עבור לתוכן

אקטואליה ותרבות

פורום בנושא אקטואליה ותרבות, כי גם לנו יש חיים!

1. Started by imac,

מה אני יעשה הוא עדיין לא יתקשר אני לחוץ. הסיפור: ישבתי בשקט והיה לי משהו חשוב להגיד לחבר שחי (הדבר היה קשור בשיעור) והמורה העיף אותו מהשיעור ואמר שיתקשר להורים שלי (יש לו את המספר מהמחנכת שלי. אני לא מסוגל לספר להורים שלי. שיתקשר מה אני יגיד להם? נ.נ - אתם יודעים שההורים שלנו מאמינים יותר במורים (וואי אני לחוץ :'(

• 67 תגובות
    • 6.9k צפיות
  2. Started by ^HocK^,

LOL

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. הנה הסיפור שלי - כשאני מפעיל שש-בש באינטרנט (מווינדוס מילניום ומעלה יש אתה זה) לוקח לי שעה לשחק בגלל שכל הזמן היריבים שלי מחפשים יריב אחר. כשראיתי שזה קורה רק עם אנשים ממדינות מסויימות (איטליה,אוסטריה,שוויץ וכו') ועם אחרות לא(אנגליה,יפן) נראה לי שזה בגלל שרואים שאני "רגיל,עברית", ואז ישר מתנתקים. גם לכם זה קורה?

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by imac,

ישששששששש....... ;D

• 24 תגובות
    • 3.7k צפיות
  5. Started by WizMaster,

התמונות האלו משודרות ללא הרף בערוצי החדשות האמריקאים, שבהן נצפית אישה אשר מכה כנראה את ביתה בתוך המכונית. לקטע המצולם(עדיף להוריד ישר למחשב, השרת שלהם קצת איטי...)

6. Started by cganir,

קראו פה או פה.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by ^HocK^,

לפי חדשות ערוץ 2 : המחבל עלה באזור ת"א לאוטובוס ולאחר כמה צעדים התפוצץ כמרכז האוטובוס עם מטען נפץ גדול. עד עכשיו דווחו כ5 הרוגים. לפחות 40 בני אדם נפצעו; הערכה ראשונית במשטרה: מחבל מתאבד פוצץ עצמו באוטובוס של חברת דן סמוך לבית הכנסת הגדול; האיזור נסגר לתנועה. הפיצוץ אירע בסביבות השעה 12:55 בצהריים. עדי ראיה דיווחו כי הפיצוץ אירע באוטבוס מספר 4 של חברת דן שנסע לכיוון צפון. כוחות ביטחון רבים הגיעו למקום. מדובר בפיגוע ראשון שאירע בעיר מזה זמן רב. האיזור נסגר לתנועה. לפני כחצי שנה אירע פיגוע בקפה "מיי קופי שופ" הנמצא גם הוא ברחוב אלנבי, מרחק של עשרות מטרים מאזור הפיגוע. (אני מחכה לתגובות של צה"ל! :AR15:)

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. אורח R0ckF0rD
    Started by אורח R0ckF0rD,

lol

• 22 תגובות
    • 3k צפיות
  9. Started by udicol,

תפעילו את הקופקט דיסק , שימו דיסק של פרנק סינאטרה .....דמיינו לעצמכם את ניו יורק ... - "ניו יורק ... ניו יורק.....". :dazzler1: Start spreading the news I'm leaving today I want to be a part of it, New York, New York These vagabond shoes Are longing to stray And make a brand new start of it New York, New York I want to wake up in the city that never sleeps To find I'm king of the hill, top of the heap These little town blues Are melting away I'll brand a brand new start of it In old New York If I can make it there I'll make it anywhere It's up to you, New York, New York. I want to wake up in the city that never sleeps To find I'm king of the hill, top of the heap Thes…

• 21 תגובות
    • 3.3k צפיות
  10. Started by MishaK,

לפני כמה ימים עוד ילדה יצאה לעולם, אבל לעולם אחר משלנו. עולם ללא דאגות, עולם שבו הבית שווה יותר מהמדינה, עולם שבו אבא לא עושה כלום ומקבל טונות של כסף, עולם שבו היא רק מתחילה לחשוב לרצות משהו ויש לה את זה, העולם של ביל גייטס. לידיעה

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. מתוך וואלה: http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&id=283425&path=22

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Ewingum,

חג סוכות שמח לכל בית ישראל וכל איש באשר הוא. :dance:

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by ScreaMan,

רציתי לדבר איתכם על היחס המשפיל של המדינה לספורטאים בישראל! המדינה לא משקיע בספורט בישראל ומצפה שיצא איזה ספורטאי גדול ויצליח אז ככה זה לא עובד צריך להשקיע בתשתיות צריך לבנות אולמות ספרוט בריכות לשחייה ליבנות מגרשי כדורגל ואטלטיקה כי בלי תשתיות לא יצא אף אחד טוב מהארץ הזאת ואני לא מדבר אל אלכס אברבוך כי הוא עולה חדש והא היתאמן ברוסיה וכל ספורטאי יודע על מה אני מדבר!!!

