אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
-
היי אז ככה ישלי בעיה בהארדיסק של הלפטופ , שאני מנסה דרך ההתקנה של הוינדוס וזה והוא כל הזמן רושם UNLOCATED אושמו כזה ולא נותן להתקיןעליו , עכשיו גם אםאני מנסה להתקין XP זה לא מסתדר וגם כשאני מנסה להתקין WIN7 זה ככה >< מה אניעושה ?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מארז עם כניסה מקדימה לדיסק קשיח חיצוני 3.5" SATA מה כיום נחשב לטוב? אני לא מחפש משהוא יקר, עד 350 ש"ח 500GB מינימום נ.ב כשאני אומר כניסה אני מתכוון לממש פתח כזה שניכנס לשם הכונן הקשיח ובפנים יש חיבור.
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
ברצוני לקנות דיסק קשיח חיצוני בנפח של 2TB חשוב לי שיהיה אמין,מהיר,איכותי ומחברת WD אבל לא חייב? ובנוסף מה עלי לדעת לפני שאני קונה דיסק קשיח חיצוני דיסק כזה או אחר ? ומה חשוב שיהיה בו? בתודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני נוהג להחזיק SYSTEM די גדול של כ55GB ולכן מעדיף נפח של 80GB וצפונה, ראיתי שיש בסביבת ה1000 ש"ח (שזה המקסימום של התקציב) לא מעט אופציות. מה מהן העדיפה? מדובר כמובן בכונן למערכת שבחתימה שלי. אין חשיבות לFORM FACTOR, כלומר אם זה 2.5" או 3.5". חשבתי על כונן של OCZ שנמצאים בטווח המחיר. אני רואה גם כונני 40GB שאני מבין שמהירות הכתיבה שלהם איטית מהותית, אבל שניים כאלו נכנסים בתקציב. (אין כוונה לRAID) חשבתי יותר בכיוון של WINDOWS על אחד ו PROGRAM FILES על השני.
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
היי אז ככה ,יש לי כונן של 15GB (ממש ישן) שאני כבר ממש לא משתמש בו ואין עליו כלום (טוב, כמעט כלום) היום החלטתי שאני רוצה להוציא אותו משום שהוא סתם משתמש בחשמל של המחשב, כשאני מוציא אותו אז המחשב נותן שגיאה בעת הפעלה שהוא רוצה שאני יביא לו מיקום לעשות ממנו BOOT, ניסיתי ללכת לBIOS ולתת לו כונן אחר לעשות לו BOOT ממנו (יש לי עוד 2 כוננים) אך זה נכשל ל2 הכוננים, אז חיברתי אותו חזרה ושמתי אותו שוב כ BOOT בביוס ועכשיו הכל פועל כרגיל ואני רוצה ממש להפטר מהכונן הזה, הוא סתם אוכל חשמל ובגלל זה הכרטיס מסך לא מנצל לי את הספק כוח כמו שצריך מה שגורם לי לlow fps בחלק מן המשחקים שאני יכול להריץ אותם חלק כמו לדוגמא bad company 2, יש לי חבר אם מעבד בטיפה יותר חזק ויש לו רק כונן אחד והמש…
-
- 23 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי 2 אופציות כרגע אופציה 1 : מארז חיצוני. מצאתי במחיר סביר בממשק USB את ה- Sedna SE-EH-38-U מחיר : 150 ₪ הארד דיסק 2TB פנימי SATA - אותו אחד שממליצים פה : Samsung 2000GB HD204UI מחיר : 440 ₪ סה"כ : 590 ₪ אופציה 2 : הארד דיסק חיצוני 2TB בממשק USB גודל 3.5" Western Digital Element 2TB WDBAAU0020HBK מחיר : 508 ₪ השאלה מה עדיף, האם יש הצעה לשיפור או הוזלה של מה שרשמתי. ובאופן כללי אשמח לשמוע דעה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דיסק און קי 16 ג'יגה מומלץ שיהיה מהיר ובתקציה עד 100 ש"ח ואולי קצת יותר.. שיוכל להתחבר לטלויזיה להפעיל ממנה סרטים באיכות HD (קובצי mkv) . אם תוכלו בבקשה להמליץ לי על דיסק און קי שיוכל לעשות את העבודה ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אני מתכנן להתקין שני משחקים מאוד מאוד כבדים שמשקל אחד 100 ג'יגה והשני 250 ג'יגה. רציתי לרכוש כונן חיצוני על מנת להתקין את המשחקים בו ולא להיות מוגבל מבחינת מקום- כלומר 1T או יותר. אני לא בדיוק מבין באילו מרכיבים להתייחס (גודל/מהירויות/חיבורים שונים מלבד USB2) והאם לקנות בארץ או בארה"ב. אשמח לקבל הסבר קצר ותמציתי לגביי האפשרויות האולטימטיביות ומה הייתם ממליצים לי לרכוש. אציין כי אין משקל לאסתטיות בשיקול שלי- נטו שיהיה סוס עבודה. תודה רבה ויום טוב!
