinXP ההתקנה אינה מוצאת אותו. לוח האם הוא ABit P35 Pro הדיסקים הם: 3*RAID 5) 200GB) ודיסק נוסף של 500GB דריבר ה RAID הוא של אינטל והוא מקונפג כדיסק אחד של 400 איך ניתן להפוך את ה- Non raid ל Bootable?
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
השאלה היא אם עושים את זה בתור דיסק DATA כרגיל ב NERO או משהו מיוחד כמו נגיד דיסק MP3 שמראש מגדירים לו שזה הולך להיות מוזיקה בפורמט MP3 כי צרבתי לחבר שלי כמה סרטים ב DATA רגיל והקבצים היו AVI ב XVID וכו' וכל ה 3 לא עובדים לו דיסקים אחרים כן עובדים לו, משום מה... DVD של יונדאי 3899 מהדיו טי פרי רעיונות? שמתי עוד טרד בפורום על העדכון של הכתוביות שלו אם משהו ניסה את זה בקשר לשפה העברית יצא עדכון FW חדש יניב
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אני מגבה הרבה חומר (בדר"כ תמונות) על HD חיצוני,וגם על DVD/CD. מישהו יודע מה אורך החיים של החומר הזה? כמה זמן מחזיק חומר על HD? בצריבה על CD או על DVD? מה לדעתכם המדיה הכי בטוחה לארכיון התמונות היקר שלי? איך זה שבעצם אין שום פתרון גיבוי אמין לגמרי?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש דיסקים בנפח הגדול מ8 GB כדי שאוכל לצרוב את הקובץ? אם כן, מהי חברה מומלצת של אותם דיסקים, והאם אורך החיים שלהם שווה לאורך חיים של דיסק רגיל?
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
איזה סבבה עכשיו שאלה אחרי שאני מחבר אותו אני צריך לפרמט אותו?
-
- 23 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
-
Transcend SSD230S TS128GSSD230S SSD SATA III או ? Kingston A400 SA400S37/120G 120GB SSD SATA III
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
- 4 followers
-