• 32 תגובות
    • 5k צפיות
  14. מי מארגן את המחאה? יהודים ומוסלמים. מה התגובה? כאן

• 0 תגובות
    • 984 צפיות
  15. Started by ^HocK^,

כמו שבטח רובכם שמעתם כבר אז יו"ר מפעל הפיס מציע להקים קזינו ישראלי חוקי! אשר לפי מסקנותיו יגלגל כ600 מיליון ש"ח בשנה - רווח נקי... והרבה מזה ילך למדינה..ושזה ילך לחינוך, ביטחון וכו'... אז מפלגות רבות וש"ס שכלולה בהן מתנגדות לזה..... מה אתם חושבים על זה? תגובות בבקשה... הכתבה המלאה

• 25 תגובות
    • 3.3k צפיות
  16. Started by ScreaMan,

לצערינו הרב מאתמול 18.9.02 הפיגועים המשיכו לאחר הפסקה גדולה וחבל שהיא לא נימשכה לנצח! אתמול היהפיגוע בצומת אום אל פחם שאם שמעתי נכון רק אדם אחד מת אבל האדם האחד הזה היה חשוב מאוד למישהו אחר אז ככה שזה לא רק! היום 19.9.02 היה פיגוע בתל אביב ברחוב אלמבי באוטובוס שאני לא ימסור את שמו! ומתו נכון לעכשיו 5 אנשים ואחד במצב מאוד מאוד קשה! היו גם המון פצועים בסביביות ה50! היגע הזמן שאני נכניס לערבים בגדול כי הפעם הם הגזימו לגמרי אנחנו היינו איתם שקטים אבל הם הפירו את זה ואם אני הייתי ראש הממשלה הייתי ניכנס בהם קשות! ואם עוד מחר יהיה פיגוע חס וחלילה טפו טפו טפו אז הם ישלמו את המכיר ביוקר רב!!! רק לזכר ההרוגים בפיגעים האחרונים יהיה זיכרם ברוך!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. היום מכבי חיפה משחקת מול מנצ'סטר באולד טראפורד!!! באתר של מנצ'סטר פורסמו ההרכבים:הופיע באתר של מנצ'סטר יונייטד (הרכבי הקבוצות): : Probable teams United: Barthez; Silvestre, Blanc, Ferdinand, O'Shea; Beckham, Butt (or Stewart), P Neville, Giggs; van Nistelrooy, Solskjaer. Maccabi Haifa: Awat; Ostrovsky, Benado, Jano, Keisi; Rosso, Badir, Pralija, Benayun,Yakubu, Katan :lol: רואים שהם ממש לא מוכנים. למישהו יש הימור על תוצאת המשחק? לפי דעתי יסתיים בתיקו .

• 33 תגובות
    • 4.3k צפיות
  18. Started by Dark_Phantom,

טוב, קודם כל ערב טוב לכל משתמשי האתר, צום קל וגמר חתימה טובה לכל משצם וגם משלא. עכשיו, אני לא יודע מי מכם קורא עיתונים בשפה רוסית(אלה שכמובן יודעים רוסית) אבל אני אישית אוהב לעבור מדי פעם על העיתונים שאימא שלי קונה וביום החמישי האחרון נתקלתי באחד ממוספי העתון "חדשות השבוע"(תרגום מרוסית) בכתבה מאוד מעניננת על אמריקה של ימינו וגם רציתי לחלוק את המידע המעניין איתכם. טוב, מספיק עם הדיבורים נתחיל ת'כלס. בחלק הראשון שלההודעה(יהיו שנים או יותר הודעות אז מראש אני מבקש לא להגיב כשאני אפרסם את הראשונה) אני אביא ציטוטים נבחרים מהכתבה, שדרך אגב שמה "Good Bye, America", ובחלק השני אני אביא את דעתי האישית והתייחסות לכתבה מנקודת מבטי. ציטוטים מהכתבה "...טקס סיום באוניברסיטה. בו…

• 35 תגובות
    • 4.5k צפיות
  19. עוד פעם המוח היהודי הצליח לחשוב ולהבין שהפלסטנאים ניסו לסובב אותו ובעצם לא האמין לו. לפי מעריב: ישראל דוחה הצעת הפלשתינים להפסקת אש בשני שלבים. נביל שעת' הציע בפגישת הרביעיה בניו יורק כי הפלסתינים יסכימו בשלב הראשון להימנע מהרג אזרחים ולאחר מכן יעברו להפסקת אש כוללת. מזל שפרס עמד מנגד וסירב להצעה בתירוץ כי מתירים את דמם של מי שאינם נחשבים "אזרחים" לפי הפלסתינאים. ואני שואל להרג חיילים מותר? מה בדיוק ניסה אותו מנהיג פלסיתנאי לעשות ? אני מניח שהפרשנות של האזרחים של הפלסתנאים תהיה דיי דינאמית ושרירותית.

• 1 תגובה
    • 997 צפיות
  20. כולנו שומעים לאחרונה את הקברניטים המדיניים על הצהרות מלחמה כנגד הלבנונים בהטיית מיי החצבני. ובכן זה מגיע מכל גווני הקשת ואפילו במשפחתי (בכיוון השמאל השקט) שמעתי דעה דיי דומה שבעינייני מים לא שותקים ולא מוותרים בכלום. ולכן - לאחר שאני שומע את שמעון פרס , רה"מ אריאל שרון (שממש לא אהוד על יפי הנפש - היפים במדינה) וכמובן שר הביטחון אני שואל את עצמי האם במלחמה הבאה (מלחמת המים כמובן) יצוצו שוב אותן קבוצות נשים בשחור ומה יגיד בעצם אורי אבנרי על הנושא. מה זו מלחמת חינם ? מלחמת אין ברירה ? (ועכשיו לשיא) כמובן בלי קשר אבל בעצם מייצג את הייחצנות והציניות של אוהבי החיים בארץ . לדוגמא הזמר מוקי - זכה בפרסים וכ... לשאלת המראיין הוא ענה בצורה כל כך מזלזלת -"לא מעניין אותי המתנחלים, …

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by udicol,

אני כמיטב המסורת של משפחתי צם יום כיפור ונאלץ להפרד מהאתר למשך יום וחצי! מאחל לכולם גמר חתימה טובה. :smoke: נ.ב - אל תנצלו את העדרותי מהאתר כדי להשתולל !

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by THE KING,

הבעיה אם עיראק היא: האמיריקאים רוצים שהעירקאים יביאו לשלחי האום לבדוק את כל המעבדות אבל עיראק לא מסכימה זאת הבעיה העיקרית אבל לא היחידה אם תפרוץ מילחמה בין עיראק לארצות הברית אז ישראל תיפגע קשות אבל גם עיראק אז לפני שארצות הברית יוצאת למילחמה שתחשוב גם עלינו!!!!

• 19 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. ואני שוב שואל..... WTF?!? שוב אין על מה לבזבז את הכסף והזמן? חייבים להתעסק בשטויות האלה? הם היו בשטח שלא היו צריכים להיות וזהו... מה לא מובן? לכתבה

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. שר הביטחון התערב ושלח הוראה לבטל הליכים משפטיים שהשב"כ המליץ עליהם. אחרים(סגן השר) "אמרו" שמדובר בנושא רגיש מאוד .ואני שואל מי קובע כאן ומה הם הקדימיות ? הבחירות של פואד מול עמרם מיצנע? רווחים פוליטיים? זה קצת מזכיר לי סרט אמריקאי , עם תככים בצמרת. איזה סנאטור יצביע עבור החוק וכמה הוא ימכור ע"מ לקבל רווחים פוליטיים. כמה הוא ימכור (פואד שר הביטחון ) במקרה שלנו ? הוא ביטל את ההליכים המשפטיים נגד מחבל שפגע בביטחון המדינה (בזה שהיה מעורב בפרשיית נשק ) ואין הסברים. יודעים מה ? אוליי נהיה סבלניים ונזכור מה קרא בנושא ואח"כ נשאל שוב שאלות . או שבעצם מבקר המדינה או פרקליטות המדינה יידאגו לזה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אורח R0ckF0rD
    Started by אורח R0ckF0rD,

LOIL

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים