אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
שבת שלום אני מחפש מארז חיצוני לדיסק קשיח SATA בנפח 1 TB סוג החיבורים הדרושים שיתמוך ביציאה ethernet, USB, esata בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לדעת עד כמה כוננים קשיחים ניתן לחבר במחשב נייח אחד? האם זה אפשרי שהוא יחזיק 4 כוננים קשיחים? במה זה תלוי? לוח-אם\מעבד\ספק? ורציתי לברר אני לא ממש מעודכן ובקיא בתחום. איך הכוננים של2TB, הם חדשים? הוכיחו את עצמם? אמינים יותר מ- 1TB\1.5TB? מה עדיף היום, שני כונני 1TB או כונן אחד 2TB? והאם יש תכנון עתידי\יעד ליציאת כונן 3TB+? תודה.
-
- 6 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי שהגיע הזמן להחליף את החוליה החלשה במחשב שלי שזה הדיסק הקשיח. את המחשב רכשתי לפני 4 שנים ומאז מידי שנה אני מחליף לו את כל חומרה כולל המארז חחח..אפשר לומר שאני קונה מחשב חדש כל פעם רק שהדסיק הקשיח נישאר מהמחשב המקורי. הדיסק הוא WD 160G SATA 2 8M. הסיבה היא עלייה מאוד איטית של מערכת ההפעלה וחוסר מקום. קראתי פה בסטיקי המלצה על ה HITACHI בגודל 2T. האמת היא שאין לי צורך בכל כך הרבה מקום אבל אני רוצה משהו טוב ואיכותי שישתווה אליו מבחינת הביצועים והייתי רוצה המלצות על דגם מוצלח או מקביל בגודל 1T. לגיבוי יש לי דיסק חיצוני של 500G. תודה מראש טל.
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
הקמתי מערך raid 0 של שני כוננים זהים WD5000AAKS וזו התוצאה היא נחשבת בסדר?
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
חלק מהחומר שיש לי במחשב מאוד חשוב לי וחשבתי לעשות גיבוי בצורת raid 1. רציתי לדעת, במידה ומערך כזה מאט את העברת המידע במחשב, אם אפשר לעשות מערך raid של 2 כונני הארדיסק בנוסף להארדיסק שבו נמצאת מערכת ההפעלה שלא יהיה קשור אליהם. גם הבנתי שבקר ה-raid המובנה בלוחות האם לא כל כך אמין. איך זה מתבטא והאם באמת כדאי להשקיע בבקר רייד נפרד.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי את הדיסק החיצוני שהמליצו עליו פה בפורום (2.5" עם חיבור eSATA). הדיסק מחובר דרך eSATA Bracket. המפרט של המחשב כתוב בצד. אני מקבלת מהירויות כתיבה נמוכות מאוד יחסית ל-eSATA (במקרה הטוב כ-60 מ"ב לשנייה, במקרה הגרוע כ-40). העתקת הקבצים מתבצעת בתוכנת Total Commander. האם יש משהו שאפשר לעשות כדי לשפר את מהירות הכתיבה? אודה לכל רעיון.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לצערי איבדתי היום את הPATRIOT XT 16GB שלי, ואני מחפש תחליף... את המקורי קניתי באי-ביי ב150 ש"ח, אבל שמתי לב שהמחירים שלו מאד קפצו ודוקא של הCRUZER נפלו. האם הCRUZER עדיין מומלץ? אני מחפש DOK עם 16-32 ג'יגה. תודה
-
- 4 תגובות
- 921 צפיות
-
-
ערב טוב אני מבקש המלצה לכונן חיצוני 2.5 בגודל של 500 ג'יגה ללא חיבור לחשמל מצאתי שני כוננים שנראים סבבה וגם המחיר נראה טוב הנה שניהם: 1- http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7735475 2-http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7737358 איזה עדיף? תודה רבה ליאור
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאלה איזה מתאם לקנות ואם יש כאלו אז באזור גוש דן. יש לי HD של סמסונג בעל חיבורים של SATA בלבד (מידע וחשמל). ללוח אם שאני רוצה לחבר אין לא חיבור של מידע של SATA ולא חיבור מספק של SATA. מה ניתן לעשות? בתודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זה המפרט שאני רוצה לקנות: מעבד AMD Sempron 140 Box גוף קירור למעבד GlacialTech Igloo 7312L לוח אם Gigabyte GA-M85M-US2H ספק כח FSP Epsilon 450W זיכרון פנימי Patriot DDR2 2048MB 800Mhz CL 5-5-5-18 דיסק קשיח W.D Western Digital Caviar Green 2000GB WD20EARS 64MB BUFF /X6 מארז HEC 6T10 הוא עולה 4300 ש"ח השאלות שלי זה האם הלוח אם הזה יהיה טוב למערך "RAID"?? והאם המערכת תנצל את מלוא המהירות כתיבה וקריאה של הדיסקים קשיחים?? ומה אפשר לשפר במפרט?? ואיזה מערך "RAID" הכי מומלץ לי לעשות?? אני רוצה את השרת קבצים הזה לאחסון קבצים ברשת הביתית חשוב לי שיהיה בו כמה שיותר זיכרון ומהירות כתיבה וקריאה גבוהות ושיהיה אמין(שלא יהיה סיכון גבוה שהוא יקרוס, המליצו לי על "RAID 5" מה אתם אומרים??)
-
- 47 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! ברצוני לרכוש ארד דיסק חדש בנפח 1T על איזה דגמים אתם ממליצים? ... אין תקציב לרכישה, אבל בטח לא מחיר מוגזם! גג עד "600" ש"ח תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , ראיתי את ה DOK הבא ב EBAY : http://cgi.ebay.com/San-disk-8GB-Extreme-Cruzer-Pen-Drive-USB-Flash-25MB-s-/280512325457?pt=AU_USB_Flash_Drives ( http://cgi.ebay.com/San-disk-8GB-Extreme-Cruzer-Pen-Drive-USB-Flash-25MB-s-/280512325457?pt=AU_USB_Flash_Drives ) קראתי גם את הסטיקי לגבי DOK-ים מזוייפים . המוכר מתחייב למקוריות ולתכונות 8GB , מהירות גבוהה ( CONTOUR ) , המחיר הוא חצי מהמחיר בארץ - לא 10$ כשהמחיר הוא 100$ , אלא יותר 24.5$ ( 96 שח~ ) לעומת 180 ש"ח בארץ . כמו כן , לא מגיע באריזה המקורית , אבל אם מה שיש בפנים זה המקור , אז לא ממש אכפת לי ... האם יש מצב שגודל יהיה תקין בקריאה וכתיבה , ומהירות תהייה כמובטח ואז כעבור חצי שנה /שנה יתחילו הבעיות ? האם מישהו בפור…
-
- 31 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אני מעוניין בכונן קשיח חיצוני בגודל של טרה, או טרה וחצי, ואני די סומך על הביקורות של אנשים ב NEWEGG בקטע הזה, אין חכם כבעל ניסיון, ואני מחפש דיסק שיחזיק מעמד ויהיה אמין, אז בהתחלה חשבתי לקנות את הכונן הזה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822136505 ואז קראתי את הביקורות, שלמרות שרובן טובות, בכל זאת אפשר להבין שלאורך זמן הוא לא בהכרח אמין מספיק. אז המליצו לי לקנות בנפרד כונן קשיח רגיל, את הכונן הזה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822136284 שאותו גם ניתן להשיג בארץ, ונראה שיש עליו ביקורות ממש טובות, ככה שנראה לי שזו בחירה טובה, מה אתם אומרים? אבל מה שנותר הוא לקנות מארז חיצוני שיתאים לו, ובפרט לאור העובדה שמדובר בכונן של יותר מטרה…
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום נירשמתי לפורום כי הייתי חייבת לשאול שאלה וניראלי שאתם תדעו לענות עליה :ylsuper: בקיצור, מחר אני קונה דיוידי של הסדרה רוק 30 (אחת הסדרות!!!) בקיצור רק באוזן השלישית יש את העונות הבאות חוץ מעונה ראשונה אבל זה דיודי אמריקאי ולא ישראלי, אז מהקצת שאני יודעת אני מבינה שהוא אזור 1 וישראל זה אזור 2 אז רציתי לשאול...אחרי שאני אקנה את זה...איך אני רואה את זה? ;D
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
היי חברים יש לי במחשב 2 כוננים קשיחים, האחד בנפח 160GB והוא משמש לאחסון, והשני בנפח 640GB שמכיל מחיצה למערכת ההפעלה ומחיצה נוספת למשחקים/סרטים וכל הדברים הכבדים יותר. שניהם כבר לא כל כך צעירים. התקנתי את התוכנה HD TUNE בכדי לבדוק אותם והתוצאות שגיליתי היו מפתיעות: קודם ה-160GB (שתכלס הוא פחות חשוב), יש מידי פעם נפילות חדות במהירות אבל זה פחות מדאיג אחר כך ה-640GB, שהביצועים שלו חשובים כי עליו מותקנת מערכת ההפעלה וכמה משחקים תובעניים. אפשר לראות שמהירות הקריאה ממש ממש נמוכה בהשוואה לכונן הקודם, ובכלל הגרף הזה נראה מזעזע צירפתי גם INFO על כל כונן בכדי שתוכלו להסתכל על הנתונים, אני לא מבין בזה ואין לי מושג מה המשמעות של רובם מה אפשר לעשות בשביל לתקן את זה? יש לציי…
-
- 4 תגובות
- 963 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה מוזרה. פתאום אני לא יכול לראות את הקבצים בכונן החיצוני שלי (סמסונג G2 בחיבור USB), ובמחשב הוא נראה כתיקייה ולא ככונן. הרצתי עליו את כל בדיקות האנטי-וירוס ורוגלות האפשריות ואין כלום. יש לי עליו גיבויים ואני רואה כמה נפח תפוס מתוך הסה"כ אבל כשאני נכנס ל"תיקייה" כביכול אין לי שם שום דבר, רק איזה שני קיצורי דרך. מה זה לעזאזל?
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
קניתי MID שנקרא smartq V5 (בגדול PDA עם מסך 800X480 ) והוא בדרך אלי . יש לו 2G זיכרון אבל רק 128 פנויים למשתמש (3 מערכות הפעלה) . אז אני אצתרך בבוא האת לקנות בשבילו כרטיס SDHC בנפח סביר של 8 עד 16 גיגה ועד כמה שהבנתי עדיף class 4 או 6 . בדקתי כמה מקומות באיטרנט והמחירים די דומים. בארץ המחיר גבוה בסביבות ה10-11 שקל לגיגה ראיתי בebay שמוכרים בערך ב9 שקל לגיגה אבל יש סיכוי שהם מזויפים או מקולקלים ובשביל 20% הנחה אולי לא כדאי לקחת סיכון . יש למישהו המלצות על חנות כרטיס ונפח? . לא אכפת לי לקנות שתי כרטיסי 4 גיגה אבל אני מעדיף 8 גיגה ומעלה . גם מיקרוSD עם מתאם לא קריטי.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות MIRROR לרייד אצלי (RAID 0) בנפח 320GB והבנתי שאפשר לעשות את זה דרך תוכנה במקום לקנות הרדיסק שלישי של 320GB ניסיתי לעשות את זה דרך R STUDIO אבל לא ממש הצלחתי להבין איך עושים את זה.. מישהו אולי מכיר או יכול לתת לי הסבר? אפילו עם תוכנה אחרת.. תודה!
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
ערב טוב, התחדשתי הרגע בהארדיסק חדש, אני מעוניין לחבר אותו באמצעות מארז חיצוני דרך היציאה ESATA בחיבור למחשב נייד. חיברתי הכל כמו שצריך בתוך המארז, כרגע אני מחבר אותו למחשב הנייד גם דרך ה-ESATA וגם דרך ה-USB רק שהם לא מופיעים לי "במחשב שלי". אבל אני שומע את הצליל שמשהו מתחבר לי למחשב ואני רואה את הכונן ב" הוצאת חומרה ושליפת מידע באופן בטוח". מה הצעדים הראשונים שאני אמור לבצע? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שבת שלום ומבורכת.. אני מעוניין לרכוש הארדיסק בגודל 1 טרה בייט, אין לי בעיה לרכוש הארדיסק בנפרד ומארז לכונן בנפרד חייב שיהיו יציאות ESATA וUSB מאחר ש-2.5 יעלה הרבה כסף אין לי שום בעיה לרכוש 3.5 זה לא מה שיהרוג אותי. הארדיסק ישמש כחיבור ל-lcd על מנת לצפות בסרטי HD. תודה רבה ושבת שלום.
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי 2 דיסקים קשיחים בנפח של 1TB של דסקסטאר של היטאצ'י קראתי שאפשר לעשות להם RAID שזה גיבוי אז איזה RAID הכי מומלץ לי איך עושים את זה ומה החסרונות והייתרונות של זה
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש אבל לפני שהתקנתי אותו, שמתי את הכונן החדש (2TB Western Digital) על המחשב הישן כדי לעשות גיבויים. יצרתי עליו מחיצה של 1200 ג'יגה ועוד אחת של 293 ובשאר עוד לא נגעתי. התקנתי את המחשב החדש עם Windows 7 ועכשיו אני מגלה שהמחיצה הקטנה קיימת אבל הגדולה לא ולמעשה היה לי עליה הרבה מאוד חומר חשוב. בעזרת תוכנת MiniTool Partition Wizard רואים שהמחיצה קיימת ואפילו היא נותנת לראות את כל הקבצים שיש שם אבל אני לא מצליח לעשות איתה כלום. כתוב שם שאין לה אות לכונן ולמרות שניסיתי להגדיר היא כל הזמן מחזירה את זה למצב שכאילו אין לו אות. * כן אני לוחץ על Apply כדי שהשינויים ייכנסו לתוקף אבל היא כל הזמן מוריד לכונן את האות...
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
המשך לנושא הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=461520.10;topicseen אז לאחר שנמאס לי להיות עצלן, הרמתי את הכפפה, והזמנתי את הכבל הנ"ל: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=220604126920&ssPageName=STRK:MEWNX:IT אולם כשחיברתי אותו, חיכתה לי הפתעה. ההארדיסק אמנם עובד פיזית (מרעיש, רוקד...), אך הוא לא מזוהה בביוס, ולא ניתן לעשות ממנו בוט. חיפשתי ברשת תופעה דומה, והסיבה היחידה הנראית לעין היא שהכבל לא תקין. האם באמת כך הדבר, או שמא יש משהו שאפשר לעשות? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום רב!. לאחרונה החלטתי להחליף את כמה כונני 500 GB שיש לי ב כונני 1TB מצאתי 4 דגמים. מה עדיף? כיום יש לי 7 הארדיסקים במנפחים משתנים כאשר יש לי 4 כוננים של 500 של Hitachi שאני מאוד מרוצה מהם ואני הקפדתי בזמנו לקנות אותה סדרה כי היא היתה הכי אמינה לטעמי. בנוסף יש לי כונן 1 של Caviar Black שגם ממנו אני מרוצה השאלה על מה מהם ללכת? בגדול יותר מעניין אותי אם כדאי לקחת את ה? Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX Hitachi Deskstar 7K1000 HDS721010KLA330 DeskStar 1TB 7200RPM 32MB SATA II Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX Caviar Black 1TB 7200RPM, 32MB, SATA II WD1001FALS תןדה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי , האם התוצאות הבאות מתאימות לRaid0 של X25-V? הלוח הוא P55A-UD3 מעבד i7 860 על בסיס Win7 x64 **עריכה** הבדיקה הנ"ל הניבה תוצאה של 0 Command prompt > fsutil behavior query disabledeletenotify DisableDeleteNotify = 1 (Windows TRIM commands are disabled) DisableDeleteNotify = 0 (Windows TRIM commands are enabled) ****** תודה
-
- 27 תגובות
- 3.1k צפיות
-