עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. יש לי לוח אם Acer WG43M עם כרטיס חיצוני USB3 ומשתמש HD usb3,תיהיה לי תמיכה מלאה? Uploaded with ImageShack.us

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. הרדיסק בעיקר לגיבויים במחשב (לא שלי ...אני רושם בשביל מישהו) יש חיבור SATA 1 השאלה האם עדיפות לפנימי או חיצוני ? מה ההבדל במהירות בערך באחוזים בין פנימי 7200 SATA לחיצוני שיפעל במהירות USB 2 ? אפשר המלצות ל(בינתיים) חיצוני עד 300 ..400 ? מצאתי את זה http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=727525 מה אתם חושבים עליו ? (יש שם תגובה שלילית אחת אני יודע אבל זה הרדיסק אי אפשר לדעת מה יהיה ועל מה תיפול ומתי) תודה !!!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by shainov,

שלום חברים ושבוע טוב, אני צריך המלצה לכונן 2TB שיעשה את העבודה מבחינת סרטי 1080P וקידוד של סרטי BR בצירוף פורמט של TRU-HD. סטרימר של XSTREAMER PRO יהיה השידוך של הכונן ואני מחפש כונן שלא יגרום ללאגים ואם ישנה אפשרות יהיה מסדרת "GREEN". תודה לעונים

• 26 תגובות
    • 3.5k צפיות
  4. Started by NIVTAL,

יש אפשרות לאחד שתי דיסקים קשיחים 80 GB לאחד של 150?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by ROBE,

שלום לכולם יש לי צורב LG DVD בן שנה בערך ויש לי אני משוכנע בעיה בצורב כשאני צורב נניח קובץ DVD סרט בגודל של 4 ג'יגה לוקח לו בערך 50 דקות לצריבה החלפתי את תוכנת הצריבה נירו לגירסת לייט חדשה יותר ומשום מה הבעיה נשארת,ניסיתי באמצעות מ"ס תוכנות צריבה וכלום לא עוזר בעבר הייתי צורב קבצים בגודל הזה בשליש מהזמן אני לא יודע איך אפשר אולי לבדוק אם האשמה בצורב או בתוכנה לפני רכישת צורב חדש .אשמח לקבל עזרתכם

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. היי חברים מה יותר מומלץ מבין הכוננים הנ"ל? לפי מה שאני שומע הIOMEGA מומלץ האם זה נכון? של חברת seagate http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9916 או חברת iomega http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9478&perur=2&t=14&c=556 תודה למגיבים.

• 16 תגובות
    • 3.5k צפיות
  7. אני מקווה שזה הפורום המתאים. אני רוצה לגרום, ע"י תוכנה או סקריפט כל שהוא, שכל פעם שאחבר את הDOK למחשב, כל הקבצים שעליו יועתקו תלוך סיפריית גיבוי מסויימת. איך עושים את זה? אני בטוח שישנה דרך. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום, יש לי לפטופ בן שנתיים עם הארדיסק 160 ג'יגה 5400 שהוא נראה לי דיי איטי: אני מרגיש שהמחשב איטי והוא נראה לי אחת מהסיבות העיקריות. לכן אני שוקל להחליף אותו, ואני מחפש כונן שיהיה מהיר אבל לא יקר מאוד. כמובן שאני חולם על SSD אבל זה נראה לי ממש יקר עדיין, האם יש צפי להורדת מחירים משמעותית בחודשים הקרובים? איזה כונן 7200 הוא הכי מומלץ? אני לא חייב נפח גדול, 320 יעשה תעבודה אם הוא מהיר ואמין. האם שווה להשקיע בכונן ההיברידי של סיגייט? ראיתי עליו הרבה פוסטים שמזהירים לא לרכוש אותו וכו האם יש דברים בגו? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by fakeman,

שלום לכל המבינים. אני כרגע בתהליכים של בחירת מחשב חדש בירור מחירים וכו' (על רגל אחת זה-2500k 570gtx p183). אחד הדברים שחשובים לי מאוד ממחשב בנוסף למשחקים, זה מולטיטסקינג עם הרבה תוכנות פתוחות במקביל(לא מדבר על עריכת וידאו, פוטושופ או דברים כאלה) אני הרבה מאוד מתעסק עם חילוץ קבצים מ-ווינראר העברת סרטים ל-סטרימר ובנוסף חשוב לי שגם המערכת תעלה מהר. השאלה שלי היא כזאת, האם SSD טוב ישפר משמעותית חילוץ של קבצים של עד 20 ג'יגה לשולחן העבודה? האם קיים SSD שאפשר לומר ששווה להשקיע בו?(אני בכוונה לא אומר משתלם כי הבנתי שלא קיים SSD משתלם אם מסתכלים על יחס מחיר לנפח) הייתי מעוניין באחד שיכיל מערכת הפעלה ווינדווס 7 ושיהיה לו לפחות 20-40 GB פנויים מעבר למערכת ההפעלה. האם יש משהו מומלץ?

• 22 תגובות
    • 3.8k צפיות
  10. Started by R007,

שלום, יש לי כונן של 1TB של WD במחשב כרגע, אני רוצה לרכוש כונן נוסף (HD154UI) על מנת לשפר את נפח האחסון. אני מתכנן לפרמט את המחשב. השאלה שלי היא כזאת: אם אני מחבר את הכונן הקשיח (HD154UI) לפני הפרמוט ומעביר אליו את הקבצים שאני רוצה לשמור, האם לאחר הפרמוט (אני מתקין את המערכת על ה -WD) כשאני אחבר את הכונן השני (HD154UI) הקבצים יישמרו ואני אוכל להשתמש בהם על המחשב המפורמט?

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  11. שלום חברה, בימים אלה אני מחפש לקנות דיסק קשיח בגלל שהדיסק שיש לי - ככל הנראה- התקלקל . אמרתי לעצמי למה לא לקנות דיסק קשיח חיצוני שתהיה מותקנת עליו מערכת הפעלה WIN 7 שגם כן ישמש אותי ככונן נייד בעתיד כי אני עובר למחשב נייד. אז האם זה אפשרי ? ואיזה דגמים כדי לקנות במחיר עד 300 שיקל ושיהיה בנפח 500 GB ...?

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  12. שלום לכולם, אז בצער וביגון רב הHDD הנוכחי כנראה מת... (בכללי יש הרבה בעיות במחשב אבל לפני שקונים חדש שכולל במילא HDD חדש... קודם חשבתי לקנות HDD חדש ואפ התקלות ימשכו אז להשלים את קניית שאר הרכיבים) :-/ אני לא מביא גדול בתחום החומרה... אני צריך רק שהHDD יהיה אמין עד כמה שאפשר (אני מודע לזה שזה מוצר לא הכי אמין... אבל צריך שיהיה יחסית אמין במיוחד שלא ישבוק לי עכשיו (אני עוד מנסה להבין איך אני אמור להציל את התכנים שיש לי בנוכחי) :-/ לגבי נפח לא ממש משנה לי... הנוכחי היה עם 80GB ובמילא יש לי עוד פנימי אחד של 500 ועוד חיצוני אחד של 1TB ככה שהHDD הזה יחזיק ברובו אם לא בכולו רק את המע' הפעלה... ככה שאין ממש חשיבות לנפח - אמינות באה במקום ראשון. לגבי מחיר - עד ה400-500 שקל, לס…

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  13. שלום לכולם, אני מחפש לקנות הרד דיסק נייד חיצוני בגודל 2.5 אינץ ובנפח של טרה עם חיבור USB3 (הלוח אם שלי תומך) לצורך גיבוי והצגה של סרטי MKV ובלוריי מלא דרך המזרים מדיה שברשותי. מצאתי 3 אופציות אפשריות ורציתי לדעת מה הכי מומלץ, אמין וטוב: 1. WDBACX0010BBK: http://www.amazon.com/Western-Digital-Passport-Essential-WDBACX0010BBK-NESN/dp/B0041OSQ9S/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1293270019&sr=8-1 עולה כ- 430 ש"ח בארה"ב (יש לי אפשרות להביא דרך חבר שמגיע לארץ) ובארץ עולה כ- 650 ש"ח. האם כדאי להביא מחו"ל? 2. Iomega eGo: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9888&perur=2&t=14&c=488 עולה 550 ש"ח (בחו"ל 460 ש"ח) 3. Lacie Rikiki: http://www.lacie.com/us/products/product.htm?…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  14. עשיתי מערך RAID0 עם שני כוננים של SAMSUNG שאגב בHDTUNE מגיעים ל130 מגה לשנייה קיבלתי מהירות של 200 ומשהו מגה בשנייה :-) אמרתי עשר - בוא נשים עוד הארד דיסק - לצערי היה לי זמין רק של WD BLUE CAVIER - שלצערי הרב מסתבר שבבדיקה נותן רק 95 מגה לשנייה !!!!!!!! בכל אופן בRAID 0 עם שלושתם אני מקבל 200 מגה - ככה שאין שיפור בRAID 5 - אני מקבל כולה 100 מגה לשנייה ככה שיש ירידה מה שמראה שהטענה הרווחת שRAID 5 עושים רק עם בקר ייעודי - נכון לחלוטין ! השאלה - למה אין שיפור ביצועים עם 3 כוננים ?

• 1 תגובה
    • 967 צפיות
  15. שלום חברה. יש לי דיסק קשיח של סיגאת בנפח 500 גיגה. אני חושב שהוא תוקע את המחשב מכמה סיבות : כשהמחשב נתקע הליד של הדיסק קשיח נדלק כאור אדום בצורה ממושכת שנית כאשר אני מעתיק קבצים מהדיסק קשיח המחשב נתקע בצורה מופרעת.. ולא אין התחממות של מעבד או כ.מסך. אני רוצה לעשות גיבוי לחומר הרב שיש לי והמחשב פשוט לא נותן לי לנשום והופ הוא נתקע ! מה עושים ?? זה דחוף מאוד. תודה מראש

• 18 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. Started by Ran B,

היי חברים! אני בזמן האחרון מחפש, קורא ביקורות ומתעניין בקניית דיסק קשיח חיצוני לצורכי גיבוי. היום המערכת שלי יושבת על דיסק אחד של 1TB ואני מנצל כבר חצי ממנו בהמון תמונות, מסמכים, סרטים וקבצים שונים.. אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חיצוני בשביל גיבוי, שעיקר המטרה הוא גם - תוכנת גיבוי שתגיע עם הדיסק ותבצע את הגיבוי בפשוטות, מבלי שאני אצטרך לעשות MERGE ידנית לקבצים קיימים/חדשים/שהשתנו וכו'.. כרגע הסתכלתי על WD ועל התוכנת SmartWare שלהם. נראת פשוטה ונוחה לפי התגובות והמדריכים באינטרנט. אבל נשארתי עם שאלה אחת מטרידה! האם למישהו יש מושג איך בדיוק הSmartWare של WD מגבה את הקבצים?! האם היא מגבה אותם לקובץ IMAGE כלשהו? קובץ מוצפן כלשהו? קובץ מוגן? שאין אפשרות לעשות איתו כלום מבלי הת…

• 30 תגובות
    • 6.4k צפיות
  17. Started by AgentZ,

אהלן, אני מעוניין לגרום למערכת שלי (W7 64bit) להתייחס לDOK שלי כDVD - כלומר, כל פעולת צריבה לDVD המדומה תגרום להעתקת התוכן של הצריבה לDOK. האם יש דרך לעשות את זה? תודה מראש! (אני מודע לכך שזה מתאים גם לפורום תוכנה, אבל היה נראה לי שאני ימצא פה אנשים יותר מומחים לדבר)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by moshen1169,

יש לי את התוכנה HARD DISK SENTINEL התוכנה כותבת לי :Failure Predicted - Attribute: 5 Reallocated Sectors Count, Count of sectors moved to the spare area. Indicate problem with the disk surface or the read/write heads. There are 3171 bad sectors on the disk surface. The contents of these sectors were moved to the spare area ניסיתי לתקן סקטורים פגומים עם HDD REGENERATOR 2011 אבל היא לא מצאה כלום האם יש תוכנה אחרת לתיקון סקטורים פגומים? תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Art Tatum,

חשבתי שיהיה מעניין לדעת כמה הבדל יש בזמן טעינות השמירות הארוכות במשחקים מסוימים בין הרדיסק לSSD. הבדיקה הספציפית שמעניינת אותי היא טעינת שמירה בCIV5 שלוקחת הרבה זמן. אם יש לכם SSD ויש לכם CIV5 ובא לכם לבדוק עם טיימר כמה זמן לוקח לטעון שמירה, אל תתביישו לרשום את התוצאה כאן. גם אנשים עם המשחק שיש להם הרדיסק או RAID מוזמנים לבדוק ולרשום את התוצאה כאן. ואם יש לכם משחק אחר שלוקח הרבה זמן לטעון או לשמור אתם מוזמנים לבדוק ולרשום גם אותו. אולי זה משתלם להשקיע בSSD למשחקים, כי למי יש כוח לחכות כל כך הרבה זמן לטעינות ושמירות...

