אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ! רציתי לדעת מה ההבדלים בין פיוניר דגם 109 לפיוניר דגם 110 ? תודה !
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כותרת... http://www.dumpalink.com/media/1135430149/How_A_Harddisk_Works
-
- 6 תגובות
- 948 צפיות
-
-
תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שמעתי שהיצרן של המדיות DVDR של פוג'י הוא TY... וכמובן יש את הזיופים שמיוצרים בהונג קונג וטיוואן... עכשיו מצאתי מדיות של פוג'י באיזה אתר אינטרנט ( אסור לפרסם שמות עד כמה שאני יודע ) במחיר בסדר וזה היה לי מוזר אז שלחתי להם אימייל לשאול אותם מי היצרן שלהם ובאיזו מדינה הם יוצרו... הם ענו לי דיי מהר ואמרו לי שהם לא יודעים מי היצרן והם אמרו שיש חלק שמיוצרים ביפן ויש חלק שלא.. ואמרו לי שאם אני רוצה את אלו שמיוצרים ביפן יש לציין את זה בהזמנה שאני אעשה... אז לפני שאני אזמין רציתי לשאול אתכם מה אתם חושבים על המדיות DVDR של פוג'י?... תודה נ.ב. המחיר הוא 57 ש"ח ל25 דיסקים של X8 אני אגיד לכם דוגרי לא היה איכפת לי לקנות של X4 אם הם יהיו יותר זולים רק אני לא מוצא הרבה חנויות שמוכרות DVD…
-
- 13 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום. במחשב שלי היה מותקן צורב דיוידי. החלטתי להוסיף צורב רגיל נוסף שיקרא דיסקים. חיברתי הכול אך כשאני מנסה להפעיל את הוינדוס,הוינדוס לא עולה. מראה מסך כחול. בכול מקרה,ניתקתי את הצורב השני שהוספתי,והכול עלה כשורה. מה הבעיה?איך אני מתקין את הצורב השני במקביל? תודה
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
האם זה בסדר שלאחר החלוקה יש לי כונן שהגודל שלו הוא מעל 200GB או שזה מאט אותו? יש גודל מומלץ לכונן? ואיך משנים את השמות של הכוננים?
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
שלום, רציתי לבדוק את מהירות ה BURST של ה HD שלי ושמעתי שקיים כלי בווינדוס שיכול להציג לי אותה, אודה אם תגידו לי איפה הוא נמצא, תודה. אני רוצה לבדוק דרכו בגלל שהורדתי את HD-TECH ושם קיבלתי 121, אבל יש לי ATA, אני אמור לקבל פחות מ 100, לא? :-\
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
לדוגמא, כשאני גולל את הרשימת שירים שלי אופקית, שהיא מקוטלגת בשיטת List ההארד דיסק עושה רעש ממש מעצבן של חריטות כאלו, גם בכל שאר הסוגים חוץ מTHUMBNAILS הוא עושה את הרעשים האלו אבל הרבה יותר חלש, אבל בLIST זה הכי עוצמתי הרעש... WESTERN DIGITAL 160GB SATA2 למה זה ככה ואיך מתקנים את זה
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
השאלה בכותרת מדובר לצורך העניין בשני מחשבים, שניהם חזקים ושניהם מריצים WINDOWS XP +SP2 המחשבים מחוברים ברשת רגילה ( לא אלחותית ) ואין שום בעיות ברשת כונן ה DVD נמצא רק במחשב א', סימנתי ואישרתי את כל אפשרויות השיתוף של הכונן ואחר כך עברתי למחשב ב' במחשב ב' הכונן מופיע ( יש אייקון של דיסק קשיח משותף ברשת למרות שזה כונן DVD ) ניתן לראות,להעתיק ולגשת לכל ה קבצים שבדיסק ה DVD דרך הרשת. הבעיה : תוכנות כמו WINDVD POWERDVD וכו' לא מסוגלות לנגן סרט ( מקורי ) של DVD דרך הכונן שנמצא ברשת ? ( הכוונה לסרט עם תפריטים ספריית VIDEO_TS וכו' , סרטים שמצויים בצורה של קובץ עם סיומת AVI אין שום בעיה לנגן ) מה עושים ? יש תוכנה אחרת שכן מסוגלת לנגן סרט DVD מקורי דרך רשת ביתית ? אולי הבעי…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אם אחבר למערך RAID 1 הרדיסק אחד של 10,000 סיבובים לדקה והשני של 7,200 סיבובים לדקה האם שניהם יעבדו ב-7,200 סיבובים לדקה? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
http://us.lge.com/AboutUs.do?myAction=detail&boardType=press&forwardPage=pressdetail&categoryId=0000000002&seq=255
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
-
יש שתי דיסקים קשיחים של 120 גיגה ניסיתי לחבר כל אחד לRAID מסויים ושמתי ב CS את הדיסקים שיניתי את ה PROMISE למצב של RAID לא מצאתי אפשרות לשם מצב RAID 1 יש לי לוח GA - 7VXRP
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מרכיב את המחשב המשני שלי כרגע (נמצא ב"מפרט מחשב") ויש לי שאלה יש לי בקר scasi של adaptec בדגם: 29160 ושני כונני hdd של ibm בגודל 18.5gb 10000rpm אני רוצה ששניהם יהפכו לכונן אחד.. זה אפשרי עם מה שיש לי?
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
חדש?
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
-
חשבתי על אחד מהכוננים הבאים: Maxtor DiamondMax 10 250 GB SATA Western Digital 250 GB SATA - WD2500JD הם פשוט הכי זמינים ואני חייב כונן חדש היום כי הישן מת!!! הם נחשבים לכוננים טובים? ממליצים על אחד מהם? או ששניהם גרועים? אני אשמח לתשובה זרייה ועיניינית.
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
מישהו אולי יכול לענות לי על השאלה מה ההבדל בהרדיסקים בין סידרת JD ל- JB ב-WD למשל.....ומה יותר מהיר.....
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלה פשוטה בשבילכם, בשבילי בעיה!! איך צורבים מוסיקה שהיא קבצי MP3 לדיסק רגיל...??? תודה על כל עזרה! נ.ב אני משתמשת בתוכנת צריבה NERO
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
-
-
שלום אנשים רציתי לדעת האם יש אפשרות לחבר יציאת IDE מהלוח אל דיסק קשיח SATA? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן , כרגע חזרתי מהחנות עם NEC ND-3550A . חיברתי אותו למחשב ורצתי לנרו בשביל לראות אם הוא צורב. בהתחלה סתם הרצתי עליו דיסק מוזיקה בשביל לראות אם הוא בכלל מחובר נכון ללוח אם והכל בסדר. הבעיה מתחילה שאני רוצה לצרוב. יש לי נרו 5 וכשהפעלתי אותו הוא ישר זיהה את הצורב החדש אבל למעשה כשאני נותן הוראה לצרוב הנרו עושה כאילו הוא צורב למרות שהדיסק יוצא ריק. ובכלל , אני לא יכול לשנות את מהירות הצריבה ובכלל לא נראה לי שהנרו מזהה את הצורב החדש. האם אני צריך להתקין דרייברים? (לא קיבלתי עם הכונן) , האם אני צריך לשדרג את הנרו? (אולי נרו 5 לא תומך בצורבי DVD - למרות שניסיתי לצרוב על דיסק רגיל ולא על דיסק DVD). זהו ,אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. תודה.
-
- 9 תגובות
- 939 צפיות
-
-
צירפתי תמונה מhdd health עד כמה אני צריך להיות מודאג מהממצאים של התוכנה הזאת ? מישהו יודע מה רמת האמינות של התוכנה הזאת ?(או תוכנה דומה, בכל זאת היא מודיעה לי שהיום הדיסק ימות!!!) נ.ב מדובר בדיסק השמאלי של מקסטור. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-