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
זה הקשיח:http://img651.imageshack.us/i/1604111847.jpg/ זה החיבור: http://img225.imageshack.us/i/1604111849.jpg/ http://img97.imageshack.us/i/1604111850.jpg/ מהו החיבור ואיך אני יוכל להעביר את המידע למחשב שלי שיש בו SATA וIDE?
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
אהלן, ביום שני קניתי מחשב חדש מKSP ב7.5K אבל הבעיה היא שהדיסק קשיח מאוד רועש (הדיסק: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash&uin=9832) האם הוא אמור להיות כ"כ רועש? הרעשים שלו הם סוג של תקתוקים (של קריאה כמו במחשבים של פעם) Western Digital Caviar Black 2TB - WD2001FASS - Drive Sounds ב0:18 יש דוגמה לרעשי תקתוקים האלה (שימו לב, הרעש בסרטון מאוד מוגבר אבל הרעש של הדיסק שלי מבחינת התיקתוקים בערך משתווה לרעש הזה) האם כדאי להחליף את הדיסק לCaviar Blue? מה לעשות??
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום לכולם, אין לי כל כוונה/יכולת לנתח את יכולות הכונן (Sony Optiarc AD-7260s) שבזכותן הוא מומלץ בסטיקי ובביקורות.. גם אין לי שמץ של מושג איזה יכולת תהיה שמישה/חשובה עבורי.. אבל.. על דבר אחד אין כל ויכוח.. הכונן הזה מרעיש, ממש מרעיש! קניתי כמה כוננים כאלה ואני משווה אותם לכמה מהנפוצים של LG שהיו לי.. התוצאה זהה וברורה כשמש! אף פעם לא היו לי דרישות מיוחדות מצורב, אבל זו הפעם הראשונה שאני יכול להגיד שמצאתי צורב "לא טוב" עבורי. בהצלחה.
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
בהמלצות של צורבים יש את Sony Optiarc AD-7260S האם מדובר על הצורב בלינק הנ"ל? אני שואל כי לא מצויינת בו המילה Optiarc http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=10586
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
בזמן משחק המחשב החליט לקרוס, ולאחר שהיתחלתי אותו מחדש לא יכולתי להכנס לכונן הקשיח חזרה מדובר בהרד דיסק של 1 טרה-בייט של סמסונג 103-ג'יי, כדי להכנס לכונן הוא מבקש ממני לפרמט אותו ברגע שאני נכנס ל control panel -> administrative tools -> computer management -> disk management -> כדי לעשות איזשהי פעולה על הכונן הוא מודיע לי : VIRTUAL DISK MANAGER : DATA ERROR )CYCLIC REDUNDANCY CHECK ( אני מנסה לבצע CHKDSK ב CMD והוא לא נותן לי להכנס או לבצע את הבדיקה תחת כל פרמטר ( F \ R ) שאני אתן לו the operation fail to complete because the disk management console view is not up to date refresh the view by using the refresh task. if the problem persists close the disk manag…
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב לחברי הפורום. לאחרונה נתקלתי בבעיות בהפעלת מערכת הפעלה עם שגיאה של BOOT FAILURE. שמתי HDTUNE הסתכלתי על הHEALTH עם הSMART סטוט היה הכל בסדר. הרצתי ERROR SCAN על QUICK והוא לא מצא כלום. הרצתי ERROR SCAN מלא והוא מצא 2 DAMAGED BLOCKS. הורדתי מהאתר WD את התוכנה Data Lifeguard Diagnostic Utility והתוצאות בקובץ המצורף. יש משהו לעשות עם HDD או לממש אחריות אצל KSP? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב חדש יחסית: דיסק קשיח - 500GB של WD חדש נקנה לפני כמה ימים. לוח אם P6TD Deluxe של Asus. עכשיו בגלל שקניתי דיסק קשיח חדש פירמטתי את המחשב והתקנתי ווינדוס 7 הכל עבד מעולה. אחרי כמה זמן החלפתי את האנטי וירוס מ- Avast ל- NOD32 ומאז אחרי הריסטרט של המחשב, המערכת הפעלה לא עולה. מה שכתוב לי זה: reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key עכשיו ניסיתי להיכנס לביוס ולהגדיר שהדיסק קשיח יעלה ראשון אבל הוא לא הופיע שם בכלל. אז נכנסתי לדף הראשי של הביוס בשביל לראות אם הדיסק בכלל מחובר, אבל הביוס לא מזהה את הדיסק. אז ניסיתי לחבר את הדיסק למחשב אחר וגם שם הביוס לא מצליח לזהות את הדיסק. מה אפשר לעשות ? תודה ר…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים, לפני כחודשיים קניתי הארד דיסק חיצוני 1TB של WD. לפני כמה ימים הגעתי למחשב והוא היה איטי בטירוף, חיפשתי מה מקור הבעיה כחצי שעה עד ששמתי לב שהוא לא מזהה את ההארד דיסק. ניתקתי וחיברתי מהתחלה, וכלום. בכל מחשב אחר שניסיתי הוינדוס התקין אותו אחרי 10 דקות של המתנה ללא שום פעולה, ואז עדיין לא רואה שום כונן בנוסף במחשב שלי. פעם אחת מכל הפעמים, הופיעה לי ההודעה שיש לפרמט את הכונן. כל החומר שלי בו, ובמקום לעשות גיבוי שמרתי בפנים הכל. מצד אחד יש לי אחריות עליו, אבל אומרים לי בחנות שאין להם מה לעשות עם זה והם יכולים לשלוח אותו למעבדה, מצד שני אין סיכוי שאני נותן להם אותו כיוון שכל הקבצים החשובים שלי נמצאים שם. אם אקח לטכנאי הוא יצטרך לפתוח את הכונן וכך תפוג לי האחריות, האם…
-
- 7 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
שלום רב , ראיתי שיש הרבה מאד סוגים שונים ומגוון רחב של מחירים. בגלל שאין לי בכלל ידע ונסיון בעניין , רציתי לבקש ממכם המומחים המלצה. אני רוצה לקנות כרטיס micro sd לסלולארי שלי (samsung galaxy s) וכמובן שמה שאני בעצם רוצה זה מקסימום אמינות ומקסימום מהירות שאני יכול להשיג במגבלת התקציב שלי. תודה רבה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
היי חבר'ה, לא מזמן רכשתי A-DATA S599 64GB.. אלו הביצועים שהוא נותן.. האם זה נורמאלי? האם קצב הכתיבה לא נמוך מידי ? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום. הייתי רותה לדעת בבקשה מהו ההבדל בין SATA 3 לSATA 2 (אני יודע על זה שSATA 3 = SATA 6.0GB/S אך אני פשוט לא מבין למה הוא לא מעביר בכזאת מהירות כפי שמצויין). האם התקנה של הWINDOWS על SATA 3 ב-RAID0 תגביר את מהירות הפעולה של הWINDOWS? זה יעשה אותו מהיר יותר? האם משתלם לעשות את כל העבודה הזאת והכסף המושקע בכדי שתיהיה מהירות גבוהה יותר? ניסיתי לקרוא על כך באינטרנט, אבל כל פעם שאני מתחיל לקרוא משהו אני נתקע במושג אחר שמחזיר אותי כמה צעדים אחורה.
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
יש לי שני דיסקים (samsung F3 103sj) ב RAID 0 עם לוח אם של אינטל H67 (מחוברים דרך SATA 3). אני מחליף בקרוב את הלוח ללוח תקין, איך אני משחזר את ה RAID בלוח החדש.
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
שלום. כונן Vertex2 שלפי הטענה של היצרן הוא בעל 275/285 MBPS. הנה התוצאות של AS SSD BENCH: ואגב - AHCI כן פעיל מה יכולה להיות הסיבה שהכונן לא מתפקד במהירות של 275/285?
-
- 21 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק קשיח נייד 750 GB של WD נייד קטן התחלתי לעשות לו פירמוט והחשמל ירד(נפילה קלה)...ומאז לא ניתן לעשות לו פירמוט מה ניתן לעשות בנושא?? תודה
-
- 6 תגובות
- 967 צפיות
-
-
יש לי כרגע 2 דיסקים של 320 גיגה כל אחד ברייד 0 יש לי בנוסף עוד אחד זהה יושב מחוץ למחשב (חדש ומחכה להכנס לפעולה כמובן) אני רוצה לדעת מה הנקודה המושלמת לביצוע ה SHORT STROKE אני רוצה לבצע את זה על שלושתם ולשים אותם ברייד 0 (לא להתייחס לגיבויי אני דואג לזה באופן נפרד) אני מצרף 2 תמונות ממבחן של HD TACH (אחד מבחן קצר והשני ארוך) בשניהם אני חושב שהנקודה המומלצת זה באיזור ה 100GB אבל האם אפשר להסתמך על הנתונים האלה בהתחשב בעובדה שהמבחן הזה רץ על דיסקים שכבר נמצאים ברייד0? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
בהמשך לדיון שפתחתי לפני שבועיים: הרצתי diagnose ב- ES-Tool, בדיקה מקיפה שלקחה הרבה זמן, והתוצאה בסוף הייתה: Your HDD has no error !!! גם SpeedFan, כולל בדיקה אונליין, מראה שההארדיסק תקין. כמו כן, הרעשים החריגים נעלמו. האם יש עדיין סיבה לדאגה? אין זה הגיוני שאין יותר רעשים? (הסיבה לפער בין הדיונים היא היותי חייל) ורציתי להגיב ל- Nike: הייתי מתאר את הרעשים כחריקות הידועות שהארדיסקים משמיעים, אבל הן חלשות\עדינות יחסית. זה הכל. תודה רבה רועי
-
- 7 תגובות
- 886 צפיות
-