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. באילו אפליקציות ספציפית עדיף כונן SSD? אשמח לפירוט בנקודות, תודה. והאם קונים אותו על מנת להתקין עליו את מערכת ההפעלה או בשביל משחקים ותוכנות כאלו ואחרות?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום, יש לי דיסק און קיי של חברת SANDISK כמו שרשמתי בכותרת, הוא עובד מצוין על כל המחשבים אבל הבעיה שבמחשב אחד הוא קורא אותו אבל לא מראה אותו במחשב שלי וכנראה אין לו VOLUME משלו ואני לא יכול לעשות לו פורמט או לשנות אות כונן.. אני צריך עזרה זה ממש חשוב לי.. הנה תמונה:http://www.fastup.co.il/v.php?file=21931781.jpg

• 19 תגובות
    • 3.7k צפיות
  22. שלום! אני מתכוון לקנות מחשב חדש בעוד חודש ימים או קצת פחות. אחד הצרכים הוא טעינה ושמירה מהירה של קבצים ענקיים . אס.אס.די. לא בא בחשבון. החלטתי לבדוק אם שווה לי לחבר שני כוננים של WD ב- RAID LEVEL 0 למה WESTERN DIGITAL? מפני שזהו היצרן היחידי שעבדתי אתו אי-פעם (מאז 1994) ועד היום לא הייתה לי אפילו בעיה אחת של אובדן נתונים. אנא אל תמליצו לי על ציוד מיצרן אחר, זה לא יעזור. אני אוהב לחשוב שאני די מבין במחשבים, אומנם מעולם לא עבדתי עם RAID אז, אנא סלחו לי אם חלק משאלותיי נראות לכם מפגרות. צריך בקר? יש דבר כזה: בקר RAID מובנה בתוך לוח אם? אם איני טועה הבנתי שיש RAID בתוכנה. איפה עומד המעבד בכל העניין הזה? עד כמה הוא "משלם את המחיר"? תגידו לי אם מה שאני חושב לעשות הוא בכלל הגיונ…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by 890iu,

רכשתי היטאצי K30007 דיסק 2000 GB SATA 6 סדרה חדשה שיצאה בימים אלו ל- SATA 6 מהירה מכל מה שהיכרתי קודם דיסק שקט ומהיר http://www.hitachigst.com/internal-drives/desktop/deskstar/deskstar-7k3000 מחיר טוב 523 ש"ח http://eliad.org/viewer.php?id=1294896894.png http://eliad.org/viewer.php?id=1294981051.png http://eliad.org/viewer.php?id=1294958170.png

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. שלום לכולם, יש לי דיסק חיצוני של WD my passport essential, usb 2.0. כשאני מחברת אותו למחשב שלי (XP SP3) הוא לעיתים מזהה אותו ולעיתים לא. אי ןעקביות בזיהוי - זה יכול להיות באותו פורט של USB. זה קורה גם שאני מחברת אותו ישירות וגם כשאני מחברת דרך HUB. הכבל שלו קצר, אין לו מקור מתח חיצוני, אלא הוא משתמש בחשמל של ה-USB. כשיש תקלה, הוא כותב של שזוהתה חומר חדשה, לא מזוהה. בעבר, כאשר חיברתי אותו לטלויזית LCD הוא זוהה ללא בעיה וניתן היה לראות סרטים/תמונות וכעת כשאני מחברת אותו, אני מקבל הודעה שאמצעי האחבון ריק (מה שכמובן לא נכון). מבדיקה בגוגל ראיתי שיש כאלה שהתלוננו על בעיות דומות בעבר ושאחד הפתרונות שהציעו להם הוא לקנות כבל מחבר חדש (בין הדיסק ל-USB). רציתי לדעת אם יש פתרון נוסף…

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. טרה WD10EARS SAMSUNG HD103SJ SEAGATE ST31000528AS HITACHI HDS721010KLA330

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים