עבור לתוכן

אקטואליה ותרבות

פורום בנושא אקטואליה ותרבות, כי גם לנו יש חיים!

1. הנה ערפאת יוצא לח"ל למסע הסתה נגדנו בכל בירות אירופה. האם צריך לנצל את הרגע ולהעיף אותו לקיבינימאט? תחליטו אתם

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. Started by TheWizard,

http://www.worldnetdaily.com/news/article.asp?ARTICLE_ID=27423 מעניין אם זה הכל נכון - האמת אני לא אתפלא... העיקר שסוריה במועצת הבטחון (הייתה הנשיאה במאי, נדמה לי שכיום היא הסגנית) ו..סוריה במועצה לזכויות אדם (חברה עד 2003, נדמה לי שעכשיו היא הנשיאה).

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

Dok Portal!

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by chichy,

היום, השב"כ תפס 20 מחבלים עם מכוניות תופת מוכנות להתפוצץ ומטענים רבי עוצמה, וכל נשק רבים! שהתכוננו לפוצץ בניינים בתל אביב, ככל הנראה עזריאלי.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. היום סדאם יקירנו עבר 65 אביבים עירקיים שטופי שמש! תרשמו לו ברכות ואיחולים :asthanos: תבואו למסיבה, יהיה פ33ות!

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. ובכן מי ישלם את הפקודונות של לקוחות הבנק ? נכון , כספי משלם המיסים , שכבת הביניים והשכבה העליונה !!! לא מספיק הדתיים עושים חור בקופה , עכשיו אזרחית קטנה רמאית ,גועלית גרמה לחור נוסף בקופת הבנק הקטנה שלנו . ולא מספיק הבעיות הללו גם הדולר עולה והמחשב הולך ונעלם .... כן כן חלמתי חלום טוב שאני קונה מחשב חדש .

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. בס"ד מידת האמונה היא נטיה דקה מעדינות הנפש. אם האדם הוא בעל נפש, ושעתו שעת השקט, חפשי מרעבון תאווני, ועינו מרהיבה ממחזה שמים לרום, והארץ לעומק, הוא נרגש ונדהם, כי העולם נדמה לפניו כחידה סתומה, כמוסה ונפלאה, והחידה הזאת מלפפת את לבבו ומוחו, והוא כמתעלף, לא נשאר בו רוח חיים, בלתי אל החידה כל מעיינו ומגמתו, ודעת פתרונה כלתה נפשו, ונבחר לו לבוא באש ובמים בשבילה, כי מה לו ולחיים, אם החיים האלה נעלמים ממנו תכלית ההעלם, ונפשו סחרחרה ואבלה וכמהה להבין סודה ולדעת שורשה והשערים ננעלו... ...וכאשר זכה שכל האדם לראות אמיתות מציאותו יתברך, מיד נכנסת בו שמחת גיל אין קץ, ונשמתו נעימה עליו, והדמיון משלים עם השכל לחזות בנועם ה', וכל תענוגי בשרים חמקו עברו, ונפשו העדינה מתעטפת בקדושה, וכאי…

• 18 תגובות
    • 10.9k צפיות
  8. Started by WizMaster,

עקב המצב הבטחוני היום, ועקב כך שמרבית חברי הפורום הם לפני צבא, האם תתגייסו לשירות קרבי בצה"ל?

• 36 תגובות
    • 7.2k צפיות
  9. שמעתם! יושב-ראש פיפ"א העלה לדיון הצעה להוציא את ישראל מפיפ"א בגלל שהסעודים לחצו עליו ונתנו לו מטוס פרטי למסע הבחירות שלו לראשות פיפ"א! שחיתות שלא מהעולם הזה! > > > > זהו פרצופם האמיתי של הסעודים שהציעו "הצעת שלום"

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. בשבילי זה: useless id ramones sex pistols bb king tupac simon & garfunkel pink floyd jimi hendrix nofx teen idols dizzy gillespy john coltrane dave brubeck guns 'n' roses the beatles gary moore eric clapton ac/dc ולפי סדר: 3) MILES DAVIS 2) STEVIE RAY VAUGHAN ומעל כולם, השליט, הכהן הגדול של הרוק, האיש והטלקאסטר, הבוס ב-ה הידיעה, גבירותי ורבותי, BRUCE SPRINGSTEEN

• 39 תגובות
    • 7k צפיות
  11. ציטוט מעיטון חשוב - ".. לפי ספרו של רביב דרוקר 'חרקירי' , שכל כולו ביקורת נוקבת על ברק , אמר להם שריד (לבני דודינו הפלסטינאים) : "קחו מצלמה וצלמו את המשלחת הישראלית ושימו על השולחן שלכם , כי בעוד כמה שבועות ,בכל פעם שתראו את התמונה הזאת , תבכו בגעגועים . זו נבחרת החלומות מבחינתכם .בעוד שבועיים יעמדו מולכם לימור לבנת , איווט ליברמן , וצחי הנגבי ". רגע , יוסי ביילין , ערב לפני הפיצוץ בטרבה הציעו גלעד שר וישראל חסון לאבו עלה לטוס אל ערפאת בעזה כדי לעגן בכתב את מה שהסתיים בהסכמה . אך אבו עלה השיב להם ברגע נדיר של גילוי לב :"הבוס אינו רוצה הסכם ". נכון שאין בישראל צדיקים גמורים , כדברי ביילין ,אך אפשר לצפות מאיש כמותו לומר כי בראש הצד הפלשטינאי עמוד אנטי צדיק גמור . זה המזער …

12. Started by yoss,

כמה זמן אתם חושבים יעבור עד שיאשימו את משחקי המחשב ואת ה"אינטרנט" כמי שהשפיעו על הנער לרצוח את ה18?

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  13. Started by nice-1,

אתם יודעים מה אני חושב, בואו נראה מה אתם חושבים באמת.

• 24 תגובות
    • 5k צפיות
  14. אני שרוף על בארסה, אבל ריאל לוקחת

15. Started by WizMaster,

סקרן לדעת כמה פה מכבדים את יום הזכרון לחללי מערכות ישראל...

• 57 תגובות
    • 10.2k צפיות
  16. Started by LermanIsUberCool,

ראש מנגנוני הבטחון ברשות, מרואן ברגותי, נעצר היום ע"י כוחות מיוחדים של צה"ל. בנימה אישית, הנאדם היה טינופת דוחה, ואחראי על רצח של מספר רב של ישראלים. וה"שאהיד" הגיבור הסגיר את עצמו. אפילו לא התנגד.

• 104 תגובות
    • 16k צפיות
  17. כדי שיהיה לכם קל לעקוב אחרי פרטי הפיגוע הבא, הכנתי טופס למילוי עצמי, בהשראתו של מיודענו משה נוסבאום. כל מה שצריך לעשות זה לעקוב אחר האירועים ולמלא הפרטים במקומות החסרים בהצלחה! ובכן, גדי, לפני כ ___ דקות נשמע פיצוץ עז ברחוב ____ ב ________. ככל הנראה, מדובר שוב במחבל מתאבד אשר פוצץ עצמו בכניסה ל ________ , וזאת בשעה שהמקום היה הומה אדם, כבכל יום _______. דקות ספורות לאחר הישמע הפיצוץ הגיעו אל מקום האירוע אמבולנסים רבים אשר החלו במלאכת פינוי הפצועים. עדיין לא ידוע, בשלב זה, מהו מספר הנפגעים המדוייק אך ממד"א נמסר כי עד כה פונו לבתי החולים השונים כ-_________ נפגעים, מהם ___ במצב קשה. גדי, על פי מידע שנמסר לי ממש ברגע זה, ואני חייב לסייג את עצמי, מקורות יודעי דבר אומרים …

• 8 תגובות
    • 3.5k צפיות
  18. "ראש הממשלה, אריאל שרון, הכריז הבוקר בישיבת הממשלה השבועית כי הממשלה בראשותו איננה מתכוונת לפנות אף התנחלות, לרבות התנחלויות מבודדדות, עד הבחירות הבאות לכנסת, באוקטובר 2003. שרון הדגיש, תוך שהוא מכה על השולחן, כי הממשלה לא תקיים דיון בנושא הורדת התנחלויות עד אוקטובר 2003, וגם מעבר לכך, אם הוא ייבחר שוב לראשות הממשלה. " :'( אני יודע למי אני לא אצביע :-X :-X

• 13 תגובות
    • 3.3k צפיות
  19. שימו לב - השאלה היא לא איזה סרט אתם הכי הרבה אוהבים, אלא - הסרט שראיתם הכי הרבה פעמים (ייתכן וזה הסרט אותו אתם גם הכי אוהבים... ;D) שלי ? רובוקופ הראשון = 13 פעמים... ומופע הקולנוע של רוקי (Rocky's Horror Picture Show) = אותו ראיתי 5 פעמים - כולם עם ההופעה הנלווית !! (האורז,המים,העיתונים...)

• 61 תגובות
    • 14.3k צפיות
  20. אני יודע שקשה להחליט על עשרה, אבל הנה (בערך) הבחירה שלי, ללא דירוג וללא כל משמעות לסדר: החותם השביעי - כבר ציינתי את הסרט הזה בדיון שנתן לי את הרעיון לזה ליידיבירד - כריסי רוק נותנת את תצוגת המשחק הכי מרשימה שראיתי מימי ועוד בתפקיד טראגי (היא קומיקאית סטנד-אפ במקצועה) תמונות קצרות השדה שמש בוגדנית - לא לראות בלי להכיר את תקופת הסטאליניזם, מומלץ בחברת עולה וותיק מרוסיה. ממנטו אומברטו די - סרט מדהים של דה סיקה נס במילאנו - כנ"ל וורטיגו (וכמעט כל הסרטים האחרים של היצ'קוק) דרכי תהילה טוב, אי אפשר בלי כמה נוספים... ;D ליבו של אנג'ל עשה את הדבר הנכון (נחשב בצדק לטוב ביותר של ספייק לי) רשומון (ובעצם כל הסרטים האחרים של קורוסאווה) מונית לילה (אלמלא האפיזודה המייגעת ב-LA, הוא ה…

• 42 תגובות
    • 14.2k צפיות
  21. Started by udicol,

מכתב לקולין פאוול מפי - אלכס אנסקי .... אתר גלי צה"ל מכתב לקולין פאוול .

22. אוהדים הניפו דגלי פלאסטין , הישוו בין סמלי המדינה לנאצים , צעקו , והתפרעו .. השחקנים עשו עבירות קשות ואלימות , אפילו מאיר איינשטטין הגיב בצורה קשה . לאחר המשחק , ראיינו את דייויד ומאחור , מס' אוהדים עם כפיות מפריעים לשידור . איזה שינאה !!!

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. רק תאונה

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים