עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Discover,

היי לכולם. רכשתי כונן SSD תוצרת סמסונג, דגם 840 EVO בנפח 250GB. שיניתי בBIOS את הכונן הראשי ל SSD, ואני מנסה להגדיר אותו ככונן BOOT ראשי ולהתקין עליו WINDOWS, אבל מסיבה לא ברורה ווינדוס מסרב להיות מותקן על הכונן הזה ודורש ממני (ממש בתחילת ההתקנה) איזה שהוא דרייבר. אני מניח שאני נדרש לדרייבר הזה כיוון ומדובר בלוח אם יחסית ישן? ניסיתי לחפש בפורומים, באתר של סמסונג ובאתר של ג'יגהבייט - אבל אני לא מצליח למצוא דרייבר שקשור לכונן SSD. אשמח לסיוע כיצד לגרום לווינדוס להסכים להתקנה על הSSD. מצ"ב תמונה המציגה את המפרט הקיים אצלי היום. ד"א, הבנתי מחבר שכדאי באחד מכונני ה HDD ליצור מחיצה שתשמש כתיקייה TEMP, כך שהווינדוס לא יבצע שימוש מוגבר ברישום ומחיקה על גבי הSSD. אז יצרתי…

• 25 תגובות
    • 3.3k צפיות
  2. Started by noambaum,
    • 0 תגובות
    • 631 צפיות
  3. Started by omertgm,

זה הכרטיס השני מדגם זה שנהרס לי לגמרי. אי אפשר להשתמש בכרטיס במצלמות שונות. אי אפשר למחוק תמונות או לפרמט את הכרטיס עם המצלמות. אי אפשר לפרמט ב win7 או XP. אי אפשר לפרמט ע"י SDFormatter4. הכרטיס מזוהה עם נפח של 30.6MB במקום 32GB. הודאות שגיאה אומרות שהכרטיס לקריאה בלבד למרות שבוודאות הוא לא במצב מוגן לכתיבה. ממה שחיפשתי באינטרנט זה מצב פטאלי סופי ללא יכולת תיקון. הכרטיסים נקנו ב KSP כך שהם מקוריים, מקווה שאפשר לממש אחריות עליהם (רשום באתר אחריות לכל החיים) רעיונות אחרים לפני שאני הולך אליהם?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. http://www.winnerdeal.co.il/deals/%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7%D7%90%D7%95%D7%9F_%D7%A7%D7%99?aff_id=134 נראה חשוד, לא ראיתי בKSP שום דבר שמשתווה לזה. סביר שזה לגיטימי? אפילו אם קצב ההעברה הוא לא להיט, זה נראה די אטרקטיבי.

• 9 תגובות
    • 4.6k צפיות
  5. Started by ZacNaboot,

יש לי דיסק קשיח של קרוסל דגם M4-CT128M4SSD2 שנקנה לפני שנה ו3 חודשים בערך, בחודש אפריל שנה שעברה הSSD החליט למות אז שלחתי אותו לאחריות שלו בKSP ואחרי שבוע החזירו לי את אותו הדיסק קשיח פועל עם כל המידע, היום בצהריים (בבוקר הוא עבד יפה) בפעם השניה הוא החליט למות שוב אבל בעזרת כמה מדריכים בפורום של קרוסל הצלחתי לחיות אותו בעזרת קופסה של דיסק קשיח חיצוני, מה נסגר עם הדיסק קשיח הזה?? יש מצב שנפלתי על סידרה פגומה? החלפתי כבלים של SATA וחיבור חשמל SATA אחרים הקושחה של הSSD הכי אחרונה שיש (070H) אני עובד עם לוח (G41) יחסית ישן אבל זה לא נראה לי הבעיה המחשב עובד עם ספק של סיסוניק 520W S2 ברונזה בשימוש פחות משנה אני מצרף דו"ח של SMART לפוסט הזה אחרי המוות הראשון שלו שורה C7 הראתה מ…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by F430,

על מה אתם ממליצים? אני מחפש זיכרון דוק עם אפשרות לתפיסה על מחזיק מפתחות ושיהיה הכי מהר שאפשר...

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by KoM,

שלום , ברשותי במחשב הנייד כונן 840EVO 250GB. כרגע יש בכונן 20GB שהם בעצם מקום על הכונן שאינו מפורמט. האם זה מספיק כ-OP ? האם בכלל יש סיבה להשאיר סתם מקום לא מפורמט בכונן ? (שאגב לא קרוב להיות חצי מלא, וישאר ככה פחות או יותר). הבנתי שזה אמור לשמור על הכונן איכשהו.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by roi.vahab,

היי , מבקש המלצה לכונן גיבויים חיצוני בעל נפח 4Tb מינימום עם אפשרות לענן בייתי . מה דעתכם על זה ? כונן קשיח חיצוני Western Digital My Cloud WDBCTL0040HWT 4TB USB 3.0

9. Started by Nemesis,

בשקט בשקט, בלי לעשות הרבה רעש, OCZ הכניסו לכונני ה-SSD החדשים שלהם פלאש בליטוגרפיה של 25nm במקום ה-34nm הוותיק. כתוצאה מכך, לפחות בדגמי ה-60 ג'יגה משתמשים רק בחצי מכמות שבבי הפלאש לעומת הדגם הקודם. בגלל השימוש רק בחצי מהשבבים, מהירות הכתיבה היא במקרים מסויימים חצי לעומת הדגמים הישנים. בנוסף לכך, רק 55 ג'יגה מתוך הנפח הקודם זמינים למשתמש לעומת 60 ג'יגה בדגמים הקודמים. לינק מפורט: http://www.overclockers.com/oczs-25nm-vertex-2-performance-issues/

• 16 תגובות
    • 53.3k צפיות
  10. שלום קניתי מחשב נייד חדש עם הרד דיסק מכני וקנית ssd של סאמסונג evo 840התקנתי אותו במחשב והוא מזוהה בביוס אבל מה לא מזוהה ב boot option כמו כן אני מנסה להעלות התקנה של וינדוס 7 כדי להחליף את 8 שהגיע איתו והוא נתקע במסך הראשוני שמציג את סמל הוינדוס. מה יכולה להיות הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 939 צפיות
  11. Started by iliahrom123,

אני קונה מערכת חדשה עוד מעט, אז חשבתי לשלב ssd לא מאוד גדול בנפח לכמה ומשחקים ומערכת הפעלה, התקציב עומד על 450-500 שקל. בינתיים שמתי עין על אחד של קרוסאייר force gs 128 שעולה בksp משהו כמו 450₪ מה דעתכם עליו ואם יש משהו מומלץ אחר שנע בסביבות אותו נפח ומחיר

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. יש לי מחשב נייד - סמסונג נוטבוק סדרה 5. הבנתי שאפשר להחליף את הסידירום.. אני רוצה לשים SSD או אפילו פשוט להוסיף כונן קשיח נוסף. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  13. Started by Yaniv,

אז ככה, אתמול ניסיתי להעביר פרק של סדרה בגודל 3GB לדיסק און קי, חיכיתי למעלה מ30 דקות (בכל זאת DOK USB2), ברגע שהגיע ל70-80% קפץ הודעה שאומרת שאותו פרק לא נמצא (מהתיקיית מקור), בדקתי ואכן הוא שם. ניסיתי שוב להעביר מחדש ושוב לקראת הסוף עשה אותה בעיה. עריכה: אחי טוען כי הוא שיחק במחשב ביום חמישי והייתה נפילת חשמל בבית, מאז יש את ההודעות הקופצות האלה. יש לציין שמותקן אצלי במחשב HDD Regenerator ובמהלך העברה שמתי לב שקופצת הודעה כזאת: בהמשך השימוש שלי במחשב אני רואה שממשיכות לקפוץ הודעות כאלה, הורדתי את התוכנה Hard Disk Sentinel ובנתיים היא ממשיכה לפעול: שאני מנסה להעביר ממחיצה D למחיצה C את אותו פרק בגודל 3GB המהירות נעה בסביבות ה17-30MB ולא יותר מזה, אותו דבר אם אנ…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by p_uriel,

שלום, במחשב שלי, ברצוני: 1. להחליף את הכונן הקשיח (Partition C הינו 100GB אך עם 90GB פנויים) בכונן SSD. משמש בעיקר לאופיס, אם כי יש עליו מספר משחקים כמו PES 2014. על כונן זה נמצאת מערכת ההפעלה 7, וכל התוכנות כמו אופיס וכו'. כל החומר החשוב שלי (מסמכים, סרטונים, תמונות וכו') נמצא ב partition D. אני יודע שממליצים על כונן סמסונג 128GB. האם הכונן גם יעבוד על גבי המחשב שלי? האם המחשב שלי תומך ב SATA3? 2. צורב ה LG שלי שבק חיים (שחור). מחפש להחליף אותו. אשמח ללינק. אני לא צורב בכלל, אך פעם בכמה חודשים יש איזה דיסק שאני קורא. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by raiman1,

שלום לכולם! כמו שהבנתם יש לי בעיה קטנה... כשאני מנסה לפתוח את dok אני מקבל את ההודעה הבאה :the file or directory is corrupted and unreadable. איך אפשר לסדר את זה בלי שימחקו הקבצים שנמתאים על הdok? תודה מראש!

16. Started by דניאל3124,

שלום לכולם, לא מזמן חשבתי על הרעיון לרכוש את הכונן kingston ssdnow v300 240GB מ KSP אבל השאלה שלי האם אני ירגיש שיפור בביצועים? (משחקים ותוכנות כמו פוטושופ וZBRUSH) עד עכשיו עבדתי עם כונן מכאני בלבד ולא היה לי נסיום עם SSD מה אתם אומרים על הנטייה לכיוון של kingston ssdnow v300? יש לי דעה מאוד טובה לגבי KINGSTON לכן אני יעדיף לקנות כונן שלהם... תודה לעוזרים! עריכה: שמתי לב שיש כונן של CROSAIR על הדף יותר מהיר, השם שלו הוא: [h=1]Corsair Force LS CSSD-F240GBLS-BK[/h]קישור : http://ksp.co.il/?uin=20270 והנה השווה של שני הכוננים: http://ksp.co.il/?list_compare=.21944..20270. מה אתם אומרים? [h=1][/h]

• 16 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. Started by barbone,

היום לאחר שהרצתי משחק,פתאום הוא קרס לשולחן העבודה. אמרתי אם כבר נעשה בדיקת שגיאות לכונן D. (הכונן שלי מחולק ל3 כאשר D זה כונן ששם אני מאחסן את רוב הנתונים) . אחר כמה דקות המחשב נתקע והבדיקה נעלמה פתאום. המחשב התחיל להיות מאוד איטי עד כדי אי יכולת לפתוח תוכנית כלשהי. ריסטרט-ווידוס לא עולה. ריסטרט נוסף המערכת עולה מאוד מאוד איטית ,ניסיתי לקבוע בדיקת דיסק נוספת לכונן מערכת (Cׂ ללא הצלחה הבדיקה יוצאת לבד אחרי כמה דקות מבלי לבדוק. שוב ריסטרט-ווידוס לא עולה שוב ריסטרט בSAFEMODE לא עולה. עשיתי REPAIR . הוא עשה סריקה אוטומטית לבדיקת שגיאות ואז נתן הודעה שהשגיאות תוקנו. עשיתי ריסטרט ועכשיו הכל בינתיים רץ חלק. עשייתי ERROR SCAN מלא ולא מהיר בHD TUNE PRO ולא גילה שום שגיאה. הרציתי …

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. שלום , אני רוצה לקנות את זה : http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6011 הלוח שלי - לחצתי קליק ימני במחשב שלי ואז "ניהול" ואז שמה תחת MOTHERBOARD : IDE ATA/ATAPI CONTROLLERS -INTEL®82801g(ich7 family) Ultra ATA Storage Controllers - 27DF -INTEL®82801GB/GR/GH(ICH7 FAMILY) Seruak ATA Storage controller - 27C0 בארד דיסק שאני רוצה לקנות מאיבורי זה תומך הלוח אם שלי ב SATA 3 , או SATA 2 ? ואיך הארד דיסק הוא בסדר ? תודה רבה ושבת שלום .

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Xavi06,

שלום, אני מתכוון לקנות כונן קשיח חיצוני של 2 טרה בשביל גיבוי בנתיים ובהמשך אולי לאקסבוקס. ראיתי כמה דגמים ובנתיים המליצו לי על אלה של WD או Seagate. התקציב הוא באיזור ה500+- יש דגם מועדף? חנות מועדפת? אני מאיזור הצפון... תודה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by 3emi,

התקנתי תוכנה RAMDISK התוכנה לוקחת מה RAM של המערכת ויוצרת כונן שאפשר לעבוד איתו יצרתי כונן של 4 גיגה במערכת יש לי 16 גיגה ורוב הזמן רק 5 גיגה מנוצלים ו 11 פנויים עכשיו יש לי כונן RAMDISK 4 גיגה אבל לא יודע באמת מה לעשות איתו הגדרתי שוינדוס יעבוד עם הכונן הזה ב TEMP וניסיתי גם שהדפדפנים יעבדו איתו ב CACHE אבל מה עוד מומלץ לעשות בטח אני ימצא שימוש כלשהו בזמן מסויים הרי להתקין תוכנות מלאות על הכונן לא נשמע לי סביר אולי אפשר להגדיר בפוטושופ לדוגמא שישתמש בכונן המהיר בתור "סקראצ" ? ודברים מהסוג הזה? בקריסטל מארק נותן תוצאות הזויות רק לא יודע איך לנצל את כל הנתונים האלו אם היה אפשר להתקין מערכת הפעלה שלמה על זה היה פה משהו ..

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by amirx19,

שלום, האם יש טעם בקניית כונן SSD למחשב עם SATA1 ? הדבר שהכי מציק לי במחשב הוא עליית המחשב במיוחד לאחר עדכונים של וינדוס וגם זמן הפתיחה של תוכנות כמו אאוטלוק או וורד. לא חשובה לי בכלל מהירות העתקת קבצים. במידה ויש טעם בקניית כונן SSD אשמח להמלצה. 120GB גם טוב, לא חובה 128GB.

22. Started by motorishta2,

שלום רב, ברשותי דיסק קשיח 1 טרה של סמסונג. בימים האחרונים אני שומע יותר מידי תקתוקים בדיסק קשיח שלי, אז החלטתי לחפור טיפה בפורום, ומצאתי שהרבה המליצו על התוכנה HD tune, לכן החלטתי להוריד אותה ולהריץ אותה, רק שאיני יודע מה אומרות התוצאות ובזה אצטרך את עזרתכם. להלן התוצאות:

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. שלום! אני מתכנן לרכוש את הכונן הבא: http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=shipment&uin=17456&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap מספר שאלות: 1) האם מישהו התנסה בכונן הנ"ל או בכונן אחר מסדרת Elements? 2) האם בתוך מעטפת הכונן הנ"ל מסתתר כונן 3.5 המוכר שניתן לחברו באמצעות SATA? 3) הבנתי שסדרה אחרת של WD הנה מוצפנת חומרתית, כך שאם ממשק הUSB מתקלקל, לא ניתן לגשת לכונן ישירות ע"י פתיחת המארז. האם כך גם לגבי הסדרה הזו? תודה רבה!!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by roeesnir,

זולים יחסית ונתונים מרשימים על הנייר. מישהו מכיר? התנסה?

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  25. אני עומד להזמין היום את המוצר הבא http://www.ebay.co.uk/itm/Aluminium-USB-3-0-10-Port-Hub-via-Chipset-VL812-12V-4A-Power-Adapter-Black-/300975749582?pt=UK_Computing_USB_Cables&hash=item46138d79ce#rpdCntId לכונן חיצוני 2.5", כי יש לי רק USB3 אחד שאני עובד איתו ואני מעדיף יותר מזה. בארץ מוכרים רק זבל של 100 שקל עם 3 חיבורי USB3 ואין לי עניין בזה. ווידאתי עם המוכר וגם רשום בדף שיש לזה חיבור חשמל עם שני פינים אירופאי, השאלה היא האם orico נחשבים לחברה סבירה, והאם חיבור מכשיר כזה למחשב עלול להכניס וירוס? שוב אני יודע שאין למכשיר כזה בכלל מדיה לאחסון נתונים והרבה כבר הזמינו את המוצר אבל אין סכנה למערכת נכון? - - - תגובה אוחדה: - - - ובאמת תודה רבה לכולם פה בפורום שעוזרים ל